Kampsport

Härliga härliga bebis i magen, du är helt fantastiskt underbar med dina gosiga sparkar... På morgonen dock ska ni veta att är man kissnödig så är hon inte så rolig längre, fortfarande lika underbar, men mindre rolig. Att urinblåsan är placerad för de små att kunna sparka på va en dålig idé av kroppen tycker jag :P Det är som om hon tränar kampsport mot den ibland. Tänk er att ni är jättekissnödiga så trycker någon på er mage då, inte så skönt. Tänk er då att ni har en bebis som sparkar eller buffar mot den, lite svårt att få bebisen att låta bli ;) hehe! Men som jag alltid säger, är så skönt att hon visar sig där inne med sparkar och sådant :) Min livliga lilla krabat!

Sitter annars i soffan och avnjöt för ett tag sedan en frukost i form av fil och flingor. Inte helt fel! Kollar på våra bästa år och ska snart ta tag i mig själv så jag kan färga håret. När det är gjort och sängen är bäddad ska jag åka in mot stan och lämna lite papper till Krikke som han glömde här hemma i morse. Och eftersom jag ska börja jobba vid 17.00 så stannar jag en stund hos katterna så de får lite sällskap innan jag drar iväg. Saknar dem massa nu när jag är så van att gosa med dem :) hehe.

Så min fredag kommer väl inte vara så fartfylld förutom att jag kommer springa runt på jobbet då och hjälpa folk. Hoppas inte det blir en så jätte sen kväll ikväll utan att man kan få åka hem i tid. Hoppas på att hjärtat inte sover när man kommer hem så man kan se film eller något :)

Men ska få denna dagen i rullning nu och färg i håret blir det första jag ska börja med.
Nu ska utväxten bort! Meeen.. Skriver mer senare idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0