Missa inte mina underbara vänner!

TRAMSGÄNGET LIVE DIREKT!! :D
Nu kl 21.00..

Live Video streaming by Ustream

I'm hoooooome igen!

Hur skönt har jag haft det?.. Väldigt. Längtar jag tillbaka?.. Mycket. Men jag ska dit igen i år! oh yes :) Haft så sjukt roligt med min kusin och hans vänner så ujuju. Även med min fader och styvmor. Har vart kul o festat med Jessica kan jag säga. Det gick fanimej ingen nöd på henne. På hennes födelsedag drog vi hem från krogen vid fyra tiden. Det va något de :)

Sliten som ett... djur är jag. Missar träningen och vad är det med min mobil? :s Ser halva namn och halva nummer ibland :S Hmm.. Aja. Nej jag skriver mer ikväll. har verkligen ingen ork nu. Är så trööööttt...

/L.

Malta part 4.

Jag har inte mycket tid över... då jag måste duscha. men ska säga att denna resan har varit rolig, omtumlande. Prommenad idag för att hitta till robin som tog död på mina fötter då jag gick i skyyy höga kilklackar! Har blåsor under fötterna och på min tå då. Alltså fy fan :P Värdelöst va det! Men har haft kul ute och legat i solen idag äntligen. Brände mig julite först så jag har väl hållt mig undan solen så att säga.

Idag så kommer  det bli... god mat (hoppas vi), fest och massa kramar och avsked till Robin och hans otroligt roliga vänner! Har varit sjukt kul att vara på Malta och en återresa i år ser ut att hamna på schemat faktiskt! Kan säga att denna är ett land för både party och mys. Det passar alltså för de som vill komma bort och ta det lugnt och även för de som är sugna på lite dans och nattklubb. Har hängt det mesta i en bar som heter The Nordic Bar. Mycket svenksar, norskar.. och danskar ;);) Måste erkänna att maten är väl inte den bästa. Vet dom inte vad kryddor är? :S

Aja vi hittade iaf ett jordklot gjort av sten ;) haha. Imorgon går flyget hem. Vi ses där hemma mina älsklingar!


/ L.

Malta part3.

I will tell you about to days now. Yes..., natten till igår va fruktansvärt rolig. Jag och robin bestämde oss för att gå ut vid hal ett tiden. Gick och tog en öl och bara snackade. Va ju trevligt men när musiken flödade på blev man mer och mer partysugen. Blev det party? Jo det kan man säga. Gick till ett ställe där det tydligen skulle vara mycket svenskar norskar etc. Där fanns endel kompisar till Robin och dom va ju självklart roliga att träffa och snacka med.

Vi drog vidare till en nattklubb som heter Havana... Där va det dans och massa som gällde. Träffade en mysko brud när Robin va på toa. Hon va från spanien och dansade som ett.. ah va ska man säga.. Ett höghus som körde bil? haha jag vettefan vad som hände där men fick mig ett riktigt gott skratt när hon drog igång. Robin kom ut och vi drog tillbaka till det frsta stället.

Där va det folk och då Robins kompisar fortf... Vi dansade, skratta, halkade, trycka in mig i ett spritförråd :S Dj:n René gick runt och sjöng med mig i the mic. Hah, ja herregud. Hade väldigt roligt och det behövde jag :) Varför de skulle ha upp mig i ett spritförråd vet jag inte. Robin och hans kompis Jesper tryckte upp mig på en liten och trång trapp inne på stället. Skulle skämta och trycka ner mig och så bara. Så tryckte dom upp mig mot en liten liten dörr som flög upp. Där inne stod det sprit, cider, öl.. Ja allt smått och gott som står i baren för att locka den törstiga. Dom insåg nog att det va ett spritförråd där. Jag tänkte att nu ger dom sig för gud va pinsamt. Gav dom sig? Nej.. "vi trycker in henne där" Idioter! :P men jag kom aldrig helt in. Festade vidare och sedan blev det en walk i Malta.

Jag och Robin gick och käkade på en varsin pizza slice... och kollade på massa olika hus. Det är hus överallt här. De är packade. Det är så charmigt :) Vi va in till lite finare hus och hotell gator och kollade ut mot havet och jag kände bara.. åh.. skönt att vara här..

So now about yesterday.. .Jessica fyllde år. Så när Robin börjat jobba och efter sol och bad så gick vi ut och åt. (som om vi inte gjort det tidigare :P haha) Gick iaf till en väldigt mysig resturang som låg längs med havet. Det va hur mysigt som helst. Glömde dock ta kort så ni kunde se men ujuj va fint det var :) Beställde in en flaska vin, beställde matoch satt och myste. Pappa fick en kompis också som han matade. Kom en jättefin kissemiss som va lite hungrig i magen och pappa lika glad matade på med revbenspjäll som han beställde. Såg förövrigt en katt igår på väg hem från stranden som bara hade ett öga och va hur smal som helst. Lilla stackarn säger jag bara. Ni vet när man får hundögon, så såg den lite rädd ut. Dock med bara ett ga då men ååh va jag bara ville köra den till något svenskt djursjukhus.

Hur som helst. Efter resturangen... så gick vi upp för gatan för att kolla, vi hamnade tillslut på partygatan med alla nattklubbar och krogar. Ingen ville gå hem så det blev in på det stället jag och Robin vistat mest på. Där blev det som det blev men jag hade kul iaf! På vägen hem skrattade jag otroligt mycket. Dog av skratt för olika bilder samt kommentarer. Jag lät Jesper försöka lära mig norska på vägen hem. Lite vi skrattade. herregud. (vi träffade jesper inne på krogen igår igen alltså) Ah jag och jessica vek oss av skratt. Finns en staty som står LOVE upp och ner. stort som fan i sten. I det O:et ställde jag och jessica oss för kort. Herregud att vi inte ramlade och slog ihjäl oss :P

Idag har jag fruktansvärt ont i min... panna och min hårbotten. herregud :P och mina axlar. Blev ingen solning för mig idag inte. Skulle shoppa men fastnade framför en film, sen somnade jag så jag missade slutet. Uschanimejja. Men nu får vi se vad det blir. En bit mat snart kanske? :)


Så gick vi hem då...


Jaja, en till.. men sen gick vi hem ;P


Malta part 2.

Sitter hemma nu hos robin...  då han äntligen har kommit hit! Hinner tyvärr inte skirva så mycket mer, för nu ska vi ut och kolla lite :) Pappa ligger redan och sover :P haha. Herregud. Ah måste säga. Har bränt mig lite. Mina knän. Va blir det ens? :S Haha ni ska se hur det ser ut. som om man lagt ut mallar som det ska bli solat efter. Helt sjukt och fult ser det ut. haha, men så kan det gå ;) Hörs imorgon godingar!





Även magen fick lite lite färg.men har så dåliga pigment.. MEEEEN det kommer ;) Bara ngntimme ute ju:P Men känner ju folk som behöver 20 min så är dom neger. Jag vill ocksååå.Men men jag är den jag är :P LEV MED DET!



I'm at Malta!

Dag 1! (igår) Eller ska man säga kväll 1 tro? Det hela började i Sverige som ni förstår. Vi kom dit allt va frid o fröjd, Robin som vi är här för att hälsa på hade glömt sitt pass. Han trodde att det skulle gå på leg. eftersom det står det på hemsidan. Gick det då? Nej. Det va ett annat leg. de menade på sidan. Skriver man inte det då? Jo, det tycker jag som stod där och lyssnade på tanterna från ryan air, smått irriterad för att de inte kunde släppa förbi honom. Nåväl så hoppade jag, pappa och Jessica på planet. Kom ner och tog taxi till Robin's lya. Lya? Den är ju väldigt stor kan man säga. Det är otroligt fint här inne. Ser näst intill lyxigt ut. Skulle man kunna säga. Jag och pappa gick ut för ett äventyr.Dags att hitta öl och chips. Efter en lååång promenad hittade vi ett ställe där vi kunde köpa med oss lite. När vi kom hem blev det öl, cider och yatzy! Jag vann inte en enda gång :S :P Jessica där emot va en riktig höjdare på det där! Det blev sedan ner mot resturangen som ligger några min härifrån. Det va väldigt mysigt på något sätt. Väldigt nära havet bor vi och det är ju något man uppskattar:) Efter lite skratt med personalen på resturangen och maten i magen blev det hem för lite vin och mer spel. hade väldigt trevligt igår trots att man tyckte synd om stackarn Robin :( Men som sagt han kommer ju ikväll!

Dag 2
. Ja nu sitter jag här. kl är ju inte mycket ännu men duktig som jag är gick jag upp vid 9 för att gå ut o sola. Trodde jag. Magen fick gå före så frukost blev. Vid havet dessutom. Fan så mycigt det stället va. En god frukost fick vi med bröd, bacon, ägg, skinka, ost, tomat. Ja vi fick till och med chips på tallriken. det är inte dåligt :P haha. Vi ska väl gå ut och lägga oss snart i solen tror ja. är lite molningt men väldigt skönt när solen tittar fram. Varmt och mysigt. Tror vi ska gå och ägga oss på klipporna som är ca 10 min härifrån.

Nej det är... dags för mig att gå ut. Jag uppdaterar mer om dag 2 i natt efter lite hyss :) iiih! Ha det så bra där hemma så länge ch glöm inte gå in på bilddagboken och söka på Kicksweden. Bilder kommer komma upp där från min resa varje dag hela veckan! :)



Är mysigt i malta!




You don't turn me off, i will never fail!

Sitter i min säng och... har nyss fixat in lite musik på mobilen. Nu ska jag bara tömma kameran så är allt klart för ´mig att resa. Pappa hämtar mig ca 10.15. Då menar ja alltså pappa, Jessica och Robin. Ska bli så fruktansvärt skönt att åka ner. En sak som ni gärna får göra är att hålla utkik på KICK's bilddagbok (nick: kicksweden) när jag är borta då jag kommer updatera där varjedag med nya härliga bilder. Kan inte lova tid osv när bilderna blir inlagda då jag ska låna min kusins dator och han ska ju jobba endel så jag får helt enkelt låna den lite när han är hemma :) Om det skulle skita sig någon dag så har jag en till som ni vet som kan lägga in bilder så gott hon kan. Hon ska på husvagns semester. Men men tillbaka till min kväll. Har packat endel. Fast nu blev det mycket linnen osv som jag vet att jag missbrukade sist jag va utomlands. Nej inte missbrukade men nästan. Mamma tog ur mitt löshår, sen blev det en cigg med jossan och sen in för att packa klart. Kl 03.00 insåg jag att jag inte hade några cigg och för att slippa krångla imorgon åkte jag och lill-jimmy iväg och köpte cigg, snackade Twitch och ac/dc. Jag skämta och frågade om han hade någon Twitch gömd till mig men det hade han inte men att den riktiga hade vart i sverige förra året. Va ju tråkigt att man inte visste det då. Haha okej, jag visste väl knappt vem han va då men ändå. Lite visste jag ju då jimmy är cross tokig.

Vad hände... i torsdags? Herregud va det bar iväg. Trevligt sov-sällskap fick man iaf :) Haha vilken chock ja fick när jag fick höra att jag inte skulle sova hemma :P haha. Vet dock inte vad som hände underkvällen. Jag fick inte i mig alls mycket men berusningen blev lite mer än väntat så att säga. Träffade Börje's andra bror för första gånge också. Det va trevligt då jag tyckte om hans bror väldigt mycket som människa när han levde. Saknad är du Börje. Och Cina, mamma nr2. Dig tänker jag på dagligen! Kan fortfarande inte fatta att du är borta!! Love to you Cina och Börje.

Nej nu ska jag... fortsätta tömma min kamera så jag kan sova någon gång. Hoppas ni får det bra hemma i sverige. Kommer sakna mina nära och kära. Ni vet vilka ni är och jag älskar er! Ringer några av er imorgon, ringer jag inte så betyder det inte att jag inte kommer sakna er men finns en person jag lovat att ringa ikväll men glömde så min älsk ska få det samtalet imorgon! Lina pratar jag om ;) Och några till :) Men som sagt, ha det sjukt bra! Händer det mig något så ska ni veta att jag Älskar er otroligt mycket! Även dig k. PUSS på er! Sakna mig nu ;) hehe..



Jag och Börjes bror Ronny i torsdags på Hörnet!



En sen torsdagsnatt eller ska man säga tidig fredags morgon? Sov dags va det iaf.


Sex And the City.

Nu är det sex and the city på tvn. Det är något jag gillar att titta på även om det är avsnitt man sett. Härlig känlsa får man av de! Love is in the air. Jag fick helt plötsligt slut på ord.. hmm.. Fastnade i tvn. Sex and the city är slut nu så funderar på att sätta på Krikkes dvd med svensson svensson som han glömde här för ngn veckasen. Lite gött, när han kommer hit blir det ganska ofta ut till bergvik och köpa en film som han sen glömmer eller lämnar här. Är det något bra tycker jag det är super ;) hehe. Svensson, Svensson är ju svin bra de :)

Jag vet faktiskt varken ut eller in när det gäller vissa saker. Vissa människor känns så himla, ah jag vet inte. Stannat i åldern kanske? Ah jag vet inte. Blir så trött ibland bara. Inte alltid så kul dock. Men men, finns det folk som ska beté sig illa så behöver dom inte ha mig i sitt liv alls. Vill inte ha massa ångest över saker jag inte borde. Så det så!! Så sluta försök ens. skämmmmms!!!!



TACO - TIPS!
Är du sugen på tacos men inte är varken salsasås eller cream fresh något för dig? Då borde du testa detta:

* Tacoskal
* Köttfärs + kryddmix
* Gurka
* Riven ost
* Rödbetssallad

Om det är gott? Det ricktigt.. ah nej. Det är riktigt jäkla gott vet ni! Testa det om ni inte redan gjort det. Folk klagar och säger hur äckligt det låter osv. Kära Josefin Karlsson tyckte ju också att det lät äckligt och att det lät som en konstig blandning. Stönig som jag är tvingade jag henne att smaka på det. Hennes svar va "Jag vill ha mer, fan va gott!" Och mer fick hon. Belive me! :)



Elov & Beny har släppt ny singel. Ta fram muschen och röjj!!

http://www.youtube.com/watch?v=ua3pPUo04qQ


Nu ska jag ta mig en cigg och njuta. det är jag värd. Sen har jag faktiskt lite saker att ordna innan det blir film. Får se om jag kanske skriver mer sen. Maybeeee.. :)


You like that?

Yes, i'm at home and cooking some tacos. I like that! Så sjukt mys sugen. Dra hit någon kompis och bara glo film o mysa till det med mat osv! Hur skönt är inte det? :) Lägga sig i ett avslappnande bad funderar jag på att göra. Men har inte bestämt mig ännu :) hehe. Klockan börjar ju bli lite och jag lagar mat nu! Men är sjukligt sugen på tacos så det får det blir. Handlade lite saker till det förut med mamma innan hon drog iväg för att jobba natten, duktig som hon är!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag sitter på flyget till Malta. Hur skönt är inte det? Krikke ringde förut och ville att jag skulle beställa en parfym till han. Får väl kolla efter det då. Men visst ska man kunna se på hemsidan för flygbolaget vad de säljer och vad man kan skicka efter? Har verkligen för mig att man kan förboka så det finns på planet när man kommer dit. Jaja, får kolla upp det där. Tänkte Mr. Johansson kunde hjälpa till lite men han lyser med sin frånvaro just nu. Men han hör väl av sig sen om han får igång sin mobil. Ute på hyss kanske. ja vem vet. 

Igår va jag ute på äventyr. Va roligt det :P Skratta så jag hade ont i magen som fan :P Spelade kort som en gud gjorde jag med. Jag styrde allt och fick det bra ;P Lite hemskt, träffa en tjej igår som heter Line. Då kom det fram att jag sprang minijoggen med henne när vi va små. Hur liten är världen att jag ska stöta på henne igen, hon som ändå flyttat från karlstad! Så kan det vara.

Nu ska jag laga klart min mat så ska jag ge er ett lätt, enkelt taco-tips sen. Ni kommer tänka "usch? :S" men jag svär på mitt liv, det är mmmmm! :) Hörs sen!



En egen Twitch!

Ja, jag satt med mamma igår ocxh pratade namn. Jag har bestämt mig för att skaffa mig en aldeles egen Twitch. Ja, inte än då självklart. Har lite o göra innan plus att det kan vara bra med en pappa ;) Haha. Men hur som helst så blir det bannemej en Twitch! Även om jag inte får någon direkt så tänker ja fortsätta tills jag får en :P Haha, helt klart! Tycker namnet Twitch är fint, har attityd tycker jag! Precis som jag vill ha det!

Har försökt få tag på Mr B. angående ett möte men har inte lyckats ännu. Hallåå, man svarar i en telefon! Måste ju försöka få lite hjälp om hur jag ska gå till väga för att sätta min idé i verk! Skulle va så jäkla kul! :)

Hämtade ju min kusin vid flyget i söndags. Snackade som bara den på vägen hem. Jag va som en duracellkanin. De va glada att de inte tvingat i mig kaffe fick jag höra i bilen. Hur som helst så snackade vi om när jag, pappa och Jessica ska åka med robin tillbaka på söndag. Fick då veta att vi ska hyra en segelnbåt och segla runt Malta, vi ska till blue laguna (blue lagoon? vilket ska bort. nej men..) Så ska vi självklart ut och röra våra små ben o dansa, kolla festnivån i malta. Ett måste när vi ska se hur Robin har det där nere ;) Ah, vi ska göra endel saker iaf! Ska bli hur skönt som helst. Tänk er när vi ska segla runt, då blire bada och sola på båten och gaaarrrw va skönt :D Vet att jossan är en anings avundsjuk just nu ;) Hehe!

Neeeej, jag har ju ffs träning idag! Det hade jag glömt bort helt totalt! Jäkla tisdagar, sa till mamma nyss att det va onsdag men icke :P Aja jag får väl gå ut o springa en stund nu efter maten :) Snart blire kött, pommes och beasås. OM det ska bli gott.





Sandra kan detta med att vara ett äckel!



Vem är människan, två ggr sen gone? :O



Att det ska vara så svårt..

Mmm att det ska va så svårt att fatta att det gör ont i en.
Vissa verkar ha problem att beté sig när man har känlsor..




Mycket rolig helg!

Började med lite party i fredags, med några från jobbet + fler grabbs. Va mycket trevligt och kul :P De va rätt lugnt från min sida iaf. Eller va säger ni? ;) Min godbit Lina va ju självklart med, dock hade hon knappt någon röst den dagen heller eftersom hon tagit studenten i torsdags. Det blev tidigt för henne hem medans vi andra drog vidare.

Lördags så va det bara att dra sig upp och åka till nöjes vid 12.00 tiden och klä sig och sminka lite rosa sträck i ansiktet. Hur bra som helst. Gick den där milen och delade ut reklam för Nöjesfabriken + fribiljetter flr kvällens party. När vi väl gått runt allt så kom vi till slutspurten. Det va då dags för att pasera 100m skylten. Johanna och Mirja kutade den sista biten. Jag? Jag kunde knappt lyfta fötterna kändes det som. Hur otränad är inte jag coh ska va en cheerleader? :O Haha, nej men jag hade väldigtfel skor på mig kände ja. Men ack så glada vi blev sen när vi fick se att vi blivit dragna i en utlottning och vunnit en kryssning. Jajjamen, vi brudar drar iväg på en rolig kryssning tillsammans! Fun fun fun!! Fortsatte iaf kvällen med förfest hos jossan och linda. Va ju kul. Hmm,, när jag drog där ifrån låg alla och sov? :S Ah jag drog mig iaf iväg till suck och hade jäkligt kul där, tills kl blev mycket och det blev en tur till kil och hämta krikke sen hem. Lite gött jag somnade då med K. Va rätt sleten :P

Nej, funderar på film och en bit mat kanske? Mår typ illa, kanske är just för att ja måste ha i mig mer mat :P Får styra det.

Aaaahh.. Ledsen är jag också!!! Mitt internet slutade ju funka för ca 2 dagarsen. Så åkte ner till tre idag med Datorn och internet:et. Då tog dom allt ifrån mig så nu får man sitta på mammas dator. Det suger.... :( Kom hem nu min älskling! Saknar saknar saknar!




Jäklar va duktiga vi va brudar!




Sagan om Lina!

Vi kan börja med dagen igår (att börja tidigare finns inte tid för). Igår tog denna underbara Lina studenten! (även kallad bananen i mitt sällskap) Hon är ganska stönig av sig, eller nee.. inte värst. Men tillräckligt för att hon skulle va den som sprang ut först av alla från tingvalla. Hon va så ivrig att träffa mig på torget att hon sprang typ 5 meter före sin klass för hon hade så brott. Snygg tjej. Och jo visst är hon snygg, till och med tidningar och tv tyckte det så igår var hon med på tv och idag i ett bildspel på nwt och första sidan på VF. Är det min brud eller är det min brud? Lika kamerakåt som jag. Fast nu utan hennes vilja då. Hur som helst så lyckades hon ju att ta sig ut först. Och det va väl bra. Vi hade ju inte velat mötas av en arg Lina på toget. Folket hade flygit åt alla kanter och håll! 

När hon väl kom ut på torget så va jag den som haffade henne först! Klart jag va det, det är ju min älskling och jag va ju så stolt. Lina fick sedan mer saker hängnas runt hennes hals och tårarna började rinna.. Rinna? Nej spruta! Och vad gjorde jag då? För att vara helt ärlig så kollade jag upp i luften och på allt annat utom Lina. Fan hon grät så mycket att mina tårar hoppade ut och skulle hjälpa till. Hur skulle det blir då`? Lina är lite att gråter en så gråter hon med (med vänner då) Och jag ville ju inte direkt låta henne stå där och se mig gråta av lycka för att hon grät av lycka. Nej det blev snabbt kolla bort och torka för mig och sen se glad ut när hon svepte blicken förbi mig ;) Haha. Mamma fick också en lycklig kram av lina. Två för att vara helt exakt. Vi kramade ju av henne innan hon hoppade på flaket med. Duktig tjej!!

Jag och Elena (vårt andra älsk barn) tog på oss uppgiften om att hämta upp Lina när hon åkt klart på flaket. Hur hon såg ut!!!! Nej, hon va så fin, men hur hon lät? Ja hon lät inte så mycket., Flickebarnet hade tappat rösten. Stackarn. Hon satt där och pratade och jag skrattade. Jag kanske inte skulle ha skrattat så mycket då jag faktiskt inte kunde prata när hon kom ut på torget. Hela min tunga och käka va bortdomnad så jag kunde inte snacka alls. Folk skrattade väldigt mycket när jag försökte prata. Gjorde även jag som inte fick fram ett enda ord som lät vettigt och som ren svenska. nej nej.

Väl på Linas mottagning möttes vi av släkt och vänner. (Jag och Elena va vännerna, så praktiskt taget möttes vi bara av släkt) Så va det dags igen. Lina grät och jag kollade bort. Flickan va ju så lycklig, jag med, fast smink är dyrt har jag hört? Ah så kan det va. Jag i min spänning fick ge henne paketet som jag köpte i måndags. ÄNTLIGEN! Har velat gett henne det sen aa imåndags då vi jobbade på Nöjes. Hon tyckte om det! Yes!! Jag med. Tyckte det va hur nice som helst. Det var förövrigt ett armband med en ganska bred silverkedja som möttes av en ring på mitten. Tyckte det va hur fint som helst. Kostade några hundralappar och Lina är värd varenda krona. Tänkte ju beställa ett armband från USA också men struntade i det för det skulle ta för lång tid att få :P

Nöjesfabriken! Där hamnade hon den fulla galna tjejen. Men hon var inte så farligt full, men väldigt söt och väldigt ja, som förut, hes! Stackarn hade inte mycket till röst. Och vad jag har fått information om så har hon ingen direkt röst idag heller. Men det är så det ska va, för min tös Lina har ju faktiskt som sagt tagit studenten!  GRATTIS ÄLSKLING! Du betyder allt!!


Hon gillar paket min Lina :)


Tack för igår stumpan!
Du va hur fin som helst!




Fruktsallad och grädde!

Hur gott är inte det. Jag är riktigt sugen på det faktiskt! Tänkte lillen skulle följa med och köpa det, haha. Tycker jag iaf :) hehe. Har blivit så himla glad i frukt! Mumma va gottit! Va himlans gott med jordgubbar och vispad grädda för någon vecka sen. Ujuj :)

Lyxfällan på tvn. haha lite roligt med killen som ska få hjälp. Han är rånöjd för alla saker han äger osv när han sitter i skiten :p haha. Orkar inte skriva mer om det men kul vare.



Alla ska väl testa en lista va? Bra tidsfördriv.

Denna är lånad av Kenza. Blogg.se's stora bloggerska. Trevligt va?

1. Hur gammal är du om fem år?
26
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 164
4. Vilken var den senaste film du sett? Två bröder - En skuld. (se den)
5. Vem ringde du senast? Shippe
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "jaså det säger du?"  en idiot.
7. Vad är dagens planer? Nu är det natt så, film och sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på till vem. Lätt att ringa men kan ju va mys med sms med.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Aldrig varit gifta men de har gått isär.
10. När såg du senast din mamma? för någon timme sen.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Tolv?
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, stackarn va överkörd :(
14. Vilken är din favoritplats? Där jag mår som bäst..... ni som känner mig vet.
15. Vilken plats föredrar du minst? vet inte, brukar väl inte vara där jag inte trivs.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning. Om det är något jag lärt mig de senaste åren så är det att vad som helst kan hända. Vilken dag som helst.
17. Vad skrämde dig som barn? Mardrömmar och mörker.. mörker är det fan än. usch. och skogen på natten. fy faan.
18. Vem fick dig att skratta senast? Ida Kangeryd ;D haha.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Kan man vara för ung för att äga vinyl?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4, vart är min 5:e? den har vart borta ett tag nu :S Älskar många kuddar!
23. Hur många landskap har du bott i? 1, om inte min kära mor döljer något för mig.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jo visst har man det.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, men barfota på stranden som så många andra :O
26. Är du social? Klart jag är social.
27. Vilken är din favoritglass? Vet faktiskt inte. Finns mycket gottit.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en mysig lägenhet eller lägga undan till hus. Skulle förmodligen bli shopping om jag känner mig själv rätt. Sen vet jag annat men det är privat.
29. Tycker du om kinamat? Japp
30. Tycker du om kaffe? Med mjölk och soker, ja.
31. Vad dricker du till frukost? Jag varken äter eller dricker något till frukost. Inte min grej :s Aldrig varit.
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på höger. Men benen brukar vara lite överallt.
33. Kan du spela poker? Kan jag väl. Mina regler är bäst!
34. Tycker du om att mysa? Älskar att mysa, det vet DU de ;)
35. Är du en beroendemänniska? Vad menas med det? Man är ju en aning beroende av luft, blod, vatten osv. :S dum fråga.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, det gör jag. Eller mer bekanta. Vi umgås inte.
37. Vill du ha barn? Absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska?  Ja.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag vet.
40. Föredrar du havet eller en pool? Både och. Havet är härligt!! Poolen är skön att hoppa i den med och bli tre igen med bollar o allt vad man kan kasta med.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig och mina kära. Blir ofta shopping.
42. Äger du dyra smycken? Dyra och dyra, har väl smycken jag tycker är dyra, runt 1000 lappen.
43. Har du någon gång testat narkotika? Alkohol är väl en drog?
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Trocadero
45. Vem är den roligaste människan du känner? Känner många roliga människor.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett jag har under hakan.
47. Vad har du för ringsignal? Adept - Unbeliever
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, jag har endel i källaren. mycket bebis kläder.
49. Flirtar du mycket? Nej. eller i sms till en person. Men vet inte om det ska kallas flirt?
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I en fotostudio i katrineholm hos Joacim Bago. Den på bannern är tagen på Pixation här i Karlstad.
51. Kan du byta olja på bilen? Har aldrig testat men ska väl inte va så svårt?
52. Har du fått fortkörningsböter? Aldrig. Körkort i snart tre år prickfritt. Ändå är jag kanske inte den som håller alla reglerna i trafiken.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Mötleys Crües bok. Inte klar än dock.
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte nu.
56. Dansar du i bilen? Ja för fan, dansar, sjunger o hela köret.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev på Lina's studentkort.
59. När var du i kyrkan senast? För några årsedan på Emelie's dop tror jag?
60. Vilka personer utmanar du? Jag utmanar min säng nu. Time to sleep.

Glömt att skriva Grattis till vår underbart duktiga och heta skådespelare John "Johnny" Christopher Depp! Som Idag (igår..) 9:e Juni fyller 46 år!  Det firar vi med lite 21 Jumpstreet innan ögonen sluts igen för att sova.



I want you to hold me and never let go..



Nu är den äntligen ute!

Nu finns den ute att köpas!! Missa nu inte att köpa KICK's nya låt Ge Mig Lite Mer. Låten ligger på CDON.com. Köp den HÄR!  Länka det gärna i er blogg med länken:   http://downloads.cdon.com/index.phtml?country=se&page=product&trackid=62400453     Där hittar man låten! Glöm heller inte att länka videon på länken:

- Om du har blogg.se : <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MtisD6_z_WE&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MtisD6_z_WE&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

- Om du har annat är det oftast: http://www.youtube.com/watch?v=MtisD6_z_WE

Dela videon på facebook genom att klicka här!

Ringer mobilen, men du har en tråkig ringsignal? Här har jag lösningen ;)

Skaffa "GE MIG LITE MER" som ringsignal till din mobil! Skicka ett sms med texten KICKREAL till 72464 ! Kostnad: 30:- + operatörsavgift



Ni har väl inte missat att se videon? Om ni har, vänta inte. Här är alltså KICK's (vår) nya video!




Ha det så bra så länge!!




Bal på Nöjesfabriken i Karlstad!

Ja där sitter jag just nu. Jobbar i garderoben. Är typ dött i garderoben då tjejer kommer enbart i fina klänningar och fulla grabbar kommer efter ett tag när dom insett hur varmt det faktiskt blir med kavaj på dansgolvet. Fickpluntor och hela köret lämnas in för att sedan bli hämtade så inte deras mammaor blir arga när de anländer in i deras hem. jaa så kan det vara en balkväll här i Karlstad. Måste även tillägga att en kollega till mig som jobbar som barback tjänade 500 spänn rakt i fickan för att ha skurat upp en spya. fräscht? nej tycker ionte jag men han va ju glad övet pengarna. Stackarn som spydde då. Blev en dyr bal för honom. Usch.

Sitter då som sagt på jobbet. Käkat max mat med Lina nyss, då vi blev väldigt hungriga men inte hittat något mumsigt i nöjes kylar. Men nu ska jag överlåta min dator till vakten Danne. Han ska ut o checka läget på blocket. Hörs sen.



I still wish it would come true..

You know what.. Can't get you out of my mind honey. What's the right way, when i feel what i feel? Nu sitter jag och tänker på solen, stranden, havet, shoppingen!! Åker till Malta den 21:a, alltså om två veckor. Ska bli väldigt skönt att få komma till ett varmare land och även hälsa på min kusin. Se hur han bor och allt. Åker med pappa och hans fru. Ska bli väldigt kul men som vanligt kommer jag sakna alla här hemma. Gör jag jämt när jag reser utomlands, även om det är kul att vara utomlands. Saknar vissa mer än andra :P Haha. Er som jag verkligen kommer sakna vet vilka ni är!! Jag behöver inte ens säga det till er :)

Sitter och glor runt lite. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Känns som jag måste ta tag i att hitta hjälpen ang min idé innan jag börjar kolla över det andra som måste göras. Men det är ju något som jag kan dra igång lite smått ändå. Kolla möjligheterna osv. Kan vara bra att ligga ett steg före kanske.

Vill pierca mig nu i veckan också. Men det är ju som sagt bara två veckor kvar tills jag åker till malta så jag får väl vänta med det tills jag kommer hem :( Tråååkigt! Vill ha nuuuuu!!! Måste töja öronen mer. tar mig ju aldrig tid så glömmer jag bort det med. men får sätta igång o göra det fanimej. Vill ju ha i de där tunnlarna nu :P Haha Får skriva kom i håg lapp så jag inte glömmer :P

Imorgon ska jag gå på stan med mamma och köpa studentpresent till Lina. Hon är ganska nyfiken av sig så jag gillar att kasta i ansikte på henne att jag ska köpa present till henne så hon blir mer nyfiken :)  Har hittat något ganska tjusigt till lilltösa iaf då så jag är ju nöjd. Sen om hon blir det eller inte är en annan sak ;P haha. Hon blir så illa tvungen o säga att hon älskar the thing ;) Ska även jobba imorgon. Är ju bal på nöjes så jag och lina ska jobba. 17.30 startar mitt jobb. Undrar hur länge det blir. Men jobb är behövligt så jag klagar inte. Hade varit super om man kommit hem till en varm mysig kropp att krypa ner till också. Vore om han låg här hemma när jag kom hem... Mys hade det varit.

Nej nu ska jag se klart filmen jag kollar på sen blir det att sova. Ska upp vid 9 tiden tänkte jag. Har lite att ordna innan jobbet. Sov gott alla. Det ska jag göra. Najt.



Får jag behålla dig?

Can I keep you?...    Det är det mest gulligaste jag sett i en film tror jag. Får mig att tänka på minnen, minnen med dig. Jag saknar det väldigt mycket faktiskt. Alla vet det, hålet i mitt hjärta kan enbart fyllas ut av dig, K. När vi ändå pratar kärlek här då så har jag en kompis som är väldigt glad i kärlek. Vem är inte men kom och tänka på henne, Madeleine. Maddie, henne saknar jag!! Så otroligt längesen jag träffa henne. Jag och Krikke mötte henne och Andreas på bergvik för ett tag sen men blev ju bara snabbt :( Får se till att höra av mig så man kan ses snart!

Jobbade igår. Va helt okej. Blev dock kanske lite mycket lek med vakter osv. Men men. Idag är det saker att göra. Håller på med lite nu, men fick ta en pause och det är ju uppskattat. Har lite saker att kolla upp då jag har fått en idé som jag gärna vill sätta i verk. Men det är massa saker att göra. Det ska mailas till olika länder och folk för att få samarbete osv. Måste även få hjälp på vägen så det ska kollas upp och sätta ett möte för det så man kan se om det kan gå i verk. Jag har ju två idéer som jag vill sätta in i ett. Vilket jag vet kan gå också. Gäller ju som sagt bara att få allt i verk och sen se vart vägen tar en. Men jag tycker det skulle va sjukt kul att dra igång det jag tänkt mig :) Säger inget direkt nu va det är förens jag vet mer eller fått mer klarhet i det hela. Men håll tummarna för mig för detta är roligt :) Iiiiih!! :D



He wants to touch me (Woah), 
He wants to love me (Woah),
He'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Cause a ho won't trust me






Fredag! Ska man vara hemma, mysa med vänner och film eller gå ut?

Krogen är absolut borta från det hela. Inte sugen på krogen alls. Ut kan jag dra men då blire ngnann.stans. Vet inte vad jag vill. Funderar på att dra upp till pappa en sväng också men. Blir nog inget med det idag. Jag är samtidigt så fruktansvärt trött. Frustrerad. bläää... Jag orkar inte något alls. Stanna tiden och fundera vad man ska göra när den startar? STOOOOOOOOOOOOOOOOPPPP... Nää.. trött är vad jag är. Trött på det mesta också. Usch.

Idag kom min kamera som va "glömd" i halmstad. Minneskortet är borta? VARFÖR??? Trött jag blir. Vart ett jäkla krångel med att få hi8t kameran och nu är minneskortet borta. Tråkigt drygt och jävligt irriterande.

Slutar skriva ist. Är bara irriterad och inget bra kan komma ur min mun då. Mycket som irriterar mig just nu. Älskar ngt men samtidigt är det irriterande när man försöker och vill, men känns som de står still.. ledsen blir man typ. Nu slutar jag.



Hur kan det vara så svårt?

Ja detta med känlsor är det jobbigaste som finns. Tänk om man kunde få styra och ställa själv hur man ville känna osv. Skulle det inte bli en aningens lättare då när det gäller ex detta med kärlek. Om man måste eller vill sluta tycka om någon.. Kan man inte bara få sluta känna då? Måste man alltid gå igenom med tårar och deppning..

Jag ska käka jordgubbar nu. Svenska jordgubbar. Sätta på en film och bara va. Har ju bara vart hemma idag. Shippe va här en sväng också och käka mat. Lyckades jag fritera kötbullarna i stekpannan? :O Verkade inte bättre :P haha




Jag visste inte.........




Missad är den.

Hur kunde jag vila så länge? Haha Nu har jag missat träningen och mer där till. Fast det hade slutat regna när jag vaknade. Men kommer väl Svensk film med mycket bra skådespelare. Ajjamen..



Hur kan man va så trött?

Spelar ingen roll om jag sover 12 timmar under natten osv, är ändå jättetrött på dagen. Sitter nu och slumrar till ibland ungefär. Ska sätta på en film och fortsätta vila och förmodligen sova en smula.




I love to shop.

Ja vem gör inte det? Idag fick jag med mig en tunn, skön 3kvartsärmad tröja hem. Skön som fan. Fick även med mig en stilren men snygg svart bikini och ett par assköna och heta brillor. Lina ringde under shoppingen och sa nog med inte bara rösten utan även kroppsspråket (kan jag tänka mig), SKRÄLL. Ja skräll kanske. Men jag och morsan fick tråkigt så vi drog och shoppade lite ;) Och nu har hon äntligen fått med sig en turkos klänning hem som hon så länge pratat om.

Sitter och funderar vad man ska göra resten av dena fina dag. Är ju så otroligt skönt och varmt ute så man kan ju inte sitta inne. Hört att det skulle bli 14 grader imorgon? Varför ska det gå ner 10 grader för? Det gillar vi inte. Men men, sommaren får smyga sig på. Vi vill ju ha en hel fin sommar. Inte bara de första veckorna i juni.

Sitter och kollar igenom mailen. Fått mail om en keps som ska komma om 5 till 10 dagar. Det blev dock att skriva tillbaka dit att kepsen inte längre är önskad, då personen som skulle ha den inte vill medverka i mitt liv längre. Konstig förklaring men man fattar innebörden av det. Funderade en stund på att ta den själv, för jäklar va fin den är. Men den kostar lite under 700 och det är ju kanske pengar jag kan lägga på annat ist. Iaf just nu. Men en keps blir längrefram. Gött o ha det när man springer runt i myskläder osv. Eller större kläder överhuvetaget. Yesbox huvudentré.

Nej nu måste man göra något bannimej. Va med Lina, Daniel och co? Får seeee. Palla åka till Daniel. bläää. Aja, nu smiter jag har lite att fixa innan det blir kvällsskoj! För det ska det väl bli?



Var med och tävla i Lily's blogg!

Lily, eller linda som hon heter, har nu alltså en tävling i sin grymt söta och undehållande blogg! Var med och tävla om 2500 kr på junkyard.se För att vara med och tävla tryck här.


Bild kopierad av Lily.



RSS 2.0