Guess what people, yes..

.. jag är fortfarande vaken. Jag va jättesliten och sovtrött tills jag la mig i sängen med min goding och kollade på solsidan. Lite kramades och gosande också var man pigg igen. Inte min man då men tur är väl det för han ska upp tidigt imorgon igen.

Jag tänkte vakna runt 8.30 - 9.00 imorgon, som idag, gött att komma upp i tid. Idag låg jag dock kvar i sängen en liten stund och sen upp och skällde efter elen, när den kom igång så la jag mig i soffan och kollade på tv till 11. Det va skönt.

Tänkte visa EN sak av de två jag shoppade förut. Tänkte visa båda men hittar inte den andra på internet och orkar inte ta kort på den just nu. Men det jag ska visa nu är något ni redan sett på mig. Min nuvarande har dock tappat lite färg så jag ville ha en ny och glansig!


(bilden är lånad)

Yes det är en dödskallering jag köpt idag! Precis sån som på bilden ovan. Tycker verkligen de är asläckra så va ju tvungen att köpa en ny, som jag nu ska ha genomskinligt nagellack på, så färgen håller lite längre än på den förra som jag glömde bort att göra så med totalt! Jag har fler ringar jag köpt i par just för att jag alltid glömmer dra på nagellack på dem som är fake. Jag ska längrefram köpa en dödskallering som är relativt lik denna, lika snygg och i rent silver. Men så länge ska jag ha denna skönhet!

GILLAR NI STORA RINGAR? Jag tycker om det jättemycket! :D

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

Jag älskar stora ringar, och massa.

2010-07-27 @ 01:12:16
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0