Säljer kläder

Nytt mål, sälja av de kläder som ska bort = nya gelé naglar. Det är jag väl värd? Är ju tänkt att köra Ida A ska få träna av sig lite på mig men vi tycks aldrig hitta en tid ihop. Men längre fram ska hon få gå lös på mina naglar :) Det är kul att sälja kläder! Nu ska jag bara in och stryka på bloppisen också.
.
Annars då.. Har jobbat idag. Innan det var jag till H&M i stan och pratade lite med underbara Lina, hämtade mitt lönespec och kollade upp ett par byxor till Hanna :) På jobbet börjar de bli väldigt roligt. Va roligt först också men nu börjar det bli mer kul eftersom man lär sig mer och man kommer in i det mer. Men trots det roliga arbetet så uppskattar jag de lediga dagarna man har lite här och var, och även de sena men även tidiga tiderna så man får tid för hjärtat. När man börjar 15.00 på dagarna har man ändå hela morgonen att mysa och sen att hitta på något innan jobbet. Ah nej, trots de "obekväma" tiderna så gillar jag dem.
.
Imorgon iaf är en ledig dag, en dag då Krikke jobbar ist. Typiskt. Det blir då en Linda och Tyra dag. Får se om vi kan hitta på något roligt förutom stan. En fika med någon kanske :) Men nu ska jag smaska glass (FY MIG OCH MITT SÖTSUG) och kolla på tvn.

Blog you later :)



Kommentarer
Postat av: Sanna

skönt o höra att det inte bara är jag som har sockersug som en tokis just nu, hahah

2012-04-25 @ 17:08:54
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0