Dumma dygnsrytm

Poff så hade Tyra vänt på dygnet. Så typiskt. Men det är bara att vända tillbaka det. Ligger iaf i sängen nu och försöker få henne att somna, går sådär, men smart så.

Haft en mysig dag hos Jossan med henne och våra små. God mat i form av fetaost-spenatbladspaj, jättegott! Blev såklart massa bus, kaffe och prat!

Nu sover skruttan så nu blir de film :)


Hej där.

Uppe, definitivt inte med tuppen, inte jag iaf. Strax innan 10 startade jag dagen, gått runt med Tyra's nya docka i den nya sulkyn, dockan passade bra i den. Även resesängen har vi testat och det blev så bra så ;) Tyckte Tyra va roligt!

Nu sitter hon i sin sackosäck och kollar på Lotta och leker Tittut med filten. Så underbart med lite egentid med skruttefisen. Massa utslag har hon fått också och jag är rädd att det kommit mer idag. Får ha lite koll på dem och inte låta Tyra bada för mycket, de sa de sist hon fick liknande utslag.

Strax blir det iaf att göra oss iordning för en tur till Hammarö. En lekdag med lunch hos Jossan och Levi står på schemat. Ska bli trevligt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2013/pic_510a3d6b9606ee17e60a92f9.jpg" class="image">


Nya skor till skruttan

Idag Köpte min mamma nya skor på rean till Tyris. Någon storlek för stor men det funkade bra ändå. Himla tuffa och Tyra va riktigt nöjd :) När vi kom hem struttade hon runt i bara skorna och blöja, väldigt söt syn :)

Tack mormor!

Själv skämde jag bort henne med en docka, lite smått, kritor och block. Dockan säger mamma, pappa och lite sånt. Väldigt förvånande på tyra men hon gillade den tror ja :) hehe


KLICKAT - Till hemmet

Klickade hem lite saker till lägenheten för en stund sedan. Blev en fin rosa sänghimmel till Tyra, en taklampa till sovrummet och en prydnads-väckarklocka, även den till sovrummet. Är riktigt nöjd med mina klick och jag längtar tills jag får ställa in, dola och göra iordning i lägenheten. Ska bli kul men kommer nog ta ett tag att komma iordning med allt. Först och främst måste jag ha tag i en målare som ska få hjälpa mig att tapetsera. Hade ju en på G men blev inte av. Nåja, ska kolla runt och se, någon känner ju alltid en utbildad målare. Nej, sängen väntar. Godnatt!
 
 
 

Tack hjärtat!

Idag fick jag ytterligare en födelsedagspresent av Krikke. Jag vill ju ha en resväska med 4 hjul som är rörliga så den går att dra utan att behöva luta den. Bra om man bara ska dra den en kortare sträcka, slipper det tunga då. Fick iaf välja ut den själv och efter många om och men blev det en rosa. Tänkte först ta en grå/beige men det blev den rosa så den kan "sticka" ut, bland alla andra väskor som sticker ut betydligt mycket mer :P haha. 

Tack raring, perfekt lagomt till Paris resan!


Shopping shopping

Ja vad är nu detta?
Mer om det senare, nu ska jag handla.
Räkmackor står på menyn ikväll :)


Like it A L O T!


Nails

Idag har jag fått naglarna fixade. Michaela fick trivs lite på dem idag. Hon lär ju upp sig lite nu så mig får hon gå loss på :)

Detta är inte illa för att vara hennes 2a gång på någon annan. Tycker hon är duktig den där Michan ;) Nästa gång blir det glittertippar :)

Just ja, Plura va på jobbet idag.
Trevligt trevligt!


Nytt till Tyra

Idag shoppade vi lite nytt till Tyra och hennes kommande rum i lägenheten. Blev en sackosäck med Puh och hans vänner, samt en sulky och resesäng till hennes dockor. Tyget på vagnen och sängen synd kanske inte så bra på bilden men de är jättefint, nästan som ett lapptäcke :) Nöjd dotter, Nöjd mamma!



Hela England bakar

Även lilla jag har bakat.. Blåbärspaj med vaniljvisp kvällen till ära. Mätt som ett smäck ska jag strax natta Tyris och hoppas på att hon somnar på 10 minuter :p vill ju inte missa när England tar tag i slickepotten.


Dubbelt upp,

Såg att samma kort hamnade i 2 inlägg. Blev lite fel då.. Ändrar senare. Om jag orkar ;p


Soffpotatis

Hello. Sitter placerad i soffan hos krikke nu med Tyra som skriker efter glass, hehe :) just ja, en kommentar, någon undrade om jag och krikke gjort slut.. Nej, det har vi inte :) vi ska bo på olika håll ett tag bara. Orkar inte rabbla orsakerna men har skrivit ett inlägg längre ner om det. Ingen skada skedd, nej vi är inte ovänner och ja vi är glada :) Vi kommer ju ha både hus och lägenhet såhär. Väldigt oekonomiskt men väldigt nyttigt tycker jag :p Känns som vi lever VÅRT liv som vi vill leva det, och för att sluta babbla om detta så är det ju faktiskt vårt liv de handlar om :)

Ska kolla på Mia på grötö strax och käka :) efter det, om inte under tiden, blir det nattning av sjuklingen vår. Sen film och egentid. Lite jobb imorgon står på schemat, men bara några timmar innan de blir tillbaka och gos på mina 2 älsklingar :)

BYL då som man säger.


Placerad på golvet

Sitter på golvet i mammas kök. Tänkte jag skulle få tummen ur och laga lite mat. Tyris och mamma somnade i sängen förut och där är de fortfarande, sovandes. Kyckling och ris står på menyn iaf, jäkligt gott!

Annars trodde jag att det skulle blivit Elgiganten med krikke en snabbis men han ångrade sig så blir väl inte värst mkt idag. Ska iväg och köpa glass sen så jag kan lura i skruttan lite penicillin, inte det lättaste som jag skrev igår.

Nej, upp från golvet. Börjar få trä-smak i röven. Moha.


Kudden

Ska skalla kudden nu, trött som få. Tröstat en ledsen snutt här en stund och innan det satt jag och kollade på lite lampor på nätet, HIMYM på tvn och spelade lite på ett spel jag är helt fast i. Kommer inte ihåg vad det heter men det är ett typiskt "behöver inte tänka" - spel :p

Nej, natti natt på er.


Lunginflammation

Har en liten tjej här hemma med lunginflammation, som rubriken avslöjar. Usch usch, verkligen inte lättat få i penicillinet. Hon kväljer och spyr av den äckliga smaken. Fått lite tips via FB som jag ska testa men om ni har några tips på hur jag lättare får i henne penicillinet så är det mer än välkommet. Har testat med spruta men hon bara spottar och kväljer ut det.

Ska ta hand om skruttan här innan det blir sängen för henne så skriver jag sen :)


Hosta

Min lilla stumpa hostar som bara den. Sover nu men vaknar in emellan för att hosta. Hostmedicin fick vi näst intill tvinga i henne förut, skruttan. Man vill så gärna ta det ist för att hon ska behöva lida av det.

Blivit firad av svärisarna idag, tusen tack!! Bidrag till lite inredning. Man skulle kunna säga att de just gett mig min ljuskrona och halva fönsterlampan jag ska ha i sovrummet :) blir att beställa det ikväll tror jag. Ska bli så himla roligt att få flytta in och göra det till mitt ställe. Så tråkigt att bo på 2 ställen just nu och inget av dem är mitt eget hem med mina saker. Pendlar ju mellan krikke och mamma. Mest vardagar hos mamma då de som sagt renoverar i huset här.

På tal om att få komma iordning med mitt eget så är jag fortfarande inte helt klar med vad jag ska ha för sängram/gavel, byråer i mitt sovrum och Tyra's rum.. Men det löser sig nog :p får kika runt massa.

Men nu ska jag och Tyra laga mat. Kran så länge!


Ändrade planer

Ja, efter lite ändrade planer sitter jag i mammas soffa och har ätit lite smörgås. Tyra ligger och sover och jag ska också lägga mig strax. Bitter blev jag ikväll så jag åkte hit.. Hockey sent och skrikande grabbar, nej tack. Ja jag låter bitter och är väl kanske lite de också. Har INGET emot grabbarna, gillar dem allihopa hur mkt som helst!! Men bitter på mr när det ska va så ensidigt, så åkte vi hit ist. Skruttan fick då bada, kolla på lite film och även en stund själv med mormorn blev då jag så smart glömde vällingen hos krikke. Va inget annat än att slänga sig i bilen och åka till Hagahallen och köpa välling. Det va bra på sitt sätt för då kunde jag köpa ny flaskborste som vi slängt. Man får ju se det på den ljusa sidan ;)

Nåja, en bitter Linda och en lite bitter K också tror jag som inte fick in matcherna han spelat på, eller matcherna men någon match hade väl gått fel så då blir det inga pengar i plånkan ;) bättre lycka nästa gång. Själv ska jag börja spela på lotto och Keno. Tänkte att jag skulle bli miljonär så jag kan börja leva det liv som jag är menad för ;) haha skämtosido men ja, lite miljoner ska jag vinna tänkte jag ;p

Brukar ni spela på något eller är ni smarta och lägger undan pengarna ist? Alla gör vi olika för att få den där miljonen.


Hur trött kan man vara?

Känns som att jag kan somna när som helst.. Trött och seg, sova en stund vore kanske på sin plats men.. Nej, rycker upp mig.

Idag händer inte mkt mer än att vi ska va i huset antar jag. Kommer lite grabbar sen så blir det NHL. Vet inte om jag är jätte-exalterad MEN lite ska jag allt glo. Lite HIMYM emellan kanske ;) Får se på datorn. Lite choklad är inköpt inför kvällen iaf för socker lär behövas i denna sletna kropp :p


You and i

We're like diamonds in the sky


Jag i ett nötskal

Någon mer som känner sig träffad? :p haha


Trött idag

Trist väder, kallt, snö, dassigt.. Börjar bli tråkigt att ha det såhär nu tycker jag. Trött är jag och vädret gör det inte bättre precis, men det är ju januari i ett nötskal :) snart är våren här och Paris väntar, underbart!

Idag har jag fyndat underbara sängkläder. Sjukt mjuka till extremt bra pris då de säljer ut massa på Hemtex på bergvik :) Nöjd nöjd. Fyndade även sängbord till krikke, 2 st jättefina för 100kr/st men fick båda för 150kr - awesome!

Nu ska jag planera kvällens mat här, lutar åt varma mackor :)


Trakasserier eller stalker?!

Hej läsare. Har fått en kommentar här från en "anonym" person som jag förmodar är den person som jag och min familj länge haft problem med. Jag kommer att kalla personen för "någon" i detta inlägg. För att vara exakt har detta pågått sedan November/December 2010. Det har varit tjaffs med en gammal granne som en natt skrev massvis med sms om hur vi spelade hög musik och trakasserade denne. Vi fick även brev från soc där det va "någon" som anmält oss för hög spelning av musik, att jag skulle gå på droger osv. Eftersom ALLT var en enda stor lögn så hände inget mer än att vi fick förklara och de på soc förstod då de fått in anmälningar ang denna person hur "någon" trakasserar andra och gett falska anklagelser.

Detta va inte slutet utan vi fick för ett tag sedan brev hem från soc igen där "någon" ska ha anmält oss för oro av barn. Min värld rasade under mina fötter för en stund då jag aldrig någonsin skulle lägga ett finger på min älskade dotter, absolut inte krikke heller! Alla som känner oss, vet vilka vi är och hur vi är vet det. Vi fick grannar, bostadsföreningen och många andra med oss under detta och de gav oss allt stöd vilket kändes mycket skönt!! Då det stod i anmälan att vi ska ha slagit vår "son" (som det stod) och att vi inte va bra föräldrar så gjorde vi en polisanmälan. Att veta att det finns så sjuka människor som hittar på saker för att den helt enkelt inte gillar oss är helt absurt. Hur i helskotta kan man blanda in ett oskyldigt barn??? Den kontakt jag fick på soc efter anmälan va otroligt snäll, hjälpsam och förstående, tyckte att en polisanmälan va på sin plats och alla brev "någon" skrivit togs med dit med hennes hjälp. 


Jag vill att allt ska begravas så man kan gå vidare, men "någon" tycks ha hittat till min blogg och har nu åter igen kommenterat och frågar om jag tycker det är okej att ha trakasserat en biskop och spelat hög musik så "någon" blir störd. Jag nämnde ju att jag har bostadsföreningen i min rygg och alla andra grannar runt om, ja även de som jobbar med "någon" vet hur denna person är. "någon" ger sig inte ändå..

Jag vill ha ett slut på detta, är det så svårt att lämna oss ifred? Hur många polisanmälningar ska man behöva göra??

Har någon av er varit med om något liknande? Hur gick ni tillväga för att få ett slut?


Godnatt kära läsare

Nu ligger jag i sängen brevid en snarkande Tyris - underbart. Fan va jag nyser idag alltså.. Åh. Nåja. Sova sova. Imorgon ska vi umgås med lilla Lionel, mitt kusinbarn. Blir lite shopping till lägenheten och förhoppningsvis lite pannkakor ;)

Sov gott!


Myspys

Myser framför tvn med Tyris och vips så somnade hon, för andra gången idag. Slitsamt med sprutor, full igång med lek med Levi förut. Busarna!


Birthday

Idag är det min födelsedag. Hela 25 år har man levt, inte levt, upplevt ;) grattis till lilla mig, halvvägs till 50!
(ett litet ego inlägg)


Svar på kommentar!

Fått en kommentar, en fråga där personen vill att jag ska skriva om dagarna innan Tyra kom till världen :) Självklart kan jag och kommer jag göra det :) Men inte just nu, dags att sova :)

Men imorgon-kväll kan jag sätta mig och skriva lite om dagarna innan. Ni kan även kika tillbaka på min tid i kategorin "graviditeten" där det finns olika tankar, bilder på magen, förväntningar och mycket mer :) Godnatt och kram på er!


Tyra alldeles nykläckt med sin pappa :)


Mat och film på menyn

Färdig-pizza står på matmenyn (orkar inte laga mat), film - ingen aning än faktiskt. Tyra sover sedan snart 1 timme tillbaka. Blev lite senare i säng idag igen, men eftersom BVC väntar imorgon så måste vi gå upp tidigare än vanligt så då blir det nog sova vid 20.00 imorgon igen. Har satt läggning 20.00 och det känns som en bra tid. Självklart varierar det så de blir ca 20.00 varje kväll, beror ju helt på hur trött hon varit under dagen och hur länge hon då sovit middag på dagis/hemma.

Imorgon då som sagt är det BVC som gäller. 9.00 är det dags för mätning, vägning och spruta. Ja, de där förbaskade sprutorna. Jättebra att ta del och ta dem alla genom åren ska hon, men det är inte kul någonstans att behöva se sin lilla älskling bli ledsen och kanske få ont. Usch usch usch. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag gråter lika mycket som Tyra typ :p Med tanke på detta och att jag vill att hon ska ha mig där men ändå en trygg och lugn famn som inte bölar som en rädd korv så ska hennes farmor följa med, i vanlig ordning :p Skönt stöd för oss båda när Pappan i familjen jobbar.

Men nej, nu blir det pizza, cola och film. Jag som skulle gå ner mina bekväm-kg jag dragit på mig med allt godis ätande osv. Fy mig, men så gott :p Är nog inte ensam om det problemet va? ;O



Mammas fis <3

Kan man verkligen förstå att det gått lite mer än 1 1/2 år sedan Tyra kom till världen? Man tänker ju ibland på hur fort det går när man ser vänner bära deras barn och att de snart ska föda. Man saknar tiden och man ser fram emot äventyr vi kommer ha i framtiden.

Mycket bra har man varit med om, men Tyra, hon är det absolut bästa som hänt oss! Puss-ungen <3


Tack för igår fina tjejer

Dagen efter firandet av mig - jag mår fortfarande pyton. Hade kul igår med 3 av mina närmsta tjejer. Det blev restaurang, Via Appia där vi åt oxfilé på Black Rock. Man får in köttet på en jättevarm sten så får man steka sitt kött själv, j ä t t e g o t t !! Där fick jag en present av Josefin och Linda. Jättefint armband från Thomas Sabo med svart band, silverring och en not fäst i ringen. Se bild nedan :)

Vidare till hörnet för lite drinkar och massa skratt. Hade jäättetrevligt där! Vidare till Jaguar för lite mer drinkar och snack med lite fler människor.

Sjukt mysig start och trevlig stund med tjejerna. Skratt och massa prat. Ni är underbara, Linda, Johanna och Josefin <3 TACK!!
Och tack Jos och L, för fina fina armbandet!!


Kalas

Dålig update och det kommer nog veckla lite fram och tillbaka än. Nu iaf blir det tårta och kalas för lilla mig, 25 på tisdag! :)

Ikväll väntar en utekväll med några av mina närmsta tjejer :)


Snabba cash 2

Dryg film än så länge. Har ni sett den? Sett 1an? Egentligen är inte den så jättebra heller..

Får se vad jag tycker när filmen är slut. Skål! (coca cola)


Samma visa idag

En bare flytter ;);)


@ My mom's

Godkväll/ natt.. Sitter i soffan hos mamma och kollar på tv i väntan på HIMYM. Kollade på VSFS förut. Missade början så måste Kika efter det på nätet så jag får se hela. Självklart levererade showen som vanligt och man sitter i vanlig ordning och funderar på varför man själv inte ser ut som de gör. Men självklart kan man ta sig dit (nästan..) med lite vilja och träning. När jag flyttar till lägenheten ska jag och ja jag SKA börja träna då. Ska börja hemma till en början, fixa lite hantlar och bra program att få igång träningen och rörelse på kroppen. Jag vill bli fit och få lite muskler, men gärna slimmade muskler. Tycker inte det är så jättesnyggt med stora muskler på en tjej, iaf inte vad jag är ute efter. Men nu
När jag googlade lite på slimmade muskler så såg de inte alls ut så som jag tänkte mig i huvudet :p haha. Nåja, jag vill iaf bli ordentligt fit och smal! Mitt mål!

Nåja, hos mamma sitter ja och Tyra ligger i sängen och sover. Renovering av huset pågår och imorgon river de upp källaren kl 7.00.. Vi ville inte gå upp då så vi sover här, igen. Nåja, snart hemma igen och vi lider verkligen inte av att sova här :p

Ny dag imorgon med mer flytt.. Det är det mina dagar består av nu och kommer göra fram tills efter helgen.
TTYS.



Godnatt :)


Mot fabriken.

Ska åka mot fabriken strax för en kväll med brudarna i garderob och entré. Köpt med ett kg godis så vi ska klara oss ;) misstänker att vi har lite slutsignalen vakter på plats också så gäller att va på hugget och få de godaste bitarna, mohah.

Tyra ska ha en kväll hos sin mormor idag. Sova, Emil (som rullar på tvn just nu) och lite kvällsmys. Ja, det förstnämnda kommer ju sist, sova alltså.

Imorgon fortsätter det med packning och körning av grejer från lägenheten. Ska sova i huset inatt med krikke. Kommer ju som sagt bo hos honom tills jag ska flytta in i den lägenheten jag ska bo i. Blir skönt med någon månad till under samma tak :) När jag flyttat så får vi ju vara som när vi va yngre, sova över hos varandra ;) haha.

Nåja, nu ska jag pussa min tjej och sen åka mot jobbet. Ha en bra kväll :)


Sweet Darling.

Mina gullefjun.


En tur i bilen


Fina kommentarer!

Idag fick jag 2 fina kommentarer här i bloggen. Tack tjejer, ni gjorde min dag :)

Fikar med Johanna nu, skriver mer sen!


Godnatt!


Åh så tråkigt..

Haha ja det är så tråkigt att packa så fy :p Roligt att flytta dock även om det inte blir till mitt eget riktigt än. Ni förstår, jag och krikke ska bli särbos (för jag har väl inte sagt ngt om det än, eller har jag berättar lite runt det? Nåja här kommer det igen isf) Anledningen till det är att vi helt enkelt inte kom överens om hur vi skulle bo. Så vi bestämde oss för att dela på oss tills the it dyker upp längre fram, the it - vårt gemensamma boende som båda vill ha. Så nu ska vi flytta in i krikkes hus för att vår lägenhet är såld och jag ska på mitten av februari/ slutet av februari flytta till en lägenhet i stan. Vi kommer vara hos varandra och fortfarande vara ett par, inga konstigheter. Många reagerar för att vi har barn eller ja att vi är en familj som ska bo på olika håll.. Vi ser det mer som att vi har 2 ställen men ändå ett ställe var där vi verkligen vill vara i nuet. Vi löser vårt förhållande på vårat sätt och så är det bara. Men nog tjatat om det, nu vet ni hur det ligger till :)

Iaf då så packar jag för fullt, som hade trott att jag skulle bott här tills jag flyttar till mitt nya, men icke. Fick den såld tidigare än räknat så krikke föreslog att jag flyttar med honom ett tag ist så kan vi bli av med den snabbt, så så gör vi. Att packa tar så lång tid tycker jag med tanke på all skit jag har i alla skåp, byråer osv :p åh.. Suck och pust.. Ja måste få klaga lite, trots att valet är mitt och trots att det faktiskt ska bli kul när jag får komma till det nya :) inreda lite, byta ut möbler, ny säng. Självklart är allt detta blandade känslor också. Kommer ju vara konstigt att jag och krikke inte kommer ha samma adress, att han alltid finns vid min sida på kvällarna. Men det kan ju va skönt att sakna lite också, samt att det är bättre båda trivs än att någon ska vantrivas. Det som kommer va mest konstigt är när vi sover på olika håll och han har Tyra. Inte konstigt att han har henne utan att jag inte kommer ha ngn skruttis att lägga på kvällen eller vakna av på morgonen.. Hehe. Men det kommer nog gå bra tillslut för lilla mamman här ;p haha.

Nej, ska fortsätta packa och sedan unna mig själv en glasskula. Snart tänker jag dra igång med vardag och dra ner på godis och dricka igen. Jag vet att jag kan!!


1 januari 2013

Hur mår ni idag?
Jag mår bra jag :)

Hoppas eran kväll va bra. Trots lite gjort eller inte någon speciell aktivitet hemma mer än film och bus med Tyra så hade jag en bra nyårsafton! Och idag är ju min prinsessa hela 1,5 år. Tiden går så fort. Underbar tid och mer blir det :):)


RSS 2.0