Då mådde man som man förtjänar!

Usch, idag mår man skit :P haha. Bästa natten med Nathali iaf. blowjob!

1:  STAN / BERGVIK

jag Va på stan med mamma, köpte pärla till piercingen i näsan och örhängen till både mig och mamma.
tack mamma! sååå bra. Köpte även Hardcore superstar biljetterna till mig och josefin, såå bra av mig ;) hih.
När vi va klara på stan så blev det färd mot mormor, där var min moster siv. jag släppte dock bara av mamma där.
Fortsatte min resa till kära bergvik där jag mötte upp Josefin K. Vi drog oss mot bolaget på en gång, sjäälvklart!
Vilket man kan ångra idag kanske men äsch. Vi strävade sedan runt inne på bergvik, mycket givande. Inte. Ganska värdelöst. Vi hitta ungefär så här mycket... aja bättre lycka nästa gång!

2. HEMMA

Fastna framför datorn en stund, dumma mig. Det händer jämt. Hoppade in i duschen för att sedan komma ut och fastna vid datorn igen. Nej men bra där Linda :P haha. ah, blowjob på den. Letade upp en snygg outfit? nej, hitta inget o ha på mig. Panik som alltid, men va gör det. Fick väl dra på mig något som låg i garderoben. Sluta väl bra tillslut, fick duga ;) Orkar jag sminka mig? nej, det fick bli när jag kom till Robin min kära kusin, som jag fixade ett ragg åt igår för övrigt. Eller hur sandra? ;) mohhaa :D Ibland är jag såbra. Nog om det.

3. FÖRFEST / KROGEN


Nåväl, nu var man hos Robin och förfestade. Mycket trevligt. Jag, Emelie, Robin, Rebecca (yngre kusin) och Rickard blev det hos Robin. Elena skulle komma dit men va lite dryg så henne mötte vi när vi väl kom till arena.
Henmma hos robin togs väldigt heta kort vilket jag ej fått ännu. men det kommer. hjälp, skulle jag vilja uttrycka det.
Har nog några snygga på min kamera med haha. Dansade snyggt gjorde vi cokså. Plus i kanten där.


(Bilder: Behöver jag säga mer?)

Så när vi kom in på Arena så fick jag en drink av robin. Jag skulle betala med hans kort, gick det bra? nej. "Har du leg?" Va menade han igentligen robin? Såg jag ung ut eller såg jag inte ut att heta robin :P vaad? :P hahaha. snygg disskution där igår. Elena ringde så jag gick ju o mötte henne vid garderoben snäll som jag är. Stackarn va nykter. Vem ser jag komma innan för dörren då da? :D Om inte min lilla storasyster Nathali. WIIHO! kan säga, NU började festen ;D haha. Allt annat inne på arena är historia, likabra :P  gick utför där ett tag. Btw, Emelie, vart tog ens du vägen? :P haha. yeah yeah.

4. MAT / HEMFÄRD

BK blev. Mums va gott det var. Chilichees? ööh, jaaa! ;) alltid. Alltså, sen när blev Nathali tre år yngre än mig? haha. snygg där :P haha. Va finns det att säga, Nathali ringde och kom efter till bk, käkade och skulle gå hem. Men orkar vi gå? nej :P Så vi sätter igång ringandet efter folk som kan köra hem oss. Ingen lycka på den fronten vill jag lova. Helvete tänkte jag, jag som hade så grymt ont i mina stackars fötter. Aj aj. Jag och Nathali kom på en väldigt bra sak med vårat blowjob snack. (ett skämt ingen förstår, så länge men inte heter Linda Rangfeldt lr Nathali Thor.)
I never let go nippels.. Blowjob... *ljud* *vatten**ljud**vatten* :P hahaha! Blowtanic, bio premiär den 7:e december 2025 ;) hähä. Hemfärden va det ja, kom inte så långt kan man ju säga :P haha. Intressant natt med samtal hit och dit och skratt och fatta ingenting ungefär. Men det va trevligt och roande. Hoppas eran kväll va lika roande som min. Dock mår jag inge bra idag men det går över och dock så har man en aningen nackspärr, haha jävla hårda "kudde" aj aj. Men men, bättre lycka nästa gång ;)

Nu vill jag bara ha maaat! Ikväll kommer mina flickor, de blir rajtantajtan då :D
All my love on you, Puss  ♥

Miss you!

image17
(Not a word)

Bulle i ugnen? ;S

Ja, det va det jag trodde men, falskt alarm! Eller va det? men det tror jag nog.
En kompis till mig är i v.21. förstår ni va gulligt det är eller? :) Hon ska få en
liten flicka, inte helt hundra men dom tror det nu iaf :) Vet ni vad söt den ungen
kommer bli om den blir lik mammas sida. Tycker min gravida vän är väldigt fin
och magen passar henne bra tycker jag ;) GRATTIS!
image11


Idag har jag ätit, hum.. aa precis, ingenting! Mår illa, Har ingen matlust. Shippe vill ha med mig ut och festa men det känner jag inte för. Nej nej. Sitter hos linda idag igen. Måste tända lampan i taket. vänta... :P SÅ! let it shine in the taaak! Jag funderar på när Magnus ville plåta mig också, Frazze ska ju också med på plåtningen :) Kommer bli så kul att ha med Linda så vi kör en dubbelplåtning :) Får höra med Magnus när han kan och vill. Har tidigare blivit fotad av jeanette Gyllenborg, en gammal klasskompis från gymnasiet. En bild hon tog ääälskar jag verkligen. Tyckte den blev skit läcker. Hon fotade då glamour bilder, men har även tagit då jag stod modell för ett företag. Längre fram så blir det nog fler och nya fräscha bilder för företaget "Out Of School" Det va kul kul. Är med i News och Tryck igen. En bild är med från det att jag stod modell för tatueringsstudion Exklusive Tattoo i Karlstad. Såg även att min lilla vän också varit med som modell så han var också med i tidningarna :P haha. Jag va ju tvungen o ringa o säga att han va med i tidningen. Han förstod absolut ingenting, men efter en liten förklaring va det va så skratta han och sa enbart: ookeej. huuuuuuuuum.

image12

Fotografer: Linda Franzén och Josefin Karlsson! ;D
(Detta är inte bilden som har med tatueringsstudion o göra)




Ett ord att lära sig att leva med: Intenej! SHIIIIIT va det sägs ofta i ett hem :P
eller av en person rent ut sagt. Jämt jämt jämt, också kommer det skratt
efteråt. Ganska sött om man tänker efter :) me like. Men lär er att leva med det.



Ibland är det väl grymt roligt vad katter gör. Mina två är underbara,
otroligt fina och väldigt egna om man säger så :P Olika personligheter
så det skriker om det. Men det är mina små bebisar. Älskar dom mycket :)
Saknar mina små, stack ju hemifrån igår pch sova hos linda i natt o så
så jag har inte träffat dom sen igår, löjligt av mig? nja, lite kanske :P
haha, men dom är så söta och brukar sova med mig :) mina små vackra!



Nej nu ska jag försöka få i mig lite yoggi delikatess. MUMMA! ♥
?Tjaaaråå! ?

Jag saknar dig..



Linda Franzén!

Alla skulle ha en som linda, hon är helt otrolig. Älskar henne väldigt mycket!
jag har haft en otroligt jobbig dag tills nu, och linda fanns där och ställde upp på mig utan att jag ens behövde säga ngt om det. På en gång fixade hon skjuts, hon fixade så jag kunde ta mig till henne o hämta hennes nyckel så jag fick åka till hennes lägenhet och få vara för mig själv tills hon slutar jobba kl 20.00. Precis va jag behövde känner jag.

LINDA!, du är underbar vännen, jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Hade du vart pojk hade jag gift mig med dig ;) hehe



Just nu sitter jag och kollar på Extream home makeover. Familjens hus var fullt av mögel, USCH!
Väntar på att linda ska komma hem också, inte så långt kvar.

Imorgon blir det att åka ner till stan och köpa Hardcore biljetterna. Längtar, ska bli gött o gå på en spelning. Alltid lika kul det. Och på prat om det, jag vill på Manson igen. Fy fan va bra det var i december, mycket bättre är 03. Även om det också va riktigt bra! Jag gillart :) Måste även börja planera lite smått för Arvikafestivalen. Det måste man ju på :) Missa förra året och då hade man ångest. va ju där tre år i rad innan, trivs där. och när jag va där 06 va det så kul för jag och linda hade så jävla kul även när vi bara satt där själva :) Något att minnas det. Finns både film och bildbevis. hjääälp ;D hehe. "linda, jag tar mig inte upp :O" haha fan va kul det var. Och när en fotograf kommer och tar massa kort på oss, ser ut som att jag sitter naken! men satt faktiskt i bikini :P och linda, hahahahah. Våran film, mitt i allt så bara "åååh den tål inte det och usch kolla där, hur ser han ut" haha sjuka va vi. Vi va på en festival, vad förväntade vi oss? :P vi va inte så jävla snygga vi heller ;) men visst kan hålla med mig själv vad jag tyckte om vissa, alltså man får kanske klä sig ordentligt oavsett stil man har, men men jag ska inte säga något :)


Nu fick jag ett sms, hum. och vad ska det däääär betyda? :P
Men jaha? jaja. Finns allt idioter till allt nu för tiden.

På prat om idioter är jag en ganska stor jag själv. Har förstört mycket som jag hållt kärt, väldigt kärt. Jag önskar jag kunde få saker ogjorda, kanske mer saker osagda. ibland tar jag i för mycket även om jag tycker personen förtjänar det. Jag ångrar mig, men vad spelar det för någon roll nu? Det är redan försent....
 jag hatar mig själv för det ......

Anyway, ska dra en stund. skriver kanske mer ikväll. Puss på er.
Saknar dig..

Nu finns jag här!

Japp då har man börjat blogga!

Börjar få lite smått panik för Tokio Hotel, finns biljetter kvar. Tänkte dom skulle gå ner i pris lite. men det kommer väl det med ;) dom har ju gått ner som bara den. I veckan blir det att köpa biljett till hardcore superstar också. Ska bli kul o se dom, dumt av silver att sluta dock tycker jag. Men får gå ändå ;)


Kom hem från Linda för en stund sen. Jag, Linda och Amanda har kollat på tapeter till Lindas lägenhet. Fondväggen kommer bli så snygg tycker jag. får se vad hon kommer fram till vilken tapet hon ska ha på resterande väggar. Blir nog bra till slut skulle jag tro :)


Igår natt kollade jag och D på Tomten är far till alla barnen, shit va vi skrattade. Sett den ett antal gånger så man kan ju nästan alla repliker men usch va bra den är :) allt är kaos hos dom. Har ni ej sett den, se den :)


Jag är så sugen på två till tatueringar, men kan inte bestämma mig hur jag ska göra med dom, om jag ska lägga ihop dem eller om det ska bli fler av en sak. ah båda är väldigt fina tycker jag! En är med rosor och en dödskalle och den andra är två svalor. Men jag funderar att lägga in iaf en svala på den med rosorna och så men jag vet inte ännu. Vill ju göra ngt stort på ryggen men jag vet inte. ÅÅH, beslutsångest. jo tack!







Nej om man skulle se på The Holiday! En film att fälla tårar till, gråter lika mycket varje gång.
Det är en så fin film, den är verkligen att rekomendera! :)
Godnatt på er! / Luc.
(
ett smeknamn jag har från lucifer)

Jag saknar dig!



RSS 2.0