Frågor och svar!

Tänkte jag skulle svara på några frågor innan jag hoppar i sängen.

Från: Seema
Kommentar/Fråga:  Kom att tänka på en sak Linda.. Vad symboliserar dina tatueringar?
har du nåt, som dem symboliserar för dej?
vad har du för ngra?
Ser bara döskallen på din axel, men du hade mer va?
hehe.. hoppas nu att detta inte bara är, allt för dum fråga ;) hehe ;p

Svar: Hej Seema. Jag har 9 olika tatueringar och blir därför lite att berätta om jag ska berätta om alla. Kan dra några. Mitt L på axeln, som också va min första tatuering står för Lunarstorm (?).. Nej självklart för Linda. Dock har endel gått på det när jag sagt Lunarstorm. Hur dum? haha. Jaja. Sen har du säkert sett hela på armen med dödskallen som du pratar om. Det är iaf två dödskallar och liljor. Den är fortf pluttig i mina ögon och ska byggas ut, but still.. jag gillar den. Har konturerna av en dödskalle på ena handleden, vad den står för är väldigt personligt så det behåller jag för mig själv. Endast de närmsta vet vad den står för. Jag har även en arabisk text i nacken, översatt på svenska betyder den "Älskar varje dag, du vet aldrig när det blir din sista" Den talar väl själv för vad den står för! Har "Kristoffer" på min högra fot - min pojkväns namn, en fotlänk med kors på vänstra foten.. Jaa det finns fler att prata om men nu räcker de :P

Från: Anonym
Om inlägg: "Problem?"
Kommentar/fråga: 
Vet inte riktigt vad du menar.
Ange ett exempel, är du snäll :)
Om man pikar, beror nog lite på skulle jag tro. vad det är det handlar om, kanske!

Svar:  Exempel: Jag ser någon på en fest som jag stör mig på. Jag börjar kommentera personen med mina vänner som alla i hela världen gör. Sedan springer jag hem, loggar in på min blogg och skriver ett inlägg om "hur kul jag hade och va söta människor det va på festen, fast självklart fanns det ju vissa som såg förjävliga ut också."

Det är ett fult sätt att pika och mena att den personen jag stör mig på va ful, och den personen tar åt sig. SJälvklart kan sådana här kommentarer skrivas lite överallt och sedan bli missuppfattade. Jag skrev en gång att jag såg människor glo på varandra och när den andra tittade så tittade den första människan bort. Skrev att jag tyckte sådant va kul att se. En människa jag inte alltid kommer så bra överens med tog direkt åt sig av detta, men jag menade absolut inte den personen. Där blev det missuppfattning, men jag tror inte det gick ända fram ändå att det inte va den personen jag menade. MEN jag förklarade ändå att det inte va en ful pik och gjorde rätt för mig. Så gör ni rätt för er och den andra inte förstår det ändå så är det bara att släppa. MEnar vad mer ska man göra än att va ärlig? nåja. (Tack Personen S för att du inte blir sur nu när jag använde dig och mig i min förklaring.)


Från: Mathina
Om inlägg: NY!
Kommentar/fråga: Halloj.. Läste & lyssnade på er mycket när ni höll till på nattstad.
Har ni släppt en låt i usa? vad roligt!
Förresten, är elena utbytt mot ellen,eller hur ligger det till? Nyfiken!
HIttade din blogg för övrigt genom Lindablom.se :)

/ M.

Svar: Hej Mathina! Nya låten vi släppt spelas nu på New Yorks gator! Hur häftigt är inte de? :) Vi är iaf jätteglada över detta för det verkar tydligen som att folk i NY gillar låten. Radiostationen hade blivit nedringda med frågor om låten och vilka vi va. Sånt är ju jättekul att höra :)

Elena har kommit tillbaka i gruppen igen, vilket vi tycker är jätteroligt! Ellen och jag har valt att gå skilda vägar, men vi är fortfarande vänner. Vi vill inte samma saker helt enkelt :) Ellen är pop i hjärtat, jag är rock i hjärtat. Kick ligger ju någonstans där emellan just nu. Mer åt pop kanske men vi är på god väg för att få duallity ;) (tvåfaldighet) Alltså både och. (no shit?) Ja iaf, jag vill ha mitt i KICK. Nu stampar jag med foten och drar in rocken i popen. Våra framtidsplaner kan bli bra, riktigt bra! Håll tummarna :) Och även lycka till till Ellen och henns drömmar.

Jaa det får räcka så. Måste kolla mailen och lite annat innan jag hoppar i säng och myser ner mig brevid babe. För sängen det blir det inom kort! Måste sova känner jag!

            

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: sofie

lungt :)

2010-07-21 @ 14:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0