Brasan

Hoppas ni har en bra Valborg :)
Vi ser på brasan nu som är ganska nedbrunnen. Blir jobb ikväll så Tyra ska nattas av mormor sen. Egentligen ska hon i säng om 25 men de hinner vi inte. Men vadå, det är ju Valborg ;)


Mat med hela goa släkten!


Word.


BYL

BB, cola och godis - min belöning för en bra jobbhelg. Imorgon gör jag dessutom 2 pass. Ett på H&M och ett på nöjes. Idag fick jag beröm för att jag är såpass duktig redan trots korta tiden hos dem. Varit på H&M bergvik i 2 veckor nu och de rullar på fint tycker jag även om jag själv tycker att jag gör vissa saker drygt. Men det är bara att köra på och ta in mer saker. Men som alla säger, man blir aldrig fullärd. Finns alltid något mer att lära när man är på H&M :p Blev iaf glad av att höra att de tycker jag är duktig!

Naj, nu blir de att fortsätta kolla på BB. Som rubriken avslöjar, Blog You Later.


Svea kläder

Igår fortsatte shoppingen till Tyra. Nu är de bara någon kofta och några få bodys kvar att köpa så är hon redo för strl 74 :) Dock är vissa av kläderna för stora men blir bra att växa i :)

Det som fattades mest var bodys, kofta och lite byxor. Skulle vilja köpa ett till par jeans men ska testa de hon redan har och se om de passar än. Har iaf varit ganska kul att stress shoppa lite eftersom se blivit endel :p Igår fick de bli en bunt Svea kläder. Tyckte de va så fina och Goa!

Va tycker ni?


Mys-time!

Efter en rolig dag på jobbet, pussande och bus med mina bästa ska jag nu varva ner i soffan med varma mackor och film. Gött mos! - som man säger.


Namnsdags fin <3


Nytt i Tyras garderob

Nu i det rosa och gråa linjen. Mer ska handlas då hon behöver mer. Då kommer det komma lite andra färger också ;) Detta är iaf från idag!


Bästa BB avsnittet någonsin!

Idag började lite segt men ändå så man vill kolla. Har börjat störa mig på Annika som verkar tycka mer och mer att hon är någon. Enda hon är är en tjej som blir sårad av Marcelo, dock är hon ju så jävla dum och låter honom vara det eller så överdriver hon till Max. Stor suck på henne just nu.
Nåja, efter att alla i huset fått se på en film blev det riktigt roligt. De började dyka upp huvuden i speglarna, lik i kistor som levde, skelett som ramlar ner från taket och en målad typ som smög runt och skrämde dem. Har skrattat så tårarna runnit på mig, så luften tog slut och magen knep (kan man säga knep? Knipte?).

Rodney och Hanna J.. Hahah jisses idag va ni helt fantastiska! Va sjukt roligt att se dem bli skrämda. Tack huset och tack BB för att ni gjorde min kväll!

Hahah vill bara skratta ihjäl mig när jag tittar på bilderna :p


Home sweet home

..som man brukar säga


Shopping shopping..

Är i full gång med att shoppa kläder till Tyra. Hon är sakta men säkert på väg över till 74 från 68. Insåg då när jag kollade att hon inte har bodys i storlek 74. Lite snålt med mjukisbyxor också så även det blir med hem..

Vi hörs senare gott folk :)

Ps. Till min kära Josefin, kom ihåg att du blir bjuden när vi gifter oss ;) mohaha. Ds.


Kära Josefin K.

JAG KOLLAR PÅ SONS OF ANARCHY!! ;)

Hej alla andra. Håret i en handduk och colan i handen, ja det är SOA på tvn. Säsong 4 har dragit igång. Första gången den sänds på tvn. Tittar ni? Annars idag va det en bra dag på jobbet. Saknat Tyra mycket då det varit så mycket små inne på jobbet idag. En liten tjej, kan ha varit lite yngre än Tyra. Hon satt iaf i en kundvagn och skrattade och log så fort hon tittade på mig. Hon va precis som Tyris, så jäkla go :)

Fick se på mitt schema förut att de lagt till ett pass på mig jag inte hade förut? Gött med jobb men eftersom jag trodde jag va ledig har jag tagit på mig annat. Men får prata med dem imorgon och kolla så jag inte har stängning bara, men de tror ja inte :) Börjar trivas mycket nu på jobbet. Jag tyckte att de va bra från början men allt va så rörigt i huvudet och sånt, men nu börjar de fastna mer och mer nu så. Får hoppas de är nöjda med mig också. Men nog om det.

Nu är de BB som gäller, och lite godis såklart!



Bytte så dagens outfit är...

Detta..


So..

Soffhäng, vänner på tvn, Tyra sover middag och jag funderar över dagens klädval.. Inte helt nöjd. Borde man byta innan man drar mot jobbet tro? Hmm..

Vad gör ni idag? Så jäkla grått väder här så de gör inte ett dugg att man ska jobba faktiskt.


Duktig på design, någon?

Okej, nu är det så att jag vill ha en ny design. En design som det syns att det är lite tid bakom.
Den ska vara lite "svårare" än bara en enkel platt..
Är det någon som är väldigt duktig på detta med design, photoshop och allt som hör till?
Eller vet ni någon som är ruggigt duktig? Snälla, TIPSA MIG!

Skulle bli så himla glad om jag fick detta fixat inom en snar framtid.
Vi går mot ljusa tider och vill därför också ha en ljusare blogg.
Vill såklart också att Tyra ska ingå i min design nu!

image description

Räkningar..

Gud va tråkigt det är att betala räkningar, men nu är det gjort iaf och vi kan bo här i en månad till :P Betalade även de som jag köpt till sängen nu också så det är gjort och borta. Känns skönt.

Imorgon väntas jobb 14.00-20.15 och ska även jobba resten av veckan också. Blir 5 dagar denna veckan också. Skönt i kassan de :) Tänkte jag ska börja lägga undan lite pengar och köpa något roligt till oss när jag kommit på vad ;) Ska även lägga undan så Tyra kan få något fint när hon fyller år :) Har mina aningar om vad iaf jag vill köpa till henne. Vet dock inte om de jag vill köpa är så lägligt just nu då hon behöver ett rum :P Vi bor ju i en 2:a just nu. Vill ha större snart! Nåja, får lägga undan pengar till det jag vill köpa och köpa något annat tills hon får rum i värsta fall :)

Nä.. lite bb och soffhäng nu. Inte helt fel!

Oj då

Såg att senaste inlägget inte hade kommit upp förrän nu. Nåja, ska käka lite toast snart och natta Tyris sen.

Hörs senare!


På väg hem

Fikat med underbara Zigge och Amelie :) Nu sitter jag och Tyra i bilen på väg hem. Krikke slutar om 45 ungefär så då blir de kramkalas för mig och lillan :)

Bloggar mer ikväll och ska då stryka mer saker jag sålt. Kul kul!


Säljer kläder

Nytt mål, sälja av de kläder som ska bort = nya gelé naglar. Det är jag väl värd? Är ju tänkt att köra Ida A ska få träna av sig lite på mig men vi tycks aldrig hitta en tid ihop. Men längre fram ska hon få gå lös på mina naglar :) Det är kul att sälja kläder! Nu ska jag bara in och stryka på bloppisen också.
.
Annars då.. Har jobbat idag. Innan det var jag till H&M i stan och pratade lite med underbara Lina, hämtade mitt lönespec och kollade upp ett par byxor till Hanna :) På jobbet börjar de bli väldigt roligt. Va roligt först också men nu börjar det bli mer kul eftersom man lär sig mer och man kommer in i det mer. Men trots det roliga arbetet så uppskattar jag de lediga dagarna man har lite här och var, och även de sena men även tidiga tiderna så man får tid för hjärtat. När man börjar 15.00 på dagarna har man ändå hela morgonen att mysa och sen att hitta på något innan jobbet. Ah nej, trots de "obekväma" tiderna så gillar jag dem.
.
Imorgon iaf är en ledig dag, en dag då Krikke jobbar ist. Typiskt. Det blir då en Linda och Tyra dag. Får se om vi kan hitta på något roligt förutom stan. En fika med någon kanske :) Men nu ska jag smaska glass (FY MIG OCH MITT SÖTSUG) och kolla på tvn.

Blog you later :)



Vad gör jag vaken..?

Borde verkligen gå och lägga mig men fastnade framför tvn. Att faktiskt gjort mig varma mackor såhär mitt i natten. Ja.. Förut. Magen blev tydligen tom? Tror ja icke på men snäll som jag var löd jag dess vilja och gjorde smörgåsar :p

Imorgon ska både jag och krikke jobba så Tyra ska va med mormor. Krikke börjar 7.00 - 16.00 och jag gör 15.00 - 20.15 så egentligen behöver Tyra bara va med mormorn några få timmar men valt att ha henne tills jag slutar. Då blir det bums hem, på med pyjamasen och i säng för lilla damen :) Har tänkt lite på detta med nattning. Vi nattar henne i vår säng och antingen får hon sova kvar eller så lyfter jag över henne. Men de jag tänkte på va detta med att läsa sagor. När ska man börja med sådant? Tror inte hon har så mycket i utbyte av det just nu egentligen men det kan ju vara mysigt? Ah, jag får tänka lite på det där. Hon har ju fina fina böcker hon fick när hon döptes :) När började ni läsa för era barn? (om ni nu läser)

Godnatt på er!


Svar på kommentar

Fick en kommentar om att en person tycker att Tyra ser liten ut och frågar om hon kryper :)

Yes, hon kryper :) Hon tog 2-3 steg helt själv häromdagen också. Ingen balans så såklart kan hon ju inte gå helt själv. Jag skulle testa att låta henne stå själv för det har funkat någon gång en kort kort stund bara. Så nu när jag släppte henne gick hon iväg ist, hehe. Man blir så stolt så det är sjukt :) Längtar tills hon har balansen för då lär det inte dröja förrän hon går. Hon vill verkligen upp på fötterna och gå hela tiden. Hon skrattar och har jätteroligt när man håller henne i händerna och hon går tralla runt :)

Ang storleken så är hon ganska lång och har en del hull på benen ;) hehe. Tycker inte att hon är tjock så men man verkligen inte påstå att hon är pinnsmal. Haha som sagt så finns de en del hull och goa valkar. Precis som en bebbe ska ha tycker ja :) så gosigt!

Du som frågar, har du barn? :) Jag tycker det ska bli väldigt kul med syskon i framtiden (INTE ÄN!!!). Då för att jag vill ha fler barn men de ska också bli kul att se hur olika de kommer vara med längd, vikt, sätt osv :) Blir spännande när den dagen inträffar.. I framtiden! Tack för din kommentar :)


Lek och bus


New girl

Sitter i soffan och kollar på Alcatraz som jag näst intill missade i måndags. Spännande och bra avsnitt tycker jag. Krikke har precis varit in till Tyris som ligger i vår säng och snarkar. Vaknade och va lite hungrig så nu lär hon sova tills imorgon bitti utan mat. Om pappan ska kolla på NHL sover han säkert i soffan så då får jag ligga brevid min ibland snarkande plutt inatt. Hon är så go på morgonen när hon ska väcka en med pussar, slag, sparkar i ryggen, glädjeskrik och skratt.. haha tok! ♥ Men nu får det bli ett svanitt med New Girl för att sedan krypa ner i sängen. Sov gott alla!
.
Svar ang en fråga om Tyra som jag fick. Tyra är 10 månader den 1:a maj, alltså är hon drygt 9 3/4 mån. Hon vägde 9660 g och va 73/74cm lång när hon va 9 månader och 1 vecka. En stor tös :) Nästa väg- och mätning är den 2:a maj då hon ska på 10 månaderskontroll. Får man fråga varför detta va intressant för dig? :)

luggen

Hittade en bild på mig och de gamle göbbera "kusin"Robin och Ronny (Börje's bror).
Här har ni mig med lugg.. ovant! Åh, rolig kväll förövrigt, 2009.

Kommer ihåg att krikke hämtade en full mig på en gata på x-näs, haha.
Tydligen så ville jag inte hem för jag vet att han tog med mig till hans
brors hus som han "passade" och där slocknade vi.
Minnen minne.

Rätt, så rätt.

anna om At work:
jobbar du på h&m?
tror jag såg dig en gång men är inte helt hundra på om det va du,
likt va det i alla fall ;)
.
Svar: Hej anna! Yes jag jobbar på H&M, så du såg alldeles rätt! :)
.

Till "Nina". Du får gärna maila mig om du vill köpa det du va intressar av från bloppisarna!
:)

Har ni kikat? Klicka HÄR

BB - vem ska ut?

Min åsikt, ut med Hulda! Vilken är din åsikt?


Bloppis 3 - överdelar + set

Välkommen till min 3:e bloppis!

Denna helg kommer det komma upp 3 bloppisar, detta är den tredje. Missade ni 1:a med överdelar? Den hittar niHÄR! Missat den 2:a också med byxor? Den hittar ni HÄR! I varje inlägg kommer det finnas max 10 varor/plagg. När en vara är ny och oanvänd eller knappt använd skrivs "NY!" eller "Knappt använd" osv. innan varans beskrivning.

Vänligen läs igenom HELA texten innan ni mailar om intresse, så ni vet vad som gäller! Är något oklart ändå? Maila och fråga :)


Alla priser är INKLUSIVE frakt, så det priset som står är det priset ni betalar! Väljer ni att köpa fler varor gäller pris + pris (ex: tröja 50kr + byxa 100kr = 150kr.)
När en vara är såld stryks texten till varan, bilden ligger alltså kvar men med strykt text.

Vid intresse, Maila mig på [email protected].


Set med väst och shorts, gråa med svarta smala ränder, JC
Storlek: Byxa och väst, XS
Pris: 140kr inkl frakt
(Näst intill enda som är över 100-lappen. Enbart för att det är 2-delar)
.

Zoul hood, MQ
Storlek: XS
Pris: 100kr inkl frakt

.

Knappt använd! Oversizetröja grå och vit randig, H&M
Storlek: 34
Pris: 60kr inkl frakt

.

Spetströja, Bik Bok
Storlek: XS
Pris: 60kr inkl frakt

.

Knappt använd! Rosa och svartrandig tröja, Bik Bok. Väldigt mjuk i tyget
Storlek: XS
Pris: 60kr inkl frakt
.

Esprit t-shirt
Storlek: S (passar även XS)
Pris: 60kr inkl frakt
.

NY! Grön topp med knapp-detaljer och smal knytning i ryggen, H&M
Storlek: 34
Pris: 60kr inkl frakt

.

Knappt använd! Humor t-shirt "OK i admit, I am a shopaholic!", lila, Vero Moda
Storlek: S
Pris: 50kr inkl frakt

.
Föll något dig i smaken? Maila mig: [email protected]
Hoppas vi hörs av och gör en affär eller två :)


..............................................................................................................................

Inom x veckor kommer bloppis 4 - smycken att dyka upp. Håll utkik!


At work

Kom precis utanför jobbet och ska springa in nu och se vart jag börjar min första timma. Hoppas ni får en bra dag också får ni inte missa bloppis 3 som dyker upp här 15.30.

Ha en bra dag alla!


Färdig.

Gjort ett tidsinställt inlägg för bloppis 3 som kommer upp här imorgon 15.30. Kom ihåg att ni får tinga kläder tills i slutet av månaden.

Annars ikväll har jag Gosat med mina 2 bästa, blivit väldigt glad över ett fint sms från en jag verkligen vill kalla en fin vän och mumsat lite ostbågar till Baksmällan 1 som gick på tvn förut. Nu ska jag se om det är något mer bra på tvn.. Åh, Det är Eurotrip på 5an, rolig film de. Blir nog att kika lite på den innan sängen. Imorgon väntar jobb 11-17, men vi hörs innan det. Sov gott alla Goa läsare :)


Bloppis 2 - Byxor & shorts

Välkommen till min bloppis!

Denna helg kommer det komma upp 3 bloppisar, detta är andra. Missade ni 1:a med överdelar? Den hittar ni HÄR! I varje inlägg kommer det finnas max 10 varor. När en vara är ny och oanvänd eller knappt använd skrivs "NY!" eller "Knappt använd" innan varans beskrivning.

Vänligen läs igenom HELA texten innan ni mailar om intresse, så ni vet vad som gäller! Är  något oklart ändå? Maila och fråga :)


Alla priser är INKLUSIVE frakt, så det priset som står är det priset ni betalar! Väljer ni att köpa fler varor gäller pris + pris (ex: tröja 50kr + byxa 100kr = 150kr.)
När en vara är såld stryks texten till varan, bilden ligger alltså kvar men med strykt text.

Vid intresse, Maila mig på [email protected].

NY! Coola Leggings med detaljer, Chicy
Storlek: XS/S
Pris: 60kr inkl frakt

.
Blåa shorts med små vita ränder, lite sailor stuk över dem. Gina tricot
(benen är lika långa)
Storlek: 34
Pris: 70kr inkl frakt
.
Gråa Denim leggings (jeans leggings)
Storlek: XS
Pris: 65kr inkl frakt
.
Leggings med smala band-detaljer, Gina tricot
Storlek: XS, passar nog en S också
Pris: 60kr inkl frakt
.
Använda 1 gång! "Replay" jeans (fake), tunnare jeans. Köpta utomlands.
Jag hade mer än gärna behållt dem då jag tycker de är riktigt snygga men tyvärr förstora för mig.
Storlek: 26"
Pris: 100kr inkl frakt
.
Fr.v: 1: Lackleggings, Nelly. 2: Bomullsleggings med guld och knapp-detaljer vid benslut, Lindex
Storlek: Lackleggings: XS/S, Bomullsleggings: XS
Pris: 60kr/styck inkl frakt
.
Mörkblå jeans, H&M. Bilderna på hela byxan är en mer rättvis färg för den verkliga färgen.
Åter igen, jättesnygga jeans men för stora.
Storlek: 25"
Pris: 100kr inkl frak
.
Svarta leggings i skinnimitation, Bik Bok
Storlek: XS (passar nog en S också)
Pris: 80kr inkl frakt
.
NY! Svarta spetsleggings, Gina Tricot
Storlek: S
Pris: 50kr inkl frakt
.
Något som föll er i smaken? Maila mig: [email protected]
....................................................................................................................................
Håll utkik för bloppis 3 - överdelar som dyker upp här imorgon :)

Öppen mun

Tyra gillar att ha öppen mun tror ja. Eller är det något hon vill visa tro... ;) haha. Förmodligen tungan isf för några tänder har vi inte märkt av ännu :p hehe


Dagens outfit

Snart dags att åka till jobbet. Idag och imorgon sen ledig en dag igen. Fina tider ändå :)

Kika in senare för bloppis nr2 men maila på saker på 1an också om ni är intresserade :) Så länge texten inte är överstruken finns varan kvar! :) BYL


Bloppis 1 - Överdelar

Välkommen till min bloppis!

Denna helg kommer det komma upp 3 inlägg, detta är första. I varje inlägg kommer det finnas max 10 varor. Vänligen läs igenom HELA texten innan ni mailar om intresse, så ni vet vad som gäller! Är något oklart ändå? Maila och fråga :)

Alla priset är INKLUSIVE frakt, så det priset som står är det priset ni betalar! Väljer ni att köpa fler varor gäller pris + pris (ex: tröja 50kr + byxa 100kr = 150kr.) Ja, ni får tinga saker till lön :)
När en vara är såld stryks texten till varan, bilden ligger alltså kvar men med strykt text.

Vid intresse: Maila mig på [email protected]


NY! Blommig klänning, Nelly
Storlek: S
Pris: 70kr ink frakt

.

Tshirt med sidenband, Gina Tricot
Storlek: S
Pris: 50kr ink frakt
.

NY! Nattlinne i spets, H&M
Storlek: XS
Pris: 50kr ink frakt
.

Knappt använd! Grå tröja med axeldekoration, H&M divided
Storlek: 34
Pris: 80kr inkl frakt
.
NY! Zebra topp med 1 arm, FOREVER s.
Storlek: XS/S
Pris: 80kr inkl frakt
.
Rosa topp med axeldekoration, Gina
Beige topp med axeldekoration, Gina
Storlek: XS
Pris: 60kr/styck ink frakt
Pris båda: 100kr ink frakt
.

Topp/linne med tryck, Vero Moda
Storlek: M
Pris: 50kr ink frakt
.

Svart topp med paljettrosett, H&M
Storlek: XS
Pris: 60kr ink frakt
.

Använd 1 gång! Leopard blus, Manhattan (?)
storlek: M
Pris: 70kr inkl frakt

.

Använd 1 gång! Kort linne med pärlor, Nelly
(bilden gör inte linnet rättvist, mycket finare i verkligheten)
Storlek: S
Pris: 50kr inkl frakt
...................................................................................................................
Sätt igång och maila om något föll er i smaken :)
[email protected]
..........................................................................................................................

Bloppis nr:2 kommer alltså upp här imorgon, då med byxor.
Bloppis nr:3 kommer upp på söndag, då med mer överdelar.

NY kategori - Bloppis

Nu har jag skapat en kategori för just bloppis. Jag kommer redan denna natt lägga upp första bloppisen som sen kommer följas av 2 till bloppisar denna helg. Att jag delar upp är att jag inte vill ha för många saker i varje inlägg. Så en bloppis i natt, en imorgon och en på söndag. Denna helgen består av kläder!
Hoppas något faller er i smaken, så mina gamla, nya, oanvända kläder/saker kan få komma till ett nytt hem!
VÄLKOMMNA!

I köket

Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar. Blir att springa in och kolla på BB som redan börjat kom jag på nu. Haft en bra dag på jobbet trots sina fel i början där. Inte lätt verkligen med allt nya men tids nog lär jag mig. Förhoppningsvis så sitter det mesta efter helgen här nu.

När jag slutade mötte jag upp Linda som va in på jobbet innan. Tog oss en sväng in på Coop och köpte ostbågar innan vi skiljdes igen. Kul att se henne iaf! När jag kom hem möttes jag av två vackra leenden, Tyras och Kristoffers :) Tog lillan och la oss i sängen, hon fick välling och somnade. Älskar att få den stunden med henne, att få natta henne och stryka henne över ryggen tills hon somnar. Lycka för mig :)

Men nu är maten klar här så nu blir det BB och käk. Efter det så ska jag lägga in alla kort jag tagit på typ 1/4 av alla kläder som ska säljas. Har alltså valt ut 1/4 som ska upp i bloggen, både över- och underdelar. Ska rensa så hoppas vi att lite kommer upp ikväll/natt :)


I min påse

Tänkte lägga upp bilder på det vi fick med oss från lager 157 igår.

Till mig: En stor och mjuk väst, 75kr. skön som tusan! Väst-freak är ja för tillfället.
Ett svar linne, 60kr. Ska även köpa ett vitt.
En sjal, stor och jättemjuk, 100kr. Finns även en i mer gammaldags rosa som jag är väldigt sugen på också.

Till Tyra: Ett rosa set i storlek 90, 50kr/delen (alltså 100kr för båda). Blir toppen att ha till hösten.

Billigt va? Mer shopping där blir. Fanns lite mer jag vill prova och förhoppningsvis köpa. Måste dock säga att det va väldigt lite till Tyra. Till större barn fanns de mer men just upp till 80/86 där.. Men men snart är Tyra förbi de storlekarna också, även om hon håller på att växa i 74 :p


Hello work


Volanger

Tvungen att prova baddräkten ;) (ja kolla krikke den hamnade här ändå :p haha) Den va lite stor så den blir nog toppen till sommaren. Hon har ju också ett par urgulliga badtrosor vi ska prova när det är baddags, just för att se storleken och så :)

Här va det guuuult!


Godmorgon

Pluttan är på bushumör. Det är full rulle här hemma :) Idag är de jobb för mig mellan 15.00-20.15 och efter det ska jag hem och fredagsmysa med Tyris :) och krikke såklart om han inte ska iväg. Är jobb hela helgen för mig så blir inget värre här.

Ska fortsätta ta kort på de kläder som ska in i bloppisen senare ikväll. Kameran dog mitt i allt igår... Såklart :p Men är bara några byxor kvar att fota så går fort.

Men ska gosa med pluttan nu som lagt huvudet emot mig och är så go så. Hörs later.


Klockrent :)


Kläder överallt..

Har tagit kort på Tyra's kläder som jag ska sälja. Alla pengar åker in på Tyras konto :) Nu ska jag ta tag i mina kläder och se vad som får åka med på bloppis :)

BYL


Äntligen!!

Inte käkat sen i morse så nu jäklar ska de bli gott med sallad!! :) Tycker det är bra att Ica har så man får plocka ihop egen sallad.


Shopping shopping

Nu är lager 157 öppet, mycket kul men även ganska lite med vad jag trodde att de skulle va. Trodde att de skulle va mer kläder än de va. Men lite kul till både mig och Tyra ligger snart i en påse med hem.


Försenad present, från New York

Tack bästa gudmor :)


Alone

Hej hopp. Sitter i min ensamhet och äter frukost. Krikke tog med Tyra på en promenad för en kort stund sedan så jag ska passa på att duscha och lite sånt.

Vaknade tyvärr av imorse att Tyra rullade ur sängen :( hon drog med sig en kudde så hon landade ganska mjukt men fick se senare ett märke i pannan i och på kinden så lite måste hon ha slagit i :( stumpan! Hon kramades och snyftade en bra stund efter, krikke kom in och la sig bredvid oss och då kom leendet efter ett tag :) Efter de va krikke vaken och tog med sig Tyra till köket och gjorde frukost till henne. Så jag fick alltså sova en stund till och när jag vaknade fanns det frukost. TACK älskling!

Tyra verkar iaf må bra nu förutom det lilla märket i pannan och på kinden <3 Nu ska jag kolla klart på tvn här sen blir det duschen och småplock.


Nej.

Nu får se bli lite Rumble och sedan sova. Spelar ni Rumble förresten? För er som inte vet vad det är så är det ett väldigt roligt ord-spel. Ta hem det till er mobil, kanske att vi kan spela mot varandra :)

Godnatt och kram till er alla


Fan va underbart

En ny rolig serie som verkligen får en att skratta. Mår med leendet på topp med New Girl på tvn!

Tittar ni på det? Om ja, tycker ni om det?



Blivit bortskämda idag

Jag fick ett par hängsle-shorts och Tyra fick 2 par skor och ett bädd set i underbara tyget Jersey. Tusen tack mamma <3



Dagens outfit till ära

Missa inte Tyris som är med på ett hörn.. Haha :)


Bloppis?

Satt och tänkte lite på detta med bloppis.. Min vän har en just nu haft en och även påbörjat en ny, där jag för övrigt köpte en jättefin topp från zoul för bara 60 kr inkl frakt. Har gillat denna toppen väldigt mycket så blev såklart glad när den skulle få komma till ett nytt hem, mitt ;)

Jag har MASSA kläder jag rensat ur och funderar på att ha samma sak här. Men undrar om det skulle finnas sådant intresse här? Allt ska säljas till ett lågt pris så inget som ska kosta multum. Hälften av pengarna går till Tyras konto och hälften till mitt shoppingkonto :p Vad tror ni om en bloppis?

Toppen ja köpte av Ellen


SATC

Hur underbart att det åter igen går på 3an? Tack tack tack <3


Woow.

Jäklar va bra gjord. Tycker ni inte? Den person som tatuerat den bor inte i Sverige om jag fattade rätt? Om han skulle hade jag lätt bokat en tid! Finns 2 som jag vet om som är typ så grymma. En i Sthlm och en i gbg. Får bli någon gång i framtiden när man ska ha porträtt, för det ska jag ha :) Tycker det är grymt hur vissa får det att se så verkligt ut som på ett foto eller verkligen få till 3D. Häftigt och läckert!



Sängen - jobb

Ligger i sängen med Tyra för att försöka natta henne så hon får sova en stund. Hon är lite trött och kinkig just nu, men vägrar ändå sova :p

Blivit inringd på jobb också så kl 17.00 står jag i butiken igen. Idag bara 3 timmar så tiden lär ju rusa iväg. Hem fort sen så jag hinner pussa Tyra Godnatt <3

Oj, nu slocknade hon :)


Gott för Tyra


Have a nice sleep.


Svar svar svar

har du skrivit om förlovningen? Har missat den isf och skulle vilja läsa om den. Har läst din blogg varje dag i över ett år. Så mysig! Du verkar va en toppen mamma. Fortsätt göra ett grymt bra jobb med lilla Tyra, du är grym! ;)
KRAM
Jannica om Jeans:
Snygga skor! vart är dom ifrån?
Anonym om In Flames:
jag undrar, hur länge har du och krikke varit tillsammans? har ni någongång tröttnat på varandra? och hur är det mellan er nu? :)
eva om På jobbet:
Var är din skinnjacka köpt?:)
Har du skrivit om förlovningen? Har missat den isf och skulle vilja läsa om den. Har läst din blogg varje dag i över ett år. Så mysig! Du verkar va en toppen mamma. Fortsätt göra ett grymt bra jobb med lilla Tyra, du är grym! ;)
KRAM
.
Svar: Först, TACK så mycket för kommentaren. Det värmer! Jag tror att jag ska ha skrivit om förlovningen men vet inte om jag skrivit om exakta detaljer. Får nästan kika lite på det!
-
Snygga skor! vart är dom ifrån?
.
Svar: De är från skopunkten, 199:- KÖP!
(Tygskorna ni vet)
-
Jag undrar, hur länge har du och krikke varit tillsammans? har ni någongång tröttnat på varandra? och hur är det mellan er nu? :)
.
Svar: Vi har varit tillsammans till och från sedan sommaren 05, 18 augusti för att vara exakt. Det har varit slut några gånger och andra människor har funnits i våra liv men vi hittade hela tiden tillbaka till varandra. Antar att vi växt upp mer nu och har varit tillsammans utan direkta avbrott sedan sommaren 2009. Haha ja, vi har tröttnat på varandra men det tar inte slut som de kunde göra förr bara för att man är nere i en tråkig vardag som ingen av oss gillar :) Vi håller ihop och kör vårt, lever vårt liv och mår bra. Idag är vi glada över varandra och Tyra. Alla dagar är väl inte strålande sol, men även moln måste ju finnas för att man ska kunna uppskatta det fins vädret, "så att säga" :P Och tack för det.. tror inte jag skulle klara av ett förhållande med enbart smörande. Lite kämpande och sådant vill man ju ha sålänge det ligger på en nivå som inte skadar. Hur som så älskar jag min Kristoffer :)
-
Var är din skinnjacka köpt?:)
.
Svar: Min skinnjacka är beställd på.. hmm.. Kommer ärligt inte ihåg vart den är beställd men det är iaf en Jofama by Kenza jacka. Va väl den första eller bland de första jackorna Kenza designade. En lite tjockare skinnjacka som passar perfekt till vårväder :)
.
image description
.
image description
.

Hello sweets.

Soffan är min vän just nu, och krikkes kalla fötter han lägger mot mig. Blä, jag gillar inte fötter :O inte vuxna fötter iaf..

BB på tvn och förlovning på g. Kommer ihåg när jag och krikke bytte ringar. Pirret när vi fick hämta ut dem och de skulle på fingrarna. Kan inte låta bli att skratta lite åt att några tyckte att vår förlovning va dum och patetisk. Alla får ha sin åsikt, i couldn't care less egentligen :) Nu har vi vår Tyris som är det bästa som finns och våra ringar sitter där de sitter. Men tillbaka till BB, jag tror att Annika är mer seriös än Marcello. Kan ju hoppas att de båda ligger på samma nivå :)

Dagen idag då.. Gick ganska bra på jobbet. Mycket att ta in men det va roligt. Jag gillade att stå i kassan där man verkligen träffar människor men de är kul på golvet också så man får fixa och dola så saker är på sin plats och så det ser bra ut. Nu är jag ledig till och med fredag. Lite skönt så jag hinner smälta in lite av det nya :) Men på fredag kör vi igen!


Godmorgon!

Sitter i soffan med mitt minsta busfrö och kollar på tvn medans hon står här brevid mig, hoppar och pratar :) varit vakna i drygt 30 min nu men hoppas att hon vill sova om en stund då jag själv skulle behöva någon timme till.

Idag börjar jag som tidigare sagt på H&M på bergvik. Ska vara där 30 min innan ja börjar så ja kan skriva lite papper, gå igenom saker osv. Ska bli kul! Kör mjukstart denna veckan och kör eftermiddagar. Får hoppas jag hinner hem till Tyras nattning :D

Men nu blir de mer gos och sängen en stund snart igen hoppas ja ;)


Godnatt!

Fullt upp delux. Har vikt in 3 stora Ikeapåsar med tvätt och fixat massa i sovrummet som jag skrev. Rensat lite i köket osv osv. Har haft fullt upp som sagt så därför har bloggen fått lida lite.

Imorgon ska jag börja jobba på H&M på bergvik. Är lite nervöst faktiskt men ska ändå bli kul att se hur jag kommer trivas där. Trivdes ju massvis i stan men tror absolut att detta blir bra också! Men alltid lite nervigt i början.. Ni får en update imorgon om hur dagen gått. Jag lovar att ni även då får era svar på kommentarer :) Ni kan även skriva i frågerutan till höger, där får ni snabba svar!

Nej, nu hoppar jag i sängen. Nybäddade sängen :) underbart! Höra imorgon, Godnatt .


Mätt

Känner mig höggravid på mat just nu. Blev ingen pizza utan gjorde iordning lite tacos ist. Det satt där det skulle men uh va mätt jag är nu.. Tyra somnade iaf vid matbordet snabbt så jag gick in för att lägga henne. Hon satte sig upp då och började skratta.. Haha. Aja får lägga henne strax igen.

Idag har jag grejat endel här hemma. Tagit tag i mig själv och sänkt Tyras säng så hon kan börja sova i den igen, satt på sängkappan på vår säng, bäddat rent med nya sängkläder som jag misstänker krikke kommer få lite av en chock av att se.. Blommigt ;) Har även satt upp gardiner i sovrummet där vi bara haft en mörkläggnings"hiss"gardin. Lite osäker på gardinerna än men de får sitta tills jag gjort klart där inne så får vi se då om de passar, men de borde det göra. Nej nu ska jag natta pluttan här. BYL :)


Liten tjuvtitt.


In Flames

Ligger i sängen än och kollar på tv. Tyra ligger brevid och sover men antar att hon vaknar snart, sovit en bra stund nu.

Idag spelar In Flames på jobbet. Älskling ska jobba så ja hoppas de som är gulliga och jobbar idag kan få träffa dem lite. Va många i vårt kära team som ville gå på dem men va gulliga och jobbade ist. Änglar är ni :) Jag däremot ska va hemma med vår sjuka tuss. Hostan håller i sig, tyvärr. Blir kanske att göra hemmagjord pizza ikväll :) Men mer om det senare. Ska slappa de sista minuterna här innan Tyra vaknar. BYL.

Mammas gos!


Tyra och hennes mormor

Med den bilden säger vi godmorgon!


Imorgon..

Ikväll har min lilla haft lite svårt för att somna så kommenterar och frågor svarar jag på imorgon. Har ni några så är de bara att fråga.

Nu är jag mega trött så nu lägger jag igen mina blå. Hoppas ni haft en bra lördag! Sov gott :)


Va är detta? ;O

Hänga läpp och bli arg.. Va? Mamma som är så rolig ;) haha. Tror damen börjar bli riktigt uttråkad här :p


Diggidiggi.


Goddagens!

Nyligen ätit färskpotatis, köttbullar och gräddfil med gräslök i. Tyra är lite piggare idag men hostar fortfarande en hel del och näsan rinner än. Febern verkar iaf vara borta och det är ju bra!

Idag har vi inga större planer mer än att jag tänkte ge mig på Tyras garderob. Rensa ur sånt som är för litet och samtidigt se vad hon har och inte har inför kommande storlek(ar). Sommarkläder är ju i full gång i klädbutikerna men jag tycker det är så svårt att köpa för mycket sånt nu eftersom jag inte riktigt vet vad hon kommer ha för storlek. Lite har ja köpt men inte så jättemycket. Får bli mer allt efter som.

Vad ska ni göra idag? Tänkte förresten svara på lite kommentarer senare ikväll som jag glömt/inte hunnit svara på och även nya. Något mer ni undrar? Skriv isf så får ni svar ikväll :)


Godnatt.

TTYT. Sååå trött.


På jobbet

Fick hoppa in och jobba några timmar så nu är jag på H&M men slutar om 1h och 20 min. Då blir det gosigos med skruttan. Ska även kika på att köpa med sallad och göra kycklingsallad ikväll. Inte fel inte fel..

Bjuder på dagens så hörs vi sen!


Sjukling

Tyris har nu 39,1 i feber men fått panodil så hoppas den är på g neråt, igen.. Hon blir väldigt mammig när hon är sjuk så nu blir det extra mycket gos. Även om jag verkligen vill att hon ska bli frisk och må bra så myser jag samtidigt av allt gos. Ibland känner man kanske att hon borde va mer pappig. Ni vet så man kan ta sig en dusch, dola eller något annat :p


The day's outfit

À little bit of rock idag.


Ikea - igår

Igår va vi på Ikea. Gick runt och kikade lite, fikade och blev även lite shopping i form av sängkläder, ljuslyktor och en skål jag senare fyllde med godis och gav till krikke. Han är galen i en viss sort så nu fick han en hel skål med sådana som han velat ha :p Vilka sängkläder och lyktor vi fick med får se senare idag.

Det finns lite fler saker jag ska införskaffa på Ikea. Exempel en filt, ljusstakar, lyktor och lite annat. Vill ha slutet i månaden nu så jag kan få göra om lite :) Inte helt 100 än hur jag ska fixa åt oss i sovrummet men ska googla lite och se om jag får lite fler idéer än de jag redan har!

Tyra hade kul igår på Ikea när vi fikade iaf :)


Kooos

Ingen är goare än dig.


Skinn & Jeans


Mammig?

Har försökt lägga denna damen ett x antal gånger utan lycka. Hon sover jättebra när hon får ligga på min arm eller mage. Jag som hade tänkt ordna frukost när hon somnade förut men får väl vänta tills hon vaknar :) Stackarn hostar som bara den :( Hoppas de går över snart, annars blir de ett besök hos doktorn och se ifall de finns något hon kan få för det.

Idag ska vi göra lite ärenden på Ikea osv men mycket mer blir det nog inte, så himla tråkigt väder. Känner nästan för att baka :p Nästan.. Kanske :)

Men nu ska jag njuta lite att hon faktiskt vill sova på mig. Snart är väl den tiden över :p Gud så fort de går!


Are you there?

Ja nu är jag. Blev inringd på jobb imorse och efter det har dagen bara flugit iväg. Jobbdagen bara försvann verkligen, vilket va sköt för även om ja tyckte de va jäkligt kul att jobba idag så va saknaden efter mitt lilla troll enorm. Efter jobbet sprang jag in i butiken och köpte med en jeansväst, skitsnygg att ha både över köläder och skinnjackan :) Ska även skaffa mig en skinnväst har jag tänkt mig. Fanns en riktigt fin på Gina men den tog ju slut i ett naffs. Men, jag har en annan idé.

Ni står jag iaf i köket och har tagit fram rostbrödet ifrån frysen. Tänkte att jag ska göra lite varma mackor och ta ett glas oboy till det, nomnom. Ska även springa till tvn och kolla på Desperata hemmafruar, det sista iaf. Tyra har haft lite magont nu på kvällen så hon va väldigt ledsen innan hon somnade så låg där inne med henne ett bra tag innan hon la igen ögonen. Lilla skruttan, inte lätt att va hård i magen. Får fixa något imorgon ifall de inte är bättre.

Men hörni, vi hörs senare. Ska dola lite här. ...Och missa inte Wermland forever på TV3 kl 22.00, ett program från Kralstad. Eller.. Missa de? Ja vi får väl se hur pinsamt de blir eller hur överraskande normalt det blir kanske? Vi får som sagt se..



A new big favorite.

I just can't get enough av den där mannen!! :)


Alcatraz

Hello. Sitter bänkad i soffan och kollar på nya serien Alcatraz.
Kollar ni? Tror ni att serien kommer hålla i längden?
Det hoppas jag :)


Old shit

Kommer ni ihåg när jag visade att jag hade målat upp en bild på mig på en vägg i en skola? Detta va 2009. Hittade bilden nu nämligen, haha. Vilka idéer.


Hej Lina!

Vi har inte fått upp allt till sängen än så därför har de inte dykt upp några kort :) men jag vill vänta tills vi fått iordning allt faktiskt :) Då lovar jag att ni får för- och efterbilder på sovrummet :)

Helst av allt hade jag velat måla om också då man blivit lite mätt på det lila men det kommer ändå bli fint till de jag ska sätta in :) Vill få till lite mer myskänsla, nya möbler, mattor och lite pynt. Allt borde va klart i slutet av månaden!

Tack för frågan! :)


Micke & Molle 2

Godmorgon! Här ligger vi i sängen och kollar på, som rubriken avslöjar, Micke & Molle 2. Idag väckte Tyra mig 8.10 så fick sova lite längre idag än som hon oftast brukar vakna numer 7.00-7.30.

Började kolla på en film som verkar va lite spännande igår med Charlie Hunnam i en av huvudrollerna, ni vet han som spelar Jax i SOA. (grrr..) Jag som inte reflekterat honom i tidigare filmer utan bara ser honom som Jax tyckte de va lite kul när han ex la benen i kors, drog ena benet över det andra. De blev liksom en konstig kontrast mot hårda tuffa Jax :p Men filmen verkar va väldigt bra iaf. The Ledge heter den och hade release 2011.

Idag ska vi till Tyras farmor och farfar på lite påskmat. Alla har haft något att göra de dagar som varit nu så vi samlas där idag. Skönt att få bli lite bortskämd med mat och gott av kära svärisarna :) Hittade en haklapp igår som Tyra fick när hon föddes av dem. Haha titta..


Morgonmys med mini


Mitt fina ägg

Detta fick jag, fullt av godis.
Älskar att hålla igång traditioner oavsett ålder :)



Home sweet home

Kom hem för en stund sedan och har lagt Tyra så hon sover nu. Varit en sväng på jobbet och hjälpt till så blev lite sent där ifrån för Tyras del. Inte ens trasdockorna kunde hålla henne vaken i bilen på vägen hem :) tröttfisen va så duktig på jobbet, så snäll och go! Hon är verkligen kramig av sig ibland och kan säga att jag njuter, bästa som finns hon :) Och Kristoffer såklart!

Annars idag fick vi ju paraden som ni såg och drog därefter till mormor på lite mat. Krikke kom också bort och fick sig lite mat :) Min kusin och hans tjej va på besök så det va kul. Inte ofta man träffar dom eftersom de bor i Sthlm. Drog till jobbet (Nöjes) efteråt och hjälpte dem att få iordning allt och att se så allt stämde. De gjorde de! De är jättegoa människor ja jobbar med där verkligen!

Nu är det Pirates Of The Caribbean på 5an och Harry Potter på 4an... Ångest, vilken ska man se? Älska Johnny Depp och Pirates och älskar Harry Potter-filmerna.. Hmm. Zappa mellan, typ :p Kollar ni på någon av dem? Ja ska kika nu iaf. Ska se om jag hinner visa er kläderna Tyris fick i sina påskägg sen. Nu måste ja bara få andas lite :) TTYL


En liten detalj

Fjädrar i kedjor, endast ett öra. Har ju bara en töjning i andra örat så oavsett går de bara ha i ett.

Hon som gjort mitt örhänge heter Mirandra. Ska kolla om hon fortfarande håller på så kam jag tipsa er om hennes sida :)


Påskparad

Tog lite bilder på Tyris som idag är en älva, på min kusin som är påskharen och fick pris för detta, min moster som är påskkärring och rumporna på min kusin och hennes kille. Träffade på Josefin, David och Levi. Lite dålig utklädnad där ;) men jag ska inte säga ngt, har endast fjädrar i ena örat ;p

Strax bär de av mot mormor, bjuder in mig själv, Tyra och kanske krikke om han vill på lite mat ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_197296212.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_197296265.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_197296269.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_197296272.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_197296315.jpg" class="image">


Upp o' hoppa

Ska strax gå upp och göra oss iordning för påskparaden. Tyra ligger här i sängen och krålar runt :p Blir ingen påskmiddag idag hos svärisarna heller utan blir på måndag :) Så idag vet vi inte riktigt hur planerna ser ut mer än att jag ska förbi nöjes sen och röja undan lite i garderoben inför kvällens arbete. Underlättar lite för de som ska jobba.

Men men nu ska vi gå upp :) Glad påsk på er så hörs vi senare!


Kvällen och film

Sitter i soffan och bara degar. Ätit lite mat såhär på senkvällen och bara slappat med min bästa K. Idag har jag, krikke och Tyra umgåtts heeela dagen, mysigt tycker jag. Oftast har vi väldigt kul ihop med vår sjuka humor :P Vi tog oss en sväng till stan och mamma där vi fick lite påskägg, så go. Jag och krikke fick ett varsitt med godis i. Mitt är så himla fint, ska visa er imorgon tänkte jag. Tyra fick ett stort med massa fina kläder i, de får ni också se imorgon.
-
Vi åkte sedan hem till Tyra's farmor och farfar som också hade ett påskägg till Tyris. I det låg det en fin och go pyjamas, lite fruktgott och en jättebra haklapp i typ silikon, haha nej men typ. Gummi och mjuk, hur bra som helst! Ni får även se det imorgon. Tyris ligger i nya pyjamasen nu och sover, jätteskönt med 2 delade pyjamaser ibland tycker jag eftersom Tyra är så varm av sig. Ibland sover hon bättre utan och då är det lätt att bara dra av byxorna och hon tycker genast att de blir svalare. Men jag gillar hela också, tycker både och är väldigt gulligt när de är så små :)
-
Nej, har lite ångest att jag inte fixat upp mitt påskris ännu men imorgon, då ska det upp. Så får det stå ett tag sen. Tycker det är väldigt fint med lite ris och fjädrar såhär på påsk. I år blir det inget mer pynt än så. Får se om de blirmer när Tyra blir större. Blir iaf att påskpyssla lite och så då. Kul :) Men nej, nu ska jag mysa med min gubbe innan de blir sängen. Upp imorgon och iväg på påskparaden med nära och kära :)
-
Tusen tusen tack bästa mormorn, farmorn och farfarn som skämt bort Tyra idag med fina saker! ♥
.
image description

Och 1,5 tim senare...

Suck..


Snö

Står i köket och gör frukost. Tyra sover igen och Kristoffer likadant. Kollar ut genom fönstret och ser snön falla, ja det sista behöver väl komma ner.

Idag vaknade Tyra tidigt. Lite märkligt eftersom hon fick lägga sig senare igår eftersom Tommy och Kristoffer grejade med vår säng. Inte satt på sängben förrän nu :p Så idag hoppas ja att vi får upp sänggaveln, så ska jag stryka sängkappan så den också får åka på. Himla sugen på nya ljusa sängkläder men det får nog vänta. Iaf ett tag ;p Vill köpa spegeln, lite ljusstakar, en byrå och även lite annat smått till sovrummet. Vill ha lite bättre ordning där inne.

Men men nu blir de frukost och tv. Försökte ta kort på den fallande snön men gick ju sådär då :p


Godmorgon - svar på kommentarer

Hej! Tänkte svara på två kommentarer ja fått.

En fråga va ifall Kick fortfarande finns och vem jag isf sjunger med, Elena eller Ellen. Svaret är nej, Kick kör inget, inte just nu iaf. Man vet aldrig vart framtiden tar oss men just nu ska jag vara mamma och Elena plugga mer. Det är alltså Elena ja körde med sist. Ellen har nyligen varit med i Elsas värld och är i full gång med att leta nya äventyr. Önskar henne all lycka <3 Saknar henne! Det är prat på att jag ska göra något ensam också. Enda som behövs är mitt okej så är de igång, men som sagt ska jag va mamma och även ett tag så vi får se till hösten :)

Andra frågan va varför inte krikke tyckte om baddräkten. Haha, ja tror inte han tyckte den va fin ;) Jag tyckte den va cool för den va så liten och knallgul! Hade velat ha den rosa men den fanns inte i rätt storlek. Hur den ser ur får ni se senare idag :) Nu ska Tyris få lite mat!


Svensson - Svensson

Sitter på golvet i vardagsrumet och börjar känna mig lite trött. Haft en bra dag men dock med en seg start. Men bara allt rullade igång så gick de fint sen. Shoppat lite till Tyra som ni kan få se imorgon. Kan säga att en sak är en baddräkt. Hon fick ju ett par jättefina badtrosor av hennes farmor från Ullared så det ströks från "vill ha -listan":) När jag fick syn på baddräkten så tänkte jag att det blir ju fint att va i i sommar OCKSÅ. Krikker verkade inte så glad i den men äh ;)
.
De blev även 2 saker till men de är till för lördagen då vi ska gå påskparaden i stan :) Kul, Tyris första påsk. Är ju ett måste att klä ut lillpluttan :) Ska ni göra något kul över påsk?
.
Nej, ska slänga mig i soffan brevid mannen och kolla på nya Svensson Svensson filmen. Hoppas den är lite kul iaf. Kan tipsa er om The Sitter iaf, skitrolig film! Godnatt på er :)
.

Helt seriöst..

Ursäkta mig men ärligt.. Kan alla bara låta bli att rösta på Marcel i BB så han åker ut på söndag? Har go lust att åka dit och ge han på käften. En människa som han ska inte jobba med barn. Han är pinsam och en jävla idiot rakt igenom! USCH för den idioten.

Måsta även passa på att säga att Rodney är ju faktiskt riktigt normal denna gången. Man stör sig ju inte alls, vilket va väldigt oväntat ändå. Visst, man skrattar åt endel saker och tycker att det va lite fjant-snack men annars flyter han ju bara med. Härligt!

Kollar ni på BB? Jag blir tokig på Marcel alltså... UT med han!!


Mormor <3

Blir alltid lite bortskämd hos mormor med gott att äta :) Idag fick vi skinksmörgås och lite fika med jordgubbar och vispad grädde, satt helt rätt! ;)

Nu trummar Tyra på mina ben så ska ta upp pluttan här. Skriver när vi är hemma igen :)


Godmorgon!

Lite hår-fix och kläder så bär det av mot jobbet sen.
Hoppas ni får en bra dag!


Hur trött kam man va?

Så trött så man inte orkar ställa sig i badkaret för att kanten är för hög? Ja, typ :p Nej det är nog matens fel. Va inte alls fel med lite god mat. Har nyss kollat på Sons Of Anarchy, första avsnittet av 3:e säsongen. Kollar på de som går på tvn nu i väntan på 5e.. Aah jag tjatar om de jag vet, men ni får nog stå ut lite ;)

Nej, nu ska jag dra mig in i duschen så jag kan mysa lite i soffan, själv (buhu, krikke jobbar), innan de blir sängen. Trött trött trött.. Vi hörs med ett piggare inlägg imorgon ;) Godnatt fina ni!


Äntligen hemma

Haft en jättebra dag på jobbet idag, peppad för mer. Men nu är jag glad att vara hemma med min lilla plutt. Dock ska min stora älsk jobba ikväll/natt så de blir inte mkt tid för oss idag inte. Tråkigt men skönt att sakna lite också ;)

Nu ska jag gosa massa och laga mat! Potatisgratäng och fläskfilé, det är vi värda!


Klar för jobb

Ska koka lite flaskor och nappar nu och sen är jag helt redo. Kl är inte så mycket än så har lite tid över. Fyller den med en snabb frukost i form av en banan.

Idag ser jag ut såhär, boyfriend-style blandat med.. Indian? ;p Hoppas ni får en bra dag! (psst.. Madde, nya tröjan är köpt på lindex)


Min lilla duk

Ni får se närmare påsk här hur den ser ut med lite pynt på :)


Köket

Har placerat mig i köket och lagar matlåda till mig och krikke. Vi båda jobbar imorgon så från 7.30 till 11.45 ska Tyris va med Ida och kusin Tuva :) Blir kul för henne! Sen vid 11.45 kommer mamma och tar henne då Ida ska iväg och mamma slutat jobba. Jag jobbar till 17 och krikke till 18. Han kör 13 timmars pass och jag 9. Lite skönare för mig ;)

Nu ska jag ta av maten från spisen här. Köpte en blus idag på rean, 99kr, jättemjuk och go :) Såhär ser den ut:


Nya grytlappar

Är hos min mormor och fick mig då en liten present hon sytt till mig. 2 väldigt fina grytlappar! :)

Funderar på att köpa en duk av henne. Hon syr nämligen lite fina saker så man vill gärna gynna henne lite också. Det är ju trots allt lite tid hon lägger ner på det. Himla kul tycker jag :) Duken jag ska ha är inte i samma tyg dock men de bryr mig mig inte om. Duken är något mörkare i tyget med beige spets. Ni kan få se den ikväll! :)


Just nu:

Lite lek på BVC innan mät och vägning :)


BVC om en stund

Tyra sitter i gamla bilstolen och kollar på Musse's klubbhus. Bilstolen sitter hon bra i så den fick agera stol idag. Bra att man kan spänna fast också så hon inte ramlar ur, som hon gärna gör när man inte sätter fast henne i babysittern osv. Alltid luta sig över kanten :p

Vi ska alltså till BVC så fort Tyra ätit klart och jag fått på mig mina kläder. Tyra har blivit en riktig knäbebis efter att ja började jobba för en vecka sedan. Säger mamma och pappa hur mycket som helst om dagarna :)

Senare ska vi in till stan, fixa med papper och träffa Amelie :) Men nu har Tyra ätit klart så ska göra klart här. Hörs senare!


Nää..

Mina ögon orkar inte mer. Hoppar i sängen och drar täcket över mig.
Blev film med krikke efter att jag sett klart den som va på tvn.
Jag och krikke kollade på någon komedi, riktigt rolig!
The Sitter tror ja den heter, den måste ni se :)
-
Godnatt!

Film-mys

Hej alla! Har lagt Tyra och plockat undan lite. Tänkte att jag skulle ha klistrat in bilderna i min fotobok men fick se att det va en film på 9an, drog på och här sitter ja. Jag fastnade för den mysiga och kärleksfulla känslan jag fick av filmen, så idag dissar jag BB och går all in för movie!

Varit tyst idag men spenderat massa tid med mina älsklingar, va ett tag sedan vi tog en hel dag tillsammans :) Ja, jag hann med lite äppelpaj hos mormor också :)

Ska skicka ut lite scheman till mina kära kollegor på nöjes och fortsätta se filmen. Skriver mer efter filmen :)


Hej solen


Jahapp

Det är inte sant.... Ååh :p
Skrev ett lite längre inlägg också försvann all text. Kuuul.. Haha.

Slänger mig i sängen ist och spelar rumble, om jag inte somnar innan. Trött som få. Spelar ni rumble?

Godnatt goa ni!


Tittut


Tack farmor!

Tyra's farmor har varit i Ullared och handlat. Vi fick lakan och lite annat, ja köpte lite löshår (äkta för 219kr!!! Skitbilligt) och Tyra fick massa fint och bra saker :) Tack så mycket farmor säger Tyra!


Svar på kommentar - Det ordnar sig!

Annika om 9 månader:
Först och främst; stort grattis till Tyra på hennes 9 månaders dag!
Nu till min fråga. Jag förstår helt om du inte vill svara men det skulle vara till stor hjälp för min del. Jag är gravid och ska har barn i slutet av sommaren. Min sambo arbetar deltid och jag likaså. From i maj kommer jag dock vara arbetslös. Jag börjar få smått panik över hur vi ska få råd med alla saker som ska inhandlas samt hur vi ska klara vardagen när den lille/lilla väl är född. Eftersom du är den blogg jag följer som mest tänkte jag höra hur det funkar för er. Som jag har förstått jobbar varken din sambo eller du heltid?? Hur får ni allt att funka? Tjänar du så bra på bloggen att du räknar det som ett "vanligt" jobb med tillhörande inkomst? Är så väldigt orolig just nu...
-
Svar: Hej Annika! Tyra säger tack ;) Först kan jag säga att jag tjänar inte en krona på bloggen utan har en enbart för att jag tycker det är roligt att skriva och få respons på det. Så detta är en hobby utan betalt :) Nej, vi jobbar inte heltid någon av oss. Jag har nyligen fått jobb på H&M men inget som är fast så inget man vet helt säkert så. Vi får ut pengar genom att vi jobbar extra båda två och att jag får mammapeng och Tyra får barnbidraget. Barnbidraget brukar jag använda mest till att köpa saker, kläder och mat till henne. Självklart tar jag inte enbart de pengarna utan även från mina och Krikkes också. Vi har inte gemensam ekonomi på det sättet men vi är heller inte så noga över om någon får betala mer någon månad. Vi lever tills det är slut helt enkelt :)
,
Att du känner en oro är fullt förståligt men du ska veta att det är ni själva som bestämmer över er "bebis-budget" :) Kan säga att Tyra har mer än behövligt, för att JAG också har det. Jag älskar att shoppa i den mån man har råd och gör det med glädje ofta. Nu låter det kanske som jag är tokig i det och det är jag men som sagt, när man har råd. Och trots att man inte har ut så mycket på mammapengen osv så funkar det fint. Vi har en hyra som inte är allt för hög så bara där "sparar" vi pengar om man tänker på folk som kanske har hyra på 5-7 tusen, om inte mer. Vi ligger alltså under de siffrorna. Men de jag ska komma fram till är att ni behöver inte köpa allt nytt, ni behöver inte köpa det dyraste, ni behöver inte mäta er med andra om inte NI själva vill och känner att ni har råd med det. En kompis till mig köpte barnvagn plus skötväska jättefräscht för 700kr begagnat, medans min andra vän köpte en ny vagn för 8000. Man väljer själv vad som passar en och ens budget :) Jag tror ni kommer fixa detta!! :)

9 månader

Grattis mammas älskling
9 månader redan ♥
-
image description

Hej hopp

Somnade så skönt igår. Innan klockan hann bli tolv inatt så halvsov jag i soffan, en lördag.. Har nog inte hänt sen jag va liten skulle jag gissa på :p Känner att man va helt slut efter veckans tidiga uppgångar som man annars inte är van. Idag börjar jag kl 12.00 så det va skönt att få somna tidigt och sova till ca 8.30, Tack Tyris för de :)

Ligger i sängen nu och kollar på Barnkanalen med Tyra. Hon har precis fått yoghurt och jag funderar på att göra varma smörgåsar till frukost/lunch.

Hoppas ja hinner prova lite saker på min rast idag, lite kläder jag är sugen på, vi får se :) Hoppas ni får en va söndag!


RSS 2.0