Riktigt sliten!

Idag har jag haft en ganska trött dag men fått mycket vettigt gjort tycker jag. Jag har till och med hunnit med att se en film med mamma. Vi såg på I rymden finns inga känslor för hon har inte sett den tidigare. Hon jobbar med handikappade barn, så jag tror hon tyckte det va kul att se filmen. Vi båda tycker att Bill Skarsgård gör en väldigt bra roll med asperger syndromet. Blev bjuden på mat förut av mamma också så det tackar jag mycket för så slapp jag laga mat. Haha är så jäkla trött :P

Imorgon ska jag inte gå upp förens vid 9 tiden. Ska vara hos BM kl 11.00 och mäta magen och väga mig. Jag hoppas jag slipper lämna blod imorgon, det är inge kuuuul.. Men ska iaf bli kul att lyssna på T's hjärtljud imorgon igen :) Älsklingen! Jag gillar att vara hos BM och prata bebis! Tyvärr är ju krikke i skolan och utbildar sig så han är inte med imorgon heller :( Men han ska med lite längre fram. Vill ju att han också ska vara med och höra hjärtljuden och så. Han ligger iaf och känner på magen och hennes sparkar och så på kvällarna. Det är mysigt :)

Men ska ta min nya tidning och ett glas med isvatten och sedan hoppa i säng och läsa. Ska bli riktigt skön att krypa ner brevid Krikke, sno lite värme och somna! Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon bitti lagomt till frukosten :) Godnatt!


Kommentarer
Postat av: chris

filmen var jättebra ska rekomendera den för mina kollegor: )

2011-03-31 @ 22:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0