Jaduu...

Lever fortfarande i lögner.. är ju tragiskt att man är blind ibland så man inte kan se bakåt och fatta att det är ngt som inte stämmer.  ahaha.. åååh. Orkar inte gå med massa lögner. Bara det jag känner. Varför ska jag ljuga för? Varför ska jag inte kunna säga exakt vad jag vill? "Du lovade mig linda. Snälla säg inget mer nu." vi kan ju tillägga "jag är en liten fitta som bara tänker på mig själv och tycker bara att jag ska ha det bra o kunna göra vad jag vill så snälla, du lovade mig att inte säga ngt. även fast jag har varit så äckligt dum i huvet mot dig så måste du hålla tyst för jag tänker bara på mig själv" Den kunde lika gärna sagt så ist. Jag är trött på att bevara lögner. Förstår du? Jag orkar inte med det längre. Usch. Nope, så om rätt person frågar mig ngt tänker jag inte ljuga mer. Är ju jobbigt för mig också.


Tråkigt förkyld är jag okså. Hade massa feber i natt när jag sov. Inte heller så kul. Ska ta lite alvedon och sen åka o köpa nässpray. Blääk, hatar att va förkyld. Ja blir så jäkla snurrig i huvet :P nej nu ska jag dra.

skriver mer imorgon...

Your love is a lie!!!!

JOOOORRRAAAAA!!!!!  Ditt svin.
 




I fall asleep by the telephone
It's two o'clock and I'm waiting up alone
Tell me where have you been
I Found a note with another name
You blow a kiss but it just don't feel the same
'Cause I can feel that your gone

I can't bite my tongue forever
While you try to play it cool
You can hide behind your stories
But don't take me for a fool


You can tell me that there's nobody else (but I feel it)
You can tell me that your home by yourself (but I see it)
You can look into my eyes and pretend all you want
But I know, I know
Your love is just a lie
It's nothing but a lie

You look so innocent
But the guilt in your voice gives you away
Yeah, you know what I mean (know what I mean)
How does it feel when you kiss when you know that I trust you?
And do you think about me when he fucks you?"
Could you be more obscene?

So don't try to say your sorry
Or try to make it right
Don't waste your breath because it's too late
It's too late

You can tell me that there's nobody else (but I feel It)
You can tell me that your home by yourself (but I see it)
You can look into my eyes and pretend all you want
But I know, I know
Your love is just a lie, lie
It's nothing but a lie, lie
You're nothing but a lie

You can tell me that there's nobody else (but I feel it)
You can tell me that your home by yourself (but I see it)
You can look into my eyes and pretend all you want
but I know, I know

Your love is just a lie
I know you're nothing but a lie, lie
You're nothing but a lie, lie
Your love is just a lie

Slut på pengar..

ja ungefär.. Köpte kortbyxor idag också. Kostade 249kr, inte så dyrt men jag är ju så smart för när jag betalar med kort o jag köper massa o shoppar loss så tror ja ju att jag är rikast i världen ungefär :P Har handlat ganska mycket nu sen jag fick lönen så snart är den slut, VÄLDIGT SNART! så det där med att kunna spara lite pengar tar jag tillbaka :P haha. Men men, får snåla nu. Alla räkningar o så är ju betalda så.

Imorgon börjar min dag med ett telefonsamtal av Josefine Andersson. Vi ska åka ner och sätta oss vid pråmen o fika o mysa lite tänkte vi. Får se om vi tar en sväng på stan också men risken finns att jag kommer hem med något nytt då :P Jag älskar ju o shoppa :P sånt är farligt! :P Men men. Sen vid 18.00 tiden va det tänkt att Jag, E och M ska ha ett litet möte. Blev ju inget idag då Marcus fastnade i jobb, så imorgon blir det av ist. Tänkte jag skulle höra om info ang videon som är beräknad att göras Torsdag och Fredag. Får skriva ner lite vad och vart det ska va osv. Tider o sånt kan ju va bra så jag kan säga till dom som kommer från "min sida" som ska vara med i den. Ska bli kul. Gillar att göra video, bli sminkad osv. Kul som bara den :) Den blir gjord i karlstad är bestämmt iaf vet jag ;P Någon som är intresserad av att vara med i videon? Skriv till mig!

Shit vad jag vill ha arvikafestivalen nuuu :D Jag hoppas inte schemat blir så tajt i år att jag inte kan åka på arvika eller hultsfred eller ngt... Funderar på att dra med linda och josefin på hultan. Vill på festival :) Älskar festival :) Måste lägga in lite kort från arvika noll6 ;)



1. Mest fokuserat på mig och peter.
2. Maadie som skadat tån och va glad över det, SÖTNOS!
3.
Hinas och Micke som gästade oss en kväll.
4. Jag och Axxi - en rolig vän jag hittade på arvika.
5. Jag och Frank ;) (fråga mig inte vad vi gör)

Nej nu blir det film och sova. Skriver mer imorgon :)
Sov så gott allihopa! Hejdå daaa..



Oooh yeeess..

Ännu en dag har gått. Hade kul igår, dock drygt att stå i jävla kö i barer men äääsch :) Jag och mamma hyrde tre filmer förut med. Sett två som va skit bra tycker jag. Boogieman 2 och Ond Aning. SE DOM! Ska se den sista snart tänkte jag, som är en disney film. Gillar disney så jag hoppas den är bra ;P Va och köpte smink för nästan 500 förut med. Dyrt men var i behov av det. Va ju nästan slut här ju :P Ska rensa ur min sminkväska med när jag ser på filmen. Den är full av massa braiga saker och massa dreeet. Så ska slänga lite skitsaker tänkte jag. Gött o ersätta lite av det gamla med lite nytt :) aaj löööv it! Köpte ett rosa zoul linne från MQ i fredags också. Det gillar jag också. mjaaani.... Skulle ju va bra att kunna spara lite på pengarna också men är ju så kul o shoppa :P Men kan allt spara ja också :) nästan...


Så imorgon kommer Elena hem från norge, min andra halva av KICK. Så ska väl träffa henne och marcus imorgon och snacka lite o så. Elena, va inte deppig, saker löser sig och jag tror du gjort rätt val :) Men ska börja dagen att bli väckt av mamma och få i mig lite mat och sen klippa henne. Hon tycker håret börjar bli lite för långt nu så får väl ta av en bit på det så hon blir nöjd igen :) Sen när jag haft möte med E och M så blir det nog att åka ner till bergvik och hälsa på jossan på hennes jobb. Det uppskattar hon den lilla skitungen :) Hehe, står där o hänger med henne o bara är allmänt ful o skvallrar lite skit som två kärrringar :P haha. Nejdå, tro det eller ej men så farligt är det inte :P



Pratar med Höna på msn nu också. Han såg om musiken och va glad för min skull, bara jag inte glömmer bort gamla hönis om jag kommer in i rampljuset. haha alla säger så, och nej jag kommer inte glömma någon av er om det skulle hända. Ni som gjort mig och stöttat mig till den jag är idag ju :) Låter kliché men saaaant! ;) Höna berättar även att han är på god väg med sin gura. Det är ju bra :) men men så är det.

Nej nu ska jag sluta babbla på här och ta tag i att se på filmen och rensa mitt smink.
Ni får sova så gott och tack för att ni kikade förbi ;)
NAJT O HEJ!

image76

Hej HOPP..

Nu har jag inte skirvit på ett tag. Dåligt av mig men haft lite annat för mig :P Va i norrköping i tisdags och spelade in den nya demon, tog även bilder till singelomslag osv. Bilder till nya hemsidan osv. (länkar längre ner) Blev att spela in en sommarhit nu. Inte riktigt min grej men de va kul. Hoppas den kommer slå i sommar så man kan få va ute på spelningar o ha roligt. För det är äckligt kul o stå på scenen :) Hemlisar, hemlisar, hemlisar!!! I LIKE THAT SHIT :D haha herregud, nu är jag glaaaaad!! Men iaf, hoppas på att låten ska slå osv.

Under sminkningen kom det in en transa, jag trodde jag skulle smälla av. haha, har aldrig sett en "live" eller vad man ska säga. Anyway, sminkningen blev en rolig sminkning med mycket glitter och häftiga ögonframsar osv. Va riktigt roligt, fick dock mycket blickar när jag skulle o prova ut byxorna jag skulle ha. Men inte så konstigt det, folk måste trott att jag va dum i huvet som sminkat mig så för att shoppa :P haha. Men iaf, gick där inne på carlings och plockade det jag skulle ha på mig. I med det i påsar och det bar av till att prova ut skor. Dom ville att jag skulle ha samma som elena så, så fick det bli. Inte min stil men funka ju :P Ni förstår nog vad jag menar om ni går in på hemsidan och kollar bilder. Hemsidan är inte klar ännu men finns lite på den iaf.

Nej, nöjes ikväll? aaa, får bli de. med? who knows ;) Ska dra mig nuuu..
HÅLL UTKIK EFTER SINGELN SOM SLÄPPS I MAJ ; )

Ha det så braa.. hajhaj...


http://www.myspace.com/kicksweden

http://www.kickar.just.nu

image75
Tölig miss med texten i bilden :P haha

Drömmar..

Vaknade för ca 15 min sen. kan inte somna om. så gick upp.. Kl är nu 03.32. Drömde ngt väldigt konstigt som fick mig att inse vissa saker på ngt märkligt sätt :s aja. låter det va därifrån.. Imorgon ska jag sätta i det sista av håret. Sydde bara i hår i dom två översta flätorna. (ni som vet ngt om löshår förstår vad jag pratar om) Anyway.. Min väldigt söta och underbara bebis Zazzie ligger i min säng o sover och drömmer hon också. Hon rycker till ibland också låter hon lite :) Hon är så gullig min lille tös. Haha, så roligt när hon ligger o snarkar. Aldrig hört en katt snarka, men zazzie kan hon :) Undrar vart min andra bebis är jag. Hon ligger säkert o sover i vardagsrummet. Men hon kommer säkert in och lägger sig snart hos mig och zazzie. Hon brukar komma sådär om nätterna. Antingen så lägger hon sig brevid mig på eller brevid min kudde, eller så ska hon ligga på armen, eller under täcket med sitt huvud på min arm. Hon är go min lilla kitty. Jaja, nog om mina små underbara. Måste nog försöka somna om igen tror ja. INGA FLER DRÖMMAR TACK! :P vill soooova... så.. NAAAAJT!



"Hur mycket du än försöker kommer läget inte bli annorlunda.
Hur mycket energi du än lägger ner kommer det sluta med samma sak.
Hur mycket kärlek du än ger till en person kommer den för eller senare
hugga dig i ryggen för att sedan bygga lögner som sedan hugger dig igen.
Hur mycket du än tror på en person kan det inte ändra läget.
Hur mycket du än intalar dig själv försvinner inte smärtan.
När du väl tillåter det en gång, har du tillåtit det för all framtid.
Ett förflutet är ett förflutet av en orsak. Inte sant?"


image74

HALLÅ VÄRLDEN!

jaaa, nu har man vaknat. Eller jag vaknade faktiskt för någon timme sen. Ska ringa o väcka josefin snart också när hon fått sova sin halvtimme. Som iofs redan har gått men hon kan få sova tills jag skrivit klart, snäll som jag är ;) Kom o tänka på att magnus ville ju plåta mig och linda... "vi tar det om två veckor". haha Inga av oss va direkt duktiga på att höra av oss till varandra. Men ska skriva till magnus sen tänkte jag. Får se om vi kan bestämma ett datum eller ngt nu och sen ha kontakt fram tills dess. Det vore ju :) hehe. Ska försöka få i mitt löshår idag tänkte jag. Får panik av mitt korta just nu känner jag. Så det blir bra. Fick min rosa Ed Hardy keps för några dagarsen också. Den är skön och jag trivs faktikst i den. Är ingen keps människa så men nu har jag tre som jag trivs i :) eller aa.. haha. en har jag ju inte använt så. Får göra det ;) Blir nog bra. Tänkte att linda skulle svara på mitt sms. Frågade henne om håret. Bara hon gör den sista flätan kan nog jossan sy i håret. Känns kanske bättre om linda gör det som har gjort det alla andra gånger så. Ah, linda blom satte i det en gång också :) Men annars är jag stammis hos Franzén och hon hos mig ;) Förutom flätorna, det suger jag på :P Aja nog om det.

Ingen "BBB" på nöjes igår kväll heller. Förkortning av mig :P Skitsammmm.. Träffa min ida igår på nöjes :D åååh vad jag har saknat dig baby! så grymt kul o se dig juuu! Du måste komma hit oftare vet du väl! I love ya ;D Iaf så Hoppas ja på att bbb finns på nöjes nästa helg för då ska jag ut, då är jag ledig och då jävlar blir det party ;D haha. Visste ju inte vem exakt jag skulle gå ut med igår men igår hängde jag på en kompis. Eller jag ska hänga på dom är det tänkt. Om det är bra personer där då. Men är det oftast :) Ska se om jag får med mig Josefin och linda eller så. Dom borde va me, med dom snälla pojksen :) hehe. jaja.


Nej nu vill min mamma äta på max så jag får väl ställa upp ;) haha. CHILLLLICHEEEEES! - yes thäänks ;D Ha det så bra, hörs ikväll igen alla kära läsare. Hare lugnt, Tare gött! HAAAJ!

image73
MINA KATTER ÄR BRA!

Det skeeeet sig rätt fint de :P

haha, jaaa det gjorde det :P Va inte nervös ett dret, tills jag sätter foten innanför den där jäkla dörren :P
då kände jag bara.. "neee, detta skiter sig rätt hårt det" och sant som det va sagt. sket sig och jag kunde fan inte hitta själva styrkan i mig. haha. Men inte gråter jag för det :D hehe aja, jag fick ju iaf sjunga klart och fick höra att det va trevligt att höra mig sjunga men tyvärr blev jag inte med i nästa omgång, till skillnad från elena som inte fick vara med i nästa omgång, och.. INTE ENS LÅTEN FICK HON SJUNGA KLART!!! aaaaaah!!! hahahahah. jag bröt ihop när hon sa det. haha fy fan va elakt mot henne :P Men men, va där för o testa och tänkte jag skulle få lite kritik men ingen alls :@ rätt störande, kritik är bra juuu!! lär man sig av. Ja ja, anyway så hoppas jag på att jag och per ska jobba med musiken nu under våren :) skulle va skoj det! hahaha, måste bara tillägna ett skratt till sofie som hade varit på idol idag och snubblat in till juryn och fått med sig draperiet typ! hahahah! det hade jag velat sett ju! jaja.... BLÄÄÄ.... trött.

aah ska iväg snart o jobba. Hoppas att en viss person ska ut o va fuller så jag kan få le lite. Känner att jag behöver det. Vart en skit/bra vecka. Mycket skit, mycket bra. Skiten överväger lite kanske men.. Inget o göra åt. Ta tag i sig själv och gå vidare. För snälla, hur många finns det inte ute i världen? Typ MÅNGA! Mitt liv slutar inte här, även om det känns så dock. men men, går väl över... förhoppningsvis. Jaaajaa. Nog om det. Bara dret som ska slängas det igentligen. OH JAAA! så nu är min kl 20.19.. ska man sova i 15 min kanske? Skulle behöva det. Va uppe kl sju i morse. Bra gjort av mig det. Men nej. TV och sängen nu en liten liten stund innan jobbet.


Skriver mer i natt kan jag tänka mig, eller så hörs vi imorgon!
Ha en bra kväll gott folk. Pusshaaaj.

Sanningens ord..

Varje saga har ett slut,
men i livet är varje slut
början på något nytt..
Se framåt, ditt liv väntar,
Inte bakåt, där drömmen ligger död.
And you should all remember:
every wasted day becomes a wasted chance ..

image71





Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!


image72

Nej det är inte lätt...

Ingen som sagt att det ska vara lätt heller dock. Men men, tråkigt att ens liv inte betydde ngt. Haha, ska jag skicka en bild på mitt careface? :P eller va säger du linda, ska vi inte visa våra careface? :P Haha töligt kul va det. Va ute och åkte bil med jossan förut. Blivit mycket bil nu när jag har pappas :P Så det ska vara! Snurra runt överallt i stan, snurra runt i vålberg. Skulle upp till brorsan o kolla hur han hade det tänkte ja men när vi åkte där på vägen kom jag på andra tankar, även för att ngn?? lekte lite med oss. Va någon som körde runt i en bil och blinka massa o tuta o ville att vi skulle stanna o dret. Jag har ingen ANING om vem det va men Hej Hej ;) haha. Jossan blev så nervös så hon va tvungen att låsa dörren. Haha, fråga mig inte varför :P så säger hon "Linda kan du inte låsa din också då?!" haha neej :P Rolig hon :)

Imorgon kommer lilla jacob på besök :) Ska bli roligt det. Har ju inte sett han än. Inte mamma heller. Jacob är för er som inte vet mammas kompis Helenas nyfödda bebis :) Dom skulle till bvc imorgon och sen kommer dom hit direkt :) Jag gillar söta små bebisar, så länge dom inte får bryt och man inte får tyst på dom. Men lite gråt gör ju inget, lite gosas så brukar det gå bra sen :)

Japp, nu sitter man bara här igen då. TRÅÅÅÅÅKIIIGT! ååh, vad ska jag ha för låt?? Sånt är dreeta svårt tycker jag. men ordnar sig. Mohahha, kommer skämma ut mig så grymt mycket. Men äääsch, som Tommy och jag kom fram till förut, man måste bjuda lite på sig själv ;) Töligt när Tommy, joel och elena drar till napa. TOMT PÅ NÖJES! typ :P haha finns fler men dom är roliga. Elena drar ju inte än men Tommy och joel drar imorgon vad jag fatta de som. Men jag hoppas att jag kan åka ner i sommar o bo med dom. Skulle va jätteroligt faktikst! Men får se hur det blir. Axel ringde igår också. Det va skoj. va längesen vi prata. Då menar jag verkligen längesen. Fan snart två år sedan vi träffades, sjukt snabbt tiden går. Och på prat om det måste ja och mina tjejer k.öpa arvikafestival-biljett. Så ska jag och linda köpa heta gummistövlar, wiihoo! that's the shit on a festivaaal :P haha. Tro mig det är ngt som verkligen kan behövas Usch va jag längtar. Har alltid kul där med allt roligt (och tråkigt) folk :)

Igår gick jag även hem från linda när jag vaknade typ, hjälp va ont i fötterna jag hade sen. Fick fan vattenblåsor och det är äckligt. Blääk. Skorna åkte ju upp o ner, upp o ner.. så gummit skavde ju tillslut på mina stackars strumplösa fötter. Men idag är det bättre. Tack o looov...  lät som jag gick i gummistövlar där men icke, gick i mina Levis skor. Vi gick som bara den!

Jag tror nog att jag avslutar detta. Ska se cry baby idag igen innan jag somnar. Såg den igår typ två ggr. Johnny Depp är ju inte töööligt het i den filmen! WOOOW! :) HAAAJDAA!

(Kan du höra av dig eller? :P haha Dissen! "barampamtyysch!)

image70

Väldigt gammal bild på mig och jossan dåraaa ;) Fru Arg och förvånad :S?


LOUICE!

japp, jag bara måste länka hennes inlägg. haha, en mycket bra beskrivning. Tråkigt roligt :)
http://lagunabeach.blogg.se/1208194372_fredagen_den_11_april.html

Idag har det varit mycket bil åkande med jossan och linda. åkt runt och tölat sönder och sjungit och bara varit allmänt döda ungefär. Jag och josefin tog även svängen förbi max där det fick blir lite hamburgare och coola. Gott för magen det. Jag borde bli fet väldigt snart med tanke på va ofta jag äter sån mat. Ja ja anyway så sitter jag hemme med jossan nu. Öl ikväll kanske? jaa det tycker vi. Ska bara flirta lite med linda också så hon kan vara lite snäll mot oss :P haha. Men men, nu ska jag hänga tvätt. Töligt men ett måste.

Ha det braa! HHHAAJ! ;P

image66


Vem???

Ja det undrar jag!!! jag har aldrig sett människan förut. Vet ju inte ens vad människan heter eller något haha. Hum, jani, så kan det gå. Får väl se vad som händer. My number is out there... :P

(MÅSTE ALLT VA SÅ JÄVLA SVÅRT; KAN DET INTE BARA DRAA!?)

Vilken hum.. helg. Jodå,. Min började i torsdags när det blev öl och vin med Jossan o Linda. Självklart kom ju shard och va med oss. Shippe med ett tag men sen drog han :P Larre kom också ju. Ja vi satt där och hade roligt. Tog en aningen många kort. iaf jag och linda :P hahha. Ah alla kan vi inte sätta här. Kan inte sätta ngn här nu iaf för har ej fått dem av linda ännu, men det kommer. Linda, du är en rumpa, Jossan.. Du är ett fyllo ;D det bästa vill jag tillägga! När det va dags att dra så blev det hem till shard, där somnade josefin fint på soffan. Shippe kom efter jobbet, töla lite. Vi åkte och köpte mat o sen så blev jag tillbaka körd så shard och jag kunde sätta igång o käka. När jag vaknade dagen efter smsa ja med robin. Mötte upp honom o åkte till Franzén o hämtade bilen. Ta ut pengar, hem till mig o hämta kläder, smink osv.. Bolaget blev! :P Sen bilfärd till pappa. Grymt kul i bilen. Uuuh vad vi sjöng :) Väl hemma hos pappa satt jag, robin, rickard och rasmus o spelade poker o drack öl. DÅ ringer malin :D Jag trippar ut i bara strumpor o möter henne o visar vägen när gullungen kör :) och bara strumpor va inte så kallt. springa där spritt naken va lite halv kul. Nej gjorde jag inte. Vi fortsatte o drack o spelade. Försökte verkligen lära malin, vet inte hur mkt hon tog in av infon men hoppas hon fatta ngt iaf ;D hehe. Vart en ganska kul kväll, med störobjekt och roliga vänner. Gick några varv i kvarteret typ.. jaada. Drack o töla. Va väl de som jag gjorde när jag vandrade där med mig själv och min kära telefon. Men ibland vill man inte ha den. Inte när den ringer vid 8 på morgonen och man typ nyss somnat. Men men. Låg och käkade nudlar tillslut. Vart ju dret hungrig. Gjorde nudlar, fick sen för mig att gå ut så när jag va tillbaka efter min prommenad så tyckte jag inte att dom va ätbara. Såg snuskiga ut. eller det gjorde dom inte men jag fick för mig att dom va blä, vilket dom säkert också var, så nya fick bli haha. Robin kommer "gör du nudlar igen?" haha. Äh, tog min tallrik o tassla in i papps sovrum där malin va o prata med en vän, jag slängde mig in i konversationen tills han "engelska" kom. Då blev det att babbla massa engelska och han va så sur på mig. "stop doing that girl. c-mon, your så much better thaen that shit around you. Get a grip girl!" haha. aah va väldigt kul o snacka med han iaf. Sen när jag va proppmätt blev det en natta öl bannimej. och lite jucie till nudlarna också vill jag säga. Onödigt vetande men kan ju va bra. Nu vet ni att jag dricker sånt. inte öl och juce ihop då, ingen bra blandning vill jag nog tro på där. Najti/moring sleep blev tillslut efter m kt tjatandes. Lördagen då. Vaknade till ngt jobbigt o tråkigt. Somnade om till slut. ÄNTLIGEN kände jag. Vaknade. fick ett utbrott på brorsan och robin som tyckte dom va jätteroliga o väcka mig. Dom visste ju dock inte att jag inte fått sova så värst mkt. Men men, ber om ursäkt iaf :P haha. så kan det gå. Kom upp ur sängen tog mat, kolla disney channel med ngn tjej. Hum. Innan det sa jag hejdå till malin som blev hämtad ;) hehe så söööt är hon. helt underbar är flickan! tillbaka till maten nu. När man va klar med maten. STÄDA???? åååh, jaja fick ta tag i detta. Gick snabbt ändå. Va ju några och lillbrorsan gick o plocka lite o så. Gullit där. Men sen vart det hem tillslut, BK, jaaa det blev. Sen till jobbet..

Jaaa, på jobbet hände en mkt märklig sak. Jag sprang iaf runt som ett barn precis innan det stängde. Helt glad och pirrig. Ja herregud :) Kunde inte tänka på annat än just det som hände. Haha, va såå kul på ngt sätt :P FINT VETTNI! :)

Shard ringde när jag jobbade o bara "HEEEEJ va gör du?" haha så rolig lät han. helt glad :) Ringde upp han senare det lilla fyllot :P haha. När jag slutat så blev det till att köra hem jimmie med IE till hammarö. Rolig han. Hämtade pamela först så han fick följa med på en åktur. Körde hem båda dom där jimmiesesarna..

ÄNTLIGEN HEMMA TILL MIN SÄNG! mmm va härligt :) Jag är nöjd med denna helg, Väldigt nöjd och glad. Över vissa saker iaf. Tråkiga saker hände med :/ ngt som blev helt fel. Va inte meningen att göra en grej fel som drabbade ngn annan. men men. Fick mig en slänga av skit så jag orkar inte bry mig. Klara det själv säger jag bara.

Nej nu får detta bli slutet. Ska se på film igen. Va iväg och såg på film med Jossa, Linda; Larre, herman, shard och bååt. Bra men tråkig film såg vi på. Jossan somnade och Vi tjejer låg som en hög på varandra ungefär. Va gött o mysigt det tjejer ;) haha. Söt hund. Niklas, hahah snygg bild linda fick när vi dragit :P hahahah. SÖT HUND! hah :)


Nej ha det braaa.. återkommer med mer smaskiga hemligheter ngn dag. HEJDÅ :)

image65

jag känner på mig vissa saker jaag..

haha nej det gör du inte ;)

En gång va jag blind, sen fick jag synen tillbaka ungefär ;P haha. uuh ibland har jag och mina vänner väldigt kul faktikst. Idag ska jag leka med linda och elena en liten sväng. Länge med linda, elena lite :P Blir nog att sova hos linda o prata litre skit o bara tat lugnt. Lite vin kanske? mkt möjligt det. Får åka iväg o köpa en sen tror jag bannimej.

Michan klagar på hur jag stavar, men jag bara skriver så skirver jag snabbt så tänker jag inte alls på hur jag stavar. So what?! hahah :D Michan hade iaf inte MVG i JB svenskan. mohahaha. Fuck jb just nu. Orkar inte tänka på ngn skola. Såå gött att man tagit studenten. Slippa skolan o slippa idioter som går på skolor. Men studenten va så grymt roligt så nästan värt o gå litte mer i skolan om man skulle få ta om den. uuh va kul det va :D När man sprang ut där så kände man, GUUUD VA VÄÄÄRT DETTA HAR VARIT! :) får nog lägga in lite studentkort tror ja ;)




Iaf så va det jäkligt roligt må jag säga. Orkar inte lägga upp så mkt kort så ni får två där och en längst neeer. Som blir snart. Alltså jag har endel o säga men vet inte vart jag ska börja faktikst. Lyssnar på travis cover på low IGEN. såå bra är den. blir tokig. Ni som ej hört den kan gå till inlägget Jobb.. Där ligger videon. UJUJ va niice. Ja jag tror bannimej vi gillert. Nu fick jag sms av linda med. Vin blir. Nu fick jag ett till sms, va dock inte från linda. huumm. va vill "hon" då? behöver inte nämna ngr namn. ääänyvääj- Måste färga håret ikväll bannimej. tänkte jag skulle hoppa in i duschen nu men gör det nog hos linda sen så kör vi allt i ett där tror jag bannimej. Men men, ska nog fixa litte här och ta mig en yoghurt, har ju inte käkat ngt idag. Har tappat matlusten idag känner jag. uuch på DET. men iaf så funkar det ganska bra ändå tycker jag, jag äter ordentligt. lite för ordentligt har jag märkt. jag sover inge bra dock. lr när jag väl somnar sover jag väl okej men kan verkligen inte somna. Har verkligen svårt för det :/ men men blir kanske bättre. Kan ju alltid hoppas. Ska töla litte med nathali, lr vi håller på nu, men hon får va med på en yoghurt ;) hehe.

Nu drar jag mig. Haj hopp.

image64


I think you got me all wrong..

ja, kanske det.. Men... spelar ingen roll nu. Nej det gör det inte. haaaj.

Så då va jobb dagarna över för denna veckan. Veckan också iofs. Det va ganska kul o jobba ändå. Behövde tänka på annat känner ja. Så i torsdags jobbade jag med Kickan the ägg och Sofia the food lover. Jiiises va vi käkade mat haha. Sofie är kanske van men ;) hahaha. göööllit. men iaf, vi t mat och gästerna kom, när några gäster som sett oss äta kom för att hämta ut sina jackor satt vi där med en ny tallrik och kollade typ lite halv konstigt tyckte jag men va nog inbilldning men skulle inte förvåna mig :P När vi käkade efterätt sa jag till kcikan och sofia att kommer dom tillbaka så gömmer jag min tallrik. Dom lär ju tro att vi är värsta matvraken. va ju inte lite vi åt :P haha. Sofie gillade moset som såg ut som en tårtbit. Va så fint så ;P haha. Käkade upp det jag inte orkade på efterätten o allt :P haha Att hon orkar och fortf är så litten i kroppen. haha. Roliga tjejer det där iaf :P I torsdags när jag jobbade så va lill pamela med mig och höll mig sällskap. Snällt. Höll dock på o dö av skratt så jag fick gå bak i ett rum och jag la mig på golvet och höll på o skratta ihjäl mig typ. tårarna sprutade. Ah fy fan va jag skrattade. Linda ringde, lr nej jag ringde henne och hon frågade vad som va fel på mig och typ skrattade åt mig. Hon förstod inte det roliga men jag bröt ihop. "han kommer skita ihjäl sig" pamela skulle ha sagt: han kommer skratta ihjäl sig. Låter inge kul men hade ni vart med hade ni fattat exakt vad jag menar och vad jag tyckte va så kul. Ah dog gjorde jag iaf. Igår (lördags) så jobbade jag med betydligt mer än bara mig själv :P haha nej men då va vi väl 9 st allt som allt tror ja i garderoberna o kassorna. Va kul det med men ägget hade typ migrän. Det är ju inte alltid så kul. På uthänget så buttade jag och elena varandra fram o tillbaka så då höll vi på o dö av skartt också och gästerna måste ju tyckt att vi inte hade ngt liv som gick runt o buttades o krockade hej villt. aah kul vare iaf vare sig ni tror mig eller ej :P haha. Elena är skööön, det lilla offret ;P mohaha. Flirtade med henne genom en kille när han skulle betala inträde. aah fjanta runt en del på jobbet, men gjorde ändå mitt jobb!! sådäså :) Jag har vart övertrött sen i torsdags. Idag har jag dock varvat ner. Va väl inatt någon gång när jag åkte från vålberg o skulle köra hem shippe och inte hitta den jävla fittvägen jag skulle in på. DÅLIG FÖRKLARING DÄÄÄR måste jag tillägga. Såg D på nöjes med en tjej. Har han fått flickvän tro? :) kul för honom isf :D det förtjänar han. Han är så snäll så :)

ja gudannimejja. Fest på fredag blir ju också. Ska bli skoj det. Ska bli kul med husfest och många människor. Men kommer några kompisar till min lillebror (nämner inga namn) så åker dom ut direkt. Skityer i om rasmus ska va med o festa o dret men hans idiot kompisar (vissa, inte alla) är inte välkommna för mig. Hinas skulle hjälpa mig o slänga ut dom om dom inte lyssna på mig om det va så att dom skulle komma ;) hähäh, va rolit. Nej men ska bli kul med lite annat folk än bara dom "närmsta" även om dom flesta kanske kommer va med :) I like it. yeeesss.

Jag funderar endel också. Är ganska bra på det, är ganska bra på att göra fel saker ibalnd med. Inte för att jag gör det ofta men det händer ju. Men har slutat med det nu. Lägger mig inte i mer nu. Orkar faktikst inte. I don't give a shit :) haha. Bättre du sköter det där själv. Jag är fortf lite besviken att jag ej fick se Bill dock från det ena till det andra. Såg en bild på han nu så jag kom o tänka på det :P haha. men men, kommer väl mot sommaren, det är braaa det.

"har du sillikon bröst?" - öööhm, nej? :S :P "jag har aldrig sett så runda och fina naturliga bröst tidigare" - Hahaha, lilla gumman, hade jag haft silikon hade jag nog haft en aningen större än bara dissa små skitgrejerna :P
Hahah, va roooligt det va. låter heller dock inge kul men på fyllan blir vissa saker roligare konstigt nog :S men men , lev med det. jag klarar mig :) ååååh, jag kan inte sooova. lyssnar på massa musik osv. Försöker få tankarna på annat än just det jag funderar och tänker på. Jobbigt ett liv kan va igentligen. Eller aa, inte hela livet kanske men saker som händer och görs i livet... och inte görs..... Aja, nog om det. GUD va jag skirver.. Time för en film tror ja. Lite choklad tjock som jag är kanske? mja får nog bli litte.

Sov gott, dröm om mig. Najt. HHHHAAJJ!

Tänkte bara säga att det där är min pappa. Bara så ni veeet!
han kan hoppa studdsmatta. Fråga 'Lagunabeach'
Kortet är dock gammalt, men det är ju pappa med ;)
Hela 43 år idag/imorgon, 7:e april
GRATTIS PAPI!

Jobb..

Ja nu börjar jobb dagarna. Vart mycket fest o mys dessa dagar. har vart riktigt trevligt. Igår vare jag, linda, shard och claus. Hade faktiskt trevligt som bara den ;P hähä. Har sina förklaringar. Anyway, Va där. drack lite öl. töla litte o så. Mycket om tatueringar o piercingar med shard. Alltid lika trevligt.

Så om ca 35 min börjar jag jobba så jag ska dra mig väldigt snart. Har blivit väldigt kär i en låt som Travis Barker spelar trummor i. Alltså lyssna och se. Så jääävla bra!

You all enjoy




Nu ska jag dra mig! haaaaj..

RSS 2.0