Dags för SOA

Yeeey!! Skriver innan jag lägger mig. Nu måste jag kolla på senaste avsnittet här :):):):):):)


Godmorgon

Frukost med Tyra. Usch va hon hostade inatt men fann sig till rätta direkt varje gång så det va bra! Började dagen med Emil och tittade ut och fick se snö, längtan efter jul steg typ x10. Nu kollar vi på Pippi, i vanlig ordning. Tyra kommer få en julklapp av mig och krikke som förmodligen kommer bli väldigt uppskattad av vår lilla skatt som det verkar som nu :) hehe. Snart är det iaf byte och det är mammas tur att kolla på lite serier på tvn, DH - wiho.

Senare idag kommer mamma och ska passa Tyra mellan mig och krikke. Jag börjar jobba 14.00 idag nämligen och krikke jobbar till 16.00. Ikväll efter jobbet väntar nya avsnittet med SOA, som jag längtar varje vecka :p

Men nu ska jag ge Tyra lite mer smörgås, hörs senare!


Huvudvärk!!!

Fy satan för spänningshuvudvärk säger jag bara.. Inga värktabletter hemma heller.. Åh.. Buhu....


Idag gjorde jag något bra

GÖR DET DU OCKSÅ!!
En ynka 20a är inte mycket att gnälla över. Googla fram det ni vill stödja. Själv stödjer jag Unicef och Cancerfonden, vilket är lätt genom att köpa rosabandet. Det stödjer ju hela Cancerfonden nu och inte bara bröstcancer. Gör en god sak och va vän med karman.

Godnatt läsare! :)


Paket i brevlådan

Idag blev jag överraskad av ett paket i brevlådan som jag glömt bort va på väg. Det som trillade ner i brevinkastet (som det kanske heter) var denna film.. (se bild) Fruktansvärt bra och jäkligt bra musik :)

Såg denna på bio första gången med min svärmor när hon bjöd med mig. Mycket trevligt :)


1 h senare..

Aj aj aj... Gött!


Monster

Men förhoppningsvis fräschare hy efteråt. Efter min första gång tyckte jag huden va bra rensad men långt ifrån helt fri från skrot som inte ska vara där. Små hår rycks med och som jag läst så ja, det gjorde ont som helvete att dra bort, men så värt. Om det är detta som krävs och lite annat slit för att få en bättre hy, så låt så vara!

Har någon av er testat? Funkar det bättre/sämre för er? Denna mask är bara min andra så tyvärr ska jag nog inte uttala mig efter denna att huden blir bättre ju fler man gör, eftersom min första va ett tag sedan, haha.


Tyra idag


Hejdå söndag, hej måndag.

Klockan har slagit över tolv, snart en timme sedan. Blev fast i köket med lite tidningar. Försöker hitta inspiration både till garderob och till mitt lilla nya liv som inte innefattar cola och godis på vardagarna. Efter denna helgen har jag dock bestämt mig för att jag kanske t.o.m ska hoppa över godiset på helgen. Någon utemat som mc.d, bk, Max och pizza äts inte heller på vardagar längre. Har dock ätit subway men äter starkt och det som inte är så nyttigt där är väl brödet (då jag gillar mitt ljust med parmesan och oregano) och dressingen, dock är den väldigt stark så den sätter ju fart på omsättningen (vet jag vad jag pratar om just nu? Hah, bra fråga. Men vet att man ska äta starkt för omsättningens skull). Nåja, anledningen till att jag nog ska sluta med godiset helgvis också är för att jag denna helgen näst intill tvingade mig att frossa lite för "snart är vita dagarna här igen", Haha idiotiskt :p Självklart kommer jag unna mig ibland, men det behöver inte vara godis varje helg. Kan byta ut till morötter och dipp ist för ex chips och dip eller en skål ostbågar. Jag tycker ju om att äta färska eller frysta hallon bara sådär. Sådana saker är ju bra!

Ah vi får se. Tror dock att ett "pepp-kollage" med olika bilder som peppar mig kan va bra att ha. Det funkar ju för endel. Kanske även för mig :) vem vet?!

Men nu lägger jag igen mina blå, ledig dag imorgon men jag och Tyra ska shoppa sen present till pappan, en klänning till mamman (får se om jag gillar den) och ska även kolla runt lite efter skor till Tyra, rejäla vinterskor! Godnatt trogna, icke trogna, nya och gamla läsare. Hörs imorgon!



Godmorgon!

Har Tyra på armen och kollar på Pippi i sängen. Älskar dessa stunder vi har tillsammans. Gosigast i världen!

Nu ska jag upp och göra mig iordning, jobb 11.00-18.15. Ha en bra dag!


Vacker

Med en otroligt vacker bild, som får huvudets tankar att snurra 1000 varv, säger jag nu Godnatt.

Visst är den fin? Hittade den random på Google, så ja bilden är lånad.



Vinterjackan

Idag åkte vinterjackan på. Min är från PEAK, helt underbart go!


Godnatt kära ni


SATC in bed

Min utsikt just nu är som ni ser på bilden här under.. Yes jag ligger i sängen redan, och det är helt underbart!

Jobbdag imorgon 10-16, så ska bli skönt att få massa timmars sömn snart. Inte för att dagen imorgon blir jobbig, tvärtom, dagen flyger förbi när man jobbar en sådan tid :) Men sömnen blir skön eftersom jag va uppe så sent igår, ta igen lite.

Nu ska jag fortsätta se på SATC, Godnatt på er :)


Nöjd tjej.

Unnande mig själv lite inatt innan jag la mig. Klickade hem en väska, en supermjuk mysig heldress och en topp. Allt för ca 600 inkl frakt, hur bra som helst ju! Det var 10% rabatt när jag beställde så det blev ju lite, alltid bra.

Såhär ser min beställning ut iaf:


Dunder trött

Åh.. Hade en ledig dag idag. Veckans enda faktiskt. Slappade mot 14 tiden innan vi drog oss mot stan, jag och Tyra. Tyra frågade efter mormor idag så vi åkte in och träffade henne för en runda på lindex. Hittade massa fint till Tyra som får följa med hem imorgon. Ska även ta mig en lov på kappahl och kolla lite, men just nu ligger Lindex på nr 1 för finast kläder. H&M har sina guldklimpar de också men just nu tycker jag att H&M har de roligaste på lilla flick (92-122) och det är ju för stort för Tyra än. Men lite byxor och bodys följer med från jobbet imorgon till snuttan. Har bestämt mig för att köpa en rödrandig body och röda mjukisbyxor till henne. Mysigt och fint nu på hösten och i vinter. 2 månader kvar till jul också, fort det går och skönt är det för åh vad vi längtar efter jul här hemma :) filmerna, pyntet, Julkalendern.. Allt, vi är som små barn och att vi har Tyra nu gör det bara mer mysigt <3 själv väntar jag ett paket på posten som jag kommer Uppskatta väldigt. Vad som ligger i paketet får ni se när det anländer.

Nåja, en tidig julklapp gav krikke sig själv idag iaf. En ny tv! Pang så satt det en 55" uppe ist för 37. Jag skulle behöva uppdatera min också men känns onödigt just nu. Den funkar och mer funktioner i sovrummet behöver vi inte ha just nu (vi har en varsin tv och min är som sagt i sovrummet). Blir kul att sätta på tvn genom att "prata med den" då den är röststyrd, man kan även röra pilen över skärmen genom att röra handen i luften, finns kamera på den, fullt med appar, spel, fitness osv. Förlåt men tycker det är så kul att de hänt så mycket sedan en annan va liten när tvn va en stor klump :p MEN de funkar ju bra de också :) hehe

Nej, måste sova nu. Jobbet kallar imorgon 9.45-16.00, även fredag är samma tid och det känns skönt! Helgen blir många timmar 11-18.15 både lörd och sönd., pengar pengar! Men Godnatt nu kära ni!

(vi idag)


Gör du?

(pssst... Emelie T, du är för go! :) )

Visst gör man såhär? Höhö..


Myspys innan jobb

Dagen har bestått av besök på Jossans och Zigges jobb där Tyra fick leka av sig lite med Jossan, Zigge och Elin. De hoppade i hopptorn, ritade och jagade. Kollade på fiskar också, det va kul. Efter det mötte vi upp Elin för lite schemaläggning, det va mysigt med lite lunch, jobbsnack och annat prat!

Nu är vi hemma och gosar jag ock Tyra. Pappan jobbar över så hon ska vara med farmor och farfar en stund. Hennes farmor tar hit henne sen för nattning och är här till krikke kommer hem. Mycket snällt när det krockar för oss.

Jobb för mig på h&m, inventering väntar. Ska bli intressant och se vad snabb jag är, eller kanske ska säga vad dryg jag är :p Första gången i butik så det ska bli intressant men det går säkert bra! Ska klä Tyra nu så vi kommer iväg och jag är på jobbet i tid. Hörs senare!

Ps. Andra dagen utan cola, och det går bra. Jippi!! Ds.


Night is when you sleep. They Say.

Sov gott där ute, hörs lagomt till frukost och DH :D (suger att jag missar Hollywoodfruar imorgon.. Får se på nätet ist)


Bed, SATC, in love


Godmorgon!

Fastnade vid tvn och datorn igår. La mig sent men ligger fortfarande i sängen och drar mig. Tyra där emot har lämnat min sida i sängen och går runt här på golvet med en leksak i handen. Nej, fick tillbaka henne nu :) så gött när vi bara ligger under täcket och kollar på film :)

Idag då så väntar jobb i eftermiddag, 15.00-20.15, men innan de ska jag nog bara va hemma med Tyra. Laga lite mat och plocka lite. Krikke fyllde år igår så när jag kom hem från jobbet överraskade jag med tårta och present, present från Tyra. Min present får han beställa :) Så ska han köpa ny tv snart, gött med lite större än vi har idag, och en roligare tv.

Men men, morgonmys får fortsätt nu. Uuuunderbart!


Svar på fråga

Hej hopp!

Jobb, överraskat älsklingen och sitter nu med Tyris och kollar på Pippi. Mer uppdatering om dagen osv senare, men tänkte passa på att svara på en kommentar jag fick idag (igår? Minnet..) där det frågas vart mitt halsband är ifrån.

Mitt halsband med fjädrar är då alltså från Nelly.com. Det blir ditt för endast 79kr :)




Under täcket

Har lagt mig i sängen nu, trött, huvudvärk och smått irriterad. Bråkade med en jäkla räkning förut också som vägrades att bli betald, men tillslut så!

På tal om räkningar som leder en mot pengar. Jag ser SÅ fram emot lön. Lägga undan lite till Paris och även spara lite till måsten-köp, ni vet sådana köp man gärna vill men inte kan undvika. Något fint till Tyra ska jag köpa och även en födelsedagspresent till min sambo, undrar vad... Hmm.

Aja, Godnatt säger jag.


Gottedag!

Hejsan!
Började dagen med filmmys i sängen med Tyra, Pippi Långstrump såklart ;) Imorgon tänker jag bannemej sätta på Askungen eller lejonkungen.. eller Aladdin.. Eller någon annan Disney. Vill ju presentera Disney för Tyra då hon mest fått se lejonkungen. Jag älskar Disney så jag hoppas hon kommer gilla det lika mycket som jag. Hon gillar Simba, Mimmi, Musse osv men vill att hon ska "träffa" de andra också :) Ska bli sååå kul med Disney land (Euro Disney) i Paris. Fan va jag längtar tills vi åker till Paris! Ser fram emot allt från att strutta runt på gator, shoppa, till att se Tyra inne på Disney. Kul kul :)

Nu ikväll myste jag, krikke och Tyra med lite taco. Vid 19.55 la jag Tyris och 8 min senare sov hon, tröttfis. Lyckan att ha henne, åh. Älskar henne så mycket!

Nu strax ska jag iaf ställa in en blåbärspaj i ugnen och mumsa med vaniljvisp sen. Ska se någon film och bara njuta av lördagskvällen :) Skriver lite senare igen.


Sängen it is

Godnatt på er, vi hörs imorgon. Innan, under eller efter jobbet. Ganska så logiskt om man tänker efter ;)


7.

HEj you. 
Varit riktigt tyst från mig idag. Fullt upp. Jobb, handling, egentid med Tyris, nattning och sedan hamnade jag framför X-factor och i pausen kollade jag klart på senaste Johan Falk - Alla råns moder. Riktigt bra tycker jag och Seth Rydell, haha vilken stjärna :P 

Sitter iaf placerad i soffa nu med ett stort glas isvatten, lite nötter och filmen Seven på 6an. Filmen man sett 1000 ggr men ser gärna en gång till för att den är bra. Jag funderar dock på att se på något annat. Lite sugen på en komedi eller a love movie. Dock börjar klockan dra i väg och jag vill inte komma i säng allt för sent. Imorgon väntas jobb 11-17 och efter det hem för en hemmakväll tror jag bannimej. 
 
Till veckan ska jag bli hård mot mig själv. Det är slut på colan på vardagarna och endast 1 eller 2 får tas under helgen. Jag borde sluta dricka det helt men man måste ju få leva lite också. Vem vet, kanske ger mig med det helt med tiden, ja inte helt helt såklart men inte varje helg då. Jag har ju gått upp lite i vikt och jag mår faktikst inge bra i de där ectra kilona. Hör ibland att "det skadar inte på dig", nej folk tycker inte det men jag tappar ju av mitt självförtroende och då skadar det ju visst, det skadar värst. Så jag ska skärpa mig och hitta tillbaka till mitt vanliga jag, min vanliga kropp, oavsett vad vågen visar för siffra. Men liksom många andra är även jag blindad och besatt av just den där lilla siffran på vågen. Tror jag nu väger mellan 50,5 kg - 51 kg, jag brukar ligga runt 47-49kg och tro mig. De få kilon gör mycket på mig, så ja, jag vill ha bort dem. That's just me.



Btw, jag gillar inte att min röv blir större :P gah.
Hårt mot hårt nu till veckan!!


Bra betyg!

På H&M finns det en sak som görs, om det är 1 eller 2 ggr per år eller fler kanske(?) vet inte faktiskt, men det görs en "koll" hur butiken ser ut, hur man följt upp vissa saker som ska göras osv. Man får poäng för varje sak och de räknas ihop och blir till ett resultat. Vi hade den kollen denna veckan och vi fick ett bra betyg och ännu bättre på vissa enskilda saker. Så idag firas det med tårta på jobbet. Jag mina vänner, har hamnat i tårt-koma - trots att den bit jag tog inte var stor. Himla god tårta med fräscha hallon i, älskar hallon.


Sjukling

Ja, då va Tyra sjuk igen. Spydde i natt och magen är inte bra på långa vägar. Fick samtal från dagis att ringa vårdcentralen så nu ska jag dit och hämta så jag kan ta prover så de får. De ska ta prov för någon bakterie och salmonella. Det sistnämnda bara för att vara på den säkra sidan.

Så kan det va. Hoppas verkligen det går över fort på snuttan, även om hon är väldigt vääääldigt pigg!


Humor på hög nivå, inte sant?


Innan läggdags

En stund för mig själv och min skvallertidning :) Godnatt!


Cheer baby!

Tack tant-Linda!


Sysslor

Hej!
Kom hem för en stund sedan efter att ha lämnat Tyra på dagis. De gick bra att lämna idag även om vi fick smått lura henne om pippin utanför fönstret. Hon kollade ändå oroligt på mig som att hon inte ville att jag skulle gå men vi alla vet ju att när jag väl har gått så går allt bra och hon leker med de andra.

Väl hemma så möttes jag av verkligheten. Ja, jag måste städa, få undan tvätt osv. Jag hade tänkt gå ut och gå men får ställa in det. Har lite annat som måste gå före och där bland - Städning.

Senare idag är det tänkt att Linda ska komma och visa sina bilder från USA. Vet inte om jag sagt det men Linda min kompis va på semester i USA i 4 veckor för inte så längesedan. Så jäkla avis när hon va där och suget att vilja åka dit blir nog inte mindre när jag får se bilder :p Men ska bli kul att få se lite det hon såg, men som hon sa igår kan inte ens bilderna beskriva den känslan hon hade när hon va där. Sjukt underbart! Efter en semester så, vare sig det är 1 vecka eller 1 månad så vill man inte tillbaka till verkligheten här hemma. Så skönt att bara kunna släppa allt, åka iväg och njuta!

Men men nu halkar jag efter i städningen här. Ska se ett program på tvn strax så måste skynda mig. Haha tvn.. Ah vi får se men hade tänkt se iaf ;) Hörs senare hörni!


Dagis imorgon

Kvällstid efter jobbet stavades ikväll med rostat bröd, cola, Sex and the city och skvaller tidningar. Bra kväll. Men nu ska jag sova. Imorgon är det dagis för Tyra igen, hoppas lämningen går bra! Linda kommer även på besök imorgon, toppen! :):)

Night!


Jobb jobb jobb

Gött gött gött.


Tandläkarbesök, jobb och ...

Har varit jäkligt trött idag, hela dagen har jag gäspat. Började iaf dagen såhär: Varit till tandläkaren med Tyra idag och efter blev det jobb för min del. Hos tandläkaren fick vi lite info, tandborste och t.o.m en tub barntandkräm. Krikke skulle gå och betala den när hon i kassan på tandläkarmottagningen sa att vi kunde ta den. Snällt! Så ny tandborste och en rosa tandkräm (ordagrant) med prinsessor på tuben :) Ska köpa ytterligare en tandborste till henne då vi har erfarenhet av att den gärna följer med i munnen utanför badrummets dörrar ;) Tyra har ju "borstat sina tänder" sen långt innan de dök upp :p Hon gillar att tugga på en borste full i kallt vatten, som fastnar mellan stråna på den. Det suger Tyra i sig :) gullefisen! Ska bli kul att se hur hon kommer reagera på tandkrämen :)

Efter tandläkaren åkte jag hem till mamma snabbt och käkade innan jag åkte mot jobbet. Dagen gick både fort och långsamt, de 2 sista timmarna bara flög förbi. Imorgon väntar en kortare jobbdag, 16.00-20.15. Men skönt att ha dagen med Tyra. Krikke jobbar till 16 (förmodligen) så när jag åker till jobbet får Tyra åka till farmorn så länge.

Vi har verkligen tur som har så bra familjer som ställer upp i vått och torrt. Guld värda! <3



Tyra min vackra lilla, du är mitt allt!


What a movie!

Säger bara SAVAGES, se den!!
Grym film som lätt hamnar i min hylla
när den kommer ut på dvd.


Home sweet home

Hemma efter en jobbdag. Rostar lite barkis och njuter av lite julmust. Köpte
Mjuka strumpor idag, ni vet sådär mega goa. Ska visa er senare. Jag tänker så mycket på julen när jag har sådana :)

Ikväll blir det bio, mamma bjuder. Vi ska se Savages, nya med John Travolta. Tror att den är bra :)


Sovmorgon idag

Godmorgon alla. Idag sov jag och Tyra till 8.55 :) riktigt härligt! Ska som jag skrev igår jobba idag från 11-17, så borde kanske gå upp och fixa till någon matlåda. Vet bara inte vad jag ska göra. Får kila upp och kolla, annars köper jag en smörgås eller något och äter något mer riktigt ikväll.

Upp ur sängen nu iaf, ligger kvar och kollar på Emil med Tyra :) Ha en bra dag!


Jises

Tröttast i kommun är jag. Ligger under täcket redo att sluta mina ögon. Ansiktsmasken jag använde igår tänkte jag skriva lite om imorgon. Jobbar 11-17 så får bli en uppdatering om den på kvällen.

Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram. Där gör jag små, snabba bild-uppdateringar med en mening eller två lite då och då. lindarangfeldt - follow :) Godnatt, "vi syns imörn macken"


Gissa vem som fick laga min mat idag..


Ansiktsmask, nytt från USA

Ja de va vad som stod med i beskrivningen på denna mask jag har i ansiktet. Jag och Zigge beställde lite maskar som vi ville testa. De säga bli stela så man kan dra av dem, och när man gör det ska all lort och pormaskar följa med. Låter vidrigt och är nog vidrigt också men åh så skönt för ansiktet.

Första gången jag har en nu och är lite smått nervös då jag hört att det ska göra förjävligt ont att dra bort den. Men
Men ska bli intressant :)


Lasagne

Nu står det en lasagne i ugnen och min mage är mer än redo för att ta emot lite. Trodde inte de skulle bli så utdraget idag så tog inte led någon lunch till jobbet, i väntan på lasagne.. Men smart så :) nom nom!


Tid

Haft en ledig dag idag, umgåtts med Zigge, passat Lionel, hämtat och lämnat på dagis, lunchat med krikke och Tyris, shoppat present, shoppat underkläder (H&M har rea, spring dit), badat min lilla goding och kollat på veckans avsnitt av SOA. Blir bara mer och mer kär.

Haft en bra dag, en dag utan stress med nöje att umgås med Zigge också. Behövligt :) Nu däremot så tar jag natten. 6.30 ringer klockan imorgon, ca 7.30 ska Tyra vara på dagis och 8.00 börjar jag min arbetsdag, som iofs bara håller i sig till 13.00, behaglig arbetsdag OCH jag får hämta hem sessan från dagis :D lovely för mig :) Godnatt!


Time to sleep

Imorgon blir det upp tidigt då jag och Tyris får finbesök av Lionel :) Han ska följa med och lämna Tyra på dagis och vara med mig under dagen när morsan hans är på ett möte :) Kul att man kan ställa upp och mysigt med lite bebis-snos :)

Hörs imorgon nattugglor!


Dagar som denna

Tyra är ledig från dagis idag, jag börjar 15.00 i eftermiddag och det resulterar i att vi kan dra oss längre.. Ja vi (läs: jag. Tyra springer runt sängen) ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på Emil :) åh va jag gillar dagar som dessa, de är behövliga ibland!


Vad jag gör innan jag somnar..

Sängläge som bara den. Njuter av att ligga under täcket och bara må. Trött så lär somna om ett tag. Men innan blir det lite yatzy på phonen. Haha spelar det jämt innan jag ska sova. Det är ofta jag vaknar mitt i natten med mobilen i handen och när jag låser upp den så står yatzy igång i högsta hugg.. Haha. Somnar ofta ifrån det med andra ord.

Har ni något speciellt sådär ni gör innan ni lägger igen era ögon? Tell me.


Today

Och såhär ser/såg jag ut idag.
Inlägget skulle upp vid 11.30 idag men såg att det aldrig gick igenom. Men nu kommer det iaf!

Skriver mer om en stund.


Film sen natten

Kryper ner brevid min skruttis!
Såhär gosade vi idag, hon tog sig även en klättertur i köket ;)
(se bilder nedan)

Haft en bra dag? Händer något roligt imorgon när det är en ny start på veckan? För oss blir det jobb för mamman och pappan, Tyris ska till dagis. Hoppas lämningen kommer gå lika bra som innan, hon har blivit så jäkla mammig, som alltid när hon blir sjuk. Nåja, håll tummarna för oss imorgon :) Nu film i sängen!



Lunch

Får bli någon riktig mat ikväll. Så just nu äter jag frukost, lunch och middag. Jobbar till 18.15 och efter det blir det hemåt och bara må. Invänta 20.00 slaget då Solsidan drar igång ikväll. Hur många har inte väntat på detta :)


Följ mig på instagram

lindarangfeldt @ instagram


Lovely Jax <3


Lionel Maximiliam

Idag va det då dags för dop, dop för Lionel Maximiliam som blev hans namn. Min kusin's andre son, lillebror till Elliot.

Dopet va fint och mysigt med släkt och vänner. Efteråt nu (är kvar) blev vi bjudna på god mat och fika. Tårtan som bjöds på har en annan kusin till mig gjort, otroligt god och väldigt väldigt fin!

Tack för idag Johanna, Andreas, Elliot och Lionel. Och igen, välkommen till slänten lilla L :) <3


Soffan lockar

Hamnade i soffan efter en dag med möten, handling med mina två <3 och bad med Tyris. Själv tog jag mig en dusch när hon va klar och det va helt otroligt skönt!! :)

Men soffan, här sitter jag. Sugen på att se på film men har ingen aning om vilken jag ska se, om jag ska se komedi, thriller eller drama.. Får kolla runt lite och se vad jag kan hitta för någon :) Men ska iaf se klart på X factor innan de blir film. Mackor och Cola nu. Ttyl :)

Ps. Måste passa på att säga GRATTIS till en gammal vän Alex som blev mamma igår till en fin liten Nova! Grattis grattis till ert fina mirakel.


The day of me


Svar på kommentar

Fick en kommentar av anonym där personen undrar om jag är en hårdrocktjej som jag skrev att jag va när jag gick i skolan.

Jag va svartrockare typ när jag gick på högstadiet. Har inte stilen mer men lyssnar på samma musik nu som då. Älskar all möjlig rockmusik, metal osv.. men är inte begränsad där, lyssnar på mycket annat också men rock, musik med levande instrument ligger nära hjärtat. Som kg älskar kärleksfilmer älskar jag också rockballader. Det behöver inte va om just kärlek men musik och filmer med starkt intryck med en bra text får mig att tycka bättre om låtar. Men så är det nog för de flesta :)

Men för att Svara på frågan rakt av, rock JA, stilen Nej.. Inte svartrockar-stilen utåt längre :)

Tack för din kommentar och fråga :)


Säng + film + portabel dvd = Linda-mys

Dags att hoppa i säng. Kollade lite på Rock of Ages med krikke men slutade med att vi båda satt på nätet ist. Nu ska jag iaf hoppa i säng och se på film på Tyras tidiga julklapp hon fick av mamma häromdagen, en portabel dvd. Perfekt när krikke vill sova men jag vill se film i sängen utan att väcka någon alls. Super bra!

Så nu tar jag dessa två och lägger mig! Imorgon väntas möte och förhoppningsvis en träff med Goa Lina, det va inte igår om man säger så!!

Godnatt gott folk. Vi hörs imorgon lagomt till frukost ;)


Kanelbullens dag

Dagen till ära har jag faktiskt ätit en bulle, en rejäl en. Tänkte mig komma hem idag och mysa till det med Krikke efter Tyras läggdags med film och gott.. Men just ja.. Det va någon som kom på någon jäkla sport med någon puck och lite grabbar (/tjejer) på en is. De jagar då alltså en svart liten sak som ska skjutas in i en bus med ett nät. Denna lilla svarta puck, som det heter, skjuts med en träbit. Nej jag är inte bitter, vi får väl iaf hoppas att färjestad tar hem matchen ;)

Avvaktar iaf med filmen så får vi se om vi kan se den när mannen kommer hem efter hockeyn :p

Annars idag har det varit lugnt. Inhandlat kort osv till dopet för L på lördag. Va iväg till Tyra's dagis förut och lämnade schema om hur hon kommer vara där två veckor framöver. Får ju lägga det lite hit och dit eftersom jag jobbar så olika tider. Krikke har inte heller helt fasta vissa dagar.

Nej, ska göra tyra klar för sängen. Hon är jättetrött men ska hålla henne vaken iaf till 19.45 innan läggdags. Då sover vi iaf till 8.00 imorgon :p hehe. Skriver sen! Haj haj.


Beautiful episode

Hi' hej,

Idag har jag jobbat, hann med stan em snabbis innan men hittade inte det jag sökte.. Tyvärr. Får kika vidare på det. Typ imorgon? Jobbade iaf som sagt, 15-20.15. Dagen gick väldigt fort och jag funderade på lite saker som jag vill ändra på på min avdelning när jag kommer tillbaka på söndag. Vi får se om jag hinner lite små ändringar då.

Ikväll har jag tittat på Sons of anarchy. 4e avsnittet på 5e säsongen. Alltså åh, ah.. Tårar idag igen. Jag är helt inne i den där serien så de är mina polare allihopa ;) hehe. Bra avsnitt, tungt men bra. Kollar på kurt surrets egna videor när de läggs upp och där förklarade han vissa saker och det va bra för då slipper man fundera på varför just "det där" hände osv.

Men men, gnuggar mina ögon nu så lite vatten sen sova bums. Höra imorgon gott folk. Vad tyckte ni om outfiten idag förresten? Se inlägget nedan.


Dagens outfit - lovely one


I need some sleep, like now.


Home sweet home

Kvällen:

- laga mat
- bada Tyra
- Natta Tyra
- Kolla över och skicka ut schema
- film och slapp

Hörs sen.


Outside

Nu är vi på bergvik en sväng. Tyra sover här i bilstolen brevid mig så vi har inte gått in ännu. Passar på att skriva lite. Kände att hon behövde få komma ut och få lite luft så vi ska kolla på tights och linnen till henne samt något gott som hon vill äta. Hon äter inte allt för bra just nu tyvärr. Nåja, får stoppa i henne det hon vill.

Till mig själv ska jag nog inte kolla på något alls. Inte mer än kanske morötter och dipp, nomnom. Om det finns tid ikväll så blir det film hemma. Men får se hur Tyra mår ikväll. Febern går upp och ner på henne fortfarande.

Ikväll ska det även beställas nappar till Tyra med hennes namn. Min kusin hade gjort det till sin son inför dagis och det är ju ingen dum idé.

Men nu ska vi in och kika. TTYL


Trött tröttare sjuk

Ligger i mammas soffa och kollar på barnprogram. Tyra sov nyss på min mage en stund. Sjuk än men lite lägre feber idag iaf. Blev iofs så igår också så kom den tillbaka på eftermiddagen, men vi får hoppas den håller sig borta.

Krikke gjorde sin första dag på nya jobbet igår och trivs asbra. Känns skönt. Jag blev också inringd på jobb igår så Tyra låg däckad i sängen hos farmor men farmorn som också är dålig. Usch usch.

Men nu ska jag byta blöja på Tyra och göra lite frukost till henne. Hörs sen!


Bad shit go away

My baby is still sick.. :(


RSS 2.0