Nu är stolen på plats!

 

 


Nya glas

Förra veckan fick jag nog. Vi hade några glas här hemma som aldrig blev rena i diskmaskinen, vad vi än gjorde blev de inte rena. Tillslut så fick jag som sagt nog av de där glasen så de åkte i soporna och en färd till Ikea blev.

Väl inne på Ikea hittade jag designade glas som jag fastnade för. Kommer ej ihåg vem som designat dem men det är väl skitsamma. Älskar att hålla dem och egentligen bara titta på dem (wierdo). De är nästan som vin kupor. Ah, jag gillar dem!

 

Oj, blev ju ett ganska fint foto på.. ehm, ett glas :p

Kunde varit roligare motiv menar jag.

 


Titanic

 

I'm in love, som alltid när jag ser den :)


 

 

UPDATE: Har även kommit på att jag känner mig olyckligt kär

efter filmen för att Jack dör :P haha wtf.

 


Nya skjortan

 

.

.

 


inredning

Kikar runt lite på inredning till vardagsrum. Vill ju göra om här hemma men har bestämt mig för att behålla de svarta tv möblerna. Har ju tänkt köpa ett bord från mio och har nu klickat hem lite fina lyktor att ställa på bordet. Ska nog kanske köpa en liten liten blomma att ställa på också. Får se allt efter som när lyktorna står på bordet osv. Kikat på mattor också och jag är lite osäker på om jag faktiskt kanske ska köpa en rund matta. Det är ganska snyggt faktiskt i ett vardagsrum. Får bolla lite med Kristoffer och se vad han tycker.
.
Lyktorna jag klickat hem,
2 vita och en rosa med fattigmanssilver inuti.

True story


e.l.f

 

Jag har hört många prata om det där sminket i märket Elf. Billigt som satan och ska tydligen va väldigt bra. Så igår shoppade jag loss och beställde 13 produkter i märket för dryga 400 kr. Förstår ni.. TRETTON produkter för nästan ingenting. Tänk vad likvärdigt smink hade kostat i butik! Har hittat fler saker där som jag vill beställa men vill få hem detta först och se vad jag tycker om det först. Är lite fler skuggor och borstar jag vill ta hem. Kanske till och med något läppstift.

Har sparat bilder från sidan på lite av det jag beställt, just så ni får se lite. Ska bli himla kul att öppna det paketet och se allt som ligger där i och framförallt prova sminket. Kan skriva lite om varje produkt när jag testat dem.

Har någon av er testat det?
Om ja: Vad tyckte ni om det?

 


Psst.. Visar er mitt nya plagg från jc imorgon.

 


Svar ang matstol

Fått en fråga om vart vi köpt matstolen som jag tänkte svara på! Stolen är beställd på jollyroom.se, kostar 695:- och finns nu endast kvar i svart, fanns i vit innan. Där finns olika stolar till bra pris, kika in där :)


Kika även in här snart igen. Håller på att förbereda ett inlägg med saker jag klickade hem igår. C you soon ;)


hemklickat

Då är stolen hemklickad till Tyra.
Tycker verkligen det är dags för henne att få en egen stol nu
och inte bara äta i babysttern, även om det funkat väldigt bra.
Jag visste ju inte om vi skulle ta en vit eller svart men "sidan" gjorde valet åt mig då det bara fanns svarta kvar nu. Men en svart blir snyggt så det bryter av lite till våra vita möbler, eftersom vi har en svart fondvägg i köket.
image description

Imorgon

Hej! Har precis sagt hejdå till mamma som jag bjöd hem på lite mat och film som tack för all hjälp hon gett mig den senaste tiden med bil osv. Eftersom jag ska vänta med att köpa ny bil så får jag låna hennes så länge, uppskattas mycket!! Blev kyckling-pasta sallad till mat och blåbärspaj till efterrätt. Läste en tjej's blogg vid namn Jessica som hade gjort kyckling-pasta sallad och det såg sååå gott ut så de fick bli. Tack jess för tipset ;)

Jag hade ju tänkt visa vad som är på väg hem till mig och vad jag köpte i stan idag. Handlade på Jc, va ju inte igår om man säger så. Hur som helst så får jag visa er imorgon vad som köptes och vad som klickades hem. Riktigt nöjd!

Hoppas hoppas att min dator kommer till veckan också. Tråkigt utan egen dator när man måste dra bort krikke från sin dator. Ja kan tillägga då att han är gift med sin dator, så som jag är gift med mitt shoppingberoende (som jag för övrigt har koll på. Lovar, inget lyxfällan, haha).

Men nu ska jag nog ta lite mer sallad, något gott och kolla klart på HIMYM. Får bli sova sen. Imorgon ska jag se om Ida är hemma så vi kan ta en kopp kaffe och babbla. Godnatt på er :)

 


Svar på kommentar

Fått en fråga ang sulkyn vi köpte till Tyra. Den är i märket Graco och heter U Go. Inte det dyraste märket men verkligen supernöjd (!!) för att ha betalat 1500kr för den (julklapp från morfarn) och Tyra trivs så bra i den! Använt den 2 gånger hittills. Vill använda barnvagnen nu när det är kallt ute men små turer till affären eller snabb-shopping passar den perfekt :)


Vem frågar? :)


 


Wiho.

Lite nytt idag!
Visar om ett tag, ska natta Tyra först bara.

Talk to you soon :)


sugen på nytt


Nevermind

Dricker cola och lyssnar på Nirvana, fint!

 

 


Love hurts..

 

Men inte för mig just nu.. Nog har man en karl med stark vilja,
men min svärmor säger att man får till dem med åren ;) haha!

Bild på svärmor och Tyris när hon var precis nykommen hem :)
hela 1 1/2 dygn ♥

 

 


Brunt? Ser svart ut..

Färgade ju håret igår med en mörkbrun färg. Vill ha mörkt brunt men inte svart direkt, det ser nu svart ut! När ja kikade i spegeln och lampan låg på glänste det lite brunt men när jag håller upp håret framför lampan ser det svart ut.. Men men det är en toning så bara jag tvättar ur de lite försvinner kanske de svarta.


Skämt?

Fick en kommentar som jag va tvungen att skratta lite åt. Det är ett skämt eller? :p hahah

"Sluta tatuera dig nu, det är bara hillbilliys som fortfarande tycker det är snyggt, stripp/biker-stilen är över. BTW du ser ofta ut som Dilnarin Demirbag sonm är från Karlstad dvs DEE E-types dansare"


Om inte så måste jag få lov att säga att du har nog lite fel, om allt du skriver :p haha men tack för kommentaren!


Färg

Då har skallen en ny färg igen. Tröttnade på det röda. Slängde i en mörkbrun men blir säkert åt det svarta hållet nu i början. Vi får se hur de ser ut när jag torkat håret. Just nu sitter kg i handduk så ni får se en bild imorgon hur de blev.

 


tyra alicia j.

Nygjord med lite blod och sårvätska (då bilderna togs).
Bättre bild kommer när den läkt :)

 


Inlägg via appen = kan ej kommenteras

Tanken slog mig precis.. Jag har ju inte bloggat något idag?..

Får knyta påsen fort här för Sex and the city börjar nu. Varma mackor i ugnen, SATC (som sagt), förhoppningsvis en beställt dator, ny iphone på mitt bord, sovande bebis, nöjd sambo som fått ny T-shirt av mig, nöjd Linda som ska tatuera sig imorgon.

Men nu mackor och SATC. Blog you later.


UPDATE: Nu går inlägget att kommenteras


Tystnaden som blir när "pappan" kommer hem?

 

 


Tack svärisar!

Ny toaster (kan man säga så?) och vinterskor till pluttan. Skorna va till hennes kusin men de va försmå så Tyra fick dem att växa i. Kommer bli bra nästa vinter när hon går och grejer :) Tusen tack!

 


Busen

 

 


Nytt armband

Fick med mig 3 par trosor också från H&M men de får ni inte se. Känns inte så kul att visa trosor kanske, även om de va väldigt fina :p But, här är iaf armbandet, blev kär i den stela designen med lite ord på.

 


På språng!

 

 


Okej.. Dålig natthumor igen!

Eller så har jag bara dålig humor men ärligt, drar det inte lite i mungiporna iaf? hahah :p


Surt.

Köpte piercingsmycken idag och insåg när jag kom hem att jag tog fel storlek... Gah.. Inte sååå roligt då jag inte tror att de går att lämna tillbaka. Får kolla de.

Annars idag blev det ju en sulky till Tyra som vi är väldigt nöjda med. Kan berätta lite om den i ett eget inlägg imorgon om ni vill? Blev även lite kläder till henne och en vit Iphone 4s till mig. Hah, ja bara sådär. Fick dessutom lite rabatt på mitt abonnemang så det va ju bara att köra. Min iphone 4 ska mamma få, jag fick den ju av henne så inte mer än rätt att hon blir en iphone ägare också ;)

Till helgen ska vi köpa ny bilbarnstol till Tyra och då ska morfarn med. Blir kul för Tyris. Jag ska nog köpa datorn till helgen också då jag får sista födelsedagspresenten då. Om inte då så blir de väl under veckan. Ska bli skönt med dator igen, sålde ju min gamla. Men men så är de. Nu ser jag fram emot imorgon då de blir en fika och massa tjat med Amelie, också torsdag då vi ska tatuera oss jag och krikke. Ääääntligen! :)


Tyra's nya sulky

(inlägg via appen)


Morgonmys

Med världens bästa bebis <3
pappan ligger bredvid och sover men det blir att väcka honom strax. Tyra verkar må bättre idag även fast hon är väldigt hes ännu. Oavsett så har jag en väldigt glad bebis idag :) (som alltid)


Tack snälla ni som tipsar och berättar här i ett inlägg längre ner. Kul att läsa och få lite tips om mat, läggning osv.


Godnatt!

(Instagram har fortfarande mitt hjärta!)


Linda testar

Program: Hipstamatic (både gratis och ett för 15kr)
Resultat: se bilder nedan


Kommentera!

Nu går det att kommentera mina inlägg igen.
Tydligen så blir de knäppt när man bloggar med appen.
Märkligt... skärpning blogg.se.
Men nu iaf, nu kan ni börja uttrycka er i kommentarsfältet igen ;)
-
-

Rensat ur garderoben

Tyra's garderob iaf. Skulle verkligen behöva ta ett väss i min också. Tyras garderob slutade iaf med en Ikea pappkasse mindre men som fylldes med alla nya kläder hon hade på hög som bara väntade att få plats. Jag har även sålt 9 paket med blöjor som Tyra växt ur för ett bra tag sedan, som stod och samlade damm. Bättre de gör nytta hos någon annan bebis :)

Jag funderar på att rensa ur min garderob inom kort och sälja det som är snyggt. Kan ju kolla intresset iaf på någon köp & sälj sida. Brukar ni sälja saker?


Och Pssst.. Jag har problem när jag ska kommentera några av era bloggar, kommentarfältet kommer inte fram. Mer som har problem med detta?

 


Tipsa mig!!

Till alla er med erfarenheter av barn, era barn!

Vet inte hur många av er som läser som har barn men ni som har, har era små haft perioder där de sover oroligt och vaknar och gråter lite då och då på natten? Nu är ju Tyra sjuk men innan hon blev de sov hon lite oroligt också. Tänkte bara kolla om ni har tips på något man kan göra för att hon ska sova bättre? Jag förstår att det bara kan vara så att hon drömmer eller bara har en period nu men ni kan väl tipsa om ni gjorde ngt speciellt så de hjälpte för er :)

Tänkte även kolla med er om era äter/åt någon gång på natten när de va runt 6-12 mån? Gjorde ni något för att "vänja" dem av med att äta på natten eller gav de sig med tiden?

Och en sista fråga, när började era små somna tidigare på kvällen?



Skulle bli väldigt glad om ni ville berätta lite om hur ni gjort och hur ni har det. Alla tips är välkomna, mycket roligt att läsa :)

 


Sjukling

Godmorgon! Här ligger vi (Läs: Tyra) i sackosäcken i vardagsrummet och kollar på järnjätten som är på tvn. Tyra har sovit mellan mig och krikke ytterligare en natt. Hon är sjuk stackarn och vaknar ett x antal gånger varje natt och är ledsen.

Nu inatt så vaknade hon och va så jädra hes. Man riktigt hörde hur hon tyckte de va kämpigt för henne med halsen :( försökte få i henne lite panodil då hon va väldigt varm också.. Stackars lilla älskling, jag tar hellre över så hon ska slippa va sjuk :(

 


När vi var små

Jag och lillebror <3
och hans mamma såklart :)


Vitt och fräscht: nya skorna!

649 kr @ Foot News

 


Shoppingpåse!

Ja, jag har en idag också. Hittade ett presentkort som jag fick ta av krikke som var på FN. Så idag va jag in och kollade på skor och hittade väl några söta med klackar men jag la band på mig själv när jag fick syn på ett par tygskor. Hade tänkt köpa ett par till Converse men ångrade mig och kände att jag kan lika gärna tvätta mina underbara ingådda (skriver man så?) All stats.

Hur dessa skor ser ut får ni se sen för nu ska jag äta mat :) TTYS.

 


Out.

På bergvik med mina älsklingar. Stötte på Tyra's farmor och farfar också! Så nu ska vi haka på dom och handla lite.TTYL


Tiden går..

Kan inte ens minnas att hon varit sådär liten. Bilden är från dagen då vi var på Liseberg i somras. 1 augusti va datumet vet ja va för Tyra blev en månad den dagen :) Och snart är hon 7 månader (1 feb). Jag kan inte förstå att det gått så fort.

Lyckligast i världen är jag som har mina hjärtan Tyra och Kristoffer :)

 


Ny krona!

Åh, gillar den så himla mycket.
Den sista också, så nöjd!!
Står fint i mitt fönster i vardagsrummet.

 


Podcasts och sova!

Night peeps..


Svettiga bilförare.. Ehm??

Haha jäkla mobil.. Skulle iaf skriva SVERIGES (inte svettiga) värsta bilförare har ju börjat igen och det tycker jag är bra. Har alltid skrattat åt de människor som är med. Vissa kanske är lite korkade medans andra lite medvetet vet hur man gör "bra tv", om inte annat lär de väl bli tillsagda att göra vissa saker säkert. Hur som så ser jag detta program som väldigt roande och är glad att det nu är tillbaka. Förut så missade jag att det va idag så jag såg endast en kort stund utav det så har tänkt jag ska se reprisen som är nu 00.00.

Gillar ni Sveriges värsta bilförare? Jag skulle tycka det va skitkul att va med i det om man hade någon kompis som körde dåligt, haha. Kanske ska leta lite i mitt kompisarkiv och se om det är någon jag kan anmäla dit? ;) Se upp mina dåliga bilförar-vänner!



Kommer ni ihåg?

 

 


Hos farbror Tommy, tant ida & kusin Tuva

Ligger och sover i deras soffa!
Finns Inge kort på det så ni får en
annan sovbild som mamma tog
när jag drog kudden över ögonen ;)
- Tyra

 


Läkarbesök och ingen tatuering..

Läkarbesöket med Tyra gick bra. Allt såg bra ut och hon växer som hon ska. Som vanligt ligger hon över sina kurvor med längd och vikt. Idag vägde vi in 8540g och mätte 70,5 cm, mammas stadiga tjej :) Kunde inte vara mer stolt över mitt troll <3 De gav Tyra en leksak som hon bytte mellan händerna och de förklarade att oftast börjar de med sådana vid 6 månader men Tyra har gjort det ett tag nu så det är väl runt 6 månader sådant brukar ske. De kollade ögon, öron, rygg, höfter osv osv.. Och ja som sagt så såg allt bra ut :) Nästa tid är vid 10 månader men vi kommer åka dit tidigare för mät och vägning. Om man tänker på de kilon hon väger så skulle hon ju kunna byta bilstol om 0,5kg. En av mina bästa vänner har barn och hon förklarade att det är viktigt att gå efter vikten när man byter stol. Hehe även om Jossan har rätt är hon så rolig :) De ska bli lite skönt med ny stol så man slipper dra på den vi har nu upp och ner för trapporna :p det är de som är kämpigt! :p hehe!

Det blir ingen tatuering idag förmodligen. Krikke hade tagit fel på dag så vi ska få ny tid för de. Tråkigt men då hinner min förkylning försvinna iaf för den är på g bort!

Nu måste jag kila, återkommer senare, bjuder på en bild på världens bästa!

 


Imorgon:

• Tyra till läkaren, vanlig undersökning kl 10.00
• hem för duch & lunch
• Tatuering kl 14.00
• In till stan och tanka bilen samt lämna lite saker till mamma



Resten av dagen får vi se vad som bjuds på. Nu ska jag iaf lägga mig och försöka sova. 2 timmar tidigare än igår, good for me!


I väntan på mannen

Idag har vi, jag och Tyra uträttat ett ärende samt lunchat med mormorn.

Under färden invigde jag mina nya skor. Riktigt nöjd med dem, väldigt sköna att gå i och känns inte att de är såpass höga som de är. Rekommenderar dem till er som anser det är lite svårt att gå i höga skor. Hade Tyra i bilstolen på armen, en packad skötväska och en dator i en dataväska på armen, gick utan problem. Ja jobbigt va de väl men det va ju tyngden som ca jobbig och inte att gå i skorna ;)

Har även på mig linnet ja köpte men måste säga att minsta lilla fastnar i det och drar ur trådar. Så nej det rekommenderas inte. Någon som vet om man skicka tillbaka det då eller är det "mitt fel" så jag får svälja att jag gjort ett snyggt men dåligt köp? :p


Att jag aldrig lär mig..

Måste börja lägga mig tidigare.
Men svårt när man vill ha lite egentid.
Nåja, sängen nu så hörs vi imorgon.

Night.


Natten

Hej! Först svar till seema, kunde inte komma in på din sida så du får svar här ist. Tshirten är köpt på rean på carlings för 49 kr, super skön :)

Sitter och kollar på lite matstolar och bilbarnstolar. Jag och Tyra har kollat ut och provsuttit en bilstol hon verkade sitta jäkligt skönt i som det nog faktiskt får bli när det är dags. 9 månader eller 9kg är den ifrån vilket låter rimligt för henne att byta stol. Visst ska den hon har nu bort vid 9 månader och hon kommer väga mer än 9 kg då gissar ja på då Tyra är ganska stor och ligger lite över kurvan i både längd och vikt. Blir spännande när den dagen kommer :)

En matstol har jag och krikke pratat om och han tycker det är galet att köpa en dyr tripp-trapp stol. Nu finna det ju massa olika stolar i Tripp-trapp men just den "riktiga" kostar ju runt 1500-2000. Jag sökte då lite på internet och hittade en annan med samma funktioner för 695, skitfin enligt mig och jag tycker nog bättre om den än just Tripp-trappen, fast egentligen är det ju inte så mycket skillnad på dom :p haha. Nåja, magkänslan kändes väldigt bra och jag tänker då säga till krikke att vi kanske kan köpa en sådan nu till lön kanske så hon får en stol. Tyra sitter ju bra så why not :) Då är sen frågan, vilken färg? Jag gillar den vita och vi har ju vita köksmöbler nu, men jag gillar också den svarta och det kan faktiskt vara snyggt att bryta av med den svarta till vår svarta fondvägg. Man kan ju även fixa dukar och annat som går lite i svart för att matcha.. Haha ja hör ni på mig? Jag och låtsas kunna min inredning ;) Nej men det måste kännas rätt men också snyggt. Vet att krikke tycker jag är löjlig med det där men för mig är det faktiskt viktigt. Han får helt enkelt leva med det, men han verkar älska mig lika mkt för det så det är ju bra ;)

Vilken färg hade ni tagit?


Dagens Linda

 

 


Tisdag - dagens planer

Idag gick vi upp vid 9.30, lite mer annorlunda mot 11 tiden. Tyra har iaf (peppar peppar) börjat smått vända tillbaka dygnet. Hon somnar nu vid 23 tiden. Vill ändå ha henne i säng tidigare men det kommer väl med tiden antar jag.

Idag ska vi till stan och fika med Amelie och Zigge. Amelie ville fira mig för att jag fyllt år så de blir trevligt! :) Är förkyld som en tok också så fick bli en apelsin till frukost.. och en äggmacka :p Hoppas det ger sig under dagen eller imorgon för på torsdag är de ju tatuering som gäller. Men förkylningen jag har är mer som slutet av en förkylning, känns alltså som att den kan gå över när som! Ja, vi får hoppas på det iaf.


i mindre storlek <3


Bio & tät näsa

Idag har Tyra fått vara utan mamma och bara med pappan, ja en stund iaf. Jag och min mamma va iväg på bio förut. Vi såg filmen The girl with the dragon tattoo, den engelska versionen av första filmen i svenska Milleniumtrilogin - Män som hatar kvinnor. Många har sagt att den engelska versionen är bättre än den svenska. Jag vet inte om jag är beredd på att hålla med men jag tycker båda filmerna är jäkligt bra! Noomi har verkligen fått en tjej att slåss med. "Nya" Lisbeth va helt fantastisk i sin roll. Jag älskade hennes sätt att ta sig an rollen, jag älskade henne och karaktären Mikael's relation tillsammans. Den är mer levande här än i den svenska Tycker ja, även om det kanske visas lite mer av det i den svenska. Män som hatar kvinnor har ett lite större plus än The girl with the dragon tatto då MSHK visar mer detaljer än THETDT. Men en sak är säker, jag ser verkligen fram emot nästa film - The girl who played with fire, som kommer någon gång under 2013 (kommer ej ihåg dat.)

När jag kom hem satt min lilla plutt i gåstolen och lekte med krikke. De hade varit till farmorn och farfarn ett tag och sedan åkt hem och hoppat i pyjamas och lekt lite. Tyra verkade inte ha saknat mig alls.. :O haha nejdå men hon har varit så mammig de senaste dagarna att det nästan va jobbigt att lämna henne förut då mina tankar bara snurrade runt "tänk om hon blir ledsen när jag inte är med" men hon hade inte varit ledsen alls tydligen, så det är ju bra så. Men de blev massa puss och kramar när jag kom hem, jag hade ju saknat henne iaf :D

Nu sover pluttan och jag funderar på att sätta på en film och äta lite glass, ta lite nässpray så jag kan andas lite. Min täta näsa kom som ett brev på posten, inte välkommet men de försvinner väl snart. På tal om post så hoppas jag att mina skor och mitt linne kommer imorgon så jag får hämta ut de. Vill gärna prova skorna och se om de är något för mig, hoppas så att de ska kännas bra för jag tycker de är så jäkla snygga!!

Men film och glass nu :) Puss.


Soffhäng


Bedtime!

Nu är det dags för sängen. Tyra somnade vid 23 idag efter massa gos, snack och ett härligt bad. Älskade har börjat få utslag på ryggen igen :( Får sova i bara blöja inatt så fick hon bli insmord med salvan vi har mot utslagen.

Jag och krikke har iaf legat i soffan och bara myst framför tvn tills nu, skönt de. Men nu ska jag hoppa i säng. Sov gott!

Busfrö :)


Tack alla fina!

Tack alla fina för gratulationer, presenter och blommor! De mesta ligger i kuvert då jag planerat att köpa ny dator. Så i slutet av månaden blir det ny dator och då blir det inlägg via datorn igen, inte bara latinlägg via appen ;)

Haft en trevlig dag med några av de närmsta. Till veckan blir de fika och present med Amelie. Spännande :D

Lite presenter och så hittills. De fina muggarna jag fick av Tommy, ida och Tuva får ni inte se då de står i diskmaskinen och ska få sig en tvätt innan användning! :)


It's my day!

Fredagen den 15:e januari 1988 kl 07.37 kom jag till världens kalla vindar. Ja det var vad mamma sa iaf, att de va kallt alltså :p

Så egentligen har jag ju inte blivit 24 ännu utan jag är 23 år 364 dagar 16 timmar och 44 min (när ja skriver detta).

Men men nu är dagen/dygnet här. Nu blir jag 24 år! Låter gammalt va ;)


Intar position

Ja, en kort stund går det bra att stå så iaf, sen blir hon bara arg :p


Första kalaset

Idag har jag haft lite fika här hemma för pappa, brorsan, farmor och farfar. fick lite bidrag till datorn, precis som jag önskat mig. Tack så jättemycket!

Nu sitter jag och Tyra framför tvn och funderar lite på om vi ska sätta på en film eller vad vi ska göra. Hon gnager som bara den på saker här hemma nu. Vill gå och stå hela tiden. Börjar sitta riktigt bra själv och det är ju jättekul att se. Det händer verkligen mycket gör vår lilla sötnos nu :) hon är så stark i benen att man bara behöver stödja upp henne, eftersom balansen inte finns :p hehe. Nej men det är riktigt kul :) Igår dansade vi som dårar till musik på tvn och Tyra skrattade som attans :) Sånt värmer i hjärtat och det är då man bli påmind om hur underbart det är att vara mamma <3

Vad gör ni ikväll?


Tyra demonstrerar alltså hur man INTE får i sig vatten ;)


Njuter av livet

..och sin lilla mage! <3


Stadsrunda

Hej hopp. Allt bra idag? Jag och Tyra vandrar i stan just nu med Amelie. Vi har fikat med ida och Tuva tidigare idag, Tyras kusin. Blir hemåt snart och laga mat!

Vad gör ni idag?


Nätshopping

Åh ja!
Eftersom jag snart fyller 24 (på söndag, för er som vill överröäsa mig med gratulationer ;p Skämtosido) så har jag nu fått klicka hem lite fint. Blev ett par skor som sägs vara sjukt sköna och ett linne som såg jäkligt behagligt och snyggt ut för att vara ett basplagg. Baslinnen är något jag faktiskt behöver ha då jag har det under mycket tröjor osv.
Vad tycker ni om mina klick?






Ny tatuering till veckan!

Igår blev det bestämt, till veckan ska jag göra en ny tatuering. Bara en liten men betydelsefull. Krikke ska tatuera sig också så jag fick följa med och bli tatuerad före honom. Wihoo :)


Denna gjorde jag sist. Aj aj :p


Mamma - Tyra outfits


Dålig fantasi som jag?

Få lite hjälp på traven på:
http://vadfanskajaglagatillmiddag.nu/

- De ni ;)


Uppe tidigare

Godmorgon! Idag vaknade Tyra strax efter 9 och va ledsen. Hon försökte somna om ett antal gånger men tror hon hade ont i magen. Lite pruttar och nr 2 i blöjan nu så kommer nog middagsluren bli lite längre än vanligt för tussen.

Just nu hat vi soffmys och kollar på Musses klubbhus. När Tyra tar en tupplur sen så funderar jag på att lägga igen ögonen lite också så man blir pigg och rolig när de blir bus och lek sen, som alltid! Va ju bra att vi provade pulkan häromdagen också för nu är snart snön borta igen. Plus grader ute nu!

Men ska fortsätta myset här nu. Skriver senare idag!


Trött tjej..

En dam här somnade 22.45 men vaknade 23.10 och va ledsen. Hon har sovit dåligt de 2-3 senaste nätterna så det va inte oväntat att hon skulle vakna nu. Nu sitter hon i bärselen och ska strax få lägga sig i sängen och få flaskan. Hoppas lite mat kan få henne att somna om igen.

När Tyris somnat blir de HIMYM, isvatten och popcorn - nominom


Glider.

Tur att mamma drar bort mattan så jag kan åka över golvet - Tyra


Love at first sight!

i want it.

image description

image description

image description

ilove.

Tisdag!

Knappt så jag håller reda på dagarna nu. Mamma sa åt mig för några dagarsen att jag fyller år på söndag. Ja det va väl bra annars hade jag fått mig en fin överraskning när folk börjar skriva grattis. 24 år fyller ja... Liten suck över det hela ändå :p 24 låter mycket i mina öron, men det är väl för att man är inpräntad på 23.

Idag blir det nog inte många knop gjorda. Inget direkt planerat så vi får se vad dagen har att bjuda på! :) Hoppad ni haft en bra start på dagen och att det fortsätter så. Blog you later


Dear angel of mine


Dark red

Idag färgade jag håret mörkrött.
Tröttnade på att vara "ljus" ginger.

Hello dark!


Bildbomb: Linda & lilla Tyra

 

 

världens bästa.


Första åket i nya pulkan!

De va nog spännande tror ja :) Snöade lite på henne så hon satt nog och kollade mycket på det också. Efter ett tag blev hon trött och lutade sig och somnade :p haha. Lillfisan kan allt somna lite hur och varstans!


Fix och dol

Då ska vi göra oss iordning och åka mot stan för att träffa Linda Blom, lämna lite fotopapper och så :)

Senare ska vi se om vi får med oss pappan på lite pulka åkning. Tyra måste ju få testa sin nya pulka ju :) Hon fick en i julklapp av sin farmor och farfar.

Bilden är från morgonmyset imorse.
Visst ser de ut som Tyra tar kortet själv? :p


Mammas stolthet!


Loppis

Nu sitter vi i bilen på g mot en loppis. Min mormor ville dit så vi hakar. Vem vet, kanske finns något kul!

När vi är klara så blir det en sväng till min moster där vi blir bjudna på semlor, mums :)

Dagens fråga: Tycker ni om att gå på loppis?


Bekvämt..?

Är det verkligen skönt att somna sådär?


Svar ang fruktskålen

Min nya fruktskål är ifrån Sonnelids / MIO möbler här i Karlstad. Kommer inte ihåg vem som designat skålen men kan ta reda på de om det skulle vara till någon hjälp.


Grabbarna & Tyra

Kom hem för en stund sedan. Varit med Krikke och Tyra till en kompis. Hos Sune va de han, Tommy och Persson. Dom snickrade lite o höll på medan jag, Tyra och krikke satt och kollade på barnprogram! Blev god mat senare och sångprogram på tvn. Mycket skratt och snack! Tack för ikväll grabbar & Tyra för en väldigt trevlig kväll :)

Nu fortsätter myset här hemma men bara med min lilla familj. Jag trivs :)


Stockarna.

Hello.. Läget? Sitter i vardagsrummet och funderar på vad man ska hitta på idag. Tyra och krikke sover som 2 stockar så någon underhållning från dom får jag inte för tillfället. Laga mat ska jag göra strax iaf.

Känns som det kommer bli en ganska så händelselös fredag. Vill sola men vissa ställen på kroppen säger fortfarande "nej Linda!!!" ja, de svider lite med andra ord eftersom jag brände mig lite här och var. Det blev iaf resultat men det får ni se efter några simningar med den där oljan. Skönt att få lite färg iaf och Inge dåligt skönt att ligga i ett varmt solarium när det är iskallt ute.

Är ni för eller emot solarium?
Alla har ju olika åsikter om det där..


True


Resultatet i köket

Ångrade mig ang de vita gardinerna. Ska beställa en svart hissgardin ist. Kommer se mycket bättre ut tror jag.

Stolarna är iaf på plats nu och det är sådana man kan byta klädsel på. Så blir det skitigt (vilket det lär bli) eller om jag blir trött på vitt så är det bara att dra av och tvätta eller köpa annan färg, bra.

Så, matta och hissgardin, kanske en annan duk, så är de klart!


Redan nu!

Ihopbyggnad av stolar pågår!

Skrev ju att jag inte skulle köpa stolarna förrän i slutet av månaden men lånade lite av mig själv som ska gå till ett vardagsrumsbord men ist så tar jag det av de pengar jag skulle köpa stolarna för. Skönt att få klart i köket.

Även köpt vita gardiner som jag ska se passar i köket så de gamla trådgardinerna kan få vila i något år eller två. Bilder på detta kommer senare.


Tittut!


Gosis!


Podcasts

Krikke har fått mig att börja lyssna på podcasts. Jag har bara lyssnat på en hittills, ja inte ens hela då jag somnar hela tiden. Den ja lyssnar på är en dokumentär som P3 har gjort. Handlar om ett hedersmord, första att döma här i Sverige.

Tycker sånt är jäkligt intressant, om mord, utredningar och även om andra saker också ex sekter osv. Intressant att se vad långt människan kan gå i desperation och tro.

Gillar ni dokumentärer?


Nytt köksbord och pynt på!

Nu har jag äntligen fått hem ett nytt och vitt köksbord i trä. 4 stolar ska införskaffas i slutet av januari. Får ta en sak i taget :) nu är det bara en hissgardin till köket sen är det nog klart! Då är det andra rum som ska få sig en omgång.

Nya ljusstakar och fruktskål. Jag föll totalt för fruktskålen!! Visst är den rolig? :)

Längtar tills stolarna är på plats, det kommer bli asbra!!



Hello!

Kläder ska på, blöjan ska bytas, mat ska göras till lillan och sen drar vi iväg till stan för lite ärenden och solning. För och efterbilder på "brännan" får ni den så vi kan se om det är någon skillnad med oljan på!

Vi hörs senare idag :)


Imorgon!

Dåså, jag och Krikke är placerade i soffan och kollar på hockey. Antar att det inte är många som missat att det är Sverige - Finland som spelar. Men jo, jag. Men har ingen koll på hockey, fotboll.. Aa sport över lag har jag noll koll på, förutom cheerleading. Ja det är faktiskt en sport, världens roligaste!

Funderar på att leta upp något att käka. Känner mig lite konstig i huvudet så en matbit sitter nog bra. Bara jag som gillar att äta på natten?

Nåja, imorgon ska jag sola vid 14.30 - SKÖNT! Ska även iväg och kolla på ett bord och stolar. Får se om vi får med oss något hem! :)


Tidig födelsedagspresent!

Ja, jag orkade verkligen inte hålla mig. Tråkmons jag är va :p Fick en otroligt fin silverring med stenar på av mitt hjärta, precis som jag ville ha! (ja, jag har valt den själv, haha)

Älskar den. Tusen tack älskling :)

Nu ser vi fram emot resterande presenterna som kommer bestå av pengar då jag ska köpa mig en sak. En behövlig sak. Vad får ni se i slutet av januari!


Ikea

Varit med mamma till Ikea. Tog en paus och satte mig ner en stund. Härligt! - Tyra


50 min senare...

Nu sover Tyra. Skrattade lite i sömnen när hon somnade in så vi får hoppas att det inte blir några läskiga drömmar inatt ;) ibland tror ja faktiskt hon har mardrömmar för hon kan vakna i ren panik och va ledsen. Men de går att få henne att somna om ganska snabbt genom att ge lite vatten och sedan nappen.

Idag då, hann inte sola tyvärr men bokade en tid på onsdag kl 14.30, ska bli skönt! Har även köpt en utländsk olja som ska ta fram pigmenten så det går snabbare att bli brun. Ska bli intressant att se om den funkar eller inte. Vet att andra fått bättre resultat med den iaf så jag är förväntansfull! Krikke köpte även present till mig idag. Är riktigt sugen på att öppna det men inte än, får vänta 13 (12 imorgon) dagar till!

Imorgon funderar jag på att åka till Ikea och köpa lite ljusstakar, ljus, blommor och ramar. Fick ju presentkort på Ikea i julklapp av svärisarna och farmor & farfar som jag önskat mig :) Kul att köpa lite saker till hemmet. Förutom småplock vill ja ha nytt köksbord, sängram, tv bänk, matta till vardagsrummet och nytt soffbord. Men allt de kan jag inte köpa just nu, blir ju inte rik just nu om man säger så :) hehe. Får se när vi får mer jobb och kommer igång ordentligt. Då kan vi nog köpa hem lite och byta ut lite!


Nattning på g

Igår bestämde sig Tyra för att somna vid 22 men vakna vid 23 igen. Hon somnade sen om vid 1.30 och ja kände väl att det är lite väl sent :p Så nu har vi "kämpat" med att hålla henne vaken så hon kan va så trött att hon sover för natten ist.

Hon ligger här brevid mig i vår säng och gör brum brum-ljud och lallar sig, mammas lilla tuss. Hon är väldigt trött samtidigt som hon har en hel del energi kvar, men får hoppas att hon sover inom 20-30 min så de blir lite egentid innan det är sovdags. Vill ju se en film helst innan jag sluter ögonen.

Återkommer när Tyra har somnat!


Ps. Vill tacka Linda Blom för all hjälp med dopkorten och med mitt hår. Du är toppen! Ds.


Njutbart

Att ligga i soffan och bara slappa då Tyra tar sin första tupplur är guld värt för mig. Det är min slapp eller göra sig iordning-tid :)

Ja, jag vill kalla det för njutning!


Kalle och chakladfabriken

Filmen och få kolla på sig själv i kameran är kul de! ;)


Snö - tack?

Igår och även dagar innan så sa jag och Josefin att vi vill ha snö så vi kan åka lite pulka med Tyra och Levi eftersom båda fick en varsin i julklapp. Snön lyste med sin frånvaro och jag tänkte, jaja men kanske i februari. Då brukar det väl ändå ha kramats ur lite snö.

Nåja behövde ju inte vänta så mycket mer än 1 natt till, för nu.. nu är bannemej snön här! Snön vräääker ner :p

Har ni snö?


1 januari 2012 - 6 månader

Börjar dagen med att säga grattis till min älskade dotter som fyller 1/2 år. Redan 6 månader har gått. Alltså året som varit har gått så jäkla fort. Min graviditet och sedan vår Tyris har gjort så tiden flugit förbi. Bästa året iaf, det gav mig mycket och jag har lärt lite av mig själv. Hur tålig jag är och hur mycket kärlek kan göra för en människa! Tack för detta året, även om det bar med sig sorg som så även året innan..

Grattis mammas Tyra, du är min allra finaste älskling :) <3


GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE :)


RSS 2.0