Julklapps köp!

Hej hopp. Hemma, lagt Tyra efter lite somnat-vaknat-somnat stund och sitter nu äntligen i soffan och andas ut lite. Kollar på Shutter Island som går på tvn, dricker isvatten och mumsar lite naturgodis. Haft en jättebra dag med min underbara lilla goding och mamma. Köpt julklappar och även doppresent till Sebben.

På tal om julklappar, jag har ingen aning om vad jag ska ge krikke i julklapp. Tyra's är klara och de andra vet jag vad jag ska köpa till men inte krikke.. Åh, tråkigt! Får klura massa nu veckorna innan jul.

Imorgon blir min stora stora tjej redan 5 månader. 5 MÅNADER... Vart tar tiden vägen?? Älskade hjärtat :) Det "firar" vi med lite mys till Julkalendern som börjar imorgon, äntligen ;p Hoppas den är bra. känns inte som det va så längesen man såg den förra. Detta året har gått sjukt fort.

Nej, ska slappa ett tag till och sen blir det in till sängen och kolla på nya avsnittet med SOA, spääääännande!!!

 


Godmorgon!

Här har vi varit vakna sedan kl 8.20 då Tyris ville ha mat och behövde ny blöja. Så nu kollar vi på Musses klubbhus, väldigt spännande tycker Tyra ;) Misstänker att hon somnar inom 30-40 min och då är det frukostdags för min del. Käkar alltid när Tyra sover lite middag så man får lite egen frukost tid :)

Busfröt skriker för fullt här till Musse o hans vänner :p haha, ja glädjeskrik då. Tv är kuuul ;) Igår när vi kollade på Desperata hemmafruar så såg hon in i det sista och precis när de va slut slocknade hon för natten, haha. Satt i bärselen och såg rolig ut, mammas goding :)

Nåja, idag ska vi tvätta mammas bil och ta en fika med henne innan de blir hem igen och städa, tråkigt men behövligt!

Foto: Linda Blom

 


Linda-tid!

Min minsta älskling ligger och sover sen lite mindre än en timme tillbaka, min kära man jobbar och jag ska nu mysa ner mig i soffan och kolla på film, mysigaste filmen!

Njuter för en stund, en stund innan jag kryper under täcket! :) - Till detta: en lussebulle och en coca cola!


Julpynt!

Självklart sitter stjärnor uppe i fönstren, tomten är framme, små julstjärnor sitter i små krukor - en med glitter och två utan, himla vackert ;)

Här är lite av vårt pynt, mer kommer upp någon vecka innan jul när granen ska upp, som i år får bli storlekarna mindre ;) Barren va inte roliga att få upp!


Stjärnstudio

Dessa två bilder tog de:
(visar de svartvita här)

 


Krångel!

Idag har appen krånglat igen!! Så fort jag tryckt på appen så har jag kommit till en hemsida, måttligt störande. Nyligen klivit innanför dörren och ska packa upp lite varor nu och sedan byta blöja på lilltossen.

Skriver mer senare när jag fått lite gjort här hemma :) Inte hunnit något idag då vi varit och tagit dopkort på Tyra. Snälla Linda Blom tog korten och snälla Micke Lindberg fixade rum att vara i, tusen tack till er!

Bjussar på en bild på vårt charmtroll så länge som Stjärnstudio tagit på Tyra :)


Svar på kommentarer!

Lite frågor ska besvaras ang senaste shoppingen.

Väskan och skorna är köpa i en butik i Sthlm. Vet tyvärr inte vad den heter då jag inte hittar kvittot och påsen är slängd. Det jag kan säga är att butiken ligger på Drottninggatan :p Finns tyvärr inte här i Karlstad men väskan kostade 499kr och skorna var nedsatta till 499kr.

Så om ni bor eller har vägarna förbi Sthlm, in på lite udda butikerna så ska ni se att ni hittar rätt tillslut :):)

Tack för mig, hörs sen.

 


En dag i Sthlm!

Tyra och mormorn! <3

 


The bag

Ska dra med krikke strax och sätta på en film tänkte jag men innan de tänkte jag visa nya väskan för er.

Svart, enkel och snygg.
..eller vad tycker ni?

 


Mys!

Nu ligger Tyra och sprattlar här i sängen, jag busar med henne och krikke kollar på big bang theory, alla i sovrummet! Myspys :)

 


My new shoes!

Köpte ju nya skor och ny väska i Sthlm. I detta inlägget får ni se skorna och senare ikväll eller imorgon kommer inlägget där jag visar nya väskan!

Skorna är hur sköna som helst och jag är riktigt nöjd! Tycker de kommer va snyggt att ha till en svart outfit eller kanske några snygga jeans med någon t-shirt eller linne. Oavsett vad är de jäkligt snygga enligt mig!

Vad tycks?

 


Svar på kommentar!

Fråga: Är inte du förlovad? Vart är ringen?

Svar: Haha jo det är ja och den sitter ju på fingret :p har den ALLTID på mig :) Syns nog dåligt på den bilden du kikat på kanske men den sitter allt där :)


Torsdagens outfit!

Grått linne
Skinnbyxor
Gula kilklackar

Smycken från Calli.se
Armband - gult & Flätat
Ring - not
Örhänge - kors med kedja

 


I bilen på väg hem!

Super dag i Sthlm med bästa mamma och underbara Tyra. Bekanta ansikten fick vi också se såklart :) När vi kom in till stan drog vi på resturang och åt god mat.

Vi fortsatte sedan mot affärer för shopping. Till mig köpte jag en ful men varm mössa, ett par skor, en väska och mjukiskläder. Blev även en julklapp till Krikke och en till Tyra :) Nöjd med dagens shopping och hur mitt ser ut får ni se imorgon :)

Nu satsar vi på full gas till Arbåga för att käka lite mat där och sen full rulle hemåt. Kanske bloggar från Arbåga sen :)

En trött Linda som precis bytt om till sina nya, gråa och sjukt underbara mjukiskläder, tröja och byxor!


Sthlm city nästa!

Här ska käka och shoppas!!
Känns som magen inte fått mat på 3 år.


Kärt återseende!

Som jag längtat!! <3

 


Svenskt vatten!

Vi är tillbaka på svenskt vatten och kan nu åter igen blogga. Jag ska berätta allt om resan när jag kommer hem men kan avslöja redan nu att jag aldrig mer vill åka båt.. Storm, bakfylla, sjösjuk, båten har en vattenläcka och det får jag reda på inatt när vi är 10 timmar från hamn - KUL..., och jag ligger då och spyr som en dåre för att båten gungar så jävla mycket. Storm va det enligt tidningen och det sas att det blåste 20m i sekunden.. Vi är i hamn om 45 min och jag har aldrig varit gladare att få komma av en båt..

Ett möte väntar med världens bästa Tyra och mamma, älskar tanken av att få hålla mitt troll igen! När vi sen kommer hem ska jag krama ihjäl min älskade pojkvän som peppat med gulliga sms och sagt vad mycket han tycker om mig när jag legat i hytten och mått skit.

Men packa nu, ska av båten, käka något den duscha på mammas hotellrum. Vi hörs!


Tårar..

Mycket gosande med mammas hjärta innan avgång. När vi sedan va tvungna att säga hejdå sved det till och högg i hjärtat, tårarna rann!! Tyra blev ledsen (hungrig) och då gjorde det bara mer ont. Beordrade mamma att gå till hotellet och ge Tyra mat. Hon sa självklart att hon skulle de, hon fattade nog att det gjorde ont i mig..

Usch va jobbigt det va! Jag känner mig halv och det är inte alls kul. Ska dock försöka njuta lite av denna resa och försöka vara LINDA och inte mamma Linda, båda delarna behöver ju få finnas!

Hur mår ni? Peppa mig med lite annat snack och kommentarer om ni vill :p

 


Väntan..

Ellen mår sådär.. Men så går det när man är ute dagen innan man ska ut på sjön :p


Snart åker vi!

Ska klä på det här bustrollet, packa mer det absolut sista, säga hejdå till krikke och sen drar vi!

Tyra säger: raaoowraaarararaaa!
Ja, ni fattar ju själva ;) haha


Packning pågår!

Håller på att packa inför imorgon och helgen. Tittade ner och fick se våra fina Ikea kassar.. SUCK! Ren-tvätt i dem men ork säger ja bara. Har ingen ork att varken lägga in kläderna eller gräva i kassarna efter kläder..

Dyker in i garderoben och hoppas på att hitta bra kläder där också. Är väl trots allt lite party outfits som ska oviss samt Goa bas kläder att tralla runt i på dagarna. Right?

Nåja, bäst jag fortsätter packa så jag kan lägga mig när Tyra ska lägga sig! Imorgon ringer kl 6.30 - 6.45 någon gång. Bara att se det med ett leende ;)


Myser till de!

Tacos, julpynta och annat! Jag myser och njuter med mina älskade innan resan bär av imorgon och vi blir utan varandra några få dagar :p

Staaaaackars mig.. ;) haha! Ska käka nu. I'll be back later.


Snart advent!

Godmorgon/förmiddag! Sitter i soffan och kollar på tv. Pluttan sover lite som alltid en förmiddagslur och när hon vaknar så blir det att laga lite mat och kanske kolla på någon film med henne, ja det lilla hon vill titta ;)

Igår skämde jag och krikke bort varandra lite med saker. Jag fick nya Harry Potter filmen (yeeeey :D) och krikke fick 4 ps3 spel av mig. Han verkar gilla dem alla :) Köpte även lite julpapper, snören, lappar att skriva och sätta på paketen.. Ååh vad jag längtar nu att få slå in paket och allt vad det är :)

På söndag är det ju 1:a advent så då åker iaf stjärnorna upp i våra fönster. OM krikke har längtat :p haha, nu längtar även jag. Ska bli mysigt med advents dagar, julpynt, julfilmer och att vakna upp på julafton med min underbara familj, Tyra's första jul :)


Mätt..

T.o.m så magen putar utåt (mer än vanligt) nu :p Jag och Kristoffer blev lite hungriga och bestämde oss för att göra våfflor. Det va inte helt fel måste jag få lov att säga, taadam!!

Nu sitter jag i gosig morgonrock i soffan och kollar på How i met your mother. Blir sängen snart och sluta ögonen, skönt!

På torsdag åker vi också.. Ska ju sjunga på en kryssning. Har ångest för att jag inte kommer få natta och vakna upp med Tyra och även Krikke Jag vet att Tyra är i goda händer och att ja kommer tycka det är kul att gå upp på scenen, men jag kan inte hjälpa det. Tyra är ju min ögonsten, mitt allra bästa. Det är jobbigt för mig som mamma att vara ifrån henne. Men de sägs att de är nyttigt för oss båda också.. Men jo de svider lite i hjärtat när jag tänker på de.

Men än är inte dagen här så massa snos dagarna innan nu blir :) <3


Prickigt

Köpt två härliga och prickiga klänningar till Tyra. Storlek 68 så än kan hon inte ha dem, men när hon väl kan.. oj oj va söt hon kommer bli :)

 


Måndag - planer

Godmorgon! Måndag och ny vecka.. Idag ska jag åka till IKEA och Jula och kika lite. Vill köpa nytt till lägenheten när det finns möjlighet så ska kika på lite jag vill ha från IKEA idag för skojskull. Trodde krikke skulle va helt emot att jag skulle byta ut lite hör hemma eftersom det inte enbart är saker jag äger. Han sa att jag får väl göra om så länge jag sparar det han hade med till lägenheten när vi flyttade in :p och de förstår jag så självklart gör jag det :p

Jag tycker väl inte att det är fel så på det vi har nu men jag tycker de känns som vi bor i en ungdomslya och jag vill ha bort det. Vill kunna gå in här och känna att jag verkligen trivs. Speciellt eftersom jag inte alltid vill bo i Vålberg men jag flyttade ju hit för Krikke's skull, så då kan han gott överleva med ett nytt köksbord, sängram och ny tvbänk :p haha. Jag sparar ju ändå det som är hans :)

Nåja, just nu ligger jag och Tyra och kollar på Den lilla sjöjungfrun på Disney Channel, innan de va det musses klubbhus. Det va poppis de :) Tyra låg still som en sten och kollade på det förut :) Nu börjar hon bli trött och otålig så ska byta blöja och sedan natta henne lite så hon får sova sin lilla förmiddagslur som hon alltid gör. Vi hörs senare idag!


Söndag - what to do?

Söndag idag, inget planerat. Trots att vi tog en längre sovmorgon idag så känner jag mig lite sliten, men kanske går över. Skulle vilja åka till Jula och kika men kanske mycket folk där idag en grå söndag som denna och nyöppnat på det. Mja.. Får kolla med mannen om han vill med och kolla ändå. Sugen på IKEA också. Ledsen min lilla älskling men jag vill byta sängram. Den vi har nu är krikke's sen tidigare och tyvärr så tycker ja inte om den.. Vill ha någon i trä. Blir väl en svart då vi har svarta nattduksbord i trä. Nåja, ska prata med honom om detta och jag misstänker att så länge jan slipper lägga en krona så får jag välja och vraka ;)

Haha, måste berätta. När vi flyttar till större så blir det förhoppningsvis så stort så vi får ett rum över. Det ska jag inreda till honom i färgerna grönt och vitt, ställa in några sjyssta möbler och göra ett riktigt "man-lekrum" i Hammarby anda, där av färgerna. Blir ju lite tvspel och allt va det är där inne. Kommer han nog gilla :)

Nej, byta blöja på lillplutten här nu sen får vi se vad dagen har att ge. Godmiddag på er!



Jag borde sova.

Men först SOA - grr va spännande!


Farmor och farfar

Idag har vi varit hemma mest men tog oss en tur till Tyra's farmor och farfar. Där blev det massa gos och prat. Pratade julklappar och kom då in på butiken Jula som öppnat här i Karlstad nu. Det hade tagit dem ca 30 min att komma UT från butiken :p härlig kö?

Nu är vi hemma i sovrummet jag, Tyra, älsk och Fredrik. De spelar tv-spel så jag och Tyra är med och kikar ;) När Tyra somnar så ska jag och krikke mysa till det framför nya avsnittet av SOA, yeeey som jag längtat. Är riktigt spännande nu ju!

Vad gör ni ikväll?


Mitt hjärta!

Finns ingen jag älskar mer!

Du mitt hjärta och din pappa betyder sååå mycket för mig, ni är min egna lilla familj :)

 


Idol, pose och godis

Jag borde sluta med godis men ju mer jag säger det ju mer äter ja.. :s Ska börja säga att jag ska vräka i mig godis så kanske jag blir äcklad... Eller kanske inte :p

Idol kollar vi (läs: jag, Tyra sover och pappan är på hockey) på iaf. Ja som sagt så sover Tyra men hon tittade med mig när hon va vaken förut :p Misstänker att bruden kommer vakna snart och va vaken till 23 tiden. Mig gör det inget, fredags mys ju :)

Förut idag så satt hon på min arm när jag sminkade mig. Hon drog då till med en pose så kameran åkte fram och vi drog en pose tillsammans. Snygga va? ;) haha


Smaklig måltid!


Pizza time!

På g att göra hemmagjord pizza!
Godare än pizzeria? Vad tycker ni??


Helloo!

Läget? Jag är lite trött idag. Satt uppe ganska sent igår. Blev inget bloggande eftersom jag va upptagen med annat, lite personliga anledningar tog min tid och sen va det dags att sova..

Idag ska jag och Tyra in till stan och hålla michans hand när hon ska tatueras. Hennes första så ska bli kul att se :p Jossan och Levi ska med också, så våra sjuklingar till barn får busa ihop. Sen om vi hinner så blir det hem till Malin. Tvivlar dock på att vi ska hinna :/ men får hoppas på det!

Hoppas på att kunna hälsa på Tyras farmor lite om hon är pigg, annars får de bli imorgon. Krya på dig ninisen!

Ska glo lite på tv och göra mig klar sen. Mamma kommer med bilen om ca 30 min. Hörs senare idag!

Nyfiken på kameran, någon? ;p


Dhlvstlncdlbdsahönv...

Så är mitt huvud just nu. Gaaah!
Bloggar när jag kan andas ut lite igen.
Med andra ord om någon timme!


ooh, en present!

Tusen tack till mamma som idag köpte den där klänningen jag velat ha sen jag såg den på bilden i skyltfönstrer. Va ju så att när klänningen precis hade kommit ut så försvann min storlek direkt. Idag hade de fått in fler så jag fick en av mamma som en tidig julklapp. Himla snäll min mamma ;) ♥


The ladys

Vi tjejer...

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil. ...
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör vår frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Vet inte hur det är med er,
men på mig stämmer det väldigt bra faktiskt :P haha

image description


Bortskämd

Tur man har så snäll mormor som skämmer bort en med våfflor ;) Mätt och belåten så ska jag iväg och handla om en stund och sedan blir de hemåt.

Hoppas Tyris vill sova i bra tid idag för idag är jag sleten :p Hon ville tydligen vakna igår när ja lagt henne och efter det så va hon vaken till typ 00.15. Trodde aldrig vi skulle få sova :p haha! Men gissa om de va kul att ha henne uppe igår ändå :) hon skrattade och pratade för fullt, hur kul som helst!

Nej, ska ta tag i mig själv nu innan jag somnar och åka. Finns risk att ja blir kvar på soffan här annars.. Maten tog musten ur mig :p


And I'm off to town!

Dags att dra mot stan bara Tyra vaknar. Hon har sovit i snart 1 timma så hon borde vakna när som helst, tröttfisen. Ska hämta lite nr på nöjes och även fixa lite på stan. En kaffe på de blir de nog också!

Ha en bra dag hörrni :)


Ljust!

Haha det blev visst lite ljust där! Trodde inte blixten va på.. Meeen de va den :p

Resultatet för de:


Busfröt!

Lyckan över att vakna varje morgon av att se Kristoffer vid min sida och vårt älskade busfrö som alltid väcker mig genom att ligga i sin säng och prata, är obeskrivlig!

Vad skulle jag göra utan dig och din pappa mitt lilla hjärta? :)


Lunch med mamma

Sitter framför tvn med Tyra, väntar på att mamma ska komma så vi kan käka lite lunch och sen ska vi köra mamma till jobbet. Idag ska jag och Tyra få låna hennes bil för vi ska iväg till marcus och prata om resan som blir nästa vecka! Hoppas på att vi ska kunna träffa Fia och hennes goding medans vi ändå är i sthlm :)

Tyra är fortfarande krasslig i magen men visar inga tecken på att hon mår dåligt. Hon är pigg, glad och pratar som aldrig förr, känns skönt :)

Vad ska ni göra idag? Jobbar ni?


image description


Just nu:

Någon är visst lite piggare än hon borde ;)


Akuten igår!

Hej. Blev ingen uppdatering igår då vi fick åka till akuten med Tyra. Hon har ju fått massa utslag igen fast annorlunda, bajset är inte som de brukar och saknar färg. Hon bajsar kanske 4-5 ggr per dag och det gör hon aldrig annars. Hon är förkyld också så vi visste inte riktigt va de kunde va så jag läste lite om bajset att de kan va vanligt utan färg om man ammar, men de gör ju inte jag. Då hade en barnmorska skrivit att det bör kollas upp med en läkare för de kan va fel på gallan. Ja, man borde kanske inte läsa men de va ju ändå en sida med BM och läkare. Vi ringde rådgivningen och de tyckte vi skulle åka in.

När vi kom in till akuten och fick gå in på rummet blev det att kolla temp, syre i blodet, klämde på magen, lyssna på lungor och hjärta. Dom kollade även hals, öron och kikade på hennes utslag ordentligt. Jättebra sköterska och läkare verkligen. Vi förklarade om bajset, förkylningen och va länge de har pågått. Det va iaf ingen feber, hon syresätter sig till 100% och allt de andra såg och lät bra. TACK sa mitt hjärta då :p Tänk när hon blir äldre och kan säga själv vad hon tycker känns fel, vad de kommer underlätta :p

Nåja, den lilla domen slutade med 2 salvor på recept som ska in handlas idag, skönt :) :p Tyra är pigg som en nötkärna, pruttar som en dåre och är glad som får ligga och dra i sina fötter här :p




Notis: Drick inte alkohol, du mår skit!

Har dragit igång datorn nu och bloggar från den. Det va väl ett x-antal veckor sedan det hände. Jag blir verkligen bekväm med bloggappen.

Igår så va det utgång med brudarna på jobbet. Åkte till Elin vid 8 tiden där vi körde förfest. Massa roligt snack, ful video på Michan och massa annat roligt. Jag tror inte att det va någon som va missnöjd med förfesten, kanske Amelie som fick sitta med oss alkoholdrickande människor medans hon va nykter :P När jag vaknade upp idag kände jag att jag borde ha gjort detsamma.

Vi ringde taxi vid 23.30 (tror ja kl va), åkte ner till stan och mötte upp några till som skulle haka. Min kära pojkvän bl.a, som efter en stund bestämde sig för att åka hem till Tyra ist. Mamma va hemma här med Tyra medans vi va ute. Tusen tack! Vi brudar drog iaf in till Ankan och dansade röven av oss, drack, skrattade och snckade massa. Träffade på Malin och My utanför som vi drog med oss in, så kvällen slutade väl med att jag och My stod på balkongen och snackade massa dret :P

Hade en toppen kväll men kan säga att alkohol är något jag INTE kommer inta på ett braaa tag fram över. Jag har sagt att någon öl max 3 första dagen på kryssningen, helt okej. Andra dagen, nej - ZERO!


Gaaah...

Har ju mått bättre om man säger så. Är ju inte på topp som godingen på bilden.. Lite lik Elena va? ;)

Jag återkommer senare. Måste ta igen mig lite bara..


Mys med hjärtat!

Älskling ligger och sover men ska väcka han vid 13 tiden. Jag och Tyra myser framför tvn till Robin Hood :)


Ramlar i säng..

Har för en liten stund sedan sagt Hejdå till Vicky och jesse som va här och hälsade på. Piercade Vicky i läppen också. Samma ställe som vi piercat ett x antal gånger, så nu hoppas ja hon har kvar den så slipper vi plåga henne mer i läppen :)

Jag lovade att svara på kommentarer ikväll men är så trött så just nu svarar jag på de 2 jag fått anonymt.

- Om vi bara kan lägga Tyra så hon somnar? Nej vi nattar :) på armen.. Jag har ju varit "dum" och gett henne vanan att få somna i mina armar. Men det kommer väl en tid vi bara kan lägga ner henne och låta henne somna där :)

- Vart hennes morgonrock är köpt? Den är köpt på Kappahl. Har bara sett storlekar från 74/80 och uppåt men Tyra har den trots att den är förstor. Vikit upp armarna bara. Jättegosig är den :)

Ni med bloggar får svar imorgon. Nu ska jag slänga mig i säng och kolla på How i met your mother och sova. Ny dag imorgon och då blir det utgång med tjejerna på jobbet :) känner mig lite taggad för förfesten men krogen vettefan. Kul att dansa av sig lite iofs :) men sov gott alla!


SAKNAR!!

..Men snart så :)


Vi igår!

Mammas största kärlek de :) <3 Och Kristoffer är såklart min stora kärlek, men det är ju kärlekar på helt olika nivåer. Går inte mäta ihop, men ni förstår nog :)


Trött

Tyra ligger här som en utslagen hjälte i soffan i studion mesans krikke tatuerar sig. Skulle vilja lägga mig brevid Tyra och sova en stund jag också :p

Titta, jag passar ju nästan in under hennes snuttefilt :p Eller kanske inte nej.. Gosigt ser hon ut att ha det iaf!


Dagens outfit - nya tröjan

Svart linne
Svarta jeans
Blå tröja med stjärna och dragkedja i nacken - love it!


Kommentarer!

Tack för era fina kommentarer, svarar er ikväll :) Kram till er!


Fredag och kalas!

Idag fyller Tyras farbror år så idag blir det kalas. Innan de ska vi åka iväg och se när krikke blir tatuerad. Hans tur med lite färg och smärta idag ;)

Senare kanske ja ska pierca en kompis om det hinns med, vi hoppas de :) de borde inte vara några problem alls!

Dagens outfit kommer upp strax. Ni får få se vad ena saken va som låg i påsen från igår, för det sitter på mig idag!


Pip

Igår märkte jag att Tyra kunde dricka ur pipmugg. Hon fick då en ny idag också som hon fick liten juice för 4 mån utblandat med vatten i. Tror ni hon drack idag då? ;) nej! Bara tuggade :p hehe

Hon har fått smaka på lite olika saker och potatis m. Palsternacka gick ganska bra, Majspuré spottade hon bara ut, blåbär gick sådär - hon åt lite iaf och morotspurén gav henne kväljningar och en rysning gick genom hennes kropp :p haha. Så idag tänkte ja att jag testar med lite mangopuré, vilken succé! Nom nom nooom va hon tyckte det va gott :) Ska ge henne mer av det andra också men man känner ändå en liten lycka när man ger något man ser att hon vill smaka mer av :)

Nya pipen


Yeeey!

Med en ond arm unnade jag mig själv lite idag efter att vi va klara i studion. Vad som ligger i påsen får ni se imorgon. Jag blev lite frustrerad när jag fick se att klänningen jag väntar på ska komma ut inte fanns kvar i min storlek :p blah.. Men men, kanske kommer in fler.


Klar - aj aj...

Min lilla zombie lady.
Jag sa: aldrig mer.. (när jag va klar)
Nu säger ja: Undrar va de blir nästa gång :p


Tatuering idag!

Känner mig taggad samtidigt som jag inte vill fortsätta på armen bara för att de gjorde så förbannat ont sist :p haha!

Men f-n, bara bita ihop några timmar så är de ju klart sen!! Vill man vara fin får man lida pin, men jag har fan aldrig varit så kärring över en tatuering förut. Idag ska jag iaf äta ordentligt och även ta med choklad och cola så kroppen inte går på sparlågor när smärtan sätter in. Kroppen hanterar det bra mycket bättre med mat i magen!

Wish me luck!


En elefant

Nybadad goding i elefant-badrock :)


Mitt lilla hjärta är sjuk!

Varm, snuvig och rinnande ögon. Hon är allt annat än pigg just nu :/ hon vill bara sitta på armen och är vaken Max 2 timmar innan sömn igen. Lilla pluttan :(

Vi kollar iaf på Lejonkungen och Tyra har nyss vaknat från sin tupplur nr 4 idag. Hoppas hon är lite piggare nu :) så svårt med näsan för hon blir tokig när man ska försöka toka snor och så, men måste man så måste man även om man känner sig lite elak.

Ska plocka upp plutten nu och se klart på filmen. Hörs senare igen.


Tatuering på g

Imorgon, då fortsätter vi på min lilla zombie liknande tjej. Ska bli lite mer skuggning och sen ska de i färg. Ska bli riktigt kul att se hur den kommer bli när den är klar.

Han som tatuerar mig har näst intill fått fria händer gällande färgen, så de ska bli riktigt kul att se vad han väljer för något. Blir nog att beställa en till tid efter jul någon gång. Ska ju skriva Tyra någonstans också funderar jag på en till sak men vi får se.

Krikke ska iväg och tatuera sig på fredag. Så vi följer nog med då och kikar lite vad han ska göra :)


Välling

På dopet fick Tyra bl.a en nappburk, en klosslåda (leksak, båda i trä) och en sparbössa (i glas/keramik?) som tillhör en serie. Jättefina tycker ja och jag gillar att de är i trä. Himla fint :)

Idag åkte vi förbi butiken där det är köpt för att lämna tillbaka en annan sak som vi fått dubbelt av. Jag sa självklart åt min kära vän som köpt grejen att ja skulle göra de och hon höll med. Jag bytte till en fin väska i trä, ett glas med sugrör på och en bricka, alla med samma motiv en krona på med tanken att hon ska kunna ha detta i sitt framtida rum.

När jag stod där och kikade så frågade mamma om jag ändå inte ville ha en sak till uggla-serien jag fått lite av på dopet. Jo de ville jag ju så det fick bli denna, en vällingburk :) också i trä, jättefint tycker ja. Finns även blöjhållare, krokar, napphållare m.m :) Samma sak är det ju med de grejer som det är stjärnor på (jag som gillar stjärnor så mycket), de med en krona på som är så fint och rosa och kommer bli så fint i Tyras vita framtida rum :)

Såhär ser vällingburken ut, det andra i samma serie som Tyra fick på dopet får ni se imorgon :)


Ärenden i stan

Har lite ärenden i stan som ska fixas. Måste bl.a handla det jag glömde igår och köpa mer miniderm salva till Tyra. Torr som sandpapper ungefär.. Nej inte riktigt.

Drar nu så hörs vi den :)


Dagens Tyra - Cool


Mysfis!


Igår!

Igår åkte jag och Tyra till Josefin, David och Levi. Drack lite kaffe, snackade och busa med ungarna. De matchade in så de sov samtidigt också småttingarna.

Nästa vecka har vi en date igen och då beger vi oss till IKEA bl.a. Hmm lät lite som "så missa oss inte, nästa vecka, här på TV3!" haha :p

Efter lite bus hos Jossan så åkte jag och Tyra och handlade med Amelie. Tyra blev glad av Amelie och började prata en hel del. Försökte få henne att skratta högt men hon va fullt upp med sitt prat och att le. När Amelie sedan kliver ur bilen och jag och Tyra åker iväg, då börjar Tyra skratta :p Typiskt.


Från USA!

Tant Elena är ju i USA och pluggar nu och hon ramlade över en liten present till Tyra :)

En Levis jacka med nitar, cool :)
Tack tack tack bästa Elena!



Här ska testas!

Mer update om dagen kommer efter Tyra's nattning. Riktigt sällskapssjuk blev hon nu :p haha. Gofisen!



Godmorgon!

Står i köket och steker lite ägg och smörgås till frukost, nomnom. Tyra väckte mig strax innan 9 och det tog verkligen emot att gå upp. Hon har börjat med att vakna vid 9 tiden nu så det är väl lika bra man vänjer sig och även njuter för man vet ju inte, snart kanske hon ställer om och vill vakna ännu tidigare :p

Godmorgon på er iaf!


Kyckling och Beck.

Tyra sover, krikke äter popcorn och jag gör små kycklingben som jag ska smaska på - Beck på tvn!

Va hemma hos svärföräldrarna en kort sväng förut innan Krikke tyckte att vi skulle åka hem. Mitt i besöket blev Tyra hungrig och ja glömde ju packa ner extra mat till henne så farfarn va snäll och stack till affären och köpte färdig så hon kunde äta :) nom nom tyckte Tyra!

Idag har det inte varit en spännande dag och därmed inga spännande inlägg från min sida, men vi har fått en rolig sak gjord. Vad kommer ni få se längre fram. Måste bli klart och så först.

Nu ska jag ta ur kycklingen. Vi hörs sen eller imorgon! :)


IKEA

Sitter på IKEA nu och ska käka. Har kollat runt lite och snart blir det en överraskning med Tyra. Vad får ni se senare.

Har bara slappat idag annars och kommer fortsätta med det när vi är klara med ärendena. Ska hem till svärisarna och slappa där :p

Kort på Tyris kommer in sen förhoppningsvis! Ska se om jag kan ta kort sen på det som komma skall..


Vill bara tillägga!

Jag kommer sakna min Kristoffer jätte jättemycket också när jag är borta på kryssen. Han och Tyra är ju mina bästa <3

Så nej, mina kära man glömmer jag såklart inte bort :D


Det närmar sig!

Det börjar närma sig den 24:e nov nu. Jag är lite orolig hur de kommer bli att lämna Tyra och inte vara med henne på något dygn.. :/ För er som inte hängt med så ska jag på en kryssning för att sjunga den 24:e nov. Tyra ska bo på hotell med mormorn så när båten kommer tillbaka så ska de möta mig direkt vid terminalen och den ska vi shoppa i Sthlm :)

Kommer sakna Tyra så det kommer göra ont. Kanske nyttigt för oss båda men jag tycker det är lite jobbigt för Tyra har inte sovit borta. Om jag varit borta någon kväll så har hon varit här när jag kommit hem. Nu kommer jag ju inte få natta henne och inte vakna av hennes underbara prat på morgonen..

Sitter med gråten i halsen nu när jag skriver det för jag tycker att det är jobbigt.. Man kan ju fråga varför man utsätter sig för det då men det ska ju även bli kul att återta scenen igen... Men, mammas lilla prinsessa :) Tror jag kommer lida mer än henne! Ååh peppa mig någon... :p haha


Nya skor!

Hemma, nattad bebis, mätt mamma och mormor! Vi kikar på film och pratar.... Pratade, kollade på mamma nu och hon sover visst :p haha! Jaja, är man trött så är man :p

Efter mötet idag så åkte jag till min moster och fikade. Det blev en kopp kaffe och massa prat. Mina kusiner va där och deras goa barn. Av min kusin Ingela fick Tyra ett par jättesöta och goa vinterskor. Jag som letat efter några bra hon kan ha till den där bruna kjolen jag köpte till henne :)

Tusen tack "moster" Ingela säger Tyra :)


Ta bort, ladda hem.

Vad pratar jag om tror ni? Appen? Jo men visst :p Fattar inte att de ska krångla så. Men de va väl
"mitt fel". Går inte trycka på kommentarer om du inte loggar ut och sen in igen om man tryckt bort sidan och inte varit inne på den en stund. Så för att få kommentarer att fungera då så måste jag ta bort appen och sedan ladda hem den på nytt. Tråkigt men så är de, och jag kan väl faktiskt leva med det.

Är iaf på väg hem så snart.. då blir de mer bloggning. Om vad, de vet inte ens jag :p

(värt inlägg, haha)


La stada

Är i stan och ska fixa ärenden, gå på ett möte och sen hem till moster på fika. Får återkomma efter mötet. Hinner inte blogga om något roligt just nu :)

BYL.


Tack Conny!

Vår granne är en vän till krikke/oss, Conny. Han jobbar som bagare och ibland överraskar han oss med lite olika bakverk osv. Han gav ex mig en chokladboll som va 3 gånger så stor som min knytnäve, ungefär.

Idag skrev han att han hade snickrat ihop en sak och ville komma in med, en tårta till Tyra! :) (nej, hon får absolut inte äta sånt än på länge :))

Titta vilken fin tårta han gjort till henne!


Första riktiga maten

Riktig och riktig, det va potatis och palsternacka :) Fick höra av en vän att man ska börja med sådant. Jag smakade på det innan Tyra fick och det smakade inget speciellt. Minen Tyra gav av maten va rolig att se däremot :) hehe! Det såg inte ut som att hon gillade det direkt, men blir väl bättre ju mer man ger :) Filmade iaf lite av det, första skeden (hon fick 4 små), hennes min osv. Alltid kul att ha och titta tillbaka på :)

Vad gav ni era barn första gången de fick fast föda? Jag ska fortsätta med potatis och palsternacka men kommer även testa annat inemellan, som majspuré osv.


Dagens mamafit!

Kör på slitna jeans från Nelly och en enkel, randig tröja från H&M, ruggigt skön!!

Sitter annars i soffan och kollar på Family Guy, Tyra sover och Krikke köper mat. Jag där emot va inte sugen på pizza så jag står över. Är verkligen sjukt trött på pizza från pizzeria men är helt såld på den där mexicana pizzan X-allt. Skulle kunna leva på skiten :p (vilket jag nästan gör redan enligt Krikke :p haha).

Ska till bergvik sen och köpa nya underkläder. Behöver rensa ur bh lådan då nästan allt är för smått numer. En påse med de "nya" till min kära vän L blir nog :p

Jag har tänkt lite på det här med att skänka bort och sälja saker. Jag har maaaassvis med kläder och saker ja skulle kunna ge bort och sälja. Har ni gjort detta någon gång via er blogg?

(Jag idag, mitt röda hår ser brunt ut)


I vårt fönster!

Hittade mina gamla lyktor som man hänger i fönster eller vart man nu vill hänga dem. Har bytt ut själva lyktan i hängdelen och satt i silvriga ist. Blev nöjd med detta men hade svårt att placera dem. Nu har de fått en plats, hur länge de stannar på det stället vet jag inte men tillsvidare blir de ju jättemysigt att tända ljus i dem om kvällarna.

Ska tända dem och mina kronor ikväll - myspys med Tyra då älskling ska jobba.

Resultatet:


From my heart to yours..

Ni är det bästa!
Lycklig som har er :)


Green

Åh, idag blev det nya blommor till sovrummet också! Nya krukor med :) Hur de ser ut kan ni få se imorgon. Tog kort på blomman i vardagsrummet då den fått en liten touch idag i form av ett vitt hjärta med texten HOME inristat.

Samma är de egentligen i sovrummet också fast där fick det bli andra krukor och på det hjärtat som sitter i ena blomman står det Carpe Diem.

Såhär ser iaf blomman ut i vardagsrummet:


How you doin'? ;)


Gulliga läsare!

Tack gulliga läsare för att ni tipsar mig om napparna till nappflaskorna. De affärer jag varit i brukar ha men nu när jag ska ha dem så finns de helt plötsligt inte kvar :p Samma va det när jag skulle köpa nya 1or, då va de också slut men nu finns dom :p haha! Tror alla ska ha dem när jag ska! (skämtosido)

Ni är iaf väldigt snälla som tipsar, det tycker ja om :) ha en underbar fortsatt kväll/natt alla och sov så gott :) Nu mina vänner ska jag kolla på Sons of anarchy s4, e9 - äntligen :D Tungt att vänta på att avsnitt ska komma ut ju ;)


Shopping

Idag har det blivit lite nytt i fönstret i vardagsrummet. Jag köpte en kruka, en blomma och en lampskärm. Tänk va lite det behövs för att göra stor skillnad. Jag va så trött på skiten innan att jag inte kunde kolla dit utan att få ångest, nu gillar jag det även om det fattas något (känns de som).

Nu är det sovrummets tur nästa gång med nya krukor och blommor. Håller på att ha ihjäl de vi har nu då jag tröttnar rejält på dem. Ska även ta bort de svarta krukorna där inne. Vill ha in mer vitt i lägenheten!


Knubbis!

Hehe, förstår inte varför hon alltid ska göra dubbelhaka när man ska ta kort på henne på långt håll, haha :)

Tokfisen <3


En lugn stund

Tyra ligger i sängen och sover en stund, krikke sitter vid datorn men ska snart iväg på jägarutbildning eller vad man kallar det, så jag har krupit upp i soffan med en glass och kollar på Project runway. En liten lugn och härlig stund.

Har varit på jakt efter nappar till nappflaskorna. Tyra kör ju fortfarande med napp 1 men är bättre med napp 2 (även om vissa kanske tycker att hon borde ha 3an, men de tycker inte jag. Inte än.). Har dom dessa nappar någonstans? NEJ.. Jo då det finns säkert men inte där jag tittat så förut blev ja trött på det och köpte en ny flaska med en 2-napp på. Så en ny flaska fick det bli, en blå. Hon har 2 rosa, en grön och en lila så blå va enda alternativet om hon inte skulle få mer dubblett av färg, och de ville vi ju inte ;) Jag passade då på att köpa 2 nya nappar (för munnen). Det är inte sådana som vi brukar köpa så det ska bli kul att se om hon tar dem eller om de blir dissade :p

Ni med barn, har era tagit några nappar och andra inte? Vet att min kompis son inte tog alla nappar men än så länge har Tyra tagit de hon fått, hon har 2 olika.


T - dagens fodral


Efter-dopet-outfit!

Denna outfit hade Tyra efter dopet.
Body med spets vid bröstet från Kappahl,
strumpbyxor från Kappahl
Kjol med rosett från H&M.

Söt som socker!


Tant-Amy

Myspys :)
Och hon va väldigt glad, som alltid :)


2 år!

Idag var det 2 år sedan jag och krikke förlovade oss. 2 år och ett barn senare ;) Tyra är såklart det bästa han gett mig och jag honom, men jag ser inte ett barn som en present utan något vi visar vår kärlek till och genom. Att vi vill vara med varandra och ha en familj, jag älskar min lilla familj. Dom är ju det bästa jag har :)

När jag och Tyra kom hem förut efter en fika på stan med Amelie och en visit hos min mormor så möttes jag av fina rosor och en Disney film, Lejonkungen. Jag samlar ju på klassikerna så det va en väldigt bra present tycker jag :)

Tack min underbara älskling!


4 månader

Idag blir vårt hjärta 4 månader, redan! Tiden flyger iväg men det är ändå en dag vi längtat lite efter för idag får hon ju testa på lite potatis och sånt. Har burkar jag fått av min kusin så lite ska hon få prova den :) wiho!

Grattis mammas och pappas ögonsten, du är det bästa som hänt oss <3


Under täcket

..igen! Gömmer mig så de inte ska lysa upp hela rummet :p haha. Fult.

Har idag rensat ur mer av Tyras kläder. Har nu tagit bort nästan allt i storlek 56. Några få bodys är kvar i storlek 56 som passar än. Annars är vi bara inne på storlek 62 :) Hon har faktiskt kvar ett par mjukisar i storlek 50 som passar än. De va väldigt stora i storleken tror ja :p

Lite ledsamt ändå att rensa bort kläder som blivit för små. Man förstår ju verkligen då att ens hjärta växer. Jag tycker iofs att Tyra växer som attans men kläderna passar ändå. Inte riktigt allt men de mesta i storlek 62 passar bra nu! Får se om det säger svish till nästa storlek eller om det tar lång tid. Mer ledsamt kommer de bli när hon växer ur 68, det betyder inge mer Newbie, jag som älskar den klädserien!!

Nåja, när Tyra somnade förut så kollade jag på när älsk spelade NHL12 och efter de blev det kramkalas till How i met your mother, mys! :) Men nu ska jag lägga igen mina blå, trött som bara den. Hoppas ni haft en bra dag. Hörs imorgon!

Btw, är de något intressant att se vad hon fick i doppresent? Vet inte om jag ska ta bilder eller ej.

Carro och Tyra under fiket


RSS 2.0