Ord.

Hade massa att säga... Nu är det tomt. finns ingenting. . En nära person sa att det som är fel är att vi lyssnar på andra, vad andra säger utan att veta hur det egentligen ligger till. Och de som drabbas är vi två. Så sant, så sant...

Jag är trött. Imorgon ska jag träffa mina mostrar, kusiner, deras pojkvänner, lilla smulan Emelie :) osv. Ojojoj va jag och emelie ska leka :)  Ska grilla och mysa. ska försöka få med mig Lina också ;) På kvällen får vi se vad som händer. Skallen ska av iaf. Så trött och utmattad, men kan inte sova.. Rensa mitt huvud någon..

Munkfors? :S

I hate this feeling, but i love you...








Kväll med brudarna!

Japp, efter träningen drar jag till Elena och myser till det. Utgång? Vem vet. Är ju ändå Elenas sista dag i kd för den här sommaren. Och jag kan behöva tänka på något annat. Men krogen verkligen? Kommer bara va irriterad på allt som rör sig. Kärleken är fan svår och inte rolig alls när det kommer till en punkt att inte bli litad på trots ärlighet. Nog om det. Jag hoppas Elena får roligt i napa. Ha ingen ångest gumman. Du har gjort det rätta valet. Om kärleken är så stark som han påstår så finns den kvar, även om du bara skulle va borta i tre veckor. Kom ihåg det! :)

Lina är en tokboll. Tänkte bara säga det! Hej,



Skulle ha fixat en annan sak idag också.. Vet inte om jag vågar se det ens.. inte under de här omständigheterna. Känner mig rätt ensam i det.. Hur kul är det på en skala? ...... ungefär så kul.   Tack för "stödet"..... :/







Va det något du missade???

Sluta lägg dig i mitt liv! Kommentera inte för jag kan ta reda på vem du är. Ip,nummer du vet? Hört talas om det din idiot? Jag är trött på dig, och alla andra som tror att ni vet minsta lilla om mitt liv. Stick och skaffa er ett eget. Ni är patetiska och små i mina och många många andras ögon då jag redan nu kan räkna ut vem det är som kommenterar osv. Sjukligt att ni/du inte kan låta folk vara ifred! Har du/ni sånt jävla problem att låta mig va, SÖK HJÄLP, innan jag gör det åt er.

Kul när folk inte har annat för sig än att läsa och kommentera min blogg? Finns det inget vettigt att skriva så kan dom knipa käft också. Men dom har väl inte kommit ur fjortisstadiet, för vilken jävla normal människa beter sig såhär?





Shh be quiet, you might piss somebody off.

Like me motherfucker, you've been at it for too long!!!!!!!!!!


Jag är förbannat trött men går ju fan inte att sooova.
Nu kom min underbara katt och gosade lite. Hon vill väl att jag ska lägga mig ner igen så hon kan krypa under täcket och lägga sig på min arm. Min babe det. Vad skulle jag göra utan mina bebisar? Skulle bli tomt här. Ingen som kommer och möter en i dörren när man kommer hem och "pratar" som två små tokar. Hur underbara som hellst!

Come back to me, it's almost easy.....

Men faaaan sov människa!!! Godnatt!




Trött trött trött.

Ont i huvet har jag. Det är ju inte alltid så roligt om man säger så. När man ligger hemma i sängen och man vill bara dö ungefär, nej men somna och sen vakna med ett leende för att huvudvärken är borta. Ja det kan jag ju glömma. Just nu iaf och tidigare idag också. Kunde inte somna förut så fick gå runt med huvudvärk. Nu kan jag inte heller somna. Har mycket i huvudet just nu. Men jag hoppas allt löser sig. Vet inte vad jag ska göra annars? :S jaja, märks med tiden.

Vore det inte skönt med en resa? Resa bort någonstans med en kompis (el. dig Krikke) och bara slappna av. Sola, shoppa, äta gott och ha mysigt. Jag skulle göra mycket för att få göra det med en viss person (krikke). Jag skulle stormtrivas och ha jätteroligt tror jag. Men men. Kanske i framtiden? vem vet. Skulle va skönt med en resa iaf. Komma bort och rensa huvudet lite.

Jag har segat som bara den med 21 jump street. Kommer få börja om snart med säsong 1. Hade kunnat va klar med trean för längesen men drygar mig. Sett att det ska finnas en säsong 4 också. Den vet jag dock inte vart jag kan få tag på. Någon som kanske vet exakt vart man kan få tag på den? Vill beställa hem den. Allt med J. Depp ska va orginal! Jajjemen. Haha, jag har en liten jack sparrow leksak som jag fick av Kristoffer en gång. Jättesöt är den ;) Jag ville inte bryta förpackningen men krikke ville se vad den kunde göra för saker :P När jag tog studenten fick jag bl.a. ett paket och ett kort av mammas jobbarkompis Helena. Det som va mest fokus på va ju kortet, även om presenten va urgullig. Men det jag ville komma fram till va att t.o.m hon vet hur mycket jag gillar Johnny Depp som skådis så hon hade köpt ett J. Depp kort ist för ngt student lr grattis kort, tyckte jag va lite gulligt och på något sätt mer personligt. Vill ta studenten igen!







Kan man vara en mindre människa?

Ja det gick tydligen. Skit efter skit och mer kommer därtill. Saker som inte är som folk tror och får för sig. Saker går sönder och man drabbas hårdare och hårader. För att göra det klart har jag alla bevis på min sida. När till och med en person vid namna mamma för mig, kan styrka vissa saker. Då går det nog i bakslag för andra personer som påstår annat. Hur som hellst så skulle jag väl kunna säga att jag lärt mig en läxa ändå bland all smörja. Fast denna så kallade läxa ska egentligen inte behöva komma, men jag tar och jag lär mig.

Efter allt bråk idag tror jag att jag hittat mig själv mer än tidigare. Jag ser allt tydligare hur jag vill ha saker och ting. Jag ser även att tydlighet är något viktigare än man tror. Att folk inte förstår ibland kan man väl förstå, men ibland tycker man att vissa är trögfattade då namn har nämnts så mycket tidigare. Hur som hellst när man ser bokstaven K, betyder det att jag skriver om Kristoffer, alltså krikke. Sen att andra människor gillar det eller ej är inte upp till mig.

Låt mig bara säga såhär, Kristoffer har mitt hjärta och det är bekräftat. Både med namn och känslor.





GRATTIS ELLEN TILL KÖRKORTET!

Jaa nu har smulan äntligen tagit sitt körkort :D Sååå skönt för henne, och mig ;) Haha, nejdå. men fan va kul för dig gumman! GRATTIS!







Så kan du ge mig lite mer!

Nu sitter jag och snackar med Lina på msn. Vet inte riktigt vad hon pratar om just nu men blir säkert bra :P haha Jo hon snackade om min msn bild. haha, Mitt i ett samtal kommer det "FAN VILKEN SNYGG BIIIIILD!!!" Inte så lätt att fatta när man snackat ett tag och man tycker att man borde sett den tidigare :P haha. Har iaf en bild från senaste fotograferingen med Bago. Nu sjunger vi lite hallelujah. Haha. nej usch är övertrött. ska nog fixa mat nu och duscha. MMMMMM.. :P

Lycka till ellen. Hoppas du fixar detta nu! :)

Nu väntar vi med spänning.








But baby don't cry, you had my heart!

Har iaf haft en bra dag idag, och den kommer fortsätta bra med om jag får gissa rätt. Man vill ju ha hit sin favvo Lina. Och på torsdag är sista dagen för Elena i KD. Min älskling, mitt offer! Kommer sakna väldigt mycket! 

NU då:
 Kom hem från vålberg för någon timme sen. Har varit skönt att vara där. Avslappnande på något sätt. Igår när jag kom dit käkade jag tacos med "mamma" och "pappa", hur mys och trevligt som hellst :) Sen kom lillen in men fick äta själv för jag hjälpte mammsen med deras bingolotter. Som inte va så speciellt intressanta för dom ändå. Nina sa, "ääh vi rättar dom någon dag". Roliga dom :) Haft en mysig natt med tv, chips och gosi. Det gillar jag det :)

Nej nu ska jag faktiskt laga mat, tjock som jag är. Eller laga och laga, in med en "krikke-pizza" i ugnen :D Har min lilla äta mycket mat period nu. Eller så mycket äter jag väl inte, men ofta :P Men men sånt är livet!











Dagar som går.

Va ett litet tag sedan jag bloggade. Har varit lite nu. Allt ifrån, videoinspelning, fotografering (som ni kanske sett längre ner på sidan), spelningar, träningar, dansande Linda och Iza på nätterna :P haha jaa, till lugna och mysiga filmkvällar med K. Videon är klar om ca 2 veckor, exakta datum när den ska släppas med nya låten vet jag ej ännu. Men vi hoppas på mitten av Maj. Kommer nog bli ganska kul att se den här videon. Då det är lite humor i den. Visst hade den förra också om folk förstod det? Men denna, haha aah jag kommer skratta :P

Igår på spelningen va K med. Det tyckte jag va roligt. Det kom fram folk och skulle snacka och K snackade på med dom ist. Eller ja, han svarade på deras frågor med roliga svar :P Sen hade vi rätt kul när vi väntade på att få dra. Folk är så roliga när de står på dansgolvet fulla och ska dansa. Jag va ju typ nykter igår. Drack knappt två öl. Och det va skönt :) Somnade gött i Ks knä på v'gen hem. Haha. Christian blev helt förbluffande och frågade om jag va vaken. Jag vaknade till och frågade vad det va han ville berätta. Han undrade hur det gick till att han åkte i 140-150 på en 90 väg och blir omkörd av polisen, men inte stannad? Jadu.. Hade det vart jag som kört hade dom lätt stannat mig med min tur :P Haha nej jag har faktiskt haft mitt körkort i snart 3 år, prickfritt. Jag har inte ens fått en P-bot. Tycker jag är bra. Klarat mig undan bra ändå. Men men..

Möte? Jaa.. Sen blir det träning och ikväll blir det nog film i vålberg då. Gött det ändå, trivs där. Gör jag hemma också men det är mitt andra hem där ett hus i vålberg ;P Har ju pappa i vålberg också så jag har väl ett till hem där typ :P Men men nog om det. Bilder från partybåten osv osv kommer upp inom ngr dagar. Tror inte det fanns så mycket roliga bilder. Hah, jo mig i lugg. Lebb lugg som K säger :P

Tack för en sjukt rolig och mysig fredag mina vänner! Jag hade jättetrevligt här hemma med er :D






Natten är ung men inte så ung för mig som ska upp.

ja imorgon ska man upp. Ska åka bort över en dag. Kan jag behöva. Skönt o komma ut lite på havet. Men är tillbaka på torsdag igen. Kul när jag pratade med Josefin om det förut så sa jag att jag skulle ringa henne imorgon och ge henne massa kärlek och så, för man vet ju aldirg vad som kan hända, haha. Då kläcker sötisen "vadå finns det hajar i vattnet?" haha, som att jag helt plötsligt skulle hoppa av båten :P hahaha! Så knäpp hon :)

Har även sett bilder från fotograferingen som vi hade i söndags. Bilderna kommer bli coola faktiskt. Tycker jag iaf. Har några på datorn men lägger inte upp förens allt är klart. Men ni kan få ett smakprov på vår roliga och kalla dag. Det va svinkallt åt mig när vi fotade utomhus. Jag skakade som ett as. Eller va säger du Ellen? :P Dåå va det synd om mig :P

(klaga-ej-iloveu)




Jag är trött trött trött..

Fattar inte varför jag är så trött om dagarna. har ju blivit bättre med att gå upp o så. Okej somnar väl inte så jättetidigt på nätterna men är tröttare än vanligt om dagarna. Mår konstigt och blää.. Sen att vissa saker suger kraft ur en är inte så kul heller men. Har så jävla ont i min hand från igår. Skulle låtsas slå till min bror. Och när vi testat ett par ggr så råkade jag dra till som fan och träffade ngt så har bajsont i handen :P Men men går väl över som allt annat. Lr?

Just nu sitter jag och snackar med J och E på msn. Det är mysigt. Dock har jag och J kommit in på ett konstigt och fult ämne :P Haha. Men men så kan det gå. Snackade även en stund med K förut. Hur ska detta sluta kan man ju fundera över. men men blir säkert bra. Eller va tror du vännen? Från vänner till frukt, Börjar bli gött sugen på fruktsallad och vispad grädde., Fan va gott :) Ska nog ordna det tror ja. Måste ringa Linda och Josefin imorgon också. Rutin det om jag ska åka bort. Måste berätta va mycket jag älskar dom :P haha.  För det gör jag i massor!

E, jag tycker verkligen att du ska åka om du själv känner för det! Jag stöttar dig. Älskar dig offer.

Lina, vi ses snart. Saknar dig!




Om jag har ont i mina fötter..

Ja, höga skor är då inte att leka med. För att fatta mig kort så har jag och Ellen dansat på en fritidsgård. Vi har haft spelning alltså här i VIngåker. Va massa glada ungdommar på gården. Jag och Ellen valde som sagt lite höga skor tror ja. men fan det funkade ju. Och Jesper, jag va helt nykter. Har ej tagit en droppe så dää så! Imorgon ska vi åka till Katrineholm och bli fotade. Ska bli sjukt roligt! Nej, hopp i säng med mina onda fötter och Ellen står nu på schemat.



Vingåker - Katrineholm

Ja nu är jag i Vingåker hos Ellen pellen. Hur skönt som hellst o komma hit faktikst. Komma bort från Karlstad en stund. Imorgon ska vi till Katrineholm för fotografering. Ska bli hur kul som hellst. Jag och Ellen har vart två rätt snygga outfit. Ny stil och allt. Det kommer bli nice som fan tror ja :) Ellen såg skitnice ut i sin :D Imorgon kväll blir det hemfärd igen. Ska ju börja spel in videon kl 8.00 på måndag morgon. Ellen blir nog med till Karlstad kan jag tänka mig. Nej nu ska jag gå ut o ta en cigg o se vad Ellen sysslar med.

The old me, dead and gone, away!






You make me go grrrr...

Nu är jag hemma efter en liten tripp med Elena till Nöjesfabriken. Väl inne på Nöjes fick vi väl båda lite halvt panik över vad våra ögon fick se. Eller kanske ska säga vad vi inte fick se. haha. Men sen kom det fram att det redan va löst :) Och bra va väl det!

Fick ett roligt telefonsamtal förut med. Gillar man vettu. Jajjemen. Sen va Krikke och Tim här idag igen. Vi satte i en ring i krikkes näsa idag då. Gick bra men stackarn fick ont. Men så är det. Nu ska jag hoppa in i duschen. har ingen tid att förlora ;) Hah. Kväll med brudarna från jobbet. Ska ha lite aktiviteter osv. Kommer bli sjukt roligt o se oss göra bort oss. Men det bjuder vi ju pååååå..


Jag och Emelie på Påsk :)





Torsdagen är över.

Torsdagen har gått ut på att leka med Lina för det mesta.  Va på bio med mamma och mormor. Det va trevligt. Vi såg Män som hatar kvinnor. Den va riktigt bra, se den! Innan bion va Krikke och Tim hemma hos mig. Skulle pierca dom. Det kom vi på när dom kom, så det va bara för Tim och åka och köpa ringar till honom och Krikke. Jag och Krikke va kvar hemma hos mig. Tog en cigg och snackade lite. Va skönt. Men blev lite kallt på ballkongen efter ett tag :P Dom fick sina piercingar iaf och imorgon vid tolv tiden kommer Krikke hit igen. Ska pierca han i näsan. Igen. Gjort det tidigare men han har tagit ur nästan alla sina piercingar, så nu blir den gjord igen. Va iaf och hämtade Elena och Lina efter bion. Åkte hem till Elena och myste en stund. Sen tog jag och Lina oss en liten drickkväll. Blev lugnt ändå men alltid kul att vara med Lina. Synd att inte Elena orkade mer. Men stackarn är ju sjuk så det va bäst att hon fick ligga hemma och vila sig lite.

Kul att du ringde förut :) Kunde snacka lite iaf. Lyssnade sedan på den nya låten. Alltid lite skrämmande att höra de första gångerna när man spelat in något nytt. Jag lät som en annan människa. Sjunger på ett helt annat sätt nu så inte så konstigt. Men det känns ganska bra tycker ja. Fick massa beröm att min röst utvecklats mycket sen första gången jag spelade in med Martin och Jimmy på Silverroom.  Känner själv också att jag kan göra så mycket mer med rösten nu. Även om långt från allt visas i nya låten. Videoinspelning månd- tisd. Ska bli kul. Neeeeeeeeeej, sova kanske?

We miss each other.. don't you think?





En underbar dag!

Idag har det varit ett underbart väder ute, underbart sällskap med mina underbara tjejer Lina och Elena. Först åkte jag med mamma och hämtade ut min jacka. Den va fin och mysig. Mjuk va den :P Måste dock sy in den lite. XS va lite för stort och XS va det minsta Chicky hade. Men jag gillar den :) Jag fortsatte min dag ner till bergvik där jag mötte upp brudarna. Gick runt och tittade lite, men vårt sökande blev väl inte det mest lyckade va tjejer? ;) haha Men ni såg ju iaf! Vi sprang in på Scorett. Skor som vi gillar hittade vi självklart skor vi ville ha. Fortsatte in på Bergqvist skor där jag hitta 2-3 till par jag vill ha. Skor har blivit lite av en fara men jag är inlove i ett par sandaler på scorett och ett par på Bergqvist. Hittade även höga som va väldigt snygga. Hur som hellst så fortsatte vi oss ut igen i solen. Sedan drog vi till stan, E och L ville ju ha mat i magen. En stund efter med lite fix med byxor och sånt så drog Elena, så jag och Lina tog oss en tur med bilen. Inte så liten. Åkte runt som bara den. Drog förbi hagahallen och köpte godis, chips och dricka, satte oss vid Mariebergskogen. Skrattade och jaa.. Mobilerna va i högsta hugg. Gissa om jag blev glad för en sak :) Blev helt upp över öronen. Eller hur Lina? ;) haha Hände något sjukt, men kul! Efter mycket åk blev det lite mat hemma hos mig sen drog vi till några kompisar och såg på film. äcklig. Vi såg inte klart hela, pallade inte så vi drog hem så jag va väl hemma vid halv tre tiden ungefär. Fastnade ju vid datorn när vi va hemma innan och åt mat. Kunde verkligen inte slita mig :) Har som sagt varit en helt underbar dag! Tack Elena och framförallt Lina som jag tillbringat hela min dag med. Vi ses imorgon brudar!

Imorgon ska jag på bio med mammsen. Ska nog se Män som hatar kvinnor. Skulle ha träffat Malin också men hade ju totalt glömt bort att jag hade planerat osv. Får prata med M och se om vi kan ses nästa vecka ist. På kvällen va det ju även planerat en myskväll tror ja. Som Lina sa.. Vad ska vi annars göra när vi avklarat allt idag ungefär? :P Haha. Ni är ju bara för underbara. Men blää jag ville träffa Malin. Va ju aaas längesen. Men som sagt får styra upp det där! Hon bor ju inte långt bort om man säger så, så det är lugnt :P Från det ena till det andra tror jag min pappa kommer hem från Thailand imorgon också. Inte för att vi ses så ofta men skönt att han kommer hem ändå.  Nej nu är kl ganska mycket. Hoppas på att inte drömma mardrömmar som jag gjorde inatt.

How you making me feel..
Naaaajt.





So what? I'm still a rockstar!

Nej det är jag väl inte direkt. Men jag har rockat loss i studion idag. Det va väldigt roligt. Va bara Martin vi jobbade med idag. Jimmy vet jag inte riktigt vart han va. Dom hade delat upp lite arbete, så idag fick vi icke träffa honom. Men det va kul att träffa och jobba med Martin igen. Har så kul med dom grabbarna. Ellen va lite skeptisk idag. Men hon va så duktig så :) Jag hade askul, men i det rummet micken är i.. Ja vad ska man säga. Bastu? Det är iaf väldigt varmt. Speciellt när man stått där ett tag och dansar loss, fular sig, skrattar och har roligt, för att sen bli seriös och ge gärnet. Det blir hot vill jag lova. Just like you. Men jag fick även veta idag att Martin blev ju pappa i slutet av förra året :) Grattis Martin! Sååå kul för dig :) Hans dotter va hur söt som hellst. Kul för dom tycker jag. Fick lite roligt sällskap på tåget hem förut också, via datorn :) Gillar jag! Tack J. Så tråkigt när man åker själv. Iaf när man är rastlös. Blääää..

Usch nu blev jag hungrig :O Ta en nattsmörgås kanske? :) Har riktigt gott bröd i skafferiet och den där riktigt krämiga osten. Yammi. Nej det får bli det bannemej :) Va längesen jag kollade på 21 Jump Street också. Får kanske bli ett avsnitt innan jag går och lägger mig. Kan ju ändå inte sova. Drygt det. Åh, imorgon ska jag till tandläkaren. Kolla det jag har i munnen. Kan ju va bra. Gött när man går där ifrån iaf. Men jag hatar verkligen att gå dit. Fobi typ. Förr kunde jag stå utanför med gråten i halsen och ha världens ångest. Nu har jag väl inte gråten i halsen för det lönar sig inte. Måste ju ändå dit. Men ångesten.. jo den finns kvar.

Jag hoppas du mr.., mår bättre snart..
Allt kommer ordna sig för dig ska du se.


ELENA! Dags att leka nu tror jag! Puss min älsk.



Bulgarien 08, med min gos Elena.








smoooookey, with some more..

Hittade en gammal låt som ingen kan förneka är jävligt skön! Vet inte när jag hörde den första gången men va längesen men fy fan va jag tycker den är skön i refr. Go då ;P Lyssna så får ni se. Afroman - Colt 45, ffs! Nu är det dags att fixa litte och dra när man kan. Yes ..







INME - Nostalgi så in i benet som det bara går. Bättre rubrik gick inte att komma på kl 04.45

Ja nu hittade jag massa gammalt i bloggen. Blev lite glad faktiskt när jag hittade massa kul.
Saknade stunder absolut.. Ja alla möjliga olika nostalgi moooments. När jag och malin va hos polly och festade förra året, så kom krikke o massa folk dit efter ett bra tag och sen blev det hem till krikke mitt i allt. Fast Malin sov någon annanstans. Sen dagen efter drog vi till mig och va helt döda. Om man vet allt vi gjorde den kvällen och absolut allt som hände på natten så fattar man varför och hur döda vi var :P haha.

Nu sitter man i sängen och är pissed för att man inte kan sova. Funderar på att ta en macka eller något. Men är inte hungrig för fem öre men är väldigt sugen på något. Men jobbigt o springa ut till köket o krångla. men det skulle vara gott ändå. En liten macka med ooost. Blä nej sluttjatat om det. Nu får det faktikst bli att stänga av datorn. Vill sova för imorgon väntar roliga saker. Detta sker på min tycka om lista:

1. Ska hämta ut min skinnjacka som snart varit här i 1 vecka. (missade att man fick avin på mail :s )
2. Kolla brillor på Åhléns, (då Jossan har ett par riktigt heta där ifrån).
3. Springa i stan och leta kläder till musikvideon.
4. 14.20 går tåget till Norrköping. Studio time.
5. Dra med datorn och hoppas på att få en förklaring från J, haha


Hittade en sak i min blogg btw som fick mig att skratta endel. Tänkte tillbaka och föll tillbaka i samma skratt som då. Herregud säger jag bara :P På den tiden va det ju skitroligt. Eller hur Lill Pamela? :) haha:
"I torsdags när jag jobbade så va lill pamela med mig och höll mig sällskap. Snällt. Höll dock på o dö av skratt så jag fick gå bak i ett rum och jag la mig på golvet och höll på o skratta ihjäl mig typ. tårarna sprutade. Ah fy fan va jag skrattade. Linda ringde, lr nej jag ringde henne och hon frågade vad som va fel på mig och typ skrattade åt mig. Hon förstod inte det roliga men jag bröt ihop. "han kommer skita ihjäl sig" pamela skulle ha sagt: han kommer skratta ihjäl sig. Låter inge kul men hade ni vart med hade ni fattat exakt vad jag menar och vad jag tyckte va så kul. Ah dog gjorde jag iaf."

Nej nu är min kl 05.20. åååh... Sova?







Känns bra att du finns i mitt liv faktiskt.

Ja det känns bra att ha en viss person i mitt liv. Får mig att skratta och le, det gillar jag. Även dagar som den här har personen fått fram leende. Tack! Kollar faktiskt på Harry Potter jag. Den är faktiskt bra. Nu la jag nyss på och fick veta information om att det är video inspelning i Karlstad den 20:e. Inspelning av nya singeln sker imorgon kl 17.oo i Norrköping. Ska bli riktigt kul och skönt att stå i studion igen. Skönt det. Och att få vara med min Ellen. Saknar henne såååå mycket ibalnd. Gytt gytt.

Sitter nu och kollar runt på internet efter lite coola kläder till musikvideon. Hittade ganska slampiga kläder. Det är ju inte det vi är ute efter men man kollar på mycket sånna sidor med "vågade" kläder Ska blanda ganska udda-coola kläder med lite annat. Kommer bli såå kul. Va ju tänkt att videon skulle bli i Göteborg men blev ändrat och det kan vara skänt att ha den i Karlstad så man har nära till sängen när man blir trött.

Vilket klick. Som ketchupen på korven vet ni. Ja nu längtar man ju tills man får ha en helg med sällskap och kanske ledighet också. Men funkar att jobba med. Men vet inte om det är så att man har samma tankar men mina tankar gick igår från att vara rolig och allt till klick. Det är alltid kul det, hehe. Vi får välla se vad som händer eller vad man bestämmmmmer sig för o göra. Just nu ska jag fokusera på videon o det iaf. Tar resten sen. Öööhh.. Söka jobb nu och fixa lite på internet.  hej.




En text alla vet stämmer..

Till och med
du..

Take me
Back into the arms I love
Need me
Like you did before
Touch me once again
And remember when
There was no one that you wanted more

Don't go
You know you'll break my heart
She won't
Love you like I will
I'm the one who'll stay
When she walks away
And you know I'll be standing here still

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one
Who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more

See me
As if you never knew
Hold me
So you can't let go
Just believe in me
I will make you see
All the things that your heart needs to know

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more

And some way
All the love that we had
Can be saved
Whatever it takes
We'll find a way

Believe in me
I will make you see
All the things that your heart needs to know

I'll be...
Waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
Can't you see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more, Oh









This gave me scars for life.. I don't want them..

Är de det här man förtjänar? Att kastas som en liten docka ner i ett stort vattenfall. Vatten kan man falla mjukt i men det kan även slå ihjäl en. Jag tror inte att det är så mjukt längre. Så många gånger som man hamnat där på en person bara. Hur släpper man något man så gärna ville se framåt med? Hur gör man det?? Är så trött på det här... Har spytt som en gris för att man mår dåligt. Orkar knappt gå upp ur sängen. Går till toan för att spy sen lägger jag mig igen. Kollade datorn och internet och jag blir bara mer och mer nere.. Hur tar man sig upp ur en sån här sak utan att behöva tappa allt på vägen? Hur kommer man över en människa som inte bara va en man älskade, utan även va en som man gav allt till? Känns som jag gett bort så mycket men inte fått något tillbaka. När man väl fick något togs det ifrån en.. Hoppas du är nöjd. Hoppas du tycker om att krossa någon totalt, för det är exakt vad du gjort.. Vill bara skrika och aahh... Vet inte! Åhhh,,, jag är så jävla förstörd, jag mår så äckligt jävla dåligt. hwdwuigbweuhbfvsyuhjfbgewuisjfbewjskb........... FUCK IT! DU HAR FÖRSTÖRT MIG!!! Kommer aldrig kunna bli som jag igen. Men man kanske ska bli som en viss människa ist. Total förändring. Från en som brydde sig och stöttade jämt oavsett vad eller vem det gällde, till att bli en fitta utan ryggrad och bara köra stenhårt på med att köra över folk. Skulle det vara bättre? Noll stöd, noll sympati. Fan för dig!



Vill bara somna och vakna upp en annan tid...





hjärnskakning?

Pang i backen av ett misstag (råkade bli fälld av min kära vän) och sen spy litte då. jajajaaaa. Lätt hjärnskakning tydligen. Mm tack för den :P Tur att man ska jobba ikväll. Sitter i kassan. Skönt.

Har ni varit med om människor som inte kan komma på egna ord utan måste ta efter? Det har jag. Haha sjuka damdidam säger jag bara. Allt ligger på dagisnivå. Till och med att jag skriver detta. "jag har känt henne sen jag va liten. Hon gör **** och hon är absolut bra på *** med många. Men hon är bara sur för att du träffat *** därför hon beter sig så omoget". Hmm kan inte människor bara låta andra vara? SLÄPPA SAKER! Varför typ "utnyttja" gamla kompisar, bli vän med folk man hatar :S osv för att synas och sen för att tro att en annan ska ens bry sig? :S Man skulle ju kunna säga att jag lägger mig i och bryr mig nu men ärligt. Folk 20+ iaf. Inte dags att växa ifrån dagisnivån och börja på iaf högstadiet? Är ju så man skämms. USCH!!!


Nej nu är K klar i duschen. Blir kanske med han hem till föräldrarna en sväng. Träffat dom mycket den senaste tidenl. Det gillar jag :) Men men määäärks.





When you grow up..

Ska jag rita ett kors i himlen, köpa dig en bukett rosor och ge dig en gratis resa till mars.  Nej, Johanna skulle ju styra upp massa av det där ;) Haha. Lite kul ändå. Ellen min babe, du är fan något av det finaste. Älskar ditt sätt så ujujuj :D

Nu måste jag ju bara säga.. YOU MAKE ME FEEL MMMMMMM :D
Grr nej nu måste jag åka och hämta Josefin. Hon och jag ska åka till Shippe. Ska dit och råna han på lite saker. Nej men kolla bilen och lite sånt. Sen ikväll blir det nog faktiskt utgång. Förmodligen. Jaaajaajaaa. Med Lina, elena o co. Ellen? Hoppas!


"Pöss da"




Hockey, Färjestad tar guld?

Ja det kan vi hoppas! just nu står det 1-0 till Färjestad! Fortsätt kämpa grabbar så tar ni hem guldet ikväll! Hört att det ska bli ett väldans ståhej istan om de vinner. Värt att åka ner kanske?

NOLL ORK, blääää!!!!!!!!!


You're making me insane. All I can say is..

You never realized, that you're the one drowning in the water.  Väntar på att ellen ska höra av sig! Vill veta nu nu nu! (och nu fick jag veta.. Hon missade tiden. Typiskt) Inatt va det mysigt mysigt. Gosade ner mig i sängen med mina underbara katter. Ett tag iaf. Vaknade vid 11 att mitt alarm ringde, men somnade om snabbt. Nu har jag blivit lite igen det där med maten. Är inge hungrig. Va knappt hungrig igår när jag och krikke käkade heller. Men men något måste man ju få i magen.

Ikväll är det hockey, som jag hellst skulle vilja se i vålberg. Men men, märks vart och med vem jag tittar. Hoppas verkligen Färjestad tar HV ikväll. Guldet ska hem :D

Har inget  skriva.. Är helt tom på ord just nu. Skulle vilja vräka ur mig mycket men sjunker inte till deras nivå. Säger jag inget, har jag inget sagt. Räcker nästan med att jag vet hur det är och egentligen är. En sak bara, "den" kanske inte inser vad du håller på med, men jag är inte blind och absolut inte dum i huvet när det gäller detta. Glöm inte det.  Sy***t, du hade ngt att säga va? OJOJOJ. hejdå.


Sängen väntar!

Idag har det varit en riktigt jobbig sakna-ellen dag! Saknar min brud massa. Har sjukt kul med henne och hon finns alltid där. Har dock sjukt dåligt samvete när jag inte kunde finnas tillräckligt mycket för henne. Det fanns en sak emellan som jag verkligen inte kunde ändra på. Men tur va så kom johanna in och gav henne en andra hand (då jag gav den ena) hehe ja ni förstår säkert hur jag menar. Hur som hellst så längtar jag tills Ellen och jag hittar på nya hyss, står i studion eller bara pratar om allt och ingenting. Hon betyder mycket för mig den där bruden!

Va iväg och träffa Josefine förut också efter att vi hade vårat nostalgi samtal. Det va skönt! Den token saknar jag med. Men henne kan man springa till jämt om det är så :) Ska börja springa dit lite mer så får jag även träffa min saknade och älskade Linda!

Nej, som jag skrev på rubriken.. Sängen väntar!






Josefin Karlsson min lilla pingla!

Josefin ringde för en stund sen i gapskratt! Jag skrattade tillbaka och undrade vad hon skrattade åt. Hon hade då hittat en låda med massa saker från vår tid på gruvlyckan (högstadiet). Hon läste upp allt från framtidsplaner till historier vi skrivit. Jag och Josefin har tydligen ett metalband och tjänar jäääävligt mycket pengar ;) hahah. Fan va kul det är att läsa sånt gammalt. Jag menar, jag hittade en bok för ett tag sen jag och jossan skrivit i om ljusmagi. Att vi inte skrattade så vi kissade på oss då är otroligt :P haha. En sak josefin läste upp va så kul för vi skulle även ha startat en bar tydligen med Becca och tjänat sååå bra pengar.. men vi fick bara ut 16 efter skatt? hmm.. Inte så mycket va :P Haha. Man va allt rolig när man va mindre! Så för att få in mer nostalgi blir det bannimej en Manson låt på detta som vi lyssnade på mycket när vi va 13.. Ja även idag!  Jag älskar dig min gosesmula! skratta åt mig och mitt röda ansikte när jag kom sent första dagen, men ditt ansikte är nog oslagbart när du drog in hundbajs i klassrummet :D haha!









Tack goding för byxorna :)

Fått ljusa jeans av babe!
Hur sköna som hellst. Ljusa och fräscha. Har ju inga ljusa jeans heller så det blev ju jättebra :)











Sluta blåsa!

Det är så jobbigt när det blåser och det är kallt. Skulle va mycket skönare ute om det kunde sluta blåsa.
Idag ska babe köpa skor till mig :D Snäll och go min prins! Vill att min skinnjacka ska komma med men den verkar lysa med sin frånvaro. Än så länge. Kommer bli hur bra som hellst när den kommer. Blev kär i den jackan bannemej (med e. nöjd? :P)

Har fortfarande ont i halsen men känns lite bättre iaf och det är skönt. Palla halsont. På tal om ingenting så är jag ledig på fredag! SKÖNT det ska bli. Visst är ledig typ jämt men ska bli skönt att vara ledig en fredag. Se vad man ska hitta på då! Nej nu ska jag greja med håret lite och dra upp smulen ur sängen.

Btw.. Hur kan man gå runt och snacka skit om personer till sin kompis/kompisar och sen höra av sig till den/dom och va trevlig och tro själv att det ska gå igenom? Hur kan denna människa göra saker i dåligt syfte,  för att sen igen höra av sig och tro att det ska vara som vanligt? Folk som gillar och nästan lever på att förstöra verkar bara tänka A men inte B. Inte så värst smarta..


Jag och johanna på kalas i torsdags :P


Baaaabbbbbyyyy !




jobb, halsont och mysig natt.

Ja igår och i fredags jobbade jag. I fredags hade jag ont i huvet så det va inge kul + halsont. Igår hade jag halsont + hosta. Inge roligt detta. Det gick bra på jobbet o så iaf förutom att vissa har ju noll koll på fyllan och när man försöker berätta för dom hur det är så vägrar de lyssna. Jag som jobbar vet ju oftast hur det är och inte, men icke.. De vägrar lyssna. Skäms på er!

Efter jobbet både i fredags och lördags åkte jag till babe och mysade ner mig.
Gjorde jag även i torsdags efter en kväll med Johanna och co. (bilder på det kommer senare ikväll)  Men då höll mitt huvud på att sprängas. Hade fruktansvärt ont när jag kom hem till babe. Men han tog hand om mig så efter ett tag gick värken över. Inatt iaf efter att vi kom hit så kollade vi på någon norsk film. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Haha alltså fattar inte va det gick ut på egentligen. Fanns väl inget mer budskap än att det va en riktigt kåt norsk som satt i sin lägenhet och kollade porrfilm, ritade serier eller va med sin knäppa kompis. Tills då en dag när en tjej från sverige flyttade in. Fast det fortsatte i samma visa förutom att det blev lite mer fest och tjaffs. Filmen är då inget jag rekomenderar iaf. Kan bli svårt också då jag missat helt vad den hette? hmm..

Min hals dödar mig + att jag hostar.
Inge kul detta och ännu en träning blir borttagen från mitt schema.. INGE BRA! Men ska åka dit sen med ett kort på mig. Måste in för licenserna. Längtar till SM nu :)

Nu
ska jag försöka få upp snosen ur sängen. Han är lite halvseg idag bannimej.




Dance fucker dance!

Show me how to lie
You're getting better all the time
And turning all against the one
Is an art that's hard to teach
Another clever word
Sets off an unsuspecting herd
And as you get back into line
A mob jumps to their feet

Now dance, fucker, dance
Man, he never had a chance
And no one even knew
It was really only you

And now you steal away
Take him out today
Nice work you did
You're gonna go far, kid

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Slowly out of line
And drifting closer in your sights
So play it out I'm wide awake
It's a scene about me
There's something in your way
And now someone is gonna pay
And if you can't get what you want
Well it's all because of me

Now dance, fucker, dance
Man, I never had a chance
And no one even knew
It was really only you

And now you'll lead the way
Show the light of day
Nice work you did
You're gonna go far, kid
Trust, deceived!

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Now dance, fucker, dance
He never had a chance
And no one even knew
It was really only you

So dance, fucker, dance
I never had a chance
It was really only you

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Clever alibis
Lord of the flies
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives





Kl 7 blev det i bilen till sthlm utan någon sömn alls natten innan..

Jaa.. När klockan va runt 5 på morgonen där så kom K och jag på att han skulle följa med till sthlm. Så iväntan på att han skulle komma hit så höll jag mig vaken för att gå ner och öppna porten. När han väl kom kunde jag inte sova. La oss i sängen och glodde på tv bara. När jag väl gick upp och mamma satte igång hårblåsen, då somnade smulen en stund. Bästa han vet att sova till hårblåsljudet ;) hehe. Väl åkte vi iväg strax efter sju. Trötta som små as va vi :P Vi somnade aldrig påvägen till sthlm dock. Utan satt mest och snackade och skrattade. "där kommer det en husbil, men inte är det något hus i den bilen inte" haha, krikke sa något som lät väldigt dumt så drog jag samma sak fast med en husbil. Jaa, det kom en milkobil eller liknande. Eller rättaresagt en vanlig bil med sån reklam på. Så kläcker sötungen "tror du det finns mjölk i milkobilen?" så va jag tvungen att driva lite om det (inte för att han va speciellt seriös med sin kommentar) Men vi hade kul iaf. "Dansken är här!!" Haha, ja herregud. Tog lite kort.. roliga kort! Krikke tog dock bort några. Men men så är det.

Konstigt nog så shoppade jag inte så mycket i sthlm. Men innan vi ens kom till affärerna tog K med mig ut på en liten prommenad bland sthlms husen :P Gick en liten omväg men det va mysigt. Väl vid drottninggatan mötte vi mamma och mormor igen.. Dags för shopping. Blev lite töjgrejer till öronen, tunnlar, en tröja, en väska och ett linne. Tror inte det blev något mer. Jag och K gick mest själva och vi va ju så trötta också, plus att krikkes ben höll på att gå av. Haha! Vi gick in i en affär och hittade världens gulligaste kläder. Tror vi båda blev väldigt kära i dom. Sen sa han världens gulligaste sak. Vilket jag hoppas att det ska bli. Vill inte ha det på något annat sätt :) "nooomean?" :D cutipie!

Efter att ha shoppat begav vi oss till ett fik med min kära kusin Paul som bor i sthlm. Va jättekul att träffa han igen. Jag och K ville fort till bilen sen då vi va jättetrötta vid det här laget. In i Pauls lägenhet en snabbis sen in ibilen och pang sov vi. Sov jätteskönt i Ks knä med min nyinköpta tröja som kudde. När vi vaknade upp i örebro bytte vi så han fick sova i mitt knä ist. Väl hemma vandrar vi in som två zombies, och lika snabbt ut igen för att åka till max och käka mat. Fy fan va trött jag va. Sen hem igen och aah va jag hörde min säng skrika mitt namn. Men blev allt mer pigg ändå påvägen hem från max. Så hem, sängen, film och mys blev :) Efter filmen och lite mys slocknade vi. Skönt!

Det va kul igår! nu ska jag fixa iordning lite här sen blir det träning :)

VI SÅG KÖPING! ;P


     




RSS 2.0