Oooops..

Sitter hemma efter en mysig dag med älskling och släkt!

Förut tog jag och älskling bilen in till stan, mormor för att åka med henne och mamma till sjukhuset. Där träffade vi moster, kusiner och lite annan släkt.. Och ja, självklart lilla Hampus, det nya tillskottet :D Jag tog upp honom ur hans lilla säng när han började röra lite på sig. Då la jag honom på mitt bröst och där somnade han. Kurrade ihop sig och låg som en liten boll, hur fin som helst :D Åh det va så himla mysigt. Gissa om jag blir sugen på att skaffa en egen nu. Jag har velat ha innan men nu.. ojoj.

Tänk när Johanns och Anderas får sin om ca 2 veckor. Då ska jag gosa med den godingen också. Känns så speciellt när det är Johanna också eftersom jag alltid haft henne så nära. Det har jag självklart med mina andra underbara kusiner också men Johanna har jag sett mer som en syster. Så jag längtar som bara den tills hon får en liten bebis :) Tänk hur jag kommer bli då när det blir en till bebis... Oooops, jag vill ha en nu. Jag kan offra mig och bli en tjockis i 9 mån ;) höhö.

När vi varit på sjukhuset tog vi svängen förbi Krikkes mormor och hjälpte henne med ett data/skrivbord. Pratade massa och kollade hur hon bodde då hon är relativt nyinflyttad i stan. Alltid lika kul att träffa henne :) Tog även svängen förbi svärmor/far på vägen hem för att kolla efter lite saker krikke skulle ha, dock utan lycka.

Nu ligger vi båda i soffan och slappar och det är då inga fel de vill jag lova er. Imorgon gör jag min första dag på jobbet dessutom så jag förtjänar lite slapp. Efter jobbet blir det fotografering som gäller. Nya bilder behövs nu med Elena och så :)

          
                    Goding!


/Linda


Kommentarer
Postat av: Madeleine

nemeeen, lille gosingen!! vad mycket hår han har, underbart! :D Och vad var det för jobb du fått nu igen gumman? Puss

2010-07-11 @ 23:51:07
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Chris

ja jag skulle vilja bli mormor men det är väl inte läge just nu men nån gång. Tur att det snart finns 3 st som man kan låna: )

2010-07-12 @ 09:10:20
Postat av: Linda

Madde: Jag ska stå i kassan och ta telefon osv på ett ställe som heter repair shop. De reparerar cyklar, mopeder och fyrhjulingar. Så säljer de delar och lite annat så det ska jag ha hand om :)Det är bara 50% så får samtidigt kolla efter fler jobb där de finns chans till 100% eller hoppas att de höjer upp till 100 på detta jobbet :) Första dagen idag iaf. Nervöst :D



Puss smulan



Puss

2010-07-12 @ 10:21:03
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0