Hej!

Sitter i soffan och mitt största problem just nu är funderingar över vad jag ska laga för mat. Min älskling sover fortfarande så jag antar att jag ska väcka honom inom kort. Klockan är ju mycket nu! Haha.

Igår va jag och älskling iväg till skruvstad en sväng och kollade på lite folk och snackade och så. Vi bosatte oss på en bänk efter en stund i parken. Där satt vi bra sen. Folk kom och pratade och vi kune sitta och prata, skratta och ja kika på folk. De är så kul att se fulla människor. Det är bråk, det är "nu tittar jag mot er men jag tror inte ni ser det" folk, det ramlas, det grinas.. Ja ni vet själva hur det kan vara. Ganska roande ibland att se alla bravader. Träffade söta Amelie också (+ massa andra), alltid lika trevligt :)

Vi fortsatte sedan hem till gustav där det skulle badas i poolen. Jag bangade i sista minuten dock. Orkade inte krångla att dra på mig massa tajta kläder efter att ha badat. Så jag hoppade det denna gången men blir med i poolen nästa gång :)

Väl hemma efter badet gjorde jag mig lite att äta, älksling fixade med chips och dipp. Vi la oss och käkade i sängen och glodde på Harry Potter. Sen blev det kramkalas tills våra ögon inte orkade hålla sig uppe längre. Hur mysigt som helst med min baby! ♥

Jag skulle ha tagit en outfit bild igår men glömde bort :( Gillade faktiskt min outfit som jag hade igår. Enkel men snygg :) Svarta jeans, grå klänning med lite puffkuddar vid axlarna som är täckta med små små nitar. I midjan satte jag ett skärp som är grått och spänner är täckt med 6 stora gråa nitar, skitsnyggt tycker jag! Till de satte jag på mig höga kilklackar, det passade väldigt bra till den valda outfiten. Kan lägga upp bild någon dag på klänningen och de. Det är klänningen jag har berättat om tidigare, som jag köpte på resan till Liseberg som jag gjorde tidigare i år. Hur som helst är den skitsnygg enligt mig :)

Åh nu vaknade babe! Ska se om jag kan hitta något att laga iordning då. Vet inte vad jag är sugen på dock.. Men vi hörs sen! 

                         

/ Linda


Kommentarer
Postat av: sofie

ah eller tvärtom

2010-07-04 @ 15:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0