Hello there.

Idag började jag dagen med en lång sovmorgon, uppenbarligen. Sov väldigt länge. Nåja, efter det gjorde jag mig en god kycklingsallad som satt där den skulle. Har även hämtat ut mina skor som jag beställde på Nelly. De var högre än jag trodde och på foten va de hur bra som helst. De ska användas flitigt i sommar.

När kl slog 16.40 satt jag i bilen in till stan för två timmars träning med cheerbrudarna. OM de tog slut på oss. Herregud säger jag, har inte varit så trött efter en träning på jag vet inte hur länge. Skakade när jag gick till bilen, haha. Men jag ska inte klaga för jag vill ju träna hårdare så jag får säga att jag uppskattar det tjejerna gjorde för oss idag. Man är nöjd efteråt, även om man kommer gråta lite imorgon för träningsvärken. Nej gråta kommer jag inte men kännas, de kommer det absolut göra.

Tog arslet i bilen efter träning och åkte hem till Agneta, Josefine och Caroline där det fick bli en kopp kaffe och massa töl som vanligt. Alltid lika trevligt! Men nu sitter jag hemma i soffan och slappar som bara den, för det är jag värd. Jag tyckte också att jag var värd 2 hamburgare så det gjorde jag mig. Slängde mer än en halv som vanligt. Att jag aldrig lär mig att en räcker. Nåja, jag är mätt och belåten iaf.

Nu ska jag inte göra ett skit förutom att glo på tvn. Inte dumt de inte.

Bjuder på lite bilder från dagen då jag och lite släkt va i Mariebergsskogen. Kort ärligt snodda från min goa kusin Johanna.



Jag och Emi (Louise också på ett litet hörn) när hon springer runt en fontän och som ni ser med mig i händerna. Älskar denna ungen väldigt mycket!



Jag och mamma vet hur vi roar oss.



M x3 - mamma, mormor och moster ♥

/Linda


Kommentarer
Postat av: Seema

Nice pics!



Vad häftig din mamma ser ut!



Hon ser inte gammal ut..nåt på 37-40års åldern va? Skulle jag tänka mig!



Kul att du har bra förhållande till din släkt!

Annars brukar man ju seja att släkten är värst ;)

hehe..man kanske menar,att göra mest knasiga saker å sånt tok då,haha..vem vet ;p

2010-07-06 @ 23:46:53
Postat av: Madeleine

Hmm jo, det har du rätt i förståss. Om vi är ute på altanen och han/dagiset är ute så ser han oss. Så det kan säkert bli liv där, men det får det vara värt. Det är otroligt skönt att ha det så nära :)



Mm, jag vet! Det ska sitta så jäkla löst och hängigt i år. jag använder fortfrande mina från förra året, vet dock inte om de finns kvar. Du får ge dig ut på jeans shorts jakt helt enkelt :)



Puss puss

2010-07-07 @ 10:42:46
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0