Trött som få

SUCK.. Varmt, kallt.. Vaaarmt, kallt!
Godnatt


You give me chills

Sitter i soffan och myser med Tyra. Sängen för henne nu strax med lite välling. Fick vara vaken längre idag för lite extra mys. Själv fryser jag som tusan.. Inlinda i en filt men ska strax ställa mig i en varm dusch. Vill inte ha feber nu.. Jäkla smygförkylning!

När Tyra somnat ska jag bara lägga mig i soffan med filten igen, kolla på någon tjejfilm och bara va.. Lite kämpig dag, men snart är dagen förbi. Göööött!


Att ha en blogg

Att jag har en blogg och skriver vad jag vill och när jag vill är väl min ensak? Att jag öppnar mig och mitt liv här gör det välkommet för er att läsa, men att döma mig? Att säga något om att man inte vill vara med sitt barn? Är jag ointelligent att jag inte skriver på en gång när vi här slut? Jag väljer väl själv vad jag ska skriva om? Vart ligger det ointelligenta i det? Och vart ligger det ointelligenta i att både jag och Kristoffer vill träffa vår dotter lika mycket??

Det finns verkligen folk till allt och himla skrattretande är det när de tycker sig vara och veta bättre än en själv som det faktiskt handlar om. Nåja, jag hoppas du som kommenterat, M, kan känna dig nöjd och att du fick ut något utav dina kommentarer och att du slipper va i den situationen jag är i, du skulle förmodligen inte kunna lösa det på ett vuxet sätt utan att hamna i kläm med pappan. För det du skrivit till mig är om den egoism du besitter, jag och Kristoffer tänker på Tyra's bästa. Och den min vän, den vet du inte ett skit om :)

Hej svejs.


Svar på kommentar

Fick frågan om hur man kan välja att INTE ha sitt barn varannan vecka. Först och främst, vad har du med saken att göra? Vet du hur vi dividerat osv? Nej inte ett piss. Ursäkta men blir irriterad när folk lägger näsan i på fel sätt. Jag vill inte vara utan min dotter en sekund men man måste ju dela upp det så hon får någon struktur, en rutin hon känner till och kan må bra av. Jag och Tyra's pappa har brutit upp, vi är två om henne. Antingen så va frågan väldigt dum med tanke på att du inte vet något om oss och att typ halva världen kör på samma rutin, eller så har jag missuppfattat och ber isf om ursäkt för mitt beteende. Men ärligt, formulera dig bättre om du vill ha ett mer vettigt svar än: Det är vår ensak, vårt barn och vi gör de regler som vi tror är bäst för Tyra. Jag grät massa när vi bestämde det för att jag trycker det är SÅ jobbigt, men ska Tyra åka runt som ett stycke mellan oss dag för dag då? Nej tack!

Hoppas du är nöjd med ditt svar. Med vänlig hälsning/ L.


Sons of anarchy i hjärtat

Haha ja jag är lika töntig som rubriken avslöjar. Älskar SOA, verkligen älskar det. Grabbarna känns som kompisar bara för att man är så inne i serien. Kollar om från säsong 1, för säkert 5e gången, trivs att Opie är med och njuter röven av mig att få vila ögonen på Jax. Charlie Hunnam, vilken man ;)

Nu ska jag fortsätta kolla en stund och sen blir det sängen. Upp imorgon för jobb 9.45 - 18.00, och imorgonkväll blir det super mycket mys med mitt lilla hjärta som ska vara hos sin pappa fredag till fredag. Ska träffa henne i veckan ändå för mitt mamma-hjärta orkar inte så länge. Buhu, inte utan min skrutt! <3 Men som sagt, lite mer SOA sen ska jag krypa ner brevid mitt lilla hjärta och sova!


Tonight i wanna show you off

Jag har blivit en Belieber, men bara med 2 låtar. Men jag fullkomligt älskar dom :p As long as you love me och Beauty and a beat


Mitt i natten

Sitter i min badrock i soffan och surplar i mig lite coca cola, på burk för att gå in på detaljer. Hmm.. Vilken kväll. Kom hem efter jobbet och la Tyra på en gång som somnade i bilen på vägen hem. Gav henne välling och gick ut i vardagsrummet. Gjorde mig lite mat och fortsatte sedan soffsittandet.. Blev endel , vad ska man säga, ah lite sms hit och dit som gjorde en typ neråt men löste sig. Nåja.. Efter lilla gropen tog jag tag i mig själv och la en ansiktsmask, ni vet en sådan man drar bort. Jävlar va ont det gör att rycka den där masken :p Men man blir så himla len efteråt så det är det värt :)

Ja, jag som ska bli lite nyttigare och försöka bli lite bättre på det här med att röra mig och dra ner på sockret.. Går sådär :p MEN jag har en plan, en plan som passar mig bra :) Ni får veta med
Tiden.

Nej, nu börjar jag bli trött som Attan, så sängen får bli. Ska bli gosit att krypa ber brevid min älskade Tyra! Godnatt på er!



Sötaste på länge!

Alva Alva Alva! Tusen tack för ditt fina mail och dina fina ord. Det va verkligen uppskattat att läsa och tycker det är jättekul att du ser mig som en förebild!

Hoppas du får en lika bra dag som jag kommer få nu :) KRAM


Köket

Kan visa en liten bild av köket eftersom jag idag fick hjälp att sätta tapeten idag. Är riktigt nöjd faktiskt med mina bruna rosor :)


Morgon

Det bästa med morgonen är när Tyra kommer tätt intill och ska kramas. Gosifis :)


Lördagkväll

Sitter i soffan med min underbara gos som är hemma igen :) ska göra lite kyckling och ris strax här så vi får i oss lite mat innan kvällssällskapet kommer. Martin och Kaisa kommer förbi på lite mys, trevligt tycker jag! :)

Ska se om jag faktiskt ska orka ta tag i att skruva ihop Tyra's byrå så hennes kläder får komma på plats, även mina ska jag lägga på plats imorgon har jag tänkt mig. Blir även mer fix, borrande osv imorgon, få upp saker på väggarna :)

Trivs så bra i min lägenhet :D


Nöjd tjej.


Väckarklockan

..är ställd på 8.00. Jobb 9.45 - 19.00 imorgon. Lång dag men brukar gå fort ändå :) imorgonkväll kommer min kära Nathalie till mig för mys och hår-fix :) Min snällaste jugge ;D

Men sängen väntar. Och Lina, jag skriver till dig privat imorgon ;D Godnatt alla!



Booom

Måste sova. Tyra ska till dagis vid 10 tiden imorgon redan. Jag ska försöka fixa massa här hemma innan jobbet imorgon.

Nej. Jag kom inte längre än sådär innan jag slumrade till. Sova sova sooova!!


Brände min pizza

Sitter i soffan och ska strax hoppa in i duschen.. Gjorde pizza till kvällsmat som jag såklart glömde och brände, men gick okej ;)

Skruvade aldrig ihop Tyra's byrå idag, ska försöka mig på det imorgon kväll efter att Tyra kommer hem, eftersom jag jobbar 12-18 imorgon så ska Krikke hämta Tyris på dagis.

Nej, duschen nu, sköööönt!


Det tar sig!

Hello you. Det börjar smått likna ett hem här hemma nu. Tyvärr med saker överallt men ändå.. Har bara en sak kvar att skruva ihop, förutom en byrå till sovrummet som inte är köpt ännu. Till helgen hoppas jag på att få upp hyllor och annat som ska upp/sättas fast i väggen. Ska även få upp tapeten i köket har jag tänkt mig! Vill få färdigt!! :)

Annars så jobbar jag, va iväg på möte idag mellan 8-9.40 så Linda passade Tyra, fruktansvärt snällt eftersom jag satt lite i klistret där. Ska tillbaka och jobba 3 timmar sen innan hem och lite plock väntar.

Kan skriva ikväll och berätta hur det går för mig ;) Ha en bra dag alla!


Things happen


Upptagen eller?

Ja här har det då varit tyst ett tag. Gör inte så mkt mer än att greja, jobba, umgås med fina vänner och gosa på Tyra. Trivs i nya lägenheten fruktansvärt bra. Så fort allt är klart så lovar jag er bilder på hur jag bor. Jag har förhoppningsvis fått klart allt om 2 veckor. Jobbar endel så hinner inte alltid greja :) men ska försöka få upp hyllor och tapet i köket till helgen, hoppas allt går som det ska då. Ska bli så gött när allt är färdig skruvat, borrat, uppsatt, framställt osv osv..

Nåja ska slänga mig i duschen och göra mig klar för 6 timmars jobb. Ikväll - mer fix och dolande! ;)


Kartonger

Just so lovely.. (bilden)
Nej, sängen får bli. Nu är jag trött.. Ta reda på detta imorgon, köpa sladd, flytta kartonger och senare jobba, härligt härligt!


IMORGON!!!

Imorgon är dagen då flyttlasset går. Ska bli så skönt att äntligen få komma in i lägenheten :) eller få, men nu har jag tid :) ska dit imorgon på förmiddagen och jämt göra en sista grej och ta ut allt papper och skit. Lite i sista sekund men jag har jobbat hela dagen, sovit dåligt osv.. Så sängen tidigt idag blir det ju. Tyra va helt slut idag så hon somnade 19.15, hon kommer ju vakna skittidigt imorgon hon, snuttan min :)

Nåja, flytten blir iaf imorgon och jag kunde inte vara mer nöjd över det :) weeo!!


Längtar!

ONSDAG,
snart snart Snaaaart!!


Ord..

Har inte så mycket ord att skriva ut, samtidigt som jag har 1000... Vill radera dagen, vill bara hamna i intet, bara för en liten stund!

Godnatt, sov så länge det går!
Halsjävel


Heja Bruno!

Awesome awesome awesoooome!!!


Men goo!!

Tusen tack för den fina kommentaren, och krama din flickvän från mig :)


Always late

And it's all because of you..


Slängt mig i sängen

Trött som jag är.. Blev lite sent i säng idag (som vanligt). Men de får bli ändring på det inom 2-3 veckor för då ska jag dra ner på det söta och in med lite träning och nyttigt i mitt liv. Har några omkring mig som ska peppa mig, vilket jag kommer att behöva! :p Självdisciplinen ligger väl på noll nu ungefär. Men jag kan för att jag vill!!

Men nu sängen, jobb väntar imorgon 11.00-18.00, weo :) Godnatt!


Hej läsare

Kommentarer, sent/tidigt inlägg. Tyra ville ha välling och jag passade på att kolla här. Har/är så upptagen med allt jämt att jag inte svarat på kommentarer ni skrivit. Några har varit om shopping och nu en fråga om vilket område jag ska bo på.

Jag lovar att sätta mig ner och svara på era frågor till var och en av er så fört jag kommit in i lägenheten och allt med internet och sånt är igång. Vill ni att jag gör ett inlägg med frågor och svar eller vill ni att jag går in i kommentarer och svarar er där? Finns de fler frågor så är det bara att ställa. Men nu ska jag sova igen. Godnatt :)


Hello monday


Repris

Placerad i soffan framför melodifestivalen som jag missade igår pga utgång med några av de absolut bästa. Lika roligt som alltid <3 Kvällen slutade sent men kom hem tillslut och hej va skönt det va att trilla i säng då.

Idag har jag spenderat mina bra, dåliga, sega, onda, glada timmar i lägenheten där Jimmy tapetserat mitt sovrum, fondväggen jag ska ha, eller rättare sagt som jag har där nu. Är så skönt, snart snart är de klart så förhoppningsvis börjar jag flytta saker på torsdag och sista nästa vecka. Bra bra!! Då blir det ju även Ikea och köpa allt som behövs hem också, riktigt kul!! :) Hur fondväggen blev får ni se när jag flyttat in och börjar få saker på plats, även lite andra bilder på boendet får ni se då! Spännande va? ;) haha

Nej, lite mer tv och sen i säng. Har fortfarande några timmar att ta igen efter dessa 3 dagar utan tillräckligt med sömn. Godnatt på er där ute, vart ni än må vara :)


Äntligen!

Sängen, täcket, kuddarna, pyjamasbyxor, linne..

Åh, nu ska jag sova gott!!


Jobb i massor

Som igår jobbar jag även dubbelpass idag. Så från H&M till Nöjes.. Hej hej jobbet!

Outfitoftheday..


RSS 2.0