Berg och dalbana

Det är mitt humör just nu. Ge mig en stund så ska ni se att det går uppför snart igen. Just nu är jag i backen neråt. Grrrrrrr..




DOWN DOWN DOWN!!


Kommentarer
Postat av: Seema

Tycker jag känner igen det där alltför väl. haha, joo.. å det är så jobbigt, för det kan pendla så himla mycket på en dag liksom. humöret. jäkla pms. det är inte kul, att från ena stunden va jätte glad, tills andra va down typ.. nej usch, det är verkligen inte skoj alls det. jobbigt att va kvinna.

hade varit lättare att va man, för dem slipper ju både humörsvängningarna, och sen mens å födda barn. fast det är klart. dem får ju inte va gravida, å det är ganska mysigt att födda barn ändån ;) men brukar skoja med min man. och seja " ni har det lätt ni karlar, ni har verken mens och behöver inte födda barn ;)" hehe..



och vet du vad han sejer då? han sejer: neej, men vi får stå ut mer er, och det är nog det! ;) hehe.. något sånt brukar han seja. i stil med.. men karlarna vet inte hur jobbigt det kan va med humörsvängningarna, och andra sidan. dem har inte mycket jobbigt dem. det är väl målbrottet då, ehhe.. men det är ju inte alla som får det heller så =) och jag menar, vad är att vara lite mörk i rösten, mot att ha mens varenda månad liksom :) och det där mörka sker ju bara under en liten period.. medans kvinnorna får leva med mens tills dem dör. inte riktigt, men nästan. sen kommer klimakteriet, som kanske inte är så kul det heller :) så det är verkligen inte lätt att va kvinna ;) haha, linda vet du vad jag brukar seja till min man.. jag brukar seja till honom.. att ni karlar skulle aldrig klara att födda barn ;) hehe.. är mest på skoj! men jag tror nog inte det. eller kanske?? dem kanske skulle va tuffare =) ligga där å skrika, kanske dem bara tycker är en baggis typ. men hehe.. dem skulle se själva hur ont det gör ;) hehe.. men det är klart, det gör dem nog också. haha.. en reklam, som är lite smårolig. Är den när en man gnäller om att va förkyld, och sejer: " Ni kvinnor gnäller om att födda barn, men då har ni inte sett en man va riktigt förkyld" något i stil med. hehe.. varför skulle det va värre typ :) haha.. det tror jag knappast. fast det är klart. jag tyckte det inte var så farligt att födda barn, kanske lite. men njaa.. inte som man ser på tvn, inte så otäckt var det junte =) sen är det ju individuellt. ska inte skrämma upp dig :) men kan seja att smärtan är värt allt. för man får ju verkligen något för smärtan. och det ska ju faktiskt göra lite ont att födda barn ;) hehe..



nej men usch, vad långt detta blev.. mm..



men du får ha det nice Linda :)



hej hej...

2010-07-29 @ 20:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0