SOA

Vill se säsong 4 nu!!
Funderar på att börja om på de 3 som är ute.
Ruskigt bra serie! Har ni sett den?


GRRRRRR!!


Mycket snack

Händerna fulla med en pratande bebis. Frågade vad hon tyckte jag skulle ha för tatuering på armen. Fick massa ljud till svar, frågan är ju vad hon menar ;) hehe. Det är så kul att prata med Tyra nu för man får ju som små svar! Ang tatueringen där får vi väl se om hon gillar den när hon blir äldre ;) hehe. Jag är inte helt säker på vad jag ska göra än. Jag har ju lite idéer och så, så jag ska dra ut lite bilder på lite olika saker och visa tatueraren redan på tisdag just så vi vet ungefär vad jag vill ha så får han måla upp något. Han kanske också har någon idé vad vi kan göra för kul! Ja vi får väl se.

Har beställt hår idag också, så det blir att färga mitt + löshåret och få det isatt hos Angelica på tisdag. Ska bli kul att se hur det blir och härligt och få det långa håret igen :) Mitt är väl inte kort nu direkt men Linda fick ju som sagt ta av en bit för det va slitet sist. Nu lär vi nog också få ta lite på topparna kan jag tänka mig eftersom håret ska ljusas upp och sen få en färg lagd på det. Ah ska bli kul att se vad resultatet blir :)

La Tyra bredvid mig på en filt här i soffan, tittade åt inlägget en kort stund och sedan mot henne igen.. då har hon somnat :P Trött unge ♥ Hon har sovit långa stunder idag och även varit vaken långa stunder. Jag vet att vi kan bli av med det när som helst men jag är så glad att hon sover så bra på nätterna, både för hennes och våran skull! Men nu ska jag fundera lite mer på tatueringen. BYL.


Bildregn: Tyra!

En resa med bilder!































Älskade Lilla du! ♥


Jag vill inte sova mamma!

img_0054 (MMS)

Ni ska inte tro att den här damen sover inte. Nej nej. Men mig gör det inte ett dugg. Oftast betyder somna sent - sova längre. Iaf för mig som inte somnar 22-23 på kvällarna. Så om hon somnar om 30-60 min får vi nog sova till 7-8 tiden imorgon :) härligt!    Ang frågor ni vill ha snabbt svar på: Släng in frågor i frågerutan i spalten till höger om ni undrar något. Svarar så fort jag ser att ja fått in ny fråga. Nu ska jag se om Tyra vill bli lite trött och sova snart. Vore skönt att komma i säng snart. Haft en mysig dag med Tyra. Godnatt på er!


Skillnad!

När jag kikade på bilder på Big Bang gänget så fick jag syn på en bild med deras "riktiga jag".
De ser ju inte alls så nördiga ut normalt som jag trodde att de skulle göra.

Nördarna (de bästa):




Icke-nördarna (fortfarande dom bästa):



Kollar ni på The big bang Theory?


DATORN!!!

Inte så jätteofta jag sitter vid datorn nu mer. Jag försöker men oftast när Tyra somnar någon annanstans än på min mage så grejar jag med annat. Idag har det varit en riktigt "JAG VILL OCH TÄNKER TA ALL UPPMÄRKSAMHET JAG KAN, SÅ DÄSÅ!!"-dag för Tyra. Sovit mycket och det är väl bra på så sätt att hon blir gladare och mer pigg. Nu är hon iaf vaken och härligt är det för jisses vad hon pratar gumman. Jag smälter när hon sätter igång med sina ljud och ler som att det är underbart att vara henne! Åh, jag älskar henne så!

Annars idag så har vi inte gjort så mycket förutom att legat på armen och varit trött och ledsen eller sovit på min mage. Efter många om och men fick jag laga och äta mat :P Ska väl fortsätta gosa i soffan resten av kvällen också. Är ju lite bra på tvn idag, typiskt att det är en rolig film 21.oo samtidigt som det är två bra program kl 22.oo..

Här är lite av det jag tycker är värt att se idag:
(sånt som börjar innan midnatt, de efter midnatt är alltid värt
- 2 ½ men, How i met you mother, mm.)

19.3o - Halv åtta hos mig
19.3o - The big bang theory
21.oo - 40 year old virgin
22.oo - Breaking News med Filip och Fredrik
22.oo - Ghost whisperer (även kl. 01.oo)
23.2o - Sex And The City
23.55 - The Mentalist





Funderar på en film som är kl 9 på tv11, Awake heter den. Någon som sett den?
Den verkade bra iaf. Här är en text om filmen tagen från tv.nu: 


Amerikansk thriller från 2007.
Clay Beresford har det till synes det perfekta livet med en framgångsrik karriär och en vacker hustru. Men det han behöver mest saknar han och kan inte köpas för pengar, ett nytt hjärta. När läkarna till slut hittar en donator verkar hans liv äntligen hamna på rätt köl. Men under operationen förvandlas den till en mardröm när Clay vaknar fullt medveten men helt paralyserad.

I rollerna: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin.


Leksak

img_5289 (MMS)

Mycket bra leksak från Tyra's farmor och farfar. Den roar henne när hon är rastlös. Att jag får världens kramp i armen av att skaka den och trycka igång musiken om och om igen får man på köpet ;) Men helt klart värt det eftersom hon gillar det :)


Hår, tatuering och bil.

img_8594 (MMS)

Fina fina ashlee! Vill verkligen få iordning på mitt hår nu. Färga och förlänga. Fått tag på billigt och äkta löshår, först ska Angelica få säga vilken färg som ska beställas bara :) Längtar tills håret är klart, tatueringen på plats och en bil på min parkering. Det vore tjusigt de ;p Blä, va fin den där bilen va som vi tittade på igår.  Om det inte hade behövt krånglas så. Men jag skulle hellre vilja vinna ett x-antal lappar och köpa en ny Audi A4 eller A6, de vore något ;) hehe! Nej nu ska jag kolla på våra bästa år. Hörs sen!


Fille och Fredde då!

Filip och Fredrik! Vilka grabbar. Tycker det är så himla kul att lyssna på dem. Idag på deras program breaking news så snackade de bland annat med en 83åring som gjort inplantat i brösten. Tanten verka jättenöjd över sin op och va nog stolt också. Verka va en jätteskön tant, hehe! Kollar ni på Fille och Fredde?


Trött Tyra idag i Örebro. Dåligt bloggande...

img_7023 (MMS)

Trött Tyra idag i Örebro. Dåligt bloggande idag men har faktiskt haft fullt upp. Varit och kollat på en jättefin bil idag men får se längre fram om det blir den eller inte. Väldigt sugen på den iaf! Men men. Nu ska jag käka lite och gosa ner mig med krikke och Tyra framför tvn en stund innan vi stupar i säng allihopa. Jag kanske återkommer sen, om inte då blir det mer imorgon då ska jag va hemma imorgon mesta delen av dagen! TTYL or T.


Lite torka från min sida.

img_4825 (MMS)

Har inte hunnit blogga mycket idag. Haft en riktig heldag med min älskade Tyra, som alltid. Hon har badat, kollat på tv och spelat bingo. Vi vann inget tyvärr :p Imorgon bär det iväg mot Örebro och kolla på bil och kika i mariebergs köpcentrum. Blir kul med en liten dagstripp oavsett de blir bil eller inte. Nu ligger Tyra och vilar så jag ska diska ur lite flaskor och göra i ordning lite mat till henne så det står redo att värma när det är matdags. TTYL.


Hur snygg??

img_1129 (MMS)

Hur snygg till Tyra?!?! Dock lite väl dyr kanske... Typiskt. Men, jag är nog lite förälskad i den ändå!


Längtar tills de är dags för mössa och var...

img_8393 (MMS)

Längtar tills de är dags för mössa och varmare kläder, även om jag gillar sommaren. Längtar ni efter hösten?


Film

img_4429 (MMS)

Måste tyvärr bryta det jag lovat. Får köra lite inlägg imorgon ist. Vi va hemma så sent och nu ska jag natta Tyra som gör allt för att hålla sig vaken trots att hon är jättetrött :p, sen ska jag se på film med krikke :) Grymt rolig komedi, äldre, Hem dyra hem! Se den. Godnatt!


Bjuder på en lip! / Tyra

img_4930 (MMS)

Bjuder på en lip! / Tyra


Sitter med Tyra i knät och kollar på Disne...

img_0294 (MMS)

Sitter med Tyra i knät och kollar på Disney Channel. Har sminkat mig men sitter i pyjamasbyxor och det är väl inte riktigt vad jag tänkt ha på mig på kalaset :p Skrev ja de förresten? Vi ska på kalas hos mamma eftersom hon fyllt år. Ska vara där kl 15 så måste skynda mig för jag ska in på bergvik först! Skriver mer mms inlägg under dagen och återkommer via datorn när jag är hemma igen! Ha en bra dag!


Food - sleep.

img_6620 (MMS)

Uppe. Men bara en liten stund. Tyra va hungrig. Hon har varit så duktig, sovit från ca 22.30 - 23.00 till nu, 06.45. Härlig bebis som är lik sina föräldrar :p gillar att sova med andra ord, iaf på natten. Nu är hon klar, sova igen! Gött ;)


Ny app i min phone.

img_6471 (MMS)

Hittat en ny app med massa roliga filter, färger och former att lägga på kort! kul :) men.. Godnatt va de.


Sitta och sova?

Skulle skirva om mitt besök hos bm, efterkontrollen nu tänkte jag men jag är så jäkla trött. Tror jag somnar sittandes snart! Inte van att gå upp så tidigt längre eftersom Tyra gillar att sova, plus att Tyra vaknade tidigare inatt än vanligt. Hungrig bebis. Men men, jag lovar att jag uppdaterar er imorgon om mitt sista besök hos bm. Lite sorgligt va det då jag älskade att komma dit och väga magen och allt. Mysigt varrebarre..

Ska även ta kort på armbandet som jag pratat om imorgon också. Hittade min lilla kamera förut och insåg då i samma stund att jag hade ju kunnat fota med systemkameran. Man glömmer att man har en ibland då den ligger lite gömt på hyllan under vardagsrumsbordet där man knappt aldrig kollar! Men imorgon, lovar.

Bjuder på en låt (en cover på en jäkligt bra låt) jag fastnat extremt för, så får ni sova så gott sen!
Kram till er alla!
.

Extremt skön att bara ligga och lyssna på. Duktiga som bara den!
Den som påstår annat borde lyssna en gång till.



En varm Tyra i vinter!

Idag fick vi en liten present som jag tittade ut. Det fanns bara en kvar och den är så himla mjuk och go så det gick ju inte låta bli. Jag gillar att den är vit även om jag inser att den kanske blir lortig fort när man använder den, eller man ser det väl på en gång men det gör inget. Det finns tvättmaskin! Den är iaf i storlek 2-6 månader så den kan hon ha ett tag.

Som ni ser på bilden nedan så är det som en påse vid benen men det går även göra som små ben på den då den är anpassad så man kan ha den i bilbarnstolen osv. Perfekt! Så småningom ska jag dra med krikke och kolla på en åkpåse till vagnen. Har sett en jag gillar skarpt som jag tror Krikke också kan gilla mycket :) Men men, denna overall/påse blir mysig till Tyra i vinter :) Gulligt med öron på tycker jag, det klär henne hehe!

Vad tycker ni om vårt köp? :)


Återträff med föräldragruppen!

Idag efter min efterkontroll hos Mona-Britt (kommer ett inlägg om det), min bm, så va jag på stan och lunchade med mamma och Linda. Självklart va Tyra med också! Efter lite fix och lunch så drog jag in till mammaträffen. Jag blev sen till den men de visste om att jag inte kunde komma till den tiden de va utsatt till. Hade jag vetat från början hade jag ju kunnat planera det bättre men Mona-Britt hade glömt ringa mig igår när hon fick reda på det. Nåja, nu har jag iaf fått de nya tiderna och ser fram emot resterande av besöken :)

När jag väl kom dit hade de fikat och de satt och pratade om lite allt möjligt. Jag hoppade in och vi pratade förlossningar, storlek på barnen, vart vi har dem när de sover, amning, ersättning och sånt. De är så härliga! Det va även med två nya mammor som fått hoppa in i gruppen, de va också jättetrevliga och roliga att prata med :)

Nästa återträff kan jag nog skriva mer om då jag ska vara med från början och vi kommer då prata om sjukdommar och sånt. Det blir kanske lite mer "spännande" för er att läsa om! Men en mycket rolig och lyckad knappt timme idag med mammorna :)



En bild på min älskling från idag! ♥


X-tra beroende.

img_6931 (MMS)

Jag tror jag är beroende... Läskigt god är den och känns nästan som att jag lever på den :p Kommer in via datorn sen och berättar lite om mitt återbesök hos BM och annat. Va även på en återträff med mammorna samt några pappor som va i samma föräldragrupp som oss. Jättekul :) Fick reda på det när jag va hos BM att de skulle träffas. Va jättekul att få se de andras bebis :) Men hörs sen. Käk och natta snosan blir nu.


Alien? What?!

img_3082 (MMS)

Hahah. En bekant hade lagt upp denna på fb. Tyckte den va lite rolig :p


Fy va tråkigt de va att gå upp när man ann...

Fy va tråkigt de va att gå upp när man annars får ligga kvar och gosa med Tyra på morgonen. Idag är ju pappan hemma också, så typiskt att man måste upp då. Men men väga och mäta står först på vårt schema idag!


Sängen nu!

Jag hittar inte min kamera så jag får leta upp den imorgon och visa er armbandet som min vän Linda Franzén gjort. Har iaf precis lagt lillan i sängen men hon är vaken nu. Vaknade för en stund sedan och fick lite mat men märks att hon är trött så det tar nog inte lång stund innan hon somnar igen.

Imorgon
ska vi mäta och väga henne. Ska bli riktigt spännande och se hur lång hon är nu och vad hon väger. Stora tjejen va ju ändå 57,5 cm lång och vägde 5,5 sist. Stor bebis, men absolut inte sådär överdivet tjock. Men hon är ju väldigt lång. Mätte henne brevid Levi som nästan är 4 månader äldre än henne, de skiljde inte alls mycket. Nu är iofs han liten i sig själv men ändå. Tror inte det kommer ta många månader innan de är i samma storlek om Tyra fortsätter såhär, men klart det stannar väl av det också :) Huvudsaken är att hon mår bra och att hon går åt rätt håll!

Efter att vi vägt och mätt henne iaf ska jag in till vår BM i stan som vi gick hos under graviditeten. Dags för efterkontroll, men jag hoppas vi bara kan snacka lite så jag slipper ligga där med benen i vädret. Allt känns ju som att det sitter på sin plats menar ja ;) Sen så sprack jag ju inget så det är väl knappast mycket att titta efter. Men men, får se vad hon har att säga. Blir en tur på stan med Linda F också som ska leta efter gummistövlar och sen ska jag vidare mot min gamla manager för att föra över ALLT som har med kick att göra. Kommer bli en hel del kort och klipp att kolla igenom, KUL :D

Men nu ska jag springa in och lägga mig hos mina älsklingar som som sagt redan ligger i sängen! Lite how i met your mother innan ögonen läggs igen. Godnatt på er. Ni kikar väl in imorgon? ;)

Bjussar på en bild.



Gamla bilder är alltid roliga..  jag och en kropp som tillhör Franzén, 17 bast.
Shit, 6 år sedan! Det va tider. Jisses va kul vi har haft!


Sovande bebis har soffmys med mamman framf...

img_4556 (MMS)

Sovande bebis har soffmys med mamman framför tvn. Fångarna på fortet it is.


Barn och kompis gos!

Nyss kommit hem från stan och en dag med Linda, Josefin och Levi. Började med att få iordning oss hemma, Tyra somnade om och va jättetrött när vi skulle åka så hon fick sova en stund. Där med en ganska glad bebis hos Linda faktiskt ;) Duktigt tös! Hämtade iaf upp Linda och åkte och köpte lyxmat, öhm.. jag menade BK mat. Fint de satt! Inser nu att jag inte åt alls mycket av det, jag brukar vräka i mig annars. Men nog om det, inte så kul att läsa om hur mycket mat jag äter och inte.

Väl hos Linda igen så käkade vi och Josefin och Levi kom mitt i maten (okej, det lät som att jag va irriterad över det men så va inte fallet ;) hehe) så jag tog Levi och gosade då Linda satt med min onge. Det blev snack och lek med ungarna. Levi och Tyra kollade in varandra en hel del ibland så jag och Josefin kan väl nästan börja planera deras bröllop nu? ;) Levi gillade iaf Tyras fötter, eller om det var hennes rosa strumpor. Hur som helst så va de intressant och de drogs mycket i dem men Tyra brydde sig inte ett dugg. Tittade lite på Levi när han tog tag i hennes arm. Ah, ni skulle sett! Såg jättekul och gulligt ut :)

Jossan och Levi gick efter en stund så det blev mer gos med bara Linda. Tyra va nog väldigt glad att Linda va med och lyfte upp henne när hon ville bli lyft (Tack tant-Linda ♥). Tyra är ju smått uttråkad (ganska mycket ibland) när hon ligger ner och sitter mycket hellre i knä och få kolla runt. Att hon sen ville ligga på mammas arm när hon va trött och fick då se i taket att Linda hade en taklampa gjorde nog Tyra's dag. Gud va hon är fascinerad av taklampor :P Kul att man kan vara lättroad ibland! ;)

Har iaf haft en mycket trevlig dag med mycket trevligt sällskap! Fick med min mammas present också så hon fick den förut innan vi åkte hem. Jag har ungefär likandat som jag fick av Linda när Tyra hade fötts. Det är ett armband med Tyras namn på. Bilder på mitt armband kommer upp senare. Ska även då tipsa er Karlstadbor vart ni kan köpa dessa armband och halsband som hon gör! Vi hörs sen. Ska gosa onge nu och kolla bil på nätet!


Gammal bild på mig och brudarna!
Fr v. Josefin, Linda och jag!


GRATTIS MAMMI!

Idag fyller min mamma år. 27 säger hon att hon är! Tydligen så stannar man upp lite med åldrandet när man får barn. Fyller år varje år men siffrorna rör sig inte mycket. Min mamma har alltså då ökat 4 år sedan hon fick mig ;) Härligt att jag skaffade Tyra i denna åldern då så man stannar upp lite och inte blir gammal så fort ;P (föräldrar... haha)

Stort grattis till dig iaf underbara mamma och mormor! ♥




Idag ska du få paket! :D


Tillbaka i arkivet..

Minnen minnen minnen. Här är en bild från det att jag stod "modell" för en kompis företag. På den tiden gick man i skolan och livet kändes fortfarande lite som en lek. Hade mycket kul under mina gymnasie år, även i grundskolan. Vilka tider :)


Tid för tatuering!

Har ju snackat med han som ska tatuera mig ang att jag vill tatuera mig och att jag iaf kunde få en tid bokad så man har något att se fram emot. Det sas ju att jag va tvungen att vänta 6 mån efter att tussan fötts men det har tydligen något med amningen att göra också och eftersom damen här inte vill ammas (vi behöver inte gå igenom det igen, vill hon inte så vill hon inte. Tack och bock alla för tystnaden om det :P haha), så har jag nu fått en tid i Oktober. Gissa om jag längtar! Jag vet ju på ett ungefär vad jag vill ha. Ska skicka lite olika bilder och idéer till tatueraren så får han knåpa ihop något åt mig :) Fortsätter med black n gray på armen just nu. Blir tatuering med färg längre fram.

En sak som är helt säker är att jag ska tatuera in Tyra's namn också samtidigt men inte på samma ställe som det andra. Ska bara hitta ett fint teckensnitt till Tyra. Det ska va fint och stilrent.

Äntligen, som jag har längtat!


2 av mina 9 (har mest smått än så länge. Roligt när det blir större!)


En runda i stan.

Började dagen med lite städ, mat, dusch osv innan det bar av mot stan och lite mat-shopping till Tyra. Fick med en värme/balsam spray och ett serum med hem också. Ska ju fixa till håret och även få i lite löshår så det blir längre igen. Mitt hår va ju ganska slitet när Linda satte klorna i det så vi fick ju klippa av en bit och även om jag fortfarande har långt hår så känns det lite tomt :P Så jag har bestämt mig att sätta i lite löshår, men först måste jag färga håret i den färg jag vill ha och det ska en som heter Angelica hjälpa mig med. Hon är jätteduktig på att få till sån där färg så jag smiter iväg till henne om några veckor.

Nu ska jag kika lite på löshår och bil. Har ju som sagt sålt min så jag ska börja kika på ny nu. Får se när vi hittar något intressant. Återkommer sen med ett glatt besked (iaf för mig :P hehe)


Får snabba mig!

Tyra ligger och drar sig i babysittern och har nyligen vaknat. Får skynda mig att skriva ett inlägg för något säger mig att hon snart tröttnar på att ligga ner och vill komma upp och sitta för att se mer av världen (läs: vardagsrummet). Hon gillar verkligen att sitta i knä och titta runt, nästan lika mycket som hon gillar att kolla på tv ;)

Idag har vi umgåtts med Tyra's kusin Tuva och hennes mamma Ida. Deras katt har fått ungar så va ner i källaren och tittade på dem. 3,5 veckor gamla. Jisses va fina dom är, så goa! Att jag kom hem med fickorna tomma är ett under, va svårt att inte vilja stoppa ner dem och gå hem :P Efter lite kusingos och kattgos, ja Tyra gosade lite med sin farbror också (hon grät mest för hon va riktigt trött) så gick jag, Tyra och Ida ut på en promenad. Det va gött att komma ut och röra lite på sig! Fler sådana promenader får bli när det är bra väder.. ja det är ju inte så ofta det är det nu längre. Regnar ju hela tiden, men ska inte tjata om det för det gör alla andra så mycket bättre ;)

Nu ska jag ta min onge. Skriver sen!


Barnkanalen

Jag och Tyra sitter och tittar på Barnkanalen och det kom då upp ett kort program där barn berättar vad tjejen/killen måste vara för att de ska bli kära. En kille funderar och säger:
- Snäll.. glad.. nöjd!


Hahaha, nöjd? :P Ungar är för härliga!


Ute på promenad! Ttys

img_1721 (MMS)

Ute på promenad! Ttys


SHF

Kikar på Svenska Hollywood fruar. Haft en bebis på armen hela dagen idag ungefär, där av mitt frånvarande. Hunnit greja lite i köket, varit till IKEA och köpt saker att ställa papper i, men inte så mycket mer än så. Så fort lillan somnar är det dags för dusch, men först se klart på SHF. Kollar ni?


Tacopaj till lunch!

Blir en sen lunch (brunch) idag! Har gjort tacopaj och en grönallad.
Detta ska jag servera med créme fraiche och tacosås, nom nom :)



Barnprogram är de som gäller nu. Tyra gill...

img_1597 (MMS)

Barnprogram är de som gäller nu. Tyra gillar't!


Tiden springer iväg, även så Elliot!

img_2428 (MMS)

Lilla killen är nu stora grabben. Kommer ni ihåg Elliot? Min kusin och Tyra's gudmors son, alltså Tyra's tremänning. Kolla in sköna stilen han har när han sover :) Man vill bara äta upp honom! Elliot har börjat gå och går verkligen för fullt nu, det är så otroligt kul att se. Kändes som igår jag höll honom för första gången när han bara va någon vecka gammal, eller när jag passade honom första gången och han va så söt och log när man sjöng för honom eller busade med honom. Tiden går så fort och nu har jag min egna lilla sessa! Saknar mina kusinbarn, alla tre! Snart är dom även 4 då en till kusin är gravid och är beräknad om 1 vecka. Vi får väl se när bebisen vill titta ut :) Snart hoppas vi! Men inom 3 veckor är den förhoppningsvis ute iaf. Mina övertidsdagar gick ganska snabbt ändå tycker jag. Man längtade men man släppte de där lite tillslut. Åh, jag saknar nästan de första förvärkarna :p man va så förväntansfull och pirrig :) hehe! Men men nu ska jag sova! Godnatt alla, hörs imorgon med bilder osv från min "göra nytta i hemmet"-dag.


Instagram.

img_4288 (MMS)

Fick ett mail med en fråga om vilken app jag använder när jag lägger filter på kort. Som ni ser på bilden så är det Instagram. Har fler program men det är detta jag använder mest! Här ovan ser ni en gammal bild på mig och Ellen :)


En mindre spännande dag.

Wazuuuup? Ligger i sängen med en pojkvän och en sovande Tyra. Redan?! Ja, hon har sovit sedan 19.00 typ. Hon vaknade iofs upp vid 21 och ville ha mat, men efter det somnade hon om igen. Jag kollar iaf på How i met your mother och njuter av det som vanligt. Barney är ju så underbar :p alla är de egentligen. Tidigare ikväll så va jag iväg och handlade med Tyra och mamma och när vi kom hem spelade vi Bingolotto. Krikke vann 100 spänn så vi fick tillbaka pengarna för lotterna kan man säga. Efter bingon blev det lite Solsidan och nu ligger vi här. Inte någon direkt spännande dag och morgondagen lär inte bli det heller. Rensa ur garderoben står på schemat, iaf vika och lägga allt i ordning igen. Lite bilder dyker upp i röran imorgon. Och just ja! Vår granne kom in förut med en liten (läs: stor) överraskning till mig, bild på vad det var får ni se imorgon ;) Vad ska ni hitta på imorgon? Jobb, skola eller är ni lediga kanske?


En snabb!

Pojken till mamman: Mamma, får man säga mus?
Mamman: Nej det får man verkligen inte göra!
Pojken: Okej.. Det flyger en fladderfitta i hallen!


Hahahaha..


Just nu: Tyra gymma sig till söms! Kämpigt...

img_0254 (MMS)

Just nu: Tyra gymma sig till söms! Kämpigt med gym, de vet vi ju alla ;)


Sängmys! (förut)

img_3157 (MMS)

Sängmys! (förut)


Längesen!!

Hittade gamla bilder på mig från
det att jag hade bob-frilla 2007!!



En kväll hos Linda F. ♥


word.


mooovie.

Flickan med charmen, ja hon är vaken än. Eller nej, nu somnar hon nog. Hon vaknade iaf upp efter en liten sovstund och ville ha lite mat så nu ligger hon här i babysittern brevid mig på golvet och nästan försöker vara vaken, går sådär :P

Pappan är iaf hemma nu och skönt är det. Blir sängen och film för oss om en stund. Hade tänkt beställa lite kort på Tyra nu ikväll och även en förstoring, men har inte bestämt mig för om jag ska göra en stoor förstoring på Tyras ansikte eller om jag ska göra tre något mindre förstoringar på Tyra's ansikte, fot och hand, lutar nog åt att göra de tre. Har ju på ansikte och fot, ja även hand men det är ju när hon håller i mig och vet inte om jag vill ha hennes hand ensam eller när hon håller i mig. Vi får se, får fundera lite till :)

      

Nej nu vaknade pluttan här. Får lägga henne i sängen så kanske hon somnar bättre :)
Godnatt alla läsare, vi hörs imorgon!


Tatueringar!

Har varit förfrågan om mina tatueringar ett bra tag nu om jag inte kan visa dem. Har tänkt göra det men glömt bort det. Nu när jag satt och skrev till Fia om tatueringar så kom jag på att jag skulle ju visa er! Ursäkta mitt extremt sega inlägg om dem, men här kommer de (bättre sent än aldrig) 

Här i mindre format, mina hittills 9 tatueringar (som just nu är mest småpluttar, utom armen som är något större) som kommer bli fler. Just nu kör jag bara black n gray men tatueringar med färg kommer göras i framtiden. Hoppas bilderna duger tills vidare :P


Armen, dödskallar och liljor (som ska byggas på så fort jag får tatuera mig igen)
Arabisk text efter ryggraden!




7 till, text, hjärta, fotlänk, dödskalle, blomma & kinatecken + k, Kristoffer (placerad på andra foten), mitt L


Nattning pågår!

Håller på att natta Tyra här. Tröttis, ska strax få hoppa i pyjamasen tänkte jag så hon kan sova sen! När hon sover för natten kikar jag in här igen med ett inlägg. Tänkte berätta om lite planer och så. TTYS.


Forever aloneeeee..



Hahaha, det är så barnsligt men ändå så fult så det blir roligt.
Har ni sett Forever alone?


Myser med min lilla familj!

img_2990 (MMS)

Sängmys med familjen framför tvn är det som gäller just nu. Vad ska man laga för mat idag tro? Ja, det är väl min största fundering just nu :p Va tänkt att vi skulle åkt på kräftskiva hos min moster idag men lillan är så tät i näsan så ja tror vi hoppar det och gör något annat inomhus idag! Lite tråkigt att missa men de blir andra tillfällen att umgås med alla goa :) Men nu fortsätter vi familjemyset i sängen framför tvn och funderar vidare på vad jag ska laga för mat. Ttyl. (haha, vilket extremt tråkigt inlägg. Blir bättre sen!)


Hemma hela kvällen

Idag har inte jag och Tyra gått utanför dörren ens :P Haft en riktigt mysig hemmadag och kväll. Tyra har varit så himla glad idag, bara nu på kvällen när hon va ledsen när hon varit trött. Hon har verkligen lett mycket och pratat (gjort ljud) hur mycket som helst idag. Så fort man har pratat med henne har hon varit jätteglad och tillslut smälte jag så mycket att jag började gråta. Kände mig så otroligt lycklig, att hon är min gosegris :)
Bästa känslan och lyckan i livet!


Nu på kvällen har vi kollat på Ice Age 2 som gick på tvn, sjungit, kramats och pussats massvis och även sovit ibland, ja Tyra iaf.
Nu kollar vi på Röd Drake och har ätit lite glass (nej, inte Tyra :P). Tyra sov en stund och jag trodde hon somnat för kvällen men icke sa nicke, hon vaknade nyss igen. Egentligen tror jag att det va för att hon skvatt till lite. Men lite mat till lillan nu så får vi se om hon vill sova igen!

För mig blir det sängen så fort Tyra somnat. Är lite sliten men tänkte jag ska lägga mig och kolla på några avsnitt av någon serie, How i met your mother eller The king of Queens. I'll be back tomorrow ;)



Min fina vän Elena

Elena har nu flyttat till USA. Hon åkte i tisdags till Arlanda och om jag inte fattat fel så lyfte hennes plan tidigt på onsdag morgon. Hon ska vara borta i 6 månader. Gissa om vi kommer sakna henne, jag och Tyra. Självklart alla andra av hennes vänner och familj också. Just nu är hon i LA och ska bo där i en vecka men ska sedan vidare för plugg. Hon skrev på fb chatten nyss att det är som på film, helt underbart och väldigt varmt! Vid jul har hon lov i 1 månad och funderar på att resa runt i USA, fatta vad underbart!!! Jag är så otroligt avundsjuk och skulle mer än gärna joina henne på hennes galna äventyr!

Jag är så stolt över dig gumman!
Ha ditt livs tid nu, det förtjänar du!



We love you!


"Vår första 100% party bäbis"

Minsta som visats på 100% party bloggen tror ja ;P
Mammas tös dä' ;)

Kika in HÄR för att se inlägget!


Trötta damen

Dagens Tyra: trött kebabrulle! :) När hon vaknade så bytte vi blöja
och nu sover hon på min arm igen :p Trött bebis idag märker ja.



Annars så sitter vi.. jag och kollar på den nyaste Pirates of The caribbean - On Stranger Tides.
Har ni sett den? Filmerna innan gillar jag mer men den är verkligen sevärd! Älskade Sparrow ;)


Ang frågor!

Hej alla! Skulle uppskatta om ni ville ställa era frågor i frågerutan ett tag fram över sålänge ni inte har en blogg så jag kan svara i er blogg direkt :) blir lättare och mycket snabbare för mig att svara då. Så har ni frågor, ställ dem i frågerutan! En fråga om mitt hår är klart, nej det är det inte. Färgen är långt ifrån den jag vill ha men det är ljusare som kommer fram under den mörka toningen som kommer tvättas ur. Inte meningen att det skulle bli riktigt så mörkt men de gör inget :) Just nu får håret vila och jag får ta tag i färgningen senare igen :)


Ska vi gå isär..?

Börjar inlägget med att svara Sofia som frågat om jag och krikke ska gå isär. Svaret är: Nej :) Vi måste skriva på papper på gemensam vårdnad annars är det bara jag som har den automatiskt och så vill vi inte ha de, så därför :) Alla får förfrågan om det men säkert inte alla som gör det men vi vill ha det så :) Så så ligger det till! Annars då, Tyra ligger på mitt bröst och sover, hur go som helst min prinsessa! Har kollat på SATC, efter det The Mentalist (som jag börjat gilla endel) och nu 2 1/2 men! Massa tv mys. Blir sängen strax och mysa ner oss bredvid den sovande och underbara pappan. Gud va Tyra har pratat och gett leenden till Krikke idag. Man verkligen ser hur Krikke lyser upp när han har henne hos sig :) kärlek! Men nu blir det sängen, jag och Tyra har sovmorgon imorgon ;) skönt! Hörs imorgon. G.night peeeeps.


Kniven mot strupen

Alltså, vad är det för fel på han? :P haha
Oavsett vad det är eller inte är, så är det roligt att titta på det.
Kul att se hur det går för resturangerna! Brukar ni kolla på det?


Kommer ni ihåg hur stor magen var?

(Medans jag är på mötet och lägger schema får ni ett tidsinställt inlägg)


Jag har verkligen inte insett hur stor magen egentligen var, förrän nu. För 7 veckor sedan exakt (nu när jag skriver detta, natten till torsdag) va jag hemma och hade ringt förlossningen för första gången den kvällen. Fick ju ringa vid 2.30 igen den natten och 1 timme senare var vi inne på sjukhuset, för att sen ca 21 timmar senare ha vår dotter hos oss ♥ Längtar faktiskt lite till nästa graviditet. Så otroligt mysigt! Men en sak är säker, här blir det inga fler barn på länge! Nu ska all min energi och mammatid gå till Tyra :) Men självklart ska hon få syskon om några år!



Jag är en otroligt lycklig mamma.
Ska göra allt jag kan för att Tyra ska få en
så bra och trygg uppväxt som möjligt!


Har ni missat och vill läsa min förlossningsberättelse,
eller vill ni bara läsa den igen så hittar ni den genom att klicka HÄR!


Är på leklandet med kusiner och kusinbarn!...

img_8780 (MMS)

Är på leklandet med kusiner och kusinbarn! Tyra sover i min famn. Strax möte!


Dagens outfit via mms.

img_3386 (MMS)

Dagens outfit via mms.


Möte på g.

Då har man tagit sig ur sängen, tog emot att gå upp när man hellre ligger kvar under täcket och kramar på Tyra. Hade ju varit ännu bättre om pappan varit hemma så vi alla tre hade kunnat kramats, men utbildning är viktigt! Farsan i familjen ska ju bli rörmokare :) Skulle också vilja plugga något, men vad vet jag inte. Skönt att komma ut i arbetslivet också och tjäna pengar. Ska bli gött att börja jobba nästa år (vart det nu blir, förutom Nöjes), men kommer vara otroligt svårt att behöva lämna ifrån sig Tyra om dagarna då. Blir ju konstigt när man är van att va hemma med henne :) Men de blir nyttigt för oss båda antar jag! :P

Nog pratat om det. Ska byta blöja och klä lilla damen här. Sen ska vi ju in mot stan, idag är det nämligen möte och schemaläggning som gäller. Även om jag inte ska börja jobba än så är jag en av de ansvariga och ska va med på schemat och även vara kontakt för de arbetande tillsammans med Krikke och min kuisn Johanna som är tillbaka på Nöjes, härligt :)

Hoppas ni har en bra morgon iaf. Nu blir det nog lite frukost, göra mig i ordning och som sagt kläder till Tyra. Hörs efter mötet! TC.


sweet.

Soffhäng, funderar på att käka något! Tyra ligger här brevid på en filt och sover, hon rör sig ibland men vaknar inte till. Jag hoppas hon vaknar om någon timme och vill ha mat, då får vi sova länge inatt :) Igår somnade hon typ 22.40 och sov till 07.10 imorse, jisses va länge! Trött bepis (ja, jag skriver p med mening). Hon fick lite mat vid 7 då och sedan sov vi till 9.50 eller om hon va 10.20 :P Jag va så trött då så jag kommer inte riktigt ihåg. Jag somnade iaf aldrig om utan kl 11.00 så grät Tyra lite så jag tog upp henne och la henne på rygg på min mage/bröst. Där gosade hon sig lite och somnade om snabbt och där låg hon och sov bra länge. Underbart mysigt med mamma - dotter gos!




Men käk då, borde jag ta mig något? Har en jäkligt god färdig-pizza i frysen som smått skriker mitt namn. Jag borde nog göra iordning den och käka till Sex and the city som börjar strax på tvn. Gött att det börjar gå igen. Okej, jag har boxen och båda filmerna, men ändå. Jag har sagt det förut och jag säger det igen.. De där brudarna är så sjukt bra, roliga roller!



Sov gott alla, vi hörs imorgon i vanlig ordning!


I do the work

Jag jobbar faktiskt hemifrån nu. Detta kommer stå chefen dyrt ;) Sitter och fixar lite med telefonlista och mail till de som ska jobba i garderoben i höst. Full styrka så det är kul! Jag kommer väl hoppa in några pass i höst/vinter och tjäna lite extra än bara mammapengen. Konstigt att lämna lillan men det är ju bara några timmar jag släpper henne ur min syn så det ska nog gå bra. Blir ju inte än iaf, just nu är hon lite väl liten tycker jag :)

På tal om jobb så va jag iväg på ett möte igår ang musiken. Min gamla manager vill att jag ska gå solo ett tag. Han hade en låt han tyckte va jag. Jag tyckte den va helt okej men den va inte direkt jag. Jag vill ha lite mer rockigt än så, så han skulle kika med förlaget om de hade någon bra till mig. Jag förstår ju jag också att det inte kan bli rock rock, det blir liksom inte samma sak om man inte har något band och det har jag ju inte i bakfickan direkt. Men något mer åt rocken får det att bli :P Isf så kör jag solo ett tag. Linda Rangfeldt. Bara jag. läksigt. kul. Det vore kul om de kunde ta fram några låtar man kan lyssna på och se om man fastnar för någon. Det är ju inte direkt billigt med låtar, vilket är ganska förståligt. Det ligger ju mycket tid, svett och tårar bakom mycket musik. Men roligt arbete ändå!

Men nej, måste ut med listan nu så ska fortsätta mitt lilla arbete här. TTYL.


My new necklace.



Gilla eller ogilla?
Jag älskar det!


Dagens i mörker.

img_8114 (MMS)

Roligt att lägga filter på kort!


Psst...

Köpte ett nytt halsband igår. Kika in senare idag för att se bilder på det! I love it.


Det vackraste jag vet..

Det bästa som finns är att vakna och se min dotter ligga och kika på mig samtidigt som hon ler. Hur kunde jag känna mig hel utan henne? :) nu är jag hel, med Tyra och Krikke :) Älskar er!


Tävlingen är nu avgjord!!

Vinnaren är med andra ord dragen! Jag la alla namn i en liten skål, skakade om, blundade och drog en. Jag får då här med säga Grattis till Louise Sjögren som blev vinnaren av de snygga skuggorna! Jag kommer kontakta dig Louise imorgon och ge mer info om när priset anländer i dina händer :) Stort grattis!!


Varning för känsliga läsare!

Jag finner inga ord.. Hur fan kan sånt här få pågå?!?!!! https://www.flashback.org/t1627606


Dagens KanDee

img_6924 (MMS)

Dagens outfit. Enkel men älskvärd KanDee!


Godmorgon!

Nu är det jag som ska skynda mig med att göra mig klar, fixa lillan, göra mat till henne att lägga i skötväskan och väcka pappan, som idag ska få bli pappa på papper ;) Han ska alltså skriva på faderskapspapper. Vi ska väl samtidigt kolla upp gemensam vårdnad, det är något vi vill ha. Men har lite bråttom nu, det tar lite tid med en liten bebis :) Godmorgon på er iaf, vi hörs senare idag!


En liten liten stund.

Det är vad jag försöker få mig här. Jag har inte ens käkat idag (okej, två kakor), får göra mig en toast sen. Försökte vika tvätt men Tyra blev sinnig efter ett tag så armen fick bli och mat. Ja så kan det vara en dag när man är ensam hemma :) Blir bättre imorgon, hon har ju lite mamma-dagar ibland då närheten av mamma är bäst. Eller ja, nästan vilken arm som helst är bättre än att ligga mjukt och skönt :P Tokfröt!

Nu tänker jag iaf fortsätta vika tvätt och förhoppningsvis kan jag hoppa in i duschen om någon timme. Tyra somnar nog då så då kan jag smita in :) Krikke är ju hemma nu men är hon mammig så blir det svårt för pappan att agera Linda, hehe. Tro mig, Tyra kan va lite lurig med det där, ibland duger det och inbland inte. Men så är det med mig också, inte alltid jag duger ;)

Men nu är hon iaf lite nöjd med nappen i munnen och tvn påslagen. Hon tittar inte på den men.. haha tittade dit nu så ligger hon och ler mot mig! Goooooding :) Nu pratar hon för fullt (gör söta ljud). Men ska ta tag i tvätten nu :) Lika bra att passa på medans hon är så glad lilla tjejen!


Operation!

Jag satt och funderade en hel del på detta med plastikoperationer. Det är ju ett ganska hett ämne när någon väl drar upp det. Jag personligen tycker det är väldigt bra faktiskt att det finns möjligheter för människor att kunna ändra något hos sig själv som de mår dåligt över. Jag själv har funderingar på vissa saker, sakner jag vet att jag skulle må psykist bättre av. Det jag tycker är allra bäst med dessa operationer är att folk kan få saker på sig själva fixade om de varit med om en olycka, haft bröstcanser, medfödda fel osv, att de faktiskt kan få ett så kallat normalt utseende och känna sig vackra. När det väl kommer till kritan så är det alltid något man är missnöjd med men många av oss lever med det utan någon större irritation eller att vi mår psykist dåligt att vi skulle betala för att få det fixat. Man tänker kanske mer "ja, om jag skulla vinna en miljon så".

Mina funderingar över detta har kommit steget längre och jag vet två operationer jag faktiskt skulle vilja göra, den ena är viktigare än den andra, som jag känner det. När eller om det blir av vet jag inte, men jag är rätt så säker på att MINST en men säkert båda av dessa operationer kommer bli av inom de närmsta 5 åren. Det är iaf vad JAG vill, för MIN skull. Sedan kommer säkert folk säga "men gör det inte" och "nej de behövs inte" och vissa kanske till och med kommer bli tjuriga över det. Det är ju tur att det är MITT liv och MIN kropp, ingen annans :)

Skulle ni kunna tänka er att operera er för att få ett "bättre" resultat och känna er vackrare eller är ni helt emot operationer som sägs ska förbättra ens utseende?


Okej... man behöver inte överdriva!


Nappen som ibland är Tyra's bästa vän! Hon...

img_3375 (MMS)

Nappen som ibland är Tyra's bästa vän! Hon har några om man säger så. Krikke väntar nog på att hon ska kunna ha Hammarby napparna som han köpte åt henne innan hon va född :)


Min frisör

img_8553 (MMS)

Slänger in ett mms-inlägg och tackar underbara Linda som gör mitt hår! Du är helt fantastisk med att lyssna på vad man vill ha, även om mina önskemål är lite svåra att nå direkt. Men vi hittar dit och hittills är jag ändå väldigt nöjd! Tusen tusen tack! :) Än är jag inte klar med Linda. Hon är nog den enda som faktiskt får klippa i mitt hår :p (förutom jag själv då) Nu ska jag kolla på tv en stund sen sova. Blir nog en toast också. Just so you know. Night.


Info om tävlingen: jag får dra en vinnare ...

Info om tävlingen: jag får dra en vinnare imorgon. Hinner tyvärr inte ikväll!


Då va man hemma igen. Klippte upp håret me...

Då va man hemma igen. Klippte upp håret mer och även klippte mer lugg och lite kortare. Färgen blev lite mörkare än planerat men tror de kommer bli jättebra när man gjort några tvättar och färgen under får skina igenom lite. Så jäkla svårt att hitta just DEN färgen som jag så gärna vill ha, den på bilden som ashlee har. Vi kommer nog få leta oss fram när vi färgar. Men nu iaf är de lite mörkare än de va igår. Bild på håret får ni se när ja kommer på hur jag vill styla de. Måste greja lite med det först och bo in det lite :) Tusen tusen tack till Linda iaf som hjälpt mig och som orkar med mitt krångel ;D


Då satt vi här igen! Gött att få håret fix...

img_7808 (MMS)

Då satt vi här igen! Gött att få håret fixat utan att man behöver lyfta ett finger :)


Godmorgon! Dags att gå upp kanske. Damen h...

img_4192 (MMS)

Godmorgon! Dags att gå upp kanske. Damen här vill inte sova iaf :p men det är bra för kl 12.00 ska vi va hos Linda på salongen för mer fix med håret :)


Tävlingen är avslutad!

Tävlingen om ögonskuggorna är avslutad. Va några med via kommentarer och några via mail! Jag kommer läsa och lotta ut sminket, så det kommer alltså bli en rättvis utdelning på detta priset! Har varit himla kul att läsa om alla saker ni berättat om som inte många vet. Vet att ni som mailat valt att maila för att ni tycker vissa saker varit pinsamma. Jag förstår absolut men tycker inte ni borde skämmas alls, bara roligt ju! Ni kommer skratta åt det med människor längre fram och inte bara för er själva, lovar :) hehe!

Vinnaren drar jag imorgon och blir presenterad här runt 20.00 tiden!
Som sagt, inget fusk utan slumpen får avgöra. Jag kunde ju inte välja bland allt roligt! :)




Två nya ljuslyktor!

Kronor, så otroligt vackra! Min vän Josefine A (klicka på namnet eller bilden nedan för att komma till hennes blogg!) hade köpt en jätte fin krona, ljuslykta för någon vecka sedan som hon la upp i sin blogg. Jag såg den och föll direkt. Tycker det är så himla fint med dessa kronor. Jag köpte ju en lite större i bloms som jag visade er. Dessa två är lite mindre men otroligt fina. De är placerade bra på våra stora högtalare i vardagsrummet bredvid Krikke's dödskallar. Snyggt blev det då de har samma storlek!

Kan hända att jag flyttar dem till hallen eller vardagsrumsbordet (när vi köper nytt) lite längre fram, men nu står de fint på en varsin sida av tvn! Såhär ser de ut:



Glöm nu inte kika in på Jossan's blogg och läs lite mer om inredning osv. Hon gillar sånt och håller nu på att renovera och inreda sin och sin sambos lägenhet med lite småpynt!


Ginger!

Ja då va vi klara med håret, för idag! Vi kör på mer imorgon. Jag ser också på bilden att håret inte får den färg som det har i verkligheten! Det är ljusare än det ser ut på bilden! Tänkte jag kör på för och efterbild så ni kan se att det är ljusare. Imorgon kör vi nog i en mer stark röd, ginger färg (som jag säger) och även klippa lite mer i det! Det jag går efter är en bild på Ashlee Simpsons, jag är helt förälskad i hennes hår! Tycker hon är (var?) så jäkla snygg i håret!



Ashlee's hår






Mitt hår, före och efter!

Då:


Nu:


Som sagt så gör inte bilden håret rättvist och imorgon ska vi göra mer. Det kommer kanske inte bli sån stor förändring för er men för mig blir det ju lite ändring med frisyr och ljusare färg, jag som är van att ha så mörkt. Visst är inte direkt blondt, men ljusare är det. Jag gillar det! Ni får se nya bilder imorgon på hur det blir!


Hello! Hemma, nyss ätit. Tänkte ja skulle ...

Hello! Hemma, nyss ätit. Tänkte ja skulle försöka få ett bra kort på håret när Tyra slumrat till lite :) Är väldigt nöjd men håller på att "bo in det" lite för att se om vi ska göra något mer med det eller inte :) vi får väl se! Hörs snart!


Färdig? Naaej, nu kör vi i den färgen vi s...

img_3323 (MMS)

Färdig? Naaej, nu kör vi i den färgen vi ska ha! Följer ni min färgning eller spyr ni på mina små mms-inlägg? ;)


Färg färg färg. Ska bli himla kul att se h...

img_7156 (MMS)

Färg färg färg. Ska bli himla kul att se hur det blir, samt klippningen :) vad gör ni??


Nu kör vi!

img_9529 (MMS)

Nu kör vi!


I bilen mot stan. Eller vi har precis komm...

img_3699 (MMS)

I bilen mot stan. Eller vi har precis kommit hit. Började med att man försov sig, inte lätt när man har en gosig sovande bebis på armen :p men mot salongen nu.


Dåså, dags för sängen nu. Tittar på mitt m...

img_1502 (MMS)

Dåså, dags för sängen nu. Tittar på mitt mörka hår som Imorgon blir borta. Ja inte allt hår då men det mörka kommer inte vara kvar. Vi får väl se vad det blir för färg. Hoppas vi kan ordna det vi tänkt oss iaf, och hoppas jag passar i det ;) Är väldigt förväntansfull och tycker det ska bli skitkul att göra något med håret. Vi får väl se hur det blir :) Kommer kanske sakna det där riktigt mörka, men det är på tiden att jag testar något annat. Nu ska jag se om Tyra vill äta lite innan vi båda tar natten. Hon ligger här bredvid mig i soffan och drar lite på sig men somnar om efter varje sträckning. Ska bära in henne till sängen så får vi se om hon vaknar eller inte. Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Godnatt på er :) hörs imorgon med mms-inlägg från salongen! :)


Jag släpper dig aldrig.

img_0984 (MMS)

Jag släpper dig aldrig.


Räkmacka i Värmskog

img_0075 (MMS)

Här va vi och käkade smörgås idag! Jättefint ställe med goda, dock dyra smörgåsar - men värt de! Tyra sov mesta delen och myste i mammas och mormors knä. Farmor/svärmor jagade getingar, jag hatar dom och funderade där ett tag på att hoppa upp i svärmors knä :p uuuh för getingar!!


Present till Tyra!

Mamma kom hit med en present till Tyra för att hon nu är 6 veckor idag :) Det va väl tänkt att hon egentligen skulle få detta paket när hon döps men mamma orkade inte riktigt hålla sig så hon får den i 6 veckors present ist :) Titta va fint det är, en lycko-berlock med hennes namn graverat med en halskedja till!





Tusen tusen tack mormorn för presenten 
Kommer bli jättefint för henne när hon blir äldre!


Home igen.

Nu är vi hemma sen en stund tillbaka. Allt såg bra utan på vår lilla (läs: stora) plutta. Hon är hela 6 veckor idag och väger 5,5 kg och är 57,5 lång! Jisses, det är en stoooor bebis vi har :P Får se när det stannar av, om det gör det! Huvudsaken är iaf att hon mår bra och det gör hon ju :) Vi fick tid för läkarbesök också som ska göras. Det är som kontrollen de gör när de är 2 dagar gamla, kollar höfter osv.

Nu är mamma påväg hit och när hon är här ska jag ringa svärföräldrarna som har Tyras kusin Tuva hos sig, så bär det iväg till ett ställe och käka räkmackor. Stället som ligger i värmskog är väl kända för sina räkmackor så de ska bli kul att se om det är något att hänga i granen, som man säger. Ska iaf va väldigt fint där ute så blir kul att se. Tar lite bilder sen och visar er när jag är hemma igen :)

Måste berätta, sådant som gör en otroligt varm i mammahjärtat är mycket. Mycket de gör älskar man, nästan allt faktiskt eftersom man smälter av att bara titta på dem. Men det jag tänkte berätta hände imorse. Tyra har ju verkligen kommit på att hon har en röst att använda. Hon väckte mig genom att ligga och prata för fullt och smaska på sin hand! Jag smälte :D


BVC med Tyra nu. Vägning och mätning är va...

BVC med Tyra nu. Vägning och mätning är vad som gäller. Ska bli kul att se vad hon väger och vad lång hon är nu :) hörs sen!


G najt.

img_9811 (MMS)

Godnatt!! (Längtar till lördag och jag får håret fixat!!! Haha sjukt va taggad ja är. Hoppas bara de blir som jag vill!!)


Inte ätit mat idag. Hur kan man glömma bor...

Inte ätit mat idag. Hur kan man glömma bort det då? :p Iofs åt vi en toast förut. Nu iaf sitter vi och kollar på Ullared, snart slut nu. Vad gör vi då da? Jag hade isf tänkt kolla på serien som Joel Kinnaman är med i kl 22.30. Har dock inte sett de innan då ja glömde att de dragit igång. Har ni kollat på den serien, The killing?


Spy är min vardag!

Detta med spy, bajsblöjor och allt vad det är, det är ju något som ingår. Man kan säga att ungarna kommer med all inclusive. Eller kan man verkligen säga så? ;) Det rör mig inte i ryggen om jag får lite bajs på fingrar vid blöjbyte, det rör mig inte i ryggen om hon kissar mig på händerna, det rör mig inte i ryggen om hon spyr på min axel (om det inte rinner ner på ryggen, då rör det ju mig i ryggen.. mohaha, nejdå!). Ingen har väl dött av lite bajs, kiss och spy, det är vad jag säger nu.

Detta är något jag funderat över. Nu gör det mig ju inte ett dugg med sådana här saker. Säkert inte längre fram heller, tills hon blir äldre. Jag har så sjukt svårt för spylukt :P Jag spyr själv utav det! Hur ska detta gå? Får göra en deal med Krikke. Jag tar bajsblöjor och sånt så får han ta spyorna när hon blir äldre! Jiiiha ;)

Men jag kommer göra allt för denna ongen.
Detta gjorde vi allt bra älskling..


Att ligga och gosa och sova såhär på morgo...

img_7278 (MMS)

Att ligga och gosa och sova såhär på morgonen med mamma eller pappa är de bästa! Från kl 9 till 12.50 låg hon och sov så vid mig! Åh vad gosigt det är! <3 :)


Med en gammal mag-bild säger jag äntligen ...

img_1305 (MMS)

Med en gammal mag-bild säger jag äntligen godnatt efter en kväll med en mycket mycket pigg liten dam ;)


Alltid lika roligt!

Ni där ute bakom data och mobilskärmar, Ni gör mig glad med era härliga och snälla kommentarer! Kul att ni gillar bloggen och roligt att ni vill komma tillbaka för att läsa mer inlägg! Ibland är jag något dålig på detta med bloggandet men det blir inte så mycket tid över jämt att sätta mig vid datorn nu när vi har Tyra! Men jag försöker så gott jag kan!

STOR kram till alla er som gör min dag!

:)


word.

While you talk about me with your friends,
I sit back and think "Damn I've got myself a fan club!"



Bokar

Det är dags nu, dags att göra något annorlunda med håret! Kommer ha kvar det långa men klippning och färg blir! Jag snackade med en bekant om det men sen slog det mig ju att va fan en jättego kompis till mig (Linda Blom - klicka på namnet för att komma till hennes blogg) är ju utbildad och jobbar på salong. Kör på henne! Detta sker förhoppningsvis i helgen :) Jag skulle vilja förlänga mitt hår lite, dels för lite längre och dels för att få det lite tjockare men är så jäkla drygt med löshår och mitt är ju ganska långt ändå!

Så hur ska jag ha håret, färgen osv osv.. Jag vet, frågan är om det kommer gå på mitt stackars hår, men det hoppas vi ju självklart! ;) Berättar inget nu utan låter er få vänta till resultatet ist. Roligare så :)


Kanske såhär?



Eller inte nej.. hehe. Coolt men skulle inte passa på mig :P


Ordnat!

Har precis ordnat med mammapengen så jag har det gjort vilka dagar jag ska ha ut för nu. Höll på att glömma bort det för att jag tidigare skött annat med papper osv. Nåja nu är de gjort iaf :) Kul att ni kommenterar vilka ni är som läser, dock är det många som inte gör de. Lite tråkigt då jag tycker det är himla kul att se vilka städer alla är ifrån :) Men kul ni som skriver iaf, och oavsett är det ju uppskattat att alla som läser iaf kommer tillbaka igen och läser mer oavsett ni skriver eller inte. Eller kanske inte alla som kommer tillbaka igen men många av er gör det nog! :) Trevligt trevligt.

Nu ska jag strax hoppa tillbaka till sovrummet där Tyra och Krikke ligger i sängen och kollar på tv. Har myst med Tyra där inne hela kvällen ja. Vi har ju kollat på massa avsnitt med The king of queens, skitbra. Bllir att göra lite toast till kvällsmat! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit riktigt mysig :) Kanske hörs sen via ett mms-inlägg. Annars, godnatt :)


The King of Queens

img_8684 (MMS)

Lite The King of Queens nu när åskan dragit igång, blixtar lyser upp himlen och regnet öser ner, mysigt. Tyra ligger brevid mig i sängen och sover så gott. Gud va jag älskar den ongen :) Har ni sett The King of Queens? Riktigt bra faktiskt bara man börjar titta på de :) Älskar att krypa upp i sängen och se en bra serie eller bra film! På tal om film så va Bad teacher som vi såg igår absolut sevärd :) Nu fortsätter ja mysa. Hörs sen!


???

Hej alla gamla och nya.
Jag är lite nyfiken på er, vilka är ni och vart bor ni?
Skriv och berätta för mig..




;)


my yellow shoes

Idag köpte jag dom, trots att de va dyrare. Så mycket dyrare va dom ju inte och de kostar heller inte i stan som de gjorde först på internet. Så på ett sätt kom jag ändå undan billigare.

Detta är mina nya gula skor, i love them!





Kommer bli riktigt läckra till en helsvart outfit!


Trött bepis ;)

img_3033 (MMS)

Just nu ser det ut såhär. Gumman väckte mig, fick komma upp på armen och slocknade direkt :p busen. Blev inga skor hemklickade igår, de hade tagit slut. Men inte spiller jag tårar för det, köper dem i stan ist, tyvärr är de dyrare där men sånt är livet antar jag! Får se om jag hinner idag eller hur det blir.


Ska klicka.

Sitter i soffan och kikar på en film som är på tvn. Ska beställa skor nu. Föll direkt jag såg dem och deras härliga färg, de är gula! Kan dra igång datorn strax och visa er, ska bara lägga Tyra till rätta så hon är lite nöjd sen :) kläderna ja köpte här om dagen (byxorna och t-shirten) sitter perfekt btw, gillar dem massvis! Visar er sen eller imorgon. Kommer in strax igen :)


Mina mina mina <3

img_2173 (MMS)

Mina mina mina <3


Sms-inlägg 23.48!

Inte kommit i säng än, sitter framför tvn och funderar på om jag ska göra något roligt med mitt hår. Ibland är jag jättetrött på mitt hår och ibland tycker ja det duger bra. Beslutsångest? Något. Får kika lite på det så får vi se. Än så länge är håret rött iaf, trivs bra i det även om ja tröttnar ibland. Men nu ska ja lägga Tyra i sängen och se på film med Krikke :) GDNT alla!


Gos gos gos

img_5456 (MMS)

Just nu sitter jag och Tyra i soffan och gosar. Är nog läggdags för henne snart tror ja. Hon börjar bli lite gnällig så tror hon börjar bli trött liten :) Jag mår något bättre men fortfarande ont i kroppen och förkyld. Hoppas det går över på några få dagar. När Tyra somnat ska jag och min stora älskling kolla på film. Krikke har tagit hem Bad teacher, tror den kan va väldigt rolig. Men ska ge lillan lite mat nu och se om hon vill sova sen! Godnatt, återkommer imorgon men lite funderingar och bilder.


NYTT - Krona

Igår på bloms så kikade jag på både grejer och kläder. Hittade en jättefin klänning som satt bra men ångrade mig och vill hellre lägga undan lite pengar till min kommande tatuering, duktigt av mig va? ;) Om jag kom där ifrån tomhänt? Nej jag gjorde ju inte det. Jag har länge velat ha kronor att ställa ljus i, helst en ganska stor. I bloms igår hittade jag en lagom stor som jag fastnade för. Köpte även med ett mörkt ljus men funderar på attb sätta vita ljus i när detta brunnit upp!

Vad tycker ni om kronan?




Ang tävlingen om sminket!

Tävlingen kommer pågå till fredag! Jag har haft så mycket i huvudet att jag inte lagt någon vikt på det! Jag har tagit emot mail till tävlingen också, inte hunnit svara bara!! Lite snygga skuggor är vad som står på spel! Kolla i kategori Linda så hittar ni tävlingen. Jag länkar den även ikväll! / sjuklingen UPDATE: hittade länken här - http://lindarangfeldt.blogg.se/2011/july/5-saker-du-inte-visste-om-mig.html -In och tävla nu :) det går även bra att vara med via mail. OBS! Inga krav på att du ska ha en blogg, alla kan vara med och tävla!!


Godmorgon! Fortfarande sjuk, regnet öser n...

Godmorgon! Fortfarande sjuk, regnet öser ner och det blir bara soffan, tv och film för min del! Tyra ligger här och pratar för fullt :) hehe! Älskade hjärtat <3 Hoppas min stora älskling vaknar snart, Tyra må bara va 5 veckor men jisses vilken rastlös bebis :p Ska skriva lite vad som hänt de senaste veckorna. Hon är så rolig, men mer om det sen!


Slänger in en bild på dagens outfit. Kväll...

img_1249 (MMS)

Slänger in en bild på dagens outfit. Kvällens är den då inte då jag myser för fullt i stora myskläder nu! Ska se om lillan vill sova snart. Jättetrött liten dam tror ja hon är just nu. Lilla vännen <3 Medans mamma hjälper mig med att gå runt lite med Tyra så ska jag kräla mig ut i köket och göra mat. Ska ta mig en till värktablett, jäkla feber som vägrar gå ner!


RÖVEN OCKSÅ!!

Ligger hemma med feber, krikke ska jobba natt. Blä. Mamma får va här och hjälpa mig lite med Tyra medans jag ligger halvt avslagen i soffan och mår apa. Bara inte Tyra blir sjuk nu. Nej, tack för strepsils, det lindrar halsen lite iaf! Bähääää, hatar att va sjuk...


BabyBjörn bärsele

För några dagar sedan köpte min mamma en bärsele till oss då hon hört mig sagt att jag så gärna vill ha en. Har tänkt köpa en men det har inte blivit av. Snäll som hon är så har hon då som sagt köpt en då och det känns jättebra. Bara haft henne i den en gång och det va väl inte det mest populära men hon måste ju vänja sig vid den. Det gick bäst när man inte stängde knapparna där vid armarna men om jag inte sätter fast dem så måste jag ju själv hålla i kragen där huvudet lutar emot för att kunna ha kontroll över henne, så jag tror att lite mer seleträning får bli för fröken men de kommer nog gå bra tillslut! Jag kan tänka mig annars att det blir för Tyra som det blev för Levi, han gillade den massa när hon vände på honom, men Tyra kan jag inte vända än på några månader för nackens skull. Men Tyra är som gladast när hon får vara med och uppe på armen och se saker! Hon är verkligen med mycket för att vara så liten. Fast liten och liten, lillan blev ju hela 5 veckor igår :) Går så fort!

Selen vi har är en vanlig BabyBjörn Classic, Cityblack, precis som jag ville ha den! Kan även passa på att säga att för de som är intresserade av att köpa en likadan, en vanlig enkel och väldigt bekväm babybjörn bärsele, ja den vi har så är den billigast på Coop, där vi köpte den (jag va med när mamma köpte den). Den kostade endast 649Kr där, det är iaf billigare än på de andra ställena jag sett den på!


Direkt från bilen:

img_2031 (MMS)

I bilen mot bloms. Tyra snarkar och göttar sig i bilstolen. Jag har lite febervärk i kroppen men tagit en tablett så hoppas det går över. Orkar inte bli sjuk nu. Krikke ska ju jobba i kväll så om ja fortfarande känner mig lite dåsig så får de bli sängen och sova när Tyra somnar för natten. Men jag är aldrig (nästan aldrig) för sjuk för lite shopping. Får se om vi hittar något eller om de bara blir en påse chips som får följa med hem :p Jag har tidsinställt ett inlägg till er som kommer upp vid 15.00. Jag visar er och rekommenderar er en sak i det inlägget för er mammor! Förutom de inlägget så kikar jag in med fler mms inlägg senare: Ha en bra dag!


Här ska bitas!

G O D M O R G O N :)

Köpte nya nappar till Tyras flaskor igår och hittade då samtidigt små bitringar till henne. De är väldigt lätta och perfekta för henne att ha tills hon orka lyfta de där lite större. Vi fick ju en jättefin röd av hennes farmor och farfar som man lägger i kylen så vattnet i den blir kylt, blir då gött för henne att bita i. Men jag tänkte att medans hon är lite mindre så kan hon ha dessa, eller både och om hon orkar lyfta den andra också ordentligt! Den vi fick som man kyler och de som vi köpte nu är nog väldigt bra båda två tror ja! Det återstår att se vad Tyra tycker, för det är ju faktiskt hon som ska dregla på dem ;)




I Ullared så hittar alltid svärmor lite roligt till Tyra och hennes kusin Tuva. Denna gången fick hon som sagt en bitring som jag tyvärr glömde ta kort på, men hon fick också en söt liten boll, kläder (kommer bilder på det i veckan) och jättebra hörselskydd! Perfekt att ha ju om vi ska till något högljudt ställe. Här är bilder på bollen och skydden iaf!





Nu ska jag starta dagen här tänkte jag! Är lite rastlös så tar med mig Tyra, mamma och mormor och åker till Bloms och kikar lite. En liten kort dagstripp sitter fint en dag som denna! Frukost blir nu. Vi hörs senare med fler bilder och annat babble.


G.night.

Jag ångrade mig, jag tänkte ju lägga upp saker som Tyra fått men ni får se det imorgon ist! Öppnar dagen med ett inlägg med hennes nya saker, några få av dem iaf. Som sagt har jag inte tagit kort på det hon fått av mina vänner ännu så det får ni se någon dag till veckan!

Jag fick inte bara besök av Josefin och Levi idag utan Linda va med också, så kul att de kom hit. Skönt att babbla av sig lite! Levi lika go och glad (tills han blev trött) som vanligt. Så charmig den där pöjken! När de drog så åkte jag till Bergvik och shoppade. Blev ju lite kläder som jag visade i inlägget nedan och även lite grejer till Tyra, saker hon behövde. Hon somnade i min famn inne på bergvik och har sovit sen dess, det va kanske 19.30. Ah hon vaknade upp en sväng i bilen och åt lite mat och somnade sedan om igen och då va klockan kanske 21.00 typ. Så hon har ju sovit väldigt länge nu! Ska bli kul och se om hon vaknar upp något snart eller om jag hinner sova någon timme innan det är dags för mat igen. Idag va hon bannemej en trött bebis :)

När jag tittar på Tyra är det som att mitt hjärta smälter, ordentligt. Jag tycker hon är så underbart go, vacker och bara min min min (och självklart krikke's älskling också :)!!). Jag tror alla mammor känner så när de ser sina barn. Jag kanske är tjatig men Tyra är ju min vardag nu, jag är mamma! Jag hoppas ni gillar den jag är, och den del som hoppat in i mig, mamma delen! Jag tycker själv att jag är mig själv, fast med mer känslor, kärlek och mer förståelse för vissa saker. Jag tror också att jag och Krikke växt väldigt mycket med varandra, som par. Det känns som att vi älskar varandra mer intensivt än tidigare och att vi stöttar varandra på ett helt annat plan! Ah nej, jag trivs verkligen som mamma och som Krikke's flickvän! Men men nu vet ni de. Ska sluta tjata ;)


Mammas lilla älskling!

Ska bära in Tyra i sängen nu och lägga mig och kolla på 2 ½ men ett tag innan jag lägger igen mina blå. Hoppas hon vaknar upp för lite mat innan jag hinner somna så kan vi somna tillsammans sen. Hoppas ni har en rolig fredag, vi hörs imorgon och då med lite andra bilder och förhoppningsvis med lite outfit bilder på de nya kläderna. Vi får se. Sov gott då alla goa läsare, tack för era kommentarer :) Har tyvärr inte hunnit svara på knappt några kommentarer men det kommer! Har ni några frågor så hänvisar jag er till frågerutan där ni trycker på knappen "Fråga, jag svarar!" som ni hittar i spalten till höger. Det har varit lite knepigt när jag svarat där för det skickar iväg det innan jag hunnit skrivit klart, om ni som frågat tycker att ni fått "korta" svar :P Mobilen vet ni!! men nu, G.NIGHT :)


Nytt till mamman.

Jag kunde inte låta bli idag. Jag verkligen älskar svarta tighta jeans/byxor, så hittade jag ett par i min storlek på gina för bara 199kr så de fick följa med mig hem!!


(Bakfickorna syndes visst inte så bra som jag tyckte :P men de finns där iaf och de gillar jag!)


Påväg mot kassan så såg jag en t-shirt jag snabbt förälskade mig i, så den fick också följa med hem. 99kr - billigt, bra och jäkligt snygg! Kommer bli snyggt till de svarta byxorna!



Hur det sitter på får ni se någon annan dag. Kanske redan imorgon!
Nu ska jag lägga in lite bilder på lite av det nya Tyra fått. Allt kommer inte upp tyvärr då jag glömde ta kort på kläderna hon fick av sin farmor och farfar och mina vänner. Men det kan ni få se någon annan dag. Sprida ut det lite :)

Hörs snart igen då!


Nu ni har shoppingtarmen tagit över. Nejdå...

Nu ni har shoppingtarmen tagit över. Nejdå men fick med mig en påse hem iaf. Är fortfarande inte hemma men när ja kommer hem får ni bilder :) köpt till både mig och Tyra! Fast hon fick saker och jag kläder ;) hörs sen!


Svar till josefine!

Hej :) ja vet, jag va där och stod med en mic i högsta hugg och sjöng med Elena. Eftersom elena ska till USA spelade han fest och även ragga på direkt efter. Vi sjöng som galningar och hade sjukt roligt :) hoppas du också hade kul! Tack för din kommentar :)


11.50 - Då tog familjen morgon i vårt hus!

Jisses, idag är vi redigt utvilade :) Regnet öser ner men vad gör de :) Josefin och Levi kommer hit om ett tag och då blir det lunch och massa snack och gos. Ikväll blir det en hemmakväll för mig och Tyra. Får se om krikke ska iväg eller om han också blir hemma :) Tyra har fått lite nytt av lite vänner till mig, mormorn och farmor och farfarn. Kanske hinner visa er det sen, annars får ni se det sent ikväll :) Nu är det blöjbyte och dusch! BYL.


UPDATE:

img_0948 (MMS)

Efter maten: man blev visst lite trött igen. Hon åt inte ens upp. Nåja, mer vila för mamman :p


Nomnom.

img_6448 (MMS)

God morgon! Blev inte mycket bloggande igår alls. Tråkigt av mig men de blev möte med min chef och sen bara massa gos med Tyra och Krikke. Jag tänkte på nallen som Tyra fick. Några vill veta vart den är beställd ifrån, jag vet faktiskt inte de men kan nog ta reda på det. Ska fortsätta mata Tyra här så får vi se om hon vill börja dagen eller om vi ska slumra till en stund till kanske ;) Senare idag så ska vi umgås med Josefin och Levi, kul :) Vi hörs senare! :)


Tack för igår alla och absolut tack till f...

img_3031 (MMS)

Tack för igår alla och absolut tack till fina Elena som ordnade dagen och kvällen <3 jag kommer in på bloggen sen igen. Mår bra idag men har lite familjemys att ta igen :)


Tyra fick en jättefin nalle med hennes nam...

img_8426 (MMS)

Tyra fick en jättefin nalle med hennes namn, andranamn och födelsedatum av min kompis Johanna som hon beställt från London! Hur fin? :) supernöjd! Tusen tusen tack!!


Körv mä pömmes.

Ren värmländska kan va så jäkla "ögly" som jag säger :P Men någonstans hittar folk charmen i det. Men de va väl inte det jag skulle skriva om. Lagar mat, korv och pommes som rubriken avslöjar. När vi käkat ska jag färga håret och börja rota i min garderob.. vad tusan ska jag ha på mig?`Klänningen som jag köpte hade jag tänkt ha men den är för stor  (SUCK)  så måste sy in den och det hinner jag inte idag. Linnet jag köpte vet jag inte, vill ju ha kavaj till den och det blir nog en aning varmt att ha på sig idag :P Ah nej, vi får se!

Har ni några tips på vad man kan dra på sig?


T.A.J



Tyra, du är så vacker min lilla älskling!


Jaha ja

Trodde vi tog morgon här men Tyra somnade om glatt när ja blev lite piggare :p Typiskt! Sätter på tvn för lite våra bästa år så länge då!


Nu:

Film, sängen, Tyra, Krikke, chokladboll och isvatten. - Jag njuter!
Något jag gillar mindre är vårt sovrum som tror sig vara en bastu.
Come oooon..


Godnatt, hörs imorgon :)



Detta va dagens, minus magen och plus bebis.


När ni läser:

Sitter jag med en halvsovande bebis på armen som pruttar för fullt. Charmtrollet ;)




Imorgon ska jag färga håret och gå igenom min garderob för att se vad jag ska ha på mig på kvällen. Blir ju iväg till Elena och hennes "hejdå fest". Hon flyttar ju till USA för plugg i 6 månader. Gah, 6 månader utan roliga tant Elena... Tråk! Kommer bli sååå tomt imorgon utan Tyra vid min sida, men hon kommer vara här hemma med sin mormor och kommer va här när jag kommer hem igen. Åh va jag kommer sakna mitt lilla hjärta! Men som tur är handlar det bara om några timmar, de ska jag väl klara av förhoppningsvis!

Jag kommer nog njuta av att ta mig lite kall öl iaf, längesen. I.o.m att jag ska ta mig några öl så ska Tyra sova med mormor i vardagsrummet. Bäddar och ordnar för dem här :) Vill inte ha henne brevid oss när jag druckit. Hon skulle ju kunna ligga i sin säng men tror nog att mormorn njuter lite av att få ha bebisgos :) Hon tänkte ju ta med Tyra och hälsa på Tyra's farmor och farfar men de är inte hemma då ju kom vi på förut :P

Men men, ska se om man kan få lite liv i Tyra här om ett tag så hon får i sig lite mat innan det är natten för henne. Hon brukar ju ta natten runt 23 tiden och sover då till mellan 4 och 6 tiden innan hon vaknar igen för mat. Hon är go och somnar om igen efter de, tackar mamman för! Men nej nog tjatat nu. Måste tända upp lite här hemma nu. Börjar bli mörkt! byl.


Nytt i garderoben!

Igår shoppades de lite. Kan visa det som fick följa med från Lisebergs shoppen, en helt underbar filt! Kommer bli riktigt gosig att dra runt sig till vintern med Tyra i soffan!




Dessa två plagg fick jag med mig från Bloms. Lite partykläder!
Blir snyggt till svarta jeans och kavaj och några snygga heels.


Klänningen


Linnet


Inte av det hårda stuket men med en hård, mörk sminkning blir det läckert! Jag gillar de!


WHAT'S IN THE BOOOOX?!

Igår på Liseberg vann jag en charmig box som jag valt att göra till Tyra's. I hennes box kommer mössan hon fick på bb ligga, våra band vi hade på bb som visade att vi hörde ihop, gravidboken jag skrev i när hon låg i magen, kuvert med förlossningsberättelsen i, hennes UL bild, kortet vi fick på bb med hennes vikt, längd, omfång och bm skrivet i. Jag kommer även lägga ner papper som hennes journal osv när jag får den. Vi kommer lägga ner saker allt efter som. Jag skulle exempelvis vilja ha ett kort från varje födelsedag att lägga ner på henne. Vi får se vad boxen fylls med under åren.

Tanken med Tyra's box är ju att hon ska få denna när hon blir äldre.






Vad tycker ni om min idé, tror ni den blir uppskattad av Tyra? :)


Sms inlägg - I bilen på väg hem nu. Haft e...

Sms inlägg - I bilen på väg hem nu. Haft en rolig dag med en otroligt snäll bebis. Klart hon har skrikit och varit lite ledsen men då har hon antingen velat ha mat, varit trött eller blöjbyte. Hon är så jäkla go den där ungen :) Även gosat med Elliot en sväng och gått med han inne på Liseberg. Eftersom han har börjat gå så är ju det mycket roligare än att ligga i vagnen ;) men jag ska vara social mot mamma nu så jag berättar om dagen imorgon. Hoppas ni haft en bra dag också! Godnatt.


Här går vi och myser :)

img_1828 (MMS)

Här går vi och myser :)


Nya tröjan!

Jag lovade att visa er min nya tröja, här är den! Kameran ballade ur lite när jag tog korten så bilderna är lite suddiga men ni kan leva med det tror ja ;) Den är iaf köpt på Bik Bok, 399:-

Vad tycks?





Jag gillar den massa. Väldigt mjuk och skön att ha på sig!


Man blir sliten av att vara på Liseberg ;)

img_8249 (MMS)

Man blir sliten av att vara på Liseberg ;)


You had me at hello!

Jag + Du = Tyra ♥



Du har gett mig det vackraste som finns, Tyra. Jag älskar dig Kristoffer!
Med dig och Tyra är jag hel :)


Tyra, 1 månad!



Tiden bara rullar iväg, det va ju alldeles nyss de la upp henne på mitt bröst efter dygn av smärta (värt varenda värk). Får passa på att pussa och gosa, tiden kommer en vacker dag då det låter "amen mamma, lägg av!" hehe :) Hon är verkligen det bästa vi har! Kommer göra allt för henne. Alla borde få uppleva att skaffa barn, gud vilken lycka!

Grattis älskade Tyra, nu är du mammas och pappas "stora" tjej :)


Mot gbg och Liseberg!

YEs! Har varit uppe en stund nu och stekt ägg. Ska käka frukost efter vägen så vi valde att steka lite ägg och ta med mackor. Mums! Jag ska självklart ha med lite majonäs att ha på också. Fett ska det vara, man måste unna sig vet ni!

Ska bli jäkligt kul att komma iväg och spela på lite hjul och se ifall vi får några stjärnvinster i år. Vi brukar oftast dra hem några, men man vet aldrig. Hoppas turen är på vår sida ;)



Jag och mamma förra året på Liseberg!

Ska bli kul att se hur Tyra kommer tycka om allt som är så glad i att sitta på armen och kolla runt. Hon är verkligen med och har varit det sen väldigt tidigt och vill titta runt på saker! Hon är väldigt nöjd när hon får göra de :) Hoppas självklart hon vill sova ibland i vagnen också så hon orkar mer.

Men nu ska vi packa in i bilen och dra oss. Första stoppet blir vid Bloms. Där blir det frukost, låta Tyra sträcka på ryggen och förhoppningsvis lite shopping. Måste ju ha något att ha på mig på Elena's lilla fest på Onsdag! Ni får ha en bra dag så hörs vi sen med både tidsinställde inlägg och mms-inlägg. God morgon!


Vilken kväll!

Inte haft någon tid för datorn alls idag. Lillan ligger och sover för natten nu efter en lite omtummlande kväll. Tidigare idag så va hon ganska övertrött och då lite gnällig. Det slutade med att vi satt och gosade i soffan tills hon somnade i min famn.

Nu ska jag gå in och lägga mig och se på tv och se om man får några timmars sömn innan det är upp igen och iväg mot göteborg! Har två tidsinställda inlägg till er imorgon men kommer även mms blogga. Hinner kanske in med ett innan vi åker också :) Sov gott!



Jag och Tyra förut.
Mamma älskar dig puppis!


RSS 2.0