BVC och dop-planering!

I fredags var vi iväg till BVC med Tyra. Vi vägde, mätte och fick en tid för 3 mån sprutan. Usch jag vill inte ens se när hon får den. Lilla älsklingen! Nåja, nu väger hon iaf 6440g och är 61cm lång :) Mammas och pappas stora och långa tjej :) 2,5 mån ♥

Imorgon ska jag iväg och kolla när vi kan ha Tyra's dop och boka en dag. Det kommer då bli planering och massa fix runt det med inbjudningar osv. Kul tycker jag :) Jag räknade lite på det igår och alla man tänkt får nog tyvärr inte komma då jag har en hel del släktingar som ska bjudas. Men de närmsta av de närmsta får komma iaf. Hade tänkt att man kunde träffas hemma någon helg efter på lite snos med de kompisar som man inte lyckas trycka in!

Som jag sagt tidigare så har vi ju redan dopklänning till Tyra. Vill ni se den innan dopet? Enda som ska fixas är att brodera in Tyra Alicia nere vid kanten på klänningen, alt på fodret. Får se vart det passar bäst på hennes klänning. Jag har så på min och jag vill gärna att Tyra också ska ha det. Vet att många låter klänningar gå i arv och så men jag vill att mina barn ska ha en egen. Deras egen klänning, deras eget minne (okej inte minne från just den dagen men nu förstår nog hur jag tänker)! Jag har också börjat kika lite på vad jag vill ha på mig eller jag vet vad jag vill ha men måste hitta de också! Om jag får som jag vill så kommer min look va något tuffare än vacker, jag gillart! :)



Ett fint litet höstdop :) Funderar på om man ska ha lite fina dukningar på borden eller om man ska köra på lathet? Är riktigt sugen på någon fin liten dukning iaf med blomblad eller blommor och kvistar. Ja vi får väl se vad vi kommer fram till :)


Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Klart vi vill se den innan dopet. :) Nyfiken i en strut. Hihi

2011-09-19 @ 08:54:11
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0