Min säng..

.. skriker mitt namn nu hör jag. Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, trött som få. Ska bli skönt att få sova några timmar innan det är upp igen och iväg till Hultsbergskolan och se på showen :) Kikade lite idag på genrepen, rätt roligt faktiskt :P Kommer bli skitkul imorgon och se allt utan avbrott (förhoppningsvis :P).

Jobbade åt kära Johanna idag, hon låg lite på latsidan tror jag, men det är fanimej gött det. Jag har två jobbpass kvar detta året, nu på lördag och den 26:e. Ska bli kul den 27:e på kroggalan. Se vilka som vinner priser osv :P haha, om det är något sådant i år? Inte sett eller hört något om att man kan rösta dock. Men men, ska bli kul iaf.

Hoppas på att mina kläder från Nelly hinner komma imorgon, annars kommer de väl på tisdag. Även babe's julklapp borde komma imorgon eller på måndag. Hoppas vi att köpen är lyckade då :P Men de tror jag allt. Hoppas att bebb blir nöjd med det han får i julklapp med, men de tror jag nog :) Mamma sa förut "nää kan vi inte fira jul idag då så vi kan öppna alla paketen!! :D" haha, hon verkar va mer nyfiken i år än vad jag är, och jag brukar ändå vara väääldigt nyfiken, klämmer och gissar massa, sånt som egentligen dödar det roliga litegrann. Meeen i år har det inte varit så mycket sånt. Har haft fullt upp med att köpa julklappar osv så jag har inte tänkt så mycket på mina, även om jag längtar väldigt mycket ;) Vem gör inte.

Bläääk säger min kropp och ögonlock nu. Nu är det dags att lägga sig tror jag. Upp tidigt imorgon och duscha och göra sig lite tjusig för julavslutningen i skolan trevligt trevligt. Efter det ska jag till kil och snacka med Danne och hans syster. Får se vad vi kommer fram till. Mamma ska iaf med och det är ju lite bra.
Men sova sa vi.



// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0