Porr med... ;)

(alla läser när det står något äckligt eller något med sex i en rubrik.. så ville bara testa igen fast på denna bloggen :P)

Hajhaj.. Va ett tag sen jag skrev nu men har varit borta endel och när jag varit hemma har jag inte orkat sitta här o skriva massa. Men nu kommer jag va borta till söndag så jag får väl offra mig nu då ;) men men. Sitter och lyssnar på två väldigt bra låtar. Lägger in dom här.. Den första är lite halvdryg första gången man hör den men har en otroligt fin och bra text. Den andra är den senaste versionen av den låten. Helt underbar är den :) jajjemen.. så.. va finns det för kul o berätta då? Jag va i gbg igår, stan och på liseberg, tog hem några stjärnvinster, massa filmer, godis, gosedjur, resväska, mer godis och massa godis ungefär, två marilyn monroe tavlor/speglar. rätt fina faktsikt.. men men. Va så äckligt jäkla varmt, tillslut så bestämde sig solen för att gå i moln och himlen va gullig o slänga ner lite vatten droppar till oss. Det va skönt. Duggade lite bara så regn gjorde inget. sen så fortsatte solen avv va i moln ett tag till och det va typ underbart för alltså, fan inte kul o springa runt på liseberg med en stekhet sol i nacken.. nej nej..



Till dig vännen..


Jaa.. Idag ska jag åka till sthlm.. Tåget går 18.58. Kom o vinka hejdå ;) haha. Ska bo på någon ö i natt och även imorgon natt va jag förstod. imorgon blir det live i P3, möte med ett tv bolag ;) och något mer möte med ett visst företag.. :D Jag tycker det ska bli skitkul bara min morgonröst vill försvinna :P hahaha kan ju inte sitta i radion o köra akustiskt live och sjunga med morgonröst :P haha. skulle va kul men väldigt fult :P På fredag iaf är det spelning i hudiksvall om jag inte minns fel. Lördag blir det två spelningen, börjar med o sjunga på eoru pride festivalen i sthlm :) Fatta va mycket folk och fy fan va kul det ska bli! Dom som har hand om det och satte in oss i programet älskar oss så dom ska bli väääldigt roliga o träffa :) Efter det uppträdandet iaf så ska vi åka vidare direkt till bollnäs för en spelning där. Kommer bli stressigt men ordnar sig. Efter det är det söndag och... heeeeem! :) skönt. Kommer bli skitkul resten av veckan men mycket resande gör en sliten, det är det som är ganska bra ändå, man uppskattar karlstad mycket mer nu :P lr mkt o mkt,, börjar komma mer o mer. Iaf så.. äh skitsamma. Vi hörs då. Bulgarien om 2 veckor. Ser fram emot det som bara den! :)

men som sagt.. hörs. haaaj.



Finns mycket jag vill säga.. men får inte fram ett ord förutom.. Förlåt..

(uppdaterat)

Finns inte ett skit jag vill säga, inte ett enda ord.. inte ens förlåt. Dagarna borta fick mig att tänka efter..

Run baby, run!

Har lite o skirva men är så otoligt förstööörd.. sliten med andra ord. Skriver imorgon när jag vaknar eller efter att jag solat om jag drar iväg o gör det. Ska ge er kvällens låt iaf! Lyssna o njut. Jag fastnade för den på en gång pga min kära vän. Puss då.




Check Yes Juliet!

I never ment to brag, but god it feels so gooooooooood!!!

Jaaao, bra låt då.  Letar efter en annan skitbra låt på youtube, men verkar inte som den finns där. Det är synd, den är sååå bra. Ska kolla lite mer efter den så ni kan få höra den. Idag då.. jaa.. vaknade upp, tog bussen hem. Gjorde lite mat och nu sitter jag här. Är sliten men inte så farligt. Överlever nog :P Så vad händer idag då tro? Får väl se vad man hittar på. nej nu ska jag leta upp lösenord osv till nattstad så jag kan blogga lite för KICK. Ha det så braaa..  HAAAJ!
(hittade inte låten men det är iaf Quick and the Dead - Going Home.mp3)






ja, då va det räknat..

30 hi5 gjorde vi igår. På inte speciellt lång tid. men blev väl lite överdrivet när jag bestämt mig för att räkna :P då va man ju nästan tvungen o göra det nästan hela tiden :P men men 30 blev det. peaches vs. staff. jää.  om det nu stavas så ens :P haha men men.. Va skönt o prata ut lite mer med dig igår. Jag förstår mer nu :) inte för att det va några problem innan heller men nu förstår jag mer ändå. Skönt. trivs verkligen o prata med dig, trivs i ditt sällskap :) You make me happy ;) hehe. Hoppas du mår bättre idag så hörs vi sen.

JAG HAR PANIK, FAN VA JAG SAKNAR DET LÅNGA HÅRET! MÅSTE BLI NYTT NUUUUUUUUUUUUUUUU!

Så idag då, vaknar upp och känner att hela jag är som en uttorkad gurka. Uschanimejja. Mamma fick iaf i uppdrag o hämta vatten åt mig. SNÄLLA mamma, va skulle jag göra utan henne. Har ju ej börjat kolla på filmerna ännu som jag köpt. Jag bara måste kolla klart på säsong 2 med 21 Jupmstreet. Kan inte sluta titta :P så jag är väl snart klar med den :P Lite jobbigt är det för låten i den serien hatade jag först, lr jag tyckte inte om den helt enkelt. NU där emot, kan jag inte leva utan den ;) haha nej men den är ju roiktigt bra nu :P haha Not. men ändå så är den ;) nooog om det.

blä har inget roligt o skriva just nu, vet inte hur mkt jag kan skriva osv.. men men det kommer. Funderar på att dra ner till mormor och käka mat. mamma ligger där och mår jättedåligt. Hon har ont av gallan den stackarn :( Men går nog ner till mormor strax. Börjar bli gött hungrig :P mormor har typ världens bästa mat! Tror det är väldigt svårt att slå henne i det faktikst, och att hon är värdlens bästa mormor då självklart. haha, att jag inte dog av skratt när vi va i charlottenberg :P hahah. fan va kul det va :) Hade velat haft med en speciell person dit med, men men någon annan gång :)

nej nu ska jag sluta skriva. Hörs dååå.. haaaj.



I vått & tort. kärlek.
Josefin - Linda - Linda

Grattis josefin!

Nu har hon fått en syster :)  Grattis Ann-Sofie & Ulf till det nya tillskottet :D

Bra dag :)

Åkte iväg kl 10.00 imorse, mot charlottenberg. Shopping :D Älskar ju att shoppa och som vanligt fick jag med mig lite kassar hem :P Köpte allt från skor till PEZ bil :P haha. Ahh, lång historia. igentligen inte men orkar inte skriva och ingen behöver veta heller. Va där med mamma och mormor, mötte upp mina kusiner ingela och louise, med ingelas kille daniel och deras barn emelie den gulleungen. Hon fyller snart 1 år hon. Otroligt vad tiden går :) Sen kom jag hem, då blev det att träffa P. Åkte till studion och satt där en stund o töla med dom andra. Haha, en av killarna som jobbar där har gjort tandblekning och han är galen i godis. Enda problemet är att man får inte äta/dricka något med färgämnen på tre dagar så han låg i soffan och tyckte synd om sig själv :P haha. Staffan är ju rolig, skulle va kul o räkna hur många ggr han gör hi5 per dag alltså :P haha jaajaa..

Imorgon är det onsdag. en dag närmre helgen. På fredag kommer systeryster :D :D :D jag är ju dock borta från fredag till söndag :( Men ska träffa henne på en gång när jag kommer hem så ska jag tvinga henne att se våran film :D Bring It On ;) oooh yeeeah! Cheerleaders som vi är måste vi se den :D och på lite gamla tävlingar o sånt så man friskar upp minnet hur bra dom dagarna igentligen va! alltså jag vet att dom va några av de bästa dagarna i mitt liv men alltså, känslan av att se dem.. aaah. WE LOVE IT :) Lr hur Dessiré/Nathalie ;) jag är ju dock nu en inaktiv cheerleader men det gör väl inget :) jag har det i blodet :D

På måndag ska syrran bli fotad, ska bli riktigt kul och jag är så glad för det, för dessan är så glad över det. Min student present till henne :) Är hon glad är jag glad! Saknar henne så mycket så ska bli så otroligt skönt att få hit henne nu! ska åka till henne längre fram också o hälsa på igen! Va fan ett årsedan exakt om några dagar som jag hälsade på henne. Men va inte sååå längesen jag träffade henne, men braaaa längesen ändå. Går alldeles för lång tid mellan varje gång vi träffas. Inte lätt när hon bor långt bort. Sist vi sågs bröst hon ihop och bara grät o sa hur mycket hon hade saknat mig! förstå att jag blev så jääävla rörd! Min bästa lilla-syster som jag älskar så högt bara skriker o springer emot mig och gråter! Jag höll i mina tårar hårt då vill jag lova!!! bröt dock ihop senare på natten :P haha då gick det inte längre :p Nej, men nu kommer hon snart iaf och det betyder så grymt mycket! SAKNAR DIG LILLSKRUTTAN MIN!

Men nu ska jag nog kolla film o sen sova :) Har 15 nya filmer o se på så :P haha. har iofs sett några av dem tidigare men ändå :P GODNATT ALLA!



nog är vi bra alltid ;) haha

"otrolig tur eller bra kontakter"

jaaa visst, jag mutade 12 skivbolag att vilja bråka om att skriva kontrakt med mig? ELLER INTE!!! kul det är med ip-nummer så man kan söka upp vem som skirvit. men vissa idioter fattar ju inte det ;) haha. whatever. Seriöst, handlar mycket skit om avundsjuka? tål dom inte att det går bra för folk? haha ärligt, hur patetiska kan folk bli? aja, jag som skrivit på och inte ni. jag bryr mig inte mer :P haha. bara så kul o se att folk verkligen lägger ner sig för o skirva om sånt. jaaajaaa..

också till en.. alltså lilla gumman.. flytta ihop? ärligt.. du vet vad jag sagt.. och vad han gjort! du tror att det slutar här rakt av? snälla se efter vad du gör innan du ligger på backen igen. Jag hoppas du förstår att allt som folk snackar är inte lögner. men men ditt liv, du bestämmer.

Jag längtar till helgen då jag får stå på scenen igen med en underbar publik. Ska bli sååå roligt :) Jag hoppas att det blir en bulgarien resa snart också. jag vill verkligen dit ner nu!!!! :) skönt o bara få komma bort en vecka o få rensa tankarna osv.

jaaao, nej ska upp halv tio så det får nog bli en cigg sen sängen för mig.  ha det så braaa. haaaaj.




och på den vackra ;).....



mmmmmmmmmmmmmmmmm ♥


ooooh jaa! haha

haha töööligt blåst :P roligt roligt. Orkade aldrig färga håret igår så jag ska göra det nuuuu. yeees.
Spelning på lördag och jag ser fram emot det väääldigt mycket :) ska bli sååå kul!
Väntar på att malin min gos ska komma hit också. Ska bli kul o träffa henne igen :D om hennes sällskap vill åka hem ngn gång ;) haha. Men men, tänkte malin skulle få hjälpa mig med den andra färgen som ska i senare. hörs då. haaaj.




love love love love love

Lyssna på Bill när han pratar engelska, fan va söööt :D



I scream into the night for you, don't make it true.. Don't jump!



On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't wanna hear it right now
The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise
Of everything you never found

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more
Somewhere out there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long
Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back...
Then I'll jump for you B♥

Kan inte säga annat än att jag älskar den här låten! ja den är grymt bra.. Idag då.. jaa, jag har varit och köpt hårfärg. japp nu ska det bli mörkare med slingor. får väl se hur det blir. får färga om det om det blir förjävligt :P haha. No problemas ni vet. Bulgarien om 10 dagar? jaa kanske det ;) jag hoppas det iaf! jag måååste dit nu. får panik, saknar människorna där nere även om jag har väldigt kul här hemma men.. iaf :) Man kan ju hoppas att man får träffa en viss person där nere om den är ledig från sitt resande osv :) får väl se hur det blir med den saken men man kan ju få önska och drömma lite iaf :) imorgon ska jag.. jag kanske ska plocka jordgubbar med mamma, haha. Kan tro att det faktiskt kan bli kul. Vi kan ha väldigt kul ibland hon och jag. haha. Annars om det blir varmt o sånt så blir det stranden o pressa med henne. Kanske får med oss några mer från våran galna och roliga släkt? :) alltid trevligt det vet ni! Ingen har så kul som vi när vi är samlade! haha, oftast :P Nej, jag orkar inte hålla mig tills imorgon, ska bannimej färga håret nu jag. SAKNAR MIN DESSIE!

Ha det så bra. Tänker på dig.
Pusshaaaj.



BILDER

Ja, jag har ju lovat endel bilder så här ska ni få några från bl.a bulgarien resan osv. You all enjoy.


Måste ju börja med en bild på världens vackraste kille!
Blir helt pirrig i magen när jag ser han. haha är ju nästan som att man vore kär :P

BILL ♥ ;)



Japp det va en liten del av alla bilder vi tagit på Sunny Beach.
På bilderna är några av de få roliga människor vi träffade där nere.
(och ja.. jag brände mig första dagen så jag knappt kunde röra mig sen :P )

Sunny folket, HOPPAS VI SES SNART IGEN!

RSS 2.0