Stolt över dig!



Är så himla glad för din skull, att du väntar barn, har fått fin lägenhet i norge och trivs med din kille, men det allra viktigaste, att du verkligen är lycklig! Är jätteglad för din skull och stolt över dig som lyckats ta dig igenom mycket och hamnat på topp trots det :) Underbara gumman!

Som ni ser och som jag skrev väntar hon bebis och förmodligen är det en liten kille som ligger där inne :) Roligt för dom! Och som jag skrivit tidigare fick jag ju ett kusinbarn i fredags som var en liten kille, förmodligen en liten Hampus då. Han ska jag iväg och förhoppningsvis snosa på idag om man får någon chans till det :P hehe.

Nu ska jag duscha och sedan göra lite våfflor till mig och min älskling. Ska försöka få med honom in till stan idag en sväng. Så kul när han är med och det tror jag även mina släktingar tycker för när han inte är med frågar de efter honom. Ja lite tjat från min sida och mammas definitivt brukar funka. Vet ju helt säkert iaf att mamma verkligen gillar när han är med. Mamma gillar krikke som fan och gillar att skämma bort honom ibland med lite presenter och så, hehe. Tycker det är bra att det funkar bra mellan dom, annars hade det varit jobbigt. Mamma och Kristoffer är ju det bästa jag har! :) ♥ K är ju även ena delen i min framtida familj.

Men men, nu är det dags att rulla igång dagen ordentligt nu. Duschen kallar så vi hörs senare!


/Linda


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad gulligt med bebimage :D

2010-07-11 @ 18:33:23
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: Madeleine

Men gud vad du är söt hjärtat!! Tack :D



Och du, jag är stolt över dig också!

2010-07-11 @ 20:39:22
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0