Pimp my ride

Det är det enda som går att se på på tvn just nu tycker jag. Inte ens barnkanalen är det något bra på, vilket inte förvånar mig iofs. Jag kikade nyss på Rasmus på luffen, bara jag som inte lyckats ge det en chans direkt? Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt :s Men skitsamma, dåligt på tvn äre iaf och det va ju det jag ville komma fram till.

La mig igår och somnade med spänningshuvudvärk. Känns fortfarande i nacken och det suger så det blir att trycka i sig lite alvedon innan jag och mamma ska ner till stan och käka innan jobbet. Börjar jobba kl 16.oo idag och jobbar förmodligen till 02.3o/03.oo, men det är gött det! :) Kan ju likagärna göra långa pass än att göra massa små bara. Jag gillar långa och många pass ;) Får se vad fabriken har för mat senare också. Ska nog försöka snika lite julmat, om de inte står något drömlikt där uppe på övervåningen. Det återstår att se.

Nej om man skulle ta och göra sig iordning kanske? Mamma slutar om 40 min så jag tänkte jag skulle vara klar till det. Det funkar ju. Drar upp håret i en boll och tar på mig kläder och drar på en aningens lite smink så är de klart sen :P Guuud så bra. Då fattas de bara en liten sötsak här som man får pussa hejdå när man går, men eftersom jag är hemma så får jag pussa mina katter hejdå ;) hehe, dom är lika sötra dom :D Mer håriga, men de gör ju ittna, mina goseälsklingar! :)


Gammal bild på mig och min prinsessa Kitty, kärlek i bott till henne :)


Nu ska jag och Kitty som ligger i mitt knä gå och klä oss. Mjaauuu säger hon så hon håller med här. Jajjamen!! Smörja törrarmen också känner jag. (tatueringen)


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0