Nej nu är det sovtime på riktigt..

Va bara tvungen att gå in och kolla på kjolen jag blev förälskar i för några veckorsen.. kan inte släppa det, haha. Får allt ta att klicka hem den där snart. Sitter ju och tittar på den ofta. Vet inte varför jag fastnade för den. men det gjorde jag iaf. Fick hem klänningen från haléns idag också, äntligen. den va dock väldigt stor trots att det vara en 34, så det blir hem till mormor och sy in den bannimej.  (jag har den svarta)
Nej. najt najt alla.
 






Så ser den ut i ryggen.





Vad är detta?!

Kl är nu 03.40.. Jag ska upp kl 6.. Kan fortfarande inte sova.. GAAAHH!
Springa in i väggen blev. måååste ju sova nu!!!!!!!!

När vi ändå pratar om väggar, jag och Mandy hittade en rolig vägg som blinkade lite olika färger.







Cut you out bitch.

Imorgon blir det sthlm. Shoppa shoppa och mer shoppa! Ska bli skönt att få hem lite mer nytt. Är lite depp med så ska bli skönt att få tänka på annat och rensa skallen. Imorgon åker även pappa. Får ringa imorgon innan deras plan lyfter. Skulle åkt till han förut men kom upp saker så orkade inte.. Men men.. Löser sig?

Ska upp kl sex men är inge trött.. Eller jag ligger på en nivå där jag är trött men kan inte sova. För mycket i huvudet. Dryyygt. Tappat matlusten igen.. Åt en liten bit baguette förut.. illamåendet kom snabbt. Drygt det med. Längtar till onsdag så det blir träning med mina brudar. Iza, Tirra, Emma och resten. I, T & E.. Tack för att ni förstår så mycket! Många sorg och glädjetårar har man fällt med er!

Nej... vill inte att det ska vara såhär............





"Är det vanliga pip när man ringer dit?"

hahaha. Söt där. Pappafärd blir sen. Pappa och Jessica, min kära styvmor, åker till thailand imorgon vid elva tiden. De ska vara borta två veckor. Är jag lite avundsjuk? Joo.. Det skulle man kunna säga. Skulle va gött att åka bort ett tag nu ovh komma tillbaka till riktiga våren. Inte den vi har nu när det är gött ute en dag och nästa är det snöstorm för att det sen dagen därpå ska regna. Suger detta väder!! Ge mig värme, fram med vårsolen!






Jobbsök.

Är väl ungefär det tråkigaste man kan göra? Kan dom inte bara hoppa in i brevlådan så kryssar man bara för dom som man kan tänka sig så kan man få ngt av det. Ungefär som när man väljer gymnasium. tar tre elternativ och en vet man att man får ;P Skulle va hur gött som hellst. eller vad säger ni?





Ja, vad ska man säga?

Linda Rangfeldt, den personliga drinkhållaren? Joo.. det är väl det som skulle stämma in mest på denna bilden. Kom till mig så ställer jag upp och håller åt dig! Så kan det gå.



Just dance!!







4 år och det gör fortfarande ont..

Cina, jag saknar dig fruktansvärt mycket! :'( Jag va så sjukt stolt över din dotter på senaste DM. Hon kämpade massa med sina tjejer och de var jätteduktiga. Du kan vara stolt över allt hon gör, hur hon kämpar med allt från skola till familj. Jag kommer alltid sakna mamma nr2, dig Cina!

Kalas kalas. På tisdag åker jag till stockholm med mamma och mormor. Shoppa blir och det ska bli så kul. Ska köpa present till min bror och kanske till pappa som fyller den 7:e april. Får se vad man hittar för kul. Usch är inte på humör för detta känner ja. Ledsen för Cina, arg för en annan.. Noll energi just nu.






Halo..

Lyssnar jag på just nu. Tycker den är riktigt bra nu efter att ha hört den med gosegrisen ett par gånger :) Jag funderade lite på om man kanske ska kolla upp lite speciella affärer i stockholm när man ska dit med mamma för shopping. Kollade om josefin ville med men hon skulle jobba :( Men gör inget, hon och jag kan dra iväg någon annan gång eller om hon vill med till göteborg som på den gamla goda tiden ;) Då jävlar hade vi kul. Nej göra lite nytta kanske.




Hey, how long till you look at your own life..

Instead of looking into mine?
how long till you're leaving me alone
Don't you got somewhere to go?


Hittade en t-shirt mamma köpte till mig för ett tag sen. Hon tyckte den passade mig, haha. Är väl lite att överdiva men vi båda fick oss ett gott skratt när hon kom ut med den från veromoda :P   Tv en stund nu sen duschen.
 Haaaj.








Ett L med ett litet hjärta..

Hur gulligt är inte det? :) Love love love it/you!  Idag va jag nere i stan då och köpte mina skor. Kollade runt lite extra då jag tog med min både mamma och mormor på en liten shoppingtur. Jag är ju inte förvånad att det slutade med att jag gick där ifrån med två par skor ist för ett. Men fastnar man för skor så gör man. Dom kommer bli snygga att ha till svarta jeans, något snyggt linne och den nya skinnjackan. Me like :) Nej nu ska jag äta våfflor hos mormor :)





See the smile on my face

Idag har jag varit i stan och lagt undan ett par skor tills imorgon. Jättesöta gladiatorsandaler. Fick bli ljusbruna. Funderade på svarta men jag känner mig själv så jag kommer förmodligen köpa ett annat par också som jag sett som är gladiatorskor.. Två par till och med. Båda är svarta. Så dom ljusbruna fick det bli :)



Skopunkten 299kr



Min axelväska jag köpte igår..
Lindex 199kr





Shopping is good.

Sitter hos mormor och väntar på att maten ska bli klar. Gottit det. Tittat igenom massa kort från julen 08. Va rätt kul o se kort på sötnosen Emelie och resten av släkten :) Massa roliga kort på mig och mamma :P Jag, mamma och mormor va på bergvik förut. Självklart hittade jag något jag ville ha och mamma som tycker det är kul att shoppa med mig sa att jag kunde få väskan som jag nu hittat. Och hon hade en rabattlapp också så det gjorde väl saken bättre ;) Den va väldigt söt iaf så den fick följa med hem :) (kort på väskan kommer in senare + mer kort från tävlingen ex. lagkort)




Jul-puss med lilltösa :)



haha sååå goo :)





DM fucking SILVER! :D

OOOh ja! TEAM PANTHERS! DM Silver, SM nästa, nya dräkter.. Kan det bli bättre? :D Jag va ju då som sagt iväg med mitt cheerleadinglag på tävling igår. Vi tog som ni ser silver, vilket betyder att vi fick en plats i SM. Så nu är det hårdträning och förbättringar som gäller. Tack vare dommar protokollen kan vi se vad som behövs tränas bättre på och vad vi ska finslipa mer! Det va så sjukt kul och vi va så otroligt nöjda. Lill syrran tävlade med sitt lag. Tyvärr emot oss, men hon tog en fjärdeplats med hennes lag och jag är så stolt över henne! Dess du va så otroligt duktig!

Personalfest står på schemat, men även mys och film med gosen...
så vad blir det?  Både och antagligen.. kanske :P



Jag och Emma :)


Ser ni mig i mitten där? :D


Nya dräkten, hur nice som hellst! :)


Under tävlingen :D






Hem-Klickad!

Japp, nu är jackan snart i mina händer. Blev helt kär i den när jag kollade runt på sidan. Underbart! Tack pappa! Och tack mamma för all grejer du köpt till mig den senaste tiden som jag både behövt och som jag velat ha. Betyder :)

Nu är jag på G till min moster för ett snabbt besök. Sen vidare till träningen. Ska bli skönt o röra på det fläsket man har, haha. Nej nu är klockan jättemycket. Nu får jag dra mig!

Undrar vart min mobil tagit vägen? :S



7 timmars sömn och..

Inte det minsta pigg? :S Jo då.. men skulle kunna somna igen om jag la mig. Men det ska jag icke. Jaja. Jag satt och tänkte på mitt samtal med Malin igår. Sa till henne att nu har shoppingen verkligen stigit mig åt huvudet. Jaa.. alltså nu får jag shopping sug som jag får sug efter en cigg ungefär. Vill shoppa hela tiden, och när jag väl gör det så blir jag lycklig av att komma hem med påsar och nya kläder, skor, accessoarer, väskor m.m.. Jag får ju ´lägga band på mig själv men skulle jag ha ett kort med no limit skulle det gå varmt just nu. Älskar alltid att shoppa men har mina "farliga" perioder :P Jag vill ha en ny skinnjacka också. Min funkar något år till men sett en som är fruktansvärt snygg från Chicy. Hittade även ett par skitsnygga byxor, en kjol jag är helt förälskad i som jag är med och tävlar om i en annan blogg. LindaBlom 




Idag ska jag sola med mamma tror jag. Jag ska sola iaf, så hoppas hon följer med som vi sa igår. Trevligt o ha lite solsällskap.. Iaf till och från stället :P haha. Åker till Freesun och solar. Det stället är bra och där har jag solkort som jag fått. Ska även träna ikväll, skööönt!  Jaa.. det är skönt och hur kul som hellst.Försökte få tag i Tirra nu ang en grej men ingen framgång med det. Får försöka senare. Nej nu ska jag gå ut till mamma och kolla om hon ska med och sola eller inte.

Hörs sen..




JAG SKA SOVA!!!

Men först ett inlägg till bara min Ellen, som jag saknar grymt mycket just nu!
Är hon inte bland det bästa så säg :) Min lilla fis det!







Sova sova sova.

Ja det blir nog sängen nu. Sliten och det är ju faktiskt en dag imorgon också. Hoppas väldigt mycket på att en sak ska hända imorgon :D Eller hända.. komma :D Skulle vara så sjuuukt roligt :) Jag snackar i koder jag vet.. men om det inte blir som jag hoppas så vill jag ju inte avslöja för mycket :) Nej nu ska jag lägga mig och se på ett avsnitt med 21 Jump Street och hoppas på att jag får bli riktigt glad imorgon :D På lördag ska jag träffa lite gamla vänner i Uppsala, dom ska in på tävlingen. Ska bli skoj :) Nu när klockan är över tolv så kan man ju säga att det är torsdag, alltså bara 2 dagar kvar till tävling! Och med torsdagen så jag hoppas den lilla "överaskningen" kommer.


Nu ska jag kila :)










Klippa klippa klippa..

Ja, jag tänkte jag skulle börja klippa lite i filmen idag. Ska bara få lite ork i mig. Men ska verkligen ta tag i det tänkte ja. Ganska mycket kul i de där filmerna som kan bli rätt fult men även något att skratta åt. Haha...


Nu är jag hääär, och det är skööönt att få ligga i min säng. Kollade på det okända förut. Min gamla bokare/turnéledare och min kompis va med. Så det va kul att se. Käka en jättegod yoghurt förut efter träningen. Svingod. Saknar våra "yoghurt kvällar". Nu sitter jag här och funderar på i vilken ände jag ska börja med filmerna. Är ganska många klipp som ska sättas ihop och saker ska klippas bort osv. Jaja bara börja mitt i smeten. hahaha, kom att tänka på min kära vän Josefin. Hon berättade om sin lilla resa i helgen. Fan va jag skrattade när hon berättade. "PARTY PARTY PARTY" och "Det är luuugnt! Min mormor jobbar här!"  Eller va säger du jossan? ;)  josefin gjorde definitivt min dag igår.

Hörs sen!


Vän och störobjekt. Vilket ska bort?

(text borttagen) Jaa, man får ju tydligen inte skirva vad man vill utan att folk ska ta åt sig.  Men som sagt, det är inte jag med problemen. Då en annan person (som det inte handlade om) började dra in annat folk i vårt bråk så tänkte jag bara säga att det där med kompis osv.. Alla jag snackat med tycker som jag. Så jag vet inte riktigt vad människan kokar ihop :S Men men. Skitsamma :)


Snart ska jag dra iväg på träning. Är riktigt roligt nu faktiskt :) Längtar hell ur mig tills lördag då det är tävling!! Ska bli så sjukt roligt. Det är något av det roligaste man kan göra fanimej. Så ni som ej testat cheerleading och tävlat i det har veeeerkligen missat något om ni frågar mig och resterande av tjejerna/killarna i sverige som tävlar. Fan va kul!! Adrenalin-kick för hela slanten! GAAAH! :D

Nej nu ska jag klä mig för träning o sen dra iväg. klockan börjar bli mycket nu.

Fick du böter babe?






Drama Queen!

Fick den efterlängtade filmen BLOW nu då. Härligt det.
Sitter i min säng nu och tänker på natten som varit. Yammi :) Håret då, färgat o så. Blev bra. Lite röda toner i mitt mörka hår. Härligt när det händer lite i håret. Gör nog slingor nästa gång  och lägger i rött igen. Men nu ska jag ha det såhär ett tag :) Längtar tills Lördag då det är tävling och till söndag då det är Personalfest med Nöjes. Ska åka snowboard (skidor osv för dom som vill) på dagen i Sunne och på kvällen blir det fest :) Ska bli mycket roligt! :) Nu ska jag se 21 Jump Street.











Maybe it's just me..

Nu färgar jag håret. Det kliar lite men det är gött. Kör i lite färg så det händer något med håret. tråkigt nu tycker jag. Trött trött tröttsamt hååår. Men nu hoppas jag det blir lite roligare. Menshuvud är ordet som används mer och mer bland de rödhåriga märker jag. Ska man själv bli bland menshuvuden? Vi får väl se. Vi får se vad denna fägen gör med mitt hår som jag har i nu först och främst :P Blir nog bra. Men.. återstår att se. (bilder kommer in senare)






Det va skor!

Ja det va skorna som kom idag. Klänningen ska tydligen komma i slutet av mars ist. Lite drygt men får gå. När jag stoppade mina fötter i skorna. Förstår ni känslan? Mmm, de va perfekta. Sköna, söta och svarta! Yes. Me like alot.











Barnavdelningen.

Ja visst. Jag och mamma va på shoppingtur i lördags en liten stund. Jag som då sett min kusin på jobbet dagen innan i en mycket snygg kort tröja, blev genast kär. Ja klart jag skulle ha en sådan. Vart hade hon då köpt den tro. Jo inte mindre än på barnavdelningen på Lindex. "Det är på barnavdelningen man fyndar" fick jag som svar. Och så lätt som det va sagt låg det en sanning i det då Tröjan kostade 149kr. Köpte även ett gulligt armband och två hårband som va flätade i läderband. (Se bild längre ner) Idag kom även ett paket på posten. Det ligger dock kvar på ICA men det ska hämtas senare. Där i ska det ligga en klänning och ett par höga skor till mig som mamma så snällt beställde till mig i Januari. På tiden att det kom nu. Lägger ut bilder på det senare ikväll.

Ikväll efter mammas jobb ska vi även dra till Bergvik för att köpa en film till mig. Hittade nämligen filmen BLOW igår. Har letat som en dåre efter den i olika butiker. Igår fann jag den. Jag har ju filmen på datorn men vill ha orginalet då det är en film med Johnny Depp. Så den ska ner i samlingen. Va kan det vara nu tro? har 3 boxar (3 säsonger) Med 21 Jump Street, sen har jag nog 18-20 filmer med han. LÄNGTAR tills jag får lägga ner Pirates Of The Caribbean 4 i "samlingen". Usch va kul det ska bli o se den när den kommer. Har endel J.D filmer kvar att köpa men jag tar lite i taget :P haha. Sen när det är ngt så brukar mamma kolla vilka filmer jag inte har så köper hon en ibland sådär i present till mig inimellan. Gillar min mamma jag ;) Haha låter jag bortskämd? Det är jag inte. Tro mig!! Nu ska jag äta mat för att sen dra ner och hämta paketet.










Hell house.

Heter tandläkaren i min mobil såg jag nu. Vaknade nyss efter att ha somnat efter 1 ½ avsnitt med 21 Jump Street. Törstig som ett djur är jag. Och pigg. Det suger.. Vill sooova men kunde inte somna om. Får se resten av Jump avsnittet och se om jag blir ngt tröttare då. Brukar dock aldrig kunna somna till det för det är så jävla bra. Men förut somnade jag som ett litet barn. Tror träningen gör mig slöare om kvällarna. Skönt det ändå :) Så här såg/ser mitt tränings schema för cheerleadingen ut denna vecka:

Onsdag: 17.oo -19.oo
Torsdag: 17.oo - 19.oo
Fredag: 19.oo - 21.oo
Lördag: 13.oo - 15.oo?
Söndag: 15.3o - 19.oo


Jag kommer alltså ha tränat 13,5 timmar på dessa fem dagar. GÖTT det :) Bra med alla extra träningar då det är tävling den 21:a i Uppsala. Ska bli väldigt roligt då även lill-syrran ska tävla med sitt nya lag hon har i Nyköping. Tråkiga är att vi ska tävla mot varandra. Men vi stöttar varandra. För hon är min älskade lilla :)


Nej ska man försöka sova tro? ta sig ngt att dricka först blev ju iaf.. Nu kom mina trötta små bebisar, en av dom ska jag mysa med nu :) heh...







I miss a boy... och Ellen.



Caroline 1 år äldre!

Caroline kom hem, så henne firade vi i lördags. Det va mycket trevligt!



       

             




 
GRATTIS GUMMAN!

21 jumpstreet nu. Najt.








Jag har bestämt mig!

För vad får ni inte veta än då jag inte kan fixa det nu. Men om några veckor. Kanske 1 kanske 2. Ni får ha lite is i magen. Hoppas det ska bli bra och så. Det tror jag iaf och några till som vet om detta lilla ingrepp. Haha låter som en operation men det är det icke. Inte ens i närheten.

Och för den onödiga info: Sitter i min säng, bloggar, snackar med folk och är girig på mobiler. Nej men jag vill ha fyra stycken jag hittat. En eller två finns nog inte i sverige ens. Men vi får väl se vad tiden kan ge. Jag hade endel att säga men glömde bort allt nu då jag blev lite irriterad över en sak som krånglade för mig. Men nu så. Har inte orkat klippa filmen när vi bakar heller. Men ska ta tag i det någon dag framöver. Förmodligen blir det till veckan då jag inte har så mycket träningar. Nu har vi ju träningar varenda dag. Vilket är kul men man blir ganska slö efteråt. Inte alltid, idag är jag bara lat! Nej bläää. finns inget att skriva. Hörs sen. hej.








 


Videoblogg under ett bak.

Ja igår bakade jag och johanna, så jag passade på att både fota och filma till bloggen. Så även ni får se vår goda paj! Den blev faktiskt riktigt lyckad. Har inte orkat klippa filmen än då det är ca 20 klipp o ta bitar ur. Jobbigt men roande! Ska se till o försöka ta tag i det ikväll tänkte jag :) Får se hur det går med det men, blir att braaaa.

Nu ska jag käka något och sen blir det träning.





Jag kan det här med och baka ;)
(mer bilder och film kommer upp inom kort)







Bilddagboken.se

KICKSWEDEN heter vi där. Jag och Ellen har en ihop för Kick, men blir nog lika mycket privat som turné bilder. Jag la in bilder idag för första gången. Min debut. Aldrig användt bdb innan. Men nu så. Tror jag kommer trivas där. Kul o lägga ut bilder. Men ni som har och inte har BDB välkommna in och kika på både privata bilder på mig och Ellen, samt bilder på oss som KICK.

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

Är det inte något annorlunda med mig?
Ska jag få det fixat? hahah








Changeling

Somnade igår när jag kollade på Walk Hard. Den verkar inte så jätterolig än så länge men har ju bara sett halva så ska inte förhasta mig riktigt ännu med dåliga kommentarer. Changeling då. Fy vilken bra film! Gripande djup och helt underbar. Man får se en mor kämpa för sitt barn och stå på sig för vad hon vet sig vara sanning och vad som händer bakom allt prat och lögner. SE FILMEN NU om du ej redan sett den. Mycket behaglig film att se då den är mjuk på grund av moderskänslorna, hård på grund av vad hon får genomlida, djup då en är otroligt gripande med nästan varenda scen.

Changeling    -   får 1 2 3 4 5 av 5 i betyg!








I feel sad for you..

Igår såg jag aldrig på film som jag skrev att jag skulle. Jag blev upptagen med annat ist. Skulle ju fixa garderoben också men har inte kommit långt alls. Men får väl ta det imorgon efter stan om jag nu ska till stan med mamma. Men blir antagligen det. Tillbaka till filmen. Började se Changeling igen förut. Den verkar och är såå bra. Det jag sett iaf och den verkar inte bli sämre ju längre in i filmen man kommer. Så nu ska jag poppa lite popcorn och fortsätta med filmen :) Skriver efter filmen och berättar va jag tyckte om den :)








Dance fucker dance!

Hemma framför tvn. Har tråkigt. Har städat. Måste rensa ur garderoben också.  Frågan är om man har ork. Kanske sen till en bra film? Men då blir man inne i filmen. Får ta någon bra som man sett ett par gånger så man inte behöver bli inne i den så mycket. Kommer bli svårt då jag blir sååå inne i dom ävenm om jag sett dom 10 ggr i rad. Nej inte riktikgt. Jo Pirates filmerna. GULD! Nu skriker mamma. Dags att klippa henne. 

 





RUBRIK!

Hemma och ska städa. Låter kul? Nej. Det är inte så kul heller men det måste ju göras. Dunkar musik så det står härliga till. Gillar jag det. Just nu är det lite blandat som flyger ur mina högtalare. Nu kom Tokio Hotel på med låten sacred. Bra den. Vet jag fler som tycker/tyckte. Hah, blir arg jag bara tänker på just det.

Nej tänkte bar titta in. Hörs sen/ikväll.
Hajhaj.








"Jag sitter här och skriver, tårarna blir fler och fler"

Du gjorde mig ledsen fast jag trodde jag hört allt,
och du gjorde mig till fjolla när jag bör kallas ball.
Hela livet svängde runt ett varv, på grund av dig,
blev jagad mitt i natten och försökte komma undan dig.
Men saknaden tog övertag och rädslan den dog,
svårt att förklara, därför längtan efter ord.
Och jag, känner saknad men vad ska man göra,
för vad man än säger så är det ingen som kan höra,
att man skriker ut i luften av rädslan för ensamhet,
hur känns det att bli lämnad kvar, ja fråga den som vet.
Därför börjar jag att se mitt liv ur ett annat perspektiv,
med ett leende på läpparna och någon annan brevid.
Som kan stötta mig, hjälpa mig och fylla upp din plats,
skyll inte på vår kärlek, det är min som har sabbats.
Men tiden läker alla sår, så säger nästan alla,
och jag glömmer nästan bort att det är alltid bäst att falla.


Abstrakt kärlek det är vad det handlar om,
att bli sviken av den personen som man tycker om.
Att bli hatad, sen bli älskad det är det man kallar det.
Om jag översätter orden, en konkret kärlek.
Abstrakt kärlek det är fan vad det hära är,
man vill älska med någon men får bara vara kär.
Att bli hatad, sen bli älskad det är det man kallar det.
Om jag översätter orden, en konkret kärlek.

Är du bäääng eller?

Hahahahah. Fy fan vilket folk.
Fy fan vilka två övertrötta Linda och Mandy i Göteborg.
Hahah, kan inte sluta skratta!!

Mandy Lee's videoblogg från Kinna med inslag från göteborg,
då vi bytte från buss till tåg hem mot Karlstad där.


Min säng är..

The shit!  Den är alltid saknad när jag är bortrest osv. Nu är beck slut också. Så jag tog datorn igen. Vad ska man göra tro? En till film? Jag har ju inte sett klart på Changeling. Den måste jag se klart sen. Den verkar så jävla bra.  Blir nog att se Walk Hard också. Krikke rekomenderade den filmen för ett tag sen men har inte sett den än. Men vill se någon mer. Har ju sett nästan halva changeling. När filmerna är slut så lär jag ju ändå inte kunna somna.


Någon som vet en ny bra film? TELL ME!



Helt otroligt va tankarna flyger om kvällarna. Jag är så splittrad just nu.
Jag vet vad jag känner och vad jag vill.. men jag vet ändå inte vad jag vill
med en annan sak. Detta är blää tycker jag.
För du är mitt hjärta. Så nu
skiter jag i detta och glor film ist. Eller nu är det andra avenyn. Träffade
ju han som spelar Marcus, sist jag var i Gbg. Trevligt trevligt. Nej nu ska
jag knapra på något. Suget om frukt och grönsaker va stort idag faktiskt.





JAG VILL TATUERA MIG NUUUU!!!

1 av 7 - Alltid med mig..
 

1 av 7 - Forever love (för två) / Dead love (för de två saker -06)



1 av 7 - Min arabiska text i nacken.









Jag är hos dig.

Ja nu har jag käkat lite fruktsallad med grädde. Va jättegott. Beck på tvn, men nu reklam så jag passade på att sätta mig vid datorn en snabbis. Blogga lite o så. Kommer dock inte på så mycket att skriva då jag bara har i huvet hur mätt jag är. Jag va så sugen på frukt o grädde att jag bara slängde i mig det. Grädde vart det lite överallt också. haha, va ganska kul.


Nej nu börjar beck igen. Mys mys mys framför tv:n.
Skriver mer i nästa reklam.
Hejhej.

Jobbigt men gårdagen gjorde mig väldigt nöjd!


Igår va jag med Caroline o co då hon snart fyller år så vi va och käkade mat osv. Mycket trevligt. Drog sedan till Nöjesfabriken för att skak lite rumpa. Väl där inne träffade man roligt folk och mina älskade vakter :) haha. Så jäkla roliga. "Nej men är lillrumpan här idag" hehe. Roliga. Träffade ex tobbe min gamla granne. Det fyllot stod och hängde i rockbaren som vanligt ;) Sen träffade jag gamla klasskompisar, Daniel från kil, haha rolig kille de. Skratta väldigt väldigt mycket åt vissa saker han sa :P haha. Va och retades lite med Tommy i baren osv. Det va kul. Caroline och co försvann i slutet av kvällen då jag, peter, robban och jk skulle dansa. Försökte även hjälpa Robban med en diss men han va som ett plåster på bruden robert ville ha dför sig själv. Frågar ni mig va killen en liten sliskig sak bara med noll respekt. Bort med båda dom där. Robban du förtjänar något bättre! Speciellt när hon håller på sådär!

Kvällen igår va alltså helt okej men blev ganska tråkigt på nöjes. Va inte så jätteroligt folk där. (förutom dom jag skrivit om. Dom är roliga dom!)  Skulle dragit Ankan ist. Men då vet vi ju det till nästa gång ;)

Fick nya tröjor på nöjes. Hur mysiga som hellst. Fanns dock bara en storlek och det va L så mormor får sätta gummiband i midjan så den drar ihop sig lite. Me like.



I miss you.
Mat nu. hej.








Här ska man skriva en rubrik som lockar folk!

Nu är jag hemma. Stressade som fan förut när jag blev väckt av min mamma vid 14.30 tiden. Fick panik när jag såg va klockan va! Jag har ju börjat bli ganska duktig och går upp tidigare. Men jobbade ju igår också va jag jättetrött från torsdagen som spenderades i Göteborg. Va jättekul det! Igår va det ju Volbeat på Nöjesfabriken. Sjukt bra konsert. Iaf det jag såg av den, men fick även höra detsamma av väldigt nöjda gäster. Träffade massa roligt folk igår, Dig ex. Haha måste berätta. Det kom en kille igår som blev lite av våran inredning på Nöjes då han hade tappat sin lapp till sin jacka. Jag vet inte hur många gånger han beskrev sin jacka. Jag skrattade hur mycket som hellst varje gång. "Det ligger en mutter i ena fickan". Kan säga att det där med muttern fick han äta upp. Jag drev så mycket om den så till o med han inte kunde hålla sig för skratt. Det va väldigt roligt i den stunden. Han försökte med oss alla att få ut sin jacka. Det lite roliga va ju att han inte hade sin jacka i den garderoben jag stod i. Tillslut iaf då så bad jag vår kära inredning att gå ner till den stora garderoben för att kolla där. Han kom tillbaka en väldigt kort stund efter att han gått, "Där nere va dom inge hjälpsamma. Det va för mycket jackor sa dom. Jag tyckte inte det va snällt". Jag skämtade då till det och sa att min kusin stod det nere (vilket hon gjorde) och att det måste ligga i släkten att vi inte kan få fram hans jacka. Då brast han ut med kommentaren "jaa det ligger i släkten att ni är otrevliga och inte vill hjälpa" Jag började asgarva. Han kollade lite på mig sen sa han "Nej, du är ju faktiskt väldigt snäll som står ut med mig och försöker hjälpa mig så mycket du kan" Och ja.. jag va ju faktiskt väldigt snäll mot honom. När jag dragit några mer skämt om den där muttern som uppenbarligen inte existerade så insåg han att han ej hade jackan hos oss i repan. Så han gav mig och Nathalie en varsin kram för att vi varit så snälla mot han så vända han sig sedan om när han börjat gått.. "ja vi ses väl kanske imorgon då". Haha idag jobbar jag ju inte så gärna för mig :P haha.


Fick även en annan liten nallebjörn hos oss. Stackarn hade tappat sin plånbok. Han kom som ett spjut kanske 40 min efter att jag försökt göra det jag kunde för att hjälpa han. "JAG HAR `HITTAT DEN!!!!" Råååå glad va han :) Haha, jag och Nathalie tyckte så synd om han. Han va så ledsen först och precis när Volbeat började spela också. Stackarn. Men allt gick ju bra.


Nu sitter jag och snackar lite med en kompis på msn som har klippt sig. Kommer man skratta eller kommer man inte? :P hehe. Verkar va så mystiskt :P Vi får väl se.. *tar mig en titt i camen*.. Men ååh. Satt en toffs i håret bara. Ful.

Nej nu ska man nog äta lite av mammas mat tror ja :)
Dusch o sen carro blir! Hon har ju kalas smulan!


Ses i dimman ikväll?










Bilder från Kinna.

Ja här kommer lite bilder från Lördagen i Kinna! 



    






Najt.








Blää för det.

Palla hostan mer alltså. Bort med den. Blääää för det dääär också. Nog om det.


Att prata i gåtor är ganska kul. Eller är det bara roligt för att Jack gör det i filmerna? hmm. Jag väntar iaf med spänning på Pirates Of The Caribbean 4. Älskar dom filmerna. Kanske ska sätta på en nu? Eller nej, Blir nog att fortsätta glo på säsong 3 av 21 Jumpstreet. Får ta det lugnt. Kan ju titta hur mycket som hellst på det där så poff så har man kollat en säsong¨på 1 - 2 dagar. Men nu har jag ju inte tittat på det få jag vart upptagen med annat ;) Mohähä.


Nej nu skiter jag i detta.. Jumpstreet blir!












Tråkigt som fan.

Ja man kan ju inte påstå att det är roligt att betala räkningar. Hittade en räkning i min plånka så nu är jag verkligen pank typ. Rätt kul o va pank när man ska på födelsedags kalas och shit :P Men det löser sig. Ska bli väldigt trevligt iaf :)

Nej får skriva mer ikväll. Har lite o göra nu.



Ska det verkligen vara såhär?

Jag känner för att lämna landet en stund. Pappa ska åka till Thailand den 31:a mars han. Fy fan va skönt. Drar iväg med Jessica, hans fru. Uh va han ska få shoppa åt mig då. På prat om shopping. I fredags gick jag och mamma på stan och shoppade lite. Efter en kort stund joinade Josefin oss. Det va trevligt. Köpte lite kläder och tog sedan en fika för att sen shoppa lite till. Blev inte så mycket. två tröjor och en klänning för mig. Jag och mamma sa att vi skulle shoppa mer nästa månad ;) Vi ska iofs ut nu i veckan och handla lite, men det är ju till cheerleadingen det. Kan vara bra och ha allt så jag är färdig för tävling sen.


Funderar på om man kanske ska dra ner till bergvik och köpa hårfärg. Har dock inte bestämt mig för vilken färg jag ska ha. SAknar ju det svarta men mörk mörk brunt är också fint. Nästan så det är svart. Gillar jag också. Men saknar även det svarta med slingorna. Hmmm... äh. får se va det blir.


Nu ska jag betala räkningar för att sen bli helt black.. Kontot skriker eko. Usch.








RSS 2.0