Dagen idag

Hej! Idag har jag hunnit med 2 kalas med Tyra. Först imorse åkte vi iväg och köpte gott kaffebröd och present till min älskade mamma som fyller 47år idag. Stort grattis på din dag bästa mamma och bästa mormorn!! <3 Hon fick örhängen från Rock by Sweden i form av två mörka dödskallar med pärlor på, stilrena men ändå läckra! Jag, mamma och Tyra gottade oss lite och kalasade lite snabbt innan det blev iväg till bergvik och jag köpte fodrade jeans, 2 bodys och ett par mjukisbyxor till Tyra och även ett par over knee strumpor till mig. Fodrade jeans hade Tyra när hon va bebis och vi älskade dom. Perfekt när det är kyligare ute, så ett par sådana var givet!

På eftermiddagen åkte vi till min mormor och Tyra fick sig lite mat. Därefter åkte vi mot orrholmen och Sebastians 1års kalas. Han fyller den 1a september men de valde att ha det lite innan. På kalaset fick vi god tårta, barnen fick en varsin burk med godis i (Tyra mest choklad, jättebra) och barnen lekte av sig massa. Jag fick också chansen att gulla lite med Sebben på kalaset innan vi packade ihop och åkte hemåt. Släppte av mormor hos henne, åkte förbi mamma och gav katterna mat och åkte sedan hemåt.

Väl hemma nu ikväll så fick Tyra bada och det va jättekul. Tyra hade nog suttit i badet än om jag inte tagit upp henne mot hennes vilja förut efter nästan en timmes badande. Hon blir lätt som ett russin på händer och fötter så ni kam ju förstå hur hennes små tår såg ut, haha :) vi kollade på Pippi på de sju haven innan läggdags. Jag somnade där inne med Tyra och sov drygt en timme... Suck.. Mysigt att natta Tyris men så tråkigt när man själv somnar. Jag blir så konstig och seg när jag vaknar då.. Nåja. Efter lite mackor här och en cola känns det bra men får nog bli sängen om en timme eller så. Imorgon väntas jobb 11.00-18.15 och efter det blir det hem till lillan och K.

Så ja, jag har haft en mycket trevlig dag idag i trevligt sällskap. Hoppas ni haft en bra lördag ni också! Nu ska jag fixa lite här. Hörs sen.


Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor Chris

Tusen tack för dom fina örhängena. Jag gillar dom jätte mycket. Tack för fikat ska bjuda er på tårta under veckan när ni alla kan . Tack till bästa dottern , svärsonen och finaste barnbarnet <3 älskar er <3

Svar: och vi älskar dig!!! <3
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2012-08-25 @ 23:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0