Otaggad.

Ska snart åka in mot nöjes för en kväll med jobb. Känner mig rätt otaggad för att vara ärlig. Blir säkert bättre när jag kommer dit. Hoffmaestro spelar ju ikväll så de blir kanske endel. Nåja, ska börja röra migg arsle ur soffan nu. Hoppas ni får en bra kväll.



/Linda

 


Godmorgon!

Gick upp för ett tag sedan, och har sedan dess legat i soffan och slappat. Nu har jag bestämt mig för att ta lite frukost och sedan en dusch. Ska se om min plattång går att använda. Var en viss dam vid namn amelie som trampade sönder den för mig i fredags. Heh det var inte meningen men jag blev ledsen i ögat ändå!!

Nåja, nu ska jag ta mig lite loops. Det är gottit det!




/Linda


One thing.

Ni får se tröjan jag köpte på Gina idag. Resten får ni se imorgon. Blir inte klok på min kamera ibland. Jaja, det var iaf denna tröjan jag köpte idag:



Visar imorgon hur den sitter på. Men det är ungefär som på bilden. Helt okej tröja enligt mig, och ooootroligt skön!

VAD TYCKER NI OM TRÖJAN?


Nu ska jag lägga mig och gosa med min man i soffan ♥ Min huvudvärk börjar avta tack och lov. Fick så jäkla ont i huvudet förut så uschamejja. Tack för det avslutet på en så bra dag, heh. Nåja. Mys på G sen sängen. Ganska trött. Imorgon väntas jobb på Nöjes. Hoffmaestro is back on stage.


/Linda


Vilken härlig dag!

Började dagen med att åka in till stan med mamma för att där möta upp kusiner, kusinbarn, mormor, moster. Vi skulle hoppa på bussbåten men det blev det inge med, det var för mjycket folk och vi ville inte lämna någon bakom oss inte. Vi håller ihop, så gott det går iaf. Nåja, vi gick till timmys och köpte glass ist. De andra gjorde, jag valde att inhandla min frukost där vilket bestod av en hamburgare. Inte helt fel vill jag lova!

Tiden gick och en ny båt kom som vi hoppade på. Det va mysigt på något sätt att åka den där turen och få vara ute på vattnet lite. Men en "kapten" på båten med lite halvtorr humor blev ju resan en riktig hit, eller? Hur som helst va det mysigt att åka med släkten sådär. Vi hoppade av i Mariebergsskogen efter 40-60 min åkning med båten och där sprang jag och Emelie runt på gräsmattorna, kollade på en kossa i stål eller liknande hårt material, slog på plingor och gungade gungor. Vi hade så kul så!

När vi splittrades senare i stan så gick jag och mamma på stan ett tag, där vi inhandlade en present till min man. Ett halsband med dödskalle, pärlor och kors. Skitfint är det! Vi kikade sedan vidare lite men bestämde oss ganska snabbt om att bege oss till bergvik för en titt där. Väl där gick vi in på smycka och ut där ifrån kom jag mycket lyckligare. Jag fick en otroligt fin ring av mamma i märket Rock By Sweden. Hon ville ge mig ringen för att hon va stolt över mig för nya låten osv. Hur söt som helst är hon! :)

Vi fortsatte resan in på H&M, Gina osv.. Självklart fick jag med mig påsar därifrån. Köpte en riktigt gosig tröja. En tröja som de flesta har här i landet kan jag tänka mig, men det skiter jag i för den är så himla go coh helt okej i stilen faktiskt! Blir snygg till jeans eller svarta brallor. Vi abslutade bergvik med en mjukglass. När jag gick där och kämpade med att få i mig den så mötte jag Malin Berg. Det var verkligen inte igår. Kul att se dig gummsan! :)

Senare nu har jag haft träning sen har jag bara varit hemma. Oj vad jag har babblat på här. Såhär har iaf min dag sett ut i kortare meningar och lite borttag. Mycket härlig dag!

(Bilder på dagens shopping kommer inom 1 timme)


/Linda


Ute och åker båtbussen nu med mina goa slä...

img_0232 (MMS)

Ute och åker båtbussen nu med mina goa släktingar! Skönt i detta fina väder.  /Linda


Båt-buss

Eller vad heter det? Det heter så va? Ah jag ska iaf åka den idag med mamma, kusin, moster (och kanske någon mer vuxen) men framförallt för att lill pajen Emelie vill åka den. Tror att vi kanske ska till Mariebergsskogen sen och kolla på djur och sånt. Det blir bra de för då kan jag rymma med sötnosen E och köpa glass till oss ;)

JUST JA!

Svar på frågan: Vill du ha låten Don't wanna be your girl ska du skicka texten SONG 65 till 72464 , 15:-

Nej nu måste jag dra! Måste skynda mig att göra mig klar, blir hämtad om 20 min. Ha en bra dag så hörs vi senare!



/Linda

Word.




If you play, you play for keeps..
- I do!

/Linda


Kryper ner.

Kryper ner i soffan med huvudvärk och käkar en kopp nudlar till Sweeney Todd och bästa Johnny Depp. Skriver senare.
/Linda

Hallå!

Vaknade för en stund sen men har bara legat och slappat i soffan. Tänkte jag skulle lyfta på arslet nu och göra någon mat till mig och K. Mat är ju aldrig fel.

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Vill sola eller något, men får se vad det blir. Ska ringa lite samtal sen och se vad folk ska göra!



Men vi hörs senare.

/Linda


Gosigt!

Myser i soffan och skcikar runt videon lite. Haha alltså folk spekulerar och kommenterar. Ja folk tror sig veta så mycket, men samtidigt är det kul att läsa vad de tror. Nåja, nog om det.

Vad har ni gjort idag? :)

Själv har jag vart hemma mestadels av dagen. Var in till bergvik förut och handlade lite hårfäg, naturgodis, mascara, ansikstvätt och lite sånt nödvändigt. När jag kom hem grillade jag och min babe, det va inte helt fel faktiskt!

Nu som sagt ligger jag i soffan och kollar på film och myser. Babe är inne hos Conny en sväng men när han kommer in igen blir det nog lite TP. Alltid lika kul med hjärtat mitt :) ♥


/Linda


Pics.







VIDEON ser ni nedan..



VAD TYCKER NI OM LÅTEN OCH VIDEON?
- Kommentar gärna och berätta.


Nu ska jag se på film tror jag. Slappa en liten stund och bara vaaaa. Kan ju va skönt. Funderar på vad man ska göra senare idag tro? Får se om mannen kommer hem i någorlunda tid så man kanske kan göra något med honom. Får se vad jag kan hitta på :)


/Linda


Svar på fråga..

Carro, Tack för din kommentar. Mascaran jag använder just nu är Colossal volum express mascara från Maybelline. Jag är jättenöjd med den men ska ändå testa en ny snart då jag är lite nyfiken på om den nya som kommit, kommer dock inte ihåg vad den heter. Jag tycker borsten är viktigast när man letar efter mascara, och jag gillar borstar som är tjocka.

När jag använder Colossal volum express mascara, så applicerar jag den fört en gång ganska lätt på fransarna. Låter det torka lite och sedan drar jag på igen för att få mer volym :) Enligt mig blir då bästa resultatet, OCH den klumpar inte :) Inte på mig iaf. När mascaran börjar bli seg eller du tror att den börjar ta slut? Droppa en droppe vatten i förpackningen och rör om. Då kan ni leva på den mascaran lite längre, bra va!





Har ni tips på bra mascaror?
Jag är som sagt nöjd med min men vill testa någon ny!



/Linda


PS.
Du har väl inte missat nya videon + låten? Se inlägg nedan! DS.


Nu är den här!



Nu äntligen är vår nya låt + video ute!

Vill du ha den direkt till din mobil? Skicka texten SONG 65 till 72464

Lägg in den på din blogg med denna kod:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LE6JJBViOyg&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LE6JJBViOyg&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


VAD TYCKER NI? :)
-
Kommentera gärna!


/Linda


Buhuuuu... åååh neeej!




BUHUUU... "me so sad"... :'(  Elena får trösta mig jättemycket så jag inte ska gråta ihjäl mig!!!!! aaaah!!!!

ELLER?

Hahaha, ja vad ska man säga? Anonym utåt i bloggen, ditt ip-nummer på min sida :) Du är och kommer förbli en nolife människa.

Nej nu ska jag gråta vidare här och nästan sjunka till denne personens nivå och skratta en skvätt med Elena. Haha. Ja det finns folk till allt, och du lilla vännen är en av dem.



Med mycket skrattiga hälsningar/ Linda

Lite knåp.

Det har uppstått ett litet problem med uppladdningen av videon. Problemet jobbas med för fullt så håll ut ett litet tag till. Videon kommer som sagt inom kort, och ja.. idag :)


/Linda

Lite ego.

Roar er med lite ego bilder från igår. Väldigt amatör-bilder är det ni får se här från en skitig spegel. Man ska bjuda på sig själv.






/Linda


If you play, you play for keeps




Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he's here means he's never lost


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


/Linda


Ett sms, sen är den din!

Vill du ha nya låten "I don't wanna be you'r girldirekt till din mobil?
Skicka ett sms med texten SONG 65 till 72464 .

Tipsa gärna dina vänner :)

/Linda

KICK is back on track.

Ikväll kommer nya videon ut, detta får ni inte missa! Jag hoppas ni kommer gilla den för detta är något helt nytt vi i KICK testar nu. Vi kör numera pop/rock. Låten är med engelsk lyrics så jag hoppas verkligen detta faller er i smaken! :)



Välkommen att lyssna på vår nya låt med KICK ikväll!! Håll utkik!

/
Linda


MJ - dead or alive?



Klicka på bilden för att se ett klipp om en intervju där en kille berättar hur han hittat bevis för att MJ fortfarande lever. Vad tror du, är han död eller lever han?


/ Linda


Slö.



Så här pigg känner jag mig just nu.. Trött som bara den. Ska kolla om svärmor/far är hemma så ska jag åka dit och käka mat tänkte ja ;)


/Linda


Hemma en stund.

Sitter nu hemma en stund och tar det lite lugnt. Fick god mat hos svärföräldrarna sedan drog vi till parken som de haft premiärsöppning för idag! Ska va lite dans och sådant ikväll. Jag ska dock inte dit och svänga på mina lurviga. Det låter jag våra äldre damer och herrar göra, tycker det kanske passar dem bättre än mig.

Nu ska jag slappa ett tag. Ikväll bär det nog iväg till Amelie :) Ska bli trevligt!

/Linda

Ps. Kristoffer råkar vara bland det bästa jag har, och det tycker jag är bra ♥ Ds.


Midsommar. No shit?

Överskattad dag kanske? Mjo, något.

Igår kväll efter att jag handlade med min svärmor och sedan med min mamma åkte jag till Johanna (kusin) och käkade god kycklingsallad med jordgubbar och grädde till efterrätt. Hur gott som helst, verkligen! Vi spelade loite gammalt TP och även lite Buzz. Jag va ganska duktig på Buzz, eller ska jag säga: jag är jäkligt duktigt på att gissa mig till rätt svar. Tur kallas det har jag hört :P Hur som helst, tack för en mysig kväll igår Johanna!

Nu ska jag snart dra
fram lite kläder och sedan hoppa in i duschen. Får väl försöka göra mig lite fin :P

Vad ska ni göra ikväll?
Jag funderar seriöst att dra täcket över huvudet. Nej men vet faktiskt inte vad jag ska göra, det märks. Vi hörs lite senare!

Glad midsommar på er då!




/Linda


Nyss ätit kycklingsallad som Johanna har b...

img_0229 (MMS)

Nyss ätit kycklingsallad som Johanna har bjudit på. Mycket gott!  /Linda


Arg.

Tangentbordet på min dator vill inte funka. Något har hänt och ja det skär i hjärtat på mig :( Ska åka in till tre imorgon och gråta lite, se om de vet felet på den stackarn. Så här ska det ju inte vara. Kommer säkert bli något så allt på datorn kommer försvinna. Då blir jag väldigt vääääldigt ledsen. Har ju inte kopierat till stationära hårddisken på ett tag, dum som jag är... :/




Men.. Till något lyckligare!

Idag har jag köpt en bikiniöverdel. Såg trosorna till toppen på internet men jag vill inte ha dem utan väljer att ha vanliga svarta till ist. Det glänste i ögonen på mig idag när Johanna S visade den för mig. Jag sprang in i butiken och snappade åt mig den sista i min storlek. Väl inne i provhytten lös jag av glädje och var riktigt nöjd (speciellt eftersom jag ÄLSKAR att shoppa). Toppen betalades, lades i en påse och fick glatt följa med hem.

Vad tycker ni, är den inte himlans läcker? :)



Tycker på något vis att bilden inte är rättvis. Den är verkligen supersnygg! :)

NU:
Från a till ö.. Jag pratade om filmen Farsan tidigare. Jag tror att man måste se den två gånger för att uppskata den. Den är fin på sitt sätt och ibland rolig, dock ganska seg enligt mig. Ja tyvärr blev det mer en besvikelse än ett hurra för min del. Även min söta sambo tyckte att de var en besvikelse. Men smaken är ju olika och som sagt, den har sina roliga inslag faktiskt. Skulle kunna säga att det bästa i filmen är med i trailern, haha. Trailern ser ni här!

Nu ska jag se klart på ett program på tvn sen blir det bums i säng. Blir upphämtad av käre svärmor imorgon för lite handling och annat fix. Imorgon eftermiddag/kväll ska jag till Johanna (kusin) och käka och se på film. Det blir kul, men mer om det imorgon.

Godnatt!

/Linda


Åsikter och svar.

Fått en kommentar idag, anonymt, på min blogg ang min ålder och barn. Såhär ser kommentaren ut:



Ja, jag är 22 och nej jag har inga barn. Om jag hade haft barn hade väl inte det varit fel? Jag är 22, inte 12. Jag känner mig mentalt redo för barn och skulle tycka det va jättekul med en liten bebbe, men det kommer inte hända än.

Men tänkte på åldern där.. Blir verkligen folk så förvånade om folk mellan 20-25 har barn i dagens läge? Numera är det ju allt från 14-15 åringar till 60 åringar som föder barn. Är 22 verkligen för ungt att skaffa barn då?
Enligt mig.. NEJ! Jag hade inte haft emot att ha en vid 20 års ålder heller men glad att jag väntat för bättre stabilitet i ens eget liv som jag har nu.

(Men till dig anonym, som jag nu skrev. Nej jag har inga barn. Vart har du fått det ifrån? :P Jag har skrivit att Emelie är mitt kusinbarn, om det va det du syftade på.)

Detta är iaf mina åsikter om ålder och barn.
Har du åsikter om detta? Skriv gärna och berätta!!



Gumman :)


/Linda


Godmorgon!

Stressen kommer redan nu. Ska skynda mig att göra mig iordning nu och sedan dra mot arbetsförmedlingen. Jag måste erkänna att sängen är mer lockande faktiskt.

Förresten. Jag ska berätta lite om filmen farsan sen, inte om själva filmen och förstöra för er som inte sett men ska berätta lite vad jag tyckte osv!

Kika in senare så pratar vi mer om det då.!
Hej så länge.


/ Linda


Ligger och kollar på filmen Farsan. Har ni...

img_0225 (MMS)

Ligger och kollar på filmen Farsan. Har ni sett den?  /Linda


Dagens outfit.





Lackleggins - Gina (149:-)
Klänning - Lindex (299:- / köpt på rea, 149:-)
Skärp - Lindex (129:-)

Enkelt men snyggt!
-
Eller vad tycker ni?


/Linda


Godmorgon/middag.

Jag har nu fått höra att videon är klar! :) Den kommer komma ut inom en snar framtid.



Så godmorgon då mina vänner. Nu är kl 12 så jag antar att jag ska säga godmiddag. Vad ska ni göra idag? Är det fint hos er? Här lyser solen på den klarblå himlen, skönt!



/Linda

Toys.

Ligger och kollar på Toy Story 3. Det är lite barnskräck nästan.. Inget slår TS 1.



Har inte mått alls bra ikväll. Mått illa och varit sjukt trött. Luggit och halvsovit och fryst lite just för tröttheten. Med mat i magen kändes det bättre, efter mycket mat. Ja det är då inte kul att va så trött så man mår illa utav det. Men som sagt, men lite energi gick det bättre. Dock så kvickna jag till nu. Men efter filmen blir det sängen iaf.

Godnatt på er.


/Linda


Behind the scene..



What happens next?

Videon räknas vara klar imorgon! När exakt den kommer ut kan jag inte säga. Men det dröjer inte. Så håll utkik, nu är vi igång igen!

/Linda


Träna.

Jag har lust att börja träna, inte bara cheerleading utan annat också. Komma i form lite vore ju inga fel. Sen så tror jag min kropp skulle behöva det efter all skit jag stoppar i mig, haha. Frågan är ju bara om jag skulle dra tummen ur röven och göra det. Det skulle jag nog om jag har någon att träna med. Skulle ju kunna träna med Johanna men hon ska ju snart ha bebben så hon blir nog lugn, ja en liten stund iaf efter förlossningen. Hon är jätteduktig och tränar de hon orkar och är i 8:e, snart 9:e månaden (eller om hon kanske är de nu redan?) Iaf är hon väldigt duktig tycker jag, och det är ju faktiskt bra för både henne och barnet!

Men träna, jo det vore något det!


/Linda


Jaha..?

Var ju inte så smart av mig att planera och inte kunna utföra det nu. Hmm.. Får se om jag kan lösa detta! Ett ordentligt jobb så jag kunde köpa bil vore på sin plats nu faktiskt.

/Linda


02.

Dags att sova. Imorgon väntar mer klippning av video och sedan fika med farmor och farfar. Får bli en sväng hem till mamma innan det tror ja. Saknar katterna och även mamma, som är världens bästa mamma! ♥

Godnatt!




Saknar dig och Zazzie så det gör ont i mig just nu, mina underbara älsklingar!



MINA GODINGAR!


/Linda


Jordgubbar och finbesök.

Har för en stundsedan sagt hejdå till Johanna som varit här och hälsat på, käkat lite jordgubbar och grädde samt spelat två partier TP. FÖRST vann jag, SEN johanna, viktigt! Haha. Har skrattat lite åt våra roliga svar. Ja exempelvis så var en fråga till Johanna: vem personens namn var nu som tidigare kallats läderlappen. Johanna svarade pungskydd (hahaha jag dör!), svaret var självklart Batman. Jag exempelvis skulle gissa på något land och sa en världsdel ist, haha ja det är då inte lätt! Men kul, det hade vi.

Nu ska jag se på lite tv och förmodligen laga mat åt min kära man. Senare blir det nog in till stan och kolla på ett utkast av videon. Ska bli kul!


/Linda


Bara njuter.

Ja och väntar på Johanna, ska även ringa Ida och se om hon dog på soffan sin där hemma, haha.

Välkommna att njuta ni med. Hur skön?


/Linda


Godis är gott! Men jag har glömt vart ida ...

img_0216 (MMS)

Godis är gott! Men jag har glömt vart ida bor. Tråkigt ;) haha.  /Linda


Liseberg, stället där man blir barn igen.



Jag och smulan åker karusell :)



Två turister som var lyckliga över dotterns vinst. Fint då vettni!



fr. h. Moster, kusin, kusinbarn i magen och kusinbarn Emelie :)



Världens bästa mormor brevid "fbk" blommorna som hon tyckte va så fina :)



Moooooooooore!!!!
  Har lite vinster i påsen och lite i mammas påse men kunde inte hålla upp allt. Annars va det ett mål.


Ja, vi hade riktigt kul igår faktiskt. Vann massvis med saker och skrattade galet. Enda vi inte gjorde (något som jag alltid äter där) var att köpa mjukglass med daimkulor på. Finns lite varstans jag vet, men bara grejen att jag ALLTID köper en när jag är där. MEN kan nog trösta mig med allt godis jag fick med hem. Tror ni inte?

En annan sak som fattades igår var moster Lena, Johanna älsk kusin, Ida goding och hennes kille (ja även min stannade hemma :( men han ska med nästa gång :) hehe). Men innan Johannas och Andreas bebis kommer ska vi göra en roadtrip förhoppningsvis :) Det blir iaf mys för mig och johanna med film och mat i veckan! ♥

Jag köpte även kläder igår, ett linne och en klänning. Älskling fick ett jättefint skärp av mamma. Mina kläder jag köpte lägger jag upp bilder på senare, köpte även en ORANGE klänning här i KD i fredags. Den lägger jag också upp senare. Dock har jag inte provat den ännu men den såg ut att vara snygg med skinnjackan över iaf ;)

Nej nu ska jag göra mig iordning. Stan med Ida blir.
Puss så länge.


/Linda


På väg hem från Gbg nu! Vad visar sig på b...

img_0215 (MMS)

På väg hem från Gbg nu! Vad visar sig på bilden tro?  / Linda


Godnatt!

...och lite Family Guy.


/ Linda


Saw.

Nyligen kollat på Saw som va på tvn. Sappade mellan de och Batman, ungefär. De va tänkt att jag skulle vara i sängen nu men kan inte sova. Vissa saker stör en så mycket att man tappar det där man vill ha kvar, ja typ tröttheten :P Irritation är bra på att ta bort sådant för mig. Men nog om de.

Imorgon är det äntligen dags för Göteborg, och de kunde inte varit lägligare. Eller kanske, vädret är ju piss. Hoppas det är finare väder i gbg, får googla och se vad de säger om vädret där imorgon. Ska in på Liseberg (som jag sagt i tidigare inlägg) men var även prat på stan men tror vi skippar det. Jag är inte gjord av pengar just nu så vi får väl se. Men liseberg ska bli roligt, får se om jag ska åka någon barnkarusell med Emelie. Inte mig emot, vi gillar väl samma karuseller hon och jag antar jag :D haha. Jag gillar bergbanor och sånt där men exempelvis fritt fall och sådana sätter jag mig inte i. Hatar när jag inte har kontroll och bara faller. Nej det är sådana karuseller jag skippar. 

Åh, godis, film, heminredning osv.. sådana spel-hjul ska jag spela massvis på imorgon! Hoppas jag har turen med mig. -peppar peppar, ta i trä- Jag brukar ta hem MINST en stjärnvinst när jag spelar och massa andra vinster. MEn som sagt, vi får väl se vad jag fyller vinnar hyllan med imorgon!

VILKEN KARUSELL PÅ LISEBERG GILLAR NI BÄST?




Liseberg på vintern är ju helt underbart vackert. Dit tänker jag åka innan jul. Så himla mysigt där inne. Tycker ni inte de ser mysigt ut på bilden nedan? :) Massa snö och fina ljus på träden. Älskar de!



Mysigt!! ♥


/Linda


Klipp klipp.. kul.

Va in till stan förut och var med och klippte lite i videon. Vissa klipp är faktiskt ganska bra så vi hoppas de blir en bra video av detta nu. Vill se det färdiga resultatet nuuuu, även E, nyfikna som vi är.

Mamma åkte för en stund sen. Har kollat på film och käkat pizza med henne. Det va mysigt att ha mamm här. Nu sitter jag själv och glor på tv. Blir kanske en till film, får se. Blir sängen i tid idag iaf (kan ju hoppas) så jag orkar upp imorgon och springa runt på Liseberg imorgon. Kommer blir kul.


/Linda


In mot la stada!

Drar in mot stan strax. Ska kika på lite klipp till videon. Ska bli spännande och se om man ser normal ut eller retarded :P haha. Ska se om jag kanske kan få någon "behind the scene" bild, så ni får se någon bild.

Hörs sen! :)


/ Linda


Lägger ner datorn nu..

Det är dags för en girl-movie. Har blivit på riktigt tjej-film humör så här på kvällarna den senaste veckan. Men det är mysigt!


(Gammal bild)

Godnatt på er :)

/Linda


I love when you look at me with you'r beautiful eyes..



Jag ♥ dig Kristoffer!


/Linda


Mat och film.

Jag äter inte mat nu.. där emot funderar jag på vad jag ska göra imorgon. Vill göra något jag inte brukar, måste få upp stinget för matlagning igen. Nu gör man alltid något som är enkelt och går snabbt, och det är ju inte alltid så roligt faktiskt. Så jag tänkte faktiskt dra fram Per Morbergs kokbok som vi fick i julklapp. Ska nog välja något i den och göra imorgon :) Kan va spännande kanske!

Till film då. Med tanke på filmklipp så håller de på att klippa videon nu. Ska kika in till M imorgon och tjuvkika lite tänkte ja. Kan ju va kul och se hur klippen blev, se ifall kylan genomskådade mig. I sista tagningen kunde jag inte låta bli att skaka till ibland. Kroppen reagerade på kylan hur mycket jag än slappnade av och försökte att avstå från skakningen. Nåja, ska bli kul.

Har sett på smällen som nyss va på tvn. Ganska bra film men sett den så många gånger så den är lite uttjatad. Funderar på en till film för jag är inte trött som vilat så mycket idag. Skulle behöva en massage efter igår. Men får gosa ner mig i soffan nu men en film på tv skärmen och en kokbok av P. Morberg i handen. Först lite SATC som är på tvn nu-



På lördag ska jag träffa denna smulpajen. Då är vi på liseberg. Kul det ska bli :)

/Linda


Trött och sjuk.

Skulle inte klaga på att få vara däckad en vecka eller så. Vore skönt för kroppen. Kan säga att igår när vi skulle spela in så va det först varmt, men efter en stund blev det kallt som bara f*n. Frös som idioter gjorde vi igår.

Dagen förövrigt va rolig som bara den. Men mitt ban kan nog inte hålla med om det. Jag har så mycket myggbett så fy fasan va det kliar. Men det är det värt, hoppas bara den scenen blir bra. Jag hade tänkt berätta lite vad vi gjorde igår men det är ju lite tråkigt samtidigt att göra det. Kan säga att vatten, rostig båt, traktor däck och massa annat är inblandat. (får se om allt kommer synas) Ska bli kul att se hur allt blir. Haha, vi gjorde lite blooopers igår, haha. Jag drog en mic rakt på käften så läppen gjorde ont, E snubblade på sin klänning, jag skrek som en dåre när en sak blev fel, haha. Ja det finns nog lite snesteg att kika på, och sånt är ju nästan roligast!

Nu ska jag kolla klart på Unga mödrar och vara avundsjuk, och sen kolla på film med min love. Ibland får han stå ut med lite surigheter, men det får även jag. Men vi älskar varandra liak mycket för de :) Känns så skönt med min baby, man kan verkligen vara sig själv :)

NEJ TV NU!



/
Linda

Suddigt. Varmt. Stressigt. Nu är de video ...

img_0213 (MMS)

Suddigt. Varmt. Stressigt. Nu är de video på gång!  /Linda


The day.

Nu ska jag strax dra mig in mot stan för att fixa det sista inflr videoinspelningen idag. Kommer bli jätteroligt. Ska bli skiiiitkul att se Lina och hennes vänner dansa. De är grymt duktiga så detta kommer bli supper! :)

Måste kila nu. Bloggar från inspelningen sen!
Puss till min bästa K.


Fest hos mig.


Ge mig lite mer.


Jag tar dig (om jag vill ha dig)



/ Linda


Packar!

Är stressad som ett djur men ändå sitter jag vid denna jäkla datorn. Egentligen gjorde jag det för att försöka komma på vad jag ska göra med ett linne jag ska ha på mig imorgon. Men har kommit till insikt med att det nog får vara som det är. Kanske.. Vi får se.

Men hej på er iaf och hejdå för nu måste jag fortsätta.


Detta var dagens outfit. Nu sitter jag i mjukisar.


/ Linda


Baaah..

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Fokusera lite på min pojkvän som vaknat och klätt sig för jobbet redan. Ska även kolla runt efter lite saker som jag ska ha till Onsdagen (strax).

(för..) På onsdag är det dags för videoinspelning :D Yeeey, detta kommer bli kul! Har planerat massvis idag för den, så vi hoppas den blir bra med lite effekter osv. Hope you like it when it's done. Slänger upp den här när den släpps!

Godnatt på er.

PUSS


/Linda


Helloj.

Sitter och väntar på pappa nu så jag kan dra in till stan för möte om nya musikvideon. Ska planera allt med scener och kläder som behövs! Det ska bli kul att spela in video till nya låten. Kul att se hur resultet blir!

Idag har jag haft mamma här så vi har bytt mattan på balkongen som mina kära svärföräldrar köpt till mig och K. Så nu är det mjukt och fint på balkongen igen. Hade en sliten matta innan som låg här när vi tog lägenheten och gud vet vad länge den varit där så skönt med en ny. Sedan va jag och mamma och handlade lite och åkte sedan hem för att laga mat. Bilen mådde inge bra utan termometern gick upp massa så vi var rädda att bilen skulle börja koka för oss när ja skulle dra igen så pappa har fixat med bilen så väntar bara på att han ska komma nu.

Ikväll när jag kommer hem ska jag mysa ner mig framför tvn med jordgubbar och vispad grädde, huur gott? :)


Bilden är lånad från --> klicka här

/Linda


13/6-10

Ligger och kollar på Hairspray men blev reklam nyss så kikar in här snabbt. Har varit hos Ida och spelat lite TP och fått hjälp av Tommy att få i ringen i min töjning som jag råkade dra ur 'här om dagen' smart som jag är. Blir ju ojämn vikt när bara en är i ;) haha.

Tänkte på datumet nu. Imorgon är de ju den 14:e juni redan vilket betyder nytt jobb för K. Hoppas det går bra och att han trivs! Det jag mer kom att tänka på är att det betyder att det är ca 5 veckor kvar tills det blir bebisar i släkten (i beräknad tid) och hur kul ska inte de bli? :) JÄTTEKUL! Ska bli kul att få se de två små knoddarna och vad det blir för något :) Jag gissar på en tjej och en kille eller två tjejer. Det är två av mina kusiner som ska ha med bara några få dagars mellanrum. Mysigt ska de bli iaf :)

Om en vecka (6dagar) ska jag till gbg med mamma och lite släkt. Hoppas inte K ska jobba då så han kan följa med. Vore så kul om han kunde följa med så vi båda kan komma här ifrån en dag :) Längre fram blir det ju sthlm, förhoppningsvis två gånger. En gång ska vi åka dit med mamma och gå på Sonisphere festivalen och en annan gång ska vi dit ensamna (vad jag vet) och bo på hotell, mysa och kolla på en Hammarby match. Kan bli kul faktiskt!

Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan igen och kolla på filmen och förhoppningsvis bli lite trött.



Godnatt mina vänner!

/Linda


Hej bloggen.

Slappar i soffan, vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att bjuda hit någon på lite TP eller något. Jag är rastlös men har ändå inte allt för mycket krafter i mig känner jag. Är fortfarande lite sjuk men börjar bli bättre.

Ska ringa Ida nu och sen får vi se vad man ska hitta på.



/Linda

It's on my man thank you.

Jag ska åka och hämta pizza strax tror ja. Men lite kläder skulle sitta på sin plats först. Älsk är sugen och bjuder på pizza så jag ska väl inte säga nej då, haha. Nej men i detta hus blir det fanimej pizza idag och sjukling som jag är förtjänar jag väl en?

Någon mer som ska ta sig en söndags pizza kanske?


/Linda


Hiss eller Diss?

Sherlock Holmes!


HISS el. DISS?




Linda's kommentar:
Jag tycker filmen var jättebra. Den känns lite i stil med Pirates of the Caribbean fast på land. Egentligen är den inte inärheten av Pirates men det är något med känslan med musiken och Holmes som gör att den känns lite så. Jag tycker den är svinbra iaf och är verkligen sevärd. Fick en kommentar i tidigare inlägg att det var en anonym som inte tyckte den va så jättebra men jag gillade den verkligen. Misstänker att det kommer en tvåa och den ska jag vänta på isf med spänning! :)




/Linda


Nattinlägg.

Kom hem för ett tag sedan från jobbet. Sen jag kom hem har jag hunnit gjort mig en hamburgare, ja även käkat den då, annars vore det väl konstigt. Tagit mig "frisk luft" på balkongen och kollat lite på internet. Eftersom jag somnade igår när vi kollade på Sherlock Holmes och såg ut som en fisk enligt min gode man, så ska vi nu snart göra ett nytt försök och se resterande av filmen vi inte såg.

Det jag sett av den än sålänge är bara bra tycker jag. Så än så länge har filmen 5 av 5 från självaste moi.

Har ni sett Sherlock Holmes? (om ja) Vad tyckte ni om den?


/Linda


För att ni inte är som andra pluttisar!

Ni är mina underbara tjejer och jag älskar er massvis!


Terrorece den underbara ;) ♥


Nöffie hjärtat ♥


Emma - the big heart ♥



Iza - ajsa kalajsa. Kärlek till dig och din underbara attityd! ♥



Hoppas ni hade en underbar student! Ni lyste! ♥


/Linda


Bad person or.. a snake?

Jag blir lite funderasam hur en person tänker. Dubbelmoral eller märker människan bara inte hur den beter sig? Jag fattar inte hur den en dag kan säga en sak, nästa dag är det något helt annat men FORTF. så är de som om att oavsett vad den gör så har den alltid rätt. Vilket jag tycker är väldigt fel och egoismen äter upp människan så mycket så det bara skriker patetisk om den. Jag skulle vilja säga falsk och patetisk. Diss på respekt för att själv vinna på det. Aldrig mer säger jag bara :)

Skitsaksammanu!

Jag sitter här och försöker andas nu framför tvn :P haha. Det går lite bättre nu faktiskt. Jag funderar på att ta lite käk sen kolla av schemat för att se så jag verkligen har rätt tid i huvudet! Är nästan helt säker på att jag har de men är bäst att dubbelkolla.

Ja förresten, igår när jag tyckte så synd om mig själv när jag låg här hemma och var sjuk (skämtosido) så slutade jag med det och drog mig till affären och handlade lite. Mitt hjärta bekräftar gång på gång öer hur lycklig jag är som är tillsammans med min underbara pojkvän. Vi visar uppskattning till varandra på lite olika sätt ibland. Igår valde jag att lägga rosor i hallen, på golvet. Första rosen stod det en liten lapp på med ord som att jag älskar honom mer än allt och att jag ör glad som har honom. Sedan fick han plocka ros efter ros som ledde in till vardagsrummet. I vardagsrummet väntade detta:



Rosor, ljus som formas till ett hjärta och maaaaaasssa gott jag visste att han ville ha :) Enkelt, ja. Men fortf en överaskning och en liten uppskattning över hur glad jag är att ha honom vid min sida. Både vid bra och svåra dagarI LOVE YOU K :)

Nej va jag babblar på då. Nu ska jag käka mat :)



/Linda


Skulle va kul om de försvann typ NU




Jag sitter nu med en tät näsa och halstablett i käften. Jag hoppas verkligen att de blir bättre tills ikväll eller att de blir lugnt ikväll, ska jobba. Jag är typ halvdöd tack vare detta. Men det blir nog bra. Jag orkar inte va sjuk så länge till,  så jag får väl ta det lugnt och hoppas på det bästa - Att det försvinner!

Bläääää, ska snyta mig och slappa en stund.

/Linda


It's love.. like to a black diamond.



Jag vill se denna filmen igen.. NU! Dock lär den inte släppas än på ett tag. När datumet för releasen släpps får jag veta det på min mail, vilket är bra för då ska jag gå in och förhandsboka den på en gång! Jag tyckte filmen var riktigt rolig och bra tjej/ ja även kill film! Ni killar borde titta på sex and the city både filmerna och serien för att förstå er på oss tjejer lite bättre. Och jag svär, även ni skulle smälta för de underbara karaktärerna i SATC. Filmerna är vad vi vill ska vara verklighet för oss! Har jag fel?

För trösta mig med att sätta på 1:an nu ist, den är lika bra den :)

/ Linda


Har du frågor till mig?

För dig som har frågor eller kanske bara vill skriva en hälsning.
Kontakta mig på: [email protected]

/ Linda


The Covenant

Det är en skräckis som jag ligger och kollar på just nu. Den är lite läskig sådär. Ser att den fått dåligt betyg men den är absolut bättre än bara 1 av 5, enligt mig. Den skulle nog få en 3:a iaf.

(Smyg åsikt: Se SHUTTER ISLAND Den filmen är Grym!!)

Beskrivn.: 

The covenant

Amerikansk skräck från 2006. Fem familjer slöt en pakt om tystnad 1692. Många år har förflutit sedan dess, men familjerna är fortfarande bundna av sitt ursprung och dess speciella krafter. En av familjerna tros ha dött ut, men fyra unga ättlingar får reda på att den femte familjen fortfarande existerar. Snart avslöjas hemligheter som hotar att bryta pakten som skyddat familjerna i hundratals år.

I rollerna: Steven Strait, Laura Ramsey, Sebastian Stan, Taylor Kitsch, Chace Crawford. Regi: Renny Harlin

Perfekt varahemmaochvasjuk-film tycker jag! Denna filmen slutar 00.55 och då ska jag knäppa över snabbt till 5:an för kl 00.45 börjar en film som heter Desperation, vilket är en thriller som kanske är bra. Dock har den fått dåligt betyg.

 Beskrivn.: 

Desperation

Amerikansk thriller från 2006. En sheriff i en småstad arresterar en brokig skara människor som snart kommer att få kämpa för sina liv.

I rollerna: Tom Skerritt, Steven Weber. Regi: Mick Garris

Nåja, vi får väl se om den verkar bra eller om jag byter kanal, eller kanske sätter på någon film som ligger här och vilar i hyllan. Vi får väl se vad som passar sig sen.


/Linda


The store.

Ska till affären nu och vara sjuk och jävlig. Ska överraska min man med något gulligt tänkte ja. Ska även handla hem halstabletter till min stackars hals! Yesyesyes.

Talk to you soon :)


/ Linda


Fotboll!

Ligger och kollar på VM nu men babe. Älskar när vi bara slappar i soffan framför tvn. Dock är kanske inte jag det största fotboll-fan som finns, men det funkar väl. Dock får jag se hur länge jag står ut med att titta på en boll som folk försöker få in i mål :) Än så länge står det 0-0 i första matchen, de får ta tag i detta nu. Roligare att kolla när de blir mål och sånt ju.

Måste ändå säga att hockey är roligare att titta på, fotboll är roligt att spela!



Grrrr, på den tiden iaf.

/Linda


Drömmar.

När jag va liten drog jag på mig massa kläder och sedan mammas alldeles för stora skor och lekte modell. I dagens läge tycker jag att det är grymt kul att vara framför kameran och har även hårmodellat en gång i tiden´, hehe. Jag önskar ju att jag föddes med en decimeter längre ben och med mer modelldrag i ansiktet. Jag har väl ungefär.. hmm ja NOLL modelldrag någonstans :P haha. Jag tycker det är grymt roligt iaf att modella och de skulle väl vara en av mina drömmar.

(lite bilder från olika tillfällen och år)
















Alltid lika roligt när man får stå framför en kamera :)

En annan dröm håller jag ju redan på med och det är musik! Vi har ju spelat in en del låtar och gjort några videor nu, gjort tv, radio, tidningar. Nästa låt då, vad för den med sig? Rockkonsert i globen? (tänker bort)-- And we wellcome KIIIIICK!!!!... Haha, nej jag skoja. Men den nya låten är snart klar tror ja och då blir det video inspelning. Dock vill jag bli frisk först, pallar inte att jobba med video när man måste snyta snoken 1 gång i varannan minut. Nej det är icke kul!

Jobbar ni med erat drömjobb?
Isf, va det som ni hade tänkt er? Sämre? Bättre?

/ Linda


Tipsa Linda!

Jag är riktigt sugen på att se en bra film just nu..

TIPSA MED FILM!

Skriv gärna en kommentar och tipsa om bra filmer, i alla olika kategorier. Kom igen, ÖS in med tips :)

/Linda


Buhu.. :(

Jag är sjuuuuk!! Hej och hååå va jag tycker synd om mig själv. Är förkyld och har jätteont i halsen.. Min älskling får tycka lite synd om mig också. Han får nog ta hand om mig lite idag. Jag behöver lite ompyssling känner jag.

Jisses amalia va jag är siiiiiiick!




/Linda


Emilia är allt bra duktig på jobbet hon :)...

img_0209 (MMS)

Emilia är allt bra duktig på jobbet hon :) haha


Hej gott folk! Nu har jag varit på stan, v...

img_0208 (MMS)

Hej gott folk! Nu har jag varit på stan, vinkat till mina älsklings tjejer som tog studenten idag! Emma är ju så rolig "liiiiiinnndddaaaaaa" hahah :p sen skrek de som bara den andra gång jag såg dem, emma, Iza och tirra :)  Nu ska jag in och sola. Blir en 20 minutare idag :) Ha en bra dag så hörs vi sen. Hoppas på att de inte ska bli regn här i la stada :p tur att man gick ur skola för tre årsedan med fint väder :p hehe. Nej nu ska jag inte vara sån :) hehe /Linda


Studenten..

Tog jag för tre årsedan.. Åh, tiden går så fort. Inget har hänt på dessa tre år tycker man ju :P Jo det har det, men älskling och familjen och sånt då. Dock inte jobb mässigt iaf, hah. Jag har snart varit på Nöjesfabriken i 3 år, sedan har jag haft lite små jobb här och där. Musiken mycket där ett tag också självklart, vilket jag har än som ni säkert förstår från tidigare inlägg.

Hur som helst så kan jag inte sluta vara avundsjuk på de som sprungit eller ska springa ut idag, jag vill också! :P Jag hade sjukt roligt och vill göra om det. Dock skulle de vara att förstöra känslan av en bra student om man skulle göra om den. Studenten ska man bara ta en gång (för gymnasiet) och förhoppningsvis får man en bra känsla av den dagen, precis som jag!


Jag och mina älskade tjejer!


Jag och Josefin på champagnefrukosten med klassen. Haha, kommer ihåg att jag och Linda tog en öl innan vi la oss och knäppte en så fort vi öppnade ögonen, men vi höll en relativt bra fylla tills kvällen, då blev det tok-mycket.

Jag har lite ångest när jag tänker på allt med studenten för jag har ett antal brudar som jag skulle vilja gratta och skrika på, men vet ej om tiden finns till tyvärr :( Det handlar om utspring på 2 skolor bara men tror den ena redan sprungit ut. Men jaja, hur som helst så får jag träffa dem ikväll för jag antar att de flesta ska till Nöjesfabriken då och jag jobbar ju i kassan ikväll så jag får se många då antar jag :)

Nu måste jag göra mig klar, måste dra ner till amf med lite papper och snacka lite. Ha en bra dag så hörs vi sen igen :)



/Linda


L'oreal Sublime Bronze.

Nyss goast med K i soffan till ett avsnitt med Svensson Svensson. Innan vi tryckte play spelade vi lite TP. För en gång skull fick jag storstryk :P Jag är inte förvånd, speciellt inte med alla lätta frågor K fick, höhö.

Nu är det hockey på tvn och K är bänkad framför tvn självklart. Jag vet inte om jag också ska vara bänkad eller om jag ska dra täcket över kroppen och kolla på en film i sovrummet ist. Skulle helst av allt vilja vara trött så jag kan sova, men icke. Sliten är ja men inte sovtrött, men får nog bli en film i sovrummet ändå. Ska ställa kl och gå upp i tid imorgon för jag har lite ärenden att göra och lite studenter att titta på när de springer ut. Hade även tänkt hinna sola imorgon efter det, måste ju få lite mer färg.

BRUKAR NI SOLA?

Förr körde jag alltid med Tan Spray, funkar ju de med. Dock inte alla som ger fin färg och man ser ofta gul ut i vissa ljus. För er som vill testa sådant rekomenderar jag att kolla upp med sådana som jobbar med det för att få bästa resultat, eller helt enkelt prova sig fram till sin egen favorit :) Trots den lite ibland bula nyansen kan jag rekomendera en som är till ett bra pris.


L'oreal Sublime Bronze     
(Pris: Allt mellan 80 - 160kr. Finns att beställa HÄR för 80kr, dock utan frakt)

Det jag kan säga som är bra men samtidigt ett litet minus kanske då är att det inte blir jättemäktigt med färg med enbart en applicering, så jag burkar alltid spraya kroppen 2-3 gånger under samma gång, om ni förtsår vad jag menar. Det positiva med att den inte tar för mycket är att man då oftast slipper för synliga "misstag" som fläckar osv. Fläckar som får för mycket färg är oftast ganska svåra att jämna till med resten av huden. Ett plus till är att denna spay är för både kropp och ansikte. Av de jag testat ger denna mest naturligt resultat, iaf på mig.

Nu ska jag kolla på lite hockey, sen blir det en film!
GODNATT PÅ ER ALLA :)

(Bjuder på en nostalgi bild)

Jag och Josefin när vi fick för oss att bli snygga och bjuda lite på oss själva. Här tror jag vi dansar eller om vi skulle göra någon snygg pose framför kameran kanske? Jag vettefan va som hände, men kul hade vi!

/Linda


Soffläge

Men ska snart inta min plats vid spisen för magen, den kurrar på bra nu!

Tack för era kommentarer. Roligt att läsa! Har även en mail där ni kan ställa frågor osv, [email protected]

Har ni haft en bra dag?

Min dag har sett ut så här ungefär: Vaknade 2 timmar försent än väntat så jag och min älsk åkte in på en gång vi vaknade och handlade hem mat, ett bordsspel, ett ps3 spel, och en bebis-pool till lilla J (K's kompis bebis). Fick se bild på henne förut och ja, självklart smälte jag. Hon va jättefin :) De tog även kort på K och bebis tsm, jättefina! :) Blir man sugen? JA, men inte än. Är lite fel tid för de nu va :P hehe.

Efter vår handling blev det in och hämta upp Johanna för att sen åka till stan och fika med gamla kollegor/chefer. Det va jättetrevligt verkligen och blev endel skratt med brudarna :) Saknar att ha dem på fabriken faktiskt. Efter den trevliga fikan begav jag mig mot mamma för att hämta upp en klänning jag fått av henne (lägger upp bild på den imorgon) och pussade lite på mina älsklings missar. Blev sedan hem i all hast för att hämta upp K och åka hem för att sedan dra ut och gå en kvällspromenad med Ida och Acheron. Gick en bra bit här i Vålberg och tölade om allt och ingenting. De va väldigt skönt må jag säga.

Nej, nu måste jag fixa mat, hungrig som jag är! K pratar på grilla men vi får se vad det blir.

TTYL. haj.


/Linda


Gödnajt.

Tänkte att jag skirver ett godnatt inlägg medans jag ändå är vid datorn så slipper jag skriva på mobilen sen. Det blev bara ett Svensson Svensson avsnitt, vi övergick till Simpsons ist. Fortf en efternamn's serie iaf ;) Dock slår Simpsons Svensson Svensson. De gula gubbarna är ju svåra att motstå ibland.

Men till det jag kom in hit för att göra.. Säga godnatt.



GODNATT PÅ ER! 
Hörs imorgon :)


/Linda


Ändrade planer!

Tog visst fel på dag. Det blev då inte att följa någon puck på tvn nu inte. Det är tydligen imorgon, så ingen hockey idag. Så nu kollar vi på Svensson Svensson ist. Rätt bra serie, tycker ni inte det?

Jag funderade på en sak, om vart ni shoppar när ni väl shoppar. Butiker, nätshopping osv. Så en liten fråga till er, killar som tjejer!

VART SHOPPAR NI?



TELL ME!



/
Linda


My ladies.

Hur fina? :')

(ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten. Mobil kamera i dåligt ljus utan blixt. Ja de blir inte bättre! Ett kort är lite omgjort för att få en häftigare känsla på tjejerna. Ja, jag menar alltså då det mörka kortet. Tyckte det blev läckert ;) hehe)


Fr.v: Emma: grön. Jossan Nöffie: Rosa med volanger. Iza: Lila. Terece: Rosa.

(Bilderna är finare i större format.)

Tjejer, ni va hur fina som helst ikväll! Och grattis Emma som blev balens Drottning!!


/Linda


Mys i soffan.

Hemma från en kväll på jobbet och nu är det dags för soffmys med min kärlek. Det var en till bal idag som vi tog hand om. Har bilder på mina brudar som var där idag. Inte så bra bilder men ni ska allt få se en. De va sååå fina :)

Bilden kommer upp här i bloggen om ett tag. Strax är de ju hockey på tvn och det ska ses. Det får vi inte missa, inte i vårt hem iaf ;) hehe.

Hörs snart då?
Si.




/ Linda


Vill du hissa eller dissa..

.. den mat jag lagar just nu!

NACHOS

Hiss eller diss?




Jag hissar. MUMS!

/Linda


Toppen höjs, trevligt!

Ojoj, vad min statistik hade höjts nu! Fan va trevligt! Välkommna in till min blogg värld.

Jag jobbade ju igår på fabriken och tog hand om lite allt möjligt så balgästerna skulle kunna ha en bra kväll. Kan säga att min kropp idag mår apa, jag är helt förstörd. Ikväll om någon ska gå hem tidigare så är det jag och K som ska det bannimej. Jag orkar knappt stå upp, dock måste jag ställe mig och laga mat för snart ska vi ju iväg igen till jobbet.


Vad ska ni göra ikväll?



Min balklänning, 3 årsedan.

Nu ska jag laga mat. Vi hörs snart igen :)


/Linda


Jobbar på balen nu. Träffade lilla Hanne h...

img_0205 (MMS)

Jobbar på balen nu. Träffade lilla Hanne här :) hennes klänning blev dock orange i kameran men är i söt Rosa färg.  Snart är det student-time här i karlsad. Tar ni studenten i år? Isf vilken dag?   /Linda


En timme senare..

Hej på er!
Sovit gott?



Jag är på amf med min kusin för att fixa lite papper osv. Vi har inte speciellt roligt direkt. Har suttit över en timme nu men inte får vi komma till en person än inte. Hur drygt?



Idag är det bal för endel skolor och självklart ska jag jobba. Funderar på att köra på kavaj ikväll för att iaf se lite proper ut.



Är det någon av er som ska på bal eller har någon de känner som ska gå på bal? Kommer ihåg min bal ja. Haha är väl det enda jag får ur mig. Katastrof :P Jag snubbla på mig själv och ramlade framför ganska många skolor och elever. Fallet följdes av en mängd skratt från min sida, HAHA måste sett skitfult ut :P Hehh,. Ja ibland är det inte lätt ;)




/Linda

Godnatt!




/Linda

Bloggsvar.

Någon snäll själ som kan skicka en inbjudan till bloggsvar? :)
Vore väldigt snällt!


Isf, kommentera eller kontakta mig via mail: [email protected]


/Linda

Inhandlat.

Ja nu ska jag visa nästan allt som jag köpte i torsdags. Fick nästan allt av Mami, så tack! ♥ Det är en sak jag ej satt upp ännu och det är för att hyllorna den ska stå på ej är uppsatta. Ska göra om lite i vardagsrummet. K ska få sätta upp en till planch och då ska jag få sätta upp två hyllor, och ja som sagt.. Där ska mina ord stå!

Detta är iaf på plats nu.



Shopping block till kylskåpet med en penna med magnet på. Alltid bra att ha.



En klypa till räkningar. Den va rätt tuff tycker jag så den fick bli med hem. Dock hänger det inga räkningar där än utan ett diplom jag tog med hem från jobbet igår som suttit på väggen där sen 2008. Vi i garderoben hade vår egna lilla gala innan vi drog till kroggalan det året. Jag var en av dem som fick ett pris. Här är en bild från den dagen :)


(Fick t-shirts med texten Gala Vinnare på, hehe)

Men tillbaka till köpen!



Nu behöver ju ingen bli förvirrad över vart de ska gå när de behöver göra sina behov. Inte för att det var svårt att förstå innan, men man kan aldrig vara för tydlig!



En skylt så K vet vart jag är om dagarna om jag skulle försvinna in mot stan med tankarna "hmm, vad ska jag göra idag troo..."



Yeah, I got us some love. Kärlek. Mycket fint att bara ställa på en tom plats eller hänga där man känner för att ha ett enkelt men bra ord. Jag har än så länge valt att ställa det på byrån i sovrummet då jag tycker det är snyggt med något enkelt på ett tomt ställe.

Det sista som jag ej har på bild än är också ord, vita. Det står Carpe Diem. Jag tänkte först ta dem på svenska, alltså Fånga Dagen, men ångrade mig eftersom jag valde att ha Kärlek på svenska. Och det är väldigt fint med Latin tycker jag.


Nu ska jag se på en film! Blev mys till
Big Bang Theory förut.


/Linda


Ps. Tack Seema för den fina kommentaren. Ds.


Emi hjärtat.

Kom hem för en stund sedan efter grillningen hos moster med lite släkt. Hur trevligt som helst. Har busat och kramat mycket med Emelie när vi va där. Va så längesen jag såg henne så så fort jag kom hörde jag "Liiiindaaa" så då blev det kramar på en gång. Goseongen! :) Det va kul att träffa de andra med för man ser dem ju inte allt för ofta men vi har alltid lika kul när vi ses. Johanna bestämde sig för att ringa och väcka mig imorgon så ska vi dra oss in till stan och fixa lite. Blir bra de! 

Till mat blev det kött, potatis och sallad för min del, hur mumsigt som helst. Det som va skönt var att jag inte blev jättemätt för de va inte så mycket mat jag tog till mig. Så jag har endel plats kvar till lite popcorn ;) Inga fel det inte.

Jag och K ska se en film strax och det ska bli mys att slappa i soffan, för just nu är jag ganska sliten. Men jag hoppas ni haft en bra kväll. Hörs sen.



Vi har roat oss med att ta kort med grimaser och även en där vi såg glada ut. Emelie ser dock sur ut med sin grimas, haha :) Snart fyller smulan 3 år, gud va tiden går fort!

Och snart får man ju fler småttingar att gosa på :) Mysigt! ♥   Längtar fasiken tills man får en egen :)


/Linda


Jag och bästa Emelie busar framför kameran...

img_0199 (MMS)

Jag och bästa Emelie busar framför kameran. Gosingen! <3 /Linda


Denna vill jag ha! Per Morberg är bäst!  ...

img_0192 (MMS)

Denna vill jag ha! Per Morberg är bäst!  Tycker ni om hans program?  /Linda


Roadkill.

Och helvete vad jag grät! Jag råkade köra på en rävunge igår. Alla säger att det är sånt som händer, och självklart är det de, men helvete va tungt det kändes. Det var två st som skulle springa över vägen. En av dem hade hunnit längre ut på vägen än den andra. Jag försökte bromsa och väja medans räven fick panik om vilket håll den skulle springa åt och pang....

Jag tror jag bara körde över benen på den och då känns det mer hemskt, för då lider den ju. Kunde inte vända eller något på vägen då de va enkelriktat. Jag fick panik och började stortjuta och tyckte jag va världens mest hemska människa. Ringde mamma och frågade vad jag kunde göra, mamma försökte lugna ner mig och sa att de inte fanns något jag kunde göra egentligen.. Har aldirg kört på ett djur förut och vill aldrig mer göra om det. Känner mig jätte hemskt.....

Ska in till moster sen och grilla så då kommer vi köra förbi så man ser vägen där det hände, jag hoppas att räven inte ligger kvar och då hoppas på att den bara fått sig en smäll så den klarade sig. Men samtidigt är jag ororlig över skador så jag hoppas isf att den avled utan att känna något.

Ja, jag vet att det är sånt som händer. Men jag har jättedåligt samvete.

/ Linda

Power nap.

Det va riktigt skönt men drömde knepigt och blev rätt seg nu när jag vaknade. K sover än men han lär väl vakna snart. Jag vaknade till en snabbis förut av att en hund vägrade sluta skälla. Jag har verkligen inget emot att hundar skäller men snälla, säg till era hundar när de stått och skällt oavbrutet i 15 min. Säg inte tyst en gång och sen ge upp, inte konstigt att dom fortsätter. Men jag gillar hundar och brukar inte bry mig så mycket om det men när de sker oavbrutet en längre tid och ingen säger till, då blir man irriterad!!!! Förstöra min power nap sådär ;)

Mamma ringde nyss och frågade när jag skulle komma in till stan.. Öööööhh... blev mitt svar typ. Helt nyvaken och fick smått panik över vad klockan var, men den är ju trots allt inte allt för mycket. Så nu tänkte jag slänga mig in i duschen och sedan fixa iordning mig lite.

Vi ses på Sandgrund, senare ikväll på fabriken.



Måste ringa denna bruttan också, hon hade ringt.


/Linda


13.19



Nam nam naaammm...


/Linda


Godmorgon.

Min klocka ringde för en timme sen, snosa blev efter det tills babe sa till mig att vi skulle gå upp nu. Rolig han är ibalnd med sina prat om att inte sova bort dagen ;) Nåja, sötnosen fick upp mig iaf och det är ju bra eftersom det är en jättefin dag idag igen. Möjligen att det blåser aningens mer idag men vet inte. Hur som helst så är det jättefint väder så jag ska ut och sätta mig på balkongen strax och njuta.

Ikväll ska jag jobba, då är det smygpremiär för balibar! Kommer bli massa jippon. Innan jag drar mig till jobbet ska jag nog dra mig ut mot Sandgrund och umgås med lite släkt. Mammi, lite kusiner, mostrar osv ska dit och picknicka så jag tror jag ska haka på dem. Hur mysigt som helst!

Nej, nu blir det ut på balkongen och må av denna fina dag!


Bra kort va? haha, Bullen -08. Aj aaaj, va jag brände mig då.


/Linda


Nostalgi!

Ligger och myser i soffan och kollar på vinterviken. Det va längesen man såg den.

Nyss haft Ida och Acheron här på besök. Vi såg en film och käkade nudlar. Jag som skulle bjuda ida på en liten middag.. jo liten blev den. Men hon verkade mätt och belåten så det var ju bra!

Nu kom min älskling hem så nu ska jag prata lite med honom och fortsätta se på film. Batteriet i min kamera är slut så ni får se vad jag köpte på resan mot halmstad imorgon. Har satt upp lite av det idag iaf.

Godnatt på er!

/ Linda


Ojoj.

Sen uppdatering här. Har varit riktigt fint väder ute idag och gissa vad jag gjorde då? Aa, jag la mig i ett solarium i 30 min ist för att ligga ute och pressa och sprang på stan med mamma. Konstigt nog hittade jag ingenting. Eller jag hittade men brydde mig inte om att köpa det då jag har liknande saker här hemma och då kändes det onödigt. Men jag har ändå lite att visa.

Köpte en ny bikini för någon vecka sen som jag tyckte va riktigt snygg och lite gullig :)



Bekväm som fan är den. Jag behöver dock fler så jag funderar på att beställa den nedan, den är lite tuff och snygg tycker jag.


Visst är den snygg? :) Jag vill även ha en med lite mer färg, som den här typ (se nedan), fast kanske inte just den, vet inte. Men någon med liten skrikig färg som är fin när man blir brun. Jag ska ju ligga i som bara den och få lite mer färg tänkte jag. Fick lite idag men de räcker ju icke. Känner mig fortfarande vit.



Ja, jag måste hitta något färgstarkt iaf! Har ni köpt några snygga nya bikinis i år eller vet ni något ställe i karlstad el. på nätet där det finns snygga bikinis? Tipsa mig gärna! :)

Fick ett mail idag också om att de gråa skorna jag beställt var slut :(
Jag blev inge glad av det inte då jag verkligen vill ha dom. Men de skulle ha kvar min beställning så vi får hoppas att leverantören får in de snart igen. De är ju så himla snygga, enligt mig. Endel har sagt att de inte tyckte de va fina alls medans några andra har sagt att de är helrätt ;) Jag håller med sistnämnda!

(Ska visa er senare vad jag fick med mig hem från resan och shoppingen igår också. Blev saker till hemet.)


/ Linda


Skräckis!!

Jag vill se en skräck film inatt eller imorgon. Kan ni inte tipsa om någon bra? Både nya och gamla vore bra, sett ganska många gamla men det finns alltid något bra man missat.
BOMBA MED TIPS VETTJA :)
/Linda
För kontakt: [email protected]

Trött.

Ska strax åka hemåt. Vill ha mat nu sen vill jag bara va hemma på ett poff. POFF?
/Linda

Skål! Nu dricker jag trocadero. Bilden är ...

image (MMS)

Skål! Nu dricker jag trocadero. Bilden är från en spelning, året va tidigt 2009. Haha låter som att de vore för 100 årsedan. Saknar det långa håret, även om de är lite jobbigt med löshår ibland, men mitt är på väg dit nu. Det börjar bli lååååångt och de är inga fel :)  Vad gör ni idag? /Linda


Vi har det bra,

Vi här bak i bilen! Dock är Det väldigt varmt vill jag lova. Sitter med rutan nere och hurrar högt när det kommer en vindpust.
Ska fortsätta med det tills vi kommer till göteborg. Där hade vi tänkt käka om vi inte väntar och käkar på den outlet vi ska till och fördriva lite tid. Alltid trevligt med en shopping runda. Vi får väl se om jag hittar ngt roligt. Isf visar jag det i bloggen lite senare. Det märks ;)


/Linda

One last inlägg

Nåja, till saken på en gång. Jag har nyss kollat på filmen It's complicated, den va ganska mysig men lite dryg. Mysig att kolla på om man känner för att se något avslappnat med lite humor i.

Jag ska inte bli långvarig här utan hoppa i säng för imorgon ska jag till Halmstad igen för att spela in lite mer i studion, kul :)


(Bild tagen sommaren 2009. Fotograf: Emma Dahlén)

Godnatt på er!

/Linda


21.

Jag sitter här i soffan och gäspar som en dåre. Ska snart tvinga göbben min att bränna ut en film till mig jag kan lägga mig och titta på. Ta med lite popcorn och en cola in till sovrummet och glo på film är ju aldrig fel. 


/ Linda


Saknar mina älsklingar!!!



Mina underbara bebisar! ♥


/Linda


Varmt!

Idag är det en fin dag igen! Ja sommaren är fasiken här på dagtid alltså. Kvällen/natten tycker jag fortf är väldigt kylig.

Vaknade iaf imorse och upptäckte att min man var borta. Det va helt tyst i lägenheten så jag misstänkte att han gått iväg en sväng så jag bestämde mig för att sms:a och fråga vart han va (jag låg fortf kvar i sängen). Då hör jag hans mobil från vardagsrummet. Va tvungen att rusa upp och kolla så han inte va medvetslös eller något! Medvetslös skulle man kunna säga att han va eftersom han låg däckad i soffan. Stackarn hade vaknat tidigt imorse och dött av värmeslag ungefär, jag där emot sov som en gris.

Nej nu får jag göra något här. Blir nog ut i solen strax, tror jag iaf! Kan ju inte sitta inne nu :)


(Bulgarien -08)

/Linda


?

Vad har ni gjort ikväll?


Själv har jag varit ute ett tag med min love, sedan åkte vi hem till Ida och Tommy och satt där och töla ett tag. Efter ett tag insåg vi att eftersom det var väldigt varmt åt oss va det vääääldigt varmt för lilla Acheron. Så jag och Krikke tog med honom på en promenad ner till älven så han fick plaska i och svalka av sig lite. Gött för lille busfröt det.

Lämnade Cheron och drog hem igen och då bakade vi paj som jag skrev om förut. Hallon/blåbärspaj blev det och gott va det! Slappade i soffan med lite popcorn också till D H. Vilket avslut? Vill ju veta vad Gabie och Bree pratar om, eller vad de pratar om fick vi ju veta, men vill veta hur Gabie tar det. Nåja.

Ida kom hit efter D H så vi satte oss och spelade lite spel, jag vann, vi valde ett nytt spel och krikke joina oss.. Jag vann igen. Förvånat? haha, nej men jag är fasen duktig på detta. Men att Disney filmer inte är Ida's grej har vi ju iaf kommit fram till idag när hon frågade om det var askungen på bilden. Den som var på bilden var Bell i Skönheten och Odjuret. Bell är brunett och Askungen är blond, på kortet stod även odjuret.. Ja, ni förstår vart jag vill komma. Hur som helst så va det trevligt att ha henne och Cheron här ett tag :)



Nu ska jag snart snosa ner mig under täcket och snart slumra om jag lyckas med det.

Godnatt på er!


/ Linda


Jag och älskling bakar paj. Mums!! :)  ...

img_0179 (MMS)

Jag och älskling bakar paj. Mums!! :)  /Linda


Bäste spelarn.

Ja, jag vinner över Johansson hela tiden när vi spelar. Ibland tabbar han sig genom att avslöja något som gynnar mig vilket jag tar honom i Cluedo, men även i TP - Disney tar jag honom varje gång. TROTS hans fusk haha. Igår när jag kom hem ville han spela och jag vann allt som vanligt och ojoj då blev han en riktigt dålig förlorare och tjurade en stund, sen gick de bra igen :) hehe. Jag ska låta han vinna nästa gång så han blir glad ;)

Nu gör vi kött och pommes, ska bli gott men jag känner att jag måste nog börja röra på mig mycket mer om vi ska fortsätta denna livsstil ;) haha. Och på det funderar jag på om jag ska ta och baka den där pajen jag tänkt på ett tag. Vore ju gott att mysa med ikväll :)

Ska kika till köttet nu, när vi käkat ska vi hämta paket som kommit till mig :) Hmm vad kan det vara tro :D Ut i det fina vädret med er. Det ska jag/vi ♥



/Linda


RSS 2.0