Äntligen är hon hemma!

Fredag och Tyra är hemma igen!! Värmde så i hjärtat när ja krama och pussa henne efter jobbet idag! Bästa bästa Tyra!

Vi handlade lite med hennes mormor idag när ja slutat. Tyra sprang runt som en liten tok mellan leksakshyllorna på affären. Hon hittar alltid tid av någon konstig anledning ;) ;).. Efter affären åkte vi bort till hundgården med Iza och hundarna. Iza passar Nathalie's hund så Tyra va jämt lite överlycklig när hon fick höra att både kimbo och Sixten va med :) Tyra sprang runt lika mkt, om inte mer, som hundarna gjorde. Hon sprang i rör och upp och ner för en liten kulle :) smulan!

Väl hemma så blev det rostat bröd med lite gott och mys i soffan till Shrek 2 :) Tyra fick ta en sen ikväll idag eftersom det är fredag och fredagsmys :) nu sover hon iaf sedan ca 30 min tillbaka. Tog inte ens 5 minuter innan hon slocknade, men välling fick hon i sig iaf så hon är mätt och belåten :)

Nu blir det tv ett tag innan ja kryper ner bredvid Tyra. Jobb imorgon 10-17 så lite sömn innan det sitter på sin plats / trött människa :p haha. Ha en trevlig helg allihopa!


Torsdag

Då va dagen förbi. Spenderat den delvis på jobbet och även på mitt andra jobb, nöjesfabriken, fast där jobbade jag inte idag utan jag och Iza käkade och lekte lite på studsmattorna. De gjorde vi även igår fast då körde vi i hela leklandet. Träningsvärk idag? Svar ja. På tal om träning så har jag latat igen.. Måste bli bättre verkligen. Men det kommer väl. Ska försöka beställa lite löparskor frampå här också så det blir ordentligt.. Kan ju inte springa i promenadskor - inte bra!

Nåja, på kvällen nu blev det en solning och sen följde Iza med hem för lite mys och kolla på orange is the new black. Har ju kollat igenom serie med henne mesta dels men hon hade ej sett sista 2 avsnitten så de kollade vi på ikväll. Nu väntar vi spänt på säsong 2!

Men jobbet kallar imorgon, 9.45-18.00 och efter det direkt hem till min underbara prinsessa som kommer hem imorgon. Åh som ja längtat! <3 <3 <3

Men godnatt då kära läsare, hoppas er dag varit bra och att ni sett fram emot fredag lika mycket som jag :)


Hos Nathalie, den sjuka!

Ja, jag är hos min vän Nathalie som ligger här i soffan och är sjuk! Myst till idol och film, bra kväll såhär efter jobbet! Tillbaka till jobb imorgon då jag kör 9.45-17.00, helt okej dag!

Shoppade lite på jobbet idag till Tyris och även lite underkläder till mig själv. Ska dock hålla igen på shoppandet nu för den 9/9 är det dags för tatuering :D can't wait!! Va längesen ja satt under nålen nu.

Men ska väl dra mig hemåt strax. Hoppas ni haft en bra kväll!


Nytt nytt!


Soffhäng blir snart sängen.

Godkväll, natt.. Idag har jag jobbat, hämtat Tyris som va med Iza idag, hade gått jättebra och Tyra va så duktig hela tiden! Ja, man blir lite stolt! När ja hämtade upp dem iaf så drog vi och käkade lite mat innan de blev kvällshäng hos Nathalie.

Kollade på idol och samtidigt på kändishoppet eftersom Ellen, ni vet hon jag sjöng ihop med för några år sedan, ställer upp i det! Jättekul och se och hon är verkligen den typiska Ellen, full i humor och energi :) Så ja, det är väl de jag gjort idag. Inte så händelserik dag men behövlig och mysig!

Imorgon ska Tyra till dagis och ja jobbar mellan 9.45-18.00, efter de ska jag iväg och få glaset på min mobil fixad. Gud va skönt att kunna se displayen normalt igen! :p min framsida på mobilen är helt spräckt. Ni ska få se för och efterbildar om ja hinner ta imorgon.

Men godnatt till er och tack Tobbe för dina kommentarer :)

<3


Sleep

Uh vilken dag.. Har haft bättre. Nu har jag iaf lagt mig i en nybäddad säng och kollar på en av mina absoluta favoriter. Min rehab-movie ;)

Godnatt till er!


Kom igen!

Tränade i fredags här hemma, skulle även tränat idag efter jobbet men har sån spänningshuvudvärk.. Gah. Tyris ville sova hos mormor så jag sitter själv, ensam hemma och bara glor på serier, i hopp om att värken ska ge med sig snart!

Men nu i veckan får jag ta tag i träningen ordentligt. Minst 40 min på löpet, tyngder och lite övningar! Skärpning Rangfeldt !! En sak jag iaf är lite bättre med är att jag inte dricker cola och jag äter knappt någon utemat, jämfört med innan. Unnar mig dock lite choklad på kvällarna, men möljer inte i mig ostbågar, godis, cola osv som innan. Så litet plus i kanten kan jag ju få!

Träna, kämpa, svettas! Phju.. Såhär va iaf gårdagens mage (och lite bränna). Tadaa.


My day off

Ledig dag idag. Började med sovmorgon som satt precis där den skulle. Slappade hemma ett tag och sen mot stan. I stan träffade jag mina favoriter, tog en kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord, i vanlig ordning :)

Efter en trevlig stund i stan drog jag med min kära vän Nathalie hem för lite fix och slappande i soffan. Va där ett tag i väntan på att Iza skulle gå ut med sin hund och fixa lite hemma innan de blev dags att dra mot Anna och tjejkväll. Väl hos Anna blev det käk, något spel via en app Iza ladda ner och massa skratt och babbel. Inte så händelserik dag men så kan en dag hos mig se ut. Allt funkar i rätt sällskap ni vet!

Imorgon är det tillbaka till jobb 9.45-17.00 och direkt efter det blir det hem och mötas av mitt älskade hjärta, imorgon kommer mammas tjej hem igen <3 saknar henne massvis så hej fredag och start på en helg fylld av jobb. Don't care, My girl is coming home <3


Fire.


Yesterday


Godnatt!

Imorgon väntar gos med min älskade, lämna henne sen till sin pappa, mot bolaget, affären och sen hem och träna, sola och styra lite käk!

Imorgon kväll blir det drinkar med vänner :)

Godnatt på er!


- 1 kg!

Bra början. - 1 kg. Idag körde jag 1 timme på löpbandet (gå och springa om vartannat), lite styrka, övningar och stretch! Är nöjd med dagens mes tanke på min träningsvärk som inte riktigt vill ge med sig. Men det är bara gött att känna!!

Strax iväg och sola, sen ikväll blir det mys och sleepover med Tyris, Iza och hårbollen Kimbo :) myspys!


Nu ska jag sova!

Hemma efter en dag i gbg. Karuseller, vinster, spel, glass, mat, vandrande, sol, gosedjur i massor.. Ja ni vet allt som hör till! :)

Nu är jag trött som få, sängen hej hopp!


Svar på kommentar, Johanna!

Hej Johanna! Kul att du tycker det är inspirerande att jag ska ta tag i träningen, det sporrar mig mer :D

Jag har absolut ing problem att lägga upp för och efter men helt ärligt så har de inte hänt ngt. Det är mer nu 2 år efter som jag lagt på mig några kilon, som jag nu vill ha bort! Vill bli mer fit och även träna så man blir lite piggare osv :) äta mer än bara skräpmat när inte Tyris är med ;)

Kan återkomma med bilder! Hoppas du kommer igång och når de mål du sätter. Hör gärna av dig med update om hur de går :)

Tack för kommentaren! :) kramar!


Träning

Idag började jag lite smått med träningen. Blev promenad ute med Tyra i vagnen i ca 30-40 min, hem där Tyra ville sova mer så 1 timme på löpbandet och efter det blev det styrka och lite övningar mes Tyris bredvid.

Känns i armar och ben nu, GÖTT!


Löpning

Om en vecka är min semester slut och jag ska då dra igång med lite styrka och motion. Vill droppa några kg i fett med de kan ju få stanna kvar i muskler. Nåja. Ett lite nyttigare liv kan ju inte skada. Köpte en kabel till mitt löpband så nu är det bara till att börja knalla! Inga undanflykter, bra eller dåligt väder!

Dagens form: (en klar förbättring behövs!!)


RSS 2.0