Nyårsafton!

Har varit hos svärföräldrarna och ätit mat, lika gott som alltid. Sitter nu några timmar senare i soffan och är fruktansvärt trött. Skulle kunna somna vilken minut som helst. Men tro det eller ej men visst börjar man bli sugen på mat :O Hemskt. Men senare kanske.

Nu ska jag slappa ett tag till. Skriver mer senare!


Jag och älskling blev lite sugna.

img_8908 (MMS)

Jag och älskling blev lite sugna.


Genom mitt fönster.

Ska gå och göra mig klar för sängen, leta upp någon film att sätta på tror ja som jag kan somna till. Ställa klockan och gå upp och handla lite god mat och så tills imorgon. Vet inte riktigt vad vi ska göra men någon god mat och myspys ska vi iaf ha vart kvällen än tar oss!

Men som sagt, ska gå och göra mig klar, sätta på en film, vinka godnatt till Micke vid fönstret och sen under täcket!

Varje gång ja går förbi fönstret så tittar jag ner mot ljusen, ibland kommer jag på mig själv om hur jag bara står och stirrar på det. Det är otroligt vackert, men det tar inte M tillbaka till oss på jorden. Men vi ses på andra sidan, vi ses i Nangijala min vän! :')



:)


Ringar

Har beställt lite snygga ringar. Fick ett infall och ville ha lite fler. En av de ringar jag klickat är denna:


Visst är den snygg?!

Fick även veta nyligen att jag vunnit en tävling jag va med i för ett tagsedan. Tyckte jag va kul för jag vinner ALDRIG sådana tävlingar som är i bloggar osv. Vann iaf en klänning. Hoppas vi att vi kommer tycka om! Tack så mycket!

Haft lite vänner här idag som sagt, fått prata mycket minnen om micke. Har både skrattat och gråtit men det va så himla skönt att få dela det med fler som känner likadant. Underbart att ha vänner nära sig nu i allt detta! Tack underbara ni som bryr er. Betyder mycket! Dock blir jag lite arg i all sorg över att folk frågar hur M dog. Visst jag fattar att ni undrar och en tjej va iaf gullig och skrev att jag verkligen inte behövde svara. Samtidigt som jag blir arg över frågan och tycker att det inte ska spela någon roll så fattar jag ju när jag skriver så mycket om det. Vår kära M valde att ta steget över till andra sidan av egen vilja! Så inte nog med att man är ledsen, man sitter med frågor man aldrig kommer få svar på, i detta livet iaf! Men jag måste lära mig att acceptera M's val, och detta va det han ville. Men han lämnar oss i stor smärta. Men oavsett älskar vi honom för den människan han va!


Kollar på hockey och pratar om roliga minn...

img_7490 (MMS)

Kollar på hockey och pratar om roliga minnen vi haft med Micke :') han va ju så himla rolig och go :')


Ser ni de blåa ljuset som är på snön? Jag ...

img_4793 (MMS)

Ser ni de blåa ljuset som är på snön? Jag önskar att de vore din ande.. Att du satt där med mig igår.  Jag tittat genom fönstret flera ggr per dag, i hopp om att du skulle stå där. Svårt att förstå att de aldrig kommer ske. Nu har vi lite vänner här så jag skriver ett inlägg på datorn senare.


One hero

Varit ute och tagit kort på alla ljus som vi, vänner, nära och kära tänt för våran C.
Det lyser lika vackert som minnena med honom lyser i mitt hjärta. Vi alla kommer sakna honom såååå... Det gör så ont. Jag kan inte fatta att du är borta micke.. Det finns inte!! :'(



Μ.C




Ni kanske tycker jag är tråkig som bara skriver om min sorg, men sorgen är allt jag tänker på just nu. Kan inte sluta tänka på Micke, hans familj, hans vänner, min älskade Krikke.. Nej det är tungt just nu och ni får stå ut med det.

Micke betyder mycket för oss!

Ska iaf lägga mig och se på någon film nu. Kan inte sova trots att jag är trött. Måste ändå försöka somna sen för bebis skull. Den behöver nog en så utvilad kropp att va i som det bara går när det är sådana här tider.

Jag önskar av hela mitt hjärta, för min och alla andra men främst för din familjsskull, att du kunde komma tillbaka. Vakna upp igen och må bra! Men jag antar att du mår bra nu, att du är på en bättre plats. Skulle dock göra mycket för att få höra din röst säga till mig att allt är okej nu.. Men hur mycket jag ön önskar så går det inte..


Jag är så glad att jag har dig!



Vet inte vad jag skulle göra utan dig ♥
Du är min klippa och mitt ljus.

Tillsammans ska vi hålla oss starka för M och vår bebis skull!


Tända ljus!

Handlade i stan med älskling idag. Vi har varit med varandra hela dagen idag. Vi håller varandra nära, och skönt är det nu i all sorg. Vi köpte lite kläder och sedan handlade vi mat. Vå både svävade som två depp-moln i affärerna. Man försökte tänka bort men gick inte.. inte alls. När vi satt och åt och jag såg hur älskling kämpade med att få i sig allt så fick jag samtidigt sitta och tänka att jag måste ha matlust för vår älskade bebis skull. Bebis måste ha i sig mat, ja även jag. 

Inne på affären köpte vi med oss ljus att tända för Micke.
När vi kom till Micke's gång så va det så fint med ljus, kort och allt. Det lyste så vackert, precis som Micke's personlighet gjorde! Nu har det varit där ännu fler personer än när jag tog kort så ska ut och ta mer sen!

Här är iaf ett kort vi tog när vi tända ett ljus.
Ett ljus för dig Micke.



Tårarna tar aldrig slut, frågorna är många.
Jag hoppas du mår bra nu, du måste må bra nu!


....

Svårt att sätta ord på något just nu.. Att vakna upp och se genom fönstret där man såg dem bära ut honom igår.. Jag kan inte förklara med ord vad ont det gjorde i hela mig. Älskade vän... :'(...

Ska åka in till stan och fixa lite, följa med babe till något ställe som han ska lämna in papper på...

Som sagt, svårt att sätta ord på något alls just nu.


Tårarna tar inte slut..

Det kommer i omgångar.. floder! Pratat länge med mamma om minnen med Micke och sommaren 06 då jag umgicks som mest med honom och många fler. Minnen som när vi va hos honom och hade fest och vi skulle bada pool, och vi skrattade så för man fick lägga sig helt på rygg för att kunna doppa hela kroppen. Skrattade hur vi såg ut när vi badade i t-shirts och shorts. Festade nätterna långa och skrattade åt allt mellan himmel och jord. När jag lyssnade och ställde upp när han hade de lite jobbigt med en tjej. Han hjälpte mig med att lyssna och trösta när jag hade det svårt. Han va snäll och körde mig när jag varit hos Krikke och inte tog mig hem. Jag va chaffis åt han och några till när de skulle festa. Kommer aldrig glömma när han berättade att han hade krockat utanför Nobelskolan, vad vi skrattade åt de :') Det va ju ingen allvarlig krock. Finns så otroligt mycket bra och roliga minnen med honom! Det finns det för oss alla som kände honom. Alla vet att han va en genomsnäll människa!

Jag kommer sakna att se dig lille dingo. Även om vi inte umgicks nu som vi gjorde förr, så va du iaf då en av mina bästa killkompisar och det vet du. Det sa jag till dig!

Jag och Krikke älskar dig och vi kommer sakna dig väldigt mycket!! ♥


Jag och Micke, midsommar 06


Micke och älskling, 09 ♥


Jag och Mickis 06.


R.I.P vännen!

Sån här sak ska inte behöva hända.. Hur de kan gå så långt och så fel..
Det finns inga ord för vad som hänt. Vilken väg du valde.. Det går inte riktigt förstå..

Det finns många roliga minnen med dig,
många stunder där du verkligen ställde upp och va en riktigt bra vän!

Vi kommer sakna dig Micke!!!

:'(

R.I.P vännen!




/ Linda och Krikke


STAN

Smsar med Josefin. För ovanlighetens skull pratar vi barn.. haha nej men jag kom på att det är ju mindre än 3 månader kvar tills hennes bebbe tittar ut. Jag tycker det känns som de vore igår och hon/vi fick veta att hon va gravid. Hon trodde ju inte att hon va gravid så jag va ju med när hon tog testet, önskar hon hade varit med när jag tog mitt. Jag trodde ju inte heller att jag va det.. men de va vi, fast med ungefär 10-12 veckors mellanrum. Ja hur som helst så rinner tiden förbi. Hon och David hade iaf bestämt sig för vilket namn de skulle ha, måste va skönt för dem :) Jag och Krikke virrar runt massa med namn. Ett namn är bestämt på killsidan men vi vet inte om det blir för eller mellannamn ännu. Vi får se vad det är där inne först :)

Vårt UL är ju om en vecka och en dag. Spännande som bara den ju! Ska bli så himla kul att se om det är en tjej eller kille. Många tror att det är en kille, men allt fler och fler säger att det blir en tjej nu. Jag har faktiskt ingen aning om vad det kan vara. Jag brukar alltid klura på andra men inte mig själv. Jag är för liten än för att jag ska kunna ha någon gissning. Det känns som att det både är en tjej och en kille. Så oavsett vad har jag ju rätt :P haha.

Men jag ska dra på mig lite kläder och make så ska jag sedan dra mig mot Mormor. Efter lite babble där ska jag och mamma åka till stan! Shoppingrundan står framför oss, idag igen ;) YEEEY!



En Linda med shoppinghumöret på topp!


Jag trivs!

Nyligen kollat på Pirates of the caribbean 2, ätit och slappat i soffan. Än är det inte över, för nu ska jag och Krikke sätta på en ny film som vi köpte förut. En han sett tidigare men inte jag tror ja, den heter Ladder 49.

Men nu va han snabb och drog på den så ska kika nu.
Trivs här med min älskling jag :)

Sitter på Båten med nöjes. Just nu käkar d...

img_5896 (MMS)

Sitter på Båten med nöjes. Just nu käkar de men jag är inte direkt sugen just nu så blir att göra något till filmen jag och krikke ska kolla på senare :) skippar allt festande eftersom de inte blir samma med magen putande :)


Kroggalan!

Precis ordnat lite här hemma. Fått undan julklapparna så de är på sin plats nu äntligen. Vikt bebiskläder och lagt i korgarna. Jag och krikke köpte ju som en ställning med 6 st lådor/korgar i som vi tänkte ha i en garderob åt bebis. Alla kläder ska tvättas innan plutt kommer ut men så länge får de ligga fint vikta i korgarna.

Skönt att få undan endel nu och fått upp de saker som ska upp så man får lite ordning här hemma. Är inte heller långt kvar tills jag kommer ta ner alla julsaker. Känns som man tröttnat endel på de nu. Tar nog kanske ner de på onsdag så de är borta innan nyår. Vi får se!

Nu ska jag gå och göra mig iordning. Jag och babe ska röra våra rumpor in mot stan och kroggalan. Vi blir nog bara med på maten och de med Nöjes. Själva galan hoppar vi nog då Krikke är lite krasslig och jag är extremt trött. Kommer somna gott ikväll och imorgon ska jag sova ut, utan att någon väckarklocka ringer.. Skönt!

Idag va jag tvungen att kliva upp då jag skulle iväg och prata med två nära personer till mig. Det hela började otrevligt med taggarna utåt från bådas håll, men de drogs sedan in och det kändes skönt att prata med dem om allt. Skönt att de ville ge råd också istället för att bara tycka och tänka. Tyckte det va rättvist. Så det kändes faktiskt skönt att få prata ut idag! Tack snälla ni för det :) Vill även tacka två andra personer som står mig nära i blodet för att de inte finns någon stridsyxa uppe där och att man är välkommen dit. Jag vet att dom läser min blogg och det tycker jag bara är roligt!

Men nu måste jag skynda mig och göra mig klar. Hoppas ni får en bra kväll!
TTYL.


Svar på tal!

Anonym om Åh..:
tja, tack för gårdagen. ring mig


SVAR:
Ja varsågod. Jag satt förövrigt mitt emot min pojkvän på Nöjesfabriken och jobbade hela kvällen. Och på dagen va jag med min pojkvän på stan, haha! Så vad du nu än är ute efter om det är att förstöra eller om du bara inte har något liv, så ber jag dig att inte ha något liv i någon annans blogg ;)

Åh..

Helvete vad trött jag är!!! Jobbat som en liten dåre de två senaste dagarna känns det som. Nu blir det lite mat sen sängen!

Vi hörs imorgon med ett mer intressant inlägg.

Annandagen.

Sitter i soffan och slöar, inga fel alls må jag säga! Dock får man inte slöa hela kvällen då jobb på Nöjes väntar. HCSS står på scenen ikväll så de blir iaf bra musik att lyssna på! Fryser och är trött så just nu känner jag mig ganska otaggad med de blir att bra ändå!

Var in till stan idag med älskling och Gustav för lite mellandagsshopping. Blev två Metal Mulisha t-shirts, ett Tapout linne (till sjukt billiga priser) och en tröja inne på Calings som tydligen va rea på. Det tyckte jag va bra! Köpte minne till krikkes digitala fotoram som han ställt vid tvn i vardagsrummet. Nu bläddarar de massa bilder på oss i den, hehe :) Vi var även till IKEA och köpte en ställning vi kan ha i en garderob och lägga bebiskläderna i. Bra köp idag tycker ja!

Nu ska jag göra mig iordning. Hoppas ni får en bra söndagkväll.
Skriver mer senare!


Kalle och.. Johnny Depp!

Tjenixen.. haha fy fan va fult. Hej!
Har varit vaken en liten stund nu men är väldigt seg ändå. Trött och ont i halsen. Idag är det jobb på Nöjes som gäller. Och jobb.. ja det lär det verkligen bli då detta är dagen vi fyller /nästan fyller hela huset, och huset tar ju 3000 pers. Inatt när man åker hem kommer man va helt slut och ha ryggvärk. Träningsvärken i kroppen imorgon man känner.. jiiihaa. Fy i helvete va ont man kan ha :P haha. Men ska försöka va så taggad som möjligt. Har jobbat juldagen tidigare år så detta ska väl inte vara några problem. Vi kommer iaf ha två eller tre entréer öppna och tre garderober. Så fan det är bara att köra, ökat tempo och humöret uppe! Tycker dock synd om min älskling som får sån ryggvärk ibland pga en gammal skada, men i värsta fall får vi byta plats.

Nu kollar jag iaf på favoriten Johnny Depp i filmen Kalle och chokladfabriken. Den går på 3:an nu. Tycker han är så gullig i sättet i den här filmen, lille deppan :) hehe! Sitter i en t-shirt och en hoodtröja som jag fick av babe igår. Hooden är en Famous och t-shirten är en Metal Mulisha. Gillar dom som bara den! Fick en till famous t-shirt som va jättefin! Babe är bra han :) Men ni får se kläderna längre fram, även hur älskade nya jackan sitter på får ni se längre fram.

Pga jobb kommer nog bloggen bli ganska tom idag tyvärr :( Ska försöka hinna med att blogga en sista gång innan jag börjar vid 16.00. Skulle ju ha börjat vid 16.45 först men min chef ringde och sa att det kommer ett sällskap vid 16.00 så ja kunde börja då. Det jag oroar mig för idag är mat. För grejen är att sedan jag blev gravid och blir hungrig, då bliiir jag hungrig på ett snäpp. Då är det mat som gäller för min del :P hehe

Nu ska jag ta mig en macka här hemma och sedan göra mig iordning och åka ut till min kusin där vi firade jul igår.
Vi ska käka lite mat där idag innan jag åker till jobbet. Den familjen är helt underbara. Jag skulle egentligen ätit med en annan familj men de kunde inte acceptera att man har ett jobb medans ingela och de ändrade tiden på en gång för att folk ska iväg och jobba!

Men, TTYL.

         
          Klänningen jag hade igår. En svart med glitter i..


Red.

Det blev ganska mycket rött i håret så jag funderar på att dra några svarta slingor i det.
Får se om jag fixar de till nyår eller om håret får vara som det är nu ett tag. Måste vila så de inte slits för mycket. Även om håret är långt nu så vill jag ju ha längre ändå!



Där ser man iaf lite även om inte bilden är den bästa.


Då var julafton över då..

Som man längtat efter denna dag och den bara flyger förbi :) Har iaf haft en jättebra dag med nära och kära. Har fått så himla mycket julklappar så det med att ta kort på allt.. jo det har jag ju iofs gjort men att ta kort enskilt på sakerna.. ja det kan jag glömma. Men kan skriva lite av de vi fick:

- Barnbilstol till bebis som vi fick av mamma. Hur bra som helst! Både jag och Krikke blev jätteglada när vi fick den då vi ville ha en ny och egen.
- En bola som det kallas, smycke man har som gravid. Det är som en kula som är en liten pingla i som er ifrån sig ett behagligt ljud som gör bebisen lugn. När den sen kommer ut kan man hänga denna i sängen eller barnvagnen och när den plingar så känner bebise igen ljudet och kan bli lugn och trygg :)
- Vita Converse till mig, som jag längtat!
- Presentkort på skor till krikke
- Sängkläder i satin, hur skönt?? :)
- Massa fina bebiskläder
- Lekmatta
- Kläder till mig från Krikke, massa famous :D wiho
- Locktång 
- Trippeltång
- En klackring i guld till älskade Krikke från mig
- Biljetter till Bring me the horizon från mig till Krikke/oss
- Badbalja till bebis
- Febertermometer med minne så man kan lagra tidigare mätningar så man kan kolla hur/om den går upp och ned. Perfekt när bebis kommer.
- Filmer
- Läkarbok

Ja alltså listan kan fortsätta ett tag till om jag säger så.. Men får bli bra där. Ni kan ju få se den fyllda baljan, barnbilstolen och kassarna som klapparna ligger i.

              

               

Vill passa på att skriva tusen tack för de fina julklapparna vi fått. Vi är verkligen supernöjda och kunde inte haft en bättre dag! Haft jättemysigt! Mamma och svärföräldrar, ni är underbara! ♥

Hoppas ni läsare haft en bra julafton! Fick ni något roligt i julklapp? :)
Skriv och berätta!


God jul!!!

img_5533 (MMS)

God jul!!!


Happy Christmas!

Nu ska jag äta en god julskinkesmörgås och sedan ska jag slänga i den röda färgen i huvudet. Kommer förmodligen inte se klok ut men va gör det om hundra år? ;)

Hoppas ni alla får en riktigt god jul och en otroligt bra dag med fina klappar, bra sällskap och god mat! Jag kommer fira hela dagen med min älskling Krikke. Vi åker först till min släkt och sedan till hans föräldrar! Kommer bli ett mysigt år! Men som sagt, frukost nu.


GOD JUL ALLA GLADA!



Hohohohoho!


Smarta granne!

Hahaha, grannen brevid låste sig ute från gången utan nycklar och utan mobil. Hahah jag döör.. Han fick åka med en kompis hem för att försöka få tag på mig eller krikke så vi kan öppna.. haha!!!

En sak till jag skrattar gott åt är mitt hår, hahah! Jag har inte satt i den röda färgen för jag måste låta håret vila lite. Så imorgon ställer jag klockan någon timme tidigare än räknat så jag hinner färga imorgon. Kommer dock inte bli som jag vill ha det då slingmedlet bara gjorde håret brunt i topparna och inte röd/blonda som jag räknade med. Men men vi får väl se hur de blir :) ¨Nåja, annars får de bli frisören eller hårförlängning med färgade slingor i längre fram. Vi får väl se!

Har skrattat mycket med mamma iaf när vi kom på massa människor med fult hår som jag liknade med denna hårfärgen som är nu. Blev väldigt lite svart kvar än vad jag hade räknat med. Och det hade väl kvittat om slingorna hade blivit ljusare i topparna. Men men blir säkert vinrött som jag hade sommaren 09 :) Gillar ju de med!

Men nu ska jag ta mig en sista macka och sedan hoppa i sängen och se på Polarexpressen!
Vi hörs ju imorgon också men, God Jul/natt till er alla!



Redhead!!!


A men tjena.

Nu är andra hårfärgen i, vilket är slingor. Nu ska de bara bli ljusa sen ska den röda färgen i. Hoppas verkligen det här blir bra nu. Annars har jag slitit ut mitt hår helt i onödan!

Kolla va tjusigt mitt huvud är nu med hätta, en plastpåse och mammas gamla sletna färga-håret-handuk på, haha!



Nej men en macka på detta, inte smakat än juuu!


Älskar min nya jacka!

Mamma tog med sig den hit förut då den landat i Karlstad tidigare idag. Jag kikade på den och märkte att en 32:a skulle nog bli perfekt i storleken, precis som jag trodde när jag beställde den. Jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Den sitter helt perfekt och har fortfarande plats för en tjockare tröja under den om jag vill det. Jag är verkligen asnöjd! Den är ju inte lika kort på mig som på Kenza som ni ser nedan på bilden.

Men åh vad jag är nöjd :D
Hur den sitter på får ni se imorgon kväll! Nu ska jag färga håret :)


Luktar ljuvligt!

Nyduschad, julskinkan i ugnen och nuggets i fritösen! Hungrig så jag orkar inte vänta utan mat tills skinkan är klar ikväll. Dock längtar jag som bara den tills jag får ta första bettet av en skinkmacka, mmmh gott!

Det luktar verkligen gott här hemma nu med skinkan i ugnen. När den är färdig"kokad" så ska vi garnera den och ska då ska den stå inne i ungefär en kvart, sen jäklar!

Vad ska ni göra för att förgylla eran uppesittarkväll?

Jag och babe ska avsluta natten med Polarexpressen!
MYS :)


I don't know why I'm still surprised


 pt. 2


On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie, oohh

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories


This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths
but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts,
but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it


Who in hell d'you think you are? A superstar?

Well, "right you are"..


Har nyligen julstädat lite med Krikke, pratat med mamma som ska få köpa med lite godis och vindruvor till mig. Har nog inte sagt det men jag har fått en liten kärlek för gröna, lite hårdare vindruvor. Ska snart hoppa in i duschen och sedan invänta mamma. När hon kommer ska vi börja med julskinkan och sedan färga håret på varandra. Mamma ska få hjälpa mig att dra slingor och sånt. Under tiden ska jag även klippa Krikke som va seriös och köpte hem en egen rakappart igår. Bra de, nu hoppas vi bara att jag får till frillan som han vill ha den ;) Men det lär inte va svårt då den rekan är klippt. Jag ska ju bara förkorta den, dock är jag van att klippa tjejer med lite längre hår eller mamma. Men det blir allt bra! ;)

Ikväll ska jag, Krikke och mammi spela bingolotto med en varsin skinkmacka i handen. Tänkte vi skulle vinna lite miljoner och bilar och sådant, hehe. Dock är vi ju inte ensamna om att vilja vinna de men, man måste ju hoppas på det bästa. Men den som bestämmer vilka som ska vinna måste ju hånle mot mig jämt när jag spelar eller skrapar lotter. Jag brukar vinna och speciellt den senaste tiden. Jag vann på triss hela tiden men  bara skitsummor så jag tog ut nya lotter hela tiden och så fortsatte de. Gah, plötsligt händer de, jajaja men när händer de för mig då? :P haha

Men till något som är bra, det är att min jacka kom idag. REDAN! Det gick fort de tycker jag för de stod att man inte skulle hinna få den innan jul. Är super nyfiken på hur den kommer sitta, om jag tog rätt storlek och allt. Hoppas den blir perfekt! Får se sen när mamma kommer med den!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen!


Kom tillbaka loket.
Haha, han va bättre!


När saker känns tunga..

När jag sitter med tårar du borde fälla...

Jag ska gå och lägga mig nu men tänka bara sticka in här med en underbar låt jag lyssnar sönder nu. Jag gillar inte det som är nu, men det är den enda utvägen.....



Jag älskar verkligen den här låten!

Svåra dagar är något i livet, men någon gång måste ju solan stiga också.. eller hur?
Godnatt till er alla där ute.


(kn)Orren.

Nu måste jag sova så jag kan vakna imorgon och kolla på julkalendern!
Måste se hur de går nu juuu!!



dwiubujcjkdngaaaaah!
haha, visar min vackraste sida på bilden som ni ser.


I'll make it anyway..

NOG OM DET! Inte ens värt att spilla tid över. Som du sa, du är inte min **** längre. Men har ju klarat mig de senaste 23 åren så!

Sitter och snackar med michan på fb. Så jäkla kul, sitter och skrattar åt att jag inte kan andas in för mycket kall luft genom näsan, för jag börjar blöda lite lite näsblod då. Och gör man det då är de ju verkligen kallt tyckte ja :P haha.

Hoppas på att vakna upp med gott humör imorgon och glömma all skit som va ikväll. Är glad att jag fick spendera tid med babe i stan och även lite med svärmor och älsk's mormor. Sedan med min egen mormor, Johanna och Elliot! Haft ett lååååångt samtal med mamma, är verkligen superglad som har henne! Bättre mamma kan man inte önska sig! ♥



Jag och mamma 2009 :)

Men nu ska jag kolla med älskling om vi ska kolla på filmen vi tänkt se så jag kan sova sen! Är även glad att jag har världens goaste pojkvän. Kramade om mig hårt förut när jag va ledsen. Han är underbar, älskar honom av hela mitt hjärta! :)

Men... film va de!


Här ska filmas!

Nämnde ju förut att vi köpte en filmkamera idag.
Ska bli riktigt kul att ha den när bebis kommer och även under andra
roliga tillfällen som kalas, cheertävlingar osv.

 

Det dock inte om det är samma märke, haha.
Kommer faktiskt inte ihåg vilket märke det var. 
Men den ser ut exakt såhär iaf!


Klickade ju igår

En tidig födelsedagspresent skulle jag vilja säga det.
Den är jag värd!



Jag tycker jackan är snygg som bara den. Den blev mest intressant igår då jag fick höra att pälsen går att ta av. Jag har aldrig läst om den men tog förgivet att den inte gick att ta av och har då innan tyckt att det varit onödigt att köpa en jacka man inte kan ha under sommaren pga pälsen. Men som sagt, den går att ta av och jag är super nöjd!
(
Hoppas jag tycker samma när den kommer, men det tror ja)

Vad tycker ni?


Fryser ihjäl

Är hemma igen nu. Alltså det är så kallt ute att jag blöder lite näsblod när jag andas in för mycketr kall luft genom näsan. Då jäklar tycker mina blodkärl att det är kallt, jag också för den delen! Hoppas det blir lite mildare ute snart. Imorgon tänker jag inte sätta min fot utanför dörren om jag inte måste, SKÖNT!

Idag när jag och älskling handlade så köpte vi oss en lite tidig julklapp. En klapp vi vill ha dels för att det är kul och dels för att vi vill fånga stunder med vår bebis när den kommer. Ja vi har köpt oss en filmkamera. Lite med en skärm som går att vinkla bra. Blir även jättefina kort med den om man vill använda den som kamera.

Bilder på den kommer upp senare. Då ska jag även visa vad jag klickade hem igår. Så kika in lite senare så hörs vi då :) Nu ska jag vila en stund sen slänga i färg i håret!


Har handlat med hjärtat sedan kl 9.00 imor...

img_2716 (MMS)

Har handlat med hjärtat sedan kl 9.00 imorse. Nu är jag hos mormor och väntar på ett Elliot ska vakna. Då ska prinsen äta sen blir de Ikea med honom och Johanna :) Och när ja kommer hem ska färgen i håret på en gång! Nu jäklar ska de bli ändring på latheten ;)


Godmorgon!

img_0172 (MMS)

Godmorgon!


Magen i 7 former.

Ligger i sängen och har nyss lagt in ett kort på magen i vecka 16. Nu är klockan är över tolv så går vi ju in i vecka 17! Tiden går fort nu, men antar att det är för att man ser fram emot jul och UL. Sen att det är endel att ordna med om dagarna gör ju att dagarna går snabbare också. Idag (imorgon) är det exakt 2 veckor kvar till UL och som vanligt längtar jag som bara den! :)

Ni kan få se lite hur magen ändrats under dessa veckor. Jag tycker dock att magen i vecka 15 ser störst ut. Kanske hade ätit mycket den dagen, hehe.




Nu ska jag fortsätta kika på 8 mile och sedan sova tror ja. Är trött och är på lite halvkasst humör, tack vare två jävla pannkakor. Trots min nätshopping. Vad jag klickat hem får ni se när varan kommer tror ja. Kanske att jag visar er tidigare.

Nåja, TTYL kanske,
brukar ju bli så när jag säger att jag ska sova.


Gissa vad..

Gissa om jag färgat håret då? Nej det har jag inte :P haha. Får göra det imorgon. Orkar verkligen inte nu. Va råtaggad förut men sen droppade det av och nu är jag hungrig så jag skiter i det idag. Drar i det imorgon när jag vaknar, men då bara den svarta färgen. Sen får håret vila i några timmar medans jag och babe ska in till stan och trängas med tusen andra och handla hem saker vi vill ha hem till jul :) När vi kommer hem åker andra och tredje färgen i!

Men nu ska jag käka, är som sagt hungrig!
Skriver sen!




Ps. Jag och mamma gjorde nyss en rolig sak tycker jag. Jag blev iaf glad av det efter all skit med en viss människa som ska va bland de närmsta man har men tyvärr aldrig varit det. Shopping är ju alltid kul och får mig jämt på bättre humör! höhö. Dock är jag ju lite hemsk av mig. "Må gud förlåta mina synder", hehe! Ds.


Ingen vila..

Fastnade i ett spel på iphonen ist, haha. Men jag klarade av hela spelet med lite vilja och mycket irritation. Nu är jag iaf taggad för att färga håret och ska väl kika på lite bilder och se hur jag ska göra. Har iaf köpt hem tre oliak färger. Jag tänkte ju dra i en svart, lägga massa slingor i det och färga dem röda sen. Dock tror jag att jag ska spara två feta blonda typ i underhåret på sidorna, men jag vet inte ännu. Ska som sagt kika på lite bilder och se hur det får bli! Hoppas det blir bra bara annars får det åka i en svart färg i hela håret på torsdag, haha.

Wish me luck!!!



(inte just dom jag köpt..)


Trött

Måste färga håret.. Ska testa lite mer än bara svart idag hade jag tänkt. Vet dock inte om jag kan få klart håret idag då de kanske behöver andas lite. Vi får se. Men jag är så jäkla trött så funderar på om jag ska lägga mig och vila i typ 30 min. Krikke skulle hjälpa mig med färgen sen, så de va ju snällt :) Men aa.. får bli en vilostund i soffan!

Älskar min ormring!!

img_8315 (MMS)

Älskar min ormring!!


Jag drar en lat en..



Snällt av henne va? ;) hehe

Nu ska jag göra mig iordning och åka in mot stan, hämta upp mamma sen åka och käka!


Inception

Åh jag börjar bli riktigt trött och ska in till sängen strax och stänga igen mina blå.
Men innan de ska jag tvätta bort sminket och borsta gaddarna.

Nyligen kollat på Inception också. Inte första gången men den är lika spännande varje gång! Ni som sett filmen vet ju att den är lite invecklad, men jag kunde följa med in i de olika drömmarna utan problem.
Kunde ni också de eller hade ni svårt att skilja på vad som va verkligt och vad som var på låtsas?



Nej, time to sleep.
Dags att gå in i mina egna drömmar!


Som en fisk!

Idag när jag satt hos Ida och gjorde naglarna så kände jag som ett fladder i magen. Som att det va en lite fisk där inne som viftade till med sin fena.. Med lite frågor till andra gravida eller sådana som varit gravida har vi konstaterat att det va nog bebisens rörelser.. MIN OCH KRIKKES BEBIS, alltså fatta va sjukt egentligen :D Det känns helst otroligt, jag blev jättelycklig av själva rörelserna då jag misstänkte att de kunde va bebisen. Har ju hört tdidigare när folk sagt att det känns som ett fladder och som något sprattlar runt och de va ju så jag kände. Det va liksom ingen knuff eller spark utan just rörelse! Önskar Krikke kunde fått känna rörelsen, men inom en snar framtid får han väl känna sparkar iaf :)

Känns häftigt och underbart



(magen är mindre än den ser ut på bilden. Fick in en vinkel som gjorde att den ser större ut :P hehe)


Black nails

Med en gnutta glitter på topparna som får dem att få mer lyster i sig. Jag gillar det!




Lite shopping!

I stan efter att jag gjort naglarna gick jag förbi Jossan på Jc och tölade lite.
Hittade ett snyggt armband och en ring som fick bli med hem. Åkte där efter till mammas jobb en kort stund och sedan till maxi för att köpa coco pops och Loops. ÅH, det är ju så jävla gott! Köpte även en julklapp till Krikke som han ska få i sin strumpa. Så nu ska vi bara köpa till Tommy, Ida och Tuva så är vi klara sen! SKÖNT!



Nya armbandet! Jättefint på handleden.



Ormring med små svarta pärlor till ögon. Jättefin!


Nu är ja klar. Sitter och väntar på att de...

img_4093 (MMS)

Nu är ja klar. Sitter och väntar på att de ska torka helt bara. Är super nöjd! Tack snälla Ida! (bilden är från i höstas)


Just nu!

Just nu sitter jag hos Ida och får naglarna fixade. Testade att klicka i ett tidsinställt inlägg innan jag drog hemifrån. Har ju aldrig gjort detta med tidsinställt inlägg utan har då ist skrivit ut inläggen på en gång genom dator eller mms, eller så har jag väntat tills jag kommit hem om jag inte haft dator i närheten.

Så.. testing testing!

Magen är utsprängd

..med mat! Är så jäkla mätt just nu så magen är nog större nu än den är i normala fall, haha. Ska göra mig klar nu och åka in till stan för att fixa naglarna då. Efter det kanske jag ska möta upp Elena och Lina, mina kära flickor skulle ta sig en tur på stan sa dom så jag skulle ringa sen!

Men nu måste jag springa så jag hinner i tid. Tänkte jag skulle komma hemifrån relativt tidigt så jag slipper stressa i stan med parkering och allt sådant.

TTYL.

Nails

img_6525 (MMS)

Idag ska mina små naglar bli snygga! Sitter hos Ida på Aqua om 3 timmar och njuter över att de ska bli längre och snyggare!


Pepparkakor!

Idag så skulle ju jag och min kära man baka pepparkakor och bygga ihop ett pepparkakshus som jag skrev om tidigare. Ja vi började då med huset och kan meddela att det ligger i soporna. Krikke fick inte taket att fastna och tappade då tålamodet, log och sa - nej, nu bakar vi istället! haha, okej så det gick inge bra med huset, men pepparkakorna då, dom måste de ju gå bra med!

Vi började knåda och kavla ut och trycka med olika former
. Det va mysigt att sitta där och baka. Och ja, det gick faktiskt bra att göra pepparkakorna. Det är ju inte direkt svårt så hur skulle vi kunna misslyckas, haha. Dock tappade jag krikkes intresse efter ett tag och han tog på sig att vara klockan som hade koll på tiden hur länge pepparkakorna skulle va i ugnen, och han skötte sig fint!

Pepparkakorna blev bra
, men om de blev goda kan jag inte svara på då vi inte smakat på dem än. Får bli någon annan dag!






Fjärde advent är över, snart julafton!

img_6393 (MMS)

Fjärde advent är nu förbi, om man kikar på klockan! Nyss kollat på The Town. Väldigt bra film faktiskt! Har ni inte sett den, gör de.


Mitt internet krånglar så ett mms inlägg f...

img_0679 (MMS)

Mitt internet krånglar så ett mms inlägg får bli. Gör äggmackor nu, ska bli gott! Ska snart se på film med babe och mysa :) just ja, vi har bakat klart också. Bilder får ni se när internet vill va som det ska.


Sedan jag blev gravid har jag..

- Plussat vågen med 2 kg.

- Spytt i mängder, dock är den tiden förbi nu. Tack gode gud!

- Gråtit ett fåtal gånger till obetydliga saker. Jag grät exempel en gång bara för att jag skulle vika tvätt, haha!

- Fått större bröst. Roligt kan tyckas men att köpa nya bh:ar stup i kvarten blir ju lite dyrt tillslut.

- Haft väldigt ont i brösten. Inte lika mycket nu som det varit och tur är väl de!

- Blivit mer svartsjuk. Hjärnan spelar en några spratt ibland men har nästan alltid lyckats tänka bort de. Tog upp det någon gång och Krikke verkade förstå och stötta mig med det ist, vilket va väldigt skönt!

- Haft lättare att bli besviken.

- Blivit rökfri. Duktigt va? Dock drömmer jag mycket om cigg.

- Blivit mycket mer törstig än vanligt

- Aldrig varit med om en kissblåsa som vill tömmas så ofta som min.

Folk säger att deras hormoner gör att de blir så mycket lättare arga osv. Jag har dock inte märkt så mycket av det. Mer att jag kanske små irriterar mig lättare men försöker snabbt andas bort det. Detta med att bli arg och trubbig, alltså jag har alltid haft ett jäkla humör och kort stubin kan jag ha vare sig jag är gravid eller inte. Jag säger inte att folk utnyttjar sin graviditet för att få vara arg, kanske mer att jag haft tur som inte haft de upp och nedgångarna med ilska (ännu, kanske jag ska skriva. Man vet aldrig, haha!).



Bild från vecka 15.


Tacos på g!

Ska springa in till köket strax då micron plingade nyss, så jag hoppas köttfärsen är tinad nu. Blir att käka tacos strax, och det är ju verkligen inte fel! MUUUUUUMS.




Lite senare ska jag och hjärtat göra pepparkakshus och baka pepparkakor! Ska bli kul faktiskt. Får se hur bra det kommer att gå dock, men det ska nog inte vara några problem :P haha

Vad ska ni göra på er fjärde advent?


komhemnu.

Har tråkigt, är sugen på en liten godisbit, går en film på tvn som babe gillar och nu vill jag att han ska komma hem! Han tog mitt jobbpass idag som sagt, väldigt snällt tycker jag då det krockade med massa andra tider för mig som jag totalt hade glömt bort! Skönt att ta det lugnt nu på kvällen med.. Men nu får han gärna komma hem, kramas lite på mig och så!




Tack Emma!

Vi gillar dom massvis :)




(Klicka på bilden för att komma till Emma's blogg)


Stort grattis till er!

Madeleine och Micke, grattis till er otroligt söta dotter!
Äntligen är hon hos er, trots att hon är några veckor tidig så är hon ju så efterlängtad! Så härligt att läsa att ni alla mår bra och att allt verkar ha gått bra hittills.

STORT GRATTIS TILL LILLA LOVA! ♥


Nu är det jul här i vårt hus!

Har haft en jättebra dag! Började dagen med en seg morgon men vaknade till snabbt i bilen på väg mot mosters stuga. Vid stugan skulle vi leta upp en gran till mig, dock va det lättare sagt än gjort. De flesta granar va så tunna så de va inge vackra alls, sedan fanns det sådana som va täta och fina.. nertill, men tittade du uppåt så blev den allt mer tunn och efter hälften så va den typ tom. Ja den va inge fin. Men med en mamma med mycket tålamod och en dotter (jag) som va så ivrig på att ha en riktig och fin gran, så gav vi inte upp efter den lilla skogspromenaden. Med lite fläng hit och dit fick vi äntligen tag på en åt mig och Krikke.

Efter granen så åkte vi hem till mormor för lite mat som jag skrev förut, och mums va gott det var, som vanligt! Efter lite prat och sådant så åkte vi vidare till julavslutning och uppvisning med cheerleadingen. Tjejerna va jätteduktiga tycker jag! Är så avundsjuk att det är så länge kvar tills jag får hoppa tillbaka in i laget och ha roligt. Vill ju också tävla :)

Eftersom Krikke hoppade in och jobbade ist för mig idag så fick jag ju åka hem och njuta av ledigheten, klä granen, käka pizza och kolla på Grinchen med mamma.

Har som sagt haft en jättebra dag!





Dock är ser den ju mycket finare ut i verkligheten, men kan tyvärr inte fånga det med min kamera. Åhh.., jag vill ha en ny kamera!


Hos mormor nu och fått mat. Underbart gott...

img_4612 (MMS)

Hos mormor nu och fått mat. Underbart gott! Jag och krikke har nu äntligen en gran ;) kan lova att det va då fan inte lätt, haha! Men ikväll ska den kläs och bli fin. Ni får se den lite senare :) Nu ska jag åka och titta på cheerleadingen. Julavslutning idag!


SÄNGEN

Ska springa in till köket och hämta en skål med cocopops sen ska jag slänga mig i sängen och sova. Imorgon ringer kl 10.00 för då ska jag iväg med mamma och moster och hugga mig en gran ;D Wiho, skönt att va så seriös, haha!



Godnatt mina vänner!


Jag och bulan jobbar på bra på jobbet ;)

img_4232 (MMS)

Jag och bulan jobbar på bra på jobbet ;)


Utslagen liten sötnos som jag passar en st...

img_6230 (MMS)

Utslagen liten sötnos som jag passar en stund. Vi har sjungit, lekt, ätit och gosat. Ja, vi har gråtit lite också innan vi somnade då ;)


Elena kunde inte låta bli sa hon :) haha! ...

img_5499 (MMS)

Elena kunde inte låta bli sa hon :) haha! Skitsöta!


Hotell Gyllene Knorren

Jag tycker de bara blir bättre och bättre! Kan inte sluta titta på de, haha! Dock måste kag slita mig från dator och annat nu för att göra mig klar snabbt och sedan åka mot jobbet. Boooring just nu, roligt sen! Får tänka posetivt, idag och imorgon sen är man ledig en vecka. Är så otroligt trött på julbordena och de på nöjes nu! haha. Älskling tar mitt pass på lördag iaf vilket är bra för då ska jag ju iväg på julavslutning på cheerleadingen. Ska bli skoj, men antar att de kommer bli disskutioner också :P ÅH känner jag för det, men jag ger mig då inte! Stönig som jag är, haha.


Nej nu måste jag dra!

Hallå Brus.

Haha, sitter och kollar på Jim's värld och Jim har precis fått veta att de ska ha tvillingar. Haha fy fan va rolig han såg ut.

Idag är det jobb som gäller igen.
Idag och imorgon sen är jag ledig till den 25:e. Så med idag har jag fyra pass kvar denna månaden vilket är skönt. Men jag ser då inte fram emot den 25:e. Baah!

Längtar tills på måndag då jag ska fixa naglarna, längtar sedan till den 23:e för då ska mamma komma hit och göra julskinkan med mig, sen blir det massvis med mys, film och goda smörgåsar med älskling och kanske mamma :) Jag och Krikke ska se på Polarexpressen innan vi somnar. Den filmen är verkligen helt underbar och fylld av julkänslor! Och på natten när man ska sova och sedan vakna upp till att det är julafton.. Ja, jag längtar!

Men nu ska jag se på julkalendern och sedan göra mig iordning.
TTYL.


ÅH VAD NI ÄR SÖTA!

Blev himla glad när jag loggade in och fick se dessa kommentarer!
Ni är för söta! ♥

Sanne - Mamma till Lykke om Lite sen!:
sött :)

Emelie Talvis om Lite sen!:
Vad mysigt det ser ut (:

I väntan på Liten - Gravid i vecka 37 om Lite sen!:
Nejmen nu du!! Nu har du en bebisbula på riktigt ju :D :D Suuuupersöt!!

Evelinafredin om Lite sen!:
meen vilken härlig liten bulle som börjar växa på din mage nu :')
till och med jag blir ju lycklig :D
2 hjärtan i 1 kropp :D

Emma om Lite sen!:
Vad vacker du är :D Du och lilla bulan

ida om Lite sen!:
åhh nu syns det ju jättemkt, hihihi ! <3

Lily [ L i n d a . B l o m ] om Lite sen!:
Herregud vad vacker du är :)


Ni ska få se magen utan tröja också i vecka 15. Här kommer lille bulan :)



Vår älskade bebis växer för fullt där inne.
Helt ofattbart ibland :)


Wiho!

Ikväll har det varit en dryg kväll men slutade bra då jag fick veta att det finns en människa här i KD som gör rockmusik som tydligen gillade min röst. Han har därför frågat efter någon som känner mig, vilket nu Martin gjorde. Så nu vill han gärna ha ett möte med mig och spela in musik med mig. Det tycker jag låter jätteroligt, så ett möte om detta blir i januari :)

En annan rolig sak som hände idag va att jag fick sms av Elliot. Inte dåligt av en 4 ½ månaders bebis att sms:a ;) Ska iaf passa honom på fredag vid lunch tiden. Ska bli så gosigt och kul så. Han är min lille gosegris han :) Smälter som smör när han ler!

Men nu ska jag ta min älskling och dra täcket över huvudet, kramas och sova. Något av det bästa som finns det! Nog att man kan gilla att sova själv så man får ligga som en stort kryss i sängen, för tro mig, jag kan verka liten men är en jävel på att ta plats, men det är ju helt underbart att krypa ner brevid min käre pojkvän.

 
Vi ses på fredag snygging ♥


Lite sen!

Nu har jag äntligen blivit klar med allt och även gjort mig iordning. Är lite sen i min planering men hinner nog till jobbet relativt bra ändå :) Hoppas ni får en bra kväll allihopa. Kram till er!


Vecka 16 och 3 veckor kvar till UL

Din bebis

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.

Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.

Då fostret rör sig allt mer och allt livligare så kan du möjligen börja känna dess rörelser i magen. En del kvinnor säger att det känns som gaser eller att magen kurrar. Om du inte känner bebisens rörelser ännu så ska du inte oroa dig, eftersom det kan dröja ända till vecka 20 innan du känner något.

Mamma

Du kan känna att hjärtat slår hårdare än vanligt. Det beror på att du nu har 20-25% mer blod än vad du har normalt.

För bara sex veckor sedan vägde din livmoder ungefär 140 gram. Nu väger den 250 gram, nästan en fördubbling! Fostervattnet som omger fostret väger ungefär 200 gram

Pappa

Prata med din partner och folk i din omgivning om du har frågor eller funderingar på det blivande faderskapet. Du och din partner kan säkert bolla tankar och funderingar emellan er och komma fram till ett sätt ni vill ha det på eller kanske frågor ni båda vill ha svar på.



Idag är det exakt 3 veckor kvar till UL. Som jag alltid säger så längtar vi och det ska bli kul att se om vi får se vad det är för plutt där inne! Ska även bli kul att se om vi gissat rätt angående veckorna! :)


Virrig

Igår tyckte jag att det va måndag, trots de bra programen på tv så kändes de som måndag för mig. Självklart då när jag vaknar upp idag känns det ju som tisdag. Dock efter en stund kom jag på att det är onsdag och att jag ska jobba. Bra gjort av mig då att jag bokat in möta i samma tid som jag börjar jobba. Åh, blir tokig på detta med att vara vilsen med dagarna! Jag visste dessutom inte om att det är jag som öppnar denna veckan, haha. Fick för mig att jag gjorde det förra men icke. Ja det är då inte lätt att va vilsen i huvudet ibland. Nu är det bara för mig att boka om mötet till måndag om det passar och ta och sätta igång med mat och annat.

Idag går vi förresten in i vecka 16 :) Wiho!
Ska skriva lite om den veckan sen, men först måste vi få i oss mat!


Frågor i min frågeruta!

Idag har jag fått 3 nya frågor i min lilla frågeruta som ni ser här på högersida.
Jag tycker det är jättekul att ni ställer frågor där för där kan jag ge er ett svar direkt jag läst det. Inte alltid jag hinner klicka in mig på era bloggar eller svara här genom bloggen!

Forstätt att skriva frågor i min ruta, ni gör mig glad :)


7

Blev inget pepparkakshus gjort för oss idag. Istället gosade vi ner oss i soffan under två filtar och kikade på filmen Seven. Sett den? En bra film som handlar om de 7 dödssynderna. Ganska gammal film då den är från 95, men som sagt, den är väldigt bra!

Nu funderar vi på om vi ska se någon mer film. Jag är på den faktiskt. Älskling verkar va på den också!

Är ni vakna nu "mitt i natten"?


Nomnomnom..

Sitter och kollar på säsongsavslutningen på DH och mumsar på detta:


En riktig tv kväll för mig!

Ja ikväll är det bra på tvn. Jag sitter nu och kollar på 2 ½ men, sen ska jag se på Operation skönhet i följd av Desperate housewives. Efter DH ska jag nog sätta på någon film och bara mysa och fira att vi har ett varmt vardagsrum. Helt otroligt va kallt det varit här inne. Nu är vardagsrummet det varmaste rummet i lägenheten, vilket är bra då det förra veckan va det kallaste.

Måste försöka täta fönstret i sovrummet också, inte roligt att vakna upp och känna att man ska frysa halvt ihjäl när man tar av sig täcket. Nej så illa är det väl inte men man fryser väldigt mycket. Brr..

Kanske ska göra pepparkakshus sen med älskling innan de blir film. Önska oss lycka till ;)



Vi är ett bra team vi, min underbara snos :) ♥


Planer!

Ska nog iväg på ett möte imorgon för att planera lite ang framtiden med musiken. Har endel planer på g som vi hoppas på att sätta i verket efter eller under min mammaledighet. Åh va kul! Gött att arbetet med musiken inte behöver dö ut bara för att man får bebis. Kanske blir lite knövligt ibland men allt går att lösa och självklart kommer mammas älskling och Krikke - min familj, gå i första hand! :)

Sitter nu iaf och kollar på tvn och känner mig sliten och trött. Riktigt seg dag detta, även om jag och Krikke har varit duktiga med att rensa ur kylskåpet, slängt skit osv. Vi har även varit i Grums och handlat hem mat och andra nödvändigheter. Och med nödvändigheter så menar jag ju självklart godis! (Frågar ni krikke så är godis väldigt viktigt.) Men jag börjar bli hungrig nu så jag ska nog ta och göra lite mat.


Foto: Iza Lundgren (projekt hon hade)


Sick twisted strange kind!

Folk som bor runt eller i Karlstad vet ju att på annandagen kommer ett grymt bra band till Nöjesfabriken. De har släppt ett nytt album och är ute på turné igen. Har sett dem en gång innan när de va på Nöjes och de va skitbra live! En vakt på nöjes skrattade och sa åt mig att jag nästan hade gjort honom döv så mycket som jag hade skrikit där längst fram vid stängslet, haha. I år när de kommer ska jag jobba, men förhoppningsvis kan vi smita in och kolla på dem när de spelar, de brukar inte vara några problem. Vi kanske även kan smita bak till bandet när de spelat och vi fått ut allt folk.  Det är ju också beroende lite på hur länge de stannar på stället också då. Men oftast brukar de inte va några problem alls att komma åt bandet för lite bilder och snack. Sånt är kul, så vi får väl hoppas på det bästa! 

Bandet jag pratar om är Hardcore Superstar!!



Här är en bild på HCSS när de va på Nöjesfabriken förra gången!




Ps. Vi vill ha tillbaka T. Silver på gitarr!! Ds.


Pingu!

img_4645 (MMS)

Vilken söt pojkvän man har som kommer direkt man vaknat "vad ska vi äta, vad ska vi äta? :D" hehe. På bilden förresten så ser ni ju Pingu. Vi har köpt den för att sätta på barnvagnen. Söt va? :D


Frustrerande!

Jag hade glömt va mycket man bara ville se mer av filmen när den helt plötsligt slutar.. GAH vill att den sista ska komma nu! Ja, jag snackar om Harry Potter för er som inte läst inlägget nedan :)

Haha kollar på pimp my ride nu, eller det är slut nu. Men de gjorde iordning en bil åt en kille som verkade vilja va värre än x-bit som alltid är så himla "yeah, look at me!" haha, ja ni fattar kanske. Han killen såg dock 10 ggr töntigare ut än x-bit gör när han gör något som är uppgjort. Haha! Åå, nu är det The Osbournes på MTV, det är bra de!

Ja som ni märker har jag inte speciellt mycket att skriva just nu. Skulle behöva ta ett kort på magen idag men tror jag väntar med det imorgon. Imorgon är sista dagen i vecka 15. Tar ju alltid kort på magen på måndagar, när jag är lat: tisdagar. Som jag skrivit tidigare vill jag ju ha ett kort när jag nästan gått hela veckan ut. Men men, får ta kortet imorgon, orkar inte nu och är ganska ploffsig av maten jag åt förut, haha!

Nej nu är det Ozzy som gäller.
- "I'm the fucking prince of fucking darkness!"


Allt möjligt -inlägg

Sitter och kollar på ett program på fyran. Små snorungar som kedjeröker.. helt otroligt vad föräldrarna tillåter ibland. Nog tjuvrökte man när man va yngre innan de blev ett beroende, men man kedjerökte inte vid 11 - 12 års ålder :S Men men så kan det va. Finns ju till och med en 2 åring som röker två paket om dagen. Det är sick! Men men..

Förut när jag kom hem gjorde jag potatisgratäng, lövbiff och beasås till mig och älskling som vi smaskade på. Det va verkligen hur gott som helst! Längesen vi käkade potatisgratäng nu... tror ja? hah.

Igår förresten så fick jag ju hem nya Harry Potter som jag skrev. Kvalitén va sådär men okej att se. Den är lite mörkare bara. Jag såg dock bara en timme innan ögonen ville dra igen sig så jag tänkte jag skulle se klart filmen nu.

Btw... JAG VILL HA JULAFTON NU!!!!!



Hittade en gammal bild på mig när jag hade lugg.
Saknar det lite ibland bara för att det kändes lite annorlunda.
Men tycker ändå det är gött att ha en lång lugg.
På bilden ser vi även Robin (kusin) och Ronny (bror till saknade Börje, r.i.p).


Stuff

Har varit i stan/bergvik med mamma idag. Jag köpte mig en ny väska, men vi gick åt olika ett tag också för vi skulle köpa julklappar åt varandra! Jag mötte upp Miranda för att köpa smycken av henne hon gjort. Jag beställde tre st örhängen (ett par och bara ett av en "sort") till mig och ett halsband till mamma hon skulle få i julklapp. Det slutade dock med att hon fick det idag då jag gjorde bort mig lite :P haha, nåja de gör inget. Hon tyckte om det jättemycket så det va ju bra :) Undrar vad hon köpte till mig idag :D Wiiho ska bli kul att se på julafton :)

Kan visa de smycken jag köpte av Miranda :)



Ett par av dessa fina med vingar!



En av denna då jag bara vill ha ett hängande med fjädrar.
Hänger ett litet fint kors där uppe vid fästet med. Jättefint i verkligheten!



Detta halsbandet fick mamma av mig. Det är faktiskt finare i verkligheten än på bild. Ringen som håller ihop halsbandet ser ut att vara ganska liten men den mamma fick va inte så liten. De va iaf jättefint!

Kan visa er väskan sen eller imorgon. Blev kär i den direkt jag såg den. Fick dock göra en liten ändring på den när jag kom hem till mormor för att den skulle passa mig i smaken mer. Men som sagt, gillar den starkt :)


Luciafika hos mormor med mamma, Johanna, E...

img_6816 (MMS)

Luciafika hos mormor med mamma, Johanna, Elliot och mormor så klart :) Mums de. Jag va faktiskt lite seriös i morse och kollade på både julkalendern och lite luciatåg. Mysigt va det! Får väl tacka älskling som väckte mig kl 7 :) hehe. Nej nu ska vi fika här!


I'm telling you this..

Snart ska jag kolla om det är någon bra kvalité på nya Harry Potter filmen. Såg den ju på bio och vill så gärna se den igen då jag tyckte att den va skitbra verkligen! Om ni läste de inlägget så har jag för mig att jag skrev att jag va helt upp i varv efter att jag såg den. Kände mig lycklig som fan av lille Harry och hans vänner :P haha. Nejdå men den är verkligen jättebra, så nu håller jag tummarna om att det är bra kvalité. Är det de så blir det att leta fram lite godis och kika på den innan vi ska sova. Känner mig liten sliten nu så godis och socker måste vara inblandad i detta isf hehe :)

Men om filmen inte skulle ha bra kvalité så blir det nog sängen. Imorgon ska jag upp och in till stan, få lite papper påskrivna osv. Ska höra med Johanna och Elliot om vi ska göra något. De ska nog till mormor så jag åker väl dit på en fika eller så :)

Men hoppas ni haft en lika mysig 3:e advent som mig. Dagen med släktingarna och världens goaste kusinbarn gjorde dagen bra idag :) Och även när jag fick lyssna till bebis hjärtljud förut igen, dock väldigt snabbt innan de försvann igen. Verkligen svårt att hitta. Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Godnatt!



Bulan ♥

Bölar som en liten flicka

Det är ju ingen skräll att man är lite mer känslig när man är gravid men detta har inget med graviditeten att göra. Jo det är såhär att nu ikväll har jag bölat som en liten tjej som inte får krama sin mamma, typ. Det slår verkligen aldrig fel, jag bölar jättemycket varje gång jag ser på I am Legend och hunden blir skadad och måste avlivas.. GAAH va hemskt det är. Tårarna verkligen sprutade på mig, haha :P Jag gråter mycket mer när djur blir skadade och dör än när människor dör. Det gör så ont i hjärtat när jag ser att ett djur mår dåligt. Usch usch!

Va det någon av er som såg filmen nu då, eller ni kanske sett den tidigare? Vad tyckte ni om den?

Nu ska jag unna mig lite dricka och kika på dagens avsnitt av julkalendern. Har sett bättre kalendrar men gillar ändå denna lite på något sätt. Den har iaf fått mig att vilja se avsnitt efter avsnitt.



Har ni sett årets julkalender? Vad tycker ni?


Ett stort ÅH!

Ja, jag säger då Ååååh, vad jag har det gosigt här i soffan under filten. Dock är ju älskling lite tråkig med att sitta vid datorn just nu. Smsar och är helt söt och vi skriver att vi saknar varandra och han undrar när jag kommer hem. När jag kommer hem får jag höra hej och han låter så söt... Ja sen va det inte så mycket mer :P haha. Inte lätt när han är lite beroende av det där jäkla wow :P haha. Men vad gör det, jag har det mysigt och han kommer väl hit tids nog också :) Dags att låta töntig men, kärlek är så otroligt underbart! (inte alltid då kanske.. så kanske ska säga lycklig kärlek) Jag är så glad att jag har min underbara K som förgyller mina dagar. Kan fortfarande inte riktigt fatta att vi ska bli en familj, att jag och krikke ska få en bebis :) Känns otroligt underbart för oss båda!

Nåja, nu är det paus i filmen så jag ska passa på att plocka av på bordet nu. Vi hörs efter filmen.

3:e advent hemma hos mig

Nu sitter jag i soffan, salladen är klar, brödet är nyss taget ur ugnen. Det luktar gott och det ska bli himla gott att äta! Till detta tog jag ett stort glas med isvatten i, godaste!

Har precis tänt det 3:e ljuset i ljusstaken så ska äta lite nu och mysa. Om 15 min är det en väldigt bra film på tvn som jag ska se, I am legend! Har ni sett den? Om inte så kika på 3:an nu kl 21.00. Filmen är verkligen jättebra tycker jag! (Klistrar in lite text om den från tv.nu nedan)

Amerikansk-australisk science fiction-skräck från 2007. En enastående vetenskapsman gjorde sitt bästa för att hitta botemedlet till ett virus som verkar ha tagit kål på hela mänskligheten. Av någon oförklarlig anledning visade han sig vara immun, medan hela New Yorks befolkning antingen dog eller utvecklades till mänskoätande blodsugare. Ensam som människa letar vår vetenskapsman numera mat på dagarna. Till och från skickar han även ut ett desperat radiomeddelande i hopp om att någon ska svara. På nätterna experimenterar han med sitt blod för att hålla virusets antikroppar på avstånd. Men hans tid är räknad då hans varje steg följs av virussmittade varelser som bara väntar på att slå till.

I rollerna: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith.

Filmen fick av tv.nu



Men nu ska jag käka och mysa! Vi hörs sen, och hörrni.. se filmen!


Nigella - Julspecial

Hej igen! Nu är jag hemma efter en kall men mysig dag med släktingar. Grillade då som sagt korv och hade oss i skogen vid min moster. De andra åkte pulka och lite sånt, jag då fick ju inte åka för min moster :P haha. Hon är så go! Min andra söta moster tyckte att jag fått en liten kula på magen på bara en vecka. Ja.. kanske de? Har inte tänkt så mycket på det. Blir kul att ta kort imorgon och jämföra med de andra! Gud, snart har det gått en vecka till, jag tyckte att det va nyss vi gick in i vecka 15 och snart är vi i vecka 16. UL närmar sig med stormande steg, åååh va jag längtar :D

Mormor säger att de blir tvillingar, jag och Krikke säger NEJ det blir det icke :P haha. Jag skulle få liiite panik ändå om det va tvillingar. OM det nu skulle visa sig att det är det (vilket det inte är) så är det ju bara att tänka om, vi skulle ju få en till att älska då. Men vi känner iaf att det räcker med en bebis i taget ;) Nåja nog om det!

Jag sitter just nu i soffan och kikar på tv, kom hem för en liten stund sedan. Tittar på Nigella som lagar massa godsaker. Hon är riktigt duktig på att laga mat. Och på tal om det ska jag gå in i köket nu och göra en grekisk sallad, dock blir det inga oliver i min som på bilden ni ser nedan. Oliver är något jag aldrig lärt mig äta!


MUMS!


Är kortfattad med hjälp av facebook



Så! Snabbt, enkelt och bekvämt. Som alltid!
Julkalendern nu.


Raka vägen i säng

Sitter i soffan och kikar runt lite på internet. Kom hem från jobbet för lite mindre än en timme sen, då blev det att göra smörgås på en gång. Jag och babe jobbade iaf 10 timmar idag, känns gött att ha gjort endel timmar på jobbet nu i december, och mer ska det bli! Snart är det ju julafton också, knappt två veckor kvar. Åh va jag längtar. Vill se Krikke's min när han får sina julklappar. Hoppas verkligen att de blir bra, men de tror jag :)

Men neeeej.. är himlans trött så ska gå in i sovrummet, gosa ner mig under täcket, lyssna på bebis hjärtljud och sedan sova. Vi hörs imorgon!


Work work work, fast idag är inte garderob...

img_7246 (MMS)

Work work work, fast idag är inte garderoben lika tom som på bilden. Idag är de packat med glada människor som ska på julshow och julbord, trevligt!


Under mitt täcke!

img_3567 (MMS)

Jag trivs bra under ett varmt täcke. Inte fel alls faktiskt såhär en lördagseftermiddag ;) Lite senare idag blir de att åka hem till svärföräldrarna på lite mat. Ska bli gott de!


Outfiten för kvällen



Det ni ser ovan är då outfiten jag valde att ha på mig när vi drog iväg för att kika på Julshowen. Ni ser även ett litet put, och vi är ju i vecka 15 :)

Tröja - Gina Tricot
Linne - hmm..?
Väst - Vero Moda
Byxor - Gina Tricot


Nu ska jag leta upp en film och kika på. Börjar bli trött redan faktiskt.
Får se va länge ögonen orkar hålla sig öppna denna kväll!


Julshow på fabriken

Här kommer lite bilder från Starboys julshow på Nöjesfabriken.
Tyvärr då måste jag säga för att korten inte blev allt för bra, men det får duga.









Vi hade det trevligt jag och min kära pojkvän.
Efter showen åkte vi och käkade lite mat innan vi drog oss hemåt.
Det va mysigt med en liten tripp, bara han och jag :)

,,,

Och jaaaa vi vet alla att Jay vann i Idol och att man inte va förvånad. Så? Nöjda? :P haha


Nu då?

Nu har Emma ändrat lite här i bloggen igen åt mig, TACK SNÄLLA.
Jag gillar att den är mörkare igen,
känns mer JAG såhär i mörka vintern :)

Vad tycker DU om det nya i bloggen?


Nyfiken.

Nu ska jag leta upp lite kläder och sedan hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan det blir Nöjes och Julshow. Såg att Emma va ute på Fb nu, så kanske kanske kaaaanske att det är någon ändring här inne när jag kommer ur duschen och fixat till mig. Är ju nyfiken på hur de blir. Kanske inte blir alls bra? haha vem vet. Men vi kan ju testa iaf! Sedan när de väl är på plats kanske man kan förbättra det genom de. Vi får väl se :)

Men nu väntar garderoben och duschen på mig!


On it's way..

Bloggen kommer KANSKE att förändras redan idag. Vi får se om Emma hinner :) Blir lite mörkare, lita mer Jag över det. Längre fram tror jag att jag ska kosta på bloggen en mer invecklad design. Jag trivs bättre att skriva i en blogg med tjusigt utseende. Det Emma gör är SUPER, men varken hon eller jag kan fixa flikar och liknande saker. Men vi får se, ska bli kul att se nu iaf hur de kommer bli med en annan färg, teckensnitt på rubrikerna och den andra headern, även om de är extremt lika.

Nej, nu funderar jag på om jag ska lägga mig i ett bad och slappna av en stund innan de blir dags att göra sig iordning.

WYL.


GAAAAAH :D

Åh jag längtar tills filmen kommeeeeeeeeer!!!



Längtar inte ni? ;)


Header

Har nyligen klippt och klistrat till en "ny" header (ser nästan likadan ut som den jag har nu, haha). Tvivlar på att den kommer bli lika långvarig som min första som gjordes av Manne, men vi kan ju hoppas att jag vill ha den lite längre än den som är nu. Tröttna verkligen snabbt på bilden på den jag har nu, och visst de lär jag väl göra på den jag gjorde nu med men slängde in en bild där jag såg glad ut, så det är ju bra ;P haha.

Har dock inte betsämt mig för vad jag ska ha för färger. Har sett en skitsnygg blogg med riktigt mörk och djup lila till svarta detaljer, det va verkligen svinsnyggt, men vet inte om jag ska ta det eller om jag ska ta någon annan färg. Vill iaf ha en mörk blogg igen. Jag gillade min mörka design jag hade innan denna. Nåja. Jag ska prata med Emma så får vi se vad vi kan få till :D Snällaste Emma som alltid hjälper mig! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!


Inte så "Linda" av det hela

Nu funkar internet bättre än de gjorde tidigare. Det va på tiden.

Sitter och funderar på vilka färger jag ska ha i bloggen.
Tänkte byta igen då jag inte riktigt är nöjd med detta. Det känns inte så "Linda" av det hela. Ska nog ändra lite mer än bara färgerna med. Headern ska bilden bytas ut på och lite annat, men i det stora hela kommer den se likadan ut.

När man ändrar en bloggdesign så är de svårt att få det precis som man vill tycker jag. Det är svårt att få en design man inte lätt tröttnat på. Nu har jag inte tröttnat på min (förutom kortet i headern), utan vill som sagt mest bara byta ut färger och så. Skulle vilja ha en mycket mer invecklad design men det är väldigt svårt att få till en sådan. Speciellt för mig som ropar på hjälp så fort det har något med designen att göra :P

Men men, ska kika lite mer på färger och så nu.
Hörs om en stund.


Galen!

img_8551 (MMS)

Mitt internet krånglar. Blir tokig här hemma!!!


Då va man hemma!

Efter en julshow, massa människor och en stulen "röda mattan" så är jag äntligen hemma :) Vem orkar ens sno en matte som ligger utanför dörren, snöig, stel och skitig, hahah! Ah någon kommer ju ha kul åt det där imorgon. Jaja slapp vi ta in den, tackar vi för bara!

Måste skriva att jag har nog världens bästa mamma, nej inte nog, jag HAR världens bästa mamma. Tänk, hon ställer alltid upp på en vad det än gäller! Tusen tack för hjälpen förut mamma! Så snäll och hjälpsam som du är mot mig ska jag bli mot mitt barn! :)

Nu iaf mina vänner har jag tänkt rosta en macka och sedan krypa ner brevid Krikke under täcket och se på en film innan vi somnar. Imorgon är jag ledig (JAAAA) och då ska jag och älsk till Nöjes för att se Julshowen, kan bli kul.

Men jag skriver mer imorgon, känner att jag måste hoppa i sängen nu. Imorgon lovar jag att bli en roligare bloggare ;) Godnatt!


Då stressar vi igen då!

Japp då ska jag ta och göra mig iordning och sedan åka in mot stan och mormor. Hos mormor ska jag klippa min mamma, men innan de ska jag hämta en julklapp till Krikke. Hihi, får nog bli den sista. Han får vääääldigt dyra julklappar i år, inte så många men dyra som sagt, så nu får det nog vara nog :P Två julklappar vet jag med stor sannolikhet att Krikke kommer bli extremt nöjd med :P

Men nej, nu måste jag göra mig klar så jag hinner klippa mamma innan jag börjar jobba. Ska nämligen börja en halvtimma tidigare än vanligt nu så vi får tiden att gå ihop mer med sysslorna. Men jajajaja, nu måste jag dra! Hörs sen!


Svar på kommentar.

Ang att vi lyssnade på bebis hjärta så har vi fått låna en liten apparat av min kompis Josefin, vi va alltså INTE iväg till BM för att lyssna.

I denna apparat kan man sätta två par hörlurar så både mamma och pappa kan lyssna. Det va svårt till en början innan jag insåg att jag nog skulle få trycka "in" den lite i magen för att höra något. Och DÄR.. försvann det :S Ja de blev borta :P haha. Men efter lite letande så hittade jag ljudet igen. Ett snabbt litet hjärtljud, åh så underbart det va :)


Vår älskling!



Berättar mer om det imorgon ♥

Nu är jag så trött så nu ska jag sova.
Svarar på era kommentarer imorgon :)

Godnatt!


Goooo

Nya t-shirten är hur go som helst att ha på sig! Tight över brösten och slapp resten, precis som väntat och som jag sa igår är det ju bra för då kan magen växa mer och mer :)

Känner mig lite större än magen nu faktiskt. Börjar känna mig sådär lite smått knubbig om magen :P haha. Eller inte knubbig, men större iaf! Krikke tyckte att när jag hade en tight tröja på mig och gick i ett visst ljus på Nöjes att magen såg rund och lite utåtputande ut :) Så log han när han sa det och jag blev helt varm :) Åh ni förstår inte vad jag längtar till den 5:e så vi får se knyttet där inne :) Haha tänk om man kommer dit så är magen tom, haha! "Nej tyvärr, du har nog bara gått upp lite i vikt och tappat mensen.. jaa du är skengravid helt enkelt" haha nej fy va hemskt! Vi får ju hoppas att det är någon där inne och att alla testen vi tog inte ljugit för oss ;) hehe.

Men nu kom visst mamma så jag ska dra nu!
Skriver lite senare.


Våra bästa år!

Funderar på vad jag ska peta i mig för frukost.. hmm! Älskling tog min bil till stan idag, antar att hans är tom på bensin just nu :P hehe. Tur att mammi tankat sin då ;) hehe. Jag har då även turen att ha en snäll mamma som kommer och hämtar mig sen. Jag måste ju till jossan och hämta film och så ska jag även testa en sak hos henne om jag får ;) Vi får väl se, berättar mer om det ikväll isf!

Nu ska jag se klart på våra bästa år, äta någon smörgås och sedan ta en snabbdusch för att sen göra mig klar för att åka in mot stan. 17.30 idag är det jag som ska jobba, duktigt av mig va? ;)

På fredag förresten har jag tagit ledigt och ska då gå på julshowen med älskling, mysigt :) Björn a.k.a Pölsa sa åt oss att vi måste gå och se den. Krikke tyckte nog de va kul när de va han som sa till oss, hehe! Nåja, får se när jag kommer till jobbet om Björn fixat fram videon han lovade mig ha framme tills idag!

Men nu ska jag försöka få dagen i rullning.
TTYL.


Hahaha, måste skratta lite varje gång jag ser denna bilden :)
Jag och Jossan, ett skolarbete 05/06(?)


Min tomte!

Nu har jag fixat lite kort, eller två st för att vara exakt.
Skulle ju visa er vår söta och nyinköpte tomte igår men blev så fruktansvärt sliten igår så jag orkar inte krångla med kamera och sladdar igår. Nu tog jag tag i orken och fotade tomten och min nya t-shirt. 
Här är iaf vår tomte:



Kortet gör inte tomten rättvis dock, han är så gullig i verkligheten, haha :)

Köpte även en t-shirt till mig förut i stan också.
Den är en stor XS så den kommer jag säkert kunna ha ett bra tag framöver. Det är ju dessutom ett tyg som lätt töjer sig så de gör inte så mkt om magen får växa iaf lite i den!
Så här ser den ut iaf:



Vad tycker ni?

Jag tror den kommer bli läcker som bara den till ett par jeans och convers eller uggs till. Jag gillar den mycket!


Hela dagen i stan!

Sitter och kollar på DH nu och har precis packat in julklappar till min pappa, lillebror och farmor! Har varit inne i stan hela dagen och shoppat julklappar, en sak på barnens hus jag bara inte kunde låta bli att köpa :P, och ja.. vi har varit lite överallt jag och min mamma.

Jag köpte en go t-shirt till mig idag också som jag ska visa er sen. Ska även ta kort på den söta tomten jag köpte igår. Först ska jag ordna lite och ta kort på sakerna också självklart ;)

Vi hörs om en stund!


Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest

Ligger i soffan och kollar på Pirates som är på 9an. Känner mig helt slut i både huvud och kropp. Ska försöka ta kort på magen sen om jag orkar, eller Krikke får ta som vanligt. Annars tar vi imorgon. Jag vill ju ta i slutet av veckorna så den veckan jag fotar nästan helt har gått. Ex: jag fotar vecka 14, men när jag fotar så är jag 13+5. Alltså har nästan hela 14 veckor gått. På onsdagar går jag ju in i ny vecka. Så på onsdag är jag i vecka 15 :D

Tycker det är kul för att kompisar till mig ska ha barn och nu ska även en kompis till Krikke ha barn ca 3-4 veckor efter oss!
 (om vårt datum nu stämmer, får vi se på UL i januari) Kul för P och F tycker jag :)

Men nu ska jag ta fram lite gott till filmen, kanske att en huvudvärkstablett är på sin plats.


Sånt som gör mig glad

Detta är bra exempel på vad som kan göra mig glad.

-

Tack så hemskt mycket, blev jätteglad när jag läste detta!

- Sms som Krikke skriver till mig där han berättar att jag är den enda, att han älskar mig mest.. När han berättar att han vill att våran bebis ska komma, när han berättar för mig hur vacker jag kommer vara med bebismage, när jag säger att jag kommer bli en tjockis så säger han bara att jag kommer växa och bara bli vacker. Hans varma ord värmer mitt hjärta och jag älskar honom bara mer och mer (om det är möjligt). MIN bästa älskling K! ♥

- När ni kommenterar, då blir jag glad!
Så fortsätt med det ;)


Ska pynta med lite svart och rött glitter ...

img_0692 (MMS)

Ska pynta med lite svart och rött glitter här hemma! Blir lite mer juligt då tycker vi :) har köpt en jättesöt tomte som ni ska få se, men den visar jag sen! Nu ska jag laga mat.


Live it

Förra julen fick jag bl.a ett presentkort från svärföräldrarna att spendera på live it. Nu har jag och svärmor tagit tag i detta presentkort äntligen och beställt ett värdebevis på en varsin ansiktsbehandling. Hur skönt? :) Vi hoppas att det gäller ett tag när vi fått värdebeviset så Ida kan följa med oss också. Hon fick också ett i julklapp förra året! Vore skönt iaf att få komma iväg innan jul nu och bara få slappna av lite.

Just nu känner jag mig lite risig men ska försöka få ut något av denna dagen!


Fullkornspasta, bacon och ost på det! Hung...

img_0690 (MMS)

Fullkornspasta, bacon och ost på det! Hungrig efter bara några ynka smörgåsar idag så jag säger mums och godnatt!


En bloggs innehåll..

Jag kan hålla med er om ni tycker min blogg är tråkig ibland. Jag skulle mer än gärna dra iväg på en spelning och så men möte med manager och Elena står på listan och de är något vi måste ta tag i först. Vi måste veta vad som händer och inte. Planer brevid allt görs samtidigt också och jag vill gärna disskutera allt. Jag saknar scenen, men detta är inte slutet, det är bara en paus!

Men som sagt, roliga saker i bloggen är väl kanske inte det jag är proffs på, men ni tycks titta in iaf och det gör det roligare att skriva och speciellt när ni kommenterar. Klickar alltid in mig på bloggen i hopp om att någon rolig eller snäll själ ska ha skrivit några rader!

Men för att förbättra bloggen då? Jag vet att mer nya bilder borde slinka upp och det ska det väl också göra. Dock har kameran legat i ett hörn, batteriet har legat på laddning.. ja säkert 5 dygn mer än behövligt :P Har inte haft tanken på kameran på senare tid, men ska försöka ta upp det igen! Men mer då? Bilder är inte allt.

Är det något ni vill veta eller något ni vill jag ska testa? Kanske finns det något ni tycker det är roligt att läsa om? Vet att många gillar när jag skriver om graviditeten och sådant men jag vill inte enbart ha massa bebissnack här inne. Detta är ju jag, Linda Jennifer Rangfeldt i hög person ;) heh. Enda jag vill veta är om ni vill att jag ska pusha på mer på något stadie så bloggen blir roligare? Det är ju trots allt inte enbart för mig jag skriver, det är ju även för er! :)

TYCK TILL i kommentarer!

Evan som gud.

Japp nu är det film och mys som gäller med älskling!


Ostfralla

Sitter i soffan och har precis gjort iordning en ostfralla, har philadelphiaost och paprika på, MUMS! Kom på att vi bara ätit smörgås idag men det gör inget alls.

Åkte in till stan förut i ren panik, men kan ta det från början. Jag gick hemma och kände på mig att något va borta, eller ett kvitto för att vara exakt. Så jag kollade efter kvittot där jag lagt det och ja, det va borta! Fan i helvete, kände hur hormonerna steg i mig i sidled med ilskan. Ilskan utbröt i tårar ist, haha. Krikke kramade om mig och sa att ett kvitto är väl inte så viktigt ändå, men jo det är det! Kvittot tillhör Krikke's dyraste julklapp och jag MÅSTE ha det, viktigt. Så i ren panik åkte jag mot stan för att kolla om det ramlat ut på jobbet eller parkeringen då jag vet att jag va och rotade i den fickan igår. Kom till jobbet och tänkte attt parkeringen kunde jag ju glömma med all snö och alla bilar som åkt där, så jag klev in där med mamma (som va snäll och följde med mig). Kollade på golvet och de låg inget där... FAN!! tänkte jag. Skulle vända mig om och gå och ser ett ihopvikt papper som ligger väldigt skymt bakom en skål. DÄR ÄR DET!!! Gissa om jag blev lättad? Det kanske bara är att dra till affären och fixa nytt kvitto, vissa affärer fixar ju sådant åt en men fick panik för tänk OM de inte skulle gått. Så nu har mamma tagit med sig kvittot hem och satt in det i en pärm, nu är det i säkert förvar, oåtkomligt för Krikke! Gött.

Haha ja herregud, idag rann det över för mig, men att få ut lite tårar va ganska skönt. Man måste ju släppa lite på känslorna ibland för att ta in nytt! Skönt och renande :)

För övrigt fick jag ett skitgulligt sms av Krikke förut, blev så glad så det värmde i hela mig och i hjärtat! Älskar honom otroligt mycket, pappa till mitt barn :)


HEJ IGEN!

Ja nu är jag tillbaka efter en som sagt fullproppad dag igår med julmarknad, jobb och massa tjaffs. När vi vaknade igår så blev det att göra sig iordning på en gång och åka in mot stan för att möta upp mamma, moster, kusiner m. pojkvänner och söta kusinbarnen Emi och H. Så där gick vi på Mariebergsskogen, kikade på julsaker och FRÖS som idioter. Iaf jag och krikke!

Vi åkte vidare och käkade mat för att sen stressa iväg till jobbet och starta jobbdagen som slutade inatt. Och ja då åkte vi och köpte bröd och ägg innan vi åkte hem och sedan skrev jag ju ett mms inlägg och somnade skönt sen brevid älskling!

Nu tänkte jag att jag skulle göra lite smörgåsar och O'boy.
Ni förstår, dagen har nästan nyss startat i vårt hem :O ;)


Hej! Usch va tyst jag varit idag. Varit fu...

img_0689 (MMS)

Hej! Usch va tyst jag varit idag. Varit full rulle sedan jag vaknade. Blev ju bombaderad med SMS från en sjuk granne hela natten. Vaknade med 6 SMS från samme person. Åh blir galen. Nåja, anmälning ska göras, nu är vi trötta på detta! Men iaf, har som sagt varit full rulle och nu är vi äntligen hemma efter jobb och halka på motorvägen! Jag ska nu göra mig lite smörgåsar och sedan njuta under täcket. Åh va skönt det ska bli!


FY FAAAN

Alltså nu börjar jag bli jävligt trött på en viss granne som spelar två personer och gör bort sig totalt för att påstå att jag och Krikke spelar musik. Jag har jobbat och krikke har suttit i skype typ hela kvällen. Hmm, vart kommer då musiken ifrån? Hör de när han lyssnar i lurarna tro? NEJ! Inte första gången vi blir anklagade, sist vi blev det va jag på Mamma Mia i stan och Krikke va på hockey. Alltså jag blir galen.

Så när jag kom hem efter jobbet så skriver jag en lapp att nu får det fan vara nog och massa om att han ska sluta anklaga Krikke för saker osv.. Då fick jag ett lååångt sms om att han skrattade typ åt mig och att lappen skulle in till polisen plus sms.. hahah alltså ärligt? Ja polisen kommer nog ta jättehårt på min lapp där jag skrev att det få vara nog med falska anklagelser.

Tycker det är pinsamt av en vuxen människa att hålla på såhär, som dessutom blev vräkt från sin förra lägenhet just för att han klagade så mycket så bovärdar och folk tröttnar. Och vi blev till och med varnade av bovärdarna här när vi flyttade in att det fanns en viss man som klagade mycket. Ja nu har vi ju varit med om denna... ÅH det kokar i mig!!


Anmäla honom vore... till GRANNFEJDEN! haha




Har iaf fått satt en gummisnodd i byxorna ...

img_0688 (MMS)

Har iaf fått satt en gummisnodd i byxorna för de börjar klämma lite på magen, så med gummisnodden blir det gött ;) höhö!! Resten av byxorna sitter ju perfekt som vanligt men lite lite börjar ja märka nu. Så kan de va!


MEN VA GÖTT!




Nu trivs vi bra jag och bebis!


Who..

Ser att statistiken har höjts lite den senaste veckan, så Välkommna alla nya läsare (och gamla självklart)! Kul att ni hittat hit :)

Nu va det längesen jag frågade vilka NI är! Skriv gärna någon kommentar om att du läser min blogg ex: "Jag heter Sara och jag läser din blogg". Och har du en egen blogg, länka gärna med den så även jag kan hitta till era bloggar och även andra läsare!

Va inte blyg nu, berätta vem du är,
då skulle jag bli glad :)


Alarm 7.00

Hemma efter jobbet, avnjutit en daimstrut och nu ska jag hoppa ner under täcket och sova. Blir väl någon film eller serie först men sen sova. Kl 07.00 ringer kl, då är det kalendern igen! Har bestämt mig att jag ska ge denna kalendern en chans. Haha kanske är jättefjantigt att följa en kalender för barn, jag har ju barn i magen så jag skyller på det ;) Men det ger mer julkänsla och jag gillert ;)

Men sängen blir nu, älskling ropar!
Godnatt till er!


Tacos!

Ja det fick bli tacos här hemma och det va ju inte helt fel! Älskling åkte iväg och handlade till det medans jag gjorde iordning köttfärsen. Det ligger nu också två Daim strutar i frysen till oss ;) Dock är jag så full i mat så vi får se om jag kanske orkar äta den när jag kommer hem inatt efter jobbet. Mumsa lite glass och se på en film innan man somnar låter ju inte helt fel. Liten har ju faktiskt bara fått 1 eller 2 glassar i magen sen h*n kom till ;)

Men ja, jag ska sätta på mig jobbtröjan, sätta på mig ytterkläderna och åka mot jobbet nu jag! Hoppas ni får en trevlig fortsatt dag! Önska mig lycka till att vi inte behöver träffa puckon som igår ;)


What comes around goes around

Ja det skulle man verkligen kunna säga!..


Sitter och väntar på att få veta om jag ska jobba eller inte. Mitt namn på schemat men Zigge kanske ska få ta mitt pass idag. Jag skulle inte klaga över att få vara hemma ikväll och bara ta det lugnt, laga någon god mat och umgås med hjärtat. Skulle vilja lägga mig i ett varmt bad ikväll med, uh va underbart! Meeeen nej.. fick svar nu, jag ska jobba! haha. Jaja pengar är bra det med!

Imorse ställde jag klockan igen för att se på julkalendern, även denna morgonen lyckades ja vakna och kika på de. Älskling däremot stängde av sitt larm och vände sig om och somnade igen, han ville inte vakna när jag sa att det började heller, han sa bara "mhmm" som en snäll liten goding, sen snark :P

Men nu ska jag laga mat till mig och min snark här som sitter och wow:ar, som vanligt :P Detta spelandet, förstår inte att dom inte tröttnar :P

Men maaat va det!



Saknar slingorna Amelie gjorde på mig för längesen.
Ska nog dra i några till veckan :)


Nu så..

Sitter i soffan och väntar på korv med bröd. Är så hungrig så det hugger i magen på mig. På jobbet idag så gick allt bra, lite motgång i slutet men fick lite hjälp av Gullis (han kallas så) så det löste sig bra tillslut och de blev lite skratt åt en viss kommentar vi fick höra!

Nåja, har iaf haft en bra dag trots att man tappade humöret nu på slutet och hungrig på det, GAAAH!!!! Inte nog med det, jag vill tatuera mig också, bygga på armen och lite annat jag har planer på, men kan ju inte tatuera mig förens bebis är ute och jag gått ned i vikt igen. Bebis gör det självklart värt väntan med tatuering men jag är så förbannat sugen på att göra en! Men men, nu hinner jag ju iaf tänka igenom vad jag verkligen vill ha. Tatueraren får självklart lite fria händer, men i samråd med mig, så helt fria händer får han väl inte men :P Men jajajajaja...

Nej nu ska jag kolla min mat, äta och sedan hoppa i säng!

Förresten..

"Jag gör fel, ibland har jag inte full koll och ibland är jag omöjlig att ha att göra med. Men om du inte kan godta mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst!"


Det va ganska bra skrivet tycker jag. Av vem det är skrivet vet jag tyvärr inte!
Tycker inte ni att de va ganska bra skrivet?


Vänta lite..

..ska bara fixa lite mat.
BRB.

Work work work..

img_0681 (MMS)

Work work work..


Dåså!

Hade en sjuk dröm inatt. Människor jag inte vill träffa va med, människor jag aldrig sett förut men ville ge på käften! Jag och krikke hade en svart hund, bodde i ett hus som liknade en lada och där hade vi fest. Haha ah jag kan inte förklara allt men drömmen va sjuk! Va ett tag sedan jag hade en sån där sjuk dröm. Töligt om de ska börja igen för jag mår så mycket bättre när jag vaknar när jag inte drömt konstigt, känner mig mer utvilad då ;)

Nu har jag iaf duschat, blev inget bad, och det va underbart! Drog på hur varmt vatten som helst för att få upp lite värme i kroppen och nu känns de bättre! Fryser inte lika mkt som förut :) Men ska göra mig klar nu. Ska åka mot jobbet om 20 min.


Brrrr!!

Jag tror jag fryser ihjäl snart, vardagsrummet är som ett kylskåp! Har bestämt mig för att lägga mig i ett bad i 15-20 min. Sen måste jag upp och göra mig klar för jobb. Börjar jobba 16.30 idag. Dags för Julshow igen.

Men nu ska jag lägga mig i det efterlängtade badet!


Julkalendern!

Imorse kl 06.55 ringde klockan första gången.. 07.00 ringde den igen och då vaknade jag till ordentligt! Satte på tvn och väckte älskling.. "Älskling... Snart är det julkalendern :)" Ja vi ville ju se julkalendern imorse, jag va dock helt säker på att vi skulle missa de och sova förbi det men icke :) Det va mysigt att vakna och se den och sedan somna om några timmar. Jag tror att julkalendern kan bli rolig lite längre in i den faktiskt! Hoppas, tycker de blir mer julkänsla med en bra julkalender man vill följa!

Nu sitter jag i soffan och fryser som en dåre, funderar på vad man ska göra för mat! Det lutar mot fiskpinnar och mos faktiskt! Det går snabbt, det är gott och jag behöver äta fisk.

Förresten så fick jag och Krikke hem vår/min journal idag :D Alla provsvaren hade sett bra ut, enda va att jag ska börja med järntabletter i vecka 20! Japp, då vet man att man inte är hiv positiv iaf, haha :P Men det va skönt att allt ser bra ut! Journalen ska med på UL i januari och nu när man fått hem den så känns det mer verkligt och det känns närmre på något sätt. Barnet växer i magen men min våg har inte rört sig något märkvärt sedan jag va hos BM, vilket är fullt normalt och jag klagar inte heller. Skönt om jag kan slippa så mycket extra kilon som möjligt. Jag känner ju dock mig själv så några extra än behövligt lägger jag säkert på mig :P Får hoppas att de inte blir för mkt bara! Men som vi sagt tidigare, viktigaste är att bebisen mår bra :)

Men nu ska jag laga mat till oss ;) Nu är vi hungriga!



Tänk, snart är det en kula på min mage :D

Slänger in handuken..

Snarare morgonrocken som jag sitter i nu.. Ska slänga mig i sängen och bara njuta av täcket, kudden och en varm Kristoffer som ska få värma mig, höhö ;)

Idag (kl. är efter 00.00) går vi ju in i vecka 14 också (skriver mer om just v.14 imorgon). Nu börjar de äntligen röra sig mot större siffror. Jag tycker veckorna går så sakta så det känns som man står still i graviditeten ibland :P Längtar så mycket till den 5:e januari. Älskling sa förut att han längtade tills vår bebis låg och gosade på en filt med en hammarby body på sig, haha. Min söta Kristoffer är det bästa som finns! Älskar dig och vår kommande liten mest! ♥



Men nu blir det sängen!
Shrek ska tydligen visas på sovrumstvn så jag får väl kika jag med, hehe!


Pizza, smink och nöjes!

Ja här är man lat och gör en färdig pizza i ungen. Jag hade tänkt göra våfflor men blev borta längre än väntat så blev ju att jag tappade orken innan jag kom hem.

Har iaf varit iväg och hjälpt elena med lite smink, och som jag skrev förut va det verkligen inte lätt att få det bra! Svårt att jobba med "bleka" färger när man vill ha det starkt. Men vi fick ju iaf till något och det blev ju lite extremare än en vanlig partysminkning så :)

Detta är ett kort av alla som togs, ni får se mer när de kommer fler. Men ett exempel är då denna bild:
(och som sagt, nästa gång kör vi på riktigt extreme make up med bättre skuggor!)



Meningen med detta va att få kanonmörk lila på ögonlocket och lite vitt samt skugga ut lila på kind och panna. När man kom till den delen blev det svårt eftersom det inte gick att få det mörka om man inte kletade lite läppglans eller liknande på innan. Men men, vi fick improvisera och såhär blev de! Elena gör iaf ett bra jobb :)


Efter att jag hjälpt Elena åkte jag till Nöjes för att hjälpa Krikke med lite saker som va nytt för honom på jobbet idag! Sen fick jag ju självklart inte åka där ifrån för han hade tråkigt som stod själv så ja, snäll som man är så stannade man ju kvar.

Men nu blir det mat och tv för min del :)
BYL.


RSS 2.0