jobb, halsont och mysig natt.

Ja igår och i fredags jobbade jag. I fredags hade jag ont i huvet så det va inge kul + halsont. Igår hade jag halsont + hosta. Inge roligt detta. Det gick bra på jobbet o så iaf förutom att vissa har ju noll koll på fyllan och när man försöker berätta för dom hur det är så vägrar de lyssna. Jag som jobbar vet ju oftast hur det är och inte, men icke.. De vägrar lyssna. Skäms på er!

Efter jobbet både i fredags och lördags åkte jag till babe och mysade ner mig.
Gjorde jag även i torsdags efter en kväll med Johanna och co. (bilder på det kommer senare ikväll)  Men då höll mitt huvud på att sprängas. Hade fruktansvärt ont när jag kom hem till babe. Men han tog hand om mig så efter ett tag gick värken över. Inatt iaf efter att vi kom hit så kollade vi på någon norsk film. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Haha alltså fattar inte va det gick ut på egentligen. Fanns väl inget mer budskap än att det va en riktigt kåt norsk som satt i sin lägenhet och kollade porrfilm, ritade serier eller va med sin knäppa kompis. Tills då en dag när en tjej från sverige flyttade in. Fast det fortsatte i samma visa förutom att det blev lite mer fest och tjaffs. Filmen är då inget jag rekomenderar iaf. Kan bli svårt också då jag missat helt vad den hette? hmm..

Min hals dödar mig + att jag hostar.
Inge kul detta och ännu en träning blir borttagen från mitt schema.. INGE BRA! Men ska åka dit sen med ett kort på mig. Måste in för licenserna. Längtar till SM nu :)

Nu
ska jag försöka få upp snosen ur sängen. Han är lite halvseg idag bannimej.




Kommentarer
Postat av: Anonym

fatso heter den filmen :)

2009-04-07 @ 13:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0