Känns bra att du finns i mitt liv faktiskt.

Ja det känns bra att ha en viss person i mitt liv. Får mig att skratta och le, det gillar jag. Även dagar som den här har personen fått fram leende. Tack! Kollar faktiskt på Harry Potter jag. Den är faktiskt bra. Nu la jag nyss på och fick veta information om att det är video inspelning i Karlstad den 20:e. Inspelning av nya singeln sker imorgon kl 17.oo i Norrköping. Ska bli riktigt kul och skönt att stå i studion igen. Skönt det. Och att få vara med min Ellen. Saknar henne såååå mycket ibalnd. Gytt gytt.

Sitter nu och kollar runt på internet efter lite coola kläder till musikvideon. Hittade ganska slampiga kläder. Det är ju inte det vi är ute efter men man kollar på mycket sånna sidor med "vågade" kläder Ska blanda ganska udda-coola kläder med lite annat. Kommer bli såå kul. Va ju tänkt att videon skulle bli i Göteborg men blev ändrat och det kan vara skänt att ha den i Karlstad så man har nära till sängen när man blir trött.

Vilket klick. Som ketchupen på korven vet ni. Ja nu längtar man ju tills man får ha en helg med sällskap och kanske ledighet också. Men funkar att jobba med. Men vet inte om det är så att man har samma tankar men mina tankar gick igår från att vara rolig och allt till klick. Det är alltid kul det, hehe. Vi får välla se vad som händer eller vad man bestämmmmmer sig för o göra. Just nu ska jag fokusera på videon o det iaf. Tar resten sen. Öööhh.. Söka jobb nu och fixa lite på internet.  hej.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0