Make up, food and work.

Just nu sitter jag framför tvn och slappar, men ska snart börja göra mig iordning och ta något lätt att äta. Måste ju åka om en stund. Jag och Krikke ska ju jobba ikväll. Ja han ska med mig till Nöjes och jobba. Han har gjort det en gång förut och det är bra, eftersom det kan bli stress idag. Men men blir allt bra.

Imorgon måste jag färga mitt hår. Har en utväxt som heter duga. Inte snyggt alls de mina vänner. Slänger i en svart färg som vanligt. Så till er som trodde att jag va seriös med att bli ljus i huvudet kan ta tillbaka de tankarna för de skulle aldirg falla mig in :P Mörka toner gillar jag bäst. Slinger och sånt tycker jag är fint men JAG passar inte i att vara ljus. Kanske testar de i framtiden, vem vet. Men som jag känner nu skulle jag inte lägga i en ljusfärg i hela huvudet. Jag har förståndet att förstå att jag inte passar i det :P hehe

Måste nästan pyssla lite imorgon också. Vill fixa till de plagg jag valt att pyssla med. Töliga är ju att jag förmodligen inte har allt som behövs. Får fixa det imorgon i värsta fall. Men men nu hinner jag inte sitta kvar här mer, måste fixa fixa fixa.


//Linda

Kolla va jag såg att de fixat. Härligt, hä...

img_6807 (MMS)

Kolla va jag såg att de fixat. Härligt, här bor vi hjärtat :) <3


gött med glass :)

img_0094 (MMS)

gött med glass :)


Work work work.

Morgonen börjar med att man försover sig. Braaa Linda, ne inte speciellt men så är det ibland. Jag har iaf kontaktat chefen så jag hoppas han kollar mailen i vanlig ordning så det är okej :) hehe. Ska även jobba iväg en sak hemifrån innan jag drar in till butiken med.

Idag gör jag bara halvdag på jobbet. Efter det ska jag på möte ang musiken och fixa lite grejer där. Ny singel är på g dessutom. Vet ej när vi ska spela in den men de blir väl inom en snar framtid hoppas jag. Efter mötet ska jag hem och mysa med älskling. Ska baka paj åt honom idag om jag kommer hem bra tid. Både jag och lovely ska ju jobba ikväll på Nöjes. Har honom i min garderob och ikväll är det jag som är ansvarig för dem så ojoj va jag ska köra med dem, haha nejdå klart jag inte ska :) Vi alla är ett bra team! Och ni som funderar på att dra till nöjes ikväll på Hoffm. så kan jag meddela att det är slutsålt. Bättre lycka nästa gång.



Nej måste skriva klart lite här och få iväg det. hörs. Ha en bra dag.


//Linda


Blood Diamond




Rätt bra film ändå. Den blir det nu sen lite pyssel om jag orkar. Fick faktiskt med mig lite nytt hem idag som jag ska styla lite. Får se hur de blir. Har inte köpt allt till pysslet dock, men börja smått kan man ju! Nu till filmen igen.


//Linda


Mannen med det snygga namnet!



Hans smeknamn ska jag tjuva för så kallade framtida bruk! Och om någon tar det måste jag nog tyvärr bli väldigt väldigt sinnig!!!  Och det är ju inte bra.


HAJDÁ!


//Linda

Smart eller dum?



Hmm.. Hur ska jag tolka detta? hahah mitt smeknamn blev luc (som i lucifer, haha nu borde frazze eller Linda som hon på normala dagar heter, göra en och bli frazze som på gamla goda tiden med luc och fraz. :P ). Frågan är ju om jag är dum eller smart när jag borde vara stolt om jag egentligen är under 19 (vilket jag inte är, är ju 22), jag ligger på medel? Nee skitsnack. Jag som är så smart ;)  Och då undrar ju jag samtidigt hur åldern i hjärnan har med allmänna frågor att göra? Jaja, jag blev ju inte under min egen ålder iaf!


//Linda


Igår hos mormor fick jag smaka på något nytt!

Käkade ju lunch hos mormor igår. Fick fisk och potatis, det var jättegott. Hon är ju helt underbar i köket den kvinnan. Men till saken, på fisken låg det något knaprigt med fin grill yta på, med citron på och fisksås till var det riktigt riktigt gott. Det blev lite knepigt bara när jag fick höra vad det knapriga va. Det var cornflakes.. hmm? Ja det låter kanske knepigt samtidigt som de inte alls låter konstigt. Kan iaf säga att resultatet på detta resept va väldigt gott och jag kan absolut äta det igen! Tack mormor ♥


Nu vill jag att klockan ska gå snabbare, är så himla hungrig så vill hem till mamma och käka. Har med mig mat idag men vet inte om jag kanske ska göra något hos mamma. Tog med mig "lyxnudlar" som jag säger (nudlar i kopp) men vettefan om jag är så sugen på det faktiskt. Ah vi får se vad det blir.


Nu ska jag fortsätta jobba. Vart en förmiddag med endel att göra. Skönt :)


//Linda


PS.
Jag älskar dig Kristoffer!!!! 
Älskar hur du får mig att skratta
varenda dag med dina påhitt :)
DS.

ego.




//Linda

Armband jag inte skulle säga nej till!







 

 

Kanske skulle ta hem något? De är ju riktigt läckra!
Lite sugen på några stora ringar med. Får se om jag hittar något tjusigt.


//Linda


This night..

Ska jag ligga och kramas massa med min älskling när han väl hoppar i säng. Han ska wow:a lite snart tror ja, men kanske kan sno han en stund sen. Älskar ju att gosas med den mannen! :) Ska sms/mms blogga sen så ska ni få se vad jag såg imorse när jag drog till jobbet. ÄNTLIGEN tänkte jag.

Ska kolla runt lite på internet. Kanske kan tråk fynda. Det får en alltid på gott humör :P


//Linda

Dom är mina!


LÄCKERT, yes INDEED!! Längtar tills dessa åker på med spetslinne/tröja, svarta tunna strumpbyxor under dem, ett par snygga skor med hög klack, och en kavaj på det! Fan va snyggt! :) Jag hoppas jag slipper sy in dem bara, det är stl S på dem nämligen. (XS shortsen hade en arbetande snäll tjej i butiken tagit åt sig när de kom, och de kom bara ett par XS, fan hehe. Men hon är lite mindre än mig och hur snäll o go som helst. Så man får väl bjuda på de ;) Har ju inte så mycket till val annars ändå men, heh) Men måste jag sy in så gör jag de. Inte svårt så, tänkte bara jag skulle få slippa krångla :P Ska kolla om jag hittar mer kedjor att köpa, även pärlor. Tänkte ju sätta mig imorgon och pimpa lite kläder. Fick med mig en tröja hem igår som ska pimpas. Finns även massa i garderoben jag skulle kunna göra om. Får se vilka som får en liten omstyling. Detta påminner mig även om att jag måste köpa nål och tråd. Tänkte först sätta fast såker med säkerhetsnålar, för att då kunna lättare plocka av vid tvättning och sånt. Men känns jobbigt att behöva ta av och på hela tiden. Dock kanske färgen och de försvinner på kedjor och saker som ska sys fast iofs. Pärlor får sys fast och kanske kedjor. Sen har jag lite annat som kanske får sättas på med säkerhetsnålar då? De göms ju lätt på insidan av plagget. Ah vi får se.

Hoppas jag tar mig själv i kragen imorgon och gör detta nu bara, har sagt det länge men tänkte att imorgon passar ju faktiskt bra för det. Mamma kommer nog på besök också så hon kan ju va med och pyssla med mig. Hålla mig sällskap iaf :)

Nåja, åter till jobbet! Om en timme blir det till mormor på lunch, smarrigt! :)


//Linda

 


From Paris to Berlin

Spelas nu i butiken. Längesen man hörde den, haha. Tänker på en kompis mp3, Josefine Andersson och Wåxnäs. De va tider de, haft roligare än just de ögonblicket. Just tanken på de gör det roligt dock, satt som tre menlösa människor på en bänk o töla och jag lyssna på J's mp3 på just From Paris to Berlin. Fult. Så är de.

Kom på att jag glömde min mat hemma idag. Jävla skit, får ringa mamma och berätta att det är hon som bjuder idag :P haha.

Men jääävlar va de spelas gammal musik nu. Nästan så en får ta sig en liten ton här. Gamla godingar från 90-talet.


//Linda


I'm on my way.

Lite spackel på fransarna och sen drar jag till jobbet.
Ni får ha en bra dag.


//Linda

Cougar town!



Älskar denna serie!
Innan kikade jag självklart på DH. Åja.


//Linda

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Jag vill verkligen åka utomlands nu!!
Bada i havet, ligga i solen och bara njuta!
Och inte får man glömma bort shoppingen!!



Blir det magaluf igen i sommar tro? :)
Vill åka någonstans med babe, något varmt och härligt ställe
.
Bara han och jag!
...eller fler, kan ju också va kul :)



//Linda


Ett husdjur!

Jag och Kristoffer har fått oss ett husdjur. Men guuuud va trevligt då. Han heter Örjan och är en fluga. Bzz bzz säger han till vårt fönster i vardagsrummet. Åh vår lille Örjan!







//Linda

LÖÖÖÖÖVE

Denna va då inte lite go att höra med litte bas och bra ljud! (och då menar jag inte mina Iphone-lurar jag lyssnar i nu.) Denna ska hamna på skiva!!


Lyssna här!


//Linda

Lite nytt i garderoben

Va ju jättelängesen jag shoppade känns de som. Okej, de va för någon dag sen (innan idag) men innan de va det bra längesen jag shoppade kläder iaf. Detta är iaf de senaste jag införskaffat..


Fick av snälla mammi! Dock funderar jag på om jag ska behålla denna färgen eller om jag ska byta till denna:



Vilken tycker ni? Båda är ju snygga till både jeans, kortbyxor. Lackleggins... hmm.. Om jag har kvar den översta så kan man ju smycka sig så mycket mer med halsband, armband och ringar. Om  man tar den randiga kanske de blir för mycket då? Men jag vet inte. Vi får se.



Detta linnet jag hade på spelningen köpte jag på gina i lördags. Det är skitsött och snyggt på faktiskt (mycket finare i verkligheten. Bilden gör inte linnet rättvist). Trodde jag inte men ojoj va jag gillade de :) Hur skönt som helst. Jag köpte en klänning på H&M i lördag också. Hittar ingen bild på den och jag har inte ens testat den själv. Men sett på andra och den är så jäkla snygg :) Pärl"kedjor" hänger på axlarna och massa :) Den är typ mellan/mörkbeige.

Förresten! På torsdag tror jag att jag ska ta en pysseldag. Leta upp de där tröjorna jag vill göra om lite och pyssla med. Så kan jag ju ta lite kort och visa för och efterbilder, om ni vill. Kan bli kul :)

Nu ska jag kika vidare på lite annat. Får se om jag skriver något mer idag. Godnatt på er annars!


//Linda


Medium.

Gottar mig i soffan till Medium på tvn. Ser ut som jag inte får se Posedion idag :( Små kikar lite i pauserna, tycker filmen är jättebra. Längesen man såg den. Anledningen till att jag inte kan kika sen är för att den tydligen bara fanns på ett ställe och de skulle ta jättelång tid att få hem bara för att ingen hjälpte till och dela den. Men jaja. Jag överlever. Får kika på någon annan film sen.

Nu ska jag tjocka mig med en choklad-topp som jag nu kallar dem. Heter de inte något sånt? Skit sak samma. Gott är de ju iaf! , mäktigt med för den delen.



(jag har då ingen muffins under, men va gott det såg ut, kanske ska testa att baka det någon gång?)


//Linda


Ikväll är det tv och film som gäller!

Först är det självklart Svenska Hollywoodfruar på tv3 21.00, sen Medium på tv4+ kl 22.00, efter det blir det filmen Posedion. Den går kl 21.00 på kanal 9 ikväll. Men det krockar ju lite med de jag vill se på så älskling bränner ut filmen till mig ist så jag kan se den efter Medium. Tack babe!

Läs mer om Posedion här!


Nu slutar jag jobba!
Höres då.

//Linda

Idag är det shopping som gäller!

Ska möta upp mamma på stan för att sätta in lite pengar på mitt konto, plus kolla vad som har hänt med min kära mobil som inte vill gå ut på olika internet sidor. Står bara och söker, men face och tv.nu och sånt som ligger som appar på iphonen funkar. Hmm.. Ah som sagt ska jag kolla upp de så jag hoppas de fixar det. Ska även handla lite mat osv hem till kära oss. De börjar työmmas lite nu och de där Kellogs Frosties med fil ska med hem idag. Uh va gött. Jag ska nog införskaffa mig en hårblås idag med. Jobbigt när man vill ha håret torrt snabbt så går de icke utan att man får sitta och greja med håret hela tiden så de blir luftigt och torrt. Jag och Kristoffer ska nog även köpa en ny dvd till sovrummet eftersom min gamla fått fnatt och beter sig som en trotsig 15 åring ungefär. Gör lite som den vill, gnäller och ibland står den bara helt still och låter. Så ut med den gamla och in med en ny.

Va något mer jag skulle kolla på också men har glömt bort va det va? Aja kommer väl på de om det var viktigt. Får inte glömma hårfärg också. Tänkte jag skulle blondera mig kanske? Vad tror ni om det? Jag i blondt hår, som jag faktiskt är född med?



Vad tror ni, ska jag satsa på det? :P hahah!!


//Linda


Jobbar och är onyttig

Sitter och plastar in lite info lappar om hjälmar som nu har sänkts mycket i pris. Så vill ni ha en fin och bra cross eller mc hjälm är ni välkommna in! Det finns en så jäkla snygg crosshjälm. Den är så fin att man vill börja köra cross bara för att få ha den på sig. Ha på sig den kan man ju ändå men om man inte ska se så mobbad ut kanske det är bättre att åka på något :P haha. Ah den är snygg iaf!

Till det onyttiga. Min frukost bestod av en liten kexchoklad. Kanske inte så jätte onyttigt ändå. Jag skiter i vilket. Det var gott och jag ska ändå börja träna igen med cheerleadingen. Ska ge allt så man kan få bort onödigt fläsk. Försöka gå ut och gå lite ibland. Har sagt det allt för många gånger kanske men nu får deta och bli ändring på detta :P haha.

(men)Ska återgå till jobbet nu.
Ha en bra dag!


//Linda


Kellogs Frosties och fil vill jag ha!

Jag halvligger i soffan just nu och känner suget efter frosties flingor. Vi har dock inga hemma! Kanske är så sugen på det att jag till och med drar iväg och köper de på macken? Förstå vad gott det är, med fil så klart. Mjölk funkar de med, men fil är bäst! ÅH ge mig!

Men... vad gör ni ikväll då?

//Linda


Bilder från spelningen i Örebro 9/4-10









Nu ska jag ta mig en "cocos boll", våra har dock inge cocos på, bara choklad. Mums va gott! Älskar det vita i :) Snart är det Wipe out. Ska kika på de och tända lite ljus ocg mysa. Finns inte så mycket annat att titta på just nu. Ibland är de ganska roligt också så, det får bli.


//Linda


16 med bulle i ugnen.

Det programmet kikar jag på nu. Vet inte hur många gånger jag sett de avsnitten. Tycker de är lika bra varje gång. Kanske ska dra på en film snart? Sliten så längre än fotsteg i lägenheten blir icke.

Va på spelning igår. De va rätt kul. Mamma och Johanna var med, det va mysigt att ha dem med ♥ Efter spelningen skulle vi köpa mat på en korvkiosk. Haha, alltså vi dog av skratt när skämten drogs igång, med han i kiosken också. Haha ett under att vi fick med oss maten där ifrån. Gott va det iaf, dock undrar jag varför man har hamburgedressing på ett underbart gott mos som endast ska toppas med ketchup???!! Det va ett stooort minus. Annars va maten god.

Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske skriver en rad eller två, lite senare.





//Linda


Orkaaaar inte just nu, snart..

Kom hem för en stund sen. Vart på i2 med älsk, svärföräldrarna och Ida. Hitta inte ett dret, kollade inte så jättemycket heller iofs. Träffa kusinerna, Emi, moster, mormor och mamma efter vägen också. Aldrig fel o krama lite på dom!

Måste hitta lite energi som tar mig in till duschen (ööörk) för att sen dra ner lite kläder i en väska och dra iväg till Mariestad. Spelning där ikväll. Hoppas de blir mycket folk, vet inte vilket ställe det är vi ska till så jag kan inte luska runt om de, ifall de brukar va mycket där eller ej. Får hoppas att vi drar lite folk :P

Ajaaa, hejdå.


//Linda

Film och mys med grabbarna!

Kikar på film med älskling och Gustav. Sliten är jag konstigt nog efter en lugn kväll på jobbet. Men de va gött att vara där och jobba lite och tjata med Nathalie. Dead By April spelade på nöjes ikväll, men de va ju knappt några där. Jag visste inte ens att de skulle spela förens jag kom till jobbet på kvällen. Men så är de ibland.
Resan hemåt kunde ju varit bättre den med. Det var glashalt på vägarna och jag körde älsk's bil med sommardäck eftersom man måste ha bytt till de nu? Jävligt idiotisk må jag säga. Först fick jag deeeen fina sladden på bilen så jag blev galen och fick samtidigt panik eftersom det va skog överallt och inget ljus. Hatar mörk skog ju och att köra av vägen där och sitta där själv. Nej tack. Sen så oavsett vart det är vill man ju inte få sladd så man skjutsas av vägen. Nej så jag fick sakta ner till 60 km. Inte ens de hjälpte trots att bilen gick rakt (brukar gå lättare.. lite logiskt kanske? äh) så då fick jag sakta ner ännumer. Och igen då, med mörkskog överallt. Då vill man bara gasa, och jag ville verkligen bara heeeeem!! :p Dessutom hade jag köpt mat jag ville sluka i mig direkt vid hemkomst. Så 50km på 90 och sen 70väg var ingen hit, men ett måste.

Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla klart på filmen. Någon film med änglar som kommer till jorden? Någon thriller tror ja. Lite halv rå sådär.


Bästa gooosen i mitt liv :)

Sov så gott då!



//Linda


Resultat

Med lite knep och knåp, sura miner för lite pill som gick snett, med lite hjälp av mallar och lite lack till tipparna..



Med endast vit lack..


Resultatet med mitt blåa lack..


" ** Me like ** "       Nöjd krikke? :P


//Linda


Nehepppp

Blev visst att göra maten före naglarna. La mig och myste lite med babe en stund ist för naglar. De såg mycket gosigare ut :)

Nu sitter jag här med en efterlängtad Trocadero på burk. Lovely det! Köpte även med krusbärs dricka. Det är så jäkla gott det med, bara bubblar ner i halsen. Yammi, yammi! Jag och älskling va in till bergvik förut och handlade nämligen. Fick med oss lite potatisgratäng och annat gottit. Något som var jäkligt gött att få hem va såna där rollers, ni vet som man kan ha på kläder och mattor och sånt så ex. hår osv försvinner. Två - tre par av mina byxor älskar att dra åt sig allt de kommer över ungefär, så de där tejp-rollerna var behövliga.

Nu ska jag kolla maten och fortsätta kolla på Förhäxad. Kommer ni ihåg den serien? Älskade den när jag va liten.


// Linda


Naglarna jag aldrig gjorde!

Nej nu har jag sagt.. jag vet inte hur länge, att jag ska göra mina naglar! Nu jäklar ska det bli av. Ska bara ta en cigg först, sen blir det att sätta igång på en gång! Efter det ska jag laga mat. Blir mat lite tidigare idag just för att jag blivit in ringd på jobb. Så ikväll är det jag och Nathalie som sköter "hejhej, välkommen" ;) haha.. Eller kanske mer, "nej men tjenare, kul att ni är här".. hmm, kanske.

Nåja, nu ska jag ut och ta den där ciggen och sen börja med naglarna innan jag kommer på att det är skönare att ligga och slappa i soffan än att pilla med naglarna, trots att det är ganska roligt!




// Linda


Bad morning.

Vaknade upp skönt..  nu är de inte så kul längre. Ska gå ut och ta mig en cigg och sen en dusch. Kanske blir bättre sen. Whoooo knows. I hope so.


//Linda

Hjälp Linda!

Ja, hjälp mig nu!

Någon som vet vart jag kan beställa afficher med eget motiv? Eller så jag väljer bild själv. Jag vet att det går på vissa fotoställen, men brukar bli dyrare då.

Tipsa mig sida el. ställe där jag kan beställa min egna affisch!


//Linda


Snart snart snart!

Har käkat mat nu. Ska ut och ta en cigg och ladda inför myset i soffan som blir till nya filmen med J. Depp! Yeeey :D Ska bli sååå kul att se den! De som känner mig vet hur mkt jag värdesätter filmerna med Depp ;)

Kanske ska göra lite fruktsallad till? Ellen paj? Egentligen är jag ju jäkligt mätt.. Får se. Filmen är ju lååång!



// Linda


Mer Johnny Depp åt folket, eller åt mig!

Jag och älsk bokade nyss en ny film med Johnny Depp åt mig! I filmen finns skådespelare som: J. Depp (självklart), Jude Law, Heath Ledger, Peter Stormare (??.. lästes någonstans) m.fl.

Heath Ledger dog under inspelning men tydligen lyckades filmen räddas med hjälp av data teknik. Heath är tydligen datagjord i delar av filmen? Ska bli kul att se de isf!

Nåja, jag är iaf nöjd. Ytterligare en film till min J. Depp samling :D
Så om 6 dagar dimper den ner i min brevlåda, då den har release den 28:e!



(
babe brände ut den nu så jag kan tjuvkika innan den kommer,
 om jag vill.. vilket jag vill!!)


//Linda


UPDATE: Vad är detta för film egentligen? Såg halva sen gick jag och la mig. Den verkar ju skitkonstig :p haha. Såg ganska länge som sagt och J. Depp va med i typ 4-5 min. Han kanske kommer tillbaka? Får kika vidare på den någon dag. Men konstig, det var den :O


Nails




Nu ska jag fixa mina naglar tror jag. Vill ju bli lite tjusig. Tror att jag bestämt mig för blåa tippar. Tycker det är jäkligt snyggt faktiskt!


//Linda


Har precis smällt i mig en Daimstrut.

Nu vill jag inte ens titta åt glassens håll. Nu är jag verkligen mätt på glass. Jag undrar om det är något bra på tv ikväll? Får ta och kolla de, annars får babe fixa någon bra film jag kan glo på ikväll. Skulle va mys att dra med han på bio någon dag! Men får bli när vi båda känner oss friska.

Vill att babe ska komma hem nu och berätta hur det gått på intervjun. Spännande! Men ska sätta mig till rätta i soffan och slappa en stund nu. Har diskat och lite sånt så lite slappande, det förtjänar man ju ;)




TTYL.

//Linda


Korv med bröd!

Får bli litte körv nu. Lagar iordning något mer ordentligt ikväll. Känner mig helt tjock i huvudet. Tät i näsan och lite huvudvärk. Inte lika mycket värk i kroppen idag men de känns fortfarande i ryggen konstigt nog. Febervärkarna alltså. Jaja börjar bli bättre igen iaf och det är ju posetivt! Ska ta mig en lång dusch sen och bara slappna av. Ett bad kanske? Eller njeee...

Har hjälpt baby välja lite parfym och kläder och så inför hans arbetsintervju. Ska fixas lite med hans hår och så också. Så tjusig så min älskling!

Jag måste diska sen, så jävla tråkigt! Inte någon som vet någon billig halvstor diskmaskin som är till salu? Vill inte lägga ut för mycket pengar på en ny så känner att en beg. funkar lika jävla bra ni :P hehe. Allt för att slippa handdiska. Inte nog med att det är extremt tråkigt, jag får en allergisk reaktion av diskmedlet, ont i händerna som fasan. Jaja får se hur lyckan blir med diskmaskin. Den får ju inte va för stor för då passar den inte. Undrar om mamma skulle märka om jag åkte och snodde hennes? Skulle ju kunna rita en i papp och ställa in i hennes hål som blir när jag snott hennes? Det skulle hon nog inte märka va?  hööömmm...


Nej nu ska jag kolla korven. Hungrig är jag!


//Linda


En liten chock fick jag ändå!

Fick nyligen veta en mycket mycket rolig sak, dock blev jag otroligt chockad. Men oavsett vad så är jag väldigt glad för C skull! Önskar henne all lycka nu till henne och hennes bebbe. Ännu en gång, Grattis gumman!

Jag sitter och funderar på vad jag ska se för film. Min spänningshuvudvärk är på väg tillbaka så blir att lägga sig snart och slappna av till en film och lite tabletter så de kanske går över. Ibland blir de så illa så jag måste spy, men det är väldigt sällan. Jaja, nog om deeet nu.

Ska man se en girlie film kanske? Sex and The City? Den filmen är ju faktiskt jäkligt bra! Får nog kanske bli den om inte älsklingen vill vara med och se, då får de väl bli någon annan. Tror dock han skulle kolla på NHL så då kan jag ta en girlie film ;P Roligt att älsk börjat gilla skräck filmer med. Jag älskar att se dem, dock blir jag cp i huvet efter dem. Får för mig massa dret.. och jag är ganska mörkrädd. Tänk hur jag blir när jag sett en sådan film då :P haha Blev typ sur på krikke inatt för att han inte kunde förtså varför jag inte ville gå runt och släcka lamporna själv. Är ju inte helt inbodd här, vilket reflekteras på mig att jag inte är 100% trygg i mörker situationen. Låt kanske överdrivet men är mest när jag sett en läskig film :P hehe. Mörk skog, alltså skog på natten är nog bland det värsta jag vet! Och igår såg jag på While she was out. Där jagas hon det handlar om i just skogen. Usch usch!


Mooooore ego.

Nej nu ska jag ta mig en cola och värktablett för nacken och huvud, även kroppen som skriker efter hjälp ungefär, sen får de allt bli en girlie film, om inte det, en komedi!



// Linda

Blommor till lägenheten!

Mamma, mormor och moster har varit här på fika och med sig hade de blommor! Åååh va glad jag blev, som kände att det va det första jag skulle göra när jag får lön, att köpa blommor! Tur att mamma sa vilka jag ville ha så jag fick dem :) Tack mina älskade tanter ;) hehe.

Har nyss kurerat min älskling med lite värktabletter som förmodligen också börjar bli lite sjuk. Uschamejja om jag smittat honom. Jaja, ska fixa min dvd till sovrummet nu så vi får en där med, sen får det blir mat! Bara ätit en smörgås idag. Inte orkat äta något mer. Jobbigt med alla upp och nedgångar i kroppen med värme och kyla. Usch för det. Mysa ner sig under täcket till en bra film får bli efter maten!


//Linda

Väntar på mamma och mormor!

Jag tror att mormor skulle följa med hit iaf. Mamma kommer hit och kikar lite hur vi fått det efter en veckas boende i lägenheten. Är bra att hon kommer så kan hon få ta hand om mig lite. Mata mig, diska.. Haha, nejdå men vi tar väl en fika eller något iaf! Dock är det självservering här idag för jag rokar inte flamsa runt för mycket. Lägger ju trots allt ner mig med att sätta på mig jeans ist för att behyålla mina rutiga pyjamas byxor på, som är jäkligt sköna.

Nåja, nu ska jag dra på mig en tröja sen lägga mig i soffan. Puttra lite över att det snöade nyss. Fy fan va töligt! Sluta snöa för fan!


//Linda

Lite bilder andra klickat.


Foto: Iza


Foto: Terece


Foto: Joacim Bago (katrineholm)


Foto: Joacim Bago (katrineholm), jaa det är en testbild. Syns rätt väl, hehe.


Foto: Staffan pix,


Foto: Staffan, pix.



Foto: Josefin & Linda


Foto: Jeanette Gyllenborg, hon ville ta lite bilder, och roligt som jag tycker det är att flamsa framför kameran va jag inte sen med att tacka ja. Dessutom blev det en överaskning till min älskade pojkvän! Detta var 07 om jag inte minns fel ;) Va jättekul att jobba med Jeanette :)



Foto: Tappat bort namnet? Pinsamt ;) hehe. Han som gjorde videon till låten Jag tar dig,  <----klicka och hör en remix på Jag tar dig) ---> Klicka HÄR för att se extended version av videon!


Foto: Martin Bodén (modellade för några kompisars företag Out Of School - 05 el. 06 tror jag det var)



Foto: Jeanette Gyllenborg, samma här med Out Of School, fast detta var år 07 tror ja.


Foto: Jeanette Gyllenborg, samma här med OOS.


Finns mycket mycket mer.. Lite av de som tagits under åren iaf. Försöker hitta bilderna från KICK's första fotografering, men vet inte vart jag lagt dem.  Jaja, de blev ju endel ändå så det får verkligen räcka :P Men som sagt, finns så mycket mer. Tog bara ut lite nu från några plåtningar.

Åh, vad jag gillar att plåtas. Älskar hur man kan leka framför kameran och få snygga och häftiga bilder! Dessutom har vi ju mycket på datorerna vi kan leka med bilderna för att få snyggare ljus osv. Jag tycker det är svin kul iaf :D

Nu ska jag sätta på mig lite kläder. Har fortfarande ont i kroppen och ibland känns de som om febern stiger massvis och ibland känns de som den är borta. Hoppas jag är på bättringsvägar iaf!

//Linda


I alla väder!

Vill bara tacka min underbara kusin Johanna för att hon är bland de bästa i mitt liv. Hon finns alltid där för en om man behöver prata eller är ledsen. Hon är den jag sett som en syster, min förebild! En mycket rolig och go förebild :) I någons ögon, kanske inte den bästa, men i mina ögon har hon alltid varit den bästa!




När vi var små va det perfekt när man fick säga till mamma.. "meeen... Johanna får ju!" Funkade nästan jämt :D hehe. Nåja, Johanna du är den bästa som finns. Försvinn inte, då blir jag arg ;) ♥

 

//Linda


Studentens tider!

Många är ute och jagar klänningar till både bal och student. Jag kommer ihåg när jag gjorde det. Jag hittade fina kläder, ja visst va både student och balklänning fina. Dock hade jag aldrig valt dem idag. Dagens mode har ju ändrats. Klänningen jag hade på balen va ju inte den första jag såg heller. Den första jag såg va såååååå fin. Knall gul, korsad öppen snörning i ryggen, stor kjol, tub klänning med riktigt snygga detaljer (för mig att det inte satt några små band på den). Till den var det svarta handskar, en svart riktigt snygg väska man kunde köpa till. Alltså ni förstår inte. Den kanske inte låter snygg men jag smälte utav bara fan. När jag sedan skulle kolla på den igen för att det var dags att köpa klänning (då hade det gått endast få dagar), så var den borta!!!! Helvetes jävla skit tyckte jag och fick ta en lite mer "vanlig" men fin enkel klänning. Den midjan är ganska intressant. Ska mäta den någon dag så ska ni få se vad liten den var. Jag kan inte förstå själv att jag var så liten i midjan då. Jag kommer fortfarande i den men det är nog inte som det var då :P haha. Jaja, nog om det och tillbaka till ämnet.


Min balklänning!

Medans folk springer och kollar/letar klänningar går man ju själv och tänker tillbaka! Önskar man kunde få göra det en gång till! Trots lite minnes luckor från kvällen så hade jag jäkligt roligt! Dock var en detalj inte så rolig när jag bråkade med krikke i telen. Var så full så fick för mig att han sa ngt elakt till min bästa vän Jossan blondast Karlsson :P haha. Så var inte läget. Sedan blev jag utslängd från krogen ganska tidigt. Eller tidigt och tidigt. Det var inte kvart i två om man säger så då. Men icke var det vakterna som "slängde ut" mig, nej utan min käre bäste vän Jossan igen där då :P haha. Jäkla unge tyckte jag va för full bara för att jag vinglade till en gång för mycket. Jag hade ju svin kul jag! Nåja, med lite hjälp från henne kom jag ut och fick behövlig luft. Träffade lite andra kompisar som tagit studenten året innan. De bjöd mig på mat och fick höra mycket roliga historier kan jag tänka mig. Så mycket som jag skrattade och skällde efter jossan som faktiskt på ett snällt sätt hjälpt mig ut :P haha
Den andra Josefine (Andersson) var nog inte allt för glad på mig heller, inte sur, men inte glad. Henne hade jag näst intill tvingat upp på baren och sen buttat ner, haha. Absolut inte med mening! Detta kom jag inte ihåg först utan fick höra. Men bilder har kommit tillbaka på det så jaa, när jag kom ihåg det va det ju bara att be om ursäkt! :P hehe.

Jaja, studenten var en myyyycket rolig dag! Måste tillägga att jag blev skjutsad av min älskade kusin Johanna när jag skulle upp till Jossan som då va hos sin pappa på herrhagen. Väl i bilen satt jag coh sjöng och skrek så när jag tänker tillbaka hör jag även hur Johanna skrattar åt mig när jag satt där ensam i bilen med henne och sjöng till låtarna som va på skivan! Haha, lite ful man va  ändå :P hahaha! Nej nu ska jag se på tv/film. Kul med lite nostalgi ibland!



Jag och Michaela student -07, på den roliga middagen med filmer på oss elever och god mat! Ca en timme innan utspring! Fan va kul det var!




//Linda


Något att vara stolt över!


Mitt livs kärlek, han som gör dagen värd och rolig! Älskar dig Kristoffer ♥


Mina underbara cheerleaderbrudar, ni är som min familj!


Dessan som är en av de mest starka människor jag känner. Kärlek till dig!


Mina bästa vänner! (finns många fler men ni får haka på denna text, kan inte lägga ut bilder på alla. Då blir det myyycket :P Så fick bli denna bild från studenten) Glömmer aldrig va ont i nacken vi hade efter allt som hängdes på oss! Jag och Linda F led mest tror ja. Fiiina märken vi fick :P haha


Mina älskade katter som bor kvar hos mammi! Älskar dom små lurvarna!


- MAMMA & PAPPA ♥
- Lille bror ♥
- Linda's favort Emelie :D
mfl..



Det är bara lite av den stora kakan :)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på en film. Nu är det stadiet: jag avlider av värmeslag, men inom kort är det, jag fryser som en ihjäl!


//Linda


Lite tv tittande är ju alltid kul så här en tisdagkväll!

Nyss sett på DH och nu är det ju C T. Hur bra som helst :D Haft pappi här på lite kaffe med! Kan skriva lite senare för nu ska jag springa ut i köket och göra popcorn tror ja och kika på CT. En till Ibumetin får bli med, mår apa känner jag...... töligt! Orkar inte va sick.
Hej så länge då.

// Linda


Welcome to my and Krikke's crib. Enjoy!

Många har velat se bilder osv på nya lyan som vi trivs så bra i :) Här ska ni få se lite hur vi inrett och haft oss för att koppla ihop två hjärnor, detta blev resultatet!

Kök:

 
Köket med en nyans av vita väggar och på bilden
ser ni fondväggen vi valt att ha vid köksbordet.
Jag tycker det är svinläckert med fondvägg vid köksbord!


Hallen:

       
Här ser ni alltså hallen. Valt att ha vita väggar
(där det inte är garderober) och mörkgrå fondvägg
vid ytterdörr och badrumsdörr. Jag måste säga
att detta blev jäkligt snyggt! Tycker ni inte?

Sovrum:

        
Som ni ser har vi även här pyntat lite på garderoberna i sovrummet. Blev jättemysigt här inne. (sitter i sängen nu) Vi valde plommonlila till sovrummet! Det är så jäkla snyggt med ett lila sovrum, vi loooove it :D hehe. Sen är det tvn (*host* försök till skryt.. 42".. *host*) haha neej, vem har inte de i dagens läge :P haha. Iaf står det lite ljus under och de är tända nu. Gillar när de är lite ljus sådär. Blir ett helt annat rum med ljus tycker jag. Man får mer en mysig / avslappnad känsla.  Som ni även kanske ser så är det ganska tomt på väggarna. Vi är inte klara överallt. Men de kommer.


Balkong:


Så mycket mer än det här får vi inte plats med.
Men det där passade verkligen bra in tycker jag.
Gött med lite utemöbler.

Vardagsrum:

                   
Yes, that's it! Sista bilden med halsduken på skulle jag gissa är Krikke's favorit! hehe. Hammarby är något han lagt nära hjärtat! Blev visst tre på fönstret i vardagsrummet men då får ni se i mörker också (utan blixt), dock är ju inte bilden lika bra då. Vid tvn står det två hyllor på var sida med filmer. De på bilden håller vi på att fylla upp, de som inte syns är redan fyllda. Många Johnny Depp filmer där ;) höhö. Så här ser det ut hemma hos oss iaf!


Vi är mycket nöjda!
Kanske är lite knepigt att lägga ut sitt hem sådär men.. Ah, det får ligga uppe ett tag iaf så kan jag säga till alla som undrat att nu ligger de ute i bloggen. Yesyes.

Nu ska jag lägga mig och glo på film och käka lite alvedon. Kroppen säger verkligen ifrån nu känner jag. Ont och känner mig varm och ibland kall. Usch, inge gött det inte när man ska försöka sova!

//Linda


Värk i kroppen.

Känns som jag har febervärkar i kroppen. Har ont som man brukar få innan de blir feber. Sen är jag jäkligt sliten på det också, hoppas inte jag blir sjuk för det har jag inte tid med. Mja, usch för det.

Skrev ett ganska gulligt inlägg förut till/om min käre pojkvän. Det fick dock inte flyga upp här, inte nu iaf. Blev en liten tvist om blåbäspaj så då får han smisk ist, haha töntigt va ;) Men jag blev lite sinnig på hans lilla skämt eller va det va så han fick vara utan gullet i bloggen. Måste medge att det va ganska gulligt skrivet av mig iaf :P Åker väl upp när han pussat på mig igen, höh.

Jaja, nej ska försöka lägga mig snart och se om känslan blir lite bättre i kroppen. Min suris får mer än gärna komma och krama om mig lite. Det har jag då aldrig dött eller klagat på! Åh nej.


Godnattaaa..

//Linda

Är så fruktansvärt sugen på en ny tatuering!

Ja suget växer hela tiden och de blir ju inte bättre av att man tittar på massa bilder på olika tatueringar. Är ju även tänkt att Tommy ska fixa en på mig bara vi båda får tummen ur röven. Kanske lättare nu när jag bor i Vålberg. Är iaf gött sugen på att fortsätta på min arm, vet dock inte vad bara. Men blir väl porträtten på mamma och pappa först kanske :) Kommer bli nice de. Kanske ska köra dem på samma arm? Bygga in dem i sleeeeven?  Får väl se hur de blir. Längtar tills de blir gjort iaf. Men nu har man ju en hel del andra utgifter, men det är bara att spara och spara. Lär får spara ett par tusen iaf om jag ska få porträtten gjorda, men varenda krona är värd!





Nej nu ska jag ta mig något smarrigt och lägga mig och se på Svenska HollyWoodfruar!

TACK underbara mormor för routern som inflyttningspresent! Nu kan jag och Krikke äntligen surfa trådlöst i hela lägenheten med alla datorer :) Du är bäst! ♥


//Linda


Food my friends, it's fooooood!

Nu ska jag och krikke käka lasagne, ska bli jäkligt gött om jag får säga det själv! Till lasagnen serveras sallad och "mormor-bröd" som jag säger det. Ett svin gott tunnt knäckebröd!

När vi käkat ska jag leta upp lite papper som MÅSTE med in till stan imorgon! Har ett väldigt viktigt möte, då jag är en väldigt viktig person! Haha, nej inte riktigt. Men måste ha in papprena så det blir gjort, lite ändringar och så. Har dessutom träning imorgon så imorgon kommer det bli en stressig dag. Men, nu till maten! mmmm..



//Linda

Update on update.

Man uppdaterar ju en blogg ganska ofta de som gillar att skriva. Ibland kan det bli rätt tomma och meningslösa inlägg. Se på mig, jag är expert på att skriva bara för att skirva! Men hellre läsa en blogg som uppdateras iaf minst en gång per dag än att läsa en blogg som knappt uppdateras en gång i veckan. Då tröttnar man ju och kikar inte in lika mycket!
Visst är det inte bara meningslöa "hej jag vill bara skriva av mig"-inlägg man skriver bara för att man skriver mycket, och det betyder heller inte att de som skriver vädigt sällan har "bra/meningsfulla" inlägg. Sånt där är ju lite upp till vad man gillar och läsa osv.

Hur tycker ni?
Vill ni läsa mer uppdaterade bloggar eller mindre uppdaterade?


//Linda

Morgonrock och jeans!

Det sitter jag i just nu.. och tofflor då! Underbart med mjukis morgonrock!! Skulle mer än gärna krypa under täcket till babe igen d jag tycker det är lite smått orättvist att han får ligga kvar i värmen :P Känns som jag skulle kunna byta med honom en dag eller två! Menar, jag kan lära honom det jag lärt mig så kan han hoppa in för mig ibland ;) Nåja, jag får väl dra tummen ur röven och åka själv idag iaf :P haha.

Får göra mig iordning nu då så jag hinner.




Denna underbara jacka funderar jag på att dra på mig idag!
Jag älskar den verkligen :) mmmh!!



Hmm.. får se!
Ha en bra dag!


// Linda


Home after work.

Skönt som fan, är trött och sliten (same, same). Va en lugn kväll på jobbet så jag smet lite tidigare! Hungrig är jag också så blir nog något att äta sen se klart filmen grabarna ser på. Efter de lutar det starkt mot sängen!

Godnatt på er!



//Linda

Lagar mat!

Yes nu lagar jag mat till mig, Krikke och Gustav. Blir tydligen poker kväll här ikväll, men först lite mat i magen! Ska ju även se den där filmen jag skrev om tidigare. Får se om den är något att hänga i granen.

Är så gött att vara ledig så ojoj. Imorgon blir det jobb igen, men blir kul och det är ju behövligt så! Träffa Johanna med, oftast där man ser henne. Aa ibland blir de hos mormor och annars också då men Nöjes brukar vara en träffpunkt för oss :P hehe. Vi ska absolut inte glömma bort alla andra goa tjejer och killar jag jobbar med. Men men så är de.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Såg att det är braaaa många som inte skriver kommentar som läser, men det förstår man ju. Jag kanske inte heller hade orkat skriva, men för en själv är de ju kul att se :P haha. Men nu ska jag springa till köket igen och se hur det går för potatisgratängen och köttet. Ska bli riktigt gött med mat nu vill jag lova!


Ha en bra kväll då!


//Linda

MMS bloggar och ser hur de går. Måste ju t...

img_6807 (MMS)

MMS bloggar och ser hur de går. Måste ju testa iaf ;)


Nyfikenheten kan ju titta fram

Såg att statistiken fick ett stort hopp upp igår. Ibland funderar man lite på vem det är som läser ens blogg. Ni som har bloggar, ni kanske också funderat på de någon gång? Jag gör de ibaland iaf.

Lägg till en kommentar: skriv ditt namn + vart du är ifrån, Haha. "Löjl-linda".. kan tänkas, meeen jag tycker de skulle va kul :P Jaja, får se om ni törs skriva en ynka kommentar med namn och ort där ni bor :P hehe.


Magen börjar kurra till bra här!

Ja nu kurrar magen på fint. Va lite hungrig i morse men hade ingen ork att göra något att äta, tog en godis ist. Jag har dock aldrig varit en frukost människa. Inte så tidigt på morgonen iaf. Händer väl ibland men skulle tippa på att det är runt 2-3 ggr per år. Jaja nog om det. Vill iaf ha lunch nu!

Jag har suttit här nu och försökt memorera kläder, namn på märken, olika membran, funktionen på oljor osv. Har även lärt mig att hitta delarna till olika MC's i katalogerna. Inte alla än dock, men kan inte direkt påstå att det är lätt ibalnd. Vissa saker är ungefär som att svara på en kuggfråga. Ibland är det för lätt för att inse att det är lätt ibland är det så svårt att det inte ens finns med i katalogen, tror jag. Jo men visst finns det med i en katalog, fast inte i mc katalogen utan i cross katalogen. Sen finns det tusen kataloger till med olika delar osv. Men men, det är kul att lära sig något nytt faktiskt. Aldrig varit insatt i denna världen på det här sättet. Kul att fördjupa sig lite. Och då menar jag inte lite. Kan ta igår som exempel när vi gick igenom kläderna, vi gick igenom det så tydligt att vi till och med ritade upp hur tyg ser ut om man förstorer det ett x antal ggr. Haha, låter kanske jättetråkigt men lär mig och det är kul!

Nej ska sluta babbla här nu och fortsätta med att vara nyttig och plugga på mer saker!


//Linda

Godmorgon skulle man kunna säga

Man skulle även kunna säga att man är liiite smått stressad. Inte farligt egentligen, men lite. Kl är 08,35 och det börjar bli dags att dra sig in mot jobbet. Har svärmors bil idag igen eftersom det ej är sommardäck på älsklings bil ännu. Ska bli gött när man får så man kan köpa sig en egen. Jättebra att man kan låna men skulle va gött att slippa låsa andra. Jaja.

Ikväll kommer Gustav hit till oss, då ska vi käka mat och kolla på film. Vi ska se Napoleon Dynamite, tydligen ska det va en riktigt rolig film. Jag tycker den verkar ganska B, men kanske det som är lite kul också? Får väl se :P Ska bli gött att få komma hem och slappa ikväll. Och jäkligt gött att man får sova ut imorgon utan att något alarm ringer, guldvärt!


Nej nu ska jag dra mig til Pro MC och göra dagen till något nyttigt.
Ha en bra dag. Hörs
ikväll!

//Linda

Bloggar lite nu..

Och mer sen.. Ja min dator kan jag inte få internet på än. Det måste ordnas snart. Vill ju kunna sitta på min dator och inte bara mobilen som nu eller babes som i morse. Jaja, det löser sig.
Vaknade ganska utvilad imorse men började få feber värk efter ett tag. En alvedon på de och de kändes bättre. Nej tvn ett tag nu. Får se om jag skriver lite sen.
Jag Älskar Dig Kristoffer!
/:Linda

Ser ni det jag ser?




JAAAA exakt! Fick se det nu..



Välkommen till mig!



//Linda

Ett glas juice tack!

Sitter nu och dricker ett glad juice som inte satt fel vill jag lova. Ska dra mig mot jobbet vilken minut som helst. Idag när jag vaknade kände jag mig inge trött alls. Detta med att inte ha för fönstret kanske är en bra idé. Lampan som tänds mer och mer innan alarmet ringer är ett måste att titta på nu känner jag. Ska bara luska ut vart de finns. Någon som vet?

Igår när jag skulle mobil blogga så skulle jag skriva att jag blev trött på detta läget i lägenheten ang mitt mobila bredband. Fan det är ju so att sitta i en bunker, samma med mobilen :P Jäkla shit :P haha. Men men, älskling får fixa det trådlösa idag så jag slipper det mobila. Den får ligga kvar här dock, skönt att ha när man är ute och reser.

Nej nu måste jag nog dra mig, skriver mer på jobbet sen om jag hinner.


//Linda


Nehe? Trött jag blir.

Försökte Kopiera in en text men den hamnade på rubriken hela tiden. Jag orkar inte Skriva så mycket när jag mobil bloggar. Kan skriva när jag är på jobbet imorgon. Nu ska jag se klart på Van Helsing som är på tvn sen duscha. Hej hej.
//Linda

Om 40 min drar jag!

Då drar jag till bergvik för att träffa Vicky snabbt och få min film. Måste håva in lite utlånat nu eftersom jag flyttar IDAG! Känns inte som att jag ska flytta idag, men blir ändå lite pirrig när jag tänker på det. Ska bli kul att få eget med Krikke och kunna göra iordning och allt. Vi ska iväg sen som jag skrivit i tidigare inlägg och köpa en soffa. Blir nog även utemöbler till balkongen också. Snygga fanns de nu till bra pris nämligen. Svarta stolar och ett runt glasbord, duger ju fint de!


Nu ska jag fortsätta inventera här
och få tiden att gå snabbare. Är hungrig som bara den och hemma väntar ungspannkaka och hallonsylt. Mums!




//Linda

Då har man packat allt!

Ja nu är allt packat utom skorna! Måste tömma lite kartonger innan jag får med dem. Men de kommer väl bara någon dag efter allt annat. Ja, sen har jag lite kablar, lampor och sånt. Men lampor ex är ju något man bara kan rycka med sig i bilen. Inget som behövs packas ner så tycker jag. Ska bli kul att se hur vi placerar allt. Jag tycker om att jag ska köpa soffan imorgon iaf! Älsk, mamma och pappa hjälper till med att hämta den osv. Snälla dom!

Ska bli skönt att sova med babe nu, sover så gott nära honom! Dock kommer jag sakna mina kissemissar som så gärna vill sova med en och trampa på en. Tur att de har mamma men jag tror att det kommer bli jobbigt för mig utan dem. På riktigt!! Älskar mina katter så otroligt mycket, mina barn ju! :P Kan ändå inte ta dem med. Är inte rättvist mot dom att flytta dom så mycket. De får bli kvar hos mamma. Tur att det bara är en biltur bort till lite gosande med mina håriga älsklingar.

Nu ska jag lägga mig och sova med dem. De ligger här i sängen och sover redan. Kitty kollade på tv med mig för en stund sen. Hon har börja med de ganska mycket nu den senaste tiden. Sitter brevid mig i sängen och kikar medans Zazzie ligger på min mage och kurrar. MYS ÄLSKLINGAR! Åh va jag kommer sakna er!




Godnatt!


//Linda

Har precis käkat lyx-pasta... Nudlar i kopp!

Eller säger man mugg? Ja ni kanske vet vad jag menar. Nudlarna i mugg/kopp kostar 10 eller 11 spänn tror ja. Så som jag sa, lyx-nudlar ;) haha. Nej men det är mycket godare och mer smak på dem än vanliga i paket. JAg säger verkligen tummen upp för kopp nudlar! Yes box, nu blir det en cigg.



Mina såg nästan lika goda ut ;)


//Linda


En blogg är roligare med bilder!

Det är faktiskt lite roligare att läsa en blogg om det slinker in någon bild lite då och då. Text är ju självklart roligt men kör någon med enbart text tycker iaf jag att de blir lite tråkigare att läsa. Men nog om det.

Jag har packat ner allt som legat i min tv - bänk och hylla, samt en hylla med dvd filmer. Rensat ur papper och slängt. Känner mig lite halvt duktig trots att jag ska upp om några timmar och jobba på Pro Mc. Min rygg där emot tyckte inte om att packa och rensa. Fy....** va ont i ryggen jag fick! Som tur är blir det sängen nu och just nu lutar jag mig tillbaka på några kuddar så det känns redan bättre. Tycker inte om att Packa och packa upp, men kommer bli så himla skönt när allt är iordning i nya lägenheten. Tror jag kommer trivas bra som Vålberg-bo :P hehe. 

Då kanske man ska passa på att låna Acheron och gå ut och gå, kanske kan låna den där Ida också då, haha! Aja skitsamma, jag kommer säkert inte gå ut ngt alls om inte Ida ringer och ber mig följa med. Men jag måste börja gå ut och gå lite. Röra lite mer på mig vill jag ju (trots mina cheer-träningar), dock känner jag även för att ligga in min nya soffa framför tvn med en skål popcorn och bra film.. (ett antal kvällar). Jo man skulle kunna kalla mig lathund. Jag är nog där i Cherons lag då, går inte mer än nödvändigt

Nu ska jag sooova!



För er som gillar bruna nyanser, här har jag en brun"metallic" som jag gillar starkt. När ljuset faller på blir det en snygg look! Den kostade dessutom bara 40 spänn på MAXI.
Bra va!?


//Linda



UPDATE:
Jag ska till tandläkarn imorgon. Bara vanlig undersökning men usch, det är det värsta som finns att gå till tandläkarn. Jag avskyr det verkligen :( uuuääck... Får tvinga med mig någon som får hålla handen.. Ungefär. Nej så farligt är det inte men jag tycker det är grymt obehagligt när dom är och gräver i tänderna ungefär. Usch.


För att vi är vi!



Jo men visst vet ni!


Förövrigt tog vi oss till SM (RM) men tackade nej. Så kan man ju också göra. Men vi har annat för oss nu. Dock ska denna lilla tönt som är på bild med mig, sluta i vårt lag. Ajjabajja sa jag men icke. Hon ska istället bli tränare/hjälptränare till ett nytt minior(junior?)lag. Får se vad jag kan göra för att tjata in henne i det hela igen! Min Emmöe jöö!


//Linda


Står i min och babys lägenhet!

Nu börjar det bli klart här och fint blir det. Svärmor målar det sista i köket nu och pappa och svärfar fixar med golvet som ska läggas i hallen. Kommer bli hur snyggt som helst. Som jag skrivit i tidigare inlägg så får ni se kort när allt är klart. Längtar verkligen tills vi ska ta in alla möbler! Ska bli kul att se resultatet.
Vet icke riktigt vad jag ska göra just nu. Får se vad man kan hjälpa till med. Mamma har iaf städat badrummet vilket va jävligt snällt då det inte är mitt favorit ställe att städa kanske. Har man ens någon favorit när det kommer till städning? Jag och Krikke glor mest för stunden. Jag har dessutom bestämt att jag är värd en kebab i bröd sen! JAAAAA det ska bli gott.
// Linda




UPDATE: Vi ska ju även tapetsera en vägg innan det är klart men vi tror att vi hinner allt idag. Hur bra som helst, för nu vill vi båda verkligen flytta in :P HAAAAJ.

Kör på statusen jag har på fb.

"Är jag hungrig men mest trött så nu blir det att sova. Vålberg imorgon (läs: om några timmar) för att fixa klart det sista i lägenheten (förhoppningsvis). Innan de ska ja iväg och byta färg samt åka förbi biltema och kolla om de har liknande handtag till garderoberna, som älskling tyckte va fina. Vi köpt små knoppar i all hast, men kan vi få tag i dom krikke tyckte va snygga så är ju de bra :) Men godnatt då!!"

Så, titta vad bra det gick. Nu ska jag sova för nu är jag jäääkligt trött och imorgon ska man upp vid 11 ungefär. Måste ju få sova lite, kommer må dåligt annars. Eller.. äääh,  God natt gott folk.


//Linda

Nu åker jag till jobbet!

Ja nu drar jag strax till jobbet. Bytte tid me Emilia så jag kunde greja med lägenheten. Börjar bli fint nu! Älskar den! Vill flytta dit nuuuu :) Men som sagt måste dra mig nu. Haà en bra kväll allihopa!
// Linda

I'm on my waaay, I'm going hooome!

Ja nu är vi på g hem. Rubriken är även från en jävligt bra låt. Men tillbaka till ämnet. Vi är alltså på väg hem, skönt! Tänkte jag skulle hinna kika in och skriva lite innan mitt batteri dör. Glömde ladda den innan jag åkte men gör ittna. Jag längtar hem till sängen, vill ju till lägenheten imorgon och se va långt de kommit. Såg att bäste svärmor skrev på face att färgen i hallen blev bra så ska bli kul att se hur de blev. Tror att både jag och krikke är sugna på att se hur sovrummet blir.
Nej, nu ska jag sluta och va lite social mot E och N som sitter där fram och tölar om fartkameror och jag sticker in med lite meningar ibland.
//Linda

Nu glider vi in..

JA NU GLIDER VI IN I ÖREBRO!! (SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER NU. ORKAR/HINNER INTE TA VARANNAN TRYCK PÅ KNAPPARNA) VI SKA ALLTSÅ HA EN SPELNING I ÖREBRO ILVÄLL. HÖRT ATT DE SKA BLI MYCKET FOLK, SÅ VI FÅR JOPPAS PÅ DE. BLIR LITE ROLIGARE ATT DRA IGÅNG PUBLIKEN. MEN MEN BLIR NOG BRA!
NU SKA VI SE SÅ VI HITTAR STÄLLET :P HAHA. NU HITTADE VI.
HAJ HAJ.
//Linda

Finns folk till allt.

Roligt det är när folk lägger ner sig och bryr sig så mycket andras liv att de måste bara lägga onin någon kommentar på deras bloggar. Klart man kan bli irriterad på saker och man bara måste skrIva ut något. Jaja, vissa kanske tycker det är kul också så folk får något att fundera över. Vad vet jag.






Ibland kommer det stora bokstäver som ni ser. Jag bloggar på min iphone och jag vet inte varför men det blir stora bokstäver hela tiden, så när det slinker in någon stor bokstav så är de jag som inte hunnit med att trycka på knappen som gör bokstäverna små. Får trycka varannan bokstav och den knappen. Drygt kan tänkas men nu har jag vant mig så nu går Det snabbt även fast jag missar lite, höh!


Nej nu ska jag se om min mat börjar bli klar så jag kan käka och dra tillbaka till jobbet sen. Ha en bra dag!



//Linda

Jim's värld och sen blir det sängen!

Det håller väl på en liten stund till och efter det blir det sängen som sagt. Skulle ha packat lite till spelningen men känner inte att jag orkar det just nu. Vet vad jag ska ha så jag slänger ner det imorgon istället. Ska iväg och jobba 6 timmar först (minus en timmes lunch då), efter det blir det hem på en gång o hämta saker och sen dra direkt igen. Åker till Örebro vid 18.oo men måste iväg och träna dans innan vi drar. Fulla rullar är det, men ska bli roligt att åka iväg och sjunga lite.

Hade varit skönt att sova med babe inatt, känner för att krypa när honom och somna bara! Mysigt som bara den. Men som jag skrev på face, SNART baby ska jag snarka dig i örat, dreggla på din axel och viska i ditt öra att jag älskar dig! Inte för att jag snarkar så värst ofta, händer väl någon gång kanske vid förkylning och sånt. Jag brukar heller inte dreggla, men man vet aldirg. Men jag älskar honom, väldigt mycket!

Nåja, med eller utan honom ska jag iaf gå och lägga mig strax. Nu skriker jag efter vatten och sängen.
Godnatt på er, hoppas nu får söööve gött då!


//Linda

Snart blir jag sambo!

Som många redan vet så ska alltså jag och min älskling bli sambos snart :D Jag tycker det ska bli jääättekul verkligen! Vi håller nu på att göra iordning lägenheten, målar, tapetserar och massa. Svärföräldrarna, mamma och pappa hjälper till och de känns skönt :) Även Ida Adolfssonj har varit och rivit tapeter med oss, hon tränade sitt tålamod har jag för mig hon sa ;) haha. Terapi! Ska bli så skönt när allt blir iordning och vi kan flytta in. Förhoppningsvis blir det till veckan vi flyttar in. Då ska jag även köpa en soffa. En så kallad "U" soffa, alltså med divan på båda sidor. En är "halv" som jag säger och en vanlig lång. Skön med massa kuddar! Den kostar dessutom bara 9.000 om man får säga så. Visst är det lite pengar men jag har sett liknande som är dyrare, jag är supernöjd! Åh jag är så glad över att detta sker nu :D Mycket nytt som händer nu, det är kul!

Fler "hemlisar" som det så fult heter, kommer senare det! Skulle jag tro, vi får väl se ;)

Just nu står jag i köket och lagar mat, inte ätit sen jag hade lunch på jobbet idag som är mellan 12-13 på dagarna. Så ja, magen är lite hungrig nu faktiskt. Började känna det när jag var hos Elena som jag nästan nyss kommit hem från.

Så är det! Ville iaf bara berätta att jag och Krikke ska flytta ihop. Egentligen skulle jag säga det här på bloggen när vi flyttat in men om jag ska lägga upp bilder från renoveringen så är de ju ganska uppenbart! Jäkligt synd att jag inte tog några igår när vi var där och drog tapet och tagit kort innan och efter. Får ta innan och efter på de som går nu då. Men är typ köket som man kan göra det på. Fast där är de ju rent på väggarna eftersom vi ryckt all tapet. Jaja, jag tror de kommer bli snyggt iaf!
Kanske kan lägga upp lite bilder när allt är färdigt ist. Får se hur de blir med den saken.

Nu är det mat!


           
                                                    Mmmmm :)

//Linda


Emma Dahlén

Söt människa det. Kul att se att man kan bli så nära varandra tackvare av att man rensar luften. Avgudar henne nu. Underbar tjej och det gillar vi ;)
Nu sitter jag på banken i stan och gör lite ärenden med min chef. Eller ja som ni märker bloggar jag och han gör ärenden :P Men dEt är så det ska va just nu och speciellt i detta läget. Hur som så börja tiden bli knapp då vi skrev att vi skulle återkomma kl 15, vilket vi nu alltså inte kommer hinna. Men men så är de. Börjar få en liten hum om nu hur jag ska göra mitt arbete. Dock behöver jag lektion om kläder, hjälmar osv.. Alla prylar är näst intill omöjligt att lära sig då det finns miljarder saker :P NU ska vi dra. HAAAJ.
//Linda

God morgon Sverige.

Ja ungefär. Nu ska jag göra mig klar och sen dra iväg och jobba! Tänkte bara kika in en sväng och säga hej. Ha en bra dag då.


//Linda

Godnatt!



Imorgon har jag lite saker att berätta tror ja! Men först några timmars sömn och sedan till jobb-praktiken. Godnatt,


//Linda

Jag gäspar fast jag inte ens är trött, jobbigt!

Ja det är inte så kul, töligt att sitta och gäspa framför Mattias när han lär mig saker. Jag tycker inte att det är tråkigt ju :P haha. Sitter alltså nu på Pro Mc och blögger litte då. Ska jag egentligen inte göra men jag tänkte göra lite reklam och lägga in hans logga här för er Karlstad bor eller för er som kikar förbi Karlstad och är Motorcykel eller cross intresserad. Här finns lite kläder, cyklar, delar m.m.. Kom in och ta en kik vet ja!



Strax är det lunch (om 30min) och då ska jag ner till stan och möta mamma som ville bjuda på mat, men tror jag ska ta med henne ut till Bergvik, eller vi får se. Tänkte jag skulle kika snabbt på en sak i stan eller bergvik också innan lunchen är slut. Efter jobbet blir det att agera målare/spacklare som jag skrev i tidigare inlägg. Får hämta lite "målarkläder" sen bara innan jag drar, glömde ju att lägga fram det igår, trött som jag var! Nåja, nu ska jag kika efter något mer att göra här!
Ha en bra dag!

Åh, Lil Wayne på radion!!!


//Linda

Sängen och kudden väntar!


(( Händer allt att jag saknar denna lilltösa ibland, trots att vi (läs: Krikke)
bara hade henne i några dagar. Men hon blev ju min
prinsessa så goooosig hon va ;) höh ))

SÄNGEN OCH KUDDE!
Vi får heller inte glömma bort mitt kära täcke! Ska bli riktigt skönt att få lägga sig nu. Tagit en tablett med för min kära nacke. Usch va jag mått illa idag av huvudvärken. Hatar spänningshuvudvärk/migrän. Usch. Men som sagt, sängen väntar :)


//Linda

My first day

Idag började jag på riktigt på Pro Mc och dagen gick väldigt snabbt må jag säga. Det är ju bra på sitt sätt, då tycker man att det är roligt att vara där. Inte för att man vill hem snabbt utan för att man har roligt och det blir inte långtråkigt. Jag är inte direkt en morgon människa heller, men jag ska inte klaga för jag börjar 9 på morgonen så det är en mycket bra tid egentligen. Ser fram emot allt jag ska lära mig. Lite vi gick igenom idag har jag kvar i huvudet efter att ha jobbat på video butiken, så det va ju bra!

Imorgon ska jag nog agera renoverar brud. Ska måla lite tak och lite sånt. Ska bli kul. Ska se om jag kan få ihop några roliga bilder till er :P Haha. Vi får väl se vem som har mest färg på sig. Måste leta upp lite bra målarkläder också. Får kika på det nu redan faktiskt. Åker förmodligen direkt till måleriet från praktiken. Jappjapp.

Nej nu ska jag ta en cigg sen leta upp lite kläder. Måste ju hoppa i säng väldigt snart.
Och förresten så va det två dumle klubbor jag köpte på pressbyrån. Så nu har jag berättat det lilla som jag skrev om så många gånger att det lät som om jag hittat en bil gjord av guld ungefär, haha.

//Linda

Upp och hoppa.

Ligger och slappar framför datorn men nu är det snart dags för mig att åka så jag får väl resa mig upp och göra mig smått iording. Idag ser det ut att vara riktigt tråkigt väder ute. Bara molnigt och tråkigt. Skönt iaf att de drar sig mot varmare tider. Nu är man lite trött på vinterkläder men jag är även lite för frusen för att springa i skinnjacka på "heltid" hehe. Ibland åker den på iaf! Ska bli gött till sommaren. Har så mycket sommarkläder och sommarskor som jag vill andvända :P

Nej får göra mig iordning nu. Tiden tickar ju iväg som bara den här.


// Linda

Nej jag orkar faktiskt inte!

Jag visar imorgon va jag hittade på Pressbyrån som jag tyckte så mycket om. Just nu vill jag bara sätta på en film och mumsa lite popcorn och sen sova. Vill ha tisdag nu :) men först måndag som också kommer bli en bra dag hoppas jag! Hur är det imorgon med affärer och sånt? Är det stängt för att det är en röd dag?`Har lite dålig koll på det där känner ja.

Jaja, nu ska jag poppppa lite popcorn!
MEN... vilken film ska jag se då?



//Linda

Kallt här hemma!

Har ni också kallt där hemma? Kyligt som bara den här hemma. Idag har jag varit på en romantisk middag med K. Nej, inte riktigt, men vI kunde ju ha haft det. Nej pizza blev och de var väldigt gott. Åkte sedan med mamma till bergvik för att fixa lite klisterprickar och stjärnor. Ska märka mina filmer tänkte jag.
Kommer nog ta sin lilla tid men vad gör det :) Ska sätta stjärnor i alla Johnny Depp filmer ;)


Nu ska jag se en film. Visar sen vad jag köpte på pressbyrån. Jag blev som en glad unge, medans min arbetskamrat inte alls blev lika uppspelt som jag :P Jaja, förklarar sen.



//Linda

Snosa är de bästa som finns!

Iaf när man ligger brevid världens mysigaste älskling! Krikke är bra.
Jag ska fundera ut ngt vi kan äta tror jag. Är lite smått hungrig! Så får det bli. Ha en trevlig dag. Ikväll ska jag visa vad jag köpte på pressbyrån här om dagen!
//Linda

Glad påsk, som säkert resten av sverige också har som rubrik

Jag ska hoppa in i duschen strax för att sen gå till min kära moster och möta lite släkt och käka god påskmiddag. Ska bli kul att ha alla samlade igen, plus att min kusin Paul som bor i sthlm har kommit hem för ett litet besök. Alltid trevligt när han kommer hem och det blir oftast många skratt, men de blir det även med resten i släkten när vi samlas. Nog fan finns det alltid något vi skrattar lungorna ur oss åt :) hah.

Ikväll ska jag jobba igen men börjar inte förens 21.30 så jag hinner fixa lite innan och så. Ska sätta mig på internet sen och kolla runt på lite grejer som jag gjorde igår också. Fortfarande behöver jag bli lite inspererad. Nå ja, det kommer det kommer. Mycket kommer hända i veckan nu btw! Jag kommer börja praktiken på tisdag, då ska jag även ner till arbetsförmedlingen och sen förmodligen iväg till ett annat ställe också och skriva på papper och sånt, kul :) Resterande dagarna i veckan kommer bli att leta efter lite olika grejer, jobba på praktiken, va social mot folk i min omgivning :P Haha ja ni vet, som en vanlig människa med jobb och lite ärenden :P

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag ska hinna, fick se att klockan börjar ticka iväg nu. Hörs sen.

// Linda

Iza säger smakprov..

          
            Foto: I. Lundgren (projektarbete)

..Jag säger hej, välkommen hem från jobbet.. och godnatt, för nu är jag väldigt trött.


//Linda

Fredag 17.23

Just nu sitter jag i min säng med en kisse brevid mig, Kitty. Hon pratade ganska mycket förut och jag trooor vi kom överens om att se en film strax ;) heh. Jag ska iaf lägga mig och glo på en film och vila lite. Är jätte trött på något konstigt vänster. Vaknade upp i morse och mådde illa som fan. Jag drömde att jag mådde illa och när jag vaknade var det kvar. ELLER: Kanske mådde jag så illa så det kom med i drömmen? vem vet. Det gick iaf över i bilen när vi åkte till vålberg. Fick lite goda skratt och mycket roliga besked :)
Nu ska jag se film som sagt.

Åh vilken bra dag detta är  :D

         

// Linda

Mycket trött i ögonen må jag säga

Ja nu är jag jäkligt trött. Fått iväg lite mail och så nu efter jobbet så det är gött att ha det gjort. Nu hoppar jag i säng. Godnatt.


//Linda

Jackan med stort J

Jag letade som en dåre, jag hittade men den drogs ifrån mig.. NU äntligen är den hemklickad och betald! Den är alltså på väg hem till mig medans jag skriver detta. Dock från USA så tar det ett litet tag och den kommer inte direkt till mig utan till min älskling ♥ Men OM jag är nöjd!  ω


Visst är den sååå jäkla snygg?!! :D


// Linda


Pimpa din iPhone

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag ju äntligen fått hem mina Ed Hardy skal. Andvänder nu det gula som jag egentligen hade tänkt sätta på närmre sommaren. Tycker det gula är så somrigt på något sätt, skönt är de. Det rosa är jättefint.. på bilden! (se nedan) Det rosa jag fick hem är samma motiv och allt, dock är färgerna så starka att det bara skriker fake. Det va heller inte ed hardy märket i skalet med mjuk yta på insidan som det är på de äkta. Iaf det jag beställde. Men men, det rosa kan säkert bli andvändt längrefram vid något tillfälle. Hade dock sett att det skulle vara ljusare i färgen som på bilden, för där tycker jag att det är riktigt sött faktiskt. Jag inte inte den människan som är ett stort fan av rosa, men sånt kan jag tycka är fint i rosa. Och vissa kläder, men nästan aldirg helrosa saker. Inte riktigt min grej de :P Blir mycket svart annars :P




Dålig bild för övrigt :P haha

Jag har ju även de mer pimpade skalen med pärlor och plast diamanter på, men de visar jag någon annan dag. Orkar inte dra fram kameran nu, och har inte orkat eller haft tid att göra det idag på dagen heller. Får se om jag hinner imorgon kanske.

Blev ju inga naglar idag heller. Köpte mallar förut men kom på att jag ska ju iväg och sola imorgon (visst klart jag kan sola med naglarna inga problem egenltigen) och sen ska jag ju iväg och jobba kl 17.oo. Har även lyckats jobba med naglarna i högt tempo utan att förstöra dem. Dock ska jag jobba i högt tempo i tre kvällar/nätter, så jag känner att naglarna får bli mitt söndags projekt. Tänkte att jag skulle pimpa mina blåa tippar med lite "diamanter" och sånt. Men tror faktiskt jag ångrade mig, samtidigt som jag funderar på det igen. Det går fram och tillbaka det där.. vet inte riktigt. Det är snyggt med bara blåa tippar, samtidigt som de kan bli lite roligare att pimpa dem lite mer med något glammigt. Men aah vettefan. Får se hur det blir, ska tänka ytterligare någon dag. Blir ju ändå inte gjort förens på söndag! Nåja, velig som jag är ska jag hoppa i säng och sova. Är riktigt trött nu faktiskt.


GE MIG IMORGON NUUU!!

Godnatt!

//Lindaaa


RSS 2.0