Hotell Rica

Ligger på hotellrummet nu med Elena som hoppar i sängen och jag får ta bilder. Det slutade med att hennes byxor sprack i röven. Ja det va komiskt att se faktiskt, mycket skratt åt henne!! Hahah, in your... Ass? Elena: "Jag tyckte väl att det var något som small till :O"
Mycket fula hoppbilder blev det, varför hon ska ha en hoppbild vet jag inte men antar att det är för bloggandets skull.
Vi kom från klubben vi ska spela på för en stund sen. Vairt där, hälsat, kollat läget och fått i oss en god bit mat. Det är ett fint ställe mitt i Sthlm på kungsgatan och hotellet ligger mitt emot. Nära till sängen är ett plus då man oftast blir ganska trött efter en spelning när man kör till 110%! Vi ska lämna in en lapp i receptionen så vi får frukost till rummet imorgon. Lyxigt tyckte vi, men saknar fortfarande Holton's pannkakor ;) Trots att Rica inte har några pannkakor fanns det sjukt mycket att välja emellan, visst som alltid tänker ni, men jag lovar, här fanns det massvis med saker att välja mellan. Gott ska det bli iaf!

Bussen hem imorgon kommer vara mindre rolig, men ska lägga mig och sova på bussen så jag är utvilad för några timmar lek med Emi, ska ju till min kusin Ingela som fyllt år (fast blir väl hemma hos moster o har kalaset) Ska bli kul att träffa alla iaf :) Har en varsin liten present till Johanna (kusin) och Emi som jag köpte härom dagen. Tyckte att flickorna ska ha det!

Jaja, nu ska jag försöka dra tummen ur röven och göra mig iordning. Dock är jag lite sliten efter maten och spring på stan så att liga kvar i sängen en liten stund till är lockande.

// Linda


On the road with KICK

Nu sitter man på bussen!
Bussen lämnade karlstad ca 11.07? Ja, hur som helst så är vi nu på väg till Stockholm. Vi ville ju shoppa men ser ut som det kan bli tajt. Kanske hinner en snabbis senare. Vi får väl se. Skulle iaf va kul att gå in på alla de affärer vi inte har hemma som TopShop m.m.

Hade väldigt svårt för att somna inatt, som vanligt. Låg och kollade på tvn till kl 5.oo. Sen in till Elenas säng och låg där och vred mig i 20-30 min. Sen poff somnade jag lika snabbt som jag vaknade igen, tyckte jag. Kände mig inte så jätte utvilad men jag är med i matchen för det. Fasan, har ju sprungit i Sthlm en hel dag utan någon sömn innan alls, det gick ju fin fint! När vi skulle åka hem somnade jag i Krikkes knä innan vi hunnit ut från sthlm, så ja då var man sliten. Men men så är det.


Ikväll ska jag ha med mig Elenis-penis på spelningen som sagt i tidigare inlägg. Ska bli kul! Kommer inte riktigt ihåg vilket ställe vi ska spela på dock, något med Chaplin, Charles? Nej vet inte, minnet är bra, men kort.


Hmm.. Den får vi kanske bjuda på då. (2008)


KICK och Peter Stormare, spelning i Ö-vik 2008!

Det var allt vi hade att bjuda på nu!
Vi hörs senare, nu ska jag kika lite mer på nätet och sen försöka sova en stund kanske om man inte tar en powernap på hotellet sen, men om jag låter bli kanske jag somnar direkt inatt iofs. Jaja, nog om det.


// Linda

E & L's Place.

Är hos Elena och Lina. Ska sova här då jag och Elena ska åka till sthlm imorgon och ha spelning. Liten reunion för oss en kväll, trevligt. Det jag verkligen längtar efter är hotellets frukost, jaa va gott :) Bussen går 11.05 imorgon och med tanke på att E & L bor precis vid busstationen så blir det nära och bra imorgon, skönt!

Vi kommer tillbaka till Karlstad på lördag runt halv ett/ ett. Då blir det in till stan och byta en tröja till en större storlek (som jag köpte för några dagarsen), kom på att jag ville ha ännu mer oversize än det var. Mysigt det. Efter det blir det till min kusin och gratta henne. Busa med Emelie lite, va längesen! På kvällen blir det jobb på nöjes, som alltid :) Känns faktiskt konstigt när jag är ledig en lördag. Jag trivs jättebra på mitt jobb!

Nu ska jag käka lite sen hoppa i säng. Tänkte jag skulle bli trött men det händer ju inte. Trött på mig själv att jag glömde boken jag ville ha med. Men får väl ringa mamma imorgon och se om det går att ordna, eller leva utan den helt enkelt. Ingen livskris direkt som ni förstår.  Jaja, nog om detta.

Godnatt på er!
Saknar min babe jag.



// Linda

Roande natt/morgon

När jag ändå var inne och pratade på krikke i tidigare inlägg, så måste jag nästan berätta om vår fina frukost tillsammans vi hade imorse.
Jag åkte till honom igår kväll efter att han bett mig komma dit. Vi bestämde oss snabbt för att jag skulle köpa med godis också, ett måste. Väl hos honom blev det tv-spel, filmer osv. Mycket mysigt. Vi kikade på en film och då somnade han. Han vände sig om och höll/kramade om mitt ben och sov. Så himla go :) hehe. Senare gosade han sig på magen, så jag låg och klappade/tog i hans underbart tjocka hår. Han brukar inte gilla det men nu fick jag iaf. Ah hur som helst, efter ett tag (några timmar) blev det hockey på tvn. (tror jag skrev om det inatt på bloggen förresten? aja ni får en repris) Det hände någon olycka¨så det sprutade blod ur en killes huvud så det var blod överallt!, okej det sprutade inte och det var en pöl under huvudet. Men ändå.


Efter lite fler timmar och Rolf åkt till jobbet så gick vi upp och bestämde oss då för att göra den där frukosten jag nämnde högre upp. Ja va fint. Vi sprang runt som två barnrumpor i hela huset. Krikke först och jag efter, tills jag tog tidningen ifrån honom (han vägrade ställa fram lite till frukosten så jag snodde tidningen med ett leende på läpparna). Jag sprang, han efter, jag skrattade hysteriskt ungefär och han skrattade också massa. Han kom springnas in i sitt rum med en hockeyklubba och skulle ha tidningen, fy fan va jag skrattade :P hahaha, ni skulle ha sett honom! 
Efter lite mer skratt mellan oss och lite stojj tog jag några djupa andetag för att få tillbaka min normala andning, medans de hände sprang krikke ut i köket. Vad pysslar han med nu då, tänkte jag och följde efter... NEEEEEEEEEJ!!!! Din lilla snuskhummer!!!! hahaha. Jaa det som skedde i köket låter kanske mer illa än vad det är, men det är även för illa för att skriva ut här, nej inte illa egentligen, men äh, jag skriver helt enkelt inte ut det bara. Det var väldigt roligt iaf. Efter det så blev det gurkkrig (med enbart en liten skiva), Mer skratt och skrik...
IAF.. när baguetterna var klara i ugnen, dukade vi fram och satte oss och åt i lugn och ro, tro det eller ej. God frukost med lite allt möjligt som pålägg och mumma O'boy till.
När den låg i magen drog vi oss mot sängen, satte på en film och slumrade in. Ärligt, har nog aldrig haft så kul när jag gjort frukost tidigare :P haha. Ja det är ju skönt att man kan få leka av sig ibland, fråga mig inte varför men det brukar alltid vara med min älskling :) hehe. Åh, snyggast va han när han kom in i köket och sa ngt liknande "nej men vad är det för snygg brud som står i köket" med konstig röst, hahah, ojojoj :)

Hur ser eran frukost ut i erat hem? :P




Nu ska jag faktiskt värma mig en pannkaka, eller om jag ska ta lite tacos kanske. Är hungrig.. igen! Kanske lite rostat bröd?


// Linda

Ny anställd.

Krikke har fått en anställning, hos mig!
Han ska få lära mig allt han kan om iphone ;) snällt av mig va? Han erbjöd sig faktiskt att hjälpa mig med allt när vi pratade på att jag också skulle skaffa en iphone. Han vill att jag ska skaffa telia med så han får ringa gratis till mig :P haha. Söt, men nej, inte telia just nu tyvärr. Hur som helst så tänkte ja att krikke skulle få lära mig allt det nödvändiga och även massa onödigt ;) Jag vill inte påstå att broschyren som var med va den mest lärorika, nej inte direkt. Skönt med nya telefon iaf :D Jag är ju en sådan som byter minst en gång per år ungefär. Denna är planerad att behålla länge, det är ju en bra mobil, men mycket roligt att göra plus att det finns massvis med snygga skal. Så ja detta får bli min livskamrat (som en mobil är för människan ungefär).


Btw, Jag köpte två söta toppar idag på H&M, de kostade bara 100kr st på rean. En var en svart trekvarts topp, runt halsen som var ganska låg, alltså stor, var det paljetter som sedan möttes fram mot brösten där det satt en rosett knyten av paljettbandet, jättesöt. Den andra var mer som en kortärmad skjorta skulle man kunna säga. Söt beige, med lite sytt mönster och knappar på sidorna av brösten. Ah svårt att förklara men jag får ta bild på dem och lägga in helt enkelt. Ska försöka fixa det imorgon.

//Linda

Toooo nörd för att vara störd.

Nu äntligen är den min!
Idag har jag inhandlat en ny vit iphone. Som jag har längtat efter denna mobil. Har ju beställt ett skal till den och ska beställa fler, har hittat massa fina jag vill köpa :) Vissa dyrare än andra dock. De jättedyra blir det inge med. Finns ju liknande lika fina till mycket billigare pris. Känner att ett mobilskal för 1000kr och ibalnd mer är lite väl det kanske. Visst är mobildesigner som gjort dem men ändå. Jaja, får se vilka skal jag klickar hem fram över :) När jag köpte mobilen idag blev det en vit som sagt. Trots att jag sa ha skal på så tycker jag om den vita mer, den svarta är också fin men alla har ju svart så det fick bli en vit :) Nu är den iaf min, och det är ju det som är det viktiga.





Så är någon intresserad av att köpa en Sony Ericsson w595 så den nu till salu. Färgen är Vit med röda kanter (se bild nedan). Den är ca 1 år gammal och är i mycket fint skick. Minneskort på 2gb ingår. 3,2 megapixel kamera. Den skall lämnas in och få ny knappsats och även kikas igenom om något mer behövs göras så den ska bli som ny igen. Är inga nuvarande fel på mobilen men den får skickas iväg i "förebyggande syfte". Är du intresserad som sagt, hör av dig så pratar vi pris m.m tillsammans. (Kan maila bilder på mobilen vid önskan) OBS! Låst till tre.







// Linda

7 dagar..

Ge mig onsdag den 3:e nu!!!!!
För mig blev det verkligen ett sug nu när jag såg denna trailer.
Tror filmen kommer va sviiiiinit bra! I min smak helt enkelt, OCH Johnny Depp ;)



Vill att veckan ska gå snabbt nu så det blir: ny månad, nytt datum (1:a och 3:e) och där med NYA filmen ;) Då på onsdagen iaf blir det ut på resturang först och käka med mamma och sen bion då, som jag längtar :):) Ja ni som älskar sådana här filmer (mycket med Tim Burton är som sagt jäkligt bra. Bl.a. Corpse Bride) och älskar Johnny Depp förstår mig nog när jag säger att jag vill få tiden att gå fortare.

På tal om filmer med Johnny Depp. Jag väntar ju verkligen med spänning på Pirates of the Carribean 4. För er som inte läst/hört (om det nu stämmer) så kommer den inte komma ut förens 2012... Ett tag kvar med andra ord. Men den som väntar på något gott...

//Linda

New update.

Planer planer.
Jag va i kontakt med den som gjort min design på bloggen för ett tag sen. Vi har planer på att göra om den, jag har ju trots allt haft denna designen på den ett bra tag nu och de kan va goare att få en lite ljusare nu till vår och sommar. Tycker ni inte? Ah får spåna på detta och göra en ny rolig och snygg design.

Spel Spel.
Jag är hos bebb och sitter nu på hans dator och spelar Heart. tror jag näst intill blivit lite beroende av spelet. Bra tidsfördriv är det. Jag har även spelat lite på hans Ps3. Sonic och lite CoD (om ni vet vad det är? Jag visste då inte förens bebb sa att han ville ha de, så han fick bl.a. de i julklapp av mig.) blev det att spela. Tack vare Krikke så tog jag mig längre i en bana än tidigare, det va befriande, tills man kom till bossen. Efter ett tag la jag ner med en sur min på läpparna. Lika glad igen var jag när vi satte på CoD :) Vill inte påstå att man är proffs men jag fick något slags pris ;) (stolt) MEN de hade tydligen krikke fått flera ggr så det va inte så kul då längre :P

The TeVee and Dator.
Nu ska jag fortsätta spela Heart och vinna, vad annars? (man spelar ju tills man vinner :P mohah) Jag kikar även lite på sista perioden mellan Canada och Tyskland i hockey, rätt kul ändå. Sen ska jag krypa ner under täcket med älskling och fortsätta gosa med honom. Mys och kärlek, de gillar jag det! OCH godispåsen som står brevid mig, ooohja!!


//Linda

Klick

Många läsare klickar in sig på min blogg ganska många gånger per dag :)
Va kul! (om man kollar på statistiken och tänker i snitt på varje då) Sen finns det säkerligen folk som går in en gång och inge mer. Jag skriver ju iofs ibland några gånger om dagen och ibland bara en.. ibland ingen.  Men men sånt som går upp och ner. Jag tycker det är kul att skriva iaf och läsa andras bloggar. Tidsfördriv.

Nu måste jag skynda mig och göra mig klar, sen ska jag dra iväg snabbt, måste förbi bergvik snabbt tror jag med. Såg en sak igår som jag tror att jag vill ha faktiskt. Får se om det är snyggt i verkligheten. Nu måste jag skynda mig iaf.


// Linda
Hear me out:
I love you like no other.
Nothing can change that
.


Måttligt trött

Trött för att man inte lyckas somna!!!
Uuuuh va töligt det är, speciellt när de inte finns något roligt att göra. Vet inte hur ofta jag sitter uppe sent för att jag inte kan sova. Ligger och vrider mig och ibland är de för varmt och ibland för kallt, ja det är inge kul inte. Ibland när jag somnar så vaknar jag efter en stund, okej mycket av det beror på mina otroligt gulliga katter som bara mååååste gå i ansiktet på mig eller riva mig för att någon av dem ramlar av armen de ligger på. Ja jag älskar dom men ibland är dom inte roliga, speciellt INTE då.

Men men så är de.
Ska göra ett nytt försök strax.


// Linda

Kvällens skratt

"Om man kissar på en katt, heter det kissekatt. Om man missar... Kissemiss"
Hahahahah, jag som har dålig humor eller skrattar ni också åt detta fula skämt? haha!!

Nu ska jag se en film.
Saknar...

// Linda

Några timmar med Ida.

Kom hem för en liten stund sen efter en fika på stan med Ida. Det va trevligt och kul o bara töla om allt och inget med henne. Skratta så när hon berätta om skolminnen osv. Hon har då fan alltid något att säga som man skrattar åt, rolig tös det där :P

Kände mig inge pigg alls förut, låg bara i sängen och drog och glodde på tv. Men blev piggare av att komma ut en sväng iaf så det känns ju bra. Frågan är ju om man skulle ta sig något att äta. Har jag totalt glömt bort att göra idag. Några chips och en kaffe har fyllt min mage, så får väl ta mig något då kanske. Skulle va gött med tacos eller något men vet inte om jag orkar åka och handla. Men skulle va gött o käka tacos o glo film eller något, om inte förrådet kallar då. Men hinns ju med både och iofs. Ah får kika på detta.

// Linda


Någonstans

Jag vill ut och resa. Vill till någon nytt ställe och bara se mig omkring, shoppa loss, slappna av, ha roligt. Blä ibland skulle de verkligen vara skönt att få komma iväg från allt detta. Uschamejja. Och mer snö ska det bli också, det är inte roligt. Räcker gott och väl och jag skulle inte grina om det började spöregna i några dagar så snön försvann. Men men drömma går ju.

Just nu lyssnar jag på massa musik och funderar på vad jag ska börja med att göra idag. Hmm..


//Linda


Alice in Wonderland

Den ska jag på nästa onsdag!! (3:e mars, premiär)
Ska bli så kul att se en ny film med Johnny Depp, och Tim Burton filmer brukar oftast vara väldigt bra. Ska bli kul att se den, som jag har väntat! Ska gå med mami och ha en liten tjejkväll bara hon och jag. Kul! :)


Deppan som den knasiga hattmakarn.

I love my mommy!! <3



// Linda

Film med ond tunga.

Åh, jag har så jävla ont i tungan.
Känns precis som jag nyss piercat mig när den sväller upp osv. Jobbigt att snacka är de för det gör ont när jag rör på den. Hoppas det går över till imorgon. Vettefan va jag gjort, jag kan ju ha legat och tuggat på staven så den vridits konstigt och så under natten. Vet att jag gjorde det en annan gång. Men jaja.

Jag börjar bli jäkligt trött så ska sätta på en film och sova snart tror jag. Haft träning i 3 timmar idag, det va mycket skönt. Jag va ju inte alls taggad när jag kom dit men sen blev jag mycket piggare och då va det riktigt kul att träna. Vi börjar få ihop det mycket nu, det känns bra. Vi har lite saker kvar som ska sättas, men då behövs ju alla på plats. Hör ni det brudar??? :P Jaojao. Hårdträning är vad som gäller iaf.

I still love him.

//Linda

Trötta ögon

Jag är sliten som bara den, fryser som fasan gör jag med. Va med Caroline o co. igår. Det va trevligt men jäkligt skönt när man kom hem till sin säng så man fick lägga sig.

Vaknade iaf upp och kände sandpapper i käften, svepte i mig massa cola, nee de funka inte, sprang till köket och tog vatten, mumma! Kallt och gottit. Min tunga gör väldigt ont dock. Känns nästan som man är nypiercad. Tror det blev lite mycket sött, vet att jag fått sådär en gång tidigare. Men nu känns de lite bättre iaf.
Ska iväg och träna om ca 40 min. Känner mig såååå taggad, nej det gör jag faktiskt inte, men det är för att jag fryser så förbannat. Uschamejja. Men ska väl börja dra mig till träningen om ett tag.  hörs ikväll.

(borta)


// Linda


Night out

Ikväll ska jag till Carro på lite party party, ska bli trevligt att umgås med henne och tjejerna och Emelies pojkvän då som jag tror skulle med. Jag sitter nu hos älsklingen, som är på partaj på norvalla ;) Mamma är på väg hit och ska hämta mig, då blire att köpa mat och sen hem och göra sig iordning för att sen dra iväg igen.

Igår efter en inte allt för nyttig träning (jo nyttig för mig men de kunde ju vart fler där, GRRRRRR på ett argt sätt på er) och en hockeymatch åkte jag till Ida för att umgås med henne. Det va trevligt, men där efter tolv fick nog suget ta över så jag åkte och hämtade älsklingen och tillbaka till Ida så gjorde vi pankakor, mumma var det :)

Men nu ska jag ringa mamma och kolla vart hon är.
Underbara mamma som alltid ställer upp! Kärlek till henne.



Ellen, mamma och jag!


// Linda

Aldrig utan dig :D Bästa!
Skrattar alltid med honom :)
love you toooo honey!

Tyst Lydnad

Ja, nu ska jag gömma mig i boken en stund innan jag slocknar. Kan inte sova och har nyss haft en liten disskution, blev väl lite ledsamt där ett tag då det kändes som det gick runt, runt men sen blev det bra och jag är gladare nu. Ska försöka slappna av till boken och försvinna in i dens värld för en stund. Visst är det så när man fastnar i en bok man läser, man föreställer sig allt runt omkring personerna, hur det ser ut och allt. Undrar ifall det speglas på något man har sett tidigare eller om det kommer direkt ur fantasin? 
Men nu: en cigg, sen ska jag lägga mig och läsa. SKönt ska ni veta!


För att du betyder så mycket mer än så..
Det hoppas jag du vet!


// Linda

Här med går jag i bdb pension.

Uppvisning!

Sikken uppvisning!
Idag har jag mest varit hemma, på dagen iaf. Eftersom jag satt uppe länge med tvspelet och hade sedan en katt som vägrade att ge sig somnade jag inte fören kl 7 imorse. Vaknade 8.30 och va panik kissnödig. Jobbigt det är att vakna så när man sover så gott.
Förut kl 18.oo var det dags för att se på Amelie's (och henns kalss) dansuppvisning. Det var en rörande show. Handlade om bröstcancer. De sållde fika efteråt som skulle till bröstcancerfonden, vilket var mycket bra tyckte jag. Dock va jag ju inte den bästa som köpte något och bidrog, men hade inga pengar lösa och jag tvivlar på att Amelie skulle ta kort :P Haha. Men jag hoppas insamlingen gick bra. Showen var väldigt bra då som sagt och det va rikitgt kul att se Amelie, hon är ju för söt ibland den där kvinnan. Vissa i gruppen (inkl. Ams.) va ju riktigt duktiga på att dansa, va riktigt kul att se dem!

Efter showen drog jag och mamma till Maxi där jag inhandlade två nya filmer. Fast själva filmerna har ju funnits ett tag. Fick med mig någon tjej-film som verkar jäkligt rolig, och även den mycket mycket bra filmen: Taken. Har ni inte sett den, se den. Och för er som läser taken, som tak på hus, så fel. Det ska vara taken, som tagen, på engelska. Så nu har jag dumförklarat er och även mig själv.

Jag funderar på att sätta på någon av filmerna, men är även sugen på att dra en runda på Ps3. Jag skulle även kunna lägga mig och läsa mer ur boken jag läser, den är verkligen jätte spännande. Jaja, vi får väl se vad det blir. Allting kanske? Kan ju läsa något kapitel. Jaja vi får väl se.

Godnatt på er och tack för idag.
Inatt ska jag drömma om bebb som håller om och är gosig på mig. Det skulle vara skönt nu. Ska pussa på honom riktigt ordentligt imorgon. Godis för mig det :)

// Linda


Nu är det dags att sova

Kan behöva lite sömn.
Innan blir det dock lite sidor i boken. Fick även Snabba Cash idag av Krikke som jag funderar på att börja läsa när jag är klar med den jag håller på med nu, Tyst lydnad. Snabba Cash är ganska tjock (pocket) men hört att boken ska vara sjukt bra, så är väl bara att hugga ner sig i den :) Ah hur som så blire lite bok nu och sen sova. Imorgon händer det grejer. Kamerans batteri är i laddare, det behövs.
Det jag ska göra imorgon sägs inte just nu, roligare att säga efter. Inte för er kanske, men för mig och en annan :P Haha. Aja, sov gott alla där ute som förmodligen redan sover. Och nu snarkar Johanna också, tack för den, snaaark.


(Tänkte bara påpeka att jag också varit brun en gång i tiden, dock är
taget för över ett årsedan, meeen sola i sommar blev. Hörde en
historia om solarium och flatlöss, känns inte så viktigt helt plötsligt med
att sola i solarium, uuhhäääkkk!!! Var inget trevligt jag fick höra vill jag lova!)


// Linda


Ett nördigt inlägg

Nu jäklar ska vi spela hockey på Ps3.
Ska se vem som dänger skiten ur vem, antar att spelet kommer ta mig och Johanna hårt. Men icke är vi dom som ger oss. Vi kör hårt! Nu blir det ut och ta en cigg och tagga våra nörd-hjärnor "of doom" ( haha ). Ska kanske även få lite halvt panik på alla broar i Sonic spelet efter hockeyn. Får se vad mycket jag kommer be johanna hjälpa mig innan dosan flyger ut genom fönstret. Blir tokig på ett ställe i Sonic spelet. Lite synd för nörd som jag är tycker jag ju att det är roligt med lite sonic i vardagen :P haha, spelet det en gång tidigare bara.. förövrigt.

Jaja, cigg sen hockey (för 3ggn)
HAJ!


(Ledsen, kunde inte få tag i någon mer nördbild på oss. Detta duger)
Linda Rangtard och Johanna Stamtard presenterar: The nörds.

// Linda

Tv-spel

Strax dras det igång med tv-spel!
Jag fick något spel om att vilja spela tv-spel så har varit hos älsk och snott hans ps3, mohaha. Så blir tv-spels natt hos mig med min kära vän Johanna. Hon va väldigt trött nyss men nu har jag petat i henne chips och cola, eller hon petar i sig själv just nu och verkar mycket piggare. Hon grejar med sin dator som bebb hjälp att fixa, som vi sedan kom på att hon kunnat göra själv men det visste vi ju inte då. Hur som helst så va det väldigt snällt av bebb att hjälpa till och jag passade på att sno spelet samtisigt. Nej där ljög jag, krikke la ihop det när datorn va klar :P Så tack för det också då ;) <3

Jag har iaf kopplat i spelet i tvn (kan vara en fördel tänker ni, och jag med faktiskt) och allt så nu drar det nog igång här, Yeey ;) haha.


// Linda
Fy fan vad han gör mig lycklig min K!! <3

Tandläkaren

Nu är min man hos tandläkaren.
Han borde vara klar snart så, om han inte kommer nu? Aja hur som så blire nog att käka när han kommer. Lite lätt hungrig sådär.

Igår när jag va på träning fick jag höra något mycket mycket roligt av I. Inte min ensak men lite kul va det. Sen blev det ju massa tjejsnack också, mkt mer än det brukar vara. Men så är det när vi gillar att lyssna och stötta om någon är lite depp, ordnar sig allt ska du se J :)
Älsk va med på träningen igår, haha stackarn hade såååå tråkigt och bara sitta och glo på ingenting :P Haha, vi gjorde inte allt för mkt men ändå lite nyttigt igår. Nu är det ju inte många träningar kvar och snart står vi på tävlingsmattan, ska bli kul.

Har gosat lite med Acheron också nu på dagen. Han är hos Krikke nu, så vi har kliat mage, bitit i Lindas strumpor, i Krikkes morgonrock. Jaa vi har busat //Acheron. Men sååå go och söt han är, man säger ifrån men han kollar på en som om han funderar på vad man menar :P haha. sötnöten.

Nej nu ska jag leta upp mina strumpor och klä på mig helt. Hoppas K kommer hem snart så man kan käka lite :) (om han får)

// Linda

Nackvärk

Jag har så förbannat ont i nacken.
Jag tror jag avlider snart. Nej så farligt är det inte men är såpass mycket att jag mår illa av det. Svin jobbigt är det. Inatt var det hemskt, hade så ont så det inte gick att sova. Tog upp Tyst lydnad, en bok jag börjat läsa på. Haft den sen jag vet inte hur långt tillbaka så hittade jag den i en låda här hemma, så den fick bli inatt. Kunde inte lägga ner boken. Det handlar om en klass vars lärare delar ut en uppgift. De ska söka upp en flicka vid namn Polly, de har sex veckor på sig att hitta henne och hittar de henne inte så dör hon. Varje vecka får de en ny ledtråd per mail, men efter ett tag börjar eleverna fundera på om detta verkligen är en uppgift eller om det händer i verkliga livet. Mja, spännande är den iaf. Man vill inte lägga ner boken för man vill ha ledtrådarna, man sitter ju och spinner på olika teorier själv :P haha

Min nacke ska iaf få en värmekudde på sig strax så ska vi se ifall nackvärken går över. Lite spikmatta också kanske. Jag måste ha bort värken tills ikväll kl 18.oo, då är det ju träning. Vill inte missa en till p.g.a spänningshuvudvärk. Det börjar ju alltid i nacken. Känner fortfarande hur huvudet är tungt och hemskt, men ska ut coh få mig lite frisk luft om en stund så hoppas de kan bli bättre snart, och lite värktabletter på de så blir väl detta prima? ;) Njaa, får väl se.


Nu ska fan jag också ha en sång vid dörren för min värk!!


// Linda


Nails

Jag vill verkligen komma iväg längrefram och göra mina naglar.
Sätta på några riktigt snygga och stylade toppar, så otroligt snyggt med både fransk manikyr (vanliga vita toppar) och stylade, lite mer ovanliga toppar! Visst nu börjar ju stylade toppar bli väldigt populärt men det är så himla läckert :)


Nails. We like. Syns inte så jättemycket men det är silver glitter med
vitt och svart mönster på genomskynliga toppar. Riktigt läckra.

Mina guldtoppar.

Nu ska jag sätta upp mitt hår i en boll och dra på mig lite strumpor, smörja in mig i ansiktet och pyssla lite. Blir nog iväg och träffa Carro, Josefine o co. på en kaffe om en stund, hemma hos Josefine o hennes familj.
Ikväll när jag kommer hem (om de nu blir fika) ska jag nog ta mig ett bad eller en lång dusch, ska färga håret också så jag får bort min väldigt tjusiga utväxt. Inte så läckert faktiskt. Nej nej nej..

// Linda


Snibbilu..

..Betyder nog inte ett skit skulle jag tro? :P
Sitter och glor lite på tv och funderar på om man skulle ta tummen ur röven och gå till köket och laga lite mat. Har huvudvärk idag också, inte alls lika mycket som igår, men kan kanske va skönt att få i sig lite mat. Slarvat ganska bra med det den senaste tiden. Men sån är jag och har alltid varit.

Jag hade tänkt laga köttfärssås och pasta. Köpte penn-pasta igår. Ni vet sånna där rör, tror det heter pennpasta. Aja same same ni fattar vad jag menar iaf. Blev väldigt sugen på det igår så det blir att göra idag. I köttfärssåsen ska det va matlagningsgrädde också. Svingott de. Man kan även ha i majs och champinjoner om man känner för det. Ja, jag får väl ta mig till köket nu och börja laga mat, i mina mjukisar, hur slappt och gött som helst! :P


Underbara mjukisar som endast kostade 99kr, nu ska jag bara hitta
min tröja till byxorna så blir matlagning sen! :)



//Linda


Disce arcana magna vivendi: ama, obliviscere, ignosce

Jag kan då inte somna så nu blir det en till film! Huvudvärken börjar komma igen känner jag, drar den igång ordentligt lär jag kunna somna efter ett tag. Ska nog lägga mig på spikmattan en liten stund också och se om de blir lite bättre. Jäkla spänningshuvudvärk.



(va snyggt att min utväxt gör att det ser ut som jag ritat rött i pannan
på den bilden med rödfärg, självklart. Men så är ju icke fallet, men det
hade kanske vart kul. Nee.. Övertrött men ej sovtrött. Boooring.......


Popcorn kanske?
Får nog bli så. Gottit det. "Appropå" gottit, jag gjorde en grekisk sallad a lá Linda förut med små goda baguetter med smält god ost på. Det var riktigt riktigt gott. Man kanske ska peta i sig lite mer sallad? Det är ju också riktigt mumsigt! Ja vi får väl se vad som faller mig i smaken när jag väl tagit mina ben i styr och gått till köket.

Godnatt på er!


// Linda
Momentum pulcherrimum
in vita erat te veniente..

Två hjärtans dag

Ditt och Mitt <3



Har ni någon gång känt hur man blir varm i kroppen av att se en person le, har ni känt av äkta ren smärta av att sakna en person, har ni känt er så lyckliga att ni ibland funderar på vart något ska falla, fällt tårar då personen man tänker på säger att den älskar en, berättar för en att man inte är ensam, att den finns där. Har ni träffat DEN personen som man vill allt med, dela sitt liv, glädje, tårar, ja allt. Bilda ett liv med?
Det har jag!

Och jag kunde inte vara mer lycklig! För ca 4,5 årsedan föll jag för honom. Där var han och jag föll verkligen fort. Sedan dess har jag fallit och jag vill aldrig sluta falla, för han är den jag verkligen vill ge mitt hjärta till. Aldrig varit så kär som jag är i honom, han är verkligen klippan i mitt liv :)


(MIN gosissss <3)

Grattis på Alla Hjärtans Dag Älskling!
Du är det bästa som hänt mig!

// Linda + Kristoffer


Death Race

Mycket bra film!
Har nyss kollat på den, ja.. ni som sett den vet. Go film som fan.
Senare är det Romy & Michelle - Blondiner har roligare, som jag antar att jag, mamma och en skål popcorn ska se på. Eller kanske mer jag och popcornen. Gammal men bra film de, lite rolig. Efter den filmen blir det nog en film till, fast så med en linda under täcket och gosa i sängen. Helt ensam på alla hjärtans dag, men jag hade iaf väldens gosigaste natt med babe igår till idag. Efter att vi jobbat på fabriken (Älskling provjobba och va sååå duktig :) Blev riktigt stolt faktiskt. Jag som hade vart nervös hela dagen :P haha, inte för att jag inte trodde på krikke utan kanske mest på hur han skulle tycka om det, men han verkade tycka det va ganska kul) åkte vi och köpte mat och åkte hem till älskling. Efter maten och sånt så myste vi ner oss under täcket och kollade lite på OS, sen somnade jag gudomligt skönt i älsklingens famn. Finns inget ställe som är bättre än hos honom.

Idag har jag haft en jäkla huvudvärk. Hade inte det när jag vaknade men sen kom den, inte roligt alls. Nu känns det lite bättre men känner fortfarande att huvudet är lite tungt.


Men men nu börjar blondie filmen.
HAJ.


// Linda

Dålig update.

Så kan det vara.
Sitter hos älsk med världens huvudvärk. Så hem i säng med värktabletter och en bra film får blir. Hatar den jäkla spänningshuvudvärken. Men men får försöka sova lite och se om det försvinner. Mår ju illa som en apa av det.

Nu åkte svärföräldrarna ner på hockey, älsklingen är redan där så nu ska jag åka hem.
Hörs.


// Linda
För att han betyder mest.

Stoppppp.



Awe..
fuck it!!
Give me that damn bucket
Wh-when I throw this pussy
You better not start duckin
Oh yo
He-head on with the blow
Lo-look out in the crowd
And everybody's yellin NO!
Grab him by his locks
And give us a good box
Hit him below the belt
I wanna give him good top
Top, top
Give him good top
Hit him below the belt
I wanna give him good top
1,2,3
They yellin 1,2,3
I done hit him with that motherfuckin court two piece
Tell em, tell em to mop out
To late to cop out
Give him more head than tupee's like I locked out



Liiiiiiike :)


//Linda


Moviestar

Funderar på att göra upp en övertalningsplan på min käre bebb om att gå på bio. Han lär väl inte vilja följa med och se Alice i underlandet, men jag måste iaf se den. Kära Johnny Depp är ju med, får inte missas!! Jag väntar fortf på Pirates of the Caribbean 4. Kommer inte ihåg när den skulle komma (om den nu skulle de, men de har jag för mig att den skulle), men de dröjer väl ett bra tag till.

Jag och mamma kollade på
Borta bäst, hemma värst förut. Rolig film faktikst, den är värd att se! Nu ska jag krypa under täcket och kika på The Proposal tror jag, eller om jag ska se Sex And the City ikväll igen. Den är så jääkla bra. Har ju proposal tills på lördag.. Hmm. Ah jag får fundera på det i några minuter till. Nu måste jag kila till köket och hämta ett stort glas vatten innan jag törstar ihjäl.


Nykära för ca 4,5 årsedan ;) hähä. Älskar honom över allt!!

Godnatt då.


// Linda


Åh min söta!

Igår fick jag tidiga alla hjärtans dag presenter av min kärlek. Han fick av mig den 1:a feb :P Det blev lite som en grattis på förlovningsdagen-present, fast den egentligen va menad till alla hjärtans dag. Ja det blev två i ett helt enkelt. Jag fick iaf detta gulliga av min älskling:



En söt liten tavla som det står "What comes from the heart goes to the heart" på, och en hjärtkudde med I love you på, som ni ser :) Åh va jag älskar min sötnos!

Därför fick han detta Thomas Sambo smycke av mig:

Ett L, (självklart hehe) att ha på sitt armband! De blidde fin fint de till min älsk :)


Nu ska jag ta och göra mig lite rostade mackor och dricka ett stort glas O'boy till. Fasiken va gott. Har hyrt två filmer, The Proposal och Borta bäst, hemma värst. Har ju inte sett dem än så får bli dessa ikväll då. Eller om jag kanske ska ta en imorgon, mamma hade någon rysare vi kanske skulle kika på med. Jaja vi får välla se. 

Förövrigt hade jag världens mysigaste kväll med babe igår, myste med film, godis och massa gosande. Somnade mycket skönt i hans armar och vi sov länge länge :) Somnade ganska tidigt igår så det var skönt. Mumma med babe!
Men rostat nu sa vi.


//Linda


Disc error

Happ, så ingen Legally Blond 2 då.
Det får bli Sex And the City - the movie istället då. Tror egentligen att det inte var disc error nu, för den krånglade visst med den dvd:n också, men nu har jag fixat det. Fel inställning på systemet. Jag och trycka på knappar. Jaja nu ska jag se film och sen sova iaf.


Godnatt!

// Linda


Min Emi

Emelie, min kusindotter, hon har börjat säga Min Linda till mig, och hon är min Emi :) Hehe. Alla i släktens gos onge är hon! Älskar denna knappt 1 meter höga människa, hon är bland det bästa som finns! Ingela (kusin) och Daniel, detta gjorde ni bra! :)



(Bild snodd från Emelies moster och min kusin Ida)

Världens goaste unge!
Kärlek till dig underbara busfrö :)


// Linda

Saknar min bebb.

Jaa, nu skulle jag verkligen vilja gosa med dodisen :)
Men inte idag, sakna är dessutom nyttigt :) Älskar att få massa pussar och gosiga kramar när man saknat så där jättemycket. Bästa som finns de, namnamnam :)

L: Miss u
K: Säjm


Lust..      Jag och Älskling i Örebro -05

Imorgon åker min kära fader till thailand också, fasan va skönt för han att va i solen i 2 veckor. Han frågade om jag ville med men jag tackade nej. Ja jag är kanske lite dum men det går inte med så kort varsel. Jag har ju ett jobb att sköta osv, så får bli nästa gång de blir resa :) Jag och bebb vill ju till USA i sommar, inte för att jag tror (läs: vet) att vi har råd men längrafram iaf vill vi dit. Ska fasan starta en liten reskassa vi kan samla respengar i. Det är ju bra. Då ska de pengarna gå enbart till resan, inge smygtag av pengar, då blire smisk på oss, jojomen!

Nu: Jag ska ut och ta en cigg nu, efter det ska jag sätta på Legally Blond 2. Jag skulle sett den för någon dag sen men fastnade i annat. Skrev ju i tidigare inlägg att jag såg ettan för några dagarsen och jag tycker verkligen de är bra :P Sköna filmer att se. GIRLIIIE, så det skriker om det :P Men sist jag kolla va jag en tjej.


// Linda


Tränat två timmar..

..och det va gött som fan!
Är helt lite mör i kroppen nu. Det gick framåt idag på träningen för oss och det är ett plus, känns bra det iaf :P Jag satte nästan hela slutdansen och det känns jäkligt skönt. Äntligen har jag fått lära mig :P Finslipas ska de göras och det ska tränas hemma nu så det sitter snabbt. Lite svårt till musiken än då den har ett väldigt högt tämpo, men tror jag/vi stressar oss igenom den helt i onödan. Kollar man på Eve i laget så ser det inte alls stressgt ut, men lite stress är det faktiskt. Men men blir gött när de sitter helt iaf.



NU har jag fått skriva om detta 3 ggr för att blogg.se sidan krånglar eller något. Blir tokig. Hörs sen ist. Jag tog kort på skorna jag köpte igår, ska se om de blev någon bild jag kan lägga upp här.


// Linda


Shyy..

Känner suget efter tatuering
Träffade Östi (som tatuerade mig sist) på Nöjes i helgen, ska visa han kort på mina föräldrar och se vad han säger. Får se om han tror de kan fastna på mig, hähä. Nej men ska väl försöka dra igång med ett porträtt inom en snar framtid, förhoppningsvis. Mer färg på huden tack. Vill nog göra en text till också. Tommy gjorde ju på en tjej på fingret som blev riktigt bra. Jag tycker det är skitfint att ha på sidan av fingret. Vet många som har som mustach tatuerat på fingret. Ser faktiskt ganska roligt ut när de sätter fingret över läppen, haha. Men tatueringen tommy gjorde på tjejens finger blev riktigt lyckad och fin faktiskt! Tummen upp.

Hur som så vill jag komma igång med tatueringarna snart. Gött att va nytatuerad och nöjd med det verk man fått på huden, ju mer desto bättre ;) Så kul att snacka tatueringar med mormor. Hon tycker det är fint men att det kan se lite konstigt ut om man har en hel sleeve och t-shirt på sig. Haha, hon tycker de blir lite konstigt när t-shirten tar slut men så fortsätter det med färg på armen :P Haha, hon är söt min mormor! Jag sa att jag ville ha hel sleeve, hon sa ngt kul då men exakt vad kommer jag inte ihåg.. hmm.. Happ, då vare ju inge kul o skriva de juuu. Lägger ner :P


// Linda


Bortskämd

Idag har mamma skämtbort mig lite. Köpt lite kläder och så. Jag själv bjöd mig på ett par riktigt snygga skor, fick ju 100kr rabatt så de va ju bara att tacka och ta emot. De är verkligen skitsnygga!! :)

(bilden gör verkligen inte skorna rättvisa, ska ta kort senare när de sitter på foten så får ni se, de är så jäkla snygga på!!!!)

Gud va mycket skor jag har här hemma nu som är oanvända, nu vill vi ha sommar! :)

// Linda

Super bowl

Kikat lite på Super bowl, men bara lite. Saints vann och blev världsmästare, yeeey! (okej, nej jag är egentligen inte insatt i detta alls, men enligt bebb och många andra va detta bra ;), så de va ju bara att haka på, hehe)

Och..

Jag vill ha min iphone nuuuu. Trött på min lilla eriksson nu, som jag haft i tre olika färger. Bebb ska hjälpa mig o fixa det som behövs eller de jag vill ha i den, vilket är bra. Han får vara min levande instruktionsbok :P Kikat på lite design till iphonen som blir att köpa, det tycker vi om! "Jag har dig sparad i min ifån" haha (från: I love you, man.)



Nunununununuuuuuuu!!! :)
Men får vänta någon vecka till.


//Linda

Knock out

Just nu: Yes Man
Kollar på Yes Man just nu, har sett den förut men mamma ville se den så den fick bli. Mamma somnade kanske efter en kvart? Och jag är inte förvånad nej :P haha. Jag funderar på att sätta på Legally blond 2 strax. Tycker dom filmerna är bra faktiskt :P Såg 1:an i förrgår, tycker det är så jäkla gött när hon kommer in på Juristlinjen, haha. Jäjäää

Igår va vi ju ute och åt, älskling var med, de va kul! :) Innan jobbet la jag mig i älsklings säng och kände för att gräva ner mig en stund. Var så otroligt trött och helt plötsligt var det dags att dra till jobbet. Sa hejdå till alla och drog. ca 5 -10 min efter att jag drog fick jag ett gulligt sms av min kära babe, haha. Kan säga att det var ord och inga visor, han är för rolig min gos :) hehe. Väl på jobbet kände jag mig piggare och det var skönt. Det var dock inte gött att jobba med min "skadade" hand. Hände något på träningen sist så nu har jag ont som fan när jag tar i med tummen och pekfingret, inte hälja de inte.

Efter jobbet med skratt och massa töl bar det av mot Max. Då ringer Simon till Elin.. "vart är ni?". OOOJJ!! hahah, han skulle ju vi släppt av hos Elena, haha. Jaja den lilla stackarn fick gå då, men de är ju inte så jättelång bit att gå, men ändå :P haha. Jag och Elin gick iaf in och köpte mat som två hungriga monster, jag kände mig som ett iaf. Tog med maten när den va klar, släppte av Elin hos henne och sen bar det av mot älsklingen. ÄNTLIGEN, kände jag då. Då var jag lite sliten i kroppen och hungrig som bara den. Väl hemma hos babe käkade vi sen myste vi i sängen och somnade som små lamm, underbart! Något av det bästa som finns är att sova med dig mitt hjärta!

Åh, måste visa skorna älskling har köpt, tycker de är svinsnygga!! :) Hoppas han får hem dem snart, ska bli kul och se hur de blir på honom, tror de kommer bli hur coolt som helst. Visst är de schyssta? :) (just like wayne, heh)



Nu blir det Legally blond 2, fanimej :)
Godnatt!

// Linda


Tjejkväll med C.S

Caroline Andersson och Sandra Andersson.
Dessa flickor har jag haft lite mys med ikväll. Det blev tacos och snack om allt och ingenting. Efter maten skulle vi käka semlor. Jag blev så mätt så jag mådde illa som fan, Carro orkade verkligen inte och Sandra tvingade i sig en ungefär. Nej ingen semla för mig och C. De fick stå kvar i hennes kylskåp så hon kanske mumsar i sig inatt, vem vet! Efter maten iaf blev vi alla riktigt sega och la oss och kolla på Tv5 play, outsiders. "SJUKA" människor det finns. Alla har vi fantasier men alltså ibland känns vissa saker ganska överdrivet, nej inte ganska, väääldigt överdrivet. Men men, alla har vi våra liv :) Sandra gick efter en stund så jag och Carro fortsatte att kolla runt på internet, kollade på kort och jag dog av skratt, hahah! Carro kan hon, dock inte med flit, men kul va det! Läste på massa sidor på internet och fortsatte snacka om allt och inget. Aah, mycket trevligt och roligt framför allt har det varit ikväll! Tack för det brudar!

Nu sitter jag i min säng, funderar på att slå igen mina ögon, men är inte speciellt trött. Var riktigt trött förut men sen gav det sig.. Bläää. Så jäkla tråkigt när man inte kan somna. Ska upp imorgon och träna två timmar med laget, vilket är behövligt! Bara uppvärmningen tar kål på mig :P haha. Efter träningen ska jag göra mig iordning och åka med krikke ner till stan och käka på Alfi med Babe då, pappa, farmor och farfar. Ska bli mysigt! Nej, får väl dra på en film eller något och se ifall man kan somna. Men vi hörs väl kanske sen om jag har några få ord kvar att skriva ner och om jag ej somnat.


// Linda


I do truly love you!



Mannen i mitt liv, my better half!


There is no reason,
there’s no rhyme: it’s crystal clear.
I hear your voice and all the darkness disappears.
Every time I look into your eyes you make me love you

You’re the wind that’s underneath my wings,
I belong to you, you belong to me.


    
 


//Linda

Blått

Idag köpte jag ett blått nagellack, skitsnyggt va det!
Köpte även ett genomskynligt som är fint att ha på när man bara vill ha sina vanliga naglar. 3st ögonskuggor fick följa med hem också (bl.a. en snygg blå). När jag ändå var och handlade mat (då ögonskuggan och nagellacken råkade få följa med. "bra ha" saker ;) hehe) smet jag in på Gina för att köpa med en tröja till mamsen som en liten uppmuntran för en dålig dag och för att hon är min undebara mamma som alltid ställer upp! Självklart råkade en topp slinka med till mig med, men med lite defekt som kanppt syns så fick jag 50% på den, och det vägde ju upp självklart. Men nu ska jag sätta shoppingstopp på mig tror jag banimej :) Hur som helst så blev mamma glad och det va ju hela poängen!

  

(Bild tagen från google)
Inte samma märke men ungefär samma färg. Härlig tycker jag!

Jag skulle lägga in bilder på den tröjan som följde med mig hem också men hittar ingen bild. Har den i de två färger som fanns. En i beige färg och den jag köpte idag är åt stark (gris) rosa hållet, haha ne vet inte men något sådant. Det sitter nitar på axlarna. Fina är dom! (Det du Ida sötnos Adolfsson, va säger du nu då? Som tyckte jag skulle ha lite mer färg i min garderob :) hehe)

Idag vaknade jag och babe kl 16.00, chock blev det vill jag lova. Inte sovit så länge på väldigt länge. Vi la oss ganska sent iofs men ändå, jag brukar vakna tidigare. Aja nu är man utvilad iaf. Hoppas jag kan somna i tid ikväll/natt bara. Tråkigt det här med att vända på dygnet, jobbigt när det ska vändas tillbaka. Men men.

Pratar jobb med Carro på msn nu. Jag blir tokig av att bara gå hemma, men det finns inte något speciellt så att söka. Jag har ingen lust att flytta heller. Trivs bra här, har min älskling, vänner, familj.. jaa mitt liv här, det vill jag inte åka ifrån. Jag ska försöka åka runt till veckan och lämna in lite cv på lite ställen. Känns dött att göra så även fast det kan vara bra. Gjorde det för något år sedan men man får ju inget tillbaka känns de som, men man kan väl kanske inte räkna med det heller eftersom de inte söker folk, men ändå. Sååå tråkigt att söka jobb när INGET händer. Näää, ge mig ett jobb tack!!


//Linda


Premiär!!

ENJOY!! Eller vad säger man? :P
Dela gärna på facebook, bloggar och andra sidor!
sprid som ett litet gift!

Detta är KICK's nya video till nya låten: Jag tar dig "om jag vill ha dig"





Nu ska Linda Rangfeldt sova ska jag få be att tala om!
Och tala nu om för era vänner att kick har gjort det igen,
speciellt för dom som sa att KICK skulle hålla år 2008 sen sluta.

Sprätt på näsan ;)

Nej godnatt!

//Linda

Snart snart snart!

In a few minutes you should be able to see
KICK's new musicvideo on my blog!

Det får ni ju inte missa, klicka in er om en stund igen!!





//Linda


Brutet löfte

Det låter att lite väl de :S
Jag hade ju lovat att lägga upp massa bilder idag på det jag shoppat osv. Nu blev det inte så dock som ni säkert märkt :P Jag har totalt glömt bort de och nu orkar jag inte ta kort på allt. Har inhandlat en kavaj och en tunn vår/sommarjacka idag. Bra ha saker. Ska ju ut och äta med pappa snart för att jag fyllt år så då ska kavajen på. Den va faktiskt riktigt söt. Inte så dyr heller, 299kr på H&M, sommarjackan är också från H&M och den kostade bara 249kr :) Köpte även filmen: I Love you, man! Har du inte sett den filmen så är det schoppschopp iväg och köp/hyr den. Ni som köper den kommer verkligen inte bli besvikna, man skrattar verkligen till den!

Aaah jäklar va det hugger i hjärtat, muskel blablablaa (va det nu heter). Sticker till sådär ibland. Inte allt för bekvämt såhär en tisdagsnatt må jag säga.

Nej om man skulle ta och sluta skriva massa drabbel och ta en cigg ist.
Hörs sen (mest troligt, för nya videon ska nog släppas när som helst)
eller imorgon, tror det blir sängen sen.

// Linda


Ps. I Love you

Kikar på den filmen just nu. Det jag sett (och jag har sett 50 min) är svinbra. Jag har redan hunnit fälla lite tårar vid tre tillfällen, skrattat vid ett antal tillfällen och bara tänkt att jag är så himla glad att ha Kristoffer vid min sida. Filmen är verkligen sevärd (iaf av de jag sett). Hoppas nu på ett bra slut :)

Efter filmen blir det sängen och sova. Ska ställa klockan och försöka komma upp i bra tid trots att klockan är ganska mycket nu. Har ju inte kunnat somna tidigare, även fast jag gav ett riktigt bra försök där en gång.. Men nee, heh. Nej trött är jag nu men först se klart filmen, sen sova!




Godnatt!



// Linda
Ps. I love you, Kristoffer Johansson <3

 


Something more

Idag har jag mättat mitt shoppingberoende igen.
Det va ju lite skönt och med skönt menar jag att jag inhandlat ett par ursköna mjukisbyxor och en jätteskön mjukiströja till, från olika ställen, men båda i grått. Det är verkligen hur skönt o mysigt som helst :) Har velat haft gråa mjukias sen länge men aldrig blivit av att man köpt eller för den delen hittat.. kanske att man inte kollat men idag så!
Jag köpte även två armband, ett blått som jag har i rosa, den med rosetten och nit. Den va så gullig i blått så den fick bli med och ett svart läder armband med nitar på, jättefint. Jag köpte en jäkligt snygg tröja från Gina som hade trillat in i affären idag, jag va tydligen den första som hade köpt den (på bergvik), men imorgon är jag nog inte ensam om den. Gillade den jättemycket. Från Gina fick även en t-shirt följa med hem, alltid gött med sånt. Hmm tror inte jag köpte något mer.. Jo, ljuslyktor 9st jättefina, tre bruna, tre vita och tre svarta. Ska ha när jag flyttar (när de nu blir av :P haha). Jag köpte även 8st jättefina svart/gråa glas, det gillas. Så, nu tror jag inte att jag köpt något mer.

(går ej ladda upp bilder så ni får en bilduppdatering imorgonkväll förhoppningsvis på speglar, kläder och annat jag shoppat de senaste dagarna)

Har även varit hos min kära kusin Johanna förut med mamma. Va där ca 1,30 tim och töla om allt och ingenting, skulle ha färgat håret på henne också men det orkade hon inte när jag väl kom dit, hehe. Alltid kul att träffa min gummsa iaf :) Funderar på när vi ska ta den där filmkvällen vi snackat om i jag vet inte huuuur många månader? År kanske? haha, jaja det blir väl med tiden!

Funderar på att dra på en film nu och lägga mig och gosa i mina mjukisar som jag sitter i nu :P Underbart! Låter som jag aldrig haft mjukiskläder förut kanske, riktigt så är de inte men nya mjukiskläder är ju alltid gött!!

hörs då.
// Linda


Remix eller hack i person?

Älsk - okej bra hej.. okej bra hej.. okej bra hej.. okej bra hej..
Ja tror han har hakat upp sig lite på att jag sa så innan jag la på när jag pratade med mamma. Nu ligger han tjurig i sängen för att jag inte hört någon låt med Broder Daniel.. hmm.. tror han har vaknat lite på fel sida :P Full i fan sidan tror jag han vaknat på.

Igår va jag hos min moster en sväng och tog en kopp kaffe och gosade och busade massa med Emelie, stackarn är/har varit sjuk :( Men nu är de bättre för hon orkade leka ganska mycket innan hostan kom. Vi läste dessutom en stor hög med böcker. Hon är för härlig den där lille ongen. Hon ska få ett syskon och vill att det ska bli en storebror, vi har förklarat för henne att det är lite sent för de tyvärr :P Hon har bestämt namn till kötbullen i magen iaf ;) haha. goooooding!

Igår kväll åkte jag till älskling som va och passade Acheron, T och I var på bio. Vi myste med godis och såg på this is it, tills jag märkte att krikke tröttnade på filmen iaf :P I och T kom hem så småningom och vi drog på lite Nya Köping, haha fan vilka härliga människor det är!

Nej nu ska jag hoppa i sängen och pussa lite på min tjuris som nog inte är så tjurig märker ja :P Ska iväg med hans bil snart så måste få han på fötter iaf, tröttisen min.
hörs senare.

//Linda

RSS 2.0