Jobb jobb jobb

Känner mig inte taggad för fem öre att jobba. Känner mig sliten och depp bara, usch, men blir säkert bättre när jag kommer dit.

Idag hade vi lite bus med micke eftersom det va hans sista dag. Vi (killarna i nian och jag) började med att med lite knep ta ifrån honom mobil och plånbok, grabbarna rycker tag i micke och in i duschen, vi skrattade endel om man säger så. Men så ser vi att han faktiskt inte blev så jätteblöt, det va ju en fail från vår sida. Jag knepade vidare och snackade med A, och vi tänkte den smarta idén att självklart åker vi och köper grädde, sån på flaska,  som de va sagt blev de gjort. Vi lurade än en gång micke genom att komma in i ett rum där tre grabbar stod startklara att falla över micke med händerna fulla med grädde. PANG!!! Så fick han massvis med krädde på sig och insmörjd i håret och mycket mer när han klev in i rummet. Stackars mikael kände att nu får det vara nog, så han rycker tag i H och drar in honom i massa grädde också. Hahaha alltså ni skulle sett. Vi skulle filma men glömde självklart de mitt i allt ståhoj. Men ja det var kul.

Åhhh ja orkar inte jobba, men plikten kallar som sagt. Undrar om det är någon som öppnar nu vid fyra tro, brukar oftast vara någon som öppnar vid fyra, halvfem där och gör iordning innan gäster kommer. Imorgon börjar jag klockan 16.oo. Men de blir gött, idag vet jag inte om de kommer va drygt om de blir folk eller ej. Får välla se. Är ju julshower och lite sånt innan det öppnar för nattklubb.

Nej, tappade suget att skriva nu. Skriver kanske inatt.




// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0