En julsaga

Gud va jag är inne på att titta på julfilmer. Såg Polarexpressen igår hos bebb, och nu ska jag bannemej se på Mupparnas julsaga. Älskar att se julfilmer såhär nära jul. Har blivit förälskad i julen tror jag :S Men det är myyys. Roligt att åka förbi en tredje familj i år med, älsklingens :)


Jag har ont i min hals, stackars den. Tät i näsan när jag vaknar är jag också och deeet suger nästan mer, nej inte om det blir halsfluss i halsen, det är inge kul. Fast det går över med medicin rätt snabbt. Ah skitsamma, är jäbvligt töligt att vara krasslig iaf, mår bra så men just förkyld och halsont gör ju att det är "såååå" synd om mig just nu :P haha Nej nog med egot för idag va.. mmm.

Moster har ju fått en hund som jag skrev igår och han är hur söt och go som helst. Titta va gullig han är på kortet, lilla liten Elton :)




Han är ju för söt, så liten så himla bebis :) Ska bli kul och se om han blir lik vår andra älskade Poppy (r.i.p goding). Den gjorde ju som han ville han, hur skön som helst men lyssnade nästan aldrig, han var roligt stönig på något vis, han var som en tonåring ungefär, riktigt älskvärd en. Lille Elton är faktiskt väldigt lugn för att vara valp, men det kanske kommer? Får se, men just nu är han lugn och gosig som bara den. Han lägger sig ofta, ibland för bara små korta stunder för att sen springa upp och få uppmärksamhet från någon. Godsaken :)



När vi ändå pratar godsaker så kan jag passa på att berätta att jag har snosat och gosat med sötaste My :) Hon var så himla mysig, älskar bebisar! :) Först låg hon och sov och gottade sig, gissa om jag tyckte de va gottit att ha en spvande bebis liggandes på bröstet. Hon var så lugn och så himla söt lille Mysan :) My är alltså Elenas bebis (inte elena renhult), en kompis till carro. Exakt hur gammal My är kommer jag inte ihåg men hon är då inte världsvan än om man säger så :) Va inte längesen den här lilla saken tittade ut. Jag insåg förut när jag hade henne i famnen att hon var kittlig på ryggen, så drog man fingrarna på ryggen så ryckte hon och vred sig i hela kroppen, haha såg så kul ut :) Så snäll som jag var fick kan klappa henne med hela handen på ryggen när hon låg på mage mot bröstet. Ååååååhh så mysig hon var :) Skönt att folk runt om en får barn så man får ha något gosigt att klämma och krama på tills dagen är inne för att skaffa egna, hehe.

Nej om man skulle ta och göra iordning lite popcorn kanske. Det blir.. och julmust. Så för att kortfatta det hela så ska jag se på film nu.


// Linda
ps. Älskar dig K, 
min stjärna :)
ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0