Jag är glad!

Idag har det varit en slapp men bra dag. Känner mig glad och lycklig :)

Dagen började med frukost och massa prat med Dessan. Vi kikade på tv och En unge i minuten (repris från i måndags). Det va ett par som fick sin son 3 månader för tidigt. Hon hade gått 27+1 dag när hon åkte in och födde ut honom 3 dygn senare, alltså ungefär som jag är nu. Så bebisen vi fick se är i storlek med T i min mage. Alltså att få se en riktig bebis från samma vecka som mig och se storleken på riktigt gjorde mig lite tårögd och så otroligt lycklig. Ungefär så stor är min bebis i magen. Alltså känslan va helt otrolig! Visade även Krikke bebisen när han kom hem och sa att ungefär så stor är våran T :') Käääärlek! Min egna lilla familj ♥ Att man fått goa sms av Krikke idag också har ju bara gjort dagen bättre :)





Jag och Dessan åkte ju in till mamma och käkade mat förut och kollade på SOA. Jag är ju som ni redan vet jäkligt besviken på att TV11 är borta. Funderar starkt på att kolla vad de där kanalerna kostar osv. Men de blir ett projekt att kolla upp i veckan! Ska även fixa med mammapenningen i veckan tänkte ja. Måste fixa ett till papper för att få allt rätt tror ja. Får se om jag får ihop allt, men ska väl inte vara några problem ;)

På tisdag ska jag på "föräldrautbildning".
Krikke är dock i skolan men vad gör det. Jag kilar väl iväg utan blivande pappan och kollar om det är något att ha! Återkommer med mer om det efter de mötet. Det är iaf bara 2 gånger så det ska väl inte vara någon fara.

Nej, om man skulle vara lite social kanske. Dessan byter ju hem imorgon, hehe.
Det va iaf en bra dag detta med mycket glada och lyckliga känslor runt min graviditet :)
Godnatt på er, åter imorgon igen!


Kommentarer
Postat av: Frida Johannesson

Hej Linda!

Vill önska dig och din pojkvän all lycka! Första barnet är en stor och fantastisk upplevelse! Jag och min pojkvän har en liten son på snart två månader, finns så mycket kärlek här hemma!

Förstår verkligen er glädje och är glad att du dagligen delar med dig av vad graviditeten är och betyder just för dig!



Glad att jag hittade din blogg!



Kram från Frida 24 år

2011-03-28 @ 21:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0