INME - Nostalgi så in i benet som det bara går. Bättre rubrik gick inte att komma på kl 04.45

Ja nu hittade jag massa gammalt i bloggen. Blev lite glad faktiskt när jag hittade massa kul.
Saknade stunder absolut.. Ja alla möjliga olika nostalgi moooments. När jag och malin va hos polly och festade förra året, så kom krikke o massa folk dit efter ett bra tag och sen blev det hem till krikke mitt i allt. Fast Malin sov någon annanstans. Sen dagen efter drog vi till mig och va helt döda. Om man vet allt vi gjorde den kvällen och absolut allt som hände på natten så fattar man varför och hur döda vi var :P haha.

Nu sitter man i sängen och är pissed för att man inte kan sova. Funderar på att ta en macka eller något. Men är inte hungrig för fem öre men är väldigt sugen på något. Men jobbigt o springa ut till köket o krångla. men det skulle vara gott ändå. En liten macka med ooost. Blä nej sluttjatat om det. Nu får det faktikst bli att stänga av datorn. Vill sova för imorgon väntar roliga saker. Detta sker på min tycka om lista:

1. Ska hämta ut min skinnjacka som snart varit här i 1 vecka. (missade att man fick avin på mail :s )
2. Kolla brillor på Åhléns, (då Jossan har ett par riktigt heta där ifrån).
3. Springa i stan och leta kläder till musikvideon.
4. 14.20 går tåget till Norrköping. Studio time.
5. Dra med datorn och hoppas på att få en förklaring från J, haha


Hittade en sak i min blogg btw som fick mig att skratta endel. Tänkte tillbaka och föll tillbaka i samma skratt som då. Herregud säger jag bara :P På den tiden va det ju skitroligt. Eller hur Lill Pamela? :) haha:
"I torsdags när jag jobbade så va lill pamela med mig och höll mig sällskap. Snällt. Höll dock på o dö av skratt så jag fick gå bak i ett rum och jag la mig på golvet och höll på o skratta ihjäl mig typ. tårarna sprutade. Ah fy fan va jag skrattade. Linda ringde, lr nej jag ringde henne och hon frågade vad som va fel på mig och typ skrattade åt mig. Hon förstod inte det roliga men jag bröt ihop. "han kommer skita ihjäl sig" pamela skulle ha sagt: han kommer skratta ihjäl sig. Låter inge kul men hade ni vart med hade ni fattat exakt vad jag menar och vad jag tyckte va så kul. Ah dog gjorde jag iaf."

Nej nu är min kl 05.20. åååh... Sova?







Kommentarer
Postat av: baacardii

olagligt fin du är....kram på dig:)

2009-04-14 @ 14:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0