Notis: Drick inte alkohol, du mår skit!

Har dragit igång datorn nu och bloggar från den. Det va väl ett x-antal veckor sedan det hände. Jag blir verkligen bekväm med bloggappen.

Igår så va det utgång med brudarna på jobbet. Åkte till Elin vid 8 tiden där vi körde förfest. Massa roligt snack, ful video på Michan och massa annat roligt. Jag tror inte att det va någon som va missnöjd med förfesten, kanske Amelie som fick sitta med oss alkoholdrickande människor medans hon va nykter :P När jag vaknade upp idag kände jag att jag borde ha gjort detsamma.

Vi ringde taxi vid 23.30 (tror ja kl va), åkte ner till stan och mötte upp några till som skulle haka. Min kära pojkvän bl.a, som efter en stund bestämde sig för att åka hem till Tyra ist. Mamma va hemma här med Tyra medans vi va ute. Tusen tack! Vi brudar drog iaf in till Ankan och dansade röven av oss, drack, skrattade och snckade massa. Träffade på Malin och My utanför som vi drog med oss in, så kvällen slutade väl med att jag och My stod på balkongen och snackade massa dret :P

Hade en toppen kväll men kan säga att alkohol är något jag INTE kommer inta på ett braaa tag fram över. Jag har sagt att någon öl max 3 första dagen på kryssningen, helt okej. Andra dagen, nej - ZERO!


Kommentarer
Postat av: Sanna

men va härligt att ni hade det skoj =)

2011-11-13 @ 17:41:23
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sanna

Sv: nä det är sant, man har ju lite förplikterser. Och risken är ju att man blir lite extra dålig nu när man inte dricker så ofta längre ;)

2011-11-13 @ 18:01:41
URL: http://moonzanna.se
Postat av: fia

åh skojsigt! deet är skönt att få komma ut lite :) är sugen jag med! ska ut o käka med tjejerna ifrån föräldragruppen på lör. jag kommer nog att dra ut också, får se om jag är den enda.. det känns så :P haha.

2011-11-13 @ 22:19:50
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0