Snos.

Kom hem för ett tag sen. Ganska längesen (ca 2,5 tim skulle jag gissa på). La mig i sängen med min älskling och kollade på lite The Big Bang Theory, höll på att somna, sen.. neeej. Älskling somnade och ryckte till och det fick mig och rycka till och då kunde jag inte somna. Men känner att jag börjar bli trött igen så ska snart snosa ner mig igen.

Fick med mig lite saker hem från kusten idag som jag tänkte visa er imorgon. Lite grejer till hemet. Käkade så mycket räkor och smörja med baguetter så jag höll på att spy sen. Det sprängde i magen på mig för att jag va så mätt. Jag käkade och kände mig lite under lagomt mätt. Tog sedans bestämt lite räkor av moster och det va ju massa gott att äta bara räkor då jag hade mina räkor dränkta i någon röra. Ungefär 5 min efter att vi gått från matstället smäller det till och fy i fan va mätt jag blev. Kändes som jag skulle spricka där i någon timme, usch.

Har iaf haft en rolig dag med Johanna (kusin), Lena (moster), mormor och älskade mammi ♥ Ni är bland de bästa och alltid lyckas vi skratta lungorna ur oss :) Bilder från dagen kommer upp senare.. då jag måste vänta på att Johanna och mormor laddar upp dem på fb som vanligt där jag sedan snor dem ;) hehe.

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon till frukosten. Jag ska försöka gå upp i bra tid, så jag hinner göra lite på dagen (förhoppningsvis sola!!! det behövs, blekfis som jag blivit igen) imorgon innan kvällens bravader. Imorgon ska det nämligen firas för en sak, men vad.. det får ni veta imorgon ;)

     

GODNATT!

/L.


Kommentarer
Postat av: Seema

Förloving kanske :)

hehe.. gissar bara ;)



hoppas du får en underbar dag :)

2010-07-09 @ 11:33:23
Postat av: Linda

Vi är redan förlovade ;) Förlovade oss 1/11-09

2010-07-09 @ 11:38:24
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: seema

haha ok.. det visste inte jag ;p hehe.. grattis i efterskott då, haha ;)



hmm.. då vet jag inte vad det är ni ska fira.. hmms. spännande ;)

2010-07-09 @ 11:48:26
Postat av: Seema

Gravid kanske ;)



haha.. nej då ;) skämtade bara.. ;p (hoppas det är lungt). men hmm, det blir spännande å se vad ni ska fira för nåt :) nyfiken! hihi..



Ha en underbar och solig helg i alla fall :)

2010-07-09 @ 11:53:18
Postat av: Linda

Vi får se vad vi firar ;) Ni kommer få veta det ikväll/natt ;)

2010-07-09 @ 11:58:50
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0