Tidsinställt inlägg!

Just nu befinner jag mig på jobbet, Nöjesfabriken och
Det stora kalaset pågår för fullt!



Hoppas ni som är på annat håll har kul!! :)


Tick tack..

Sitter hemma och gör inte ett skit just nu.. Väntar på att klockan ska bli 16.00 så jag kan åka mot stan och käka lite mat och sedan åka mot jobbet. Inte käkat något idag men har heller ingen ork till att ställa mig och laga iordning något så jag köper sen ist. Så länge sitter jag och mumsar på lite körsbärstomater, hur gott? De är ju helt perfekta i storleken att ha och små äta på!



Som jag skrev i tidigare inlägget så ska jag alltså jobba ikväll också. Hade jag varit ledig så hade jag åkt till min moster och grillat tillsammans med massa andra. De lär bli mycket skratt där ikväll, som alltid :) Men jag ska ju som sagt jobba och det gör mig faktiskt ingenting alls. Kul att se lite folk och jobba med härliga kollegor. Ikväll gör Elin sin sista kväll hos oss också innan hon flyttar till London. Kommer bli lite tråkigt att hon slutar, hon är så glad och pigg jämt :) Men, snart slutar ju även jag för ett tag. När pluttan kommer blir det ju paus på några månader, men lär nog hitta tillbaka redan i höst på någon helg lite då och då. Gött med extra pengar!

Nej gott folk. Nu tog mina körsbärstomater slut och Krikke kom precis hem så vi ska väl dra oss iväg snart. Hoppas ni får en rolig kväll och att ni kommer hem säkert inatt. Mycket konstigt folk finns det där ute i världen!
Ha en bra och rolig Valborg!


Valborg!

Vaken och utvilad sitter jag i sängen och pratar med min kära sambo. Hade ju en förvärk igår som strålade i ryggen på mig och där med mitt fina inlägg igår :p Med lite vila och en värktablett så gick de över och skönt va de. Idag är det ju Valborg, som alla vet. För mig blir det att jobba ikväll på Det stora kalaset på nöjesfabriken. Vad ska ni göra? Men tänkte iaf bara kika in här snabbt och kolla läget. Ska ordna mat nu. Skriver mer senare!


Å.

Vilken jävla dret!!!! Nu fan är de synd om mig (lite iaf). Bättre inlägg än så blir de inte nu. Godnatt!


I mitt kök

Har hamnat här inne igen vid datorn. Tänkte jag skulle ta tag i mig själv snart och göra mig iordning. Har inte sett än hur håret blev då det fortfarande är en handduk på mitt huvud men det ser iaf ut som jag inte fått det extrema stoppljuset i hårbotten iaf :P

Har ju varit duktig nu med att vika undan massa tvätt och hängt upp nytvättad tvätt samt haft i en till maskin. Jag känner mig som en riktig tvättmorsa just nu :P Men jag tvättar hellre än att dammtorka exempelvis, fy fan va tråkigt! Men städning är ju något som ingår i livet, kunde ingen sagt det innan jag kom ut? ;P Bruksanvisning på livet, det vore något det!

Nej får ta tag i mig själv nu. Ska åka mot stan om ett tag och lämna kvitto till Krikke's kusin och lite sånt innan jobbet. Men ett tidsinställt inlägg på lite godsaker kommer upp här ikväll!


"Snygg utväxt"

Sitter nu med hårfärgen i handen och känner att det är dags att få bort den där riktigt "snygga" utväxten jag fixat i mitt hår. Jag brukar ju köra på knallröda toner men har nu valt att testa en lite mörkare röd för att se om jag kanske KANSKE kan få slippa det där stoppljuset i hårbotten. Tvivlar dock på det men att försöka går ju. Jag valde iaf denna gången att köpa Schwarzkopf - Brilliance, Rouge Noir 886. Vi får väl hoppas att det blir bra!


God.. morgon?

Sitter i köket och äter frukost nu, kollar även min fb samtidigt. Men det är väl så en vanlig svensson's frukost ser ut numer? Lite bröd, något gott pålägg, mjölk, kanske O'boy.. och facebook! Ja så är det här iaf! Vaknade för en stund sedan och kände att jag va så förbannat hungrig så jag trodde jag skulle psy. Nu 2 smörgåsar rikare i magen känns allt mycket bättre. Men nog bäst jag tar en till ifall att ;) höhö

Idag kör vi igång Det stora kalaset på Nöjesfabriken. Jag och älskling börjar jobba 17.40 och vid 18 kör vi på insläpp. Samma sak gäller imorgon! Ska bli kul att se om det blir mer eller mindre folk än förra året. Det är ju en inomhusfestival med massvis med artister. Kommer dock inte ihåg vad mycket folk det var förra året men har för mig att det va rätt okej? Det jag kommer ihåg mest var ett förbannat jäkla störobjekt från förra årets Kalas. Johanna, Stephanie och de andra som jobbar vet vad jag menar. Vi hoppas på att vi slipper vara med om DET i år iaf, haha! Kan tyvärr inte förklara just nu.

Nej, ska fortsätta min frukost här och sedan hänga lite tvätt och köra igång en maskin till. Körde 3 igår och det är två kvar. Det hinner jag ta innan jobbet idag hoppas ja! Om allt får plats på torkstället med alla handukar och skit. Haha aah vi får se hur jag löser de.

Hoppas ni har en bra start på dagen i det soliga vädret :)


Ba bi boo

Ja, ni får se vad lillan fick i sina paket nu ist för imorgon. Ett litet nattinlägg sådär. Jag hittade bilder på internet på de hon fick så jag kan lika gärna visa er de nu! Kan visa er present nr 1, en babysitter!


Carena babysitter i rosa/grå. Köpt på Barnens hus, 449:-


I paket nr 2 som va inslaget som krikke fick öppna låg detta, ett babygym!

Ba bi boo babygym i rosa. Jättemjukt och gosigt! Vi ska även köpa till lite fler saker att hänga i gymmet till lillan så hon har massa saker att kolla på och leka med. Krikke ska bland annat hänga i en batman har han sagt, haha :P Finns att köpa på Babyproffsen och Köp barnvagn. 799:- och 699:- beroende på vart du köper den.

Lillan fick även en jättemjuk och go filt som vi kan ha i vagnen, babysittern, på soffan som hon kan ligga på osv.. Ja den kan ju faktiskt hänga med lite överallt om man känner för det :p haha. Gosig som attans är den iaf och jag misstänker att den kommer bli flitigt använd! Tack så mycket för den filten ville jag verkligen ha ;) Köpt på Ica Maxi för bara 99kr. Det är att rekommendera!



Nej, nu får det faktiskt bli sängen och börja läsa i den där boken. Jag fastnade vid datorn lite för länge efter mitt förra inlägg :P Ja, jag sitter ju kvar här än. Men sov så gott hörrni. Vi hörs imorgon igen!


Ingen plats kvar i magen!

"Nyss" käkat god lövbiff, potatisgratäng, beasås och sallad. Kan säga att nu känns det verkligen som det inte finns någon plats kvar i magen alls :P Lillan verkar nöjd iaf som krålar runt där inne :)

Har tre grabbar i soffan som kollar på film. Felon skulle dom se tror jag. Har ni sett den? Om inte borde ni se den tycker jag. Själv sitter jag i köket framför datorn och kikar på Big Brother och letar efter bilder på de lillan fått idag av sin mormor. Tänkte jag skulle se om jag hittar det nu. Om inte tar jag kort imorgon och lägger upp imorgon. Lutar nog att det kommer upp imorgon även om jag hittar bilderna idag. Jag vill nämligen lägga mig i sängen och börja läsa i boken 14 år till salu. 

Hoppas ni haft en bra dag iaf, det har jag! Vill även klippa in här att jag känner mig som världens lyckligaste. Har en helt underbar pojkvän och en snosig bebis på väg! Jag känner mig verkligen lycklig och jag känner mig hemma ♥ Underbar känsla :)

Nu ska jag leta bilder sen slänga mig i sängen med boken! Godnatt till er :)


Nytt till pluttan!

Jag har ju inte visat ännu vad pluttan fått i sitt påskägg från hennes farmor och farfar. Men mina kära läsare, här kommer det. Jag ska även visa den klänningen jag köpte på rean på Lindex för 30kr och en vinter overall vi fått av Krikke's bror Tommy och hans tjej Ida :)

Detta låg i hennes påskägg från hennes farmor och farfar! :)


Och självklart denna goa t-shirt ;) hehe


Här nedan ser ni overallen som vi fick av Tommy och Ida.
Fick tyvärr ingen bra bild men den är mörkbrun i färgen!

Och slutligen här får ni se klänningen jag hittade på Lindex.
Den va så mjuk och gosig i tyget att jag inte kunde låta bli!



Idag fick pluttan lite paket av min mamma också som Krikke fick öppna här när jag kom hem. Vad det låg i paketet och vad mer vi fick idag får ni se i ett inlägg lite senare (i värsta fall imorgon, beroende på bilder). Ska försöka hitta bilder på internet på vad det är så slipper jag dra upp det ur förpackningarna!

Hörs snart!

UPDATE: Kom på nu att hon fick ju en jättegosig filt med ett gosedjur till också i hennes påskägg från henns farmor och farfar. Glömde ta kort på de för det står i hennes säng :) Ni får se det någon annan dag!


Har ni tittat ut?

Strålande sol här idag och hur gött är inte det? Ska strax ställa mig och häva i lite tvätt i tvättmaskinen och sedan gå till köket och fundera ut vad vi ska laga för mat här idag. Får bli något enkelt, som makaroner och köttbullar kanske? Ah vi får se.

Senare idag ska jag ut i det fina vädret och njuta. Passa på att åka och kolla på lite tyg borde jag göra. Ta en mjukglass i solen kanske? Njuta av de fina dagarna som är nu. Idag är det ju en liten speciell dag också, kan egentligen inte förklara varför men lite speciell är den allt :) Så ikväll ska jag laga god mat till mig och hjärtat!

Nej, till tvätten nu! Det är en rejäl hög vi samlat på oss där inne i badrummet, hehe!


Frågor och svar!

Det påskägget T fick av sin farmor&farfar,lägger du in även det här?
Jag ska ta kort på ägget och innehållet så ni får se. Ni får ha lite tålamod men det kommer :)

Du är ju ung (och vacker) men ändå inte 14 - 17 år, jag undrar vad du "anser" om unga tjejer som blir mamma? Om du har någon kommentar om det, kanske känner någon?
Jag anser att det är upp till var och en även om jag kanske tycker att det är lite ungt att skaffa barn redan i 15-18 års ålder. Men som sagt så tycker jag att det är upp till var och en. Bara för att man är ung betyder det inte att man inte kan vara bra föräldrar eller kan ta ansvar för sitt barn :) Jag känner en som är 15 och mamma och hon är en jättebra mamma till sin dotter och jag vet att hon sätter sin dotter före allt annat. Självklart får hon bra stöd från nära och kära men vem behöver och vill inte ha lite stöttning ibland, oavsett ålder! :)

Vill du och krikke gifta er?
Jag vill gifta mig om några år men Krikke är inte giftes typen direkt. Men jag väntar ändå på den där 2:a ringen från honom ;) hehehe! Man vet ju aldrig!

Kommer du fortsätta sjunga efter att er T kommit ut?
Jag kommer först och främst fokusera på min familj och livet runt det, men självklart kommer jag vilja fortsätta med min muisk och har planer på att göra det också. Jag kommer inte släppa det helt bara för att jag får bebis. Självklart kommer familjen i första hand men jag kan ju inte låta bli saker jag gillar att göra för de.

Vad vill du göra efter mammaledigheten, plugga eller jobba?
Helst av allt vill jag hitta ett bra jobb där jag kommer trivas mycket. Jag gillar att jobba och tjäna pengar! MEN skulle det dyka upp någon utbildning jag tycker låter intressant som inte är allt för lång så skulle jag kunna tänka mig att sätta mig vid skolbänken igen, utan tvekan, bara jag vet att det är något jag verkligen vill!

Tror du att du kommer trivas med din kropp när T kommit ut eller tror du att du kommer vilja banta?
Det är svårt att säga nu när jag inte vet hur min kropp kommer se ut efter att hon är ute. Jag vill ju självklart tillbaka till mina storlekar i kläderna då jag inte vill köpa en ny garderob. Jag tror att jag kommer störa mig på en degig mage osv osv.. men också vara stolt över vad kroppen ändå klarat av. Jag hoppas att jag kommer kunna komma tillbaka så mycket som möjligt till min "vanliga" kropp. Men det återstår att se :)

Vill du och din kille flytta till hus någon gång?
Ja ett hus skulle vi gilla att ha. Mysigt med altan och gräsmatta på baksidan där vi kan busa med vår lilla. Men ett hus står inte med på schemat än, men i framtiden förhoppningsvis!

Ska ni döpa eran bebis? Kommer hon isåfall ha mellannamn?
Ja vi har tänkt att döpa henne och hon kommer få ett mellannamn!

Vad fick din kille i paketet?
Han fick ett silverkedja med en silverbricka på. Bild på den kommer komma efter att lilla T kommit ut!

Har du köpt några mammabyxor? Ser på bilder att du har jeans och sånt på dig
Jag har inte köpt några mammabyxor då det inte finns några som passar mig i denna staden :P Tycker inte att det är speciellt nödvändigt att köpa några heller då jag fortfarande kan använda mina egna byxor, dock med gummisnodd mellan knappen och knapphålet ;) Enda klädesplagget i mammaplagg jag har är ett linne jag köpte på H&M. Det hittar du i kategorin shopping.

Har du kanske något tips på, hur man kan få sin blogg lite roligare? och vad skriver man om? hur lockar man läsare, osv osv ?
Jag tycker själv sånt där är väldigt svårt så jag vet fakstikt inte :P Jag skriver om det som faller mig in och om folk tycker om det så är ju det bra :) hehe. Jag kan tycka att en blogg blir roligare med bilder. Det behöver inte vara bilder i varje inlägg men lite då och då så man får mer inblick genom bilder. Tycker sånt är kul!

Kan inte du ta mer kort på er lägenhet?
Jo skulle jag väl kunna göra men känns inte så kul då det är lite rörigt nu med alla bebisprylar osv. Längre fram kan ni få se mer :)

Om T ska döpas, vilka ska bli gudmor och gudfar?
En väldigt bra kompis till Krikke kommer bli gudfar och min kusin Johanna blir hennes gudmor :)

Är du allergisk mot något?
Jag tror inte jag är det faktiskt. Jag har fått allergiska reaktioner mot vissa sköljmedel och diskmedel men det är bara någon gång som sedan försvunnit.

Är du nervös inför förlossningen?
Det där kommer och går. Ibland är jag jättenervös samtidigt som jag är pirrig och ibland känner jag mig lugn och bara tänker att vi får ta det som det kommer. Det kommer ju inte gå att förbereda sig på vad just jag kommer få gå igenom även om jag vill läsa endel om det.

Har du gått upp mycket i vikt när du blev gravid?
Jag har hittills gått upp ca 11,5 kg.

Vem/vilka vill du ha med dig när lilla T ska födas?
Det blir endast jag och Krikke på bb när det är dags att föda. Vill inte ha massa annat folk som ska springa där. Lugn och ro med stöd från Krikke blir bäst :)

Är du rädd för att din och Krikkes relation ska påverkas mycket negativt för ni får barn?
Menar mest att man kanske inte hinner med varndra så mycket. Ni är så fina!
Nej rädd skulle jag inte vilja säga att jag är. Jag ska försöka ägna så mycket tid åt Krikke som jag bara kan. Det gäller att man ta vara på den tiden man får tillsammans och även ta sig tid för varandra. Självklart kommer vi båda fokusera en hel del på vår lilla pärla när hon kommer men vi älskar varandra och det ska vi se till att inte glömma bort.

Hur tror du ditt (erat) liv kommer se ut om 5 år :D ?
Hehe jadu, 5 år. Ja lillan är ju stor då. Jag hoppas iaf att vi lever lyckliga ihop och har jobb vi båda tycker om. Kanske köpt något läckert hus vi stortrivs i :) Svårt att gissa ändå. Hade någon sagt till mig i somras att jag skulle bli mamma om ett år så skulle jag inte trott de! Men se, här är ja :)

Var barnet planerat? Ville ni ha barn innan ni fick reda på att du var gravid? :)
T var inte planerad men efter lite tankar fram och tillbaka var hon mer än välkommen :) Klart vi ville ha barn men vi trodde kanske inte att det skulle ske just nu. Jag ville nog ha barn före Krikke men det va ändå han som sa det slutgiltliga orden "vi ska ha barn"! Ni kan ju gissa pirret som gick genom kroppen då :)

Har ni lagt ner KICK eller kommer ni fortsätta göra musik?
KICK ligger på is just nu. Planer på att fortsätta finns absolut men just nu är det på is för mammaledighet för min del och plugg i USA för Elenas del. Men musiken lägger vi inte ner. Ni kan se henne i sommar på scenen med en kille och lite sköna covers. När jag har mer info om det kan ni få veta mer!



Tack för era frågor och hoppas ni är nöjda med era svar. De som mailat har jag valt att svara på mail också då det i vissa fall krävt längre svar som kan bli lite tråkigt att läsa här kanske :) Nu har iaf alla fått svar! Tack för denna frågestund :)


Böcker

Idag köpte jag 3 böcker när jag var i stan. Va ett bra pris på 3 pocket så jag slog till. Vilka jag valde och vad de handlar om tänkte jag visa er nu.

"Eftersom jag levt på skiten i stort sätt i hela mitt liv, så javisst, man kan säga det har varit mitt yrke. Var inte ute efter brudar, lyx, knark eller bli någon don Maffia. Droger. Nej tack, inte på min macka. Brudar. Jo, men lagom viktigt. Lyx. Det kom på köpet, men inget jag suktar efter direkt. Spänning. Ja tack, men kan egentligen vara utan. Makt. Nej inte direkt. Respekt. Nope. Våld. Ett verktyg. Stålar. Ja mycket, men inte allt. Så vad fan var det då? Varför? Håll i hatten för det rimmar dåligt, jävligt dåligt: trygghet, är ordet för mig."

David Larsson (pseudonym) valde att leva i detta kaos, spela detta spel och satsade sitt liv. Tjugo år i gamet. Men han förlorade och är nu efterlyst och gömmer sig i Thailand. Han ligger även i krig med den värsta sorten här hemma. Ett krig som han inte kan vinna.
Jag är Wanted är David Larssons story, hans liv. Värdetransportrån, indrivningar, våld, kidnappningar, ekobrott, inlåsningar, blåsningar, cash. Från de första personrånen i unga tonår tills idag. År av kaos. Hur det är att andas kriminalitet, tänka ont och använda våld som ett redskap.

Vem han är? Spelar ingen roll, men han är Wanted, på alla sätt och vis.


I boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig berättar Magdalena Graaf om det äktenskap som hon ingick som gravid nittonåring. Vad som till en början var ungdomlig familjelycka, med en omtänksam om än kriminellt belastad man, övergick snart i misshandel och fullständig terror. Magdalena Graaf skildrar trovärdigt och med den inlevelse som bara egna erfarenheter kan ge, hur hon till slut lär sig att leva med makens våldsamma raserianfall, trots att de utgör ett dödligt hot. Hon ber inte om medlidande, utan beskriver osentimentalt och rakryggat hur den unga Magdalena sakta bryts ner. Hon visar också vilken betydelse stödet från föräldrar och vänner haft för att ge historien ett lyckligt slut.

Boken är mycket rekommenderad och sägs vara en stark och bra historia om en mammas överlevnad!


Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet. Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?



Jag tror att alla tre böckerna kan vara jäkligt bra!
Jag gillar att läsa sannhistorier eller spännande böcker om mordgåtor osv. Idag blev det 3 sannhistorier som ni ser. Varje bok verkar vara otroligt spännande och jag tror det kommer gå snabbt att läsa ut dem allhopa! Ska kanske redan nu börja läsa en utav dom. Tror jag ska börja med 14 år tillsalu eller Magdalena Graaf's bok då de är tunnast och går nog snabbast att läsa ut. Hur som helst så tror jag som sagt att alla böcker kommer bli uppskattade av mig och jag hoppas jag kommer kunna rekommendera dem till er när jag är klar med dem!


Home sweet sovrum

Då va man hemma igen sen ett tag tillbaka. Umgåtts med Johanna ett tag här hemma innan hon drog sig hemåt. Blev en fika i stan idag och även lite tittande efter lådor till skötbordet men hittade inget som kändes bra. Antingen så är de för små eller så är de för stora. Inte lätt detta :P Skulle ju helst vilja ha fina vita korgar. Det finns korgar på ikea men de är för små. Men det dyker väl upp något bra eller så får jag byta spår!

Kom in på mappen "magen" av misstag här på datorn så jag satte mig och kikade igenom mina magbilder. Har nu satt ihop bilder från vecka 7 och vecka 32. Det har ju verkligen hänt saker på denna magen må jag säga ;) Kika här nedan så får ni se!



Nu sitter jag iaf i sängen och kollar på tv. Har börjat gilla att sitta i sängen och kolla på tv. Ett tag så ville jag alltid ligga i soffan och gotta mig med älskling om vi skulle se på film men nu är jag mer inne på sovrummet. Njuter som bara den här inne, haha. Och bra är ju det för idag köpte jag med mig 3 bäcker från stan. Har ju en som ligger här oläst också så nu har jag en del att läsa. Vilka böcker jag köpte kommer upp i ett inlägg om en stund.

Nu ska jag hämta vatten, sätta på någon film som kan rulla i bakgrunden medans jag svarar på era frågor. Så frågestundens frågor och svar dyker också upp här i ett inlägg idag innan 00.00! Missa inte det. Hej hej så länge, och tack tjejer för sällskapet idag.


Vecka 33

BEBIS

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.

När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Om du är förstföderska, kanske bebisen vänder sig nedåt denna vecka och placerar huvudet mot livmoderhalsen. (Detta händer i ungefär hälften av alla förstagångsgraviditeter.) Om du är omföderska, är det vanligt att detta inte sker förrän sista veckan innan bebisen föds – och i vissa fall inte förrän förlossningen börjar.

Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.


MAMMA

Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!

Produktionen av röda blodkroppar har nu börjat komma ikapp och blodbristen och andfåddheten som du kanske upplevde tidigare börjar avtaga under den här perioden.


PAPPA

Väntar ni ert första barn kan det vara lärorikt att få komma på en förlossningsföreläsning några veckor innan det är dags. Det kan också göra att ni känner er tryggare och säkrare inför förlossningen. Alla runt omkring er har sina egna tankar och berättelser om förlossningar. Det är bra att lyssna på och diskutera med andra men det är även bra att lyssna till dem som jobbar med förlossningar och nyförlösta dagligen för att få en annan bild av verkligheten.


Mina tankar

Då var vecka 33 här då. Om två veckor går vi in i vårt lilla mini-mål, alltså vecka 35. Tiden bara rullar fram nu och det känns som det går riktigt fort nu. Dock kommer det väl säkert gå jättesakta de sista veckorna kan jag tänka mig. Men ändå, nu är det inte långt kvar tills hon är här med oss. Jag satt igår och skrev i min gravid bok som jag har. Där får man fylla i vecka för vecka om hur man mår och lite annat. Det va även en ruta för pappas tankar om förra veckan. Krikke sa till mig att han har inte så jättemycket tankar mer än att han bara väntar på att hon ska komma! Va så härligt att höra :) Tvivlar inte en sekund på att det kommer bli pappas lilla favvotjej! ♥ Nästa BM besök är om en vecka.


Grått

Soffläge och fått i mig lite frukost, godmorgon! Om ett litet tag ska jag ta mig en dusch och sedan göra mig iordning. Va ju meningen att jag skulle fixa balkongmattan idag men den är alldeles för blöt och det för för grått ute för att hålla på med det nu. Så jag fixar det efter helgen.

Istället för att greja med balkongen så ska jag åka in mot staden en snabbis tidigare än beräknat och kika efter lådor vi kan ställa under skötbordet. Tycker det ser så rörigt ut och det börjar störa mig endel. Ser på något sätt ostädat ut tycker ja. Får se om jag hittar något bra som jag kan visa babe och se vad han tycker :)

Något i stil med dessa kanske? Får se vad vi hittar!

Men ska hoppa in i duschen strax och sedan dra iväg! Hoppas ni får en bra dag trots det gråa vädret utanför fönstret. Fast ni som inte bor här kanske har fint väder? :) Hörs senare idag!


Under mitt täcke

Det är dit jag siktar nu! Dags att lägga sig under det underbara täcket och bara njuta! Har tyvärr fått skjuta upp inlägget med frågorna + svar då jag fick lite krupp på min dator förut. Det inlägget blir iaf flyttat tills imorgon kväll. Fått in en fråga nu på kvällen och självklart kommer den komma med :) Har ni fler frågor så kan ni ju passa på att fråga dem nu, annars nöjer jag mig med de jag fått in :)

Imorgon ska jag försöka rycka ut mattan på balkongen som är FULL i barr efter vår julgran. Vår julgran barrade ju så förbannat då vår julgransfot hade gått sönder. Så när jag trodde att jag vattnade julgranen så åkte det ut genom hålet på foten och ut på julgransmattan. Bra koll av mig :P Nåja, imorgon ska barren bort iaf. Ska bli skönt att kunna gå ut på balkongen i ett soligt väder utan att behöva ha skor eller sticka sig under fötterna!

Senare imorgon ska jag in till stan för att fika med kära Johanna Stambro. Va inte igår jag umgicks med henne så vi får säkert massa att babbla om! ;) Tösabeten ska ju flytta till sin pappa i USA till sommaren (förhoppningsvis i slutet på sommaren) så jag får passa på att umgås med henne då! Får allt bli uteservering och god middag med henne innan hon sticker till USA. Kommer sakna trollet.

Men men, som sagt. Inlägget med frågorna dyker upp här imorgon och jag kan även passa på att säga att mitt påskägg öppnas inte här förens jag fått hem själva varan på posten ;) Så i slutet av veckan förhoppningsvis. Men det va ett jäkla bra påskägg. Lillans påskägg kommer också komma upp här, men ni får ha lite tålamod! :) Sov gott hörni, hoppas ni haft en bra dag!


Hejdå vecka 32

Idag är sista dagen i vecka 32 då vi går in i vecka 33 imorgon (no shit). Haft en bra vecka med mycket knuffar i magen. Snuttan kan fortfarande sparka men gör det inte alls lika ofta nu som för några veckor sedan. Att hon fortfarande klarar av att sparka ifrån ibland får ju mig att tro att hon fortfarande har plats att röra sig osv. Eller klart hon kan röra sig så, men ni fattar vad jag menar :)

Nåja, vi säger iaf hejdå med en bild på magen i vecka 32!


märket på magen är ett rivsår från min kisse


Comviq duvan x2

Har ju glömt att berätta om mitt besök jag hade här igår.
Skvaller på balkongen, it was.





"Vad har vi här då? Titta, titta här.. ett löv också! Grus, slät sten och löv. Idag händer det grejer!"


Hej sammandragningar!

Idag har det varit en skön dag med trevligt sällskap. När jag kom hem så började jag få lite sammandragningar. Inga som gör ont men när man väl får det så känner man sig ju lite stel. Hela magen drar ihop sig och blir hård! La mig i sängen och vilade. Eller jag vilar fortfarande. Fortfarande sammandragningar men känns som de börjar lugna sig lite nu iaf. Blir att vila ett tag till i sängen så återkommer jag sen med frågestundens frågor och svar :)


Idag blir de fetismat till lunch ;) precis...

img_6227 (MMS)

Idag blir de fetismat till lunch ;) precis som vi tycker om det! Varit ute och vandrat med Jossan, Levi och Shippe, även dem jag ska käka med nu. Vi tycker vi är värda det efter den "slitiga" promenaden ;) Inte så roligt inlägg men gott, det ska de bli!


Slut på frågestunden!

Frågestuden är nu över! Svaren på frågorna kommer ut i bloggen imorgon kväll. Tack för de frågor jag fått, både här och mailen :) alla kommer upp i samma inlägg. Nu ska jag sova. Bilen är klar så de blir besiktning vid 12.00 och efter de ska jag hem till Josefin och lilla Levi för lite prat, mat och promenad :) Blir trevligt! Men sov gott allihopa, hörs imorgon :)


Inside girl

Sitter i sängen och har spenderat ett fåtal timmar här inne i sovrummet nu på eftermiddagen och haft date med min Sex and the city box. Jag är på sista skivan nu och känner mig redo för att se om seriens säsonger igen. Man kan ju inte tröttna. Älskling joinade mig en stund förut och kikade på lite SATC, inte så dåligt ändå ;) Jag kom på nu att innan jag ser om serien så borde jag ju se filmerna. Då har jag ju kikat igenom allt och DÅ är jag redo att starta om igen. Ja så får det bli!

Som min töntiga rubrik säger så har jag idag varit en "inside girl" idag. Har inte rört mig utanför dörren alls och jag måste säga att det har varit jäkligt skönt faktiskt att bara ha slappat idag. Trodde jag skulle få hämta min bil nu på dagen men den va inte klar än. De skulle ringa upp senare och berätta om den blir klar idag eller inte. Men den måste bli klar idag för jag ska ju besiktiga imorgon juuu.... Vill ha det överstökat. Men men hoppas på det bästa och är tacksam för hjälpen iaf :)


Nelly sko

Nu har jag suttit och krånglat ett bra tag med detta paketet från Nelly. Fick ju hem fel skor och kontaktade dem då och frågade om hur jag skulle göra osv eftersom det inte var några skor vi betalat för. Fick en lame förklaring om hur jag skickar tillbaka. Men JO TACK jag vet hur man returnerar saker men det va ju inte det jag va ute efter. Har iaf nu skrivit en lapp om en förklaring om hur de skickat fel skor till mig och skrivit mina val som jag gjorde den kvällen och att jag hoppas på att få hem rätt skor denna gången.

Aldrig krånglat med Nelly förut men snubben som satt bakom datorn och svarade på min fråga måste ju ha hoppat över några rader där jag förklarade att jag va ute efter vad exakt jag skulle skriva för att få hem de skor jag önskat och inte få någon faktura på det! Hoppas de fattar nu med min lapp iaf annars måste jag nog dra en stor suck över detta. GRRR ge mig mina skor! :P hehe


Städning

Njaa, jag har iaf grejat lite i köket med disk osv. Tänkte ge mig på att vika lite tvätt nu faktiskt. Se vad redig jag är! haha. Så det är iaf så jag startat min måndag! Idag får jag förhoppningsvis hämta min bil också, eller jag måste det eftersom den ska besiktigas imorgon kl 12.00. Får ju hjälp med bromsarna som sagt.

Börjar bli riktigt hungrig nu men har ingen aning om vad jag ska göra för lunch till oss här hemma. Något enkelt men gott.. hmm. Får ta mig en funderare på det. Vi hörs senare med lite bilder osv. Idag kl 22.00 kommer jag avsluta frågestunden som är här i bloggen. För att komma dit och fråga mig något klicka HÄR eller maila mig på min kontaktmail som ni hittar till höger i spalten.

Byebye så länge.


AAAAAAJ!!

img_4555 (MMS)

Åh, har fått spänningshuvudvärk :( Lägger mig i sängen och kollar på Sex and the city och hoppas på att en Ipren bryter min nackvärk. Ledsen folks men får återkomma imorgon ist. Godnatt till er och hoppas ni haft en bra påsk!


Hej hej hej.

Är kvar i stan än. Har kollat på sista avsnittet av Sons of anarchy, säsong 3. Detta programmet va ju det absolut bästa på denna säsongen! Fy fan vilket bra avslut!! :D Vill att säsong 4 ska komma så man har något bra att kika på. Jag har ju fått smak för Sex and The city serien igen. Alltid älskat de men inte alltid sugen att se men nu vill jag se det hela tiden. Onödig information, men bjuder på den! ;) Nej ska dra mig hem snart och när ja kommer hem så ska jag bjuda på lite bilder och text som inte hör till mitt tv intresse! ;)


For him

img_4406 (MMS)

Fixat present till min älskling! Hoppas han blir glad av vad han får :)


Godmorgon!

Nyligen fått i mig lite frukost och ska nu göra mig iordning. Alarmet på mobilen ringde för ca 30 min sen och då kunde jag inte somna om. Även om jag hade tänkt sova tills 10.00 iaf. Ska vara hos en kompis om en timme med min bil så de kan greja med den. Skönt att få ordning på de där bromsarna och bromsskivorna någon gång.

Senare ska jag in till stan för att handla lite och för att träffa lite släkt och vänner. Hoppas på att kunna träffa på Ingela (min kusin) och co så hon får se magen :) Va längesen jag träffade dom så det vore kul tycker jag!

Men jag måste göra mig iordning nu så jag hinner bli klar med allt innan jag ska dra. Ni får se lite senare vad som låg i våra påskägg! Och förresten, frågestunden pågår tills imorgon. Klicka HÄR för att läsa mer!


Krikke tog en bild igår på sitt egendesignade chipsbord.
Han är mycket stolt över det! ;)


Lånedator

Sitter på Krikkes dator nu då jag inte orkar lyfta på arslet och gå till min egen. Påskägget som vi ska öppna har jag ju så klart öppnat så ni får se sen vad det låg i det. Tack älskade mamma för det :)
.
Vår T fick ett stoooort påskägg av hennes farmor och farfar med massa kul i (mest kläder). Vi blev jätteglada för vad som låg i ägget och en t-shirt gillade jag extra mycket då mina svärföräldrar är fulla med humor :) Älskar dom båda! Ja till och med jag fick ett påskägg av dem med massa godis i :)
.
Tidigare idag va vi in till i2 med Tommy, Ida och Tuva. Gick ett snabbt varv och drog oss sedan mot Barnens hus där jag och Krikke beställde en skötväska. Efter de blev det affären och sedan mot svärföräldrarna för lite påskmat. Inga del de inte!
.
Men ska va lite social nu mot grabbarna här hemma.
Hörs lite senare!

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!


Borde inte jobba i converse.

Sängläge är något jag intagit. Jobbat ikväll och blah.. Att jag aldrig lär mig att inte jobba i mina converse. Får ju så jäkla ont i fötterna i slutet av kvällen. Till helgen är det Det stora kalaset på nöjes och då blir det att sitta i entrén tror ja. Jag måste komma in i det där igen nu. Tråkiga är att ja får ont i ryggen när jag suttit för länge, men får väl kliva av stolen då och stå lite så går de nog över! Nej, jag ska inte klaga :) Nu blir det iaf sova och släppa tänket om jobbet. Godnatt, vi hörs imorgon! Btw, imorgon ska vi öppna påskägg här i bloggen. Då får vi se vad som ligger i mitt ägg. Ja även de ja köpte till lillan får ni se imorgon! Missa inte de :)


Jag älskar honom!

img_0249 (MMS)

Älskling kom hem med ett litet paket till mig. Lacoste parfym har han köpt :) denna köpte han till mig för några år sedan första gången och nu kom han hem med den igen :) Tusen tack min underbara älskling <3 :)


Vart är jag?

Bloggpaus? Ja man skulle kunna tro det. Men jag är tillbaka senare. TTYL.


2 ½ men

Har varit i sovrummet i några timmar nu och kommer fortsätta vara här. Myst ensam framför tvn med mycket citronvatten och lite daim. Just nu är det 2 ½ men på tvn men va inte längesen jag såg detta programmet så funderar på att sätta på en film eller någon serie ist. Sex and the city står högt upp på listan, både filmerna och boxen. Lutar åt boxen! Krikke är hos Tommy och eldar den jäveln. Hade ju tänkt haft lite mys med han nu på kvällen men han sprang bort dit. Jag blev lite putt på han eftersom vi handlat hem gottit också, men men. Det kommer fler kvällar och jag får ju passa på att ta lite egentid och se tjejefilmer när han är ute.
Han märkte nog av att jag blev lite nedstämd av hans beslut att gå dit bort för han fråga mig om jag ville med och sa några gånger att jag fick komma bort om jag ville. Men då kände jag mig verkligen inte på humör så jag stannade hemma ist. Glad är jag iaf för det för det har varit skönt att ha fått vara en stund :)

Nej, nu åker Sex and the city boxen på. Hoppas ni haft en bra torsdagskväll!
Godnatt och sov gott!


Vecka 32

BEBIS

I vecka 32 väger din bebis runt 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå. De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklas även barnets förmåga att svettas.
Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.


MAMMA

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika, du kan läsa om tips för förlossningsbrev här.


PAPPA

Trygghet blir viktigare när man väntar barn och det är vanligt att man som par ser över sin ekonomi och sina försäkringar. Hur är det med hem- och livförsäkring? Ska barnet försäkras? Sådant måste ni ta ställning till själva. Prata redan nu om hur ni ska göra med föräldraledighet och uttag av föräldrapenning. Några vill ta ut ungefär lika. I andra familjer tar en part större delen. Motiven varierar.
Ni har möjlighet att börja ta ut föräldrapenning redan från 60 dagar innan förlossningen, men tänk på att om ni tar ut dagar innan födseln så har ni färre dagar att ta ut efter. Hör med försäkringskassan om vilka regler som gäller.


Mina tankar

Igår gick vi alltså in i vecka 32 och idag är det den 21:a april vilket betyder att det är exakt 2 månader till lillans BF datum, som jag skrev i tidigare inlägg. Tiden går kanske snabbare än man tror. Jag längtar massa men börjar känna nu att det är dags att göra de saker man vill innan lillan kommer. Jag ska planera in en shoppingtur till Charlottenberg hade jag tänkt med mamma, Johanna och säkert fler. Komma från stan någon dag och bara njuta. Förra året var vi iväg till kusten över dagen med mamma, moster, Johanna (kusin) och mormor. Då hade Johanna Elliot i magen :) Mysigt att göra något så, även om det bara är över dagen. Skönt att komma bort lite. Det kommer jag även tycka i sommar när lillan kommit ut och vi ska till GBG. Måste ju till Liseberg ;) Jag längtar verkligen tills pluttis kommer ut, men lite innan hon kommer måste jag göra.. ja, om så bara över dagen :)

Nu när jag är i vecka 32 är måttet runt midjan 93cm och jag har ökat med 11,4 kg i vikt. Jag börjar märka av att jag blir bredare om höfterna och även lite på låren. Jag kan ändå använda mina vanliga byxor och jeans men sådana jeans som suttit lite lite slappt är numer tajta. Men något märkvärt är det väl inte direkt eftersom jag som sagt fortfarande kommer i byxorna jag har här hemma. Vissa byxor har jag lagt undan eftersom de trycker så över höfterna och jag har då hellre några som är bekväma men vill verkligen inte gå runt i enbart leggings. Jag personligen tycker inte om att gå i det jämt utan vill gärna variera mig. Vi får väl se hur länge till jag kan ha mina byxor ;P haha.

Hur som helst så mår jag bra och har inga problem med värkar och så utan det är mest mycket sammandragningar (utan någon smärta) och en jäkla halsbränna. Halsbrännan är väl den som stör mig mest. Ja även min täta näsa som kommer ofta på nätterna när jag ska sova. Men det är inte mycket jag har att klaga över alls, så jag är nöjd att jag haft en så bra graviditet hittills som jag faktiskt haft! Nu hoppas vi att det håller i sig tills de ritkiga värkarna kommer och smulan ska ut! Så, hej hej vecka 32, du är välkommen!


Känner mig vuxen!

Kom hem från stan för en stund sedan och jag kan inte hjälpa det men jag känner mig lite vuxen efter min lilla resa och shopping. I stan köpte jag nämligen bromsskivor till min bil. JAG köper bildelar, det måste ju va lite av en vuxengrej tycker jag. Ja, 1 vuxenpoäng till mig där bestämmer vi!

Hoppas vi kan få ordning på bilen så snart som möjligt nu med bromsarna och sånt. En kompis till mig va ju snäll och kollade allt och ska hjälpa mig med skivorna också tror ja. Om inte annat blir det hans kompis som får hjälpa mig för bromsskivorna bak ska svarvas och bromsbelägg ska bytas. När det är gjort får det fanimej va bra ett tag :) hehe.

Bilar är allt bra dyrt att ha ibland, men ack vad skulle jag göra utan min bil? ;)



Får se vad länge pärlan stannar i mina händer. Blir nog kanske ett bilbyte snart tror ja. Beror lite på vad jag får ut för denna och vad som finns på marknaden. Byter om de kommer upp något guldläge kanske. Då får detta guldläga gärna ha en svart lack och inte silver/grå, haha.

Nä, om man skulle ta och gå ut en sväng kanske? Ska nog åka mot svärföräldrarna om ett tag och kika in deras hall som de gjort om. Blir nog skit snyggt där inne skulle jag tro! Dra förbi affären och köpa något gott och feta sig med ikväll till en film kanske. Det är man ju värd :P Har köpt hem morötter nu iaf och hur underbart är inte det? NOM NOM!


Klicka HÄR för att komma till min frågestund!
Frågestunden avslutas imorgon.


2 månader exakt!

Gud vad tiden går fort nu. Vi är redan i vecka 32 och idag är det exakt 2 månader kvar till lillans BF datum. Får väl se om hon vill ut tidigare eller senare. Tidigare hoppas jag på. Vill inte gå över fööör mycket :P Men men, hon kommer när hon kommer. Jag/Vi har lite att göra innan hon kommer också ska jag passa på att ta vara på tiden tillsammans nu när vi bara är 2 i hemmet fortfarande. Hitta på saker och bara gosa oss och älska varandra! Det är viktigt!

Text om vecka 32 och sånt kommer senare idag!


Påskägg!

Snart är påsken här och aldrig blir vi väl förstora för påskägg? ;) Min mamma har fixat ett till mig, höhö ;) Tyvärr får jag öppna det och se en tomhet i ägget eftersom innehållet inte kommer förrän i slutet på nästa vecka. Men vad som ligger i påskägget får ni inte veta förens på påsk. Då öppnar jag det här i bloggen med er! Blir väl trevligt? ;)

Jag har faktiskt köpt en sak till pluttan i magen som hon ska få på påsk. Eller ja.. :P.. Hur som helst så hittade jag iaf en liten långärmad klänning till henne på Lindex igår på rean. Röd/rosa randig med wolanger på. 30 spänn kostade den bara och va jätte mjuk i tyget så jag kunde ju inte låta bli! Kan hon ha som lite gosigt slit och släng. Bild på den kommer upp senare idag.

Om ni skulle få ett påskägg, vad hade ni hoppats på att få i erat ägg då?





Pssst... Ni missar väl inte min frågestund?
Hitta den i några få inlägg ner och ställ din fråga nu!


Tillbaka

Va jättetrött när jag kom hem igår så jag orkade inte sätta mig vid datorn utan la mig i sängen brevid älskling, kollade på film och mumsade på jordgubbar ist. Hur gott som helst! Va iaf iväg och kikade lite i affärer igår i brist på annat att göra. Efter det blev det en tur hem till mamma för lite kycklingsallad och vitlöksbröd. Åh va gott det var! Kollade på BB där också så jag va hemma ganska sent igår kväll. Hämtade upp älsklingen på vägen hem också så.

Idag tog vi en sovmorgon eftersom Krikke har lov från skolan nu. När jag vaknade gick jag upp och började greja i köket så jag fick bort all ren disk och i med den skitiga i diskmaskinen så nu är den igång. Lagade även mat efter det så nu är vi mätta och belåtna. Om en stund ska jag göra mig iordning och hitta på något. Orkar inte sitta inne idag. Skulle behöva städa lite men kan göra det imorgon innan jag ska jobba.

Jag skrev ju igår förresten att jag fått fel skor från Nelly. Vi hade ju en tjejkväll på Nöjesfabriken för ett tag sedan där vi fick välja ett par skor från Nelly's egna sortiment. Jag fick hem de skor igår efter lite krångel och självklart va det ju fel skor de skickat. Jag har mailat nu och ska skicka tillbaka dem för att få något par av de jag faktiskt valde :P De jag fått ser ut att vara några från ABBA's tid när de va på turné. Vissa tycker ju att de skorna är snygga nu igen men det är långt ifrån min stil. Så vi hoppas på bättre lycka med nästa paket :P hehe.


Hoppas på dessa mest tror ja!


Har du en fråga?




PS. Frågestunden kommer hålla på tills på fredag! När jag sammanställt era frågor så kommer de läggas upp i ett inlägg här på bloggen med mina svar. Vid respektfulla frågor så är det okej att vara anonym. Barnsliga frågor eller kommentarer tas bort. Tack på förhand! DS.


"Är ni beredda på detta nu då?"

Hemma igen efter BM besök och lite ärenden. Fick mina Nellyskor idag också från tjejkvällen, vilken besvikelse!!! Inte så konstigt eftersom jag fått fel skor :P Men mer om det senare.

Idag hos BM så gjorde vi som alltid med att lyssna på hjärtat, mäta magen, kolla blodtryck och väga mig. Blodtrycket va bra och jag har legat på ungefär samma genom hela graviditeten och det va bra. Lillans hjärtljud slog fint det också, jämnt och inga dubbelslag eller så. Hon va lite vild, i vanlig ordning, när vi lyssnade på hjärtat. Lite sparkar hit och dit :)

Mätningen på magen gick som förväntat, livmodern växer på hehe! Men den går jämnt med den kurvan jag skapat och det är bra sa hon. Jag passade även på att fråga om hon tror att lillan är stor, men hon sa att hon stämmer nog bra överens med att hon väger ca 2 kg i denna perioden och tror inte att vi kommer få en stor bebis utan att hon kommer bli en normal. Jag berättade också att jag kände en rörelse lååångt ned mot blygbenet igår vilket jag inte känt förut. Hon kände då lite på magen och sa sen att lillan har placerat sig med huvudet nedåt nu. BM kunde fortfarande röra på hennes huvud så hon är inte fixerad ännu men hon tror att hon kommer ligga kvar med huvudet nedåt tills hon fixerar sig. Så kul att höra allt BM säger om henne :)

BM frågade oss hur de gick med oss och så det första hon gjorde när vi kom in och Krikke sa ju att jo allt är ju bra och så med oss alla tre. Så frågar BM "Ja, bara 2 månader kvar nu. Är ni beredda på det här nu då?" Både jag och Krikke blev tysta.. haha. Jag och Krikke började pratar på varandra i mun efter en kort stund så jag hörde inte riktigt vad han sa men jag tror han sa något i stil med vad jag sa.. jag svarade: Kan man verkligen bli helt beredd på en sån här sak? :P

Nåja, förutom de fåtal saker vi måste fixa innan hon kommer ut så är vi väl så beredda som man kan bli iaf. Längtar gör vi iaf :) Vår lilla pluttis T! ♥


Illamående

img_7105 (MMS)

Tänkte slänga in ett snabbt godmorgon och en bild på min bästa vän. Jag har ju denna roliga gravidtäta näsan nu och nej, det är inge kul alls :p Ibland kämpar man för fullt för att kunna andas genom näsan, speciellt när man ska sova. Men ska se om jag kan få i mig något som tar bort mitt illamående, för just nu mår ja illa. Usch och fy!!


Mitt citronvatten!

Goderkväller allihopa. Har nu satt mig framför datorn en snabbis för att skriva ett kvälls och godnatt inlägg till er. Har kollat på lite Wipeout vilket resulterade i att jag glömde bort Desperata hemmafruar, fan. Men fick mig lite skratt från Wipeout iaf.

Vill passa på att säga tack till lite kommentarer och frågor jag fått i rutan och här i kommentarsfälten. Varenda kommentar uppskattas mycket då jag älskar när ni skriver :) Roligt att få lite kommentarer på det man skirver tycker jag! Emma tyckte jag skulle ha en frågestund snart igen och det kan jag ju såklart ha. Kan starta upp en imorgon eftermiddag! Så har ni några frågor till mig, kika in här imorgon!

Nu har jag laddat upp med lite isvatten med citron i, som vanligt och självklart lite marie kex, mums. Blir nog film i sovrummet strax, Krikke har fixat någon komedi han tyckte vi skulle se. Hoppas den är rolig då, annat vore ju tråkigt! haha nej, nu är ja tråkig. Vi hörs imorgon vid frukost. Kanske att ni får se min morgonfrilla då. Fattar inte hur jag lyckas se så omtumlad ut i håret varje morgon när jag vaknar. Det är hemskt ibland :P Måste ju rulla runt och vrida på huvudet som någon jäkla tvättmaskin eller något.. haha va ful jag känner mig nu. Började skratta massa när jag skrev det där för jag fick upp en väldigt fin bild i huvudet.. Ja ni kan ju tänka själva :P

Godnatt på er!


Härligt!

Har nyligen lagt köttet på grillen, härligt som bara den. Vilka vår och sommarkänslor man får av just grillning på balkongen/altanen (beroende på hur man bor), tycker ni inte? Blir lite potatissallad till köttet och skulle egentligen gjort en vanlig sallad men hade så mycket i huvudet förut att jag kom på det när jag kom hem från stan, att ja glömde köpa med grejer till det. Nåja, finns lite gurka och annat här hemma att hacka iordning om vi vill ha.

Blev ingen promenad förut heller då jag kände av mycket sammandragningar. Inget som gör ont men man blir ju lite stel av det så att säga :P Så jag valde iaf att stanna hemma och ta det lite lugnt ist och skönt va det för nu känns det inte så mkt. Det där kommer och går, kroppen övar sig ju inför förlossning. Annars idag blir det inte så mycket mer gjort här för oss Rangfeldt/Johansson. Mörka moln på himlen så det blir nog lite film och gos bara. Längtar som attans till imorgon då vi ska till BM :)

Men nu måste jag ta av köttet tror ja, ska duka bordet också!
Vi hörs igen lite senare! :)


Bilden är lånad.


Börja använda peruk?

Sitter och kollar igenom lite kort på datorn och ibland önskar jag att man använde peruker så man kunde ändra hårfärg lite efter kläderna, haha. Självklart är det nog en hel del som använder peruker för att få lite omväxkling, och ja självklart sådana som måste pga någon sjukdom, tyvärr. Älskar att ha röd/svart hår samtidigt som jag älskar att ha svart hår, speciellt när det gäller vissa färger som kanske inte passar bra till rött alls. Men som jag sagt tidigare så kommer det röda håret få stanna ett tag till. Jag gillar det starkt och sen vill jag inte färga håret svart när jag är så blek som jag är nu. Eftersom jag inte får sola i solarium som jag brukade göra innan jag blev gravid så får den svarta färgen vänta. Kanske gör något annorlunda med håret till hösten. Enbart svart kanske det inte blir, vore kul med lite slingor eller någon slinga också! Vi får se hur de blir med den saken, men som sagt det röda är här för att stanna än så länge!


Skötbordet är på plats!

Just nu ser det jäkligt rörigt ut tycker jag med alla bag och boxar som står under. Det är ju där jag ska ställa in lådor sedan och lägga blöjor och sådant i. Om ni kikar på sidan av skötbordet så är ju den där glipan där som jag pratade om. Att stoppa blöjor och våtservetter där på sidan är ju super. Då är de alltid nära till hands när man byter på lillan och på sidan där nere kommer antagligen blöjhinken stå så de är nära att slänga den använda blöjan. Eftersom att hinken har en slags påse i som man vrider ett varv när man slänger en använd blöja så luktar det heller inget utåt! Vi får hoppas att vi trivs med den annars får det bli en tömning om dagen och även att man placerar blöjhinken inne på toan :P Vi får väl se!

Så i vår lilla röra ser det iaf ut såhär just nu:

Där amningskudden ligger kommer vi antagligen ställa hennes badbalja för den går under där och det är bra för då tar inte den någon plats heller! Jag stör mig lite på höjdskilnaderna på skötbordet och sängen men vi kommer antagligen få sådana där gungtassar som de kallar dem, eller Bed rockers som de heter (se bild nedan), och då kommer ju sängen komma upp lite till.

Dessa gungtassar som man sätter på sängens ben ska tydligen vara väldigt bra. Och jag kan tänka mig att de är bra att ha ifall lillan vaknar upp lite och man kan vagga henne lite lätt till sömn medans hon ligger kvar i sängen. Jag vill absolut ha sådana här och jag tror att vi kommer få sådana i present, då kommer iaf jag bli glad! ;)


Det som behövdes för att det skulle vara vår för mig!

Detta med vår är ju något man tycker är här och vipps så kommer det snö.. våren tar nya tag men vipps, mer snö! Nu har det ju varit fint ganska länge och jag har självklart känt att våren är här. Nyss när jag körde hem så kikade jag ner mot ena sidan av vägen vid en backe vi har vid oss här och såg att det stack upp lite gult ur det gröna gräset. Kikade åt andra sidan vägen och där stack det upp något vitt. Ja jag pratar så klart om tussilago och vitsippor. När jag såg dem fick jag verkligen vårkänslor och tänkte "Åh va skönt, nu är äntligen våren här!". Jag borde ju känt såhär när jag blev jagad av en humla häromdagen men nää :P haha. Det va blommorna som fattades ;)



Molnen jag såg imorse genom mitt fönster (ja, dom lär ju blåst vidare, men nya är synliga) är inte lika många nu som då. Solen skiner och det är ju ett helt underbart väder ute. Man blir verkligen pigg och vill ut och hitta på saker. Jag ska lägga lite kött i marinad här som ska få ligga i några timmar innan de hamnar på grillen (eller i ugnen.. beroende på vår kära grill). Blev väldigt sugen på grillat kött när det va så fint väder och jag kände doften av grill förut. Men innan det så måste ju hjärtat komma hem och jag har tänkt gå ut och gå med Josefine om hon ville med när hon kommer hem. Får ju passa på att njuta av dagen så mycket det går! Tiden går ju så fort, vi är snart inne i maj redan. På torsdag är det exakt 2 månader kvar till lillans BF datum, snabbt det går. Imorgon när vi går in i vecka 32 ska vi iväg till BM och mäta magen, lyssna på hjärtljud och väga oss. Krikke ska med så det ska bli jättekul för han har ju aldrig varit med på en mätning och så. Inte för att det är något speciellt så men kul för han att höra hennes hjärtljud igen :)

Men nu måste jag fixa med köttet och de.
Ett tidsinställt inlägg med bild på skötbordet och de kommer upp under tiden jag grejar. Vi hörs senare igen!


Mms inlägg direkt från sängen!

img_8734 (MMS)

Oj, somnade igår så det blev inget inlägg. Får bli senare i eftermiddag. Nu ska jag fortsätta kolla på våra bästa år, äta frukost och sen göra mig klar för att åka. Jag ska agera snäll flickvän och lämna mat till hjärtat sen och förhoppningsvis hinner ja hem till mormor och hälsa på Johanna och Elliot innan de åker därifrån. Vädret utanför mitt fönster ser tråkigt ut men det ser ut att vara bra för en promenad iaf, så förhoppningsvis tar jag mig en liten walk senare idag!


Mamma med ny htc. Jodå men vi lär oss här....

Mamma med ny htc. Jodå men vi lär oss här. Fick åka hem till henne och hjälpa henne lite med att fixa musik och bilder. Mycket kan de våra älskade mammor men all teknik är då inte lätt ;) ja, jag ska väl inte klaga när jag själv skriker på hjälp från min kära man när ja ska fixa något med min iphone :p haha. Inte lätt alltid ;) Ska dra mig hemåt snart och kanske fixa lite kyckling och ris till kvällsmat. Lite kycklingsugen så de får nog bli. Klockan 21.00 är det En unge i minuten, det får vi inte missa! Bild och annat om skötbordet dyker upp här efter programmet. TTYL.


On the run

img_1704 (MMS)

Nu sticker jag mot stan och gör ärenden! Vi hörs om några timmar igen!


64 dagar kvar.

img_2412 (MMS)

8:e månaden nu? Ja, tydligen :)


Vilket väder!

Godmorgon! Strålande väder ute idag ser jag, underbart. Jag ligger fortfarande i sängen och kollar på tv. Inte varit vaken så länge. Somnade väldigt sent inatt då jag hade en förjävlig halsbränna. Tänkte jag skulle käka lite frukost och kolla på våra bästa år innan ja gör mig klar. Idag ska jag till jobbet och fixa med lite papper. Måste få iväg alla papper till försäkringskassan så allt blir klart innan mammaledigheten. Allt är ju så drygt och petnoga. Tröttsamt som bara den och man fattar ju inte ett skit av det ibland. Men hoppas vi får med allt på första inskicket så de slipper halka efter pga något litet. Men men löser sig väl. Nu är de frukost och våra bästa år som gäller! Ha en solig dag :)


Tråkigt

Nu börjar jag bli riktigt uttråkad och det är dags att gå ut en stund i det fina vädret. Drar mig bort mot Ida och Tommy där älskling är och kikar till Tuva medans Ida handlar och Tommy grejar. Längesen jag träffade den lilla gosen Tuva så de blir kul :)

Ut i solen med er och ha en bra dag!


Irritation över en människa

Sovmorgon, mat, skratt, grannen.. ja vad ska man säga? Finns gott om idioter i denna värld och en råkar vara placerad just här. När man märker hur personen håller på så förstår man att något verkligen inte står helt rätt till. Tycker det är tråkigt att en person ska ställa till med massa problem för ett x antal grannar pga att personen har en otrolig livlig fantasi och inte ens kan höra barn skratta eller gråta utan att klaga. Tänk när T kommer, ska vi då få höra massa skit från personen varenda gång hon har en dålig dag/natt och vill gråta? Nej tack. Men det är tur att alla sjuka sms är sparade och att polisen ändå rekommenderade en anmälan om detta fortsätter. Men men nog om det.

Funderar på att dra på någon film eller lite mer wipeout som jag kollade på igår.
Skrattade så jag grinade! Jag lät som en söndersupen kärring tillslut när jag skrattade för jag fick ingen luft, haha. Det är så fruktansvärt roligt att se när folk gör bort sig alltså :P haha. Hade jag varit med där hade jag nog skrattat en hel del åt mig själv också :P Med den meningen följer en fråga till er:



Bestämt oss

Pratade med Krikke igår om skötbordet när han kom hem och han tyckte det blev jättebra. Kul :D Han bestämde då att det är finast att ha kvar det skötbordet vi lagt på ställningen. Idag håller jag med honom då jag tänkte mycket på säkerheten och kanten på IKEA ställningen (skötbordet) är så liten så när man lägger i skötbordsdynan där i så kan vår bebis rulla över kanten så det är säkrast om vi har kvar skötbordet på där och det är väldigt fint så det är bra att vi inte gör oss av med det :)

Bild på hur det ser ut kommer ikväll!


Klart.

Har ställt iordning allt nu med skötbordet och det. Det blev som jag trodde, en glipa man kunde fylla ut med lite blöjor och våtservetter :) Helst av allt så hade jag ju inte velat ha skötbordet vid sängen alls då jag tycker att lite av myskänslan av hennes sänghörna minskar, men har man ingen annan plats så har man inte. Det kommer nog bli bra med lådor under iaf :) Blir mer stilrent då och det gillar jag. Hur som helst så har vi en säker plats att byta blöja och sånt där nu och det är ju det som är det viktiga :)

Jag funderar dock mycket på detta med att lägga skötbordet på ett skötbord. Själva ställningen vi köpt är ju ett billigt skötbord från IKEA som jag och mamma målade vitt. Det är ju så fint det skötbordet som är till att ha på sängen egentligen och det blev jäkligt bra på själva ställningen men som sagt.. charmen på lillans sänghörna försvann lite då det ser lite mycket ut med skötbordet vi lagt på. Jag funderar om man skulle lämna tillbaka det och köpa en babysitter ist.. men jag vet inte. Ska kolla med Krikke om vad han tycker också. Jag är splittrad. Sängen får ju tillbaka lite av sin charm när man tar bort skötbordet från "ställningen" och bara har IKEA bordet.. Hänger ni med vad jag menar?

Jaja, hur som helst.. Både och är fint men frågan är vad som blir bäst! Tåls att tänka på :) Nu ska jag hämta ett glas isvatten med lite citron i och placera mig i sängen. Ska försöka få igång detta xboxet vi har i sovrummet så jag kan kika på Wipeout USA och gråta floder av skadeglädje. Jisses va kul det är :P hehe. Ska bara se om jag hittar till själva platsen där säsongen ligger :P hehe.

Hoppas ni haft en bra lördag. Det har jag även om den varit extremt slapp, men det va fan bara gött de! Sov gott med er. Ni får se bilder på skötbordet imorgon eller när vi bestämt oss hur vi ska ha det. Godnatt!



Handy(wo)man

Ja har nu käkat lite och sitter fortfarande och kollar på Veckans brott. Tycker det är intressant med mordutredningar och sånt. Jag gillar att se både om lösta och oupplösta mord. Läskigt hur endel fungerar och hemskt hur vissa fått mörda i självförsvar i rädsla för sitt eget liv. Men man ser ju mest om människor som bara mördat utan någon anledning. Nåja, intressant är det vilket som.

Nu tog programmet slut så jag har faktiskt tänkt ta tag i att skruva ihop ställningen till skötbordet nu och va lite handyman av mig. Hoppas det blir bra nu bara :P haha. Ställningen kommer ju vara bredare än själva skötbordet som vi ska lägga på, men jag tror det kan bli bra ändå för då blir det som ett fack på sidan av där man kan sätta blöjor så man har dem nära till hands. Jag vet att jag skrev att jag ville ha låda till skötbordet för att lägga blöjor i under, och det vill jag också ha men kan va skönt att ha blöjor på sidan av skötbordet också som inte ligger i paket. Men vi får se om det blir bra att ha dem på sidan annars får de va endast i lådan under :) Men jag ska sätta igång här nu så kan jag ta en bild sen så ni får se bara hur det blir brevid sängen :)

TTYL.


En lat.

TTYL.


Ställningen

Nu har jag bestämt mig för att åka och hämta ställningen till pluttans skötbord. Ska även köpa med lite kyckling så jag kan göra kyckling och ris ikväll. Har nog bestämt mig för en hemmakväll tror ja. Även om jag är ledig på veckodagarna så är dessa lediga lördagar helt underbara ibland när man bara får vara hemma och slappa. På veckodagarna har jag på något sätt fullt upp ändå så, en dag med slapp och mys är aldrig fel!

Jag funderar på om jag ska kunna hitta några lådor att ställa under skötbordet för att lägga blöjor och sånt i men det är inge bråttom med det då jag vill hitta några vi verkligen vill ha. För min del gör det inget om de är gjorda i kartong eller något annat material men jag vill inte ha några med massa fula färger på som inte kommer passa in i sovrummet. Så helst av allt vill jag ha vita lådor att ställa under. Har ni några tips på fina lådor till ett bra pris så är det välkommet. Vill ha en avlång till blöjor och två fyrkantiga för andra saker.



Ställningen hade tydligen vält inatt också när den stod på tork så lite märken nertill hade blivit på den, men om det inte syns så mycket så bryr jag mig inte om det. Orkar inte dola med det där längre och så jättenoga är det inte så länge det inte skriker UGLY om det :P Huvudsaken är att det är vitt!

Men ska dra på mig en tröja och åka nu. Vi hörs senare med lite bilder osv.
Ha en bra dag så länge!


Eva & Adam

Mätt och belåten sitter jag i soffan och har sappat runt på tvn. Ingenting är de ju på tvn nu, så lite nostalgi med lilla Eva och Adam som går på tvn nu fick bli att kika på. Haha fy fan va längesen och va lågstadiet det är över det hela, med killproblem och massa. Haha ganska kul att se på faktiskt.
"Jag spyr på alla killar! Jag tänker bli lesbisk!" - Eva


Åh jag vet inte vad jag ska hitta på idag, om jag bara ska va hemma och slappa framför extremt roliga USA's Wipeout eller om jag ska dra till någon. Lutar åt det första just nu då jag känner mig ganska sleten. Såg lite av det igår i ett klipp som krikke visade mig, jag skrattade så jag grinade! haha. Den banan vi svenskar får göra är ju inte ett skit mot vad de från USA får springa igenom. Rena jävla misshandeln om man jämför med Sveriges, haha. Ah det rekomenderas att se iaf. Krikke har laddat ner en säsong till mig så jag har att kika på!

Men men, får väl se som sagt vad de blir. Nu ska jag iaf bara slappa!


Aj aj..

Mina fötter!!! Känns verkligen att man jobbade igår i lite fel skor kanske. Har jäkligt ont i fötterna idag. Idag är jag iaf ledig och skönt är det. Ska laga lite mat nu och sedan får vi se vad dagen bjuder på. Vi hörs senare!


The Town

Nyligen sett på The Town med Krikke. Han somnade efter ett tag men är ju inte så konstigt med tanke på vilken tid han gick upp imorse. Sett filmen förut men den är lika bra varje gång. Har ni sett den? Om inte, gör de!

Jag fortsätter nu iaf med mitt dolande här hemma och ger mig på att hänga tvätt. Slängt i en till maskin också som jag hoppas blir klar innan vi åker mot jobbet sen. Funderar lite på vad jag ska laga för mat till oss. Måste ju äta en gång till innan jobbet så man inte blir hungrig där. Måste sluta peta i mig denna jäkla chokladen jag alltid äter på jobbet. Ska ta med mig ett äpple ist, nyttigare och bättre för både mig och T.

Nej jag får ta tag i det sista här nu så jag hinner laga mat, duscha och allt som ska fixas innan vi ska dra. Vi hörs innan jobbet!



Bjuder på lite Stambro och mig.
Bilden är tagen 28/5-10


Brio myggnät

Igår så va jag in på Barnens hus lite snabbt och skulle kolla efter något vi kan lägga i vagnen som en bädd, dock utan någon större lycka. Men det verkar ha löst sig ändå. Tur att man har så snälla människor runt om sig. Med mig iaf från Barnens hus fick jag ett Brio myggnät till vagnen, tack mamma för det. Vi har ju en briovagn så de är kul att köra på samma märke på sakerna. Ett regnskydd behövs plus bädd då sen är det klart med vagnen. Funderar även på att köpa hjulskydd då jag tycker att det är lite bekvämare om vi ska dra in vagnen här eller så så slipper de bli så skitigt om de är dåligt väder ute eller så. Men de är ju något man kan köpa längre fram isf, inget som är livsviktigt direkt.


Magen i vecka 31

Här får ni se en bild på magen från idag, alltså vecka 31. Jag skrev ju lite om mina tankar i texten om vecka 31 som jag la upp här för någon dag sedan. Men jag tänkte lite på detta med veckor och månader igår. Om en vecka så går jag enligt en tabell på internet in i 8:e månaden. Det låter ju ganska mycket kan tyckas.. fast efter lite närmre eftertanke så låter det nog inte så jäkla mycket ändå, det är ju trots allt 9 veckor kvar tills lillan's BF datum är här. Kanske kommer hon tidigare men med min tur kommer jag gå över tiden säkert som de flesta i min släkt har gjort. Jag ser gärna att hon kommer mellan den 18-23 juni ;) Vill inte ha ett Julibarn helst då det är så många på min sida som fyller i juli. Blir fruktansvärt mycket tårta i den månaden ;) Men T kommer när hon kommer. Ska iaf se till att vi är redo att ta emot henne när hon väl bestämmer sig för att komma :)

Magen tar sin plats, och det är inte folk sena med att berätta för mig! Men inte har jag något ont av det :)  ..Bara min oro att hon ska komma ut och va lika stor som godzilla :P haha Nejdå, jag kommer allt tycka oavsett storlek som säkert alla andra föräldrar, att hon är det mest perfekta jag sett!

Vår kärlek, vårt band!


Städa städa städa

Helloj. Tillbaka efter lite mat och massa tv tittande, fixat med disk och ska snart slänga i en tvättmaskin. Medans jag ändå håller på så blir det nog ett varv med dammsugaren också. Kan ju lika gärna köra på när jag väl börjat.

Förut så lyckades jag somna om i ca 1,5 tim innan det blev dags att vakna igen. Känner mig mer utvilad nu så vi får se om det blir någon vilan före jobbet ikväll. Kan ju inte skada att vara lite pigg på jobbet ikväll då det är 50 dagarsfesten och jag antar att det kommer komma en hel del med blivande studenter. Men men blir nog bra. Är lite splittrad på vart jag vill placera mig ikväll bara, skönt att få röra sig lite i garderoben samtidigt som de va ett tag sedan jag satt i entrén. Iofs så lär jag ju få sitta i entrén ett flertal gånger innan jag slutar. Om en månad sitter jag kanske där, tjock och sleten, haha.

Nej om man skulle göra lite nytta här hemma kanske.
Ett inlägg med bild på magen i denna vecka (v.31) kommer upp här sen när jag städar!
Ni ska se vad kulan tagit sig!


Uppe med tuppen!

Och typiskt är väl det då jag ska jobba ikväll/natt. Får somna om någon timme om jag kan efter frukosten och hoppas på att jag kan vila någon halvtimme med älskling sen. När ja tittar ut genom fönstret ser det grått och dimmigt ut, tråkigt. Hoppas det spricker upp senare och blir lite sol och värme. Men så länge stannar ja under täcket med lite frukost och tv. Godmorgon på er!


Big baaaang

Ligger i sängen och kollar på big bang theory nu. Älskling sover redan skönt här bredvid mig och jag ska väl kika på något avsnitt till sen lägger jag ihop mina blå ja också. Som ni förstod så tog kära färjestad sm guld förut, ja det är hockey ja pratar om. Ja har bara sett någon match men va tvungen att se denna ju när de handlade om guldet :) Jag brukar inte annars vara bänkad för hockey mer än när andra ska se på det. Självklart älskade jag att kika på hockey varje tisdag och fredag för ett tag sedan, men de va ju för att krikke spelade :) Men men nog om hockey. Jag hoppas ni haft en bra dag! Imorgon ska jag ta en hemma dag med lite städ och fix. Kanske ska åka och hämta ställningen till skötbordet och ställa iordning de. Kletade på mycket färg förut så ja hoppas de blir härdat tills imorgon :p haha men lär väl inte vara några problem. Men sov gott hörrni. Nu är de natten!


GUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!


Blivit en liten paus här i bloggen för jag...

Blivit en liten paus här i bloggen för jag har låtit en kompis greja med bilen och jag har ordnat med lite grejer. Nu snart ska jag måla klart det sista på ställningen och ikväll blir det hockey :) vi hörs under matchen!


Jag steker rödspätta! Det ni ;)

img_9630 (MMS)

Jag steker rödspätta! Det ni ;)


Järntablett

Jag är alltid så duktig på att glömma att ta den till maten. Måste ju ta järntabletter för graviditeten. Nåja, jag får väl trycka i mig en skål med fil och flingor. Vill inte ta den utan mat för ibland blir jag illamående? Knepigt, men de börjar iaf bli bättre!

Idag blev det ju målande och kollade även efter lite tyger och så. Hittat ett asmjukt tyg som va supermysigt men hittade inget med något roligt eller fint motiv. Men nu vet jag iaf vilket tyg det är jag skulle vilja ha till snuttefiltar. För att krikke ska bli glad ska jag se om jag kan hitta något kul i lila :) hehe. Vill iaf hitta något som inte är med för "hårt" motiv. Det ska ju trots allt vara till ett barn.

Målandet då, de gick fint. Ska kika imorgon om jag behöver måla mer. Och förhoppningsvis så kan jag åka in vid lunch och måla det sista, åka iväg till försäkringskassan och ställa lite frågor och sedan ta med mig ställningen hem och göra klart med skötbordet och de. Skönt att få lite ordning. Skulle ju även behöva ha lite lådor att ställa under skötbordet så man kan lägga lite oljor, krämer, blöjor osv i så man får lite mer ordning än bara ha allt under i huller om buller. Får kika på IKEA efter det!

Nu blir det iaf sängen så jag orkar upp imorgon. Måste ta den där tabletten också så jag inte glömmer det nu! Sov så gott hörni så hörs vi imorgon igen.


Gravid - vecka 31

BEBIS

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för "vita" bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.


MAMMA

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.


PAPPA

Har ni funderat över var ni vill att barnet ska födas? De flesta blivande föräldrar föredrar den klinik som ligger närmast. En del par vill föda hemma i sin trygga miljö. Viktigt är då att man diskuterar detta i god tid med sin förlossningsavdelning. Det är långt ifrån alla som ställer upp vid en hemförlossning.

Fortsätt prata med din partner om hur du känner inför bebisens ankomst. Glöm inte att ni är två om detta och att din åsikt väger lika mycket som mammans i barnets ankomst. Förlossningen är självklart något för er att gå igenom tillsammans även om mamman får ta det tyngsta i det. Du gör rätt då som stöttar och hjälper henne genom smärtorna. Kom då också ihåg att detta är en upplevelse ni ska uppleva tillsammans.


Mina tankar

Ja ni, nu va vi i vecka 31 då :) Jag har räknat ut att det är ungefär 9 veckor kvar till BF. Några i min närhet har redan börjat gissa på datum, längd och vikt. Tycker det är jättekul att se hur de gissar och tror sig fram om vår lilla sessa. Jag älskar att krikke har börjat känna mer på magen nu efter hennes rörelser och när han känner de så skrattar han till och jag blir verkligen lycklig när jag hör hans skratt och hans glädjande "Oj" som kommer från honom när T gör någon rörelse hårt eller väldigt tydlig. Att de är dessa två människor som blir min familj är helt underbart. Längtar mycket tills vår bebis kommer ut så vi får se hur hon ser ut och vem hon är! Detta är fruktansvärt spännande och jag längtar bara mer och mer.

Jag borde börja njuta mer av sömnen jag får nu, misstänker att det är slut med det om några veckor ;) MEN vad gör det, jag kan sova när hon sover eller när krikke vill ha lite egentid med sin dotter. Så småningom kommer ju även hon in i sovrutiner, även om det kan ta ett tag :)



Tänk va stor hon är i magen nu egentligen, iaf mot vad hon varit :)


Nu är jag hemma och har slängt mig i sänge...

img_5671 (MMS)

Nu är jag hemma och har slängt mig i sängen och ska mysa lite till en film tänkte jag. Men först ska jag se på arga snickaren, som jag ALDRIG ser på annars. I programmet idag så ljuger ju hon som de hjälper och efter att ha sett reklam om det tusen ggr så måste jag kolla på  det nu och se vad det är hon ljuger om :p haha. Skriver ett inlägg om dagen sen. Nu ska jag fortsätta kika här och puffa på T som trycker sina (vad jag tror är) fötter mot mag"väggen" :) gooosit <3


Målar för fullt här! Det börjar ta sig men...

img_4717 (MMS)

Målar för fullt här! Det börjar ta sig men misstänker att vi måste måla en gång till. Vi får se när de torkat! ;)


Mat i magen och dags för lite ärenden!

Mätt som en plätt är jag nu då min mormor bjudit på mat. Ska in till stan och kika i tygaffärer för att se om jag hittar något tyg till att göra två snuttefiltar till T. Blir väl inte att köpa de idag men vill kika lite och även se vad tyg ligger på i pris då mormor kan sy sängkläder. Kan va kul att ha något hon sytt tycker jag. Skulle även tycka de vore kul att ha något från krikkes mormor eller farmor. Men vi får väl se hur de blir med tillverkning av sängkläder. Man skulle ju lika gärna kunna köpa färdiga :p men men, lite ärenden nu och sedan måla. Måste komma igång nu!


Dagens planer!

Dagens intriger är nu slut. Ja jag pratar om programmet våra bästa år. Hur överdrivet det än är så måste jag kolla :p idag blir det att fixa med papper till försäkringskassan. måla klart ställningen till skötbordet och även lite andra ärenden. Har lovat mamma att följa med och köpa en ny mobil till henne så hon skulle hämta mig sa hon så jag får nog ta och göra mig iordning nu! Hörs senare och idag blir det nog tyvärr mycket mms bloggning, men bättre de än inget :)


Inte sovtrött? Samma här!

img_2801 (MMS)

Lalalaaa. Ligger och kollar på Big bang theory och är knappast trött. Eller trött är jag men inte så ja kan sova. Dumt, jag som vill vakna pigg och utvilad i morgon bitti. Tror jag får ta till lite tråkiga spel på mobilen, de brukar göra susen. Håll tummarna!


Nu jädrar!

Detta hockey "dramat". Hört att matchen varit jäkligt dryg och än är den ju inte slut (?). Nåja. Jag hoppade faktiskt över tittandet idag och har gått igenom ton med papper ist. Försöker komma underfund med lite saker gällande mammaledigheten/pengen. Ja det är då inte lätt må jag säga.

Update: FBK vann!


Hade tänkt ta kort på hur allt blev med tavellisten, bokstäverna osv, men eftersom lillans namn tar upp nästan hela tavellisten så känns det lite tråkigt att lägga ut eftersom jag inte ska avslöja namnet ännu. Men får se, kanske kan ta ett kort imorgon och försöka censurera bokstäverna. Ah vi får se :)

Ska slänga mig i sängen nu iaf och kika på något med Krikke.
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon vid frukost!


Hejdå vecka 30!

Sista dagen idag då som vi är i vecka 30. Längtar verkligen efter vecka 35 på något konstgt vänster. Har gjort det väldigt länge nu och jag tror det kan va för att det då är så nära att vi då får fixa det absolut sista så allt är klart tills hon kommer. Får planera vad som ska läggas ned i skötväskan, tvätta hennes kläder, sängkläder osv under de få veckor som är kvar då :)  Jag har tänkt att vi ska packa skötväskan som ska med till BB där runt vecka 36-37 så att man är redo ifall det skulle bli senare eller om det skulle bli så akut att man inte hinner packa samma dag. Alltid skönt att bara ha det klart så är det bara att rycka med väskan och dra när det är dags :) Blir kul den dagen de :)

Vet att endel undrar om jag inte är nervös inför förlossningen.. Jag ska klämma ut en bebis mellan mina ben, vad tror ni? ;) hehe. Nejdå, men det är inte så farligt nevöst faktiskt, just nu kanske jag ska tillägga. Ibland är jag jättenervös och ibland är jag inge nervös alls. Jag kommer läsa endel om det så jag vet vad som kan väntas men kommer även ta mycket som det kommer. Eftersom alla förlossningar är olika så kan jag ju knappast läsa mig till vad som kommer hända på just vår förlossning :P Men men som de säger: den dagen, den sorgen (i vårt fall, lyckan).

Nedan ser ni iaf bild på magen i vecka 30. Jag glömde ta bilderna när vi gick in i vecka 30 så de är väl lite fler dagar på magen men såhär ser den ut iaf, min tjockis mage :)



Jag har lite längre fram tänkt att låta er gissa på hennes längd och vikt, som då kommer bli uppskrivet i ett inlägg här där jag då kan fylla på när de kommer in nya gissningar. Jag kommer också skriva upp på papper om vad folk i min närhet kommer gissa, som släkt och vänner. Jag tycker det kan vara lite kul :) Men många tycker att jag är stor redan nu och ska inte ha förens om 9 veckor. Jag är nervös som attans att hon ska bli en megabebis ju när folk säger så. Men får hoppas att hon blir en normalstor ;) Och som sagt, gör inget om hon kommer i vecka 38 heller, hehe!


Mini orkidé!

Hallå där! Hann inte skriva något imorse innan jag drog mot stan och det har varit fullt upp i stan också. Har jagat personer med papper och påskrifter. Fixade på arbetsförmedlingen men på jobbet va det inte lätt då hon på lönekontoret är i New York och tillbaka på måndag. Så på måndag får jag väl åka dit eller ringa henne så jag får in papprena så jag kan skicka iväg dem så det blir någon ordning på detta INNAN lillan kommer ut. Ska iaf iväg imorgon till försäkringskassan och ställa lite frågor till dem så jag ser till att få detta rätt på en gång så det slipper vara massa hit och dit tillbaka skick med papper (vilket det säkert blir ändå).

På väg hem svängde jag förbi Maxi för att köpa mini-morötter som jag är så förtjust i. Jag passade då på att kika på lite små kaktusar på Coop för att se om jag kunde hitta någon liten söt att ställa på tavellisten vi ska sätta upp över lillans säng idag. De hade inte så många fina så jag va tänkt att gå därifrån tills jag fick syn på jättesmå och fina mini orkidéer. Hittade en vit som va jättefin så den fick bli med hem och kommer förhoppningsvis bli jättesöt brevid lillans namn som vi ska ställa på tavellisten :) Titta så söt:



Helst vill jag ha den i en vit liten kruka eller något i silver. Ska kolla på en ljuslykta jag har här hemma och se om den blir fin i den ist för den svarta. Vi får väl se hur de blir  :) Väntar iaf på att älskling och svärfar ska komma hem så vi kan sätta upp tavellisten så jag och Krikke kan ställa upp sakerna på den sen :) Tar bilder när det är klart och visar er då! Tyvärr kan det ju inte bli helt klart förrens lillan tittar ut då jag vill ta kort på henne i svart/vitt och framkalla för att ställa brevid hennes namn. Men så klart som det går att få nu kan jag ju visa er iaf :)

Under tiden medans vi fixar här kommer det komma upp ett inlägg med bild på magen för vecka 30. Imorgon går vi ju in i vecka 31 så tänkte vi skulle avsluta denna veckan med en bild för vecka 30 :) Kika in senare igen för att se den stora kulan, om ni vill!


Mam nappflaska

Igår så kikade jag ju efter en hylla/list och hittade en bra tavellist på IKEA. Såg sen att jag hade fått tips också om både vart de fanns på IKEA och att det fanns fina på Indiska. Nu köpte jag iaf en på IKEA och den passar fint :) Det va en sådan jag tänkte också så eftersom den ska passa lite till lillans säng så vart det bra med en som va vit och stilren :)

Så här ser den ut:



Jag fortsatte i samma anda med shoppingen, alltså till lillan. Det va inte riktigt tänkt att det va just nappflaskor vi skulle köpa, men så blev det! Hittade nämligen en Mam nappflaska i lila och Krikke gillar ju lila ganska mycket, så en sån och en rosa fick bli. Köpte den Mam - anti-kolik. Vet många som har dom och dom är väldigt rekomenderade så det är bra. Köpte två stora så tänkte jag skulle köpa en liten också, kanske en grön då :)

Så här ser de ut:




Imorgon kommer hyllan komma på plats tack vare svärfar. Så imorgon kan vi börja pyssla med att sätta upp hennes namn och kanske ställa dit 2 ramar och så :) Jag tänkte jag skulle försöka få dit någon liten grön växt, om så en ynka kaktus :P Tror det kan bli fint med lite grönt på ena sidan!

Nu blir det sängen och kolla på Filip och Fredrik's program de kör på 5:an. Krikke ligger i sovrummet och skrattar så jag antar att det är ett roligt program! ;) Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon väntas en dag med massa pappers fix osv för min del. Kanske till och med byta bromsar på bilen, får se vad det är för väder imorgon!
Men godnatt till er och tack till era kommentarer som dyker upp lite då och då. ALLTID lika trevligt att få :)


Total blackout!

Hahaha ärligt! Jag hade aldrig utsatt mig för det där programmet. Är lite mörkrädd ibland och sen sitta där i vattnet och känna massa djur och skit. Nej fy fan, men det är väldigt roande att se på :) haha. Kikar ni på det? Det är ju det nya underhållsprogrammet de kör på 5:an nu. Nåja, jag kan iaf inte slita mig får att kika och skratta endel ;) Hahaha nu då, limbo.. Alltså jag smäller av! hahaha

Tänkte jag skulle laga lite mat strax också, fiskpinnar och mos får bli.
Tycker det är himla gott! Men innan det ska jag lägga in lite kort från kameran jag tagit på lite av vad jag köpte igår som jag tänkte visa för er :) Inlägg om det kommer upp om ett tag.
C you snart.



Tog mig en tur till mormor och umgås med h...

Tog mig en tur till mormor och umgås med henne, Johanna, Elliot och vovven Elton! Så allt jag lovat kommer i inlägg sen. Snart kommer även moster hit och tölar lite men innan de ska vi få i oss en bit mat. Hörs senare :)


Godmorgon! Startar dagen med lite frukost ...

img_3406 (MMS)

Godmorgon! Startar dagen med lite frukost och tv. Senare idag ska jag visa vad vi köpt till lillan igår :) mer saker som gör oss redo för ankomsten och lite inredning! Jag ska även berätta lite om vår målning igår. Men mer om det senare, nu är de dags för frukost! :)


Oh hej vad vi målar!

img_8688 (MMS)

Oh hej vad vi målar!


Hylla/List

Dåså, då ska jag ut på äventyr strax. In mot stan för att byta däck, måla ställning och kika på SOA. Medans jag ändå är i stan ska jag passa på att kolla efter en hylla/list som vi ska sätta över lillans säng så vi kan ställa hennes namn och fotoramar på. Jag funderar på vart dessa kan finnas. Kanske IKEA? Annars kanske Jysk har? Mja, jag får kika lite. Vore kul att få upp det och verkar som att Johansson här hemma också vill de då han fråga för en stund sedan när vi skulle sätta upp hennes namn :) Kul att han vill greja! Och greja ska han få göra när ställningen till skötbordet ska sättas ihop ;) Vi hjälps väl åt men han är lite av en fixare den där Kristoffer Johansson :)

Så som sagt, ska ge mig ut på lite sökning och fix nu.
Önska mig lycka till, vill verkligen hitta en fin hylla/list :)


(lånad bild)


Fullspäckad dag!

Godmorgon, godmiddag. Sitter i soffan men ska vilken sekund som helst springa ut i köket och börja med maten. Idag bjuds det på strimlat och kryddat kebabkött med pommes och sås. Va längesen vi käkade det så det ska bli riktigt gott faktiskt!

Lite senare ska jag dra mig in mot stan och byta däck på bilen. Nu ska sommardäcken på tack och lov. Bilen dricker så jäkla mycket bensin så det är inte klokt :P Nåja, lite bättre borde de ju blir med sommardäcken på iaf. Ska även kolla om jag kan måla klart ställningen idag så jag kan ta hem den under veckan eller kanske redan ikväll. Får se hur färgen blir efter idag. Skulle ju ha målat igår men glömde mina kläder jag skulle måla i här hemma så jag sket i det och fixade med annat ist innan jag åkte till jobbet.

På jobbet igår så fick jag dra hem vid 22 tiden för det va lite mycket folk insatta och jag har ju inte åkt hem på, ah jag kan inte ens minnas när jag fick dra hem senast :P Jag stod kvar en stund och snackade med tjejerna i garderoben och insåg efter ett tag att kl blivit 23.00. Nej nu skulle jag åka hem och inte stå där och drälla så jag gick ut och självklart fastnade jag en timme även utanför med vakterna. Så strax efter 00 kom jag från jobbet :P Jädra töl på oss. När jag kom hem hade hjärtat redan kommit hem så jag la mig i sängen och kollade på lite 21 Jumpstreet medans K satt och greja vid datorn. Han kom in efter en stund och det blev lite Big Bang Theory. Ja lite.. jag somnade efter en kort stund. Slutkörd :P

Men ska springa ut och laga mat nu tänkte jag. Skriver mer lite senare!


Tanken slår mig som ett slag i magen

Ibland så dyker det upp i huvudet och det blir som ett slag i magen. Man förstår inte på riktigt att du är borta M. Din bortgång kom så plötsligt och det känns så jäkla overkligt och så orättvist att en sån snäll människa ska lämna oss. Idag har det varit en sådan dag som tanken slog mig i magen, att du faktiskt inte finns med oss längre. Tårarna låg inte långt borta och det tog ingen lång stund förrän tårarna satte igång och började rinna. Det kommer stunder när man bara ler när man tänker på allt galet och roligt man gjort med dig och sen kommer det stunder då man inser att man aldrig mer får chansen att hitta på saker med dig igen. Inte i detta liv.
.
Jag och Krikke saknar dig så fruktansvärt mycket och vi önskar du vore med oss när T kommer till världen. Men en sak är bestämt och det är något vi ska göra för dig (mer om det längre fram). När T växer upp ska hon få veta vem du var och vilken snäll och rolig kille du va att umgås med. Även om du är borta från detta liv så finns du alltid med oss och med våra minnen lever du vidare!
.
Men det gör ont... otroligt ont, att sakna dig!
.
M.C!

Mike och älskling!

Jätterolig midsommar på kusten!


Tack för allt vännen!


Ett lite mer matigt inlägg!

Inte ordagrant då, utan mer ett med mer text än de små inhoppen med mms. Ja, då va det hockey på tvn igen och KD-bo som jag är så hejar jag så klart på Färjestad. Matchen har väl inte dragit igång än men vet många många som sitter taggade framför tvn just nu. Vilka vinner? Jag tror Färjestad, de är ju på hemmaplan idag. Nu får de inte förlora detta.

Jag vet dock inte om jag ska slänga mig i soffan och kolla på matchen eller om jag ska åka in mot stan och ta med någon på en promenad eller kanske måla ställningen till skötbordet kanske. Kanske ska åka in och måla och kolla på sista perioden sen bara. Alltid kul att se hur hockeyn slutar. Och ja, nu när jag känner efter är jag nog ganska sugen på att måla ställningen. Ja så får det bli! Nu ska jag leta upp mina "målarkläder" och dra mig in mot stan och måla!

Vi hörs från staden!


Godmorgon underbara vårväder :) Nu blir de...

img_1889 (MMS)

Godmorgon underbara vårväder :) Nu blir de food i de härliga vädret!


Mot stan

Ska strax åka mot stan och pierca min moster i öronen. Hon skrev att hon ville ha två i öronen för hon hör så dåligt ;) Humor-tanten nr 1, haha! (Nu kommer jag få höra att jag skrev tanten :P)

Blir att vara kvar i stan tills jag ska jobba eftersom jag börjar om några få timmar.
Får se om vi hinner höras innan jobbet annars så hörs vi efter. Ha en bra fredag!


Hänga tvätt!

Check.. Ja jag har hängt och grejat här hemma. Ska bädda sängen och plocka undan lite snart. Ska även laga mat och då även passa på att plocka ur diskmaskinen. Lite vettigt måste man ju få gjort om dagarna. Till mat idag blir det Kyckling och ris. Känns lite som att jag gjort denna veckan till en kyckling vecka. Jag har hittills käkat kyckling mån,onsd,torsd och idag fred. Så kan det va!

Vaknade i morse och hade så jäkla ont i nacken. Jag va uppe innan Krikke's alarm ringde men jag va i säng igen när den väl ringde. Tog en huvudvärkstablett efter mycket vridningar i sängen och lyckades somna om igen. Vaknade upp vid 10 och kände mig mer utvilad och värken var borta. Skönt. Ett anfall med spänningshuvudvärk hade inte passat idag. Ikväll är det ju jobb och har man ont i nacken och jobbar med det så blir det lätt ett illamående och det är inge skönt alls.

Men nu ska jag börja med maten strax och greja klart med det andra. Blåser jäkligt mycket idag så det passar väl bra med lite fix. Ska kanske även försöka måla ställningen till skötbordet idag också. Då kan man förhoppningsvis lägga den sista färgen på söndag så kan jag sätta ihop det på måndag! Blir kul isf :)


Sängen blir nu!

Älskling är hemma och jag känner att det är dags för sängen. Ska lägga oss och se på något i vanlig ordning! Gött som bara den att slappa framför tvn i sängen innan man somnar tycker jag. Ska tvätta bort mitt smink, borsta tänderna, komma ur kläderna och under täcket. Hur underbart? :P

Sov gott kära läsare, ni är toppen!


Vecka 30 - äntligen :)

BEBIS

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka

Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.

MAMMA

Din livmoders översta del kan du nu känna c:a 10 cm ovanför navlen. Livmodern, moderkakan och vätskemängden kommer att öka stadigt under de kommande 10 veckorna och du kommer förmodligen att gå upp ungefär ett halv kilo per vecka.

Eftersom du blir större blir det allt svårare att röra sig snabbt. Du är inte längre så smidig och du bör vara försiktig för att undvika att trilla och skada dig eller bebisen. Tänk på att bibehålla en god hållning när du sitter och står; det kommer att underlätta för dig och minska risken för smärtor i ryggen. Du bör rulla över på sidan innan du stiger upp efter liggande position för att undvika att belasta magmusklerna som är uttänjda och svagare än normalt.

PAPPA

När tänker du ta ut din föräldraledighet? För många män kan det kännas svårt att stanna hemma med barnet mer än några veckor. Du kommer dock inte att ångra dig om du använder alla dina dagar. Ju mer tid du ger ditt barn desto mer får du tillbaka.

Massera mammans mage lite försiktigt genom att stryka handen över magen och känn ditt barns rörelser, det gör både dig och bebisen gott!


Mina tankar

Då va vecka 30 äntligen här. Och snart är väl även den förbi :) Det känns som det går lite fort nu och jag börjar tänka på vilka små saker vi måste köpa hem. Vi behöver ju inte köpa hem riktigt allt ännu och det väl kanske inte så jättemycket mer så. Lite nappflaskor, babysitter, mobil till hennes säng, pyjamaser, blöjor och lite sånt. Tack vare alla små prover vi fått på oljor och krämer så behöver vi inte köpa sådant förens liten är ute i världen. Vi kan testa oss fram vilken salva eller så som vi tycker funkar bäst just för henne. Åh, jag är så nyfiken på hur hon kommer se ut, vem hon är mest lik och hur hon kommer vara :) Spännande, nu är det bara (förhoppningsvis) ca 10 veckor kvar, sen är hon här!


Bokstäver i trä!

YES jag hittade bokstäver till T's namn idag. Äntligen fanns alla bokstäver på samma ställe. Det har ju tidigare alltid fattats någon bokstav. Så idag på Boluvard blev vi glada när alla bokstäver togs fram. Ska kolla om de går att fästas bra på något sätt annars kan det hända att vi får köpa som en list-hylla att borra upp och ställa dem på, det är fint tycker jag! Skulle även vilja ha något kort på henne på hyllan. Kanske även några lyktor och något grönt. Vi får väl se hur det slutar :)

Typ något liknande så här fast med hennes namn och kort då:


(bilden är lånad)

Tur att vi har Krikke som kom på detta med hennes namn!
Bra pappa säger T! ;)


Present från Josefin, David och Levi!

I måndags va jag och hälsade på Josefin och lilla Levi på dagen. Vi tog en liten promenad och köpte med oss lite sallad till lunch. Prattade om allt mellan himmel och jord och självklart massa skvaller ;) hehe. Levi är ju så söt och go, han vet absolut hur han ska få sin lilla tid med mamma :) Speciellt när det kommer till att Jossan ska äta tydligen :P hehe. Skitongen ♥
.
Jag, Krikke och T fick oss en present av dem också. TUSEN TACK!! :) Blev jätteglada. Vi fick nämligen en amningskudde med laban på! Så här ser den ut:
.
Åter igen, tusen tack :)

Dagens mama-fit!

Här nedan ser ni dagens mama-fit!
Linne - Salt
 Leggings - Veromoda.
Till det blir det skinnjacka och converse.

Välkommen våren :)


Ed Hardy skor för killar!

Krikke har ett par nästan oanvända Ed Hardy skor i storlek 42 som han nu vill sälja. Det ligger en annons på dem på blocket där man kan gå in och buda. Länken till dessa skor hittar ni HÄR!
.
Skorna är jäkligt snygga och bekväma men K känner inte riktigt att det är sådana skor han går i. Han kör mer skateskor. Så vet ni någon som är intresserad, tipsa gärna om dessa skor! Kanske en fin present till sin pojkvän? Det är ju bättre de är ute och glänser på någons fötter än att de ska ligga i vår garderob och samla damm.
.
TIPSA TIPSA :)

Redan vaken!

Har börjat med att ha väldigt svårt att somna om när jag vaknar tidigt. Vaknar lätt av saker, som att krikke kramar om mig eller att han lyfter upp något klädesplagg från golvet, ja även ibland när han bara drar igen sovrumsdörren. I morse kramade han om mig, då vaknade jag men måste ha halvsovit för sen vaknade jag pigg som attans precis innan han gick. Drygt att vara vaken från 6.20 på morgonen. Ja blir så jäkla trött om dagarna då. Jag har iaf oftast inte problem med att somna på kvällarna/nätterna längre vilket är väldigt skönt, förutom då halsbrännan sätter in. Men men så kan de va. Blir lite tv och mys under täcket. Kanske lyckas somna om någon timme om jag har tur! Till er alla som är vakna före tuppen, godmorgon!


And it burns burns burns..

img_6395 (MMS)

"När man har tråkigt och inte kan somna" Nej mina ord lyder nog så här - När jag har halsbränna och inte kan sova :p T rör sig massa i magen också och ja blir så glad varenda gång. Ibland när hon sparkar hårt så hela jag rör mig (när ja ligger på sidan) så brukar ja alltid le så mycket att det leder till skratt. Det är som att hon hoppar typ i magen fast att hon kanske mer sträcker ut sig med en spark. Nåja, underbart är de vilket som :) Ska spela lite mer spel nu och hoppas på att brännan försvinner snart :) Godnatt kära läsare!


Krångel!

Mitt internet gör inte riktigt som jag vill så en uppdatering om vecka 30 får ni imorgon istället. Ska se om jag hinner ta bild på magen tills de så ni får se. Text och tecknad bild dyker iaf upp här imorgon. Även bild på presenten vi fick av J och D dyker upp här imorgon :)

Älskling har kollat på hockey mesta dels av kvällen och jag har legat och läst i dessa papper och böcker om graviditeten jag visade förut i ett inlägg. Det är mycket information tycker man samtidigt som jag nu delade upp allt i olika högar. Viss info är ju till för oss när bebisen väl är ute så det är lagt för sig och det som är bra nu ligger för sig. Jag kommer ju säkert läsa det mesta innan hon är ute också men börjar med det som är med förlossning och graviditet.Nåja nåja nåja, nog om det.

Ska slänga mig i sängen nu och kolla på film med Krikke. Drömde hemskt imorse så blir att krama om han hårt idag! Så fort jag vaknade skrev jag hur mycket jag älskar honom :P Men drömmen var att han gick bort, att jag helt plötsligt stod utan honom, att jag och T inte hade vår älskade pojkvän och sambo/pappa kvar i livet.  Jag kände verkligen i drömmen hur jag sörjde och var riktigt ledsen. Kommer ihåg hur jag tänkte att jag skulle få gå igenom förlossningen helt själv och krikke skulle inte få dela den känslan med mig. Det va riktigt hemskt faktiskt och det som gör det mest hemskt är att min lilla dröm imorse är för några deras verklighet. Det finns kvinnor som mister sin pojkvän/man när de väntar barn, så en stor tanke till dom!



Älskar dig K.


ÅH NEJ! ;)

Haha kom in på bloggen och möttes av en kommentar från en söt läsare vid namn Sara. Hon kom ihåg att jag skrev att jag skulle hålla på pluttans namn tills vecka 30. TYVÄRR så kommer jag faktiskt hålla på det tills hon kommer ut :P Jag tycker det känns roligare att kunna lägga ut ett inlägg om att lilla T äntligen kommit till världen. Tycker inte ni också det? Vet att endel är otåliga men kan vi inte längta lite mer då, så får ni något att se fram emot som jag får när lilla T faktiskt tittar ut :) Man kanske inte får önska sånt här men jag skulle bli glad om hon kom ut redan i vecka 38, hon är ju ändå fördigbakad då. Men med min tur kommer hon vecka 42 och är säkert megastor! haha. Hoppas inte ;) Och nej, det spelar ingen större roll förutom att det känns som det ska göra mer ont, men vi har ju så söta och små bodys i storlek 50 jag vill att hon ska kunna ha i några veckor :) hehe. Men iaf, ni får vänta med namnet T ytterligare!

Imorgon ska jag på stan med Josefine A, det va inte igår. Ska då passa på att kika efter bokstäver till T's namn som Krikke vill sätta vid hennes säng. Var på bergvik och kikade förut men självklart fattas det EN bokstav :P Hoppas det finns i stan iaf, skulle vara väldigt fint tror jag!

Nu har jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på lite tv och avnjuta en skål med flingor och fil. Återkommer lite senare med ett inlägg om vecka 30 :) TTYS.


Har placerat mig i sängen och läser i dess...

img_7076 (MMS)

Har placerat mig i sängen och läser i dessa papper och böcker vi fått av BM. Den ena boken är tjockare än den andra. Men det är iaf intressant att läsa och på något sätt smått förbereda sig för vad som komma skall. Tror dock inte de går att vara direkt förberedd men är ju bra att vara lite påläst om vad man får och inte får :) Idag går vi ju in i vecka 30 och det betyder att vi nått 30 målet :) varje vecka är ett mål men har lite större mål också så de känns som de går snabbare :) Nu blir vecka 35 nästa "stora" mål :) lite info om vecka 30 kommer senare. Det kommer då även upp en bild på vad vi fick med oss hem från besöket hos Jossan, David och Levi. Vi fick ju present :) Men mer om det sen som sagt, nu ska jag läsa vidare här!


Kycklingsallad med fetaost och bröd till m...

img_9786 (MMS)

Kycklingsallad med fetaost och bröd till mat! Mums va de ska bli gott :)


Dags att sova!

Gissa om jag är trött. Förut hos mamma hade jag skit svårt att hålla ögonen öppna och nu har de kommit tillbaka. Så nu ska jag lyssna på vad kroppen säger och sova. Sovmorgon imorgon, gött gött :) Godnatt till er!


Pyssel i hemmet!

Köpte en kruka till köket för ca någon vecka sedan och den har sedan dess stått tom i köksfönstret då jag inte riktigt kunde hitta den exakta blomman jag ville ha. Idag bytte jag spår och köpte någon helt annan än jag tidigare tänkt men är nöjd med resultatet ändå. Jag köpte även lite vitt pynt att dra runt blomman för att liva upp den lite och tog även vita pärlor ifrån ett gammalt armband som jag hittade långt inne i en låda.
Med lite pyssel och knåp blev detta resultatet:



Jag passade även på att flytta ut en söt elefant jag haft i fönstret och satte den i vardagsrummet. Istället för elefanten så satte jag dit två ljusstakar som jag och Krikke fick i julklapp av hans föräldrar. Gillar dem massvis med det spreckliga silverglaset man sätter i de fina ställningarna. Lyser jättefint med ljus i och äntligen fick jag någonstans att ha dem då de fortfrande låg i sin kartong tills idag. Jag passade också på att byta ut den svarta kupan (lampan) till en likadan men vit. Det passar bättre nu när jag bytt svart kruka till vit osv.
Här ser ni resultatet av pysslet för köksfönstret:




Så vad tycks? :)


Tidsinställt inlägg!

Åh vad jag gillar detta med tidsintällda inlägg ibland :)
Är nu och hämtar Krikke och ska förhoppningsvis till Barnens hus och beställa en skötväska, för det är ju något vi inte har ännu. Krikke har satt foten i golvet och sagt att han vill ha en lila, självklart får han köpa en lila om han tycker det känns bäst :) Vi har en svart vagn så alla färger passar ju. Jag har sett en skitsnygg grå/blå som jag tyckte skulle passa skitbra men vill Krikke ha en lila så är det helt okej för mig :)

Vi skulle ju kollar på bokstäver till att sätta över spjälsängen idag men det glömde vi bort när vi va på stan. Får se om han vill ta det när jag hämtar honom eller om han vill vänta. Det märks.

Jag har funderat lite över detta med att ha en mobil över sängen till lillan. Har inte snackat så jättemycket med krikke om det ännu men jag vet iaf att jag inte vill ha en allt för tråkig mobil till henne.
Vet ni några roliga kanske? Kom gärna med länkar där man kan kika lite eller länka just er favorit!


Malaco gör ny design!

Eller??



Jag kallar den för Den skrikande gubben med korallrevet!
Den ser väldigt mysko ut denna klumt med lakris. Tror den får ligga kvar i påsen :O


MEGAMIND

Sitter hos mamma i brist på annat medans jag väntar på att Krikke ska sluta så jag kan åka och hämta honom. Mamma är på jobbet så gosar för fullt med mina katter men känner nu att jag har svårt att hålla upp ögonen. Krikke va uppe tidigt som attans i morse och la sig sen igen en stund. När han la sig vaknade jag och hade då svårt att somna om. Låg då och halvsov tills klockan ringde. Skit. Men men, jag lär väl somna gott ikväll iaf.

Ikväll är det hockey tror jag så jag ska väl passa på att se på någon bra tjejfilm eller kanske någon rysare. Sällan krikke ser på varken eller med mig :P Får passa på när han ser på hockey då. När jag ändå är inne och pratar på film så kan jag väl passa på att tipsa om en ganska rolig film. Den är för er som gillar barn/animerade filmer. Filmen jag vill tipsa om är Megamind. Jag trodde verkligen den skulle va dålig men kom på mig själv gång på gång hur jag satt och skrattade eller log, så oavsett ålder så rekommenderar jag den :)



Nu ska jag gå och ta mig ett glas med kallt vatten och se om jag piggnar till lite.
TTYS.


Lite tv tittande så här efter frukosten. Ä...

img_0435 (MMS)

Lite tv tittande så här efter frukosten. Älskling ligger i sängen än men ska väcka honom strax. Om en timme är vi på föräldrautbildning dag 2 :) hörs i eftermiddag!


Lite shopping då

Idag blev det lite oplanerad shopping men ändå två saker jag varit ute efter ett tag.
Jag kan börja med att visa min nya tröja. Hade velat ha den i svart eftersom de inte va så längesen jag köpte en tunn grå tröja, men gillar den lika mycket i grått. Har ju letat efter en tröja som inte går över röven men som går över naveln. Denna blev perfekt! Så här ser den ut: (Gillar de svarta lapparna på armbågarna)




Mitt andra köp blev ett mama-linne. Jag har letat efter detta på H&M ett tag men det har ju inte funnits inne. Idag hittade jag ETT enda och det norpade jag åt mig på en gång. Funderar dock på att färga det svart om jag inte ska köpa ett svart liknande på Vero Moda. Alltså dessa linnen är guld värda. De är så elastiska och mjuka så man kan växa i det och krympa i det. Det är så underbart att ha på sig så jag skulle lätt vilja ha vanligt linne i detta tyg, mmmm :) hehe. Man ser inte så bra på bilderna men det är slätt vid mage, rygg och bröst och lite räfflat emellan bröst och på sidorna på linnet. Ah svårt att förklara, men kommer ni över ett sådant linne någonstans så känn på det, det är helt underbart!

Förutom amnings bh så är nog detta linnet det enda i mammakläder jag kommer köpa.(ja, kanske ett till sånt här då i svart) Så här ser det ut på mig med min mage:


Haha, magen ser så rund ut. Den börjar verkligen ta plats nu.


Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och krypa ner i sängen. Imorgon ringer klockan jättetidigt! Jag och Krikke ska nämligen på föräldrautbildning dag 2 av 2. Ska se om vi kanske hinner iväg och köpa de där bokstäverna också efter föräldraträffen. Krikke berättade även för mig förut vad han ville ha för skötväska, så förhoppningsvis kan vi beställa en snart. Kuuul :)

Hoppas ni haft en bra dag! Hörs imorgon om hur dag 2 av den så kallöade utbildningen va :)
Natti natti.


Just nu:

Sitter och kikar på En unge i minuten och mumsar på jordgubbar som jag doppar i vispad grädde.
Uh va jag skämmer bort mig ;)



Efter att programmet är slut så kommer det upp lite bilder på dagens lilla shopping!
Så kika in efter 22 någon gång om ni vill se vad jag köpt idag!


Hur dumt ser inte det här ut då? Haha. Nåj...

img_5949 (MMS)

Hur dumt ser inte det här ut då? Haha. Nåja, varit/är lite upptagen just nu så bloggen har inte prioriterats ngt tyvärr. Skriver när ja kommer hem igen!


Hörnan

img_6464 (MMS)

Godmorgon. Sovit gott? Jag vaknade och kikade ner på det ni ser på bilden. Ska bli gött att få iordning den lilla hörnan snart med skötbord och så :) Nu blir det dusch och frukost. Ska till Josefin och Levi idag och umgås. Blir mys det! TTYL.


IKEA

Är nu förmodligen på IKEA med mamma, innan de blir hem för henne och SOA på tvn. På IKEA har jag sett en sak som kan vara perfekt för vårt skötbord. Vi har ju ett skötbord man sätter på sängen men vi fick sån plats över brevid lillans säng att vi kan köpa något annat att ställa vårt skötbord på ist. Vi kan ju inte ha något skötbord inne i badrummet då det är för litet med tvättmaskin och allt. Jag har då hittat ett billigt skötbord som skulle vara perfekt att agera "ställning" åt det bord vi har. Jag ska bara mäta och kolla så det verkligen passar, och det är det som är tänkt av mig att göra nu! Håll tummarna :D Om det passar kan jag och Krikke fixa ytterligare en sak så det känns som om vi är ännu mer redo för henne att komma ut!


Vårt skötbord!


Förut fick jag agera "shoppingpåsebärare" åt Krikke på bergvik. Vi gick in på ett ställe och tänkte vi skulle köpa bokstäver till att sätta över pluttans säng. Dock va en bokstav slut så vi får ta det längre fram ist. Jag gillar Idén och tycker de skulle passa jättebra verkligen, men tänk OM hon skulle komma ut och va en han, så har vi redan satt upp hennes namn över sängen? ;) MEEEEN vad gör det. Tror inte han skulle pryda i klänningar så bra heller isf, eller i allt rosa vi har! Risker är ju något vi måste ta för att känna att vi lever ;P haha. Överdrivet sagt!

Nej men hennes namn T.... över hennes säng får allt bli :)


Tidsinställda inlägg

Jag ser dem bara som ett plus. Om man ska iväg någonstans så kan det vara kul att förbereda något inlägg med bilder eller något annat kul så bloggen blir uppdaterad även när man inte är hemma. Numera kan man ju sms/mms blogga också men det är ju inte alltid sådant hinns med.

Så tummen upp för att man kan tidsinställa ett inlägg!
(Ska göra iordning ett nu faktiskt.)



Håller ni med mig eller har ni andra åsikter om detta? :)


Svar på kommentar

Evelina eriksson om Söndag:

jag har en fråga bara.. hur lång tid hade du varit gravid när du kom på det? och när började du må illa och allt sånt? svara gärna i ett inlägg. tack.


SVAR: Vi fick reda på att hon låg i magen efter redan 3 veckor. Jag trodde inte att jag va gravid när jag tog testet men blev glatt och panikslaget överraskad ;) Jag började må illa runt vecka 8-9 kanske? Kommer faktiskt inte ihåg när det började exakt. Men kan tänka mig att det va någonstans där. Ont i brösten va det första tecknet för mig och det va väl lite därför jag tog testet också. Men kom som du och säkert ni andra vet också så behöver det inte betyda att man är gravid bara för att man har ont i brösten!
Hoppas du fick svar på de funderingar du hade, annars får du fråga mer.



Alla läsare kan skriva frågor i både kommentarer och i frågerutan till höger. Om ni vill ha snabbt svar så rekomenderar jag frågerutan till höger där jag oftast svarar så fort någon fråga kommer in. Frågor i kommentarer svaras på också självklart men kan ta längre tid innan ni får svar då jag inte alltid hinner göra inlägg med frågan/frågorna.

Tack på för hand!


Söndag

Då va det söndag igen och vad väntar jag mest på då? Att kl ska slå 18.00 och Sons Of Anarchy börjar, ja! Min lördag va lugn och härlig med film och skratt. När jag kom hem skrev jag ju ett inlägg i bloggen och strax efter det somnade jag, tills älskling kom hem. Vaknade av nyckeln i dörren men somnade om snabbt sen igen.

Idag vaknade jag pigg och utvilad, skönt då jag känt mig lite trött de senaste dagarna. Ikväll är jag väl lika trött igen men äh ;) Blir iaf hem till mamma och se på SOA eftersom jag inte kan se det hemma.

Nej, fick tunghäfta nu tror ja och ska gå och hoppa lite på Krikke ist. Hörs senare.


Godnatt?

Lördagnatt kl 01 och jag ligger under täcket redan. Kan säga att jag tycker det är heeeelt underbart! Ligger och kollar på tv just nu och om inte älskling kommer hem inom ett tag så kommer ja nog slumra till om ett tag. Har iaf haft en trevlig lördag med film och mys hos mamma med henne och katterna :) vilken film vi såg ser ni i inlägget under. Men sov gott alla ni där ute, de ska jag göra snart! :)


Har ni sett den?

img_1640 (MMS)

Experiment - vilken film! Vill ni se en film som triggar er ilska, får fram mänskliga känslor och känna härlig känsla för att vissa människor kan se rättvisa och orättvisa! Filmen är baserade på verkliga händelser och det är det som gör den bra! Någon av er som sett den?


KanDee

Längtar tills jag kan ha på mig dessa skönheter igen.
Kan ju ha dem än utan problem men snyggare utan magen ;)





Like like like.


She's the man!

Sitter hemma just nu och gosar med en sparkande bebis i magen. Nu är det fullt liv på henne igen, precis som vanligt! Känns skönt. Alltså jag är lite vekling ibland när jag inte känner sparkarna på ett tag, hon är ju så duktig på att skämma bort mig med mycket sparkar, lillongen :)

På tvn rullar nu en film som heter She's the man. Har ni sett den? Kan säga att det är en film jag köpt och ställt i min hylla bland mina tjejfilmer. Tycker det är en härlig och lättsam film med lite roliga inslag. Rekomenderas att se om man gillar lite tjejfilmer med lite high school. Den är bra iaf :P

Eftersom min kära man valt att åka till Gustav och ha lite grabbkväll så funderade jag på vad jag skulle göra och kände ganska snabbt att jag har en saknad efter mina katter. Så jag ska ta med mig lite mumsigt och någon film och åka dit om ett tag. Gött att vara ledig idag och bara slappa. Så blir det mer mys med älsklingen senare ikväll/natt. Någon film inne i sovrummet brukar alltid bli. Gött de :)

Hoppas ni får en trevlig kväll, hörs när jag är hos mamma!


Besöket hos barnmorskan

Nu så, nu sitter jag äntligen ner och njuter av en bit choklad och har tänkt skriva om besöket hos Bm i onsdags. Förra gången jag var där så vägdes jag, mätte magen (storleken på livmodern), lyssnade på T's hjärtljud, kollade blodtryck och lämnade blod. Min mage låg då perfekt på mittenkurvan där man normalt brukar ligga. Jag har hört att man helst inte ska ligga på kurvan längst ned men självklart är det där olika också. För er som inte vet så kollar barnmorskan hur långt livmodern växt i magen genom att känna sig fram och mäta med måttband. Man kollar sen i ett papper med siffror och så kallade kurvor. Där kollar man vecka och magens cm. Man kryssar där de två möts och ser då vart på kurvan man hamnar. Lite svårt att förklara men visar en bild nedan på ett exempel på hur kurvorna ser ut där man kryssar vart man ligger.



På bilden ser ni tre kurvor och det röda strecket är någons "livmoder-kurva". haha hänger ni med?


Men iaf, mitt förra besök hamnade jag perfekt på mittenkurvan och vikten va bra och normal tyckte hon. Nu denna gång när jag kom så va hjärtljuden och allt bra. Ja mitt blodvärde hade sjunkit ytterligare så jag fick köpa andra järntabletter som jag börjat med. Nu borde blodvärdet gå upp men hoppas på att slippa lämna blod nästa gång :P Hon sa att det inte skulle behövas nästa gång men gången efter det ska jag lämna. Det är ju för att de ska ha koll på allt.

Så när jag låg där på bänken och vi lyssnade på hjärtljuden så sparkade T till lite då och då och åter igen fick jag höra att vi har en livlig bebis med bra hjärtljud där inne i magen! Alltid skönt att höra och det är underbart att höra hennes hjärta slå :) Efter det va det dags att mäta magen, jag hade då tidigare sagt att jag tycker det känns att det börjar trycka uppåt och att det ibland är lite påfrestande att andas. Eller det är som ett litet tryck! Hon kände efter livmodern och säger "..men.. har du den där redan?", hon mätta och sa "28 cm.. jag får det nästan till 28,5 cm. Har den växt 4 cm på 3 veckor?? Ja isf förstår jag att du börjar känna tryck nu. Den är ju vid revbenen redan". Jag skrattade till och sa något i stil med att jag sa ju att de trycker på ibland. Det är normalt att den växer så men mittenkurvan hoppade vi ifrån. Jag tog ett litet kliv ovanför den. Hon förklarade att det kan bero på fostervatten eller att T låg lite annorlunda just då när vi mätta. Men hon kände också lite för att se ifall hon kunde känna hur hon låg. Hon kände då att T lagt sig med någon del väldigt långt ner, redan. Vilken del vet vi inte men det kan vara huvudet hon tryckt ner eftersom hon brukar puta ut med vad vi tror rumpan, möjligtvis huvudet. ag har nämligen känt hur hon trycker ut något "stort" på ena sidan av magen. Min trollunge :D

Hur som helst så verkar hon må toppen och det är det som betyder något! Men jag tänkte ändå på det där med kurvan. Jag går just nu precis i samma fortspår med kurvan som min vän Josefin. Vi har samma BM och om jag fortsätter att gå i Jossans fortspår med kurvan så kanske jag får höra samma som henne, att lilla bebisen inte kommer vara kvar i magen under hela tiden. Självklart kan bebisen stanna så länge ändå eller till och med längre, men chansen till att den kommer några veckor tidigare finns. Josefin's L kom 2,5 veckor tidigare! Det är ju jättebra om T stannar tiden ut i magen, men jag skulle ändå vilja att hon kom iaf någon vecka tidigare, hon är ju ändå färdigbakad då ;)

Men för att nämna mitt besök med några få ord så gick det jättebra! Jag älskar att vara hos BM och få höra hjärtljud, väga och mäta. Tycker det är så himla kul att se :) Jag älskar att vara gravid! ♥

Magen i vecka 29 :)


Trött någon?

img_6560 (MMS)

Jisses vad trött man kan va. Kanske varit vaken i ca 30 min bara. Är helt slut efter jobbet igår. Vaknade dessutom med kramp i ena vaden, inte skönt! Men nu är jag iaf vaken. Behöver fixa mat och sedan duscha. Känner på mig att allt kommer ta sin tid dock, är verkligen slut :p Men ska väcka min kära pojkvän och försöka peta igång bebis T så ja får känna lite sparkar. Då kommer dagen kännas bättre :) Och med det sagt bjuder jag på en bild på stora kulan :)


Åter efter jobb! /L.

Åter efter jobb! /L.


April april din dumma sill

Ja, hur ska man lyckas säga eller skriva något idag utan att bli anklagad för att skämta med folk? Även om något stort skulle hända så skulle ju ingen tro en :P haha. Det är ju tur att inte pluttan har BF runt detta datumet, ingen hade väl trott på oss om vi sagt att hon kommit ut idag, haha! Jobbig sists, får ringa alla efter 00.00 ;) Nej men det problemet har vi inte som tur är.

Jag friade till Krikke förut och skrev massa gulliga grejer jag tycker om honom. Han skrev alla söta saker tillbaka och sen "..MEN jag vill inte gifta mig ;)" haha. Men med tanke på vilken dag det är så måste han ju skämtat med mig och vill gifta sig eller? ;) Haha nej, fy. Denna dagen kommer nog va full av massa tråkiga och lama skämt :P Får hoppas att det är relativt lugnt på jobbet idag ändå, om inte så hoppas jag att jag lyckas sätta dit någon riktigt ordentligt! Jag fick iaf Josefin att få en chock i morse, alltid en början på mina bus!

Ska ni lura någon idag, eller har ni blivit lurade kanske?
Skriv gärna och berätta!




April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Oooops..

Somnade visst igår och vaknade tidigt idag. Jag ska jobba ikväll/natt så jag känner inte för att vara vaken just nu egentligen. Men ska kika lite på tvn nu och hoppas på att man kan somna om någon timme så man slipper vara trött ikväll. Kommer skriva om BM besöket lite senare idag. Somnade ju som sagt igår. Men vi hörs sen!


RSS 2.0