Shoppat och hemklickat.

Detta fick jag med mig hem idag i en liten påse. En fluffig liten Topp/väst, vad man nu vill kalla det. Tycker den var riktigt söt och snyggt att ha till svarta kläder eller till någon svart klänning kanske. Ja, man kan ju välja att ha snyggare svart på sig än jag hade på bilden idag, heh.

Vad tycks? Endast 74,50kr på rean, Gina Tricot.




Förra veckan kikade jag runt på lite olika sidor
och jag orkade inte hålla mig utan klickade hem ett par blåa skor. Jag har ju mycket svarta skor och sånt så ett par blå kommer bli super bland min skosamling. Jag fastnade mycket för dem för kilklacken också. Älskar att gå i kilklack men tycker det är jäkligt snyggt med vanliga heels också. Skor i övrigt är ju sjukt roligt! En vanlig outfit kan bli lyft väldigt mycket med ett par snygga skor.

Vad tycker ni om mitt hemklick?



Har sett svarta i verkligheten och de bilder de visar på nelly gör verkligen inte skon rättvis,
tycker inte jag iaf. Mycket finare i verkligheten, även hört att de är gudomligt goa att gå i så jag hoppas de. De kommer säkert imorgon så då får vi se! Kommer iaf bli snyggt att ha både till de festliga och i vardagen. Ska börja ha lite roligare skor i vardagen när de faller mig in. Tycker faktiskt man kan "klä upp sig" mer än man gör. Iaf jag :)

Nu ska jag kolla på lite tv och lite på nätet, sen kika på film med älskling. En till Harry Pötta film får de bli för vår del.


/Linda


Kommentarer
Postat av: Sandra

En kompis köpte de skorna i svart, gaaalet höga tyckte jag, men snygga :)

2010-07-05 @ 23:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0