Congrats!

Har varit vaken ett tag men slappat mest i soffan. Ska springa ut i köket m en stund och göra mig lite frukost för att sen göra mig klar för att dra till jobbet.

Efter jobbet idag ska jag FÖRHOPPNINGSVIS bli bjuden på tårta, för idag fyller världens bästa tjej år, blivande mamma och bästa vän! Hon är bland det mest underbara jag träffat. Hon är äkta, stark och mycket mycket vacker, både utsidan och insidan! Och ja, vi är ju släkt ;) haha nejdå (fast jo). Kusin min.

GRATTIS Johanna på födelsedagen! :)


Hoppas du får en riktigt bra dag :)
Nu ska jag försöka dra igång min. Måste åka hemifrån om ca 40 min. Men vi hörs senare mina goa läsare.


/Linda


Kommentarer
Postat av: Seema

Hoppas du får en bra dag, våran goa Linda ;)



du är verkligen en hängiven bloggare, och mona om dina läsare :) kul att du uppskattar de som läser! Vi blir glada då, och vill bara läsa mer :)



Det är verkligen kul att du delger oss, av ditt liv :) men bloggen är ju en del av ditt liv, antar jag :) och även vi läsare blir ju det, även fast vi inte känner dig. inte alla iaf.. haha.. och hur lät det där då.. ;p säkert hur flummigt som helst :) hehe. men hoppas att jag når fram med vad jag menar iaf :)



have a nice day! Yes, take care! :)

2010-07-19 @ 15:18:59
Postat av: I väntan på Liten

Ja, jag har haft supertur än så länge! Graviditeten har bara satt sig på mage och bröst peppar peppar, så vi får hoppas att det fortsätter såhär (brösten kan dock sluta växa nu haha) :D



Puss min kära!!

2010-07-19 @ 17:41:05
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men sluta va så sööööt! De samma till dig, det vet du. Tyvärr ingen tårta idag, men under veckan aom sagt :) Löver! Pusspuss älskar idg med!

2010-07-20 @ 00:50:26
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0