Blödig då!

Har ju shoppat lite idag men till min inte så stora förvåning så är batteriet slut i kameran, så det ligger nu på laddning. Så bilder på det dyker upp imorgon. Min mamma har även smygshoppat till vår plutt efter att ha hört mig säga 1000 ggr att det va en sak jag ville ha till henne, så även det får ni se imorgon.

Satt nyss och va helt blödig till En unge i minuten. Hur ska jag inte vara när min plutt kommer ut då? Kärlek till henne och hennes pappa kommer ju va helt obeskrivlig. Jag längtar att få se Krikke ha sin dotter i famnen, även att jag ska få ha henne i min famn så klart. Men det är något med pappa och bebis. Det känns så vackers på något sätt. Kristoffer är ju min stora kärlek och att få dela detta med honom är stort. Det är ju inte vad som helst vi håller på med utan det är ju faktiskt vårt barn! Ah, känslan är enorm :)




Ska gå in och lägga mig brevid Krikke nu och kolla på Big Bang Theory tror ja. Imorgon ska jag ju upp i tid och iväg på föräldrautbildning. Ska bli intressant :P Hört att det är lite sisådär, men att vara där skadar ju inte.

TTYT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0