Godnatten

Funderar på att hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och sova. Det vore jäkligt gött.


Kl 14.oo imorgon ska jag vara i vålberg på middag, mycket trevligt ska det blir. När middagen är slut ska jag tjuva med min grabb in till stan och hem till moster och pussa litte på Emelie gosan. På julafton skulle jag krama och pussa hejdå som alltid när man går från lillbusan, gång på gång sa jag att vi skulle ses någon annan dag men fick bara höra "ja, linda åka hämta kikke komma" jag: Neee Emi, jag ska åka och stanna där men jag tar med mig krikke någon annan dag :) "aaa linda åka hämta kikke komma" haha :P sen kom de med lite gnäll "Emelie täffa kikke" haha hon är för go. Ja så imorgon ska jag ta med krikke in så hon får träffa honom, trots att hon blir så blyg när han kommer :P Men men så är de.

Spelade bingolotto förut och va 1 nr ifrån helatiden, det va lite smått störande. Mamma satt med ett nr från 3 miljoner. Om hon va sur? Jooo kan man säga :P Lite smått bitter så :P Men de va ju sköjj, jag drog iaf in 125kr på triss :P Haha.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.



// Linda


Seize the day darling..

Sitter här och ska klä mig strax. Kan inte sluta lyssna på Seize the day, usch vilken bra låt. Att lyssna på den får mig att bara vilja hålla om älskling.. bara hålla om och känna att han finns! Underbart duuuue :) Meeen tillbaka till kläderna, köpte en skitgo tröja igår på Carling. Det är att gilla det och "trycket" som är på ryggen är gjort med maskin så det är ingen färgtryck så tack och lov. Det försvinner eller blir oftast så slitet efter ett tag. INte för att jag klagar på vanliga trycka för jag tycker det är snyggt som fan och jag har endel på linnen, t-shirtar osv :P Även tröjor insåg jag nu när jag letar efter kläder att dcra på mig :P Aja hursommm så är tryck snyggt som fan tycker jag.

Med mina tryckade kläder ska jag förmodligen ner till bergvik en sväng och träffa Ida och efter det raka vcägen till mormor för att käka hennes underbara köttbullar och stuvade makaronen (tror jag det blev till?), iaf så är det sjukt gott. jajjamen.

Nej nu får jag snabba mig om jag ska hinna ner till ida, måste ringa Ellen också.
Får ta tag i lite grejer nu så jag kommer iväg, men medans jag är hemma ska musiken dunkas på.
uuuh va gött!!




// Linda


R.i.p Jimmy S

"Rocktrummisen
Jimmy Sullivan död"





"Trummisen i rockbandet Avenged Sevenfold, Jimmy Sullivan, avled på måndagen. Han hittades medvetslös i sitt hem i Huntington beach i USA.

Enligt myndigheter ska han ha dött av naturliga orsaker. Men rättsläkare kommer trots det att obducera kroppen för att få klarhet i vad som låg bakom hans plötsliga död.

– Det är med stor sorg och tunga hjärtan vi berättar att Jimmy ”The Rev” Sullivan plötsligt gick bort i dag. Jimmy var inte bara en av världens bästa trummisar utan främst vår bästa vän och bror, skriver bandet på sin hemsida.

Avenged Sevenfold har spelat i Sverige två gånger. 2006 var de, tillsammans med Bullet For My Vallentine, förband till Guns n' Roses och 2008 var bandet förband till Iron Maiden."



Jimmy Sullivan i allra högsta grad!

Detta fick jag nu läsa efter att ha blivit länkad av Krikke till aftonbladet. Alltså nog att folk dör varje dag men så ung av naturliga skäl? Va händer.. Folk går åt som flugor numera. Men kan väl säga med ledsmt öga att detta va ju inte kul. Som de skriver har de förlorat sin kompis, sin bror. Och vi folket har förlorat en mycket bra trummis till ett mycket mycket bra band!

Så med handen på hjärtat, Vila i Frid Jimmy Sullivan!

Jag och Krikki S. vill avsluta med att hedra, med denna låt!





// Linda (& KrikkiSixx ;)


Burns burns burns

Jag är riktigt riktigt sliten och trött känner jag. Behöver mer sömn än de få timmar jag fick inatt känner ja. Satt uppe vid datorn hur länge som helst. blääläläl

Idag har jag och mamma shoppat iaf trots att jag känt mig som en zombie. Först var vi i stan och kikade runt lite och jag köpte en töjning och en tunn blusaktig topp som jag ska ha till mina skinnbralls, huuur läckert som helst ;) Senare drog vi till bergvik där det blev mer shopping. Leggins, jeansskjorta, tröja, två överraskningar till krikke och lite sånt. Va in på IKEA också och köpte sängkläder, mumsigt de :) På Ikea stötte vi på Linda och Niklas, trevligt trevligt. Va ju inte igår jag snackade med henne, vi ska höras någon dag här framöver. Får ta en kaffe eller något och snacka litte skit, som två gamla kärringar ;P hehe.

Jag är banimej nöjd med mina köp idag iaf, ska bli rikigt skönt att krypa ner i bebbs säng med nya sängkläder. Jag köpte till stort täcke och än så länge har ju jag två små så sängkläderna fick hamna i krikke's säng tills jag får ett stort täcke. Tänkte jag skulle handla mer sängkläder, men väntar tills allt annat är klart till sängen. Vill ha ny sängram också. Trött på min som fan, men duger så länge.


Nu ska jag kolla på tv och se om jag orkar hålla mig vaken tills love kommer hem.
Hajhaj så länge då så läses vi någon annan dag.. imorgon förhoppningsvis.


// Linda

The Taste Of Love Is Sweet

When Hearts Like Ours Meet

I Fell For You Like A Child

Oh, But The Fire Went Wild


Time efter time

Nu är det inte många dygn/timmar kvar på detta år. Men kan säga en sak att fasiken va jag skla sova bort många timmar nu. Är så trött så vet inte vart ögonen ska ta vägen ungefär. Skriver mer imorgon...


Saknar min älsk reeeedan!!! <3



// Linda

Dagen efter trosdagen då tomten kom

Och OM tomten kom med saker jag ville ha, jajjamen. Funderar på att dra en tatuering nu när jag fått litte pengar. Skulle ju kunna göra mamma eller pappa nu.. Men vettefan. Ska lägga undan pengar så ska jag prata med Östi den 18:e när mamma ska dit coh tatuera sig. Måste ju kolla lite va det kommer kosta osv. Men de är ju värt iaf. Men igår då så fick min älsk en ny tattoo i handen igen, Pay Up Suckers.. Med ett pengar S mellan P U och Suckers. Skitcoolt faktiskt. Bättre än det förra ;P

Detta fick iaf jag i Julklapp :)
Är huuuur nöjd som helst :)

* Kläder (tröjor, trekvarts, byxor mm)
* Väska
* Mössa
* Per Morbergs kok bok
* Skor (Tack äääääälskling :D)
* Parfym
* Rakhyvel + gelé/skum
* Presentkort - Live It
* Biobiljetter
* Underkläder 2 set
* Godis
* Spa-kit
* Stickade sockor
* tallrikar, muggar osv (Förlovningspresent)
* Pengarrrrr
* Spikmatta
..med mera...

Och massa massa kärlek ;)


Nej nu ska jag fixa litte här med älskling innan det är dags att åka in till stan med mammas bil och lite sånt. Ikväll blir det hundpassning med älsk och hans kompisar. Acheron och jag ska ha parteeey ;P Haha, neejdå. Lille goshunden. Känner inte för krogen för 5 öre :P Ska ju ut den 27:e på kroggalan, ska bli kul men lite sojligt eftersom vi ska säga hejdå till allas kära Mikael på Nöjes. Tråkigt att det glada huvudet ska sluta jobba, han är ju verkligen omtyckt av alla.

Nej nu börjar älsk dansa här, något stämmer inte :P hehe. Nää nu kommer Hammar strax med. Btw så drömde jag att jag fick stryk inatt, jag vaknade iaf av att jag blödde näsblod. Gött att kroppen går in i sin roll i sina drömmar.


// Linda

Lovely thing


My tattoo and i love it :)


Gillar att den är stilren på ett knasigt sätt. Gillar verkligen min nya tatuering, och det gör även min K :) Happyface. Ni ska ju få se en snygg som jag skrev om häromdagen som jag gillar på Krikke. Titt vettja :D


L <3   Jaaa vad vi gillar den ;) Blev jätteglad när han visade att han gjort den för många många månadersen.. Kommer inte ihåg när exakt han gjorde den, men han kom till mig iaf och sa "kolla vad jag har gjort!" Så visade han och åååh va glad jag blev :D I love yoooou :)

Nu ska jag färga mitt hår. Det har en otroligt läcker (läs ful) utväxt som ska bort, måste ju vara lite fin imorgon. Skriver som en elev från hultsberg skrev på face.. Ha en riktigt trevlig torsdag gott folk!


// Linda


Nytatuerad igen :)

Fy fasiken va göttit. Nu är min fot tjusig, tänkte att jag tar kort lite senare på den och lägger upp så ni får se. Är helnöjd, blev den stil på tatueringen jag ville och allt. Kommer va såååå snyggt när jag har höga skor dessutom :) Om de är öppna förståsssss.. Nu ska jag till moster och mysa och vänta på att älskling ska ringa och säga att vi är miljonärer (läs han) Meen jag halkar in på ett bananskal där. Han ville inte vinna 10.000 på ica dock, men jag sa att även där kan vi ju ha roligt för pengarna, kan ju bli mätta om inte annat ;) Nej men hörs sen då.


// Linda

Grad 10 av 5

Så ligger min övertrötthet just nu tror jag. Nyss haft ett litet samtal över sms med min kära pojkvän. Jag dog av skratt när han sa åt mig att göra en sak. Haha, förvånar mig inte ett dugg om han fick samma bild som jag i huvudet när han skrattade och skrev det där :P Ett gamalt, roligt, inte så skönt minne :P Haha, egenltigen hade man ju väldigt roligt ändå. Haha, ååh han är för söööt, kan inte sluta fnissa här för mig själv, måste se väldigt snyggt ut må jag säga :P Medans man ändå snackade med sötsaken så passade jag på att få lite tips, och ja va ska man säga, han har en begåvning (vi tyckte lika :P) Min pöjk de!

Börjar bli mer trött nu, sköööönt. Ska hämta mamsen på jobbet imorgon vid 11 tiden, så måste jag ringa Peter och kolla om jag kan hämta Krikke's jacka. Han kanske inte va hemma vid den tiden men får väl åka förbi när han är annars så, kan va gött för K att få hem jackan någon gång som han så smart glömde ;) Jag och mamma ska iaf iväg och handla.. jaaa men va kul. Självklart kan vi inte hålla fingrarna borta från köpcentrat heller så där blir det väl en snabb genomgång. Som vanligt. När vi handlat och allt sånt ska jag ringa Stephanie, ska träffa henne snabbt på stan tänkte ja. När ja snackat och allt vad det ska göras så bär det iväg till lovely och sen tatueringen då. Ska bli intressant och se smärtan på foten. Har ju redan på andra foten och jag kommer ihåg att de gjorde så ont, men har gjort på värre ställe så. Sen så är ju inte detta så mycket direkt, men smärtan är på något sätt alltid skön, även på de mest förjävligaste stället.

Imorgon kväll ska jag till min moster och mysa med kusinerna, moster, johan, mamma och Elton som jag skrivit i tidigare inlägg. Ska bli kul, vi lär ju få mycket, mycket skratt ur oss som vanligt. Det gillar vi. Innan myset ska jag och mamma göra julskinkan ;) MUMMA också blir det färga håret och lite sånt. Imorgon ska jag fasiken försöka komma i säng i tid. Då vill man ju bara att det ska bli julafton ju, dels för att jag ska träffa pappa, brorsan, släkten (mostrar + kusiner + mm.mm.mm), älskling och familjen där :) men också för att nu kliar det så himla mycket i fingrarna så jag vill bara ge folk sina julklappar och se hur de reagerar (positivt får man ju självklart hoppas, hehe) och jag vill slita i de paket jag får av folk! MMhhh va kul :D Och krama på lillfisen Emelie blir också, va längesen nu. Ska leka som bara den med henne, brukar bli så. Ett tag sa de att jag va lektanten Linda. Men de va ju nästan alla haha :) Neeej och vet ni mer, på julaftonsnatt ska jag snosa så mycket älskling så ojojoj, krama ihjäl mig ska han få göra och jag tillbaka. Uuuuh va göttit! :) 

                 

Ska ni se på Kalle kl 15.oo i år igen? (om ni brukar titta på det) Det ska iaf jag. Det är ju tradition, och de känns faktiskt lite knepigt om man inte tittar på de. "Missade" nästan allt ett år och ne de blev inte samma sak. Det är mycket bra filmer runt jul nu också. Några av mina favoriter, exempelvis: Harry Potter filmerna kommer gå :) De går inte att tycka illa om. Skitmysiga filmer verkligen. Men men så är det.

Nej, mycket lööööve och jul nu känner jag. Men är man lycklig och gillar julen så gör man. Du må icke straffa mig för det. Bra skrivet där btw, sversk. (sv/nor) Nej nu vet jag inte ens vad jag pratar om. Godnatt.



// Linda


Something old, something new

Sitter och kollar igenom både gamla och nya bilder jag framkallat. Vissa kort får mig verkligen att le, andra se tillbaka på en rolig tid som varit eller ett roligt tillfälle :) Satt även och kollade på de jag ska tatuera in på foten imorgon, vill nu nu nu :) Ska med mamma när hon ska tatuera sig btw den 18:e januari, ska se om jag ska beställa ny tid då för mamma eller pappa, vilken jag nu börjar med eller om jag ska vänta lite till. Måste veta lite priser och annat. Får väl see. Den jag gör imorgon får jag av Niko, bebbs kompis, för att jag var snäll och hjälpte han med att pierca öronen. Snällt av han.. och mig :P Hehe.

Tror bebb också ska tatuera sig imorgon, ska bli kul att se resultaten på allt. Tänkte jag skulle försöka ta kort så fort det är klart, kan kanske va kul att lägga upp här. Men men, får se hur det blir. Just nu funderar jag bara på om jag ska försöka sluta mina ögon och sova. Kl är strax 2.oo så det är ju dags kanske. Inte så trött, typiskt att man kommer över tröttheten efter ett tag. Jag var som tröttast förut vid 8-9 tiden. Speciellt när Jag, älsk och Niko kollade på film. Ett tag där, ojojoj det va kämpigt :P Meeeen som sagt, kommer över gränsen så är de kört sen några timmar framåt, men de blir att göra ett ärligt försök iaf. Det skadar ju inte. (jaa jag försöker nästan övertala mig själv att jag kommer somna snabbt)


// Linda

Tacos, ja tack

Och mmmm va det var gott. Var iväg med sötnosa Eda förut och handlade lite till maten och hon handlade hem litte till henne och Tommy. Innan de va jag med älsk och lite kompisar till han, passade godbiten Acheron och kollade på film. Myste litte och gosade oss, inte längesen jag träffa grisen men vad jag saknar han redan, vill bara gosa med han! Längtar till Julafton, ååh va jag ska mysa ner mig i hans famn, min älskis :)

Hur som helst så har jag som sagt käkat tacos och det va då inte fel. Sitter med en chipspåse brevid mig också som lockar, dock är jag otroligt mätt, men senare kanske. Vill ju inte direkt påstå att jag inte är värd lite chips ;)

Nej fick en knut på tungan nu. Det va något jag skulle säga men det försvann lika fort som jag kom på de.. Aja skriver kanske mer sen, annars hörs vi imorgon. Och imorgon dååååå blir det en liten tatuering på foten :D Wiiiie va bra, tycker jag. Ska bli kul att se resultatet, jag tror det kommer bli älskvärt ;) hehe


// Linda

Linda Jennifer Rangfeldt

ÄÄÄR mitt namn faktiskt. Förr hette man Linda Jennifer Zettergren, men jag gillar Rangfeldt ändå, finns ju ingen annan än min släkt som heter det och nu är jag ju kopplad till Rangfeldt, som Eeeda säger.

Leta leta letaaa..
Letar efter ett snyggt typsnitt som jag ska ha till min tatuering jag förmodligen ska göra imorgon :D Kom in en förfrågan om ett litet byte för en stund sen, en liten gärning från min sida blev en tatuering på foten, det gillar vi, aaaaalot. Måste betsälla tid senare också för att göra mamma och pappa på mina kära underarmar. Ska bli intressant och se hur de blir. har dock inte bestämt än vad som ska vara med på pappa, men det märks, ska ju inte göras imorgon, men åååh va gött att sätta gaddnålarna i en igen ;D Inte lika mycket nu som sist självklart, men detta är ändå något jag velat göra länge. På prat om tatueringar så tycker jag att bebb har en jäkla snygg en på sitt ben ;) hehe Ett L och ett hjärta. Tror jag skirvit om det tidigare för längesen, men det gillas fortfarande ;P hehe

Nej nu ska jag leta vidare så jag hinner tills imorgon, ungefär så mycket finns det att leta i. That's life.



// Linda

Måndagens inlägg

Börjar bli allt sämre på att blogga nu känner jag, men sånt är ju faktiskt något som går upp och ner. Imorgon ska jag till stan med Josefine A och kolla lite eller vad hon nu ska göra :P Vid tre tiden ska jag träffa Jessica och ta en fika och utbyta lite julklappar, mysigt. Så imorgon är det alltså tisdag, "no shit sherlock" (stavning) och imorgon när man somnar så vill man vakna och gör allt det där som man ska innan de blir mys framför tvn hemma hos och med moster, kusinerna Paul och Johanna, deras pappa Johan, mamma och självklart lille goshunden Elton. Min käre man ska tydligen spela bingolotto med Ström, vilket jag faktiskt förstår att de gör. Säga vad folk vill men ibland kan de va kul med lite spel, och även sånt som är pensionärs stämplat. Det är väl oftast pensionärer vinner massa pengar och annat, inte sant? Dåså... då får man hoppa in i leken och göra ett (läs flera) försök.

Jag kikade på tvn inatt och fick se att kl 04.35 skulle de va musse firar jul i ankeborg. Linda tänkte då, jaa klart jag håller mig vaken, meeeen jag ställer alarm ifall att jag skulle somna. Visst somnade jag och klart så vaknade jag inte av alarmet heller. Jävla dret, jag som älskar disney och speciellt så här vid jul. Hade ju vart trevligt och firat lite jul med musse och hans vänner i natt, meeeen icke :P

Idag kom förövrigt mina kläder jag beställde från Nelly. Den stickade tröjan och de glansiga legginsen. Mycket bra mycket bra må jag säga. Sköna kläder tycker jag. Funderar fortfarande på om jag ska skicka tillbaka skorna jag beställde. Tycker om dem men de är ju trots allt lite för stora och vet inte om jag pallar att pilla och greja med det. Blää, de är riktigt riktigt snygga, men de får nog bannemej åka tillbaka..

Jag tror att jag får börja stå för mina ord nu när jag säger att jag sla försöka lägga mig tidigare och komma upp tidigare. Imorse gick jag upp vid 10 tiden, men va kallt så jag la mig under täcket igen och ja jag somnade om. Men imorgon måste jag upp tidigt för då blire ju som sagt stan med Josse och sen möta Jessica. Så ja, jag ska iaf försöka glo lite tv nu eller se någon film och sen lägga mig. Men aah brukar låta så, så vi får väl se. Dåliga vanor detta med att vara vaken halva natten :P Töligt när man somnar där vid 4 tiden. USchamejjaaa.



// Linda

In loving memory


Bild tagen från Aftonbladet.se

Nu möts man av bilder och texter som skriver att Brittany Murphy är död. Jag måste medge att jag är liiiite i chock faktiskt. Hur kommer det sig att man blir det egenltigen? Nåväl så tyckte jag väldigt mycket om henne som skådespelare och en av de inspelade filmerna hon varit med i så är en av favoriterna: Uptown girls. Älskar verkligen den filmen, sjukt bra och rolig! Hur som helst så påstås det att det skall vara hjärtstillestånd, men att de ändå ska undersöka saken. Jag tycker att oavsett vad så är det lika hemskt. Uschamejja, vila i frid.

Förut när jag vaknade hos bebb så tänkte jag.. mmm 5 min till. Blev kanske 2 timmar till, men för bebb blev det kanske 4 timmar till :P Tröttsötaste saken. Vi åkte till bergvik efter att jag fått lite mat i magen. Julshopping blev självklart. Jag handlade två julklappar och Krikke handlade 3 st tror jag, en till mig ;) och jag en till han faktiskt :P Vi känner inte att det gör speciellt mycket att vi vet vad vi får av varandra då det handlar om en av dem bara. Hade ju inte varit lika kul att veta om allt, men hur som är det saker vi vill ha som vi köpte idag och ja det är ju ett plus har jag hört :P Meeen nog om de, hade litte kul där iaf, bebb gick och klaga på folk som vanligt och hade skoj :P Kom en person som han sa att saliven samlade sig i halsen på honom när han såg personen, han var då redo för att få ur sig all saliv då men näää :P Haha, alltså han har sånna idéer och jag älskar de :P Han får mig alltid att skratta den korven, och när vi var på maxi så sa han "min lilla gris :)" så bet han mig i huvudet!!!!! hahah. Faaan :P Men men, sån är han :P

Jag köpte även en tidig julklapp till min och mamma (läs mig), Year One, ni vet filmen? koko? Jaa den är ju förbannat rolig tycker jag, så ja den fick allt bli med hem. Köpte även julklapp till Jessica som jag ska träffa på tisdag. Då blire fika och julklappsbyte, gottit de :) Nej nu ska jag ringa sistaaa Dess/Nathalie Karlsson.



// Linda

4 dagar kvar..

..tills jag får slita upp massa paket. Nu börjar man märka julstressen ganska mycket på folk. Folk som inte köpt någon julklapp alls osv. Igår när jag jobbade kom det dessutom in 7 tomtar på nöjes, trevligt trevligt. Men jag frågade då självklart vart mina paket var. Fick ett väldigt fult svar tillbaka som tomte nr 1-7 (?) tyckte var roligt. Jag tyckte väl inte svaret var roligt men man kan ju alltid hoppas att det slår in :P mohaha.

Nu är det bara en dag kvar för mig att jobba detta år, och det är gött som fan. Även om det inte är långt kvar på året så käns de bra att säga så :P haha. Men men nu ska jag se om man får något i magen sen ska jag dra med sötnosen in till stan och handla julklappar med honom. Jag kom på en sista jag ska köpa och han ska också köpa något. Skriver mer ikväll.


// Linda

Övertrötthet

Jag ligger nu i sängen redo för att sova men tänkte att jag kikar runt lite på internet innan jag sluter mina ögon. Kikade då in på bl.a. Stina Lee's blogg, som jag alltid gillar att läsa. Nu hade jag några inlägg som jag ej läst då jag inte varit inne på bloggen på ett tag. Jag kom iaf ner till ett inlägg där hon skriver och berättar att hon gjort pannkakor (mummmsss) och att hon därmed kom ihåg ett gamalt minne som har med pannkakor att göra. Hennes ord löd så här:

"Haha, detta inlägg för mina tankar långt tillbaka i tiden när jag och en klasskompis fick för oss att steka pannkakor en dag efter skolan. Jag gjorde smeten, hon fick grädda. Hon valde att vända med stekspade varpå jag sa att det minsann är mycket mer effektivt att vända i luften, de blir finare då... Och sen så är det ju förbannat kul också! Vad jag inte visste när jag sa detta var att deras stekpannan var från 1800-talet eller liknande för när hon sedan löd mitt råd så flög både den och pannkakan iväg, kvar i handen fanns handtaget. HAHA! Fan vad vi garvade. Tur att ingen kom till skada :p"

Hahahahah, förstå vilken bild jag fick i huvudet. Kunde inte sluta skratta när jag läste det. Är dessutom så övertrött så det blir ju tusen gånger värre, men jag menar vem skulle inte ha lite kul åt detta? Förstå vad förvånad hon måste ha blivit när pannkakan och stekpannan flög iväg och där står hon kvar med ett handtag i handen. Aah herregud alltså :P hahah, skrattar bara jag tänker på vad fult det måste varit :P Hahaha. Mycket roligt är man med om i livet och visst är roliga "överaskningar" som får en att tappa ögonen ungefär bland de bästa skratt man är med om? :P Hahah


Nej nu skaaa jag sova :P Godnatt på er då.


// Linda


Min säng..

.. skriker mitt namn nu hör jag. Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, trött som få. Ska bli skönt att få sova några timmar innan det är upp igen och iväg till Hultsbergskolan och se på showen :) Kikade lite idag på genrepen, rätt roligt faktiskt :P Kommer bli skitkul imorgon och se allt utan avbrott (förhoppningsvis :P).

Jobbade åt kära Johanna idag, hon låg lite på latsidan tror jag, men det är fanimej gött det. Jag har två jobbpass kvar detta året, nu på lördag och den 26:e. Ska bli kul den 27:e på kroggalan. Se vilka som vinner priser osv :P haha, om det är något sådant i år? Inte sett eller hört något om att man kan rösta dock. Men men, ska bli kul iaf.

Hoppas på att mina kläder från Nelly hinner komma imorgon, annars kommer de väl på tisdag. Även babe's julklapp borde komma imorgon eller på måndag. Hoppas vi att köpen är lyckade då :P Men de tror jag allt. Hoppas att bebb blir nöjd med det han får i julklapp med, men de tror jag nog :) Mamma sa förut "nää kan vi inte fira jul idag då så vi kan öppna alla paketen!! :D" haha, hon verkar va mer nyfiken i år än vad jag är, och jag brukar ändå vara väääldigt nyfiken, klämmer och gissar massa, sånt som egentligen dödar det roliga litegrann. Meeen i år har det inte varit så mycket sånt. Har haft fullt upp med att köpa julklappar osv så jag har inte tänkt så mycket på mina, även om jag längtar väldigt mycket ;) Vem gör inte.

Bläääk säger min kropp och ögonlock nu. Nu är det dags att lägga sig tror jag. Upp tidigt imorgon och duscha och göra sig lite tjusig för julavslutningen i skolan trevligt trevligt. Efter det ska jag till kil och snacka med Danne och hans syster. Får se vad vi kommer fram till. Mamma ska iaf med och det är ju lite bra.
Men sova sa vi.



// Linda


Sjuk-shopping

Idag har min hals vart krasslig så blääk, min näsa så tät så uschamejja. Blir bättre med nosen längre in på dagen så börjar de smått mot natten och sen på morgonen är det samma visa igen. Men jaja, bara hoppas på att det går över snabbt. För sånt här har vi inte tid med.

På fredag är det lov, skönt ;D Ska som jag tidigare sagt bli väldigt roligt att se showen i skolan på fredag, imorgon ska jag ju dock vara med på genrep osv och hjälpa dem med diverse grejer. Blir nog bra. Mamma ska med och se showen också, lika nyfiken som jag :) Hehe.

Som rubriken säger så har jag idag (och inatt) sjuk-shopat. Jag har äntligen köpt väskan jag kollat på väldigt länge, och idag när man kände sig krasslig så blev det ju perfekt för ett väskköp, ååh va jag gillar min nya väska :) Hela 700 riksdaler och den var värd varenda krona. Vissa tycker det är dyrt, vissa inte, jag ligger förmodligen emellen där. När jag hittar något jag älskar är det nästan aldrig för dyrt för kärleken till saken är starkare än pengarnas värde. Pengar är inte allt har jag hört? :P haha.

Jag passade också på att köpa en till julklapp till mamma. Hon fick ju vara med och välja ut ett par då vi valde att köpa skor till henne. Hon behöver ett par snygga stövlar hon kan trippa runt i. Vi testade några fram och tillbaka och tillslut hittade vi the it för henne. Riktigt snygga stövlar om jag får säga det själv. Dock såg de förjävliga ut på min fot och mitt ben. Hmm.. Meeen jag har ju redan stövlar jag tycker väldigt bra om så jag antar att jag får nöja mig med ett par så länge. Jag köpte även på mig lite småprylar som naglar osv som jag vill ha på jul och nyår.


                              
                                         Mmmm den gillar vi mycket!!!
                                                   Jag är såååå nöjd :)

E-shoping höll jag också på med igår. Kunde inte låta bli att beställa lite mer fårn Nelly igen. Denna gångenm fick det bli en stickad tröja, snarlik en jag har fast denna är bättre. Créam (stavning?) färgad, jättesöt. Jag drog också med ett par leggins som jag tyckte jag kunde behöva. Dessutom är mina köp riktigt snygga ihop och det är ju aldirg fel. Jag shoppade också en sista julklapp till krikke babe. Tyckte att han skulle ha det ;)

                    
                                Gillar verkligen dessa tröjor, skitmysiga.

                    
            Har ett par mer tjocka leggins som är fake skinn, skitsnygga är dom
               så hoppas dessa är minst lika snygga. De tjocka blir lite jobbiga i 
              efter ett tag så, hoppas dessa är bra under en hel bärelse ;P haha

Fasiken vad jag har handlat julklappar i år, hur mycket som helst. Men som sagt, alltid kul att ge bort saker och se andra glada :) Jag kommer nog också bli väldigt glad att få lite saker av de andra, alltid kul att slita av pappret och se vad som ligger i paketet :) Åhhh ge mig 24:e nu, ska bli mysigt och förövrigt mycket åkande för mig. Från stan till pappa, alltså vålberg, till stan igen hem till moster och fira med mamma och alla, sen tillbaka till vålberg och hem till älskling och fira lite med dom. Men blir mys de, julstressen är ju ändå lite mysig ändå :P hehe

Nu ska jag nog ha en date med min säng. Skulle behöva sova lite innan mamma kommer och väcker mig. Då ska jag upp och duscha, göra mig iording, möta Johanna med lite saker sen upp till Carro och ta en morgon kaffe innan de bär av till skolan och hjälpa 9:orna. Kl 17.oo börjar jag dessutom att jobba på Nöjes. Blir bra de, så nu får halsen lägga av. Får ta det lite lugnt på jobbet så jag inte blir mer sjuk, har som sagt ingen tid med det nu ju!!


//Linda


En julsaga

Gud va jag är inne på att titta på julfilmer. Såg Polarexpressen igår hos bebb, och nu ska jag bannemej se på Mupparnas julsaga. Älskar att se julfilmer såhär nära jul. Har blivit förälskad i julen tror jag :S Men det är myyys. Roligt att åka förbi en tredje familj i år med, älsklingens :)


Jag har ont i min hals, stackars den. Tät i näsan när jag vaknar är jag också och deeet suger nästan mer, nej inte om det blir halsfluss i halsen, det är inge kul. Fast det går över med medicin rätt snabbt. Ah skitsamma, är jäbvligt töligt att vara krasslig iaf, mår bra så men just förkyld och halsont gör ju att det är "såååå" synd om mig just nu :P haha Nej nog med egot för idag va.. mmm.

Moster har ju fått en hund som jag skrev igår och han är hur söt och go som helst. Titta va gullig han är på kortet, lilla liten Elton :)




Han är ju för söt, så liten så himla bebis :) Ska bli kul och se om han blir lik vår andra älskade Poppy (r.i.p goding). Den gjorde ju som han ville han, hur skön som helst men lyssnade nästan aldrig, han var roligt stönig på något vis, han var som en tonåring ungefär, riktigt älskvärd en. Lille Elton är faktiskt väldigt lugn för att vara valp, men det kanske kommer? Får se, men just nu är han lugn och gosig som bara den. Han lägger sig ofta, ibland för bara små korta stunder för att sen springa upp och få uppmärksamhet från någon. Godsaken :)



När vi ändå pratar godsaker så kan jag passa på att berätta att jag har snosat och gosat med sötaste My :) Hon var så himla mysig, älskar bebisar! :) Först låg hon och sov och gottade sig, gissa om jag tyckte de va gottit att ha en spvande bebis liggandes på bröstet. Hon var så lugn och så himla söt lille Mysan :) My är alltså Elenas bebis (inte elena renhult), en kompis till carro. Exakt hur gammal My är kommer jag inte ihåg men hon är då inte världsvan än om man säger så :) Va inte längesen den här lilla saken tittade ut. Jag insåg förut när jag hade henne i famnen att hon var kittlig på ryggen, så drog man fingrarna på ryggen så ryckte hon och vred sig i hela kroppen, haha såg så kul ut :) Så snäll som jag var fick kan klappa henne med hela handen på ryggen när hon låg på mage mot bröstet. Ååååååhh så mysig hon var :) Skönt att folk runt om en får barn så man får ha något gosigt att klämma och krama på tills dagen är inne för att skaffa egna, hehe.

Nej om man skulle ta och göra iordning lite popcorn kanske. Det blir.. och julmust. Så för att kortfatta det hela så ska jag se på film nu.


// Linda
ps. Älskar dig K, 
min stjärna :)
ds.


Efterlängtat

Ja nu är jag i vålberg, åh så jag har saknat min pudding :) Skönt att vara här. Haft en lite mysig kväll med svärmor medans bebb va på träning. Har även goast massa med Ida och Tommys hund Acheron, gosig liten (stooor) sak :) Han gillade dock att jucka på mig, vilke jag finner charmigt, meeeeen nejtack va :P hahah Nej fyfan, de är allt roliga. Passade Carros hund förut med, Milton, hur go som helst och duktig. Han kan sitt, ligg, vacker tass, rulla runt och dansa, skiiiiitsöt när han gör de. Han är en sån där fin draghund (vettefan vad hans ras heter) så han ser ju ut som en brun och fin nallebjörn. Har även gosat med en tredje hund idag. Så fruktansvärt söt och gosig som bara den. Nykomlingen i släkten, en liten spaniel valp. Dom är ju för söta när dom är så smååå :) Han är en riktig liten charmknutte :)

Idag blev det köpt en julklapp till mig, en biljett till Sonisphere :D Yeeeeey!!
Kommer bli sjukt roligt att åka till sthlm på det!

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt. Sova snart kanske?
lite Tre Kronor är ju aldrig fel.



// Linda

håååååååhh..

Tänk hur man kan sakna någon så mycket på bara några dagar, skriver som älsk gjorde till mig när jag va i spanien.. Saknar dig så det gör ont! Man kan faktiskt få ont. Då saknar man inge dåligt inte :).. fast de är inte så kul, men det är nyttigt :)

Ikväll har jag tittat på 3 olika filmer.. samtidigt, nej men sappat mellan dem eftersom de började samtidigt. Vad tänkte tv-folket med då undrar man ju ;O. Jag har också fått mig en god potion mat, en god skål med popcorn och underbar julmust som jag faktiskt lärt mig att tycka om i år. Innan har man druckit det om det ej funnits något annat, som när man gick i skolan, då drack man se för att man hellre tog de än vatten till maten för att de skulle va juligt, men det är ju faktiskt riktigt gott.

Nej nu ska jag ut och ta en cigg sen ska jag lyssna på låten som är love för mig just nu, ojojoj, finns inget stopp!! ;D



// Linda

Mat, popcorn och julmust

Är vad som kommer förgylla min mage ikväll. Står just nu och gör lövbiff, pommes och beasås. Sen klockan 21.oo börjar ju solstorm, då blir det popcorn och julmust, mys i soffan :) Solstorm är en bra film tycker jag. När den kom ut fick man höra både bra och dåligt från folk. Men inte alla som gillar svenska filmer. Jag tycker det är helt okej, men vissa svenska filmer är riktigt kassa, men sen finns det svenska filmer som är riktigt bra. Men men, så är det väl med allt.

Nej får fixa klart allt nu och blogga mer sen :)



// Linda

Lucia

Jag har ställt min klocka på 06.50.. och 06.55, och 06.58.. och 07.00. Jag har alltså bestämt mig för att gå upp med mamma och kika på lucia, käka lite frukost för att sen gå och lägga mig coh sova några timmar till. Kom hem för ett tag sen efter ett pass på fabriken (nöjes) igen då. Idag var jag riktigt trött och sliten i kroppen, men senare på kvällen blev det bättre och jag blev mer på topp. Förövrigt har jag den bästa chefen. Räddaren i nöden :)

Förmodligen jag imorgon bitti när jag ska upp. GÄÄÄSPAR i bott,
för inte lär jag sjunga i bott iaf. Men jag tycker det är mysigt med lucia :)
Ungdommarna i skolan hade ju luciashow igår (fredags), det va verkligen
hur mysig stämning som helst innan och när de gjorde showen :)

Imorgon ska jag till min kära moster och adventsfika med de bästa. Mysigt att träffas så tycker jag :) Johanna och Adde kommer hem från stockholm en dag tidigare också så det blir kul att dom är med :) Nej nu måste jag sova en stund, är totalt död i kroppen. Imorgon kommer bebb hem från gbg också, hoppas han haft en rolig helg :) Han ringde tidigare idag sötbollen. Nej sovaaaaaa..


// Linda


Glitter i hår

Idag ska vi agera lucia på fabriken. Eller vi ska sätta lite glitter i vårat hår. Måste ju kolla om någon har en lucia krona för Elenas lillebror ska testa idag eller lära upp sig så vi tänkte att han får vara lucia ;) Börjar jobba kl 16.oo så jag ska väl inte sitta här värst länge till. Måste käka lite mat, göra saker som inte är behövliga egentligen, lägga in kläder i garderoben som jag ser äääär behövligt. Usch vilken hög, men vikt hög, med kläder. Och det står några skokartonger på golvet med. Mina älskade skor ;)

Nej nu ska jag käka och efter det hoppas jag att jag hinner rensa ur gamla slitna skor. Skor som inte är någon mening med att spara. Jag har även insett att jag måste vara mer försiktig och mer nogrann med att omklacka skor, många klackar blir ju så förstörda för att man går ner till spiken... och sen lite till. Men men, får kika igen de nu då.

Nu säger jag hejdå tills inatt när jag kommer hem från jobbet.



// Linda

Pokerface

Kan säga att det hade jag inte idag, inget bra iaf. Skulle lätta lite på min kära humor till min kära chef idag genom att ringa 5 min innan jag skulle börja jobba (jag stod alltså då utanför nöjes) för att meddela att jag var sjuk som fan. Jag hann knappt säga klart skämtet innan jag fnittra till som ett litet barn och sa att jag skojade. Ja låt oss säga att min och Stephanies (min chef) humor har varit absolut på topp idag, tyckte vi iaf. Helvete vad vi har skrattat ikväll. Hon är ju inge lite sjuk när hon väl drar igång ;D haha. Gött o jobba med toka imorgon igen. Lite tomt utan älskade Johanna, men hon behöver få llite avslappning och åka iväg med sin Andreas :) Men på söndag redan blir det hemfärd för dem efter lite träff med släktingar i sthlm, för då ska vi adventsfika ;) hehe

Idag på jobbet fick jag även lite glatt hopp, hopp om extra jobb. Men vi får se, men skulle allt gå i lås skulle det vara fruktansvärt roligt :) Men som sagt, vi har snackat lite om det, jag och en person, men vi måste kolla upp lite saker först så vi vet att det kan funka. Men men, hoppas får man ju iaf :)

Nej nu ska jag hoppa i säng och kolla på någon film eller bara tv en sväng innan jag ska somna med ett leende på läpparna, ett leende för att han K är så bra :) Min älskling.


// Linda

Jobb jobb jobb

Känner mig inte taggad för fem öre att jobba. Känner mig sliten och depp bara, usch, men blir säkert bättre när jag kommer dit.

Idag hade vi lite bus med micke eftersom det va hans sista dag. Vi (killarna i nian och jag) började med att med lite knep ta ifrån honom mobil och plånbok, grabbarna rycker tag i micke och in i duschen, vi skrattade endel om man säger så. Men så ser vi att han faktiskt inte blev så jätteblöt, det va ju en fail från vår sida. Jag knepade vidare och snackade med A, och vi tänkte den smarta idén att självklart åker vi och köper grädde, sån på flaska,  som de va sagt blev de gjort. Vi lurade än en gång micke genom att komma in i ett rum där tre grabbar stod startklara att falla över micke med händerna fulla med grädde. PANG!!! Så fick han massvis med krädde på sig och insmörjd i håret och mycket mer när han klev in i rummet. Stackars mikael kände att nu får det vara nog, så han rycker tag i H och drar in honom i massa grädde också. Hahaha alltså ni skulle sett. Vi skulle filma men glömde självklart de mitt i allt ståhoj. Men ja det var kul.

Åhhh ja orkar inte jobba, men plikten kallar som sagt. Undrar om det är någon som öppnar nu vid fyra tro, brukar oftast vara någon som öppnar vid fyra, halvfem där och gör iordning innan gäster kommer. Imorgon börjar jag klockan 16.oo. Men de blir gött, idag vet jag inte om de kommer va drygt om de blir folk eller ej. Får välla se. Är ju julshower och lite sånt innan det öppnar för nattklubb.

Nej, tappade suget att skriva nu. Skriver kanske inatt.




// Linda

Time to sleep

Ja, jag ska snart hoppa i säng. Kom hem för en liten stund sen efter jobb på fabriken, var några julbordssittningar idag, så var inget värre så. Tiden gick dock väldigt sakta, det var ju inte så kul, men i slutet gick det snabbt och det var ju då självklart skönt.

Imorgon är det dags för jobb igen. Börjar 16.00 och kör till ca 02.30 - 03.00. Blir gött med många timmar även om det är drygt in emellan, men då dödar vi tiden med snack och skratt, som vanligt.

Imorgon är det även dags för lucia framträdande i skolan, ska bli kul att se dem göra allt de tränat på nu i några veckor. Längtar dock mest till nästa fredag då det är dags för niornas show. Den kommer nog bli riktigt rolig att se.

Nej nu ska jag göra det jag ska, fixa lite med andra ord, innan de blir sängen så man kan få blunda sen. Ska bli riktigt gött. Trött som få.


// Linda


Timmar

Kom hem från fabriken för ca 1,5 tim. Jag åkte dit för att töla lite med brudarna i garderoben och lämna en baugette till Johanna. Då var klockan ca 19.30, om inte mindre. Jag blev då alltså kvar till tio i tolv. Inte för att de gjorde så mycket för jag smet in och kikade på julshowen som förövrigt va väldigt rolig enligt mig. Sen satt jag och töla med Krikke, Tommy och deras arbetskollegor. En var väldigt full.. ojojoj :P haha. "Krikke jag älskar dig jag.. pusspusspuss" Jaaa men va mysigt. "Nej men söta tjejen du, ja du va väldigt fin du.. Är du krikke's pojkvän?" Ahh precis, det är jag som är krikke's pojkvän, glöm inte de. Haha jag och K fick oss lite gött skratt. Enda K sa va mest "vilken gris du är" till hans lille fulle vän. Ja ibland va han väl lite som bacon febern. Hur som helst så fick jag två till tider att jobba denna veckan också. Det är ju alltid bra. Blir gött i januari då när lönen kommer :)

När jag kom hem skrek magen efter mat så det blev att göra lite kött, potatisklyftor och beasås. Jaa det låter kanske som jag kostar på mig lite ;) haha Nej, ironin är på topp känner jag. Nej men de va och gick lätt att göra, och jag klagar ju inte, gott som fan var det med! Och inte för att vara sån men det är ju ett plus om maten är god. Eeeeller hur?



Idag fick vi hem kläderna jag och mamma beställde för några dagarsen. Det gick fort, gillar vi. Fick de riktigt heta legginsen, klänningen :D också fick jag två par skor, ett par ska tillbaka om ingen med storlek 38 med bredare fötter än mig vill köpa ett par riktigt sköna, ganska höga skor. 200 kostar de bara nu, var rea. Det andra paret jag fick hem var också hur sköna som helst, typiskt dåp att de va det billiga paret som var förstora ;) Haha. Men är så olika i storlekar. Vissa skor måste jag ha 37 på och andra 38. Har även kunnat haft 36 på vissa. Meeen det händer ytterst ytterst sällan. Men de jag köpte sist, de gråa jag skrivit om, de har jag 37 på, 38:orna va väldigt väldigt mycket förstora :P haha. Men iaf, jag är supernöjd med mina tre köp då, klänning, leggins och skor. I like. Klänningen blev en S. Kanske behövs sys upp men den såg ut att vara ganska liten i själva kroppen ändå så de gör nog inget. Ska testa den imorgon. Annars är det ju inte så jobbigt att sätta på en symaskin och sy litte i den. Tur att man har tillgång till sånt. Nu kan ju jag sy, men skulle de bli något så är ju min mormor sömmerska. Hur bra som helst :)


Kärlek ;P


I love.

Nej nu funderar jag på att kanske dra på lite tecknad Scooby Doo, det är fan skitbra de ju :P Älskade när det gick på tvn när man va liten, yngre :P hehe. Gillar det tecknade mycket mer än de otecknade. Blir ju inte samma grej. Samma med underbara älskade turtles. Varför går inte det på tvn längre? Ge tillbaka de bra barnprogrammen till svenska folket säger jag bara!! Så även jag har något att roa mig med ibland :P Gillar vi de.
 

// Linda


Folk borde seeda mer

Jaaa, nu vill jag att folk ska seeda, men deeeet händer ju inte. Vill ju se polarexpressen innan jag somnar. Snacka om att det går drygt. Ni som sett polarex. vet ju hur grymt mysig och bra julfilm det är. Perfekt om man vill ha lite julkänsla :) Nej, får skälla lite mer på folk som inte finns till hands nu och sen hoppa i säng :) Min gris sover redan, underbara han :) Snart ska jag krypa ner men blev så irriterad när inte filmen kommer ner snabbare. De brukar ju aldrig ta sån tid som de gör nuuuu... Neeeej, de är tröttsamt :P Får kika och se om lovely har någon annan bra "somna in" film.



Äh, skiter i detta nu. Gosar ner mig i sängen ist. Najt.

// Linda

This feeling is the right feeling

Just nu sitter jag i bebb's säng och myser helst själv till Desperate Housewives som nu är på tvn. Bebb är och tränar men kommer väl om ca 30 minuter kan jag tänka min. Vet att jag skulle trappa ner på godis och sånt, men gick ju inte så bra idag.. om man säger så. Har med nappar till älsk som han gillar, daim kulor till mig och lite annat smått och gått. Köpte dock bonaqua, så ingen cola idag inte ;)

Jag hade träning föurt med, gick väl sådär. Ont i huvet, men vi fick iaf lite gjort och det är ju bra. Tiden går fort nu, menar snart är det Jul och nyår och då blir det inga träningar, sen så är det några månader kvar bara, vilket betyder inte många träningar kva. Får lägga till träningar men ändå. Efter nyår kommer man känna ytterligare press, men det är bara bra! Det kan jag behöva.


Nu ska jag se klart på DH och vänta på gosen
så ska vi mysa till de med film eller något annat kul att titta på :) Tre kronor kanske :P Jag är ju inte klar med alla säsonger än.

 

//Linda


Prom Queen

Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek till denna låt!!!!!!!!

Tycker att det är svingött att Lil Wayne gjort lite mer rock. Det gillas väldigt mycket!! Ni kan ju inte göra annat än att hålla med om att detta är riktigt bra. Jag va skeptisk först men nu ääääälskar jag det!! (Btw, KICK goes engelska texter?? Who knows.. )


// Linda


Inlägg: spårlöst försvunnet

Trött jag blir. Skrivit ett långt inlägg också dör internet innan jag börjat skriva självklart så inget blev sparat. Det är så jäkla töligt när det händer.

Hur som helst: Hur söt på en skala är inte denna flickan från 1- 10? Jag tycker hon är en klockren 10:a. Se vad söt hon är när hon ska ta i och allt. Helt underbart söt :) hehe. Hoppas mina framtida barn blir sådana som bjuder på sig själv mycket när de är små, vore så kul att ha när de blir större också :D hehe.




Jag har kommit till insikt med att jag käkar ganska mycket godis, och inte prata på vad mycket dricka jag dricker. Dags att försöka lägga av med godis, dricka speciellt och utemat. Inte helt dock, de går ju inte ;) Kan ju inte missa någon pizza ibland eller inte få daim kulor när de är mys med godis dags, men jag ska trappa ner på det mycket mycket. Känner att detta är då inte nyttigt för mig :P Älskling kan ju vräka i sig hur mycket som helst utan att det syns :P Så va jag förr, men nu verkar kilona både komma och gå. Men så är det! ;P


Kanske ska göra lite mat, inte käka något än. Ska iväg på träning 18.oo - 20.oo också. Kanske ska försöka åka till vålberg ikväll, de är efterlängtat faktiskt. Gosiposi :P hehe Nej, kommer inte ihåg va de va jag skrev mer men skit iräää. Min tatuering kliar fint just nu känner ja, läk fort säger jag bara, jobbigt när det kliar och man inte får sätta naglarna i den! iiiiiiih jobbigt. Nej nu ska jag titta till maten.


// Linda

Är jag förvånad?

Nej det är jag inte, jag är fortfarande vaken.. trött som en jag vet inte vad men ännu sover jag inte. Töligt, men iofs får jag skylla mig själv som suttit och grejat med en sak, men ändå. Förut somnade jag ju när jag bloggade, de hade Ida A. lite roligt åt :P Och jaa eeeda, då är man trött :P

Nej nu ska jag göra ett försök att slå igen de blå och sova några timmar. Ska ju trots allt upp kl 07.oo. Uschanimejja, men så är de. Törstig som ett djur är jag med... Hmm... Nu ligger mina katter här och lägger tassarna på mina händer när jag skriver. Vet inte varför men de lägger upp tassarna och håller där medans jag skriver :P Speciellt kitty som gör så väldigt ofta när hon ligger brevid datorn. Mina små underbara fisar.


GODNAATTTTTTT..


// Linda
Miss my better half.. <3


Myspys

Det saknar jag just nu. Dock är jag ju väldigt trött så somnar säkert till filmen jag strax ska sätta på. Eller så är jag vaken länge för att jag är sliten.. sliten så man ej kan sova. Det är inge gött de.

Jag tror faktiskt att jag ska köpa en till julklapp till K, hittade en frän liten sak idag när jag va på stan. Tyckte att det skulle passa honom. Får se om jag köper de. Hittade även ett rätt fränt roulette spel i en affär, där kulan stannar finns en shot, det gäller alltså att satsa på rätt färg/nr (?), kikade inte riktigt så mycket, men de va ju litte häftigt kanske. Men när ska man använda de`? Visst  på fester osv, men ah nej vettefan.

Den 18:e är det uppvisning i skolan också. Niorna har gjort en show, där två spelar mig och mikael. Jag kommer ju dö när jag ser de :P haha. Ska bli riktigt kul att se hela showen :) Mamma följer med hon också för hon är också nyfiken att se vad de hittat på. Efter det ska jag iväg på spelning. Hoppas på att kunna åka tillbaka på natten där, men vi får se hur det ser ut med planer på bil osv. Jag vill iaf hem på natten. Ska dessutom jobba dagen efter, tror jag börjar 16.oo så vore gött att vakna upp hemma. Min kära kusin Ida fyller år då också, 23 hela år, tiden går snabbt. Jag blir 22 om 1 månad och kära kusin Johanna fyller 23 ca ½år efter mig. Vi börjar bli stora nu flickor :P haha.

Nej får dra på filmen om jag ska hinna se den innan jag somnar, vill ha lite fler timmars sömn inatt också. Godnatt på er där ute då.


//Linda

Sömn

Nu är jag så trött så ögonen orkar knappt hålla sig öppna vissa stunder. Sov ju inte alls mycket inatt, men va gör de, då sover jag ju gött inatt. Funderar på om bebb sover också? Eller om han tränar kanske. Han sov inget i natt han tydligen.

Jag funderar på att sätta på en film och göra lite popcorn innan jag ska sova. Ska försöka somna så tidigt som möjligt idag, men får inte somna nu för då kommer ja vakna i natt och inte orka somna om och det är inge gött. Nej tänkte jag skulle rycka tag i mig själv nu och fixa lite här med inslag av paket osv. Får bli så.

Va på stan förut också ju, köpte en julklapp till I och T. Hoppas de tycker det är en rolig grej att få. Jag skulle uppskatta det iaf. Jag köpte även ett par skor jag tänkte jag skulle ha på nyår, tror de kan bli snygga till klänningen jag ska ha. Blir nog tjusigt. Fasan va jag vill ha julafton nu, nyfiken på vad jag ska få av alla :P Och jag vill mer än gärna ge bort de julklappar jag köpt, kul att göra folk glada :) Nej nu somnade jag visst en stund, så nu är jag lite piggare :P Julklappsinpackning blir.



Dessa, fast gråa. De gråa är finare än de svarta i verkligheten tycker ja.
Fast de svarta är fina. De gråa då, de har en klack av glansig mjuk lila.
Kommer bli riktigt snyggt att ha dem på nyår :D


// Linda


Klick

Nu ska jag klicka hem lite kläder tänkte jag. Fick lite info om pengar jag ej hade räknat med så nu kan jag nätshoppa med gott samvete ;) Ska dra in till stan sen också och kika lite. Har en julklapp kvar att köpa så ska kolla runt och se om jag hittar något fint, har en aning om vad jag ska köpa så :) Hoppas det blir uppskattat, men det tror jag allt att de blir :)

Nej blev ett kort och snabbt blogginlägg för nu ska jag ringa mamma och fixa lite. Slå in lite julklappar som kom med posten idag. Måste påminna mig själv sen om att köpa en guldpenna när jag ändå är på stan.


// Linda


En liten update:

Hittade en mobil med den design jag vill ha, exakt den mobilen vet jag inte men ändå gillade jag den söta mobilen! Bebb tycker jag ska skaffa en iphone men jag vettefasan jag.. Just nu ska jag inte köpa ny men nääär jag köper ny (jag som byter rätt ofta.) så kommer ju denna nokia definitivt vara en av de jag kommer titta på. Gillar att man drar upp den på sidhåll, precis som jag velat ha jag vet inte hur länge, plus att jag vill lämna in den för smyckning, det gillar jag :D


Nokia n97 mini


iphone
    - Gillar både svart och vit



Godnatt då.

// Linda

Nätshopping

I love it! Jag är helt förälskad i en klänning jag hittat på nätet. Även ett par leggins. Detta får bli hemklickat snart bannimej. Väntar bara på att se om de får in klänningen i en XS, om inte så tar jag en S och syr in om det så behövs, vilket de nog kan bli. I vissa fall kan S passa men de va några som tyckte att den va lagom i storlek och några att den var lite stor i storlek (som de fått skriva på sidan) men vi får se. Får maila till dem och kolla om de kommer in i mindre storlek, men skiter i vilket.. Jag skaaaa ha den :)


Jag är sååååå kär i den! Den ska jag klicka hem som sagt :)


Dessa är också redo att klickas hem. Me liiiike!! :)

Har önskat mig två saker av bebb också som jag verkligen verkligen vill ha. Sen är det absolut inget tvång från min sida att han ska köpa något av de, men det är iaf något jag asbolut vill ha.. ska ha :P Om inte i julklapp så köper jag själv :D Är iaf ett par skor och en väska. Jag är duktig på att förälska mig i kläder, skor och väskor. Speciellt skor. Jaa kläder med verkligen, och ja väskor.. men väskor händer mer sällan. När jag väl "faller" för någon väska så är det pang och den ska jag ha oavsett pris. (okej.. nästan oavsett pris.. får ju finnas en gräns självklart)


Såg en annan rätt cool klänning på nelly som ser ut så här:



Tycker den va rätt häftig på något sätt (?). Skulle ju vara assnygg på något festligt, gillar det tjocka bandet/skärpet i midjan. Fint pris.. men vill man vara fin så. Jag vet dock inte om den skulle passa på mig, men på henne är den ju skitsnygg tycker jag. Skulle vara kul att klicka hem den och testa den.. Men njaa... får se. Onödigt ändå.

Nej nu ska jag försöka sova. Drar på en film så blir de nog bra. Är någon dret på tvn nu.. kinesspel med människor som ska göra bort sig typ?  Värdelöst :S


// Linda


Irritation på idioter!!

Är det bara jag som blir vansinnig när man ser på en film som Alpha Dog? Blir tokig på hur folk kan bete sig och hur jävla efterblivna vissa är, att det ska vara så svårt för folk att agera ist för att bara följa efter som små jävla sniglar!! Vilka puckon det finns i denna världen, att sånt här pågår där ute är skrämmande fan. Meeeen nu ska jag springa ut och ta en cigg innan filmen börjar igen :P haha. Ville avreagera mig lite bara ;) häh.


// Linda

Alpha Dog

Just nu sitter jag och tittar på Alpha Dog. Kom hem från vålberg förut.. Saknar gosen redan, tycker om att gosa med han och se på film och så. Hur mysigt som helst och med världens bästa.. Vem skulle inte sakna? Hur som helst så tittar jag på tv nu då. Filmen är ju svinbra, vilket ni vet ni som sett den tidigare. Har för mig att det den är gjord av en sann historia också, vilket jag tycker att filmen blir mer intressant. Allt är ju inte taget rakt av, det fattar väl vem som helst men ändå.

Tänkte jag skulle ta lite mat också. Blev så jäkla sugen på köttgryta m. ris och svartvinbärs gelé :P Det får bli! Jag och älsk käkade från menyn förut ;) haha. Göttit med pizza, som blev sen frukost, jag gick upp 14.5o och K gick väl upp jämt innan 16.oo :P Gött att sova. Drömde dock mycket sjukt inatt om bråk och att jag slogs och grejer. Slog en tjej jag gått på samma skola med, hur hon kom in i drömmen har jag ingen aning om, inte sett den tjejen sen jag gick ur 9:an tror ja. Och de va ju inte direkt igår jag gick ur 9:an.. hmm.. va jag tvungen att räkna snabbt hur längesen det var och det är ju 5,5 årsedan :P Men men så är de.

Nu ska jag fortsätta se på filmen och göra iordning maten. Efter Alpha dog ska jag nog kika på en till film, Förtrollad (mysig disney film) el. tecknat Scooby Doo, haha så jävla bra. Funderar även på att se något som har med julen att göra, Polarexpressen är ju hur mysig som helst! Den kanske? Ahh vi får se, blir någon film man kan somna gött efter iaf :P Alltså ingen skräckis som jagar upp en, speciellt mig :P haha Älskar att se dem men efteråt är jag inte så frän längre :P haha Beror iofs på vad det är för skräckis, men ändåååå...

Nej ska göra iordning maten nuuu..

// Linda
Ps. Älskar min K :)

Pimp my ride

Det är det enda som går att se på på tvn just nu tycker jag. Inte ens barnkanalen är det något bra på, vilket inte förvånar mig iofs. Jag kikade nyss på Rasmus på luffen, bara jag som inte lyckats ge det en chans direkt? Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt :s Men skitsamma, dåligt på tvn äre iaf och det va ju det jag ville komma fram till.

La mig igår och somnade med spänningshuvudvärk. Känns fortfarande i nacken och det suger så det blir att trycka i sig lite alvedon innan jag och mamma ska ner till stan och käka innan jobbet. Börjar jobba kl 16.oo idag och jobbar förmodligen till 02.3o/03.oo, men det är gött det! :) Kan ju likagärna göra långa pass än att göra massa små bara. Jag gillar långa och många pass ;) Får se vad fabriken har för mat senare också. Ska nog försöka snika lite julmat, om de inte står något drömlikt där uppe på övervåningen. Det återstår att se.

Nej om man skulle ta och göra sig iordning kanske? Mamma slutar om 40 min så jag tänkte jag skulle vara klar till det. Det funkar ju. Drar upp håret i en boll och tar på mig kläder och drar på en aningens lite smink så är de klart sen :P Guuud så bra. Då fattas de bara en liten sötsak här som man får pussa hejdå när man går, men eftersom jag är hemma så får jag pussa mina katter hejdå ;) hehe, dom är lika sötra dom :D Mer håriga, men de gör ju ittna, mina goseälsklingar! :)


Gammal bild på mig och min prinsessa Kitty, kärlek i bott till henne :)


Nu ska jag och Kitty som ligger i mitt knä gå och klä oss. Mjaauuu säger hon så hon håller med här. Jajjamen!! Smörja törrarmen också känner jag. (tatueringen)


// Linda

Vad är detta?

Trött som en duracell kanin som just fått batterierna utbytta men inte orkar iaf. Nej men jag är väldigt trött men kan inte sova ändå. Har iaf tagit reda på att kalendern börjar 07.15. De ska jag väl försöka dra mig upp och se. Mysigt att se på julkalendern med en macka och en kopp varm choklad. Mmm va gött det är :) Tills man måste slita sig för att gå ut och skrapa rutorna på bilen. Förut när man skulle iväg till studion så skulle jag och K käka pizza innan. Tror ni att de gick att få upp dörrarna på hans bil? Neej, efter ett tag och lite slit fick jag upp en bakdörr. Så jag börjar klättra i bilen som en liten apa och ficka knuffa upp dörren på förarsidan. Är ju ett plus om man drar på bilen innan man börjar skrapa så det går snabbare.


Här var man redo för intervju(e)?) Ska bli spännande och se, men går de åt helvete är de bara att söka vidare, men skulle verkligen vilja ha det här jobbet som jag nu varit på intervju om.


Nej nu ska jag sova sött här i min säng med mitt lovely täcke. Rätt skönt faktiskt. Neeej nu blir jag galen på mig själv. Ska sova nu medans jag är i insömningsperioden. Brukar inte ni också sitta uppe så länge att ni kommer förbi den jobbigaste tröttheten?


// Linda

 


Natten 00.13

Mysigt de känns nu när det börjar närma sig jul. Låg och myste med bebb förut till Tre Kronor. Aldrig trivs jag så bra som i närheten av honom. Som sagt så tatuerade jag ju mig idag så vi låg väl både han och jag och nöffade till när någon kom åt varandras arm då han tog lilla bacon sprutan idag. Många som får ont i armen efteråt. Jag tror inte jag vill ta den, men är ju synd om någon är i riskgruppen om jag blir sjuk och är nära personen. Men tror inte jag har någon så i min närhet som är det som inte tagit sprutan. Men ändå.. Aah vi får se.

Nu ligger jag i min säng och kikar lite på tv. Two and a half men ;) Hur bra är inte det egentligen? :P haha, Från det ena till det andra förresten. Vad köper man till en 22 årig kvinna vid namn Ida tro. Jag har noll idéer. Meeen får väl ta ett snack med henne imorgon och se om det är ngt hon önskar sig. Okej nu har hon sagt "inget", men de säger ju alla och om hon ska köpa till mig ska jag bannimej köpa till henne.

Jag saknar armarna som brukar hålla om mig när man ska sova, nu. Vill bara mysa ner mig brevid bebb och känna tryggheten, och värmen :) Iiiiiih :D Nej jag borde sova, men har så mycket i huvudet just nu :) Ska nog kika lite mer saker sen måste jag nog dra iväg till lite olika jobb. Skönt att lägga ut lite CV överallt även om inte affärer och ställen söker folk just nu. Bra att finnas med i systemet.

Imorgon är det skola, dock funderar jag på varför jag får ont i ryggen när jag hostar, haha från det ena till det andra, men tänkte på sjukdom, men känner mig inge sjuk. Känns mer som jag har träningsvärk eller liknande. Det suger. Men ska bli kul att åka till skolan imorgon ändå och töla lite med ungdommarna. Tänkte jag skulle dra mig upp och se julkalendern också men känner jag mig själv rätt så går jag väl upp precis när den tar slut. Vilket fick mig att tänka på.. När börjar den egentligen? :S Bra där Linda ;) Nej nu får jag kolla upp de sen sova. Trött och sliten . Måste va pigg för en liten jobbdag och på kvällen är det hockey :D

//Linda

Äntligen är jag tatuerad!

Ja nu är den gjord, och klar! I slutet va det inte gött när han skulle torka av färg och blod, helvete va de gjorde ont! Vissa ställen va inte så sköna att tatuera på ett tag heller men de gick så bra så. Det var på något ställe de va så bedövat så det inte kändes alls. Kändes ju att de va något som drogs men de gjorde inte ont eller något så då va det ju hur gött som helst, självklart! Men aaah, smärta fanns de också, men gött att den är klar. Tyckte den blev skitbra, dock inte så stor som jag tänkt från början, men man måste ju börja någonstans ;) Jag är hel nöjd! Lägger in bild om några dagar, eller när den fått bloda av sig lite iaf!


// Linda

Linda Rangfeldt gillar inte elektriskt hår

Jag sitter nu och funderar lite på diverse saker. Exempelvis att jag inte är klar med alla julklappar, vilket inte gör så mycket, men ändå. Jag vill protestera lite mot kylan där ute också. Inge gött när det är jättekallt, nu är de väl inte jättekallt.. men fortfarande kallt. Nu är det ju fint väder med sol och allt så jag ska väl inte klaga så men, brrr... kallt. Men välkommen vintern vad jag hatar elektriskt hår, det är bara jobbigt de!!!!

Igår var jag på träning, underbart. Efter den blev de lite stress för att senare dra på hockey. BEBB's lag tog hem segern, fan va gött! Fast med lite otur så slutade det 7-6 till dom.. Hade de skärpt sig lite så hade de slutat 7-4, men men, huvudsaken är att dom vann :) Grattis grabbar säger vi till de.

Lite senare ska jag hem och fixa lite, göra mig iordning för intervjun som är senare mot kvällen. Just nu är jag nog inte så snygg tror ja :P Men va gör deee.. Det där löser vi med lite spackel och sånt sen :P haha. Är inte direkt nervös för intervjun men det kommer säkert komma senare. Men ska vara mig själv och babbla på i vanlig ordning och svara så bra jag kan på deras frågor. Hoppas verkligen att de kan bli något. Vill ha jobb!!! Och att det är på bergvik är ju bara gött :)

Nej ska dra mig nu.
Skriver mer senare/ikväll.
Imorgon är det tatuering som gäller :D


//Linda

Doppa mig i lite vatten

Varmt vatten, fryser ju ihjäl här fanimej. Ska nog hoppa in i en snabbdusch nu sådär innan träningen. Måste för jag fryser så mycket. Va nog den där jäkla cykelturen med barnen i skolan idag som gjorde att jag förfrös eller något :P Mössa är något jag måste införskaffa. En mysig sak som får äran att ta platsen på mitt huvud kalla dagar. Ja de blir bra.

Ska iväg på träning om en timme då. Ska även få en liten julklapp av min gulliga Iza :) Som tack för lite piercing i örat. Idag ska vi även ta på henne i näsan. Hur bra som helst :) Hon kommer bli massa fin i det! Efter träningen ska jag stressa iväg till vålberg för att fixa en sak, sen ska jag se på hockeyn och träffa babe :) Efter det blir det hem igen, vilket påminner mig att jag måste ringa malin. Ska kanske yra runt på stan med henne imorgon.


Imorgon ska jag dessutom på en arbetsintervju!!!!!
Det kan gå hur som helst men hoppas ju självklart på att jag är
just The One för dom :) hehe. Håll tummarna för mig :D


// Linda

RSS 2.0