Mina ben går mot sovrummet.

Ska dra mig mot köket och fixa ett glas med isvatten, ta ett äpple och sedan gå mot sovrummet. Sängen ropar mitt namn känner jag. Blir inte sova än dock, lite serie eller film blir innan vi stänger våra ögon. Idag mår hjärtat lite bättre så han ska iväg och jobba imorgon så han lär nog sova om en stund.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Min har varit väldigt slapp, men bra! ;)
Godnatt till er där ute :)



Jag slog till!

Egentligen skulle jag bara ha ett nytt skal.. men det blev 6st ist!





Jag kunde inte låta bli de två översta skalen så de är på väg hem till mig. De fyra under hittade jag först i ett och ett. Jag gillade färgerna så de va ju bra att de gick att få alla fyra i samma pack. Är ju bra "bra att ha"-skal att slita på. Kan man ju byta lite då och då när man känner att man tröttnat. Jag har nu ett helgrönt skal på som jag är så fruktansvärt trött på så det ska av och i lådan :P Dessa 6 skal va så billiga då är det ju likabra att göra som rubriken säger, slå till!

Ed hardy skalet ni ser på bilden högst upp vill nog Krikke åt.
Han säger att han är trött på hardy men att han borde ha det ändå :P Vi får väl se, jag gillar det väldigt mycket så han får väl låna det isf ;)


Nyduschad!

Nyligen kommit ur en lång och skön dusch. Avslappnande som bara den! Råkade dock tappa rakhyveln på tån så det kändes som en papercut så började det blöda, ja extremt lite. Men de sved till lite, stackars mig ;) haha skämtosido.

Nu är det Ullared på 5:an så jag och babe ska lägga oss i soffan och kolla på det tänkte vi. Efter det ska jag spraya mig med tan spray och få lite mer färg, då endel har försvunnit nu. Vi hörs efter det då jag nu ska luta mig tillbaka framför tvn med mitt hjärta :)


Detta låg i paketet!



2 par strumpor, 2 st tvättlappar/handdukar (perfekt vid matning eller badet), 1 filt och ett brev! Filtens hela motiv ser ni på bilden nedan. Ganska tunn och bra filt för T att gosa med till sommaren när hon kommer ut :)



Tusen tusen tack till Tina som skickat dessa söta grejer till oss. Blev jätteglada :)
Så dessa saker är då det senaste till pluttans garderob!


(Som jag sagt tidigare kommer alla saker, alltså inte enbart kläder, att hamna i kategorin, Litens garderob)


Paket!!



Undrar vad det ligger i paketet ;)

Åh, jag älskar att få brev och paket på posten! Tycker det är jättekul.
Vad som ligger i paketet får ni se efter att jag och hjärtat lagat lite mat. Vi hörs om en liten stund :)


Fått paket/stort brev

Idag vaknade jag av att Krikke kom in och gav mig en lapp och sa att jag har ett paket eller stort brev att hämta ut. Det står på lappen att paketet är från Tant Tina ;) Detta har jag väntat på med spänning, så ska åka och ta ut det sen och se vad hon hittat på! hehe. Och om ni kikar in här senare får även ni se vad hon hittat på. Hon sa att hon börjat smått så hon sedan kan höja sig mer och mer, så jag antar att det inte är det sista paketet hon kommer skicka :P haha. Så go så denna Tant Tina ;) (Hennes blogg hittar ni under kategorin Länkar här till höger)

Har idag varit lite lat så vi värmde lite tacos från igår och käkade till lunch. Det va inte helt fel men nu lär de inte bli tacos på ett tag :P Ikväll förresten så är det dags för en sprayning igen. Börjar tappa lite färg nu så ska spraya på en ny omgång ikväll efter duschen och peeling tänkte jag! Jag vill längre fram åka till något ställe och göra en riktig spray tanning, så man blir sådär jättebrun på en gång och att de blir jämt över kroppen :) Om ni är från Karlstad, vet ni något ställe där de är bra och ger fin färg? Skriv gärna pris också så jag får veta :)

Men nu ska jag greja lite här och sedan åka och hämta ut paketet/brevet. Vi hörs sen, och då med lite bilder också!


Mammig mot magen.

Just nu är jag i vecka 24 i min graviditet och jag måste säga att hittills älskar jag att vara gravid. Ja, om man bortser från de veckor man spydde, hehe. Men fortfarande är det något som hör till och det är ju värt det. Lyckan jag känner när hon sparkar där inne är obeskrivlig och jag vill nästan varje gång att Kristoffer ska skynda sig att lägga handen på magen så han får känna. Han brukar pussa och gosa på magen och prata med henne ibland, jag älskar när han gör det för han är så go :) Kristoffer gillar också att magen växer så han på ett skämtsamt sätt får kalla mig tjockis och sen säga att jag är hans vackra tjockis, vilket jag tar som en komplimang! :)

När vi va på Tempel igår bestämde sig T för att låta någon annan än mamma och pappa få känna hennes sparkar så när jag la Linas hand över magen i ren hoppfullhet då jag precis känt en spark så sparkade hon till två gånger till. Så nu har tant Lina fått känna hennes rörelser också. Då blev jag stolt! :)


Bild från vecka 22


När jag ser små spädbarn på bild eller på stan så längtar jag så himla mycket till Juni. Och dessutom kommer ju Josefin's plutt ut snart så då lär jag ju längta ännu mer! Jag får trösta mig med att snosa på hennes bebis och Elliot som jag träffar ganska ofta, tills min pluttis kommer ut! Blir kul med en liten tjej bland dessa grabbar!

Men tillbaka till bilderna eller när jag ser spädbarn.. Jag blir verkligen helt mammig mot magen och T där inne och pratar med henne, klappar magen och berättar va mycket jag vill att hon ska komma ut till sin mamma och pappa. Jag säger att jag vill att tiden ska gå fort :) Självklart njuter jag massvis av att ha henne i magen och att magen är relativt liten nu mot va den kommer att bli, då de lär bli ganska tungt i slutet. Magen lär ju inte hålla sig i sin fina form i allt för många veckor, även om en stor mage är lika vacker som en liten :)



Lilla prinsessan T!
Jag längtar så mycket tills jag får se hur du ser ut :)
Spännande!


Tipsa mig så är ni gulliga!

Jag antar att jag och min pojkvän inte kommer vara de enda som ska kika på Oscarsgalan kl 23.00 på kanal 9? Eftersom han är sjuk min kärlek så ska vi bädda ner oss i sängen sen och kika i sovrummet. Han ligger iofs redan där inne men jag förflyttade mig till vardagsrummet när BB började. Hur som helst så kan det väl inte bli annat än bra när det är Filip och Fredrik som är med i rutan sen. De grabbarna är väldigt roliga på ett ganska naturligt sätt tycker ja :) (eller.. de känns naturliga iaf, kanske man ska säga).

Jo förresten, jag tänkte på det jag är ute efter till lilla pluttan's sovhörna. Jag va ju in förut och bytte hennes täcke, som vi olyckligtvis råkat ta fel storlek på. Så nu har hon ett större att gosa sig med när hon ska sova! Men det jag är ute efter är gosedjur, MJUKA som attans. Ni vet det finns ju verkligen jäääättemjuka gosedjur som man bara smälter av att ta i. Jag letar efter sådana, har ni några tips på affärer eller hemsidor där jag kan hitta sådan? De ska vara fina och ljusa i färgen helst men det är inget krav! Har ni tips på vart man kan hitta dem så snälla tipsa mig :) Jag har hittat två på ett ställe här i stan jag är intresserad av, men vill gärna kika runt innan jag köper.



Bilden är lånad här ifrån.
Är sugen på två kaniner där ifrån också faktiskt :)


BB och en grå tröja.

Sitter och tittar på Big brother's första utröstning. Hörde att en kille i huset, Richard, har tagit med sin tjej och dragit då han blivit knäpp i huset och trott att folk i huset varit skådespelare för att spela mot honom. Om dessa rykten enbart är lösa rykten vet jag inte, men de kändes lite konstigt att man skulle bli så knäpp på mindre än en vecka, men man vet ju aldrig :P

Tröjan jag köpte då ser ut ungefär så här (se bilden nedan). Egenltigen vanlig tunn grå tröja med fickor på sidorna. Men jag gillar den och det är en tröja som är snygg till vanliga baskläder. Hur den sitter på får ni se någon annan dag.



Endast 199:- på BikBok.


Solsidan

Jag och hjärtat har placerat oss framför tvn i sovrummet så vi ligger och kollar på Solsidan. Jag tänkte kika in här snabbt och berätta att jag kommer visa tröjan jag köpte häromdagen i ett inlägg efter att  Solsidan är slut.

Förresten så såg jag på Sons of anarchy förut och nu jäklar är det spännande, nästan så man blir lite irriterad :P hehe. Till de blev det tacos så just nu är jag proppmätt! Stackars hjärtat har bara ätit yoghurt och flingor idag. Min sjukling då..

Men nu börjar de igen! Hörs sen :)


Vart tog orken vägen?

Idag är jag riktigt seg. Nästan så jag känner mig bakis i huvudet. Tror jag fått ta en liten smäll från folket som drack en drink för mycket igår, eller två.. Krikke gosen mår illa han så han har nog också fått sig en liten "baksmälla" haha. Nejdå men man är riktigt seg idag. Nästan så man skulle kunna säga "det är ju inte som förr när man orkade allt", dock har jag nog inte riktigt kommit upp i den åldern ännu ;) Men man vet ju aldrig!

Idag blir det nog inte många knop gjorda. Kanske ut sen en sväng och köpa med lite mat hem och laga iordning ikväll. Lite sugen på potatisgratäng och lövbiff, får se vad det blir :) Ska iaf köpa lite yoghurt till hjärtat så han får i sig.

Men ska väl ta och få fart på denna dagen och bege mig ut lite i friska luften. Ska leta efter en sak till bebissängen också som jag hoppas att jag hittar. Men vi hörs lite senare :)



Bjuder på en bild på mig och mitt lilla söta offer Elena.


H.I.M.Y.M

Hemma igen efter en trevlig kväll med trevliga men något fulla människor. Jag körde fullt ut med coca cola så klart! Det är ju inte bara gott, jag lär ju må bäst av alla imorgon när vi vaknar. Älsk mår väl lika bra som mig eftersom han också enbart höll sig till coca cola. Vi valde iaf att slänga in handdukarna ganska tidigt då folk börjande bli väääldigt fulla :P Som nykter är de ju inte alltid så roligt då, men vi har iaf haft en väldigt bra kväll med sällskapet :)

Nu blir det sängen och lite How i met your mother. Har börjat om på säsongerna. Skriver mer imorgon så får ni även se nya tröjan då. Hoppas ni haft en bra kväll. Godnatt!


Sitter på Tempel och har nyss käkat mat oc...

img_1741 (MMS)

Sitter på Tempel och har nyss käkat mat och tårta! Nu är de kalas för Daniel  a.k.a Sune som fyllt 30 :) Konstigt att gå på krogen nykter och med en plutt sparkandes i magen :) hehe! Men är de kalas så är de :D Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa! Vi hörs inatt.


Nytt och rosa



Tänk när mammas och pappas lilla T kommer ut och ska gosa i detta :)
Vill ha ut dig nu min älskade trollunge ♥


Dumma mej

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit på pizzerian och käkat. Orkade inte riktigt komma på vad vi skulle käka på de blev pizza. Bra val tycker jag ;) Vi åkte sedanförbi preem och köpte lite (hårt) godis och snackade med Mattias a.k.a smygern ett tag som jobbade.

Har nu placerat mig i sängen och ska kolla på filmen Dumma mej. Tycker den är rolig faktikst :) Har ni sett den? Om inte, gör de! Men ska dra på filmen här och även lägga in bilder från gårdagens shopping. Ni får se pluttis kläder först och min tröja lite senare! :)

TTYL.


Sms.

Smiter in med ett smsinlägg. Jag måste erkänna att ja inte ens klivit upp ur sängen trots att ja varit vaken en timme (ja, bara en timme!! :p) Vi kom hem sent igår efter jobbet och kollade då på lite How i met your mother, i vanlig ordning innan vi ska sova. Så ja, de blev sent igår helt enkelt :) Vi ska strax fixa mat här så ja återkommer när ja käkat! Så, Godmorgon Sverige!


Delicatoboll

Nu äntligen kan jag sätta mig ned i några minuter och skriva i bloggen. Jag har lunchat och varit på möte i stan idag. Efter det blev det en snabb shoppingtur med mamma som varit i stan på ett annat möte. Jag fick med mig en grå tröja och pluttan fick sig en body och ett par mjukisbyxor av sin mormor som hade 30% på lindex som hon ville utnyttja så ja, man får ju passa på :) Rosa och gulligt va de! Men ni får se vår shopping imorgon. När jag kom hem förut stod krikke och lagade mat. Åh hjärtat va glad jag blev och va gott det va :) ♥ I det här huset är det ju jag som alltid lagar mat annars så idag va det skönt att få bli lite ompysslad (ja, med maten)!

Ikväll är det jobb som gäller för hela denna Rangfeldt/Johansson familjen. Jag ska idag stå i garderoben och röra på fläsket mitt, haha, vilket jag bara tycker ska bli gött. Får som sagt ont i ryggen av att sitta för länge. Men men skönt att få röra på sig iaf!

Ska göra mig klar och dra snart redan då jag känner mig lite tvingad att åka förbi ica och köpa en delicatoboll som jag är så extremt sugen på. Kan jag få mumsa på medans vi jobbar, är jag väl värd? ;)



Nej, detta går inte! Får dra oss nu, så vi hörs senare. Ha en bra kväll allihopa!
Kram och spark från Mig och lilla T i magen! :)


Snart, lovar!

Skulle precis sätta mig och skriva ett inlägg till er om min dag och lite annat, MEN jag måste klippa hjärtat nu så han kan greja med sitt sen innan vi ska iväg och jobba så ja.. Jag återkommer om en stund ;)

Kram och spark från oss!


Svar på kommentar

Anielle om Efter lite dröjsmål..:

Hej! Har kommenterat ett inlägg förut. Är på en snabb visit i Karlstad hos pojkvännens släktingar. Tror banne mig att jag såg dig i stan idag (!) om du varit där? Vågade inte riktigt gå fram, var lite osäker... hittade du något fint? Haha :)

Kram Anielle, Linköping


Svar: Hej Anielle! Yes jag va i stan idag! Men då, det är bara komma fram vet du :) Ja jag hittade en grå tröja ni får se här i bloggen imorgon och självklart fick mamma/ T's mormor skämma bort pluttan i magen med en body och ett par byxor. Hade 30% på lindex så man fick ju passa på :) hehe. Hoppas du får det trevligt här i Karlstad och skulle du stöta på mig igen behöver du inte va blyg, jag bits inte :) hehe

Kram till dig!

På väg hem nu. Hörs då!

img_6613 (MMS)

På väg hem nu. Hörs då!


Efter lite dröjsmål..

..ska jag nu äta min efterlängtade kyckling med ris. Har gosat lite med älskling nu när han kom hem och snackat med lite folk och så i vanlig ordning. Imorgon ska jag upp tidigt så det blir sängen efter maten och se på någon film och sedan sova. Så imorgon hörs vi nog tidigt med första inlägget. Får se om några är vakna, men de borde ni vara :P

Nåja, ska ut i köket nu och hämta käk. Hörs imorgon!
Godnatt till er!


Home sweet home.

Tog en promenad med Ida och Tuva förut i det kalla vädret. Blåste isande kallt tycker ja, men de va ändå skönt  att komma ut lite. Blev hem till Ida sen en sväng och efter ett tag kom Krikke, Tommy och Sune. Snackade och skrattade lite åt Sune och hans kommentarer han spottar ur sig ibland, haha!

Nu är jag iaf hemma och ska hänga lite tvätt och sedan laga lite mat. Blir ris och kyckling, nom nom! Älskling och de andra åt pizza hos T och I förut men jag va så himla mätt från lunchen idag så jag åt inget då. Så nu när krikke är mätt passar jag på att käka kyckling och ris som han inte är så förtjust i ;)


Vilding!

Jag har en riktig vilding i magen alltså :) sparkar och buffar som bara den i mammas mage. Älskar varje spark hon ger! Mammas lilla troll <3


Kläder på!

Ska gå bort till Ida, Tommy och Tuva nu. Blir en liten promenad med Tuva och Ida så Tuvis kan somna. Sen blir det nog hem till dem ett tag. Skriver när jag är hemma igen! Och då borde jag ta tag i garderoben. Säg åt mig de sen om jag missköter mig :P


Nej, jag orkar faktiskt inte.

Låt mig sjunka till den jobbiga nivån, jämt bara för någon minut.
Hur kan man som människa sitta och skriva saker om en så kallad vän NU, men när personen ifråga levde så snackades det skit om denna? Det äcklar mig att det finns så falska typer som ska komma långt efter och påstå sig sakna och tycka om någon så mycket och dessutom gå ut med det!? Det är vidrigt i mina ögon att folk ens yttrar sig när de snackat skit om personen som då denna bortgångna vän viste om!! Det sägs då också att den bortgångne inte längre tyckte bra om personen/personer som snackade skit. Hur pinsam får man bli?

USCH OCH FY på människor som vill utspela sig för att ha ett hjärta, medans det sitter familj och riktiga vänner utan sin son, bror, vän och lider på riktigt!


Detta är mina tankar, men kan med all säkerhet säga att det är många andras tankar också!


Bra start!

Står nu i köket och lagar mat till mig och Krikke. Har innan detta hunnit slänga i tvätt i tvättmaskinen, vikt den torra tvätten från igår, ringt BM om en tid och torkat av bord och bytt duk i vardagsrummet. Jag känner mig lite duktig ändå. Ska nog försöka rensa ur min garderob senare också. Iaf en del av den. Måste få undan lite kläder som jag ändå inte använder och även hitta kläder man glömt att man har.

Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Återstår att se :) Återkommer efter maten igen. TTYL.


Nej vet ni vad!

Nu ska jag gå och lägga mig brevid min sovande prins. Han somnade tidigt idag, men det är väl inte så konstigt så tidigt som han va uppe i morse. Ska iaf bli skönt att komma under täcket och bara slappna av.

Har suttit nu framför datorn ett tag och läst förlossningsberättelser. På något sätt är det lite lugnande att läsa sånt. Även fast det är långt kvar tycker jag det är kul att läsa om. Många beskriver ju en olidlig smärta men som man ändå klarar av. Alla berättelser har sin charm i det hela och jag kan knappt vänta tills det är min tur att skriva min egen förlossningsberättelse. Tycker det ska bli himla häftigt att föda barn, samtidigt som det är väldigt pirrigt så klart. Det ska ju ut en stor liten bebis mellan benen, kan ju inte göra annat än ont menar ja :P

Men nu ska jag kila in och lägga mig. Godnatt!


Nya tröjan!

Jag älskar den!
Den är väldigt skön att ha på sig och den passar ju jättebra
till svarta byxor och ett svart linne/ t-shirt tycker jag. 
Gillar de stora fickorna på tröjan!
299:- på BikBok



Vad tycker ni?

(Tyvärr gör inte bilderna tröjan rättvis)


No. 1

Här kommer första delen med shoppingen. På bilderna ser ni alltså lite shampoo & balsam som jag hoppas är bra. Har hört mycket bra om det iaf så hoppas de är lika bra på mitt hår. Ni ser också lite sminkborttagningsdukar eller vad man ska kalla dom och en hårfäg. Ska testa lite mer mörkröd denna gången och se hur de blir. Är så jäkla töligt att få det där jätteljusa i hårbotten när man färgar med den illröda :P Får hoppas att denna ger lika bra färg på resten bara! Och ja som ni ser fick jag även med mig lite trosor hem. Älskar nya underkläder! Samma sak gäller nya strumpor, det är ju hur gött som helst :)






Jag köpte även en tröja. De bilderna har jag inte kikat igenom ännu så de kommer upp om ca 1 timme, max.


Bilder kommer snart!

Just nu är Elena inne här och fixar lite med designen, eller text och sådant som skulle fixas. Så medans de blir fixat så laddar jag batteriet till min kamera. Ni måste tro att jag har det sämsta batteriet till min kamera men anledningen till att de laddar ur jämt är för att jag aldrig orkar vänta tills det är klart innan jag lägger in de bilder jag ska ha. När jag sen lagt in bilderna så glömmer jag ju att att lägga det på laddning igen :P Men men så kan det va!

Jag ska iallafall försöka se till att ha bilderna på dagens shopping inne här innan Big Brother börjar. Om inte så kan ni räkna med att få dem i pausen ;)

Hörs snart igen!


test

elena

Hemma igen

img_5870 (MMS)

På bilden ser ni  en gravidbok man ska fylla i vecka efter vecka. På bilden finns även ett måttband. Tänkte ja ska börja mäta magen varje vecka nu och se va mycket den växer! Kul :) jag fick även med mig lite annat hem, men det får ni se sen! :)


Blah.

Sitter i soffan och kollar på Project runway trots att jag egentligen borde lyfta på arslet och göra mig iordning och uträtta lite ärenden. Dock är jag så mätt så de känns som luften flög ur mig lite :P Men ska ta tag i detta nu och göra mig klar. Vad jag ska köpa får ni se när jag kommer hem!

Ska ge mig själv ett ansikte nu då, så vi hörs när jag är tillbaka hemma igen om det inte slinker in något mms inlägg innan de. Lite senare kommer jag även skirva om vecka 24 för er som tycker det är kul att följa och kolla vad som händer i denna veckan :)


Så klart!

Gick upp i morse, tittade på mina händer.. WOOOW!! Haha, ja den som säger att de inte fått färg ljuger ju. Dock liute för mycket färg. Att jag aldrig lär mig att de räcker med att spraya över dem EN gång, inte tre. Som tur är försvinner det ju! Sen ringde jag BM för att boka en tid för vecka 25 som jag totalt glömt bort. Nej men då har de kursdag idag, så klart ;) haha. De är alltid iväg på något när jag ska ringa, men det är bara att ringa imorgon igen.

Krikke kom hem för en stund sedan redan så jag tänkte jag skulle fixa lite mat till oss strax. Sedan blir det att fixa sig och åka in mot stan. Men ett inlägg innan stan får ni, så vi hörs om ett tag!


Magen i vecka 23

Bilden jag lovade får ni här! Här nedan är alltså magen för vecka 23. Ja, det är lilla T och mat i den där magen :P Magen är lite mindre på morgonen, tycker den är så söt då :) hehe. Jag vet inte exakt vad jag gått upp men är väl mellan 5-6 kg nu. Kanske mer? man vet aldrig med dessa craving-dagarna jag hade nyligen :P hehe. Vikten är inte så viktig, jag vet, men jag tycker det är kul att veta så man kan kika på sånt sen när man går tillbaka eller jämföra om man får fler barn, vilket jag vill ha i framtiden. Ska köpa en bok där man ska fylla i om varje vecka. Jag hoppas jag minns allt ;)


En sak om bilden, jag har en sned piercing i naveln. Den är menad till att vara sne. Jag ska ha tre sneda till är det tänkt men det har bara inte blivit av. Om magen inte ser allt för jävlig ut efter att pluttan är ute så ska jag sätta de tre sista då :) Får hoppas den jag har i nu kommer klara sig, annars blir det att ta fyra nya :)

Nu ska jag ta min lilla/stora (?) kula och gå och lägga mig. Imorgon ska jag uträtta lite ärenden på stan och även tvätta här hemma. Skönt att få undan massa tvätt, sedan har jag även sånt som ska in i garderoben. Borde dock rensa den. Kanske skulle göra det imorgon? Vi får väl se!

Godnatt till er. Vi hörs imorgon, då med info om vecka 24!


Tv11

Haha, ja vad ska man säga om vissa program de sänder? Det är nu ett program vid namn Cheaters. De filmar folk som är otrogna och när de är påkomna då blir det kalas. Tjohej va de ska slåss och de skriker. Och som det självklart alltid är så är den som varit otrogen den mest uppkäftiga i det hela. Ja, det händer väl även ibland att personen som varit otrogen säger "men älskling, hon/han betyder ingenting. Du är ju den jag vill ha, det här är ju inte alls som det ser ut att vara" eller den snygga kommentaren "Jag har inte gjort något mot dig älskling, det är hon som är på mig" när man 5 min innan sett hur han/hon taffsar som bara den och kör ner tungan i halsen på den andra. Haha ah herregud säger jag bara. Mycket känns väldigt påhittat, ungefär som i programmet Jerry Springer, där alla ist slåss och visar brösten.

MEN tv11 kör ju även bra program också, jag behöver ju bara säga Sons Of Anarchy! Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Jag kan nästan garantera att man blir lite beroende av det. Till och med mamma är helt fast i det nu. Och tjejer, det finns lite att titta på för er som gillar att dreggla framför tvn, hehe!

Nej för mycket med TV11 nu, blir att klicka över till 6:an för lite How i met your mother! Älskling har somnat så jag kikar klart här ute och smyger in sen och lägger mig! Han ska ju upp tidigt imorgon så vill inte väcka honom. Men ska kika lite här och lägga in bilderna på magen för vecka 23. Kikar in sen snabbt med ett sista nattinlägg!


KUNG :)


Hejdå vecka 23

Ja, imorgon går vi alltså in i vecka 24 och då även in i en ny månad (eller om det är när veckan är slut vi går in i en ny månad?) Hur som helst så är vi då/snart inne i 6:e månaden! Låter så mycket :D

Jag har iaf haft en jättebra vecka. Mått bra och varit glad! Känts helt underbart när hon sparkar så tydligt nu och folk kan se på magen när hon sprakar. Det är en så sjuk men underbar känsla när man får känna sin egen lilla ögonsten sparka och röra sig där inne! Det jag har börjat känna är att jag får lite ont i ryggen av att sitta för mycket så det blir endel ställnings byten i soffan när jag sitter och tittar på tv. Det är ju då skönare att ligga i sängen och glo :) Har haft endel cravings denna veckan men känner idag att det avtagit mycket. De senaste 3 dagarna har jag känt ett sug hela tiden, nu känner jag inget alls (tack och lov, haha). Just ja, min mage har börjat5 spännas ut lite så min navel har ändrat form. Den är på något sätt mindre och mer rund. Ganska gullig tycker jag, hehe. Tycker magen ser mer ut som en gravidmage nu än en klumpis bara! Så ja det tycker jag bara är kul :)

Vi tackar iaf för att denna veckan är slut och välkomnar nästa med öppna armar!
Känns som tiden står still ju.. Men med dessa ord avslutar vi med en bild på oss i kläder! Bild för vecka 23 kanske kommer ut sen om jag hinner lägga in bilderna på magen. Ni får hålla utkik så får vi se :)



Ps. Till er som undrar om hennes namn.. Ni ska få veta det. Tänker hålla lite till på det. Kan ni gissa vad det är? ;) Ni som vet ber jag INTE att kommentera :P haha. Ds.


Eko.

Nu är jag tillbaka från stan igen. Blev fika hos Johanna och massa snos på Elliot passade vi ju då på att ta oss. Johanna hade faktiskt bakat så ett stort plus till henne, eftersom jag va bombsäker på att hon skulle fuska med färdigköpta :P Men de va väldigt gott, så tack så mycket :) Fick även veta att det blir ytterligare en liten i släkten detta året. Så grattis till Ida och J som nu väntar sitt första barn! :) Blir mycket ungar i släkten nu, som det ska vara :)

När vi hade fikat och så hos Johanna så åkte jag och mamma och kollade på nytt täcke till T's säng. Vi tog ju fel sist så det som ligger i sängen nu är till en barnvagn, men vi hittade rätt täcke nu så vi ska fixa de på fredag! Vi åkte sedan till subway och köpte lite mat, de satt inte fel då vi hade levt på den där biten med paj länge då. Blev sedan att vi strosade runt i köpcentrat men vi pratade nog mer än att kolla tror ja. Fick med mig två gamla filmer och en foundation. 

Men nu ska min kära man få spraya mig med lite Tan-spray. Man får ta till lite fusk nu eftersom man inte får sola när man har bebis i magen! Och som de tjatar om, med fusk blir det ingen canser eller rynkor! Ett inlägg om denna bebis-vecka kommer in sen! Kika in då :)




Tråkig och väljer samma bild som inte för längesen men hinner inte leta upp någon annan nu
och någon bild lite d och då vill man ju ha! Mohaha.


Konstigt!!

Varför ser alla bloggar från blogg.se konstiga ut i designen nu? Vad har hänt? Jag finner detta väldigt irriterande hur som helst. Men de blir väl bra snart igen antar jag!

Idag blir det som sagt in till stan. Ska strax göra mig iordning och platta mitt så kallade hår som just nu är uppsatt i en stor och rufsig boll. La mig med halvblött hår igår så ja, det blev en redig "frisyr" utav det, hehe. Tur att plattänger finns ni. Ja, jag ska som sagt hem till min kusin och något hostig Elliot. Kära fadern till E tror jag är iväg och jobbar. Ska bli kul att se vad vi blir bjudna på. Jag gissar på att det är något INTE Johanna bakat ;) haha. Men man vet ju aldrig!

Hade fått ett sms när jag vaknade också om att Trams är i stan och vill ha en fika med KICK så det blir kanske av inom några dagar. Trams är här på galenheter sägs de så de kanske vankas ny video eller uppsättning? Vi får väl se vad de har i kikaren. Blir väl kanske som sagt en fika med dem innan de åker tillbaka mot GBG.

Men nu ska jag ge mig själv ett ansikte och mitt hår en rättvis dag ;) Hörs lite senare!


Snart dags för sängen!

Har kollat på BB som ni vet och även hunnit käka lite. Nu är det dags för sängen skulle jag tro. Imorgon blir det upp och fixa lite här hemma och sedan vid 14 tiden ska jag iväg på fika hos Johanna. Blir kanske en promenad efter det också! Borde promenera mot bergvik och kolla på hårfärg iaf. Håret växer som ogräs men försöker klippa topparna typ varannan vecka nu så jag får bort alla kluvna hårtoppar. Jäkla slingor som förstörde mitt hår (mer än vanligt :P)! Trivs iaf i lite mörkrött. Blir att kika efter lite andra saker också som ska läggas på handlingslistan!

Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Det har jag iaf ;) Sov så gott!



I've only got eyes for you K.
My best love and friend :)


Big Bro.

Uppdaterar bloggen när programmet är slut! :)
Får se vad många intriger de lyckats klippa ihop de senaste dygnet.


Dagens L. outfit

Enkel och väldigt bekväm må jag säga!



Leggings med knappar på sidan av smalbenen - Lindex
Linne med en skinndel vid ena bröstet + stor ficka under - Zara
Flätat skärp - Vero Moda


Promenad!

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute på en skön promenad på ca 40 min. Det va härligt men lite frisk luft och att få röra lite på sig. Känner lite i svanken när man gått ett tag men de gör inget så. Det försvinner när jag nu slappnar av så. Det är ju bra att röra på sig under graviditeten och egentligen borde jag göra det mer. Jag borde göra det till en vana att gå ut och gå några gånger i veckan! Får ta tag i mig själv och göra det. När jag åker in till stan brukar jag röra mig endel men inte enbart bara va ute och gå. Måste bli ändring!

Sitter iaf nu i soffan och ska avnjuta ett grönt lite surt äpple. Älskar de där jättegröna äpplena så man får just det där lite sura. Det är också supergott till vaniljyoghurt. Men idag avnjuter jag enbart äpple :)

Tillbaka om ett tag med dagens outfit (om jag fick någon bra bild på de. Glömde kolla igenom förut). Hörs om en stund!


Duktigt av mig!

Tjock som jag är har jag ju skickat ut lite CV här och var. Dels för att jag måste och dels för att jag vill. Jag vet och förstår att det är väldigt svårt att få jobb med liten i magen men man måste ju testa. Kan ju hända att det dyker upp ställen där de behöver någon som hoppar in ett par månader bara! Så nu har jag iaf suttit med det ett tag, bra av mig!

Nu ska jag ställa mig och laga mat. Mitt sug vann och det blir våfflor med vispad grädde och sylt. Nom nom nom säger jag bara.. Våffelberoende som jag är, eller iaf verkar vara!


Nämen :)

img_7789 (MMS)

Fick en bukett rosor av mamma! Tyckte jag va snällt av henne! Bra måndag det här :)


Funderingar kring graviditet och förlossning

Jag somnade igår med min hand på magen då hon sparkade och hade sig. När jag vaknade idag så sparkade hon igen, dock nedåt och jag va så jäkla kissnödig så de va inte så behagligt, haha! Jag knuffa lite på magen så det verkade som hon flyttade sig för hon började sparka mer i mitten på magen då. Lille snosan. Skönt att vakna upp och känna hennes rörelser iaf! Vissa kanske tycker de låter töntigt när jag skriver om det, men vänta ni bara tills ni är med barn/era flickvänner är med barn. Det är en grym känsla! Krikke tycker också det är häftigt när hon sparkar så hårt att hans hand får en rejäl buff ibland.

Jag har ju väldigt konstiga drömmar måste jag få lov att säga. Endel säger att det har med graviditeten att göra. Så ja vi får väl hoppas på det för vissa av dem är inte trevliga, medans vissa är lite roliga, iaf när man vaknat och tänker på det. Jag drömde inatt att Krikke va med barn, att det inte va jag, men jag kände fortfarande T's sparkar, haha! Han skulle in på en operation och plocka ut henne så vi va jättenervösa för vi skulle bli föräldrar men efter att hon kommit ut så skulle jag iväg och jobba så jag va så ledsen. Vi kom dock aldrig till sjuklhuset innan jag vaknade utan jag vi va på fest och visste inte riktigt när han skulle in på operation så jag va lite arg på han som hade glömt pappret med tiden hemma. Hur som helst så sa jag till min kusin Johanna som va med i drömmen att jag och Krikke väntade nog tvillingar för hur kunde han ha bebisen i magen när jag också hade det? Så det va nog tvillingar vi skulle ha fast vi va tvungna att ta ut bebisen från Krikke's (ej tjocka) mage :P haha.

Efter att ha kollat på Livet på BB så har jag intresserat mig mer och mer för förlossningar. Det är ett X antal veckor kvar för mig så klart men att vara lite förberedd måste ju vara bra! Vilket påminner mig om att jag måste ringa min BM också. Har ju inte fått någon tid ännu för vecka 25 så ska ringa och fixa det! Men med förlossningarna, de är ju så himla olika men jag tycker det är intressant att titta på då man får se olika situationer. Dock kanske det inte är så jättesmart att titta för mycket ifall man blir avskräckt, men jag tror jag har svårt för at bli det ändå. Jag vet att jag SKA ligga där, och det är ju ändå ett val jag gjort (som jag säkert kommer ångra när jag väl ligger där med smärtorna). Vi vill ju ha vårt barn och då är ju en förlossning eller kejsarsnitt ofrånkomligt. Jag ser iaf fram emot att hon ska komma ut. Jag hoppas förlossningen fungerar bra då jag är lite skakad av just kejsarsnitt. Gillar inte hur de ska snitta upp en när man är vaken och hur de ska slita upp hålet så de ska läka bättre. Nej fy tusan :P Men skulle de blir något så man måste, då är det inge prat om saken så länge T kommer ut och mår bra! :)



Mammas och pappas lilla prinsessa där inne!


Snart är söndagen över.

Min söndag har varit jättebra faktiskt. Vaknade upp och kände lite nackont så jag trodde jag skulle få huvudvärk men icke. Så jag och babe drog på oss kläder och åkte och käka (som jag skrev i ett tidigare inlägg). Satt med god mat och bara mådde. Vi drog ju sedan förbi svärisarna som jag också skrev om. Drickan satt fint!

När vi kom hem och hade landat lite så la vi oss i soffan och skedade till en film. Hjärtat låg alltså och kramade om mig. De va gött, hans armar får alltid pyssla om mig. Jag tackar aldrig nej till de :) hehe. Kollade iaf på Snabba Cash efter lite om och men.. Va ett tag sedan vi såg den så de blev bra. Filmen tog slut och jag åkte till katterna. Va där och snosade och gosade massvis med mina små hjärtan ett tag. Åkte sedan hem och kom precis hem till Solsidan.. Tanken slår mig nu att ni har ju redan fått höra om min söndag. Men i detta inlägg är den mer sammanfattande. Ja, på ett kort sätt då. Kort, snabbt, över. Precis som denna söndagen är snart!

Nu ska jag kila in till hjärtat som ligger och kollar på NHL i sovrummet. Ska gosa ner mig brevid och kika med han. Innan vi somnar gissar jag på att de blir en träff med våra bästa vänner, nämligen How i met your mother! :) Sov gott goa läsare!





Ps. Hoppas Nutellan smakade min kära Josefin K ;) haha Ds.


Inside.

Då va alla deltagare inne i BB huset och jag vet inte ens vad jag ska säga.. Kan ta det positiva först. JISSES vilket snyggt hus. Det va ju hur läckert som helst ju! Jag skulle kunna bo i det huset, men då skulle de räcka med min kära sambo och älskade T i magen. Jag skulle också uppskatta om inga kameror och mikrofoner fanns i huset då. Och en sak till, jag hade också velat ha ett duschdrapperi som hon "morsan" undrade över ;) (ni som såg avsnittet förstår). Men vissa människor de släppt in där, man blir fan frustrerad bara de öppnar käften. Men jag vet, jag kommer sitta och glo ändå :P Men det är bra att det är lite folk där inne som verkar vara lite roliga iaf :) Men nog om det!

Kvällen igår va väldigt avslappnad och skön tycker jag! Jag, älskling och Gustav la oss och kolla på Trassel när de kom hem. Gosade brevid babe som så snällt höll om mig och klappade sin dotter som han sa :) Filmen Trassel va faktiskt väldigt rolig, visst jag hade hoppats på mer men den är ändå väldigt sevärd oavsett ålder. Vi skrattade allt ett par gånger! En roll i filmen är ju helt underbar alltså :) Se den!
Efter den filmen så såg vi på den sista Shrek filmen (ja vi fortsatte i Disney spåret), vi har sett den några gånger nu. Den är ju så jäkla rolig. Har ni sett den? Om ni inte har det så måste ni göra de, den är verkligen klockren :)
Vi satsade på en 3:e film sen, nämligen den nya med Jack Black, Gullivers resor. Jag kan inte säga så mycket om den då jag somnade efter halva typ. Men början va väl helt okej men jag tror tyvärr inte den är så jätte storslagen, även om Jack Black är en helt underbar skådis!




Haha, Åsnan är den bästa!


Ingen har väl missat?

Nej precis, ingen har väl missat att Big Brother kör igång igen. Första avsnittet sparkas av ikväll, om 20 min för att vara exakt nu när jag tittar på klockan. Jag kommer förmodligen följa det som jag gjort tidigare år, då jag faktiskt tycker att det kan vara jäkligt roande att se på! Jag antar att jag inte är ensam bland mina läsare med att titta på det men måste fråga, ska ni titta på BB 2011?



Till annat på tvn: För en stund sedan så va det ju solsidan i vanlig ordning på tvn och självklart kikade man på de. Det är ju ett jäkla tjat om rollen Ove Sundberg, och ja han är rolig på sitt sätt men jag börjar samtidigt bli jävligt trött på den snåla idioten. Kan bli så frustrerad över hur han är. Usch :P

Innan Solsidan va jag in till mina kissekatter hos mamma. Mamma är och jobbar så jag va dit och gav dem lite mat och gosade massa med dem. De får en verkligen att bli glad de där hårbollarna :) ♥
Men nu ska jag ta mig en skål med Loops och mjölk och krypa upp i soffan och invänta BB som börjar om 10 min. Igår såg vi på 3 filmer, men mer om det sen. Nu BB!


Jag vill ha dessa outfits!



Hur läckra är dom inte?!!

Fast jag hade nog kört på ett par snygga jeans eller något istället för kortbyxorna ni ser på bild två från vänster, men jackan är ju så jäkla snygg! Härligt med röd skinnjacka med massa nitar på. Mina svarta pumps måste fram till våren! (..eller när pluttan kommit ut) Gah, jag vill ha ut min snosa och sedan få klä mig snyggt utan att behöva ta hänsyn till en gullemage som ska va med :) hehe. Ta det på rätt sätt. Inte så att jag menar att jag inte vill vara gravid eller att det stör mig med mage. Utan bara att det ska bli kul att få klä sig i kläder som inte alltid är så snyggt på en gravidmage.


Livet på BB

Nyligen kommit hem från svärföräldrarna. De hade varit gulliga och köpt med lite dricka så vi åkte förbi och hämtade det. Innan det va vi iväg och käka jag och hjärtat. Va så jäkla hungrig när jag vakna så de blev att dra iväg på en gång och fixa mat.

Nu sitter jag och kollar på Livet på BB. Tycker det är kul att se faktiskt och än så länge har inget direkt skrämt mig. De har en enorm smärta osv osv, sånt som jag vet att jag inte kommer undan. Självklart kan de bli svåra förlossningar men jag har inte sett några än så det är väl tur, men kan tänka mig att de kommer :P Ska kolla klart på de nu, så vi hörs sen! :)


Trassel

Nu är jag hemma igen. Jag tog med mamma till Maxi och strosade där lite och köpte med lite gott hem och även till mina missar som de ska få imorgon. Va skönt att komma ut lite i friska luften och göra något, även om de bara va för att handla lite.

Nu hade jag tänkt lägga mig och titta på nya Disney filmen Trassel, eller Tangled som den heter på engelska. Jag ska se den med engelska versionen med svensk text. Ibland tycker jag det är tråkigt att se dem på engelska när det är Disney, medans vissa Disney ska vara med de engelska rösterna. Iaf så har jag hört mycket bra om denna filmen och att både barn, ungdommar och vuxna tycker den är rolig. Har även hört att det ska va den bästa filmen Walt Disney gjort på länge, så mina förväntningar är höga!

Hoppas ni har en fartfylld kväll med mass skoj eller en mysig lördagkväll som jag.
Vi hörs efter filmen, hej så länge!


Måste göra något!

Nu är jag trött på detta. Blir film och gött i soffan ikväll
men först in till stan och skämma bort mina missar tror jag bannemej.
Måste uuuuuut en sväng!! Blir galen här. Vi hörs när jag är tillbaka!


När ingen ser eller hör

...springer jag runt här hemma och sjunger på alla möjliga låtar. Oftast smöriga låtar på något konstigt vänster. Mamma skulle dessutom skratta om hon skulle komma på mig när jag får för mig att springa runt här hemma och sjunga på ABBA, haha. Hon skulle nog bli lite stolt ändå ;)

Jag kan garantera att alla toner är inte vackra,
men visst är det kul att sjunga när ingen annan hör? ;)


(bild från min och Elenas - KICK's - första releasefest!)


Vad gör DU när ingen ser eller hör? ;)


Musik

Är hemma och spelar massa musik jag lyssnade på i somras, musik som får mig att tänka på bio, musik som får mig att bli glad. Endel musik från att man va liten som är så jäkla bra egentligen. Som när jag hörde Duran Duran med låten Ordinary World eller Pontus & Amerikanerna med låten Godmorgon Columbus. Bra skit ändå :P

Mitt i allt lyssnande så börjar ju magen kurra efter mat. Så jag tror jag ska ställa mig i köket och fixa en hamburgare till mig. Va längesen jag gjorde det hemma nu. Bra att veta info för er, haha.

Annars idag tror ja inte de händer så jätte mycket. Jag skulle ha åkt in till mina älsklings missar och gosat med dem men mamma slutar ganska tidigt så jag ska åka dit imorgon ist. Får se, kanske blir en tur sen också men vet inte än. Ikväll iaf så tror jag att jag ska satsa på filmkväll. Låter tråkigt kanske men jag tror de blir skönast att mysa i soffan än att flänga runt, iaf idag!

Men nu ska jag göra burgare här. Återkommer lite senare :)


But still..


9,5 timmars sömn

Jag känner mig ordentligt utvilad nu och det känns skönt som bara den :) Solen skiner ute och det gör ju saken bara bättre! Hade konstiga drömmar i natt alltså :P Jag va med i en dokusåpa och spelade rullstolsbunden. Tydligen hade vi lurat alla skådisarna också så Emma Dahlén tog hand om mig tills vi slutade spela in då slängde hon ur mig ur rullstolen och jag skrek att hon va elak, så hon blev jättesur och sprang där ifrån. Alla trodde då att de va ett mirakel att jag kunde gå :P haha. Det va en väldigt knepig dröm och måste varit en sjukt tråkig dåkusåpa som spelade i ett gammalt båthus typ. Skulle föreställa det iaf för när vi klev utanför dörren så hamnade vi på en skolgård, min gamla skolgård. Ah nej, behöver inte skriva mer om det än att den bara va väldigt sjuk :P

Ska klä på mig nu och sedan plocka ur diskmaskinen och sätta ner det skitiga. Gött att få något gjort nu när man sovit endel. Jag vaknade inte nu men för typ 1 tim sen kanske.. Men ska iaf försöka få dagen i rullning. Vi hörs lite senare. Hoppas ni får en solig dag precis som vi :)


Nytt till mig

Idag köpte jag ett par träningsbyxor/ mjukisbyxor på H&M som jag tyckte va väldigt bra. De har en hög kant som är nedviken, med det tycker jag är bra för när jag blir större kan jag vika upp den kansken som de är på gravidmjukisbyxor. De kostade endast 199:- och de är super härliga. Jag sprang även på en t-shirt från Esprit som jag inte kunde låta bli. Vet inte varför men den ville jag ha och till den blir det blå eller svarta jeans, eller varför inte ett par snygga leggings :)







Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på How i met your mother. Igår när vi såg på det kan ett av de avsnitten varit en av de bästa jag sett med dem. Men som jag sagt tidigare, de är oslagbara de där 5 personerna. Haha jäkligt skönt program :) Hoppas ni haft/har en bra fredag. Vi hörs imorgon. Sov så gott!


Paket till pluttis

Mamma/ T's mormor har varit iväg ett X antal mil ifrån Karlstad med sitt jobb och övernattade då. De hann med en tur på stan vilket resulterade i lite shopping till sitt ofödda barnbarn. Självklart blir vi lika glada varje gång hon vill skämma bort oss. Även hört på ryktesvägar att T's farmor också har börjat shoppa lite presenter. Det vet jag tyvärr inte va det är men någon gång får ni ju se de också :)

Detta fick iaf T pluttis av sin mormor idag:


En vit body med rosa blommor i märket Newbie. Tycker den är jättegullig och har velat köpa en men det har bara funnits i storlek 44 här hemma i Karlstad, så nu hittade mamma/mormor en till oss i storlek 50. Kan hon förhoppningsvis ha när hon kommer ut :) (bilden längst ned till höger här på bodyn gör färgen mest rättvis mot verkligheten)



Gosiga och söta byxor i storlek 50, i märket Newbie. Blir fina till någon body :)



Trosor med spetsvolanger på rumpan i märket Newbie. Ärligt, hur gulligt kommer inte dessa va på en blöjrumpa. Lilla ankstjärten :D Hehe, mammas lilla rumpunge med volanger :) Blir gulligt till den gråa klänningen vi köpte för ett tag sedan i märket Newbie, en varm sommardag! :)


(kommer ni inte ihåg eller om ni inte sett klänningen jag pratar om så är det bara att klicka på kategorin: Litens garderob, så hittar ni alla de köp jag lagt ut här)


Tusen tack mamma/mormor


Dött batteri

Så typiskt, jag hade precis tagit bilder på allt jag ska visa er och när jag skulle sätta i sladden i kameran för att föra över bilderna till datorn så dog batteriet. Det ligger nu på laddning så ni får lite roligare inlägg med bilder och lite nytt till lillan som låg i paketet efter att Sons Of Anarchy är slut. Hörs om en stund :)

"Du vet att du vill titta"
Haha lame kommentar egentligen. Tv säger jag bara.


Besök

Skulle ta kort på min shopping men Johanna S bestämde sig för att kika förbi så för att inte va allt för osocial mot henne tar jag bilder lite senare på mina köp. En sak har jag på mig. Nu ska jag kika på tv och umgås med J och älskling (som iofs sitter vid sin dator och är osocial mot oss, men va gör de :P) och vänta på att klockan ska bli 23.05, då är det Sons Of Anarchy!!!

TTYL.


Hemma från stan

Jag kom inte hem tomhänt. En liten spontanshopping på bergvik blev av. Vad jag fick med mig hem får ni se sen. Jag va även hem till mamma som låg och hade ont i huvudet, stackarn. Fick paketet iaf som jag skrev om förut, i det låg det söta saker till pluttan som ni får se i ett senare inlägg ikväll.

När jag va hos mamma iaf så gosade jag med mina älsklings kissemissar. När jag snosade med Kitty (den gråa) så kände jag något konstigt på hennes hals så jag kollade. Då fick jag se att det va massa hår borta på ett ställe, som om någon skulle ha rakat bort håren på halsen. Där håret va borta va det även sår, lite sårskorpor men även ställe där de fortfarande kom lite blod. Jag fick panik och va nära att börja tjuta (jag har ett otroligt varmt djurhjärta, då jag anser att de inte kan försvara sig eller förmedla sig på samma sätt som vi. Och speciellt när det gäller de där två lurviga älsklingarna jag har hos mamma. Det är ju mina bebisar!!). Jag tyckte så synd om min älskade Kitty för att jag inte visste hur de hade hänt eller om hon hade haft jätteont efter att de hade hänt. Och det gjorde mest ont i mig att jag va tänkt att åka hem till katterna igår efter jobbet men ångrade mig då vi slutade lite senare än planerat. Så jag fick ju jätte dåligt samvete när jag tänkte på att hon kanske hade skadat sig redan då och jag struntade i att åka dit :( Som tur är så har de ju varandra när det är något. Även om de har sina bråk ibland så är de väldigt gosiga mot varandra också. Syskonkärlek ;) Men mitt lilla hjärta, jag känner mig så hjälplös. Egentligen så är de nog inga problem för hon springer runt, är gosig och ja som vanligt så hon har väl inte ont nu. Men ändå, jag funderar på vart i lägenheten hon skadat sig men vi såg inget.. Bara hon mår bra och inte har ont iaf!



Bild på Kitty från att jag bodde hemma. Min gosegris!! ♥


Men nu ska jag kika på sveriges värsta bilförare med Krikke. Ska fixa kort på shoppingen sen också så ni får se :) Hörs lite senare då.


Dagens första plan

Se nu har dagen redan börjat bjuda på sig själv. Det blir in till stan och luncha med Micke. Ska kolla om älskling vill med också, tvivlar på det men ska fråga iaf :) Så, då va ju matfrågan löst iaf!

Vi hörs senare när dagen bjuder på mer roligheter!
Misstänker att vi får paket av min mamma idag så då kan ni få se vad som ligger i paketet! ;)

TTYL.


Fredag

Ledig fredag, vad ska man hitta på tro? Jag trodde att hela min vecka skulle vara fullspäckad men icke. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Men men, får ta dagen som den kommer och se va den har att bjuda på :)

Jag hade iaf tänkt komma på vad jag ska göra för mat idag. På något sätt lyckas detta alltid komma upp som om det vore ett problem. Men problem är det inte, bara lite att tänka på då fantasin inte är den bästa alltid.
Har ni några tips kanske? :)



Ps.
Den mysiga heldressen jag köpte till pluttan finns att köpa på H&M :) Ds.


Börjar redan svamla.

Jag börjar bli riktigt trött känner ja så jag skriver ett godnatt inlägg nu redan. Eller Redan, klockan är ju faktiskt ganska mycket. Men vi hörs imorgon, och då lovar jag att det inte blir sån torka i bloggen. Torka mot vad det kan vara iaf!

Hoppas ni haft en bra torsdag. Vi hörs imorgon gott folk. Godnatt!



Mina bebisar!! Hoppas dom sover gott nu, de är ju ensamna inatt.
Men det är tur att de har varandra :) Mammas hjärtan! ♥


Tråkiga Linda!

Idag har det varit lite bloggtorka fanimej. Tråkigt av mig att inte blogga mer tycker jag :P Jag hann dock inte blogga innan jag åkte till stan och inte heller när jag va klar med naglarna för då hade jag 5 min på mig att ta mig till bilen och sedan jobbet så. Ja det blev lite tajt skulle man kunna säga.

Nu är jag iaf hemma efter en eftermiddag/kväll på jobbet. Idag va det HockeyNight på jobbet som sagt och de va väl ganska bra med folk. Fick Big mac burgare och chips, även vi i garderoben så det va ju inte helt fel, speciellt eftersom jag va grymt hungrig där ett tag. Tack och bock Donken och OLW.

I helgen är jag hel ledig, ska bli skönt med en ledig helg faktiskt. Då kan jag ju se på Sons Of Anarchy imorgon redan ist för reprisen på söndag. Bara det är ju ett stort plus i mina ögon :P Får se vad vi hittar på med helgen!

Nu ska jag iaf ta mig en skål med coco pops och mjölk och kanske se någon film i sängen. Älskar våra sängkläder verkligen. De är så förbaskat mjuka så mmm, svårt att ta sig ur sängen ibland och det är underbart att lägga sig! Så borde alla sängkläder vara! Dock är dom ju inte dom snyggaste om man säger så men vad gör det ;)


"Noo don't do it!!"

Sitter och kollar på intrigerna i Våra bästa år samtidigt som jag lagar mat i köket. Jag fick sådant sug efter potatis, köttbullar och gräddfil med gräslök i, så det får bli det idag också! Funderar på om min älskling ska komma hem till lunch så jag ska laga iordning något till han också. Men men det märks :)

Efter maten ska jag duscha och sedan åka in mot stan. Ska vara hos IdaAqua (Rekommenderar verkligen henne) kl 14.00 och fixa naglarna och efter det är det jobb på Nöjes som gäller. Hockey night ikväll! Jobbar med älsk och goa Sofie P. Blir kul de!

Nu är maten klar så nu ska jag äta och sedan duscha. Vi hörs innan jag åker in mot stan :)



Black.


Sängen nu!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på How i met your mother med hjärtat nu. Vi funderar starkt på vilken serie som ska få ersätta våra 5 bästa vänner när vi sett klart alla avsnitt! :O Svårt att ersätta ett sånt härligt gäng ju! Men de problemet får bli när vi sett allt. Hit med säsong 6!!!

Men sov gott mina vänner :) Vi hörs imorgon som vanligt! Och när jag loggar in imorgon vill jag se lite roliga kommentarer bland inläggen. Ni blir så tysta ibland. Skriv skriv skriv :) Tycker ja är kul! Najt.


Bildregn - med en liten varning.

Lite bilder som jag pratade om förut när jag va på Malta och hälsade på början av sommaren 2009! Hittade dem på internet nu. Har ju inte haft några bilder alls innan de! Dessa fick jag tag på iaf :) Och kan säga redan nu att det va ju rena barnkalset.. Ja ni ser när ni ser bilderna.


Jag hittade jordklotet gjort i sten.



Mitt i natten, mot morgonkvisten där så intar vi en båt. Den va ju inte vår om man säger så. Eller ja Robin och hans kompis hoppa på den. Jag tog kort och sprang sen. haha Nästan iaf.



Jag och Jessica någonstans vid 4 tiden efter en galet rolig tjejkväll (ja robin också då)! Ja ni ser ju på oss (mig) vilken charm vi hade, hahah.



Hahahah orginalet på detta kortet va så jävla roligt. Robin ser ut som ett djur. Fan att bilderna är borta. Hans ögon va oslagbara på detta kortet! haha



Hahaha ser ut som jag grinar. Något spårade iaf så vi tog i allt man inte fick ta i ungefär. Hade mycket med båtar att göra nu när jag tänker tillbaka. hmm.. (och Gustav F, om du läser detta vill jag informera att det va utanför Hilton :P haha)



Fick pris i att smyga sämst!



Det va inte det enda stället Robin fastnade på..



...ja även här va det lite tufft att ta sig ur. Medans han grejade i jag vet inte hur länge så tjippade jag efter luft för han såg extremt osmidig ut så jag skrattade ju som en dåre.



Jag hittade iaf ett ställe där man kunde tanka båten. Hilton lyx! Man tog sig till andra sidan stod de (och då va det inte speciellt långt till andra sidan). Mycket bensin i den pumpen... hmm.



Full och glad. Ledsen men har faktiskt ingen annan förklaring. Som sagt hade vi haft en superbra tjejkväll!



Där åt vi en kväll. Man kunde beställa in en hel kanin. Jag tyckte det va lite läskigt.



Ja är rätt känd för att bli bra på bild, haha eller inte kanske :P



Det gjorde ont! Robin trodde mig inte så han testade han också..



Han erkände sen att jag hade rätt!



Vi hittade ett upp&ned vändt ord: LOVE. Det måste vi ju stå i.



Efter att ha gått runt halva ön som det kändes som va det dags för mig att sitta ned en stund.




Jag sa aldrig att vi va normala!


Nostalgi tripp!

En tripp som tar mig nästan 2 år tillbaka. Herregud va jag vill tillbaka! Jag pratar om min resa för att hälsa på min kusin som då bodde på Malta! Ååååh va roligt jag hade där med han och hans vänner och med Jessica! Jag och Jessica körde ju som bara den där på en krog på natten, dans och goda drinkar! GAH jag vill verkligen utomlands till värmen! Men de får bli längre fram, antingen med familjen eller med vännerna :)

Alla bilder som togs på malta försvann ju tack vare av att Robin's (kusin) dator krascha, och på den låg ju självklart alla bilder! MEN jag kom på förut att jag la ju upp dem på KICK's bdb vi använde då så nu sitter jag och sparar och kollar på bilderna! Kan bjuda på några bilder här i bloggen, men det får bli efter filmen :)

Hörs sen igen med ett bildregn då!


Luften flög ur mig!

Ligger nu utslagen i soffan med älsk i andra hörnet. Sa även hejdå till mamma för en stund sedan. Sedan förra inlägget så har jag hämtat hjärtat hos Ström, handlat till maten både här i Vålberg och Grums och sedan lagat och ätit mat. Nu efter maten så är det som luften flög ur mig. Jag är jättetrött och va tänkt att fråga Krikke för en stund sedan om vi skulle lägga oss i sängen och kolla på lite film och sova, men så insåg jag att klockan är ju inte så mycket än ju.. Hmm. Får hålla mig vaken några timmar till!

Blev grymt sugen på hallonsoda nu.. varför köpte jag inte med det förut?
Dumt av mig. Ska köpa med mig det imorgon bannemej.

Imorgon blir det jobb men innan det så ska jag till Ida och fixa till naglarna. De har växt ut endel så måste fixa med påfyllning och lagning. Jag har ju råkat "förstöra" några naglar så det är lite skavanker på dem. Klumpigt av mig!

Men nu ska jag göra lite popcorn och ta en cola.
Förhoppningsvis så vaknar man till lite!
Vi hörs lite senare! :)


Somrig mat!

Nu har mitt kära fika sällskap åkt härifrån förutom mamma som jag behöll för att laga mat med mig. Roligare när man är fler tycker jag! Så nu ska jag kleta på lite smink och sedan ska vi bege oss mot affären för lite inhandling av potatis osv. Jag har bestämt att det blir potatis, köttbullar och gräddfil med gräslök i. Herrejisses va gott det är! Jag tycker det är så somrigt, just för att man egentligen ska ha färskpotatis till! Åh det är så gott :)

Annars idag ska jag bara ta det lugnt tror ja. Kanske kolla på någon bra film eller så. Låter ju verkligen som mitt liv är roande just nu va? haha, men de finns inte så mkt att göra just idag! Men men vi får väl se vad dagen har att bjuda på, men först mat!


Bakdags!

Jag är vaken, ätit frukost och suttit med Jossan på chatten ett tag nu. Ska klä mig och göra mig klar, för nu ska jag baka paj! Jag ska få lite besök vid 11 tiden från min mamma, mormor, moster, kusin och Elliot, så jag tänkte bjuda dem på paj! Men får ta tag i detta nu så jag hinner med allt.



Bilden är från dagen då jag fikade med Jossan och Nathali.


Komedia mig!

Jag är så fruktansvärt sugen på en komedi som får mig att grina av smärta för att magmusklerna får kämpa så mycket av skratt. Jag vill med andra ord se en riktigt rolig komedi. Jag vet dock inte vilken, såg en rolig igår men nu är de stopp i huvudet igen..

Har ni några tips på filmer som får er att vika er av skratt?
Tipsa mig isf så är ni super! :)

Nu ska jag kolla med plutten om han vill ha någon macka sedan ska jag placera mig i hans knä och leta efter film. Helst skulle jag butta ur han ur datastolen så jag fick sitta själv för attans vad hans nya stol är skön att sitta i! haha. Men självklart duger även hans knä superbra de med! ;)


Gosigt i litens garderob!

Denna söta och underbart mjuka lilla heldress hittade jag idag och jag kände direkt att denna va en sak som skulle med hem! Dels för att det ser så gosigt ut med heldressar och dels för att det kommer ju va supersött att se henne gosa i denna till hösten i sin fars famn som också har en one piece, ja även jag har ju en men K använder sin lite mer än jag!

Jag tyckte iaf att denna va lite häftig och absolut hur mjuk och go som helst, så klart mammas plutta skulle ha den! :)




Vad tycker ni?
Tror ni inte hon kommer trivas i sin mjukis? :)


Magen i vecka 22

Som ni ser på bilden längre ned så har magen verkligen börjat ta form nu. Vissa blir lite förvånade när de ser mig över att jag blivit så stor "redan" medans andra tycker jag är ganska liten än för att vara i 5:e månaden. Men än så länge finns de ju veckor kvar på 5:e månaden tycker jag :P Eller ja, 1-2 vecka typ.. Kalendermånaderna inom graviditeten ser ut såhär enligt några tabeller jag hittade på internet:

     Månad 1: vecka 2-6      
   Månad 2: vecka 7-10   
Månad 3: vecka 11-15
Månad 4: vecka 16-20
Månad 5: vecka 20-24
Månad 6: vecka 24-28
Månad 7: vecka 28-32
Månad 8: vecka 32-36
Månad 9: vecka 36-40


Så jag är alltså i 5:e månaden tills vecka 24 och från vecka fulla 24 är jag i 6:e månaden (om jag fattat det hela rätt). Nåja, det är iaf kul tycker jag att säga vilken månad man är i för det låter så himla mycket! hehe. Min mage ser iaf ut såhär nu i slutet av vecka 22:



Ja som ni ser kör jag på det snygga med gummisnodd i midjan på byxorna. Lite svårt att få igen knappen nu, men det gör mig inget alls. För i magen ligger världens bästa lilla T :) Och förresten.. va rund (oval?) magen ser ut på bilden fram ifrån, hehe!


Home

Hemma från stan igen. Hjälpte tjejen med piercingen och sedan blev det bergvik och stan med mamma. Fick med mig en mysig sak till lillan ni ska få se i ett inlägg så fort jag lagt in bilderna, vilket blir inom någon timme. Jag själv fick med mig en hårborste och en sminkborste. Den hårborsten jag har sliter ju av en allt hår känns det som så nu fick det blir en ny och den är jag supernöjd med. Håret känns riktigt mjukt när jag borstat igenom det. Så, bra köp :)

Nu ska jag lägga in bilderna från kameran till datorn på köpet till lillan och på magen för vecka 22. Eftersom vi går in i vecka 23 imorgon så tog vi bilden idag. En dag sent än vanligt, då jag annars tar på måndagar.

BRB.


Sovit ut!

Hej alla läsare! Jag är på benen, har ätit och är klädd och nästan redo för att åka mot stan. Ska in idag och träffa mamma en sväng, ska kolla efter en sak på bergvik tänkte jag. Jag ska antingen innan eller efter det iväg och pierca en tjej. Vi ska sätta en liten ring i läppen på henne. Det får mig att sakna min ring lite. Min bebis va den piercingen, hehe. Nåja.

Igår så kollade jag och älskling på film som jag berättade i ett inlägg. Låg och gosade i soffan och bara mådde gjorde vi :) Alla hjärtans dag är ingen speciell dag så egentligen. Visst är inte alla dagar ljusa i ett förhållande, inte i alla iaf, men kärlek borde ju visas varje dag. Oavsett vad så känner jag mig lyckligt lottad varje dag för vad jag har och vad som är på väg. Spelar ingen roll om man har något tjaffs någon gång, jag älskar min kärlek lika mycket för det! Vi är bra tillsammans :) Så vad ska då en dag med en utmärkelse ha med ett finger i spelet? Man ska väl kunna va gullig mot sin kärlek utan den dagen ;) Men men, dagen har väl sin lilla charm också antar jag :)

Hur som helst så blev det inte att jag skrev mer igår för det blev sängen direkt efteråt och lite How i met your mother, sen somnade vi.

Men nu ska jag göra mig helt klar och åka in mot stan. Hoppas ni får en bra dag! Vi hörs senare via mms eller när jag kommer hem!



Ja vi vet!

Ingen har nu missat alla rubriker i bloggarna och statusuppdateringarna på fb, det är alla hjärtans dag! Min har jag spenderat först med Elliot och mamma, sedan med Elliot och Johanna. Avslutade staden med lite mat med trevligt sällskap från Malin. Nu är jag hemma hos min underbara älskling, där jag ska vara :)

Har kommit i mina myskläder och älskling popar popcorn i köket hör jag så nu blir det film och mys för hela slanten :) TTYL.




Love of my life! ♥


Godingen Och jag kollar på Disney kanalen ...

img_7101 (MMS)

Godingen Och jag kollar på Disney kanalen medans Johanna duschar. En tur mot stan blir när hon är klar! :)


Ägg och bacon

Godmorgon! Varit vaken ett tag men nu har jag slagit mig ner för en frukost som består av lite ägg och bacon. Efter att jag är klar ska jag klä mig och åka hem till Johanna och Adde och passa deras son. Blir mysigt de :)

Hoppas ni har en bra start på dagen, nu måste jag kila!


Jag tar tillbaka det..

Nu bannemej börjar pluttan röra och sparka där inne som bara den :)
Älskar de!



Åh vad vi längtar efter dig!!


Pannkakor

Sitter i soffan och har för en stund sedan sett klart på Wallander med älskling. Låg i hans famn först med en filt över oss och gosade, sen i pausen så gjorde jag pannkakor. Det satt helt rätt de, så ni är vi mätta och belåtna. Försöker få pluttan att sparka lite men hon har varit ganska lugn idag. Sparkade lite tidigare idag och lite direkt efter maten men annars har hon varit ganska still (som jag känner det). Hon tog sig nog en slapp söndag som hennes mor ;)

Enda vettiga jag gjort idag va att åka in till Maxi med Krikke och Gustav och handlade. Behövligt! Men nu lutar det åt att lägga sig i sängen och kolla på How i met your mother sen sova. Både jag och Krikke ska upp tidigt imorgon. Han ska jobba och jag ska in till stan och passa Elliot medans hans mor ska iväg på lite ärenden. Jag passar honom så gärna. Vi har det kul han och jag :) Mamma följer med och gullar litte med E också innan hon åker iväg för jobb! Men nu blir det sängen.

Hoppas ni haft en bra dag :) Godnatt på er!



Libero reklam

När jag ser denna reklamen på tvn så längtar jag massvis tills vår lilla dotter kommer ut ♥
Man kan ju inte göra annat än att le när man ser reklamen, gravid eller inte!



Visst ser dom helt små och snosiga ut? :D



UPDATE: kan ni se videoklippet som är i detta inlägget? Jag ser det på datorn men inte i min iphone nämligen..
Det är som om det är ett stort mellanrum bara. Kommentera gärna så jag vet!


Har du också tänkt på namn?

Jag som så många andra tjejer och även killar har ju tänkt på namn man vill döpa sina barn till från det att man va mindre. Jag har sagt hur många tjejnamn som helst genom åren och jag hade/har ett speciellt killnamn jag verkligen älskar. Det har jag gjort i många år. Nu är det ju iaf en tjej i mammas mage och hon har nu ett namn vilket jag tycker är jätteskönt och härligt. Förnamnet är ju något jag tyckt varit fint i många år men va inte förens nu när jag väl blev med barn som jag kände att jag verkligen klickade ordentligt med namnet och kände då att det är detta jag vill ha. Med då världens bästa blivande pappa så blev det de namnet. Jag fick höra namnet första gången på en väldigt stor kändis och har sedan dess hört de med både svenska och engelska uttalet på människor.

Ni som har barn, ska få barn eller kanske bara har namn som ni kanske vill använda den dagen ni skaffar barn.. Hur hittade ni det namnet ni klickade med? på internet, i en tidning eller kanske på stan?

Berätta gärna hur du kom på eller hittade namnet du så gärna vill ha eller har på ditt barn!



½ timme kvar

(37 minuter för att vara exakt) Kl 18.00 är det jag som sitter bänkad framför tvn. Ska se på Sons Of Anarchy reprisen på fredagens avsnitt som jag inte kunde se pga jobb. Så nu har jag väntat en hel vecka på att denna älskade söndag ska komma med det nya avsnittet! :)

Har bestämt att jag ska få unna mig lite Nutella och en cola till SOA. Det är jag ju värd efter denna jobbhelg ;)



Jag utan kulan. Sommaren -10


Oj!

Alltså jag vaknade 14.10 idag. Hur kan jag sova så länge? Somnade så fort jag la igen ögonen inatt och efter det har jag inte vaknat till en enda gång frens 14.10. Gillar inte att sova så länge men nu är man utvilad iaf!

Igår på jobbet va det en relativt lugn kväll, för oss i garderoben iaf. Vakterna hade att göra så att säga :P Va rejäl fylla på dom som va där igår, men det är ju trevligt för dom! Dock kan jag bli trött på folk som är vuxna som inte kan bete sig som vuxet folk. Jag menar, kan man inte bete sig när man är ute bland folk och prata som en normal person utan atts krika glåpord till folk som är hjälpsamma så ska man inte gå ut bland folk, och absolut inte dricka. Sådana vuxna borde skämmas, inte ens 18åringar håller på som dom! (Inte för att vara elak, men jag hade förstått mer på en 18åring om den haft ett omoget betéende) Men men alltid ska det vara någon. Tro mig, jag har fått se och höra mycket under mina 3,5 år inom krogbranchen. Vem har inte :)

Men nog om det, nu ska jag ställa mig i köket och laga iordning någon mat! Blir enkel mat idag, för enkelt är faktiskt riktigt gott! TTYL :)


Jobbar! Hörs inatt :)

img_9153 (MMS)

Jobbar! Hörs inatt :)


Long time ago!

Sitter och pratar lite med Ellen på chatten på fb! Det va inte igår om man säger så.
Måste ses längrefram så hon får se magen, för de vill hon :) Och sen när pluttan kommer ut måste hon ju gosa lite! Aldrig sett Ellen med en bebis men det går säkert hur fint som helst. Hon jobbar ju extra på en skola ibland så barn borde hon ju gilla ;)



Gammal bild från en spelning vi hade i Vingåker. Ellen, hennes systers kompis (om jag minns rätt?) och jag. Kommer ihåg att jag hade med mig en full Peter Andersson som skulle hålla mig sällskap i bilen på natten på väg hem. Ni kan ju gissa hur det gick. Fick trycka ut han ur bilen när vi väl va hemma igen, haha! Sen kommer jag ihåg att älskling låg hemma och väntade på mig :) Alltid gött att krypa ner brevid honom när man är sliten och trött!

Ska nog slänga mig brevid honom nu i sängen och kolla på hockey med honom. Slappa lite tills morsan kommer och ska lämna lite grejer vi fått av min kära moster.


Hårfärg?

När jag ser kortet nedan så blir jag sugen som tusan på att färga tillbaka till mitt svarta, medans jag trivs och tycker det är lite roligt med det röda i håret. Samtidigt som jag vill göra något roligt med håret. Jag har en liten hår-panik skulle man kunna säga. Som vanligt! Jag känner verkligen för att göra något roligt med löshår så man slipper allt slit på håret förutom just den färgen man färgar det i. Men mer än så behövs de ju inte slitas om man sätter i löshår på ett skonsamt sätt. Mitt hår är redan ganska förstört efter blonderingar och allt, men som vanligt finns inte hjärta att klippa av det. Någon cm är klippt men.. Ja nej jag vet inte jag! Skulle behöva bli lite rik så jag kan fixa till håret som jag vill ha det!



Gah.... vad gör man?!


MMMMMMM

Alltså här ligger jag hemma i soffan och njuter som en gris. Med gosig kudde med texten I Love You, som jag fick av älskling på alla hjärtans dag förra året, och en älskad liten T i magen som sparkar och har sig. Jag mår som en prinsessa just nu :) Okej lite ont i ryggen och har inte riktigt kommit på hur jag ska ligga för att slippa det, men annars myser jag som bara den!

Ikväll är det Sator på fabriken och jag står i garderoben. Lite ovanligt då jag alltid sitter i entrén, men jag känner för att röra på mig. Tråkigt att bara sitta still hela tiden! Ska bli väldigt kul att se vilken blandning på folk det kommer bli ikväll eller om det kommer bli The Tr***'s afton :P hehe. Nej men de ska bli kul att jobba ikväll, stå på benen lite :)



Lille bulan är med då :) Tycker de ser så gulligt ut när man böjer sig
framåt med en gravidmage för det blir verkligen som en kula :) hehe
(även om det syns dåligt på just denna bilden)


Pizza

Sitter nu i soffan och har nyligen kommit hem efter en god pizza på pizzerian här i Vålberg. Bästa pizzan de! Så vår älskade T i magen sparkar och jag antar att hon är nöjd med vilken mat hon fick idag. Hon va dessutom duktig förut så pappa fick känna hennes sparkar igen :) Elena hadee dock mindre lycka med det igår, men hon försökte flitigt. Hon ville så gärna känna en spark att hon till och med böjde ned huvudet mot magen, så tillslut fick jag fråga henne om hon försökte lyssna sig till en spark, haha! Hennes svar var mer att hon försökte koncentrera sig.

Nu iaf så funderar jag på att dra en filt över mig och glo på tv eller någon film. Känner inte för att göra något speciellt just nu mer än slappa så. Får nog bli så ett tag!


The bed

Sängen är en väldigt bra sak. Jag skulle kunna spendera mycket tid i den, speciellt idag. En bra film och lite mat så är de ju perfekt! Dock blir ju inte maten serverad till oss så vi lär väl få lyfta arslet snart ändå ;)


Off to work!

Nu ska vi åka mot stan för att hämta upp min jobbtröja som är hos mamma
och sedan åker vi mot jobbet! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

TTYL.


Taco och mys

Hello! Nästan nyligen vinkat tjejerna hejdå efter en trevlig fika men mycket skratt och prat om diverse saker. Kul att se N vilket inte va igår och även J som va ett litet tag sedan. Vi försökte bland annat ragga mjölk genom fb, utan lycka dock, så kaffe blev det inte för mig då jag vill ha med mjölk. Eller koppen stod framme och kaffet va där i, ifall jag ville köra med bara socker, men icke.

Nu ska jag laga iordning lite tacos och kolla klart på Love and other drugs. Blir lite mys här framför tvn tills det är dags att åka mot jobbet sedan. Rally istan ikväll ju så, denna helgen blir det nog fullt ös på jobbet!

Nu plinga micron, så jag ska in mot köket och steka upp köttfärsen nu. Vi hörs efter filmen :)



C R A V I N G ;)


Gravidkilon

Jag ställde mig på vågen imorse och tänkte kolla vad mycket jag gått upp sedan min startvikt. Jag har nu i vecka 22 gått upp 5 kilo. Om jag skulle ha tur att sedan bara gå upp ett kvarts kilo i veckan nu i fortsättningen som det stod i en gravidtext så skulle min graviditet få mig att öka med bara 9,5 kg. Jag lär inte ha sån tur, så om jag skulle gå upp en 3:e del av ett kilo så skulle jag gå upp 11 kg på hela graviditeten, det är inte farligt alls tycker jag. Meeen, sån tur har jag nog inte, så säg att jag kommer öka med ½kg i veckan, då kommer min slutvikt hamna på 14kg. Jag tycker inte det är så farligt heller måste jag få lova att säga. Vi får väl se om jag har tur eller inte.

Sånt här är ju så extremt olika från olika kroppar/människor. Vissa går inte upp alls mycket och många går upp jättemycket. Efter all skit mat jag fått i mig förvånar det mig lite att jag inte gått upp mer faktiskt, men kanske är för att kroppen är van skräpmaten sen innan? Hur som helst så ska man inte fästa sig vid en siffra på en våg, men det är kul samtidigt att kolla vad mycket jag går upp och hur jag ligger i likhet med andra gravida.

Så min fråga är till dig som är gravid eller har fått barn:
Hur mycket hade du gått upp i vecka 22?
Och till er som fått barn:
Vad mycket hade du gått upp precis innan er bebis kom ut?

Hoppas någon av er där ute vill svara på detta :) Ni kan vara anonyma ifall ni tycker det är obehagligt eller något att skriva era namn eller bloggadresser.


Duschen ropar mitt namn

..och har gjort det ett tag nu också denna morgon. Så ska strax lyssna på den och hoppa in i vattnet, gött! Som ni såg så fick ni ett tidsinställt inlägg tidigt i morse IFALL jag inte skulle ha vaknat, och självklart ignorerade jag alarmet då jag va jätte sliten. Jag valde att vakna själv vid ca 10.30 istället.

Så nu mina vänner ska jag ta mig en dusch och sedan fixa lite här hemma och få dagen i rullning. Som jag skrev igår blir det besök idag, trevligt :) Sa jag att vi skulle baka paj? Bilder på det kommer sen :)

Hörs senare idag!



Kanske skulle ta mig en trudilutt i duschen?


Tidsinställt inlägg!

Godmorgon mina vänner!

Om detta inlägg kommer upp på bloggen så betyder det att jag struntade i klockan som ringde kl 9.00. Förhoppningsvis så lyssnar jag på klockan som ringer om exakt 20 min, 9.30 alltså. Jag måste komma upp i tid och ta mig en dusch och fixa lite här hemma innan Josefine kommer vid 13.00 tiden och Nathali vid 14-15 tiden! Längesen jag hade brudbesök här, (förutom mamma) så det ska bli trevligt! Blir fika och massa tjat skulle jag gissa på :)

Men som sagt, kommer detta upp så har jag alltså inte gått upp ännu. Dumma mig, dags att vakna! Men ja antar att vi hörs när jag vaknar då! ;)


½

Mer än så såg jag inte på filmen för jag har en pojkvän som inte ville se på den för att han inte fattade något. Va iofs inte så konstigt eftersom han hoppade in efter halva filmen. Men jag ska fortsätta se den imorgon tänkte jag. Jag tycker den verkar ganska lovande faktiskt!

Kikade på något annat väldigt intressant förut, som säkert många andra också såg, Svensk maffia! Det va ju om H.A idag så det va kul/intressant att titta på faktiskt. Men nu blir det som jag skrev tidigare How i met your mother!

Godnatt!



Saknar dig vännen!!


Nu så!

Nu ska jag snart sätta mig och kika på Love and other drugs.
Ni får höra imorgon vad jag tyckte om filmen!

Hej så länge!


Vecka 22

Jag kom på att jag inte har skrivit om vecka 22 ännu. Som "vanligt" ska jag klippa in lite text jag hittar på gravidsidor som handlar om veckan jag är i. Jag borde bli bättre på sånt här men de liksom flyger förbi i huvudet på mig ibland. Nåja, med endast en dag sen så kommer här info om vecka 22 :)


BEBIS

Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen. Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln. Barnet har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment

Längd: ca 19 cm från huvud till stjärt, ca 28cm från huvud till häl.
Vikt: ca 450-500 gram.


MAMMA

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat.


PAPPA

Ta vara på tiden under graviditeten. Fyll på kärlekskontot och fördjupa er relation. Passa på att göra saker som kan bli svårare att göra när barnet kommer. Gå på bio eller restaurang. Bjud in era bästa vänner till en fest. Åk på en kortsemester. Ta hand om varandra.




Mina tankar: Om jag bara kommer gå upp 0,25kg per vecka så är det ju inte alls farligt. Jag tror dock att jag kommer gå upp mer än så :P Den som är med mig i bloggen får se. Ska bli kul att se hur mycket kilon som rasar på förlossningen också. Bästa bantningen har jag hört, hehe. Skämtosido. Jag ser verkligen fram emot att få ut lillan i juni :)


Kyckling och ris!

Ja nu ska jag äntligen fixa iordning min kyckling och koka ris. Eller de är redan igång ute i köket. Kyckling i ugnen och riset i grytan. Skulle lagat det till mat tidigare idag men blev lat och värmde lite lasagne ist. Så nu ska det blir gott med den kryddiga kycklingen och det goda riset med Uncle Bens sås på :)

Har annars bara varit hemma idag. Inte orkat mig ut i vädret alls faktiskt. Tänkte trotsa det tidigare idag men det va så skönt här hemma. Har ställt i diskmaskinen och kört den så ska plocka ur den sen efter maten, så har man det gjort. Skönt att bara ta det lugnt och pyssla lite :)

Undrar om man skulle se på en film sen ja? Älskling ser på hockey men kommer väl hem efter det tror ja. Ska kolla med han då om han är sugen på film eller inte :) Om jag känner oss rätt så blir det oavsett film eller inte lite How i met your mother i sängen sen :) LO... wait for it... VE... wait for it... LY!

Vi har ju inte sett på Love and other drugs än heller. Men när vi väl gjort det så kommer jag skriva och berätta om den här, vad jag tyckte och så :) Men nu måste jag rusa in i köket!

C ya later.


Äntligen!

Vi har nu äntligen ett namn på vår kärlek, vår lilla flicka :) ♥ 
Jag blev så glad så tårarna sprutade på mig när vi skrev hennes fullständiga namn i sms till varandra. Jag har varit så frustrerad och känt mig nästan elak för att vi inte kommit överens, men idag gjorde vi det och jag är sjukt lycklig :) Blir inget dubbelnamn, utan ett enkelt och vackert namn. Hoppas verkligen att hon kommer ut som en sådan också. Men efter detta slitet och känslorna som flödat får hon faktiskt se ut som en *namnet* vare sig hon vill eller inte ;)

Jag är mycket nöjd nu med våra namn på henne, det klingar fint!



Mamma älskar när du sparkar ♥


Project Runway!

Tänk va duktiga vissa är, vilken fantasi! Jag skulle vilja ha en symaskin, massvis med tyg och massa fantasi och bara sy massa coola kläder. Speciellt nu när man har magen, de vore kul! :) Gillar Project runway, de får olika och ibalnd galna uppgifter. Kul att se vem som pallar trycket och vem som inte pallar det.

Brukar ni titta på Project Runway?


Avenged Sevenfold

Lyssnar på Nightmare just nu och önskar att man vore tillbaka på konserten som va i Sthlm förra året! GRRR va bra den va, nog de bästa jag varit på faktiskt! De ska ju till Metaltown som är 17-18 juni, och jag funderar på att snacka med Krikke och köpa två varsina biljetter och åka och se dem. Kanske jobbigt för mig som verkligen kommer vara höggravid men om jag inte känner något är jag gött sugen på att dra iväg. Bara ta med sig skötväskan, bilstolen och min journal IFALL bebben vill titta ut då (hon är beräknad den 21:a juni). Men jag antar att jag kommer få gå över som alla andra i min släkt :P haha. Men jag är grymt sugen på att se dem igen. Vi får väl se hur det blir men lutar fan åt att vi åker! (om jag inte får en extremt jobbig tid i slutet med bäcken och skit, men de hoppas vi inte :) hehe)



A7X 20/11-10


Men mer snö?

Åh vad jag är trött på denna dumma snön och nu kommer det mer? Det öser ner utanför våra fönster. Hade det varit december hade det varit mysigt, men inte nu i februari. Vill ha vår nu!
Snöar det hos er också?

Funderar på vad jag ska göra idag.. I och med att vädret inte är det roligaste och älsk ska iväg på begravning (R.I.P D.A) så blir det väl en relativt lugn dag. Känner dock inte bara för att vara hemma. Men vi får se hur det blir!

Jag ska börja dagen med att laga mat nu iaf. Kyckling och ris står på menyn :)

Vad ska ni hitta på idag?


K säger:

att jag är beroende av Yatzy, haha! Kan ligga något i det. Vet inte varför men tycker det är himla roande att kasta runt lite tärningar i iphonen och på king.com. Så kan det va!

Har suttit och kollat på namn på internet med Krikke ikväll. Jag vet att det är tjat om detta namnet vi inte kommer överens om men ikväll har vi kikat på några men jag vet inte. Jag har ju gått med på mellannamn och efternamn som han vill han, kan han inte då gå med på mitt förnamn? Det behöver inte vara ett dubbelnamn utan bara det första namnet i dubbelnamnet isf. Men jag kan ju inte tvinga honom självklart, men jag känner mig nästan ledsen för att jag inte kan få välja det namnet när jag går med på resten som han vill ha. Nu låter det kanske värre än det är men jag blir faktiskt lite ledsen. Tror kanske att jag får dra på mig hårdhandskarna någon dag ;) Men det löser sig väl och jag ska sluta tjata om det här :P

Jag ska snart lägga mig i sängen brevid min kära älskling och kolla på How i met your mother, i vanlig ordning. Jäkligt skön serie att se innan sovdags. Underbara roller ju :) Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon igen! Godnatt till er där ute!



Btw, idag gick vi in i vecka 22. Mer om det imorgon!


Hur glad blir man inte av sånt här?

 

Tusen tack söta du.
Blev verkligen jätteglad när jag fick se detta! :')


Lasagne ala Rangfeldt

Eller va det ala knorr kanske? Jo, här blev det ingen egenlagad så. Inte mer än att blanda ihop och lägga plattor mellan köttfärslagrena. Gott som tusan iaf! Så helt färdig va den ju inte, sånt är inte gott!

Sitter nu i soffan efter att ha vikt lite tvätt men ska snart fortsätta med att lägga in lite kläder i garderoben och så. Måste även dammsuga lite här hemma. Köket är iaf klart och det är skönt! Inte alltid så kul att städa, oh nej.


Dålig fart på dagen.

Har varit uppe ett tag nu och har ändå inte gjort något vettigt förutom att äta frukost. Ska städa lite idag efter att jag och mamma gjort lasagne. Måste tydligen följa med och bara glo när Shippe ska greja med bilen också. Drygt, jag hade ju kunnat städa här hemma när han tar bilen annars. BLAH.. men men måste få det gjort iaf.

Nåja, ska ta och göra lite nytta nu och invänta mamma.


Drömmer till och med om namnet!

Hade en dröm inatt, som vanligt, som nu handlade om det namn jag vill ge min dotter.
Alla va med på min sida om det (när jag säger alla så menar jag de jag drömde om och det va väl 4-5 st). Ope från Sons Of Anarchy va med i drömmen och han höll också med mig :P haha. Han sa till mig att jag skulle supa ner Krikke och få honom att gå med på det och då skriva ett kontrakt på det, haha. Jag sa att Krikke aldrig dricker, då sa Ope att Krikke läker när han inte dricker.. haha. Ah det va så sjukt. Men de som var med i drömmen tyckte ja skulle sätta mig ned och förklara för Krikke hur mycket namnet betyder för mig, hehe! Jag vill ju inget hellre men känns som jag är tjatig om det då och det vill jag ju inte va heller. Får ta upp det lite längre fram, höhö.

Men det  är verkligen svårt det här, hur får man någon att tycka om ett namn?
Hur ska jag kunna få Krikke att tycka om samma namn som jag?
Säg mig den som vet.. :P


Godmorgon mina vänner!

Nu har jag kommit upp ur sängen och ska äta lite frukost och ringa min mamma.
Hon kommer förbi idag så ska vi fixa lite här hemma och även laga mat. Lasagne står på menyn idag, mums va gott :) Får hitta på något annat åt Kristoffer då han inte gillar lasagne. Han är iväg och jobbar med Ström idag.

Ska ta och ringa Shippe snart också. Snäll som han är så ska han byta bromsbeläggen på min bil idag. Tur att man har vänner som är bra på sånt inte jag kan. Men nu ska jag försöka få rullning på dagen här, hoppas ni får en bra start på dagen :)



TTYL.


Namn på vår flicka.

Att det ska vara så svårt att komma på ett namn vi båda gillar. Svårare än jag trodde faktiskt.
Jag har ju ett namn jag bara ÄLSKAR medans krikke inte tycker om det för att hon ska heta det hela livet :P haha. Men det är enligt mig och många andra ett otroligt fint namn. Men jag måste ha med mig min kära man på det. Han har ju också ett namn han gillar men jag tycker det är för alldagligt på något sätt. Men jag har sagt att hon får gärna heta det i mellannamn om han vill det! Jag gör det ju även för att vara snäll, så han ska "smaka" lite mer på det namnet jag tycker så mycket om. Bara smaka liiite på det, så kanske kanske han tycker om det mer och mer. Namnet är ett dubbelnamn, men ett ganska kort sådant. Det är en blandning mellan ett vackert namn och ett namn jag tagit från en rockstjärna, när jag väl satte ihop dem tänkte jag på just den rockstjärnan iaf!

Namnet jag vill ha är både vackert och rockigt tycker jag, precis som jag och krikke är! Vackra och rockiga, haha nej det kom ut fel jag vet. Men det är såååå fint och jag bara vill att hon ska heta *****...

Vår älskade lilla dotter, hur ska detta sluta? :)


Fransk Bulldog

Åhh vad jag vill ha en!!!!



Jag vill helst ha en svart och vit.
Åh vad jag skulle kunnas äta upp dem allihopa!!


Kvällens planer!

Blir lugnt i stugan men har ändå lite jag tänkte "göra" ikväll.
Det blir film och lite mat. Våfflor står på menyn tillsammans med filmen Love and other drugs. Någon som sett den filmen? Jag har hört att den ska vara väldigt bra, så nu hoppas jag att jag inte blir besviken ;)

Hoppas ni får en mysig kväll, nu ska jag göra iordning för våfflor :)


Rörlig mage!

Jag har ju sett när pluttan har sparkat där inne tidigare. Idag va det dock annorlunda. Jag tyckte mig se i ögonvrån att magen flytta sig lite i en rörelse under en spark, trodde dock att jag såg i syne men la mig ändå och kollade på magen och då sparkade hon så hela magen flyttade sig till vänster och tillbaka :D Haha det såg jätte kul ut och jag blev helt glad :) Nu jäklar börjar de bli fart på henne där inne. Underbart!

Jag hoppas jag kan få det på film någon gång, så ni kan få se kanske :)



Mammas och pappas älskling!!


Dagens craving




MMMM...
Behöver jag säga mer?


Mätt och belåten

Sitter i soffan och är mätt och belåten. Det va riktigt gott med kött och potatisgratäng. Måste ju gotta oss lite idag när vi fått så bra nyheter idag! Jag hoppas på att lillan vill leva rullan i magen sen så pappa kan få känna en knuff från sin dotter också, det skulle vara pricken över i :)

Nu sitter vi i soffan och kollar på Family Guy. Stewie är ju så underbar och ondskefull :P Brukar ni kolla på det?

Ska slappa lite till tvn nu, för det är ja värd ;) hihi. Återkommer lite senare igen med ett förhoppningsvis roligare inlägg :) hehe




Ps. Glöm inte att gå in och rösta på Elliot. Klicka där --> HÄR <-- för att komma till inlägget där jag berättar mer om det. Kom igen, hjälp oss nu :) Ds.


Står i köket nu och lagar mat. Precis gjor...

img_9876 (MMS)

Står i köket nu och lagar mat. Precis gjort klart salladen och steker nu lite kött. Potatisgratängen står i ugnen och det doftar underbart :)


Min egna Super Mario.

Stort grattis till min älskade Kristoffer som ska plugga VVS ett år nu.
Idag fick han äntligen veta att han kom in. Åh jag är så glad för hans skull! Perfekt att plugga nu när pluttis är liten också tycker jag! Wiho :)

Detta ska vi fira :)






Ps. Glöm inte rösta på Elliot i inlägget nedan. Ds.


Vi behöver din hjälp!

Nu är det en tävling igång och ingen mindre än min söta kusinson Elliot är med och tävlar! Vi behöver din hjälp att göra en familj och liten bebis lyckliga! Det tar inte mer än några sekunder. Inget krångel alls, bara klicka på bilden nedanför så kommer ni in på sidan och klicka sedan bara på rösta, sen är det klart! Så snälla hjälp oss att få fram en riktig snygging på omslaget! Klicka er in och rösta NU!

Jag menar, vem kan motstå en sån här liten pärla? :)




RÖSTA NU :)

RÖSTAHÄRRÖSAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄRRÖSTAHÄR


I'm almost up!

Godmorgon från en Linda som fortfarande ligger i sängen och drar sig. Mmm va gött!


Hennes första!

Idag så fick vi lite nytt av mamma, pluttis mormor. Hennes allra första jeans, tuffa :), och en vit body i märket Newbie med lite tuffa armar tycker jag. K gillar inte Newbie märket tyvärr, medans jag älskar de! Nåja, vi får ha överseende med de vi vill ha på henne. Han får ju köpa sådant han gillar också så. Misstänker att det blir mycket lila ;) Ska visa honom ett par svarta jeans jag hittade med dödskallar på till lillan. Skitfräna. Riktig rock-unge i dom vet ni ;)

Här är iaf hennes allra första blåjeans i Denim. Visst är de fina? :)



Här är den vita, lite tunna bodyn hon fick också :) Jag gillart!!



TUSEN TACK MORMOR ♥ /pluttan!

Vad tycker ni om tillöket i lillans garderob?


Svar på frågor från frågestunden!

Har nu svarat på de frågor som va i kommentarfältet. Frågor som hamnat på mailen eller bloggsvar svarar jag på i ett senare inlägg i veckan. Får ta lite i taget! Vissa frågor är borttagna då de liknade frågor som redan va ställda. Här har ni iaf både frågor och svar!


I Ge mig lite mer video är du ju med en blond tjej, och i alla andra är du ju med en annan... Eller är det samma person?
I videon till "Ge mig lite mer" så är det Ellen som är med. Hon är även med i videon till "Jag tar dig.." I de andra videorna är det orginalmedlemen Elena.

Hur träffades du och krikke :)?
Vi träffades första gången genom en klasskompis till mig, då va vi 12 år. Sedan så träffade jag ju honom som kompis under många år. Inte förens 2005 vi fick upp ögonen för varandra. Efter det har vi alltid haft ett slags band ihop. Även när vi varit ifrån varandra har vi aldrig lyckats släppa varandra och det resulterar i vår lycka idag :)

Hur blev du kär i krikke?
Hur jag blev kär i han vet jag inte. (vet man hur man blir kär i en person? :P heh) Det bara kom upp ett intresse för honom en gång när han satt på en brygga i en hamn vi har här i KD. Det lyste om honom och jag kände pirr i magen när jag såg på honom. Efter de så tog han steget till att vilja träffa mig mer än som vän och jag va ju inte sen på de efter att ha känt så när jag såg honom. Väldigt kort efter de var vi ett par iaf :)

Är det något speciellt som du måste ha nu när du är gravid? :) Alltså något ätbart/drickbart..
Det där kommer i omgångar. Ibland är det stort sug efter ett glas med isvatten medans det nästa dag kan vara morötter eller kanske glass som suget suktar efter. Är inget speciellt så :)

Har ni funderat på namn än? Nämn några :D
Vi har funderat lite på namn och jag kan säga så här.. vi är inte överens :P haha. Nej men det är sjukt svårt med namn. Speciellt när vi båda har ett varsitt favoritnamn. Tror att Krikke's namn får bli ett andra namn iaf. Exakta namn vi tänkt på vill jag inte skriva ut än ifall det blir något där vi väljer. Känns roligare att berätta när vi är helt bestämda med vad det är som ligger i mammas mage :) Kan säga att mitt favorit namn börjar på T, men det är ett dubbelnamn så T.L då. Krikkes favorit börjar på A. Ni kan ju försöka gissa, hehe :)

Hur reagerade du när du fick veta att du var med barn?
Eftersom pluttan inte va planerad så kändes det ju konstigt först. Stor lyckan men liten panikkänsla över vad som skulle ske. Men vilken lycka, vi ångrar inte en sekund att hon hamnade där med "oflit" :)

Kommer du fortsätta med din musik karriär när lilla flickan har blivit lite större?
Jag kommer fortsätta med inspelningar och även spelningar som det ser ut just nu. Förändringen blir väl att jag även kommer spela in själv också, mer rock isf, som jag vill ha det. Oavsett vad så vill jag inte lägga ner musiken bara för att jag blir mamma :)

Har dina vänner stöttat dig under graviditeten?:)
Mina vänner har stöttat mig bra under graviditeten. Är ju "bara" i 5:e månaden än så länge men de flesta i min omgivning har blivit väldigt glada för min och Krikke's skull :) Dessutom har jag endel vänner som ska ha barn innan mig, även krikke har vänner som väntar barn ungefär samtidigt som oss. Så det är jättekul!

Vad får dig att bli ledsen? (t.ex vänner som sviker/ljuger osv.)
Något som får mig väldigt ledsen är när jag tjaffsar med krikke eller att jag märker att han blir sur över något. Det är jättejobbigt för mig. Samma sak gäller de om de är tjaffs med mamma eller om jag hugger med tonen mot mamma, då kan jag få EXTREMT dåligt samvete. Självklart blir jag ledsen över svek och lögner. Sånt är ju aldrig kul.

Vad är din favorit 1.färg, 2.mat, 3.klädesplagg, 4.årstid, 5.sport, 6.djur, 7.TV program, 8.musik, 9.dricka och 10.affär?
Ojojoj, nu ska vi se :) 1: Svart tror ja. 2: kött, potatisgratäng (märket längta) och bea. 3: allt möjligt. 4: sommaren, fast hela året i sig kan vara mysigt. 5: Cheerleading så klart. 6: Jag är djurmänniska. Har hjärta för alla djur utom spindlar och ormar. Eller jag har hjärta för dem men inte plats i mitt hem om man säger så. 7: Sons Of Anarchy. 8: Rock. 9: Cola. 10: Många olika.

Vad hade du för betyg i skolan ?
Medel i grundskolan, gymnasiet behöver vi kanske inte dra upp, haha. Nej men jag valde verkligen fel linje och orkade inte byta även om det va nära ett tag. I och med att jag inte intresserade mig så mycket för själva IT'n (gick IT-media) så bad jag ju om hjälp med sånt jag fattade noll av. När jag då inte fick någon hjälp så sket jag i det och det resulterade i något mindre bra betyg. Så ungdommar, välj det som VERKLIGEN intresserar er.

Hur många tatueringar och piercingar har du och vart har du dom?
Jag har 9 tatueringar, lite små pluttit över allt och en lite större på armen. Ni som följer min blogg vet att jag inte kommer sluta med att få bläck i huden än. Mycket mer lär de bli. Jag älskar tatueringar :) Piercingar har jaf haft ungefär överallt. Har inte kvar alla nu men de jag har och har haft är: öron, ögonbryn, mellan ögonen, läppen (över och under), tungan, näsan, naveln, en smiliey (strängen vid framtänderna).. ja vart har jag haft mer tro?

Är du social eller blyg?
Oftast social.

Bra och dåliga sidor med dig själv?
Jag tror att en bra sida med mig är att jag är en ganska öppen människa. Öppen för nya saker. En dålig sida kanske är att jag ibland borde knipa mun :P Svår fråga det där!

Har du några fobier eller något som du är rädd för?
Inga direkta fobier så, men jag gillar inte fötter. Usch.

Är du bra på att laga mat?
Jag har mina dagar.

Om du fick välja en sak som du skulle kunna vad skulle det vara då?
Skulle vilja ha en bättre röst och vara självlärd och grym på gitarr. De vore kul.

Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska då?
Att jag och min familj, släkt och vänner skulle klara oss livet ut utan några livshotande sjukdommar. Har ju redan fölorat nära och kära i hemska sjukdommar. Jag skulle sen önska att min dotter och mina andra framtida barn skulle få ett bra liv med en bra uppväxt, jag skulle på sista önskan vara girig och önska mig 3 önskningar till ;)

Vad gör dig glad och vad gör dig arg?
Jag kan vara lite "löjlig" av mig gällande gulliga kärleks sms. Jag blir verkligen glad när krikke skriver något gulligt till mig. Jag blir även glad av sparkarna i magen av min dotter och väldigt glad av min mamma. Hon ställer alltid upp på mig och är en väldigt bra förebild tycker jag! Det som gör mig arg är när någon ljuger, kanske inte om någon skitsak som att man exempel frågar ifall den har något och den säger nej. Men lögner om större saker kan göra mig arg, eller när någon snackar skit och hittar på osanna rykten. Man tycker ju att människor borde växa upp någon gång.

Beskriv dig själv med 3 ord
Glad, kär, shopping galen

Vad är det bästa och det värsta du vet?
Bästa jag vet är när folk som betyder mycket för mig är glada och mår bra, gillar inte när de är sårade.

Sjunga kan du men kan du spela något instrument? om inte, vilket instrument skulle du vilja spela då?
Som jag skrev på en fråga högre upp så skulle jag vilja lära mig spela gitarr. De få ackorden jag kan kommer man inte långt på, hehe. Kul att du tycker jag kan sjunga! :)

Vad är det galnaste du har gjort?
Haha, jadu. Jag vet faktiskt inte. Har inte gjort så mycket överdrivet galet i mitt liv. Galna saker kanske men inget sådär extremt som att hoppa från ett berg utan lina exempel. Skämtosido, jag vet faktiskt inte!

Berätta 4 saker vi inte vet om dig :)
1. Jag kan va en jädra bitch, för jag säger ifrån.
2. Jag gillar att doppa mc.pommes i deras mjukglass. Verkligen jättegott. Testa det!
3. Jag sover med 3 el 4 kuddar i sängen. En kramar jag på, resen är huller om buller vid huvudet.
4. 8 fall av 10 tittar jag mig i spegeln när jag sätter på mig jackan.

Hur många barn vill du ha i framtiden?
2 eller 3 st.

Vem är din bästa kompis?
Har många bra / bästa kompisar. En som hänger i sen länge är en tjej vid namn Josefin. Saknar även min gölleplött Linda. Sedan är min kusin Johanna en av mina bästa vänner, hon är som en syster för mig.

Har du några syskon?
Jag har en halvbror.

Hur tror du att du kommer bli som mamma?
Bra hoppas jag självklart. Jag tror jag kommer bli en rolig mamma som kommer ta med mitt/mina barn på roliga saker! Jag gillar att hitta på saker och resa!

Är du och krikke förlovade eller gifta?
Vi är förlovade sedan 1/11-09. Självklart så väntar man ju på att han ska falla på knä ;) Men de blir bra om några år, hihi!

Har du några favorit bloggar?
Jag läser ofta Maddes blogg då det är så kul att läsa om saker hon tipsar och visar upp. Jag läser även Johanna's (kusin) blogg ofta då man får se mycket kul med hennes son där. Emma's blogg läser jag, måste hålla mig uppdaterad på vad hon gör i sthlm ju! Sedan läser jag även massa andra bloggar som är roliga och läser ofta bloggar vars bloggare kommenterar på min blogg, det tycker jag är kul. Endel bloggar jag läser hittar ni i spalten till höger här i bloggen. Kika in i deras bloggar om ni vill!

Kan du inte snälla göra några videobloggar? :)
Videoblogg känns inte riktigt som mig, men kanske kan testa att göra någon lite längre fram!

Vad är din naturliga hårfärg?
Min naturliga färg är blond. Men det passar jag verkligen inte i :P

Tycker att du sminkar dig så fint :) hur lång tid tar det för dig att sminka dig? skulle vara kul om du kunde göra en videoblogg om hur du sminkar dig för det är supersnyggt :)
Tack så mycket! Det va kul att höra. Ang tid är olika beroende på hur jag sminkar mig och hur mycket jag drygar ut på de. Är lite svårt att höra en video på de då jag inte har någon bra spegel jag kan sätta framför datorn eller sätta kameran på något bra sätt. Tyvärr.

Vad har du i din väska?
Mycket onödigt och nödvändigt antar jag, hehe!

Gillar du mode och är "insatt" i det eller kör du din egen stil och sätter på dig det som du tycker är snyggt?
Klart att man alltid faller för modet lite då och då. Men jag skulle ju aldrig köpa något jag nte trivs i bara för att det är "inne". Så nej, nog att man köper sådant som är modernt men jag har en gräns för vad jag sätter på mig, så svaret är nog både och.

Föredrar du klackar eller platta skor?
Beror helt på vilket tillälle det är. Platta skor är ju underbart medans jag älskar snygga heels.

Vad är ditt dröm jobb?
Musiken eller att få ha min egen butik (som gärna får gå extremt bra ;) hehe)

Du skrev nån gång att du var liten, hur lång är du? :)
Jag är hela 1,64cm över marken.

Hur ska du göra med din mammapenning, hur många dagar ska du ta ut varje vecka och ungefär hur mycket kommer du få ut? Läste att du varit på af så det kanske blir lite si och så med det om du inte har jobb eller hur har ni planerat?
Jag vet inte ännu hur mycket jag kommer få i mammapeng så det kan jag tyvärr inte svara på. Jag vet iaf att de kommer gå på den inkomsten jag hade förra året och jag hade ju ändå extra jobbet hela året, af och jobbet på Repair Shop, så det löser sig nog. Förhoppningsvis ska jag klara av att bara ta ut 4-5 dagar i veckan. Vill helst inte ta ut mer. Vi får se. Yes jag har varit på af eftersom stället jag jobbade på (Repair Shop) stängde igen. Så nu står jag med bara ett extra jobb men vi klarar oss bra ändå, Krikke har ju också en inkomst så!


Hoppas ni är nöjda med svaren. Och till er som mailat: Svaren kommer till er senare i veckan i ett inlägg här i bloggen! Nu ska jag fixa kort på det nyinköpta som vi fick av mamma idag :)


I'm back

Hemma igen som rubriken avslöjar. Placerat arslet i soffan efter att ha fått i mig lite mat nu. Tänkte jag skulle skriva klart svaren på de sista frågorna från frågestunden som jag lovat er ett tag nu. De kommer iaf upp här senare som sagt i tidigare inlägg. Jag har ju även med mig lite från stan som min mamma/ pluttans mormor skämt bort henne med. Ska berätta en tråkig sak gällande ett märke sen när jag visar vad pluttan fått.

Men ska fixa kort och frågorna nu som sagt!
BRB



Jag och mamma -09.


Hallå! Jag har något att visa er när ja ko...

Hallå! Jag har något att visa er när ja kommer hem! Och missa inte: Sent ikväll kommer frågestundens svar att dyka upp. Håll utkik ;)


Mot stan

img_8775 (MMS)

Nästan nyligen pussat denna godingen hejdå, så nu blir de stan en sväng. TTYL.


Myser med min gråa älskling. Elliot ligger...

img_7430 (MMS)

Myser med min gråa älskling. Elliot ligger och sover just nu så man får passa på att gosa med katterna då. Åh va gosigt vi har de!


Superbowl

Tänkte kika in med ett smsinlägg och säga godnatt till er. Ligger i sängen och kollar på superbowl med hjärtat just nu. Har kikat på Baksmällan och lite How I met you mother innan de. Blir väl lite mer tv innan ögonen slås igen. Imorgon väntar lite bus med Elliot. Sov gott alla läsare! :)


Bra söndag!

Jag skrev ju förut att vi skulle ut och kika lite. Enda jag fick med mig hem var en mascara, nödvändigt dock då den jag har nu inte är någon stor favorit, alls. Blir bara klet av allt tycker ja. Så nu blev det en gammal hederlig Isadora. Vi kikade även på filmer och så men de vi blev sugna att se på har vi ju redan så detta med film blev ju billigt :P

Vi har nyss tjockat oss med lite pizza. Gott va de men jag måste ge mig med all skitmat jag stoppar i mig. Kommer ju rulla fram tillslut :P Tjock blir jag vare sig jag vill de eller inte, men onödigt tjock behöver ja inte bli! På tal om tjock så syftade jag ju på att jag bär på pluttan så klart. Hon sparkade såpass hårt att det syntes en buff på magen :) Så himla gosigt! Mammas lilla vilda älskling där inne :)

Ska se om vi ska se på någon film här hemma strax. Blir förmodligen någon komedi, som vanligt! Skräckfilm är ju inte så mycket till val här då det finns en i hushållet som inte gillar det allt för mycket, och det är inte jag, jag gillart :P


TapOut

Klart hon ska ha TAPOUT som mamma och pappa när hon kommer ut, vår lilla tuffing :)


Mätt som en fylld paprika.

Nej det va dåligt sagt. Blev iaf goda fiskpinnar och något starkt mos, men de va gott och jag blev som sagt mätt som bara den.

Krikke ska ta med mig och handla lite snart. Kolla på lite diversegrejer som vi behöver och som vi inte behöver. Bara gött att komma ut och kika lite, bara han och jag :) Hade en jobbig dröm inatt också som gjorde mig på dåligt humör, men så fort babe vaknade så blev jag glad igen. Min solstråle de!

Men får klä på mig nu och så, vi ska åka snart. Skriver när vi är hemma igen, så får vi se om vi fått med oss något hem :)


Fishsticks.

Väntat på denna dagen i.. ja, en vecka! Nya Sons Of Anarchy avsnittet kl 18.00. (som egentligen går på fredagar men jag jobbar ju då så jag får kolla på reprisen) Så då är det extrem tystnad på telen annars blir jag sinnig :P haha Nej inte sinnig men om de ringer eller plingar då så får folk vänta med svar tills det är slut!

Igår på jobbet va det ganska mycket i lilla rocken ändå. Mer än jag trodde att jag hade släppt in. De norska banden hade sagt att Nöjes va det bästa stället de lirat på i Sverige och det va ju kul för huset att höra.

Nu ska jag och min kära man laga mat. Sedan ska vi fixa ny rigsignal till mig hoppas ja. Jag har kommit på vad som ska få förgylla mina öron när folk ringer till mig! Bra som fan ;) höhö Sen hoppas jag att ja och min man kan hitta på något mer sen.

Mer om det sen!




Svar till Evelina: SOA är en förkortning av Sons Of Anarchy :)


Metal kväll på jobbet! Det är alltså gansk...

Metal kväll på jobbet! Det är alltså ganska "hård" musik här ikväll. Det är både bra och dåligt! Vad gör ni ikväll?


Hej! Nyss varit hos min kusin och firat mo...

Hej! Nyss varit hos min kusin och firat moster och hennes man som fyller år. Ätit en liten bit tårta som pluttan tackade för med en liten knuff, varsågod! Nu är ja på väg till stan och ska käka något sen blir de jobbet. Jag har varit jättetråkig idag på bloggen, jag vet. Jag fastnade till SOA förut! Men nu ska jag käka! TTYL


Nyligen slutat jobba! Nu blir de hem och k...

Nyligen slutat jobba! Nu blir de hem och krama på älskling och kolla på How I met your mother. Godnatt till er.


Snabbis.

Nyss käkat mat med hjärtat och han har gett sig av mot ishallen för att se på hockey. Jag själv ska dra på mig jobbtröjan och åka mot jobbet för en kväll i Entrén.

Hoppas ni får en mysig/rolig kväll!


Färg i håret!

Ska strax springa in och skölja ur håret. Nu hoppas vi att vi fick i på de viktigaste ställena. Jag skulle ha köpt två st då jag vet mycket väl att en inte räcker till allt hår men glömde bort som vanligt! Men oj, klockan går snabbt. Måste skölja ur nu.

TTYL.


Pyjamaser

Jag berättade igår om pyjamaser som lillan skulle få av sin mormor. Nu är de beställda men kommer inte komma förens den 10 maj, vilket iofs blir bra. Nu gäller det bara att komma ihåg framöver att man har dessa tre  i storlek 56 så man inte köper på sig ett för stort utbud i samma storlek :) Så här ser de ut iaf:



Visst är dom söta? :)
Jag tycker verkligen om dem. Hoppas hennes pappa gillar dem också! hihi


Soligt ute!

Godmorgon mina läsare!
Idag skiner solen in genom mitt fönster och det känns som det kommer bli en härlig dag! Ska klä mig och åka in till stan och busa med Elliot en stund innan det blir hem igen för lite hårfärgning (somjag ej hann igår), matlagning och mys med mannen innan jag drar till jobbet ikväll.

Men jag måste skynda mig med att bli klar här och sen åka så jag hinner. Ha en bra dag, vi hörs sen :)


Har ni sett den?

Sitter och kollar på Dinner for schmucks.
Hahaha, jag tycker den är skit rolig! :D Ni som inte sett den ännu borde verkligen se den! Steve carell gör sin roll så otroligt bra. Man kan verkligen inte göra annat än att skratta och känna med honom! Underbar och undehållande roll!



I'M A TURBO PENGUIN
hahahaha


Till er som undrar om frågestunden!

Jag ska svara på frågorna ni skrivit. Jag har bara inte haft tid att sitta ned och gå igenom alla ännu. Många som frågar flera frågor, vissa lite väl överdrivet många frågor med många olika kommentarer och mail :P Men det gör inget. Ska svara på så många som möjligt. Dock lär det inte komma ut förens på måndag här i bloggen! Håll ut några dagar till, ni ska absolut få era svar :)


Hej goa läsare!

Nu har mamma precis åkt. Jag sa till henne att vi skulle hitta på något... det slutade med soffhäng. Rolig jag känner mig :P Nej men vi fastnade framför tvn och datorn. Hittat söta pyjamaser som mamma ville köpa till lillan. Jag tyckte de va så himla söta så självklart får hon väl de. Pyjamaser behövs ju! Hittade även en mysig höst overall som ser ut som en björn, svart med vitt foder med svarta stjärnor på. Hur fin som helst! Pyjamaserna blir att klicka hem, overallen får vi se! Måste kolla storlek och sånt först. Lite osäker om man ska ta en 62:a eller 68:a.. Ah vi får se. När vi klickar hem pyjamaspaketet och kanske overallen då så får ni se bild på dem här i bloggen :) (blir kanske idag redan, om inte annat: imorgon)

Måste säga att idag har det verkligen varit full rulle på vår älskade där inne i magen.
Hon knuffar och sparkar som bara den där inne. En spark va så tydlig att jag kände den med handen när jag la handen mot magen där hon sparkade! Gissa hur lycklig jag blev??!! :D Åh jag är så glad när hon buffar där inne. Vårt älskade hjärta! Hoppas hennes pappa kan få känna en sådan snart :)

Nu ska jag ta mig lite knäckebröd och ett glas O'boy och se på South Park, det underbart mogna programmet. Eller? haha. Efter det ska jag krypa under täcket och se på någon film. Älskar de sängkläderna vi har i sängen nu så det är svårt att slita sig från täcket vill jag lova. Underbara satin!!




Tradera

Har lagt bud på en helt ny topp från ett företag som jag tyckte va gullig. Lite vanlig så, men gullig. Blir snygg till ett par jeans, snyggas skor och nitskärp. Låt oss hoppas på att den är snygg även med en rund mage som fyller ut lite ;) Men man ska ju bli smal igen! Jag tyckte den va söt iaf och fick den nu för en billig peng. Tradera kan vara bra ibland!


Sparkar!

Har jag sagt vad underbart det känns med små knuffar och sparkar i magen? :) ♥



Vår älskling :)


Ny dag

Jo, och som tur är ska jag inte bära lika mycket idag som igår. Idag ska jag inte bära mer än min mat, min hårfärg... ja och kanske någon dricka eller så. Att vakna och se pluttis säng bäddad brevid sig va helt underbart. Fattas bara att pluttis kommer ut om några månader och sover i den :)

Vaknat flera gånger idag innan jag gick upp. Först vaknade jag runt 4 inatt, sedan vid 9 och sen vid 10 tiden. Jag önskar att jag hade gått upp vid 9 istället för 11.30-12.00 tiden, men va så jäkla gött att slappa under täcket bara. Drömt så sjuk dröm så de va inge kul alls att sova. Hatar de knepiga drömmarna. De får gärna sluta!

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt mer än att jag ska fixa käk nu och sedan färga håret, som jag skulle gjort för längesen. Blir att bara bättra på det röda just nu. Mitt hår är slitet men har inte hjärta att klippa av det slitna. Har klippt någon cm på topparna iaf så de är väl LITE bättre nu, men skulle behöva ta några till.

Men ska kila ut i köket och se vad jag ska käka och fundera på vad jag kan ge mig ut på för äventyr idag :)


Att njuta

..kan vara så enkelt som att lägga sig i sängen under ett mjukt täcke med en iskall festis i ena handen och en morot i den andra handen. Detta ska jag nu se till att få till verklighet, för mig. Lite How i met your mother på det också!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft.
Sov gott, kram till er från oss!





Tänker på dig M.C..


Pluttis säng!

Nu är vår lilla flickas säng på plats och det känns underbart. Men nu längtar man som bara den tills hon är ute och ska sova där i! Mamma och pappa vill ha ut dig nu goding. Vi vill snosa och gosa med vår älskade bebis ju! Bilderna jag nu tagit på pluttis lilla hörna gör hörnan inte rättvis tyvärr. Enligt mig är det finare i verkligheten.

 Vi har lagt i 2 tjockmadrasser men tror att det kommer räcka med en när hon väl kommer ut. Vi får se och prova oss fram :) Som ni ser nedan har vi valt att bädda sängen helt, tyckte det blev mysigare så. Sängkläderna kommer självklart att tvättas innan bebis ska ligga där i!







Hörnan är inte klar än. Liten mobil över sängen som kan roa henne med söta små saker som hänger ned och  även annat skoj ska in där. Ska bli kul när ALLT är klart! Men som sagt, vi längtar efter dig! Du betyder redan så extremt mycket för oss, vår älskade lilla prinsessa! :) (som just nu gillar att sparka mamma i magen)

Vi är förresten i vecka 21 idag ♥


Inredning i hemmet.

Har flyttat lite från sovrummet till vardagsrummet (en byrå/hylla) och köpt ny byrå till hallen. Jag är jättenöjd! Jag vet inte om ni kommer ihåg vad vi hade för "byrå" i sovrummet men de framkommer lite på bilden va det är för något. Jag har dock tagit mer på pyntet jag satt på ovansidan. Men här får ni se både hallen och det i vardagsrummet!

 

Nya byrån i hallen. Jag är supernöjd. Den passade jättebra till de vita och mörkgrå väggarna. På ett sätt så älskar jag våran hall. Gillar verkligen hur de gråa väggarna vid ytterdörren och toadörren bryter av från de vita. Yesyes. Byrån är från IKEA.



Här är då lilla hyllan/byrån eller vad man nu vill kalla det som vi ställt in i vardagsrummet. Två av denna stod i sovrummet där bebis säng står nu. en fick krikke ta på sin sida som förvarning och nattduksbord typ och denna i v-rummet då. Dock är det snyggare utan lampan på tycker ja men jag måste ha den där för det blir för mörkt med bara lampan vi har i fönstret. Men det får duga tills jag hittar en bättre lösning för lampan :) Jag gillar det ändå!

Vad tycker ni? :)


Häng kvar ett tag. Strax kommer bilderna på lillans säng ut!


Lycklig

Åh vilken dag, helt underbar har den varit! Gjort om här hemma lite med nya möbler och flyttning av möbler. Fått plutt's säng på plats och åh vad jag trivs och är lycklig :) Har tagit bilder på allt som jag tänkte visa er men jag måste få lite mat i mig först. Va till IKEA idag igen och köpte en ny byrå till hallen, som för övrigt vägde TON i kartongen, men med min underbara mammas hjälp så fixade vi även de ;)

TUSEN TACK MAMMA för all hjälp idag. Du är super! ♥


Nu ska jag kika till maten och lägga in bilderna på sängen och de. Kika in om en stund igen så ses vi då! :)


IKEA

Idag har vi, som jag skrivit tidigare, målat klart lillans säng. Åker och hämtar den imorgon och fixar allt då. När vi va klara med sängen så åkte jag till stan och mötte upp mamma, Johanna, Elliot, Lena och mormor på bergvik. Blev en fika och massa prat.

Senare åkte jag och mamma vidare till Jysk där vi hittade duntäcke och dunkudde till pluttis säng. Allt sådant va ju redan köpt men det i dun va så mycket goare än det vi köpte på IKEA, så vi tar dun ist :) Jag vet/ har hört att de inte ska ha kudde i början men senare ska hon ju :) Jag köpte även en prydnads elefant och bordstabletter till köksbordet. Är trött på de vi hade så ska byta ut lite. Inte klart ännu så än får ni inte se det. 

Vi fortsatte sedan till IKEA och där köpte jag ett nattduksbord. Tyckte det passade in bra i sovrummet. Enkelt och med en låda där jag lagt lite bodybutter, febertermometer, ipren osv. Perfekt! Längrefram ska jag köpa ett till krikke's sida också men just nu får han ha en svart "byrå" som stod där lillans säng ska stå. Men det blev bra faktiskt!

Så här ser nattduksbordet ut:



Bilden gör inte bordet rättvist tyvärr. Ni kan få se det imorgon direkt i vårt sovrum ist. Ska ju ändå visa er sängen och de :)

Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på lite How i met your mother med älskling. Imorgon ska jag upp tidigt för ett möte i stan. Sov gott allihopa!


Hallå! Står i köket och fixar mat. Har var...

Hallå! Står i köket och fixar mat. Har varit full rulle hela dagen! Ska göra klart här och käka sen ska jag visa er saker och berätta om min dag. Hörs snart igen!


Nyss målat klart det sista på spjälsängen....

img_4851 (MMS)

Nyss målat klart det sista på spjälsängen. Ikväll möblerar vi om och imorgon kommer plutt's säng på plats :) då får ni se resultatet! Nu ska jag köpa nattsuksbord.


RSS 2.0