Svar till Hanna!

Hörre ni utan blogg, ni kan skriva i frågerutan också. Lättare med svar då :)
Men här kommer ett svar till "Hanna".


Hanna
om Brak i brallan!:
Hej! Alltså har du inga rutiner alls på ditt flicka ?

Svar: Hej! Jag måste få ställa en motfråga då, har du barn?
Lite svårt att ha några fasta rutiner på en som bara är 2 månader :)


Hanna om Svar till Hanna!:
Hej igen ! Har en dotter på snart 5 månader. Occh har haft rutiner på henne sen ca 1 månad. Har en vännina som har haft rutiner på sin pojke sen han var 3 veckor ! Så det är klart att det funkar om man ge sig fan på det :) tänkte bara att barn älskar rutiner.

Svar: Jaså va kul för er! :) Men det är ju som sagt barn vi pratar om och alla är de ju olika, hehe. Rutiner när de är 3 veckor gammal har jag dock lite svårt att tro, där emot som jag skrev så är alla olika så de gör ju sina egna rutiner i början. Iaf de jag vet om, säger inte att alla är så. Sen så tycker jag att det är lite svårt att tvinga en så liten bebis att sova när hon verkligen inte vill. Jag mår absolut inte dåligt av att hon kanske är vaken till 23.00-00.00 om kvällarna, jag är ju ändå vaken :) Så ja att barn mår bra av rutiner, ja det gör de säkert men Tyra har inga strikta rutiner just nu mer än att när det är natten så är det natten och då sover hon natten igenom. På dagen har hon sina egna rutiner efter hur pigg eller glad hon är. Här funkar det iaf super på hennes rutiner och inte mina :) Andra rutiner blir det ju när hon blir något äldre! Men som sagt, här funkar det bra :) Ha det så bra!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej igen ! Har en dotter på snart 5 månader. Occh har haft rutiner på henne sen ca 1 månad. Har en vännina som har haft rutiner på sin pojke sen han var 3 veckor ! Så det är klart att det funkar om man ge sig fan på det :) tänkte bara att barn älskar rutiner.

2011-09-19 @ 14:28:58
Postat av: Nina

Bra svarat Linda!

2011-09-19 @ 16:13:59
Postat av: fia

Cornelia skapade sina egna rutiner när hon var lite äldre än 3 månader, inte så länge sedan vi började med rutiner, eller hon började och vi följde hennes rutiner liksom.. så ni vet ju vad som är bäst för eran lilla tjej, det vet ju ingen annan liksom, så är det bara!! vissa får rutiner sent liksom, det kommer ju!

hahahaha neeejjag har aldrig tvingat corre och sova för rutiner, aldrig i livet, det är ju värre det tycker jag, man följer ju deras rutiner!... eller visst om de är vakna hela natten och sover hela dagen kanske man ska försöka göra något haha men annars så märker man ju hur dom vill ha det! skulle aldrig tvinga henne att sova för att jag tycker att hon ska det, hon känner själv när hon börjar bli trött och då lägger jag henne liksom.. :D



vissa som har barn tror att de kan/vet allt om barn, men så är det inte, för alla barn är olika och man känner sitt egna barn BÄST!

2011-09-19 @ 17:39:12
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Veronika

Jag hade inte heller några rutiner på min flicka, utan i början handlar allt om att man måste anpassa sig efter sitt barn, då allt handlar om behov den första tiden. När barnet kan äta mat och bli mer självständiga, det är då man kan börja med rutiner. Men jag började nog riktigt ordentligt runt 8 månader, att hon skulle sova en viss tid osv. Men emellanåt följer jag hennes egna rutiner också och låter henne vara uppe lite längre om hon så vill. Men i och med all utveckling så blir barn även trötta av sig själva rätt tidigt på kvällen, så det finns inget som säger att man måste skapa rutin redan från första början, för barn är så jävla bra på att anpassa sig!

2011-09-19 @ 18:24:11
Postat av: Ida

Man kan ju undra vilka metoder folk tar till ibland. Om man nu "ger sig fan" på att få ett spädbarn att följa rutiner...

2011-09-19 @ 21:30:04
Postat av: Louise -Lokes mamma

Jag trodde vi hade börjat få in lite rutiner för lilleman här hemma... Ttjiiii fick jag, nästa vecka är han 5 månader och han är bossen :-)

Med våra rutiner menar jag att han åt någorlunda lika tider, sov sina 3 gånger. Men sjäääälvklart får han mat om han är hungrig innan eller senare än "tiden". Sömn kan vi numera bara glömma, här ska fasiken inte sovas! Hela nätter har han sovit sen ca 3 månader, och gör än. Men nu sovs de kooorta stunder på dagarna :)

Jag tror inte alls att barn som är så små behöver ha några speciella fasta rutiner. Jag fyller 20 år nu i november, inte ens jag har några fasta rutiner ;-) hähä

Kramis

2011-09-20 @ 00:26:23
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0