FF.

Nyss sett klart på Freaky Friday. Va längesen man såg den nu, haha. Jag tycker den är bra för det är så kul att se när morsan spelar "ung" haha! Bra gjort iaf.

Sitter och funderar på om jag ska färga håret i veckan nu innan vi drar till stockholm på torsdag. Jag vill få håret mer rött tror ja. Samtidigt saknar jag det svarta men blir nog inte att gå tillbaka till det svarta riktigt än. Så lite mer slingor och röd färg får det nog bli. Iofs så är inte mitt hår i sitt bästa mående just nu sen jag slingade upp det, så kanske får bli att bara slänga i ny röd färg. Jag vette tusan. Tänkte först köpa med löshår från sthlm och dra i och köra några slingor med andra färger men vet inte ännu. Så jäkla töligt med löshår när man egentligen inte behöver det. Sen så växer mitt hår ganska snabbt så då blir det jobbigt att färga håret med massa andra slingor i med annan färg :P Men vi får väl se hur jag gör, lutar åt att jag köper egen färg och slänger i själv ist.

Om man skulle krypa under täcket och slänga på en till film tro? Denna gången tar jag nog med mig Krikke ;) Längtar tills vi (jag och Krikke) åker till Sthlm på torsdag. Då blire shopping, resturang och BMTH på kvällen, sen tillbaka till hotellet och mysa till någon film eller något :) Resturangen vi ska käka på åt vi på sist vi va i Sthlm. Det va så jäkla gott där så vi sa att vi käkar där denna gången också! Kommer bli en toppen dag/natt! På fredag är det tillbaka till verkligheten och jobb som gäller, hehe! Men de blir gött de!

Men nu mina vänner blir det sängen och film. Sov gott, vi hörs imorgon :)


Kommentarer
Postat av: http://alextalarut.se/

Grattis till barnet :) ! Trots du är havande så är du lika vacker som alltid, puss å så

2011-01-25 @ 00:39:37
URL: http://alextalarut.se/
Postat av: Chris

Härligt med ett dygn på annan ort efter allt ni gått igenom. Behövs nu att ni bara kommer bort och får tänka på nåt annat kram morsan: )

2011-01-25 @ 11:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0