En underbar dag!

Idag har det varit ett underbart väder ute, underbart sällskap med mina underbara tjejer Lina och Elena. Först åkte jag med mamma och hämtade ut min jacka. Den va fin och mysig. Mjuk va den :P Måste dock sy in den lite. XS va lite för stort och XS va det minsta Chicky hade. Men jag gillar den :) Jag fortsatte min dag ner till bergvik där jag mötte upp brudarna. Gick runt och tittade lite, men vårt sökande blev väl inte det mest lyckade va tjejer? ;) haha Men ni såg ju iaf! Vi sprang in på Scorett. Skor som vi gillar hittade vi självklart skor vi ville ha. Fortsatte in på Bergqvist skor där jag hitta 2-3 till par jag vill ha. Skor har blivit lite av en fara men jag är inlove i ett par sandaler på scorett och ett par på Bergqvist. Hittade även höga som va väldigt snygga. Hur som hellst så fortsatte vi oss ut igen i solen. Sedan drog vi till stan, E och L ville ju ha mat i magen. En stund efter med lite fix med byxor och sånt så drog Elena, så jag och Lina tog oss en tur med bilen. Inte så liten. Åkte runt som bara den. Drog förbi hagahallen och köpte godis, chips och dricka, satte oss vid Mariebergskogen. Skrattade och jaa.. Mobilerna va i högsta hugg. Gissa om jag blev glad för en sak :) Blev helt upp över öronen. Eller hur Lina? ;) haha Hände något sjukt, men kul! Efter mycket åk blev det lite mat hemma hos mig sen drog vi till några kompisar och såg på film. äcklig. Vi såg inte klart hela, pallade inte så vi drog hem så jag va väl hemma vid halv tre tiden ungefär. Fastnade ju vid datorn när vi va hemma innan och åt mat. Kunde verkligen inte slita mig :) Har som sagt varit en helt underbar dag! Tack Elena och framförallt Lina som jag tillbringat hela min dag med. Vi ses imorgon brudar!

Imorgon ska jag på bio med mammsen. Ska nog se Män som hatar kvinnor. Skulle ha träffat Malin också men hade ju totalt glömt bort att jag hade planerat osv. Får prata med M och se om vi kan ses nästa vecka ist. På kvällen va det ju även planerat en myskväll tror ja. Som Lina sa.. Vad ska vi annars göra när vi avklarat allt idag ungefär? :P Haha. Ni är ju bara för underbara. Men blää jag ville träffa Malin. Va ju aaas längesen. Men som sagt får styra upp det där! Hon bor ju inte långt bort om man säger så, så det är lugnt :P Från det ena till det andra tror jag min pappa kommer hem från Thailand imorgon också. Inte för att vi ses så ofta men skönt att han kommer hem ändå.  Nej nu är kl ganska mycket. Hoppas på att inte drömma mardrömmar som jag gjorde inatt.

How you making me feel..
Naaaajt.





Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Känner att jag inte riktigt passar i den.. Hojta till om du vill köpa den för en liten peng : ) Så kanske jag kan sälja den : )

2009-04-16 @ 11:24:22
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0