Första dagen gjord

Då är man hemma, käkat och gosar för fullt med min lilla. Hon och krikke har haft en jättebra idag idag sa dom. Tyra hade fått filmer och en leksak hon va helt tokig i :) Jag har saknat båda mina kära idag men dagen har faktiskt gått väldigt fort.

Så ja, min första dag idag och de va inte säkert att de skulle bli mer just nu då jag är där vid behov, men imorgon ska jag också jobba. Då börjar jag 9.45 - 18.00. Så imorgon får jag sova lite längre :p kl 06.05 ringde kl imorse. Men när jag väl vaknade va det faktiskt lätt att gå upp. Under min dag idag har jag varit på lagret och packar upp, hängt upp och larmat massa kläder, himla kul att se vad som finns och vad som kommer :) Blev inte klara så jag blir säkert på lagret imorgon också. Mitt i arbetet så ringer chefen på H&M på bergvik och ville prata med mig. Hon frågade om jag ville jobba där på ett vikariat.. JA :D Vi ska ta vecka för vecka för att se så det passar båda parter. Så jag hoppas ju nu att jag kommer trivas och att de kommer bli nöjda med mig. Tiden får utvisa :) Jag har iaf fått tillbaka gnistan till att söka jobb och det är BRA! :) När man inte har något fast så så tappar man lätt både ork och gnista.

Men nu ska jag krama sönder Tyris. Mannen ska jag krama på senare när han är hemma igen. TTYL


Kommentarer
Postat av: emma

Gud vad roligt för dig Lindis :D jag ska faktiskt på intervju imorgonbitti på en butik här som säljer träningskläder :D så jag hoppas jag har samma tur som dig ;)

2012-03-27 @ 22:58:30
URL: http://emawa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0